Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ts1998

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ts1998 »

Pytanie nr 1. Czy ten caly low kick to wogole jest z ŁKSu ? Gowno wie, zaspokaja swoje analne fantazje i noooon stop siedzi na forum - to jego zycie ...... dla mnie to marny lewacki prowokator, nie zdziwilbym sie gdyby logowal sie na dwoch kontach ... jedno Rodowite, drugie Widzewskie ......
iparts.pl
Red power

Post autor: Red power »

mms pisze:Nie traktujcie tego pajaca low kick na kolano poważnie. On tylko prowokuje i się spina, do tego dorobione historie i koloryzowanie. Nawet nie wie co się dzieje u niego na dzielnicy. Zaraz mi pewnie odpisze i powyzywa, powtórzy znów jakiś farmazon o sytuacji na śródmieściu i dorzuci jeszcze swoje pedalskie fantazje erotyczne :)
Kiedyś pisał,że mieszka na Pietrynie i siedzi tam non stop w barwach,teraz,że na Jaracza.Nieźle musiał mu ktoś z Widzewa poskakać po łbie,że już nie ogarnia kim jest i skąd.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Lechia Gdynia pisze: Ty tak na serio? Powiesiliście flagi, tylko po to, żeby ten okropny ŁKS na kibicenet się nie czepiał?
A Ty na serio zadałeś to pytanie?
rikefake

Post autor: rikefake »

o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Jaracza od Piotrkowskiej do max.POW LKS od POW do Kopcinskiego Widzew,Rewolucji od Piotrk. do Kilina LKS od Kilina do Uniwersyteckiej Widzew.
Daan

Post autor: Daan »

rikefake pisze:o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?
Ile jeszcze kont założysz debilu?
Zaraz się wylogujesz i juź jako low kick na kolano sam sobie odpowiesz. Jestes nudny i przewidywalny. Do tego najprawdopodobniej jestes pedziem bo caly czas piszesz o ruchaniu facetow.
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

rikefake pisze:o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?
Tego feralnego dnia w Madrycie doszło do gwałtu na kibicu z Łodzi jednakże nie był to kibic Widzewa tylko Łódzkiego Klubu Sportowego. Czynu dopuścili się Ultrasi Realu. ŁKS chciał zamieść sprawę pod dywan ale wszystko wyszło na jaw na pewnym kumatym forum. Jako ciekawostkę można napisać iż ejakulat z pleców Łodzianina został zlizany przez kochającego inaczej członka US. Pozdro.
wid08

Post autor: wid08 »

A to taka wersja poszła do Chorzowa ? :)
Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Wasteland

Post autor: Wasteland »

wid08 mało wiesz.Koleś fotograf i wrw ,który miał robić fotki facjat napatoczył się na jakiś zwyrodnialców.Wiedząc że sprawa ujrzy światło dzienne szybko wymyślono historyjkę by Low kick,Bnowak czy tam rikefake,rabin nie czuł się pokrzywdzony.
za Ruchem !

wid08 pisze:A to taka wersja poszła do Chorzowa ? :)
Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Jak zwykle gdy wychodzą na jaw fakty kibice ŁKSu obracają kota ogonem. Gdzie się podział wykorzystany chłopak? Czemu słuch o nim w Łodzi zaginął? Dlaczego Hiszpanie którzy dopuścili się tego lubieżnego czynu nigdy nie zostali ukarani mimo iż policja po zgłoszeniu przez eŁKSiaków zjawiła się po kilku minutach? Ile to było? 2000 jurków za wycofanie zeznań przez ujebanego od pasa w dół z gówna biednego chłopaka? Nie jest faktem iż nie chciał przyjąć tej kasy i zmusiła go do tego ekipa? a grożenie jego matce i babci z Włocławka? Takie rzeczy tylko na Galerze i nie wmawiajcie nam tu białe końcówy że było inaczej! Najlepsze że nie był to odosobniony przypadek ale o tym może kiedy indziej. Pozdro.
rikefake

Daan pisze:
Ile jeszcze kont założysz debilu?
Zaraz się wylogujesz i juź jako low kick na kolano sam sobie odpowiesz. Jestes nudny i przewidywalny. Do tego najprawdopodobniej jestes pedziem bo caly czas piszesz o ruchaniu facetow.
Zadałem normalne pytanie, więc nie wiem dlaczego się mnie czepiasz. Nie potrafisz normalnie odpowiedzieć? A jeśli nie wiesz nic na ten temat to niewypowiadaj się. Oki?
za Ruchem !

Wyprawiało to się w Madrycie ;) żeby dupsko pękło za głupie "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" :))
rikefake

za Ruchem ! pisze:Wyprawiało to się w Madrycie ;) żeby dupsko pękło za głupie "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" :))
Ty byłeś sprawcą tego haniebnego czynu? Słyszałem tylko o kibicach CSKA.
za Ruchem !

Wiesz że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele. Wracając do Twojego pierwszego posta stosunek na linii Real - ŁKS był tylko jeden tak jak ucierpiała tylko jedna d*** - d*** kibica ŁKSu!
rikefake

Dobra, nie tłumacz się już. Zdemaskowany jeden ze sprawców!
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

Unikam tych przepychanek bo historia jest smutna i dotyczy Ełkaesiaka - K... z Aleksandrowa. Dla mnie takie tematy powinny być wyciszane bo ludzka tragedia, ale skoro już temat jest znowu powielany to ekipie ŁKS należy się po tej akcji szacunek z dwóch powodów- praktycznie zniknęli z trybun Realu Madryt po tym wydarzeniu- wiadomo, że to były ich pierwsze kontakty, imprezy i nie mogli się spodziewać, że południowy temperament i swoboda obyczajowa przeleje się na chłopaka, który tyle zrobił dla WRW. Druga sprawa to to, że nie zostawili kolegi w bólu i po raz kolejny przy okazji meczu z Sokołem Aleksandrów organizują zbiórkę pieniędzy dla chłopaka i jego rodziny. Wiadomo, że oficjalnie cel zbiórki jest inny.
patojudek

Post autor: patojudek »

Czy wy się opamiętacie w końcu z tymi durnotami,czy nie rozumiecie że przynosicie wstyd naszemu miastu,naszym klubom.
Konrado Moreno

Post autor: Konrado Moreno »

Cześć. Ja jestem Konrado synem Bernardo Moreno i Grazyna z dom Fiszel. Ja mieszkam w Madrid od urodzenia jestem judem ojciec poznal matka robil interesy w Łódź. Jestem kibic ultras Real. Kontakty z ŁKS zaczeli sie od mnie. Chcemy przeprosić was polakow za to sie stalo ale euro juz nie wysylam do Lódź. Ultra Sur.
mms

Post autor: mms »

wid08 pisze:Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Nikomu z Widzewa nie wpierdoliliście, przekopaliście raptem chyba 2 osoby z CSKA. jesteś kolejnym forumowym pajacem, który zabiera głos na tematy o których nie ma pojęcia.
mms

Zamkniecie się w środku nie oznacza wpierdolu, bo zaraz się dowiemy że nas tam zmasakrowaliście :)
Vincentus

Post autor: Vincentus »

A Łksioki dalej o swoich pedalskich fantazjach.Jeszcze o tyle dobrze,że to jakieś jebane obszczymurki piszą.Nie wierzę,że ktoś poważny z rodowitych mógłby takie pierdoły pociskać.

Tak ogólnie to nie może ktoś wypierdolić tego tematu w pizdu? Przecież i tak od dawna tutaj nie ma zalążka normalnej dyskusji a jak taka się zacznie to wpadają pedały typu bnowak i go rozpierdalają.
RTS&HKS
Wasteland

K... z Aleksandrowa nie był naszym hoolsem lecz waszym kolegą,odrobina szacunku dla brata po szalu:)
Jakie bajki nie wymyślać na tym forum z jednym musicie się zgodzić.
Za każdym razem gdy ktoś z was (Łks) nie wytrzymuje i przyznaje ze taki Low kick nie jest prawdopodobnie kibicem waszego klubu tylko pedałkiem podszywającym się by robić wam przypał.Ten szybciutko zakłada nowe konto i pisze z niego te same teksty.Sytuacja w tym roku już parokrotnie się powtórzyła.Był Bnowak,znika pojawia się jako rabin.Rabin znika pojawia się Low kick teraz wiedząc co się święci pojawia się jako rikefake. Zaczynał jako pato a ile było między tym nikt nie zliczy:)Bo jak twierdzi "prowadzi wojnę internetową" nawet kosztem tego że wszyscy mają go za pedała.To się nazywa zawziętość(a może raczej desperacja).A że mamy moderatorów jakich mamy,kundli policyjnych,do końca roku pojawi się jeszcze pod kilkoma nicami.
Wasteland

No i proszę uderz w stół...
Radicaal

Post autor: Radicaal »

mms pisze:Zamkniecie się w środku nie oznacza wpierdolu, bo zaraz się dowiemy że nas tam zmasakrowaliście :)
Zamknięcie się w środku,nie wyjście z autokaru.Cóż,nasuwa mnie się takie "motto"-"jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi".
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Przecież jeszcze lepsi i nieugięci chcieli wyjść ale drzwi się zatrzasnęły.
Tak było.
WidzewŁódź

Post autor: WidzewŁódź »

Tak samo jak na smugowej 4 auta same odjechaly zostawiajac renault kangoo na pastwe losu ;)
Thrudgelmir

Post autor: Thrudgelmir »

Kolego po szalu dwa posty wyzej jak juz cos piszesz to chociaz poprawnie, bo Ci zaraz widzewioki zarzuca farmazoniarstwo (plus pedalstwo). Oni nie sa nieugieci tylko NIEŁAMLIWI. Slynne haslo brzmialo "Widzew mozna ugiac, ale nie mozna go zlamac" przeciez.
mms

Radicaal pisze:Zamknięcie się w środku,nie wyjście z autokaru.Cóż,nasuwa mnie się takie "motto"-"jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi".
Pierwszy raz usłyszałeś o akcji na Radogoszczu i już chcesz błyszczeć? :)

Ucieczka ze zbiórki chuliganów, ucieczka z własnego turnieju, ucieczka na rudzie i ucieczki pod prąd na trasie. Sporo by tego wymieniać u tak charakternej bandy Łksu, na jaką ich tu kreujecie ;)
Radicaal

Post autor: Radicaal »

mms pisze:
Radicaal pisze:Zamknięcie się w środku,nie wyjście z autokaru.Cóż,nasuwa mnie się takie "motto"-"jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi".

Ucieczka ze zbiórki chuliganów, ucieczka z własnego turnieju, ucieczka na rudzie i ucieczki pod prąd na trasie. Sporo by tego wymieniać u tak charakternej bandy Łksu, na jaką ich tu kreujecie ;)
Och nie.Zostało to wspomniane wcześniej(Radogoszcz),i tak mnie się skojarzyło z ostatnimi Waszymi problemami z opuszczeniem środka lokomocji.Wracając do tego co chcę napisać.Skoro odbijasz piłeczkę,atakujesz,a w ogóle nie odnosisz się do moich słów,nie bronisz,nie wybielasz Waszych wpadek,oznacza,że to potwierdzasz niejako,że nie jesteście tacy boscy na jakich się kreujecie.
I o to tylko chodzi.O stąpanie po ziemi.Gdybyście nie robili z siebie nie wiadomo kogo,rozmowa na tym forum przebiegała by zupełnie inaczej.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Co u Eweliny?
mms

Radicaal pisze:Och nie.Zostało to wspomniane wcześniej(Radogoszcz),i tak mnie się skojarzyło z ostatnimi Waszymi problemami z opuszczeniem środka lokomocji.Wracając do tego co chcę napisać.Skoro odbijasz piłeczkę,atakujesz,a w ogóle nie odnosisz się do moich słów,nie bronisz,nie wybielasz Waszych wpadek,oznacza,że to potwierdzasz niejako,że nie jesteście tacy boscy na jakich się kreujecie.
I o to tylko chodzi.O stąpanie po ziemi.Gdybyście nie robili z siebie nie wiadomo kogo,rozmowa na tym forum przebiegała by zupełnie inaczej.
Nikt nie robi z siebie nie wiadomo kogo i jakiś bożyszczy. Każda ekipa ma porażki, zwycięstwa itp. i każdy normalny to wie i przyzna rację. Nie ma też co się sugerować wpisami na tym forum, bo z jednej jak i drugiej strony jest sporo dzbanów, którzy c**** wiedzą a spinają się jakby nie wiadomo kim byli.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Low kick na kolano pisze:Onieśmielają cie dziewczyny? Przeciez dowodzą wami na Widzewie.
Poważnie?

Przyznaj się, Ewelina to Twoja siostra a Ty nie wiesz kogo masz za szwagra.
rikefake

mms pisze:

mms czy ciebie ktoś bierze jeszcze na poważnie poza Pierdzewiakami? Przecież ty jesteś farmazoniarz numer 1.
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

rikefake mega "kumaczu"

A takiego "kumacza" jak Ty ktoś bierze na poważnie? Ile jeszcze nicków wymyślisz? Dojdziesz do końca wyliczanki? Napinasz się non stop, nie napisałś żadnego posta na poziomie, zresztą jak 90% internetowych hools tu piszących. Ktoś zada normalne pytanie ktoś inny odpowie na poziomie i taki "kumacz" jak Ty momentalnie się uaktywnia i spina dupsko. Żenada.
Rodowity Lodzianin

Post autor: Rodowity Lodzianin »

nikodem pisze:Ja wiem jedno,chocby widzew wział ze sobą ruch,wisle i elane(sory CS mi nie zadziałał)to i tak będa mielie łomot od ŁKS,oczywiście pewnie psy do tego nie dopuszczą,jak w 2010,wy w pokazówkach zawsze byliści mocni,jak chocby wyganiani przez 10 ochroniarzy na Legii w warszawie.
Jest to oczywiste! Jestesmy ekipa, ktora sama by r******** w puch ta smieszna koalicje. ŁkS vs Widzew, Ruch, Wisła i Elana. Bandana bande i WRWE lezy i kwiczy!!
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
Wasteland

Normalnie Łks jeszcze większy jeszcze mocniejszy,ogólnie Łks NAJ:)
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

Low kick na kolano pisze: Ped rower, co cie to obchodzi, kiedy wreszcie przestaniesz sie interesowac chlopakami? Zainteresuj sie chociazby wasza decyzyjna widzewska Ania Familiada "Fanatycy Widzewa", ona przypomina mezczyzne to ci pomoze :D
@Low kick na kolano. Ty k**** jebana.

Osoba, o której piszesz nie napisała nigdy posta na tym forum, ba - zjeździła 10 razy więcej stadionów za swoim klubem od ciebie.

W********** j***** pajacu z forum, pierdolony prowokatorze.
Daan

Low kick, a twoja mama znowu zerznieta przez ukladowicza z Lecha?
stary zgred

Post autor: stary zgred »

Panowie to że Łódz jest podzielona to wszyscy wiemy ale co Wy tutaj wypisujecie to nie wiem jak to nazwać ... Brak słów
Daan

Low kick na kolano pisze:Żalosne. Dajesz swiadectwo, jak cie rodzice wychowali.
uuuuuu najwiekszy prowokator tego forum "pan 10 nickow" uderzyl w tony wychowawcze..
Najwyrazniej trafione w samo sedno. Boli ze cena za uklad z Lechem jest wasze totalne ponizenie. Dawac do rzniecia swoje kobiety.... nizej nie da sie upasc...
ODPOWIEDZ