pomorzeGD1 pisze:Odrazuzu mowie nie jestem z bielska ani nic mnie z nimi nie łączy ale znam bardzo dobrze klimat miasta mieszkalne tam długie lata i chodzilem na ciekawsze mecze jednych i drugich... Jeżeli chodzi o nie honorowe akcje ze strony BKSu to miały one miejsce ze po umówionej walce przejebali ich wszyscy ze sprzętem powodem tego było ze kiedyś TSP miału układ ze spartanami -ochrona z którymi BKS toczył wojny na miescie... Nie raz było dzwonione po nich żeby im pomoc albo cokolwiek innego... Z tamtego okresu na mecze nie chodzi juz nikt a wiec BKS wytepil rywala gdy ten rósł w sile. Teraz same dzieci chodzą na mecze i jak ktoś mówi ze cos znaczą w mieście to chyba w głowie ma cos nie tak... Dlaczego nie wjechali im w mlyn nie zajebali wszystkich flag,bo nie jest to ekipa 200 osobowa ktora moze sobie pozwolic zeby miec zakaz za jakies dzieci ktore machaja szalikami na meczaxh. Ich walki z kimkolwiek zawsze były honorowe bez sprzetu ...
I tu sie mylisz, niektore osoby jeszcze chodza tylko Ty o tym nie wiesz, nie ma ich tylko w mlynie, czasem zdarzaja sie utarczki na.miescie tych wlasnie osob. A co do spartan to BeKSa teraz stoi z nimi na bramkach i sami robia interesy, wiec o honorze ciezko mowic. Propaganda dziala i dzialala.tez wtedy. Bywaly momenty.gdy mlody BKS dostawal bencki a na necie robili filmiki jak TSP ucieka na komende, szkoda ze nie.zrobili jak ich decyzyjny wchodzi co wekend.do kabaryny porozmawiac
Z tego co wiem to spartana juz nie ma bo szef poszedl siedziec, firme ktos przejal i zminili nazwe na dragon. Wczesniejszy spartan dzwonil zawsze na psy przy jakis akcjach... a z tego co wiem to BKS stoi w jedym klubie i pojedyncze osoby na agenturach...wiec nie wiem o czym mowisz za bardzo. Nie ma sensu ciagnc rozmowy dalej oficjalnie. Jak cos to priv
pomorzeGD1 pisze:Odrazuzu mowie nie jestem z bielska ani nic mnie z nimi nie łączy ale znam bardzo dobrze klimat miasta mieszkalne tam długie lata i chodzilem na ciekawsze mecze jednych i drugich... Jeżeli chodzi o nie honorowe akcje ze strony BKSu to miały one miejsce ze po umówionej walce przejebali ich wszyscy ze sprzętem powodem tego było ze kiedyś TSP miału układ ze spartanami -ochrona z którymi BKS toczył wojny na miescie... Nie raz było dzwonione po nich żeby im pomoc albo cokolwiek innego... Z tamtego okresu na mecze nie chodzi juz nikt a wiec BKS wytepil rywala gdy ten rósł w sile. Teraz same dzieci chodzą na mecze i jak ktoś mówi ze cos znaczą w mieście to chyba w głowie ma cos nie tak... Dlaczego nie wjechali im w mlyn nie zajebali wszystkich flag,bo nie jest to ekipa 200 osobowa ktora moze sobie pozwolic zeby miec zakaz za jakies dzieci ktore machaja szalikami na meczaxh. Ich walki z kimkolwiek zawsze były honorowe bez sprzetu ...
I tu sie mylisz, niektore osoby jeszcze chodza tylko Ty o tym nie wiesz, nie ma ich tylko w mlynie, czasem zdarzaja sie utarczki na.miescie tych wlasnie osob. A co do spartan to BeKSa teraz stoi z nimi na bramkach i sami robia interesy, wiec o honorze ciezko mowic. Propaganda dziala i dzialala.tez wtedy. Bywaly momenty.gdy mlody BKS dostawal bencki a na necie robili filmiki jak TSP ucieka na komende, szkoda ze nie.zrobili jak ich decyzyjny wchodzi co wekend.do kabaryny porozmawiac
Z tego co wiem to spartana juz nie ma bo szef poszedl siedziec, firme ktos przejal i zminili nazwe na dragon. Wczesniejszy spartan dzwonil zawsze na psy przy jakis akcjach... a z tego co wiem to BKS stoi w jedym klubie i pojedyncze osoby na agenturach...wiec nie wiem o czym mowisz za bardzo. Nie ma sensu ciagnc rozmowy dalej oficjalnie. Jak cos to priv
Pojedyncze czy nie.pojedyncze, z TSP tez pojedyncze.osoby mialy z nimi kontakt, widziani byli w Poznaniu na pucharze polski w slynnym polfinale dla TSP. Po tym jak ekipa.TSP sie sypnela i to bardziej po zeznaniach jednego typka niz po akcjach TSP, od trgo sie zaczelo, ale masz racje jak cos to priv
MKS Iskra Pszczyna pisze:Tak swoją drogą, jak jesteśmy przy temacie wczorajszego meczu... Czy jest w Bielsku dzielnica gdzie TSP ma przewagę nad BKS-em ilościowo, jakościowo?
OldFan1964 pisze:A to dlaczego, nie trafiłem z czymś powyżej?
Generalnie chcesz pokazac ze wszystko wiesz, to ze BKS ma zgrabna ekipe i w.Bielsku dominuje to wiadomo, ale jakos nikt nie przyjmuje innych faktow do wiadomosci. To raz a dwa ,ze nie.tylko konkretni do bitki tam chodza na.mecze.
BKS rządzi w Bielsku, Podbeskidzie nie ma bandy i nic konkretnego się tam nie urodziło mimo iż piłkarsko są kilka klas wyżej od ponad 10ciu lat. I na tym skończcie ten bełkot.
cwaniaKKK pisze:BKS rządzi w Bielsku, Podbeskidzie nie ma bandy i nic konkretnego się tam nie urodziło mimo iż piłkarsko są kilka klas wyżej od ponad 10ciu lat. I na tym skończcie ten bełkot.
Dobrze Pan Cwaniak z Pksu podsumował;) Podejrzewam, że musieliśmy się trafić na nie jednym meczu;) Pozdro dla starych wariatów z Grembacha i z Chojen, Cwaniak jeszcze się trafimy na meczu,pozdro dla starych Widzewiaków!
ban82 pisze:Pytanie do tej kolejki wiec prosze nie wyjebać posta
Czy był taki przypadek żeby młyn pozdrawiał swojego układowicza/zgodowicza a reszta stdionu wyła??
Nie pozdrawia sie układowicza/ów to normalne u normalnych ekip z zasadami.Natomiast pozdrawianie układowicza i wchodzenie mu w dupe to coś innego.Pozdrawia sie zgody oficialne tylko.Przykład krakowa nadaje sie do pracy magisterskiej o zaburzeniach psychicznych grupy osob/ludzi.Pod wplywem środków psychotropowych.
To na Wiśle się powtarza drugi albo trzeci raz. Gwizdami zagłuszane są i bluzgi na Śląsk i pozdrawianie WRWE.
Ekipa sportowa ma swoje poglądy a cała reszta ma ich w d****.
Taa... a Lechii (mocno akcentującej zgodę ze Śląskiem) obecnej przy Kałuży to prowiant sam się podrzucił ostatnio :)
Jaka jest jedność wśród tych zaangażowanych to pokazują nie tylko mecze u siebie ale i wyjazdy.
Xiaomi pisze:Taa... a Lechii (mocno akcentującej zgodę ze Śląskiem) obecnej przy Kałuży to prowiant sam się podrzucił ostatnio :)
Jaka jest jedność wśród tych zaangażowanych to pokazują nie tylko mecze u siebie ale i wyjazdy.
Poczułem się wywołany do tablicy to odpowiadam, te osoby które podrzuciły prowiant to przez jakiś czas będą myśleć, że są prawdziwymi kibicami Wisły, mogą jeździć na Lechię, mogą śpiewać o Śląsku, a prawda jest taka, że nie znaczą nic. Myślą, że jak bedą się pucować do byłych zgód, że niby TKWM jeszcze istnieje, a prawda jest taka że jest WWRE i nie ma miejsca na resztę.
.VALO. pisze:Gdzie jest to wwre?tyle okazji,wyjazdów wrogów i c*** nie ma nikogo.W krakowie nie widac wsh chodza słuchy że czesto ich widac na komendzie wieczorem możliwe że szykuje sie nowy jedras i grudzien w wsh.
czyli co wsh posypalo sie hehe "do wiezieinia pozdrowienia" . czyli pewnie dlaego o brodaczu wsh sluch zaginoł. :)
Widze ze juz nie ma sie jak przyczepic do Wisly to teraz sie szuka ze WWR akcji nie zrobilo. Ogladajac wczorajszy mecz ostatnia druzyna w tabeli po 7 z rzedu porazkach ulewa ogromna a jednak mlyn liczny doping dobry, hymn odspiewany a nawet trns odnosnie 17 wrzesnia, no moze te 8, 5 kola nie powala na kolana ale podejzewam ze nawet w poznaniu p 7 z rzedu wtopach ciezko by bylo 10 tys przekroczyc.
ciekawe jak dzisiaj w Warszawie bedzie ilosciowo po ostatnich wydarzeniach
Aż nie mogę się doczekać następnej kolejki i co nowego internetowe trole wymyślą:)Warto zaznaczyć że to nadal te same osoby co to od pierwszej kolejki zaczęły ujadanie.A to że Wisła bluzgała na Śląsk a to że na Lechię a to ze wyrzucali swoich z trybun a teraz że zagłuszane gwizdami są okrzyki ekipy:)Do końca sezonu jeszcze kawał drogi i naprawdę można wymyślić jeszcze wiele ciekawych historyjek,tak więc do boju!
Dobrze napisane ale dodać trzeba jeszcze że to wsh starac sie musi żeby ich traktowali jakoś.Co do sytuacji na Wisle to kryzys jest a bilety w szkolach za 5 złoty nic nie dadza mlyn wyglada słabo.
Gosciu nie mozna juz sluchac Twego placzu odnosnie Bksu,nie bylo,nie ma,nie bedzie w Bielsku nikogo procz Stali.Zakoncz temat bo jest on bezsenowny i tyle.
zigi pisze:Gosciu nie mozna juz sluchac Twego placzu odnosnie Bksu,nie bylo,nie ma,nie bedzie w Bielsku nikogo procz Stali.Zakoncz temat bo jest on bezsenowny i tyle.
Jest tsp i czy tego chcesz czy nie kilka tys ludzi jest co mecz