Komentarze-16-19 września
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-16-19 września
Trochę odbiję od tematu ale ... Młoda Elana wydała oświadczenie że zwycięstwo Zety itd. trochę mnie to śmieszy bo nie trudno się domyślić że Zeta Lech czy ŁKS będą chcieli pokazać ME gdzie ich miejsce właśnie w takich miejscowościach jak Manowo, Wolin Środa Wielkopolska a Oni wybierają mecz Widzewa mówiąc że w tym dniu (gdzie mieli swój wyjazd) mieli inne plany. Jakiś czas temu byłem na meczu Elany u nich i śmiem twierdzić że 100 lub 200 osób z Zety, Lecha ŁKS-u (h) wpada na stadion i jest ELANA.rar. a flagi zmieniają właściciela (oczywiście wtedy jak grają z jakąś wsią gdzie zainteresowanie jest przeciętne)
-
Odnosnie meczu Wisła Płock - Pogoń
Serio taka sytuacja miała miejsce te 10 lat temu?
https://www.facebook.com/WladcyTrybunPL ... =3&theater
-
serio.Kapitan Sowa pisze:Odnosnie meczu Wisła Płock - Pogoń
-
Nie mam pojęcia jakie stosunki są na Elanie,ale widziałem bardzo niedawno w Toruniu chłopaków w koszulkach ME.I powiem szczerze sprawiali dobre wrażenie wizualne.( Wiem, wiem bezsens kogokolwiek oceniać po wyglądzie,mówię tylko o wrażeniu )Po części widać ,że coś ćwiczą,moje wrażenie ogólnie było takie,że są oczywiście do pyknięcia,ale z niektórymi trzeba by się pomęczyć ;).Elana zresztą jest w takiej sytuacji,że musi iść do przodu,bo w przeciwnym razie będzie miała bardzo ciężkie życie.Sorry za oftop.ICAO pisze:Trochę odbiję od tematu ale ... Młoda Elana wydała oświadczenie że zwycięstwo Zety itd. trochę mnie to śmieszy bo nie trudno się domyślić że Zeta Lech czy ŁKS będą chcieli pokazać ME gdzie ich miejsce właśnie w takich miejscowościach jak Manowo, Wolin Środa Wielkopolska a Oni wybierają mecz Widzewa mówiąc że w tym dniu (gdzie mieli swój wyjazd) mieli inne plany. Jakiś czas temu byłem na meczu Elany u nich i śmiem twierdzić że 100 lub 200 osób z Zety, Lecha ŁKS-u (h) wpada na stadion i jest ELANA.rar. a flagi zmieniają właściciela (oczywiście wtedy jak grają z jakąś wsią gdzie zainteresowanie jest przeciętne)
Good Night Left Side
-
przychodza w kilka tysiecy na meczoli1988 pisze:Bardzo dobra liczba Zaglebia ale zalosna BKSu, jak to jest ze Podbeskidzie nie ma w waszym mieacie ulicy nic nie znacza a wystawiaja mlyn i przychodza w kilka tysiecy na mecz w przypadku gdy was tam sie zjawia 300 osob. Przeciez wy powinniscie zajac cala trybune ten mecz byl w waszym miescie.
przychodza w kilka tysiecy na mecz
O ku***,macie zdjęcia z pochodu ?
-
RUDYZWĄSEM pisze:Tak sa zdjecia, tylko nikt na nich nie ma brody,i nie jest przykosowany. NIE MA EKIPY. PIKNIKoli1988 pisze:Bardzo dobra liczba Zaglebia ale zalosna BKSu, jak to jest ze Podbeskidzie nie ma w waszym mieacie ulicy nic nie znacza a wystawiaja mlyn i przychodza w kilka tysiecy na mecz w przypadku gdy was tam sie zjawia 300 osob. Przeciez wy powinniscie zajac cala trybune ten mecz byl w waszym miescie.
-
A c*** tam,mogą być i bez ekipy!
-
Elana w oczach Zawisz wyrasta na króla ucieczek.Ostatnie wydarzenia tylko to potwierdzają.Najważniejsze i tak jest to ze TYLE się dzieje! Zajebisty mam rok.ICAO pisze:Trochę odbiję od tematu ale ... Młoda Elana wydała oświadczenie że zwycięstwo Zety itd. trochę mnie to śmieszy bo nie trudno się domyślić że Zeta Lech czy ŁKS będą chcieli pokazać ME gdzie ich miejsce właśnie w takich miejscowościach jak Manowo, Wolin Środa Wielkopolska a Oni wybierają mecz Widzewa mówiąc że w tym dniu (gdzie mieli swój wyjazd) mieli inne plany. Jakiś czas temu byłem na meczu Elany u nich i śmiem twierdzić że 100 lub 200 osób z Zety, Lecha ŁKS-u (h) wpada na stadion i jest ELANA.rar. a flagi zmieniają właściciela (oczywiście wtedy jak grają z jakąś wsią gdzie zainteresowanie jest przeciętne)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
ide w gory pisze:..
W********** zjebie patentowany
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Twoj nick to opis Twojego kutasa czy twarzy?RUDYZWĄSEM pisze:A c*** tam,mogą być i bez ekipy!
-
Bks nigdy nie słynął z masówek, z przypadkowych osob. 10 lat wstecz na mecze chodzilo 100 150 osob, zadnej ultraski i przypadkowych gości, z tych 150 do walki by poszlo 120. W ciagu ostatnich lat u Nich sie cos ruszylo z ultraska i dopingiem, coraz wiecej mlodych ludzi sie pojawilo widac ze potencjal jest ale zapamietaj ze trzon BKSu to zawsze byla i bedzie ekipa sportowa, zawsze sie cechowali charakterna ekipa. 300 osob to wcale nie jest żalosna liczba troche cie ponioslo :) Jakie przelozenie ma frekwencja na stadionie do sytuacji na miescie i osiedlach przeraża mnie poziom tego forum , przerażą mnie to jacy ludzie sie tu wypowiadaja.. kazdy kto podwaza panowanie Bksu w Bielsku powinien jebnac baranka w sciane pozdrawiam i bez odbioruoli1988 pisze:Bardzo dobra liczba Zaglebia ale zalosna BKSu, jak to jest ze Podbeskidzie nie ma w waszym mieacie ulicy nic nie znacza a wystawiaja mlyn i przychodza w kilka tysiecy na mecz w przypadku gdy was tam sie zjawia 300 osob. Przeciez wy powinniscie zajac cala trybune ten mecz byl w waszym miescie.
-
Mi na miejscu takiego kibica Śląska byłoby potem trochę nieswojo przed rodzicami/dziadkami. Chyba, że w domu też sobie ciśniecie od Białorusinów czy Ukraińców. Polecam obejrzeć Samych Swoich ;)krzycho_ASR pisze:Szczęśliwie wśród kibiców to sporo by się znalazło takich, co pamiętają. Teksty o Białorusi są typowymi prowokacjami wymierzonymi w rywala, naprawdę nie musimy wszystkiego tak bardzo analizować.mexx80 pisze:Niestety mało kto pamięta, że za Bugiem Polska... Ale mam nadzieję, że Kresy wrócą jeszcze do macierzykomornikdluznik pisze:Nie wiem jakim tumanem trzeba być, by jakąkolwiek część Polski "oddawać" innym krajom czy to Śląsk Niemcom czy Podlasie Białorusi. Szczególnie w ustach Śląska brzmi to śmiesznie, koszuleczki patriotyczne oprawy i takie teksty ? za to by Polska była Polską nasi dziadkowie oddawali życie
-
Gdzie koalicja wwr?wczoraj dostali propozycje od ZS&Bielska i Wsh osrało sie podobno?
-
pikniczek pisze:Zero, ze strachu przed WRWE od 3 miesiecy wszyscy nawet do pracy boją się wyjść żeby nie być trafionym przez mistrzow swiata i okolic ;)ide w gory pisze:Ile osób z Legii wspierało swoją zgodę z Sosnowca?
o kurde ale kawalarz nam się trafił. Tej koalicji nikt się nie obawia, w zasadzie to ona nie ma żadnej siły.. Dlatego się o niej tyle pierdoli
INTERNET NASZYM GURU, TU KAŻDY JEST SŁABY
-
Jak jesteś taki obkuty historycznie to powinieneś wiedzieć,że po wojnie do Wrocławia przyjeżdżało wielu mieszkancow innych regionow niż Kresy.Dużo z Wielkopolski,sporo Warszawiakow,sporo z Kujaw.Mi na miejscu takiego kibica Śląska byłoby potem trochę nieswojo przed rodzicami/dziadkami. Chyba, że w domu też sobie ciśniecie od Białorusinów czy Ukraińców. Polecam obejrzeć Samych Swoich ;)
Ci z "Samych Swoich" też do Wrocławia nie przyjechali gwoli przypomnienia.
Tesknie za czasami,gdy nie było tego analizowania na stadionach historii,polityki itp.
Przyjechała taka Polonia Bytom i krzyczała na Oporowskiej "Kargule,Pawlaki",nie wiedząc nic o historii swojego klubu.Kiedyś była fajniej.
-
Masz zdjęcie tych tysięcy czy nie?Jestem Z Miasta pisze:Twoj nick to opis Twojego kutasa czy twarzy?RUDYZWĄSEM pisze:A c*** tam,mogą być i bez ekipy!
Jak nie ,to spierdalaj,skończyłem z tobą rozmowę :)
-
Gościa poniosło co nie zmienia faktu, że są i istnieją. Myśleliście , że przy takiej liczbie ZS ( nie was bo wy dalej na swoim słabym poziomie) podwiną ogony i się nie pokażą na stadionie. Kurierzy ich na stadion nie dowieźli, po meczu nie przebierają się w damskie ciuszki by spokojnie dojść do domu. Ciągle napinka a oni jak byli tak są i nie zanosi się by miało się to zmienić " in minus".RUDYZWĄSEM pisze:przychodza w kilka tysiecy na meczoli1988 pisze:Bardzo dobra liczba Zaglebia ale zalosna BKSu, jak to jest ze Podbeskidzie nie ma w waszym mieacie ulicy nic nie znacza a wystawiaja mlyn i przychodza w kilka tysiecy na mecz w przypadku gdy was tam sie zjawia 300 osob. Przeciez wy powinniscie zajac cala trybune ten mecz byl w waszym miescie.
-
Ale skąd to oburzenie, przecież miasta derbowe słyną z "krzywych" akcji. Na pewno w każdym mieście, gdzie panuje spore ciśnienie na rywala zza miedzy, honor i zasady idą na bok. Po prostu chodzi o władzę, nie chodzi jak ją zdobyć, "cel uświęca środki", tak było jest i raczej żaden użytkownik forum kibice.net tego nie zmieni.Jestem Z Miasta pisze:Ty naprawde nie kapujesz? Zaraz beda pisac ,ze Podbeskidzie nie ma bandy itp. Ze leja ich caly czas ,ze nie maja osiedla. Tylko moze pochwala sie jak oni walczyli z TSP, czy nie bo im glupio "wielcy chlopcy z poludnia" ? Wywozenie do lasu, wyciaganie z chaty, przyjscie na ustawke mimo umowionego 10v10 i tylko takie liczby rywalizuja , z kolegami z Sosnowca i napierdalanie lezacych. I Oni beda mowic ,ze honorowo itp. To mimo iz cal Polska stara sie miec beke z TSP, to dla mnie to TSP ma wiekszy szacunek niz te lajzy. O panu J. Nie wspomne bo pol Bielska na komendzie opierdolil, ale teraz juz nikt z nich nie krzyczy konfidenci bo im glupio i jeszcze mu pieluche zmieniaja do ktorej nasral na.milicji. taka oto prawda o wojownikach ze stalioli1988 pisze:Bardzo dobra liczba Zaglebia ale zalosna BKSu, jak to jest ze Podbeskidzie nie ma w waszym mieacie ulicy nic nie znacza a wystawiaja mlyn i przychodza w kilka tysiecy na mecz w przypadku gdy was tam sie zjawia 300 osob. Przeciez wy powinniscie zajac cala trybune ten mecz byl w waszym miescie.
-
Sami Swoi byli kręceni w okolicach Ścinawy (FC Zagłębia), tak z ciekawostek.
Pamiętam jeszcze z lat 90, duża starszych Niemców przyjeżdżało w moje strony, chciało oglądać domy na wsiach gdzie mieszkali itd. i na odwrót moi wujowie jeździli na kresy. Niestety już to pokolenie odeszło.
Pamiętam jeszcze z lat 90, duża starszych Niemców przyjeżdżało w moje strony, chciało oglądać domy na wsiach gdzie mieszkali itd. i na odwrót moi wujowie jeździli na kresy. Niestety już to pokolenie odeszło.
-
Pytanie bez napinki tylko z ciekawości.Które ekipy przestały istnieć ewidentnie w wyniku działan rywala?Egon1983 pisze:Gościa poniosło co nie zmienia faktu, że są i istnieją. Myśleliście , że przy takiej liczbie ZS ( nie was bo wy dalej na swoim słabym poziomie) podwiną ogony i się nie pokażą na stadionie. Kurierzy ich na stadion nie dowieźli, po meczu nie przebierają się w damskie ciuszki by spokojnie dojść do domu. Ciągle napinka a oni jak byli tak są i nie zanosi się by miało się to zmienić " in minus".
-
Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
-
Może nie ten sam przykład, ale podobny. Mecz zgodowy , milicyjni kontra niemiaszki. Jaki obraz na trybunach? Smrodów więcej niż rekinów. Przed całkowitą kompromitacją Wisłe uratowała liczna delegacja gimbusów. Bez nich młyn byłby niemal cały niebieski.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
-
Moim zdaniem lepsze jest wsparcie zgody w 300 ,ale konkretnych niż 1000 przypadkowych.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
Ale kumaczom nie dogodzisz. Wesprze 300 - słabo,bo u siebie w mieście i tylko tyle , będzie 1000 - szkoda,że na swoje wyjazdy w tyle nie jeżdzą
-
hmm ciekawe jak sie dziś pokaże gks w Legnicy
-
Mize i wsparcie 300 ekipy lepsze ale pokazuje potencjal a raczej to ze w Bielsku ludzie maja wyjebane na BKS. A kibicuja Podbeskidziu. Bande maja niezla tego nie kwestionuje ale banda nie bedzie zyla wiecznie. Zaglebie gra w 200 000 miescie swojej zgody a wspiera ich 300 osob to nie byl wyjazd, zwykly osiedlowy seba jakby chcial to by przyszedl wspomoc Zaglebie a tego nie zrobil. A co do tego jak sie zachowuje w takich przypadkach kiedys Widzew gral z Polonia Bytom na stadionie Ruchu i mimo se Polonia byla formalnie gospodarzem to kibicow Ruchu bylo na tym meczu kilka tysiecy i to nie tylko banda a i zwykle pikniki.RUDYZWĄSEM pisze:Moim zdaniem lepsze jest wsparcie zgody w 300 ,ale konkretnych niż 1000 przypadkowych.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
Ale kumaczom nie dogodzisz. Wesprze 300 - słabo,bo u siebie w mieście i tylko tyle , będzie 1000 - szkoda,że na swoje wyjazdy w tyle nie jeżdzą
-
Nie ten sam bo tam był mecz "zgodowy", więc raz, że normalny wyjazd dla Ruchu, gdzie jeżdżą ostatnimi czasy w liczbie ok 1000, dwa konieczność umacniania czegoś tam co zostało przybite ostatnio, stąd taka mobilizacja.myjster pisze:Może nie ten sam przykład, ale podobny. Mecz zgodowy , milicyjni kontra niemiaszki. Jaki obraz na trybunach? Smrodów więcej niż rekinów. Przed całkowitą kompromitacją Wisłe uratowała liczna delegacja gimbusów. Bez nich młyn byłby niemal cały niebieski.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
-
RUDYZWĄSEM pisze:Masz zdjęcie tych tysięcy czy nie?Jestem Z Miasta pisze:Twoj nick to opis Twojego kutasa czy twarzy?RUDYZWĄSEM pisze:A c*** tam,mogą być i bez ekipy!
Jak nie ,to spierdalaj,skończyłem z tobą rozmowę baran
-
Na prawdę porównujesz Ruch ,który był 14 razy mistrzem Polski i ma wyrobioną markę od lat do BKSu ,który od ponad 30 lat tuła się gdzieś po okręgówkach IV i III ligach ?oli1988 pisze:Mize i wsparcie 300 ekipy lepsze ale pokazuje potencjal a raczej to ze w Bielsku ludzie maja wyjebane na BKS. A kibicuja Podbeskidziu. Bande maja niezla tego nie kwestionuje ale banda nie bedzie zyla wiecznie. Zaglebie gra w 200 000 miescie swojej zgody a wspiera ich 300 osob to nie byl wyjazd, zwykly osiedlowy seba jakby chcial to by przyszedl wspomoc Zaglebie a tego nie zrobil. A co do tego jak sie zachowuje w takich przypadkach kiedys Widzew gral z Polonia Bytom na stadionie Ruchu i mimo se Polonia byla formalnie gospodarzem to kibicow Ruchu bylo na tym meczu kilka tysiecy i to nie tylko banda a i zwykle pikniki.RUDYZWĄSEM pisze:Moim zdaniem lepsze jest wsparcie zgody w 300 ,ale konkretnych niż 1000 przypadkowych.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
-
Myjster dzwonku żołędny!myjster pisze:Może nie ten sam przykład, ale podobny. Mecz zgodowy , milicyjni kontra niemiaszki. Jaki obraz na trybunach? Smrodów więcej niż rekinów. Przed całkowitą kompromitacją Wisłe uratowała liczna delegacja gimbusów. Bez nich młyn byłby niemal cały niebieski.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
Wisła napisałeś z dużej litery, wez to popraw bo teraz niewiemy jak czytać Twojego posta
-
Taka Wisloka Debica tez sie tula po nizszych ligach a na kultowe mecze przychodzi ich 4 cyfrowa liczba a i miasto maja 3 razy mniejsze
-
UWAGA UWAGA
Przeciez dzisisaj wieczorem mecz Wisła Piast. moze juz pora aby obecne tu pokemony i inni zwolennicy napinki zaczeli juz dojezdzac wisle, ze malo w mlynie ze kiepski doping ze brak zgod z nowej koalicji. a i przy okazji niech obsmaruja Ruch i Widzew. co sie dzieje ze na pare godzin przed meczem taka cisza. ach pewno na szybko zadanie domowe odrobic trzeba a potem siasc do kompa i wylewac swoje zale bezsilnosci. az ciekaw jestem co dzisiaj wymysla niektorzy liderzy tego forum aby dokopac koalicji he he.
no dzieciaki zaczynajcie jak co tyfdzien niszczyc kazdy temat, przynajmniej bedzie sie z kogo posmiac.
trzy dwa jeden
start
Przeciez dzisisaj wieczorem mecz Wisła Piast. moze juz pora aby obecne tu pokemony i inni zwolennicy napinki zaczeli juz dojezdzac wisle, ze malo w mlynie ze kiepski doping ze brak zgod z nowej koalicji. a i przy okazji niech obsmaruja Ruch i Widzew. co sie dzieje ze na pare godzin przed meczem taka cisza. ach pewno na szybko zadanie domowe odrobic trzeba a potem siasc do kompa i wylewac swoje zale bezsilnosci. az ciekaw jestem co dzisiaj wymysla niektorzy liderzy tego forum aby dokopac koalicji he he.
no dzieciaki zaczynajcie jak co tyfdzien niszczyc kazdy temat, przynajmniej bedzie sie z kogo posmiac.
trzy dwa jeden
start
-
Akurat większego pajaca o twórczości na poziomie Stasia Lema tu nie ma.Ciebie nawet chłopaki z Nowego Sącza się wypierają.Ile Twój post wniósł do tematu???No właśnie.
ŚLĄSK&MOTOR
-
Kultowe mecze czyli derby z Igloopolem albo okazjonalne mecze z Górnikiem.A poza takimi meczami wiadomo jak to wygląda,ale nie o tym.oli1988 pisze:Taka Wisloka Debica tez sie tula po nizszych ligach a na kultowe mecze przychodzi ich 4 cyfrowa liczba a i miasto maja 3 razy mniejsze
Skoro na Podbeskidzie przychodzą tysiące tak jak tutaj było napisane,to spójrz na Niecieczę! Tam też chodzą tysiące ,tylko pytanie - Ile z tych tysięcy utożsamia się z klubem ,a ile przychodzi,bo chce po prostu zobaczyć mecz na fajnym stadionie?
Dalej uważam,że mimo wszystko dobre wsparcie ze strony BKSu,ale wiadomo - jakiej liczby by nie wykręcili ,to i tak komuś się coś tam nie spodoba.
-
Wisłoka 2 mecze u siebie w tym sezonie po 400 widzówoli1988 pisze:Taka Wisloka Debica tez sie tula po nizszych ligach a na kultowe mecze przychodzi ich 4 cyfrowa liczba a i miasto maja 3 razy mniejsze
Inne przykłady tylko9 z 2 ligi bo nie chce mi sie wymieniac ekip niżej:
Stal Stalowa Wola u siebie odpowiednio - 700 (na prestiżowym meczu z Radomiakiem), 567, 348, 386.
Row Rybnik- 573, 508, 1362 (z Polonią Bytom)
Polonia Bytom- 969, 1013, 821, 829
Olimpia Elbląg - 1452( z Rakowem), 1280(z Odrą Opole), 576 (Stal Stalowa Wola) 883
Odra Opole-1100( Stal Stalowa Wola), 1550( Polonia Wwa), 800, 1250
Polonia Warszawa- 1662(Polonia Bytom), 1260(Stal SW), 896, 965
Drobny komentarz. Stalowa Wola, dobra banda chuligańska, frekwencja u siebie mizerna. Pod tym względem ekipa bardzo podobna do Stali z Bielska.
ROW frekwencja tak samo mizerna poza meczem z PB, czyli na jeden mecz spięło się wiecej pikników i sezonowcvów(którzy podobno świadczą o sile ekipy). Dalej, Polonia Bytom, taka silna banda a nie potrafi 1000 kibiców przyjść na mecz? Taka Jaga jest 10 x lepszą ekipą. Przejechaliby sie po Polonii. Śmiech. Olimpia, Odra i Polonia Warszawa juz lepsze frekwencje ale zważywszy na to jakie są populacje ich miejscowosci i brak rywala zza miedzy w Opolu i Elblągu to frekwencje mozna podsumowac jako kpina!! Wielka aglomeracja Warszawska, a na meczu Polonii srednio 1000 widzów. Tak mozna byłoby wymienic wiele ekip którzy coś znaczą a tułają sie po niskich ligach.
Bks od wielu wielu lat właśnie po takich ligach się tuła, powstałp Podbeskidzie na które ludzie zaczęli chodzić bo zrobili awans do ekstraklasy. Poza tym z tego co wiem to Bks kiedys byl nielubianym klubem ze wzgledu na liczne akcje chuliganskie.
O ile się nie mylę, Ty jesteś za Ruchem? Następny wielki kibic Ruchu, którzy wyżej sra niż d*** ma. Zawsze to zarzucano Legii, żę się wywyższa, od dłuższego czasu to wywyższa się tylko i wyłącznie Ruch. Bo najlepsza chuliganka, bo najlepsze wyjazdy. Ja tu malo ludzi z Legii widzę czy Lecha. Dzieci internetu którzy mierzą siłę danej ekipy na podstawie frekwencji. Jakich ja czasów dożyłem.
-
Ptaszki cwierkaja, że będzie nadkomplet.wzp14 pisze:hmm ciekawe jak sie dziś pokaże gks w Legnicy
-
Konkretny wyjazd Zagłębia Sosnowiec z bardzo dobrym wsparciem BKS-u Stali, więc nie wiem skąd to pierdolenie. Oby ZS utrzymało formę i awansowało, brakuje ich w ekstraklasie. Ile osób z Czuwaju na meczu w Bielsku?
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
-
Człowieku jak Polonia Bytom grała w roli gospodarza na Ruchu z Widzewem to na stadionie było 2tys.wszystkich ludzi na stadionie tym ok1000Poloni sporo Widzewa wiec Ruchu mogło byc co najwyżej kilka stówek max.https://www.youtube.com/watch?v=XaZGoW3npfY to dowód.Wogóle podałeś bardzo zły przykład przytaczając Ruch bo My bardzo słabo wspieramy na meczach swoje zgody(chodzi mi głównie o obecnosć na meczach zgód)Wiec na przyszłosć się doinformuj niz wypalisz z głupotami.Bks-u normalna liczba jak na nich pozatym oni to bardziej jakość niż ilość.No iZagłebie również spoko czekam na nich w ekstraklasie.oli1988 pisze:Mize i wsparcie 300 ekipy lepsze ale pokazuje potencjal a raczej to ze w Bielsku ludzie maja wyjebane na BKS. A kibicuja Podbeskidziu. Bande maja niezla tego nie kwestionuje ale banda nie bedzie zyla wiecznie. Zaglebie gra w 200 000 miescie swojej zgody a wspiera ich 300 osob to nie byl wyjazd, zwykly osiedlowy seba jakby chcial to by przyszedl wspomoc Zaglebie a tego nie zrobil. A co do tego jak sie zachowuje w takich przypadkach kiedys Widzew gral z Polonia Bytom na stadionie Ruchu i mimo se Polonia byla formalnie gospodarzem to kibicow Ruchu bylo na tym meczu kilka tysiecy i to nie tylko banda a i zwykle pikniki.RUDYZWĄSEM pisze:Moim zdaniem lepsze jest wsparcie zgody w 300 ,ale konkretnych niż 1000 przypadkowych.Kapitan Stopczyk pisze:Do tych co piszą o niby słabej liczbie BKSu to zastanówcie kto z kim grał mecz BKS z TSP czy ZS z TSP ? Południowcy jako zgoda Zagłębia wsparli chłopaków w swoim mieście i tyle, nic zaskakującego. Trudno, żeby było ich więcej od ZS.
-
Stal Mielec - Sandecja Nowy Sącz 4388 kibicówHaDES pisze:ROW frekwencja tak samo mizerna poza meczem z PB, czyli na jeden mecz spięło się wiecej pikników i sezonowcvów(którzy podobno świadczą o sile ekipy). Dalej, Polonia Bytom, taka silna banda a nie potrafi 1000 kibiców przyjść na mecz? Taka Jaga jest 10 x lepszą ekipą. Przejechaliby sie po Polonii. Śmiech.
Stomil Olsztyn - Chrobry Głogów 2433 kibiców
Podbeskidzie - Wigry Suwałki 4526 kibiców
Pogoń Siedlce - Sandecja Nowy Sącz 1916 kibiców
Jak określasz siłę ekipy po frekwencji na meczach to musisz być dzbanem i łapiesz pokemony.
P.S Bez urazy dla przykładowo wymienionych Ekip !
-
Do kogoś z Górnika. Co to za akcja?
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... =gAQGSrX12
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... =gAQGSrX12
-
Dlaczego GKS napisales z malej,a rosyjsko-cyganskie miasto z duzej?wzp14 pisze:hmm ciekawe jak sie dziś pokaże gks w Legnicy