Ale po opisie można stwierdzić, że chłopczyk ma duszę romantyka
HCC pisze:
kiwa jako tako pisze:Czy mi sie wydawało czy wczoraj w 'Hitach na czasie' kibice Pogonii machali dużą koszulką i odpalili race ??? Moze cos mi sie pojebało i miałem zwidy.
a owszem, nie wiem czy ktos gdzies pokazywal ale mniej wiecej wygladalo to tak
Ja p....lę, niektórzy tutaj chyba mają wyszukiwarkę specjalną, która wyszukuje największych debili na fotka.pl i innych takich Ten pseudo-ONR z Wisły mnie rozbił do końca, a jako swój ideał wkleił link do profilu jakiejś typowej lodziary, na zdjęciach której widać że ma w pokoju obok siebie plakat z Janem Pawłem II i z Dodą!
Co te fotki.pl i Grona zrobią z mózgów młodego pokolenia to strach mysleć
PS. parę stron temu ktoś wrzucił fotkę vlepki Ruchu na tabliczce PZPN - już jej nie ma, zrobili czyszczenie, zniknęła też z drzwi vlepka Legii, ale już wisi z powrotem.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Pamieta ktoś, albo ma fotke z prezentacji Legii pt. "Bo całą triada to jedna rodzina".Mowa tu o zgodzie Lecha Arki i Cracovii.Powiem, że transparent był mocno napinkowy ;]
Na Legii było coś podobnego ale był to trans skierowany do Lecha i były to koziołki (?) bawiące się w "kolejarza" a może i "kolejorza".
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Nie ma to jak dobra banda ... szkoda, że ze sprzętem [/url]
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ
Nic specyficznego, pełna nazwa klubu to SSK GKS "Gieksa" Katowice, o czym się mogłes przekonać choćby na plakatach przed meczem Stilon-GKS
Również nic specyficznego nie widzę, bo doskonale wiemy, że GieKSa jest właśnie z Katowic. Gdyby pisało GKS "GieKSa" Bełchatów czy Jastrzębie, to uznałbym to za specyfikę, bo GKS Tychy nigdy nie uznawał takiego słowa jak GieKSa.