Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Pils

Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)

Post autor: Pils » 15.09.2016, 01:52

Wszystkim, którzy p******* o jakichś karach dla Legii, powiem jedynie by wypierdalali na marsze KODu (o ile owe jeszcze istnieją). Akcja na plus i oby takich więcej. Jeśli jakikolwiek "ogarnięty" kibol zaczyna tu kalkulować za i przeciw to oznacza, że jedyne co mu pozostało to telefon do szkła kontaktowego. Z kibolskim pozdrowieniem :)

iparts.pl
werwolff88

Post autor: werwolff88 » 15.09.2016, 07:11

Akcja kozacka. Tak naprawdę na ustawkę w lesie może iść każdy, nie ma kamer itp. A o klasie ekipy najlepiej świadczy jeden fakt - medialność . A o Legii będzie głośno w całej Europie. Za to jakichś konsekwencji nie będzie, gorzej za rasistowskie okrzyki, tutaj może być problem.

PT.

Post autor: PT. » 15.09.2016, 07:37

werwolff88 pisze:Akcja kozacka. Tak naprawdę na ustawkę w lesie może iść każdy, nie ma kamer itp. A o klasie ekipy najlepiej świadczy jeden fakt - medialność . A o Legii będzie głośno w całej Europie. Za to jakichś konsekwencji nie będzie, gorzej za rasistowskie okrzyki, tutaj może być problem.

hmm ale takich nie było

dox10

Post autor: dox10 » 15.09.2016, 08:26

redemptorysta bosy pisze:
Bambino pisze:panowie prawda jest taka ze wszyscy odmawiajom i kalkulujom. Jedni bardziej/czesciej drudzy mniej/zadziej. Nasza sce-na jest zje-bana.
.

Powiedz, że sobie jaja robisz... Przecież nie można być aż takim analfabetą
Chyba jednak można...

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 15.09.2016, 08:42

whitey pisze:31 postów i poza 2-3 wszystkie o Legii :) Komu kibicujesz ?

Tutaj jest jego bohaterska ekipa...

[link]
Prosiłbym nie utożsamiać jakiegoś napinacza zarejestrowanego w sierpniu z Widzewem, bo na pewno nie jest jego kibicem. Zwykły c*** co się będzie z tego konta pruć cały czas na Legię, a wstydzi się przyznać komu kibicuje, zresztą... które to już konto? :)

puder1

Post autor: puder1 » 15.09.2016, 08:57

Legia przebiła z oświadczeniami wszystkich nawet Wisłę.

"Oświadczamy, że nie spiewaliśmy że Borussia to żydzi, tylko że prostytutki" Ja cie p*******...

[link]

larkeen

Post autor: larkeen » 15.09.2016, 09:01

Ale odróżniasz oświadczenie klubu, któremu przy tej konkretnej medialnej narracji grożą surowe kary za antysemityzm od oświadczeń organizacji kibicowskich czy na Ruchu to jedno i to samo?
Z życia na e-froncie:
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.

ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.

kkk78

Post autor: kkk78 » 15.09.2016, 09:02

Przecież to nie kibice wydali to oświadczenie

puder1

Post autor: puder1 » 15.09.2016, 09:15

larkeen pisze:Ale odróżniasz oświadczenie klubu, któremu przy tej konkretnej medialnej narracji grożą surowe kary za antysemityzm od oświadczeń organizacji kibicowskich czy na Ruchu to jedno i to samo?
odróżniam, choć od razu widać, że oświadczenie to powstawało po konsultacji Leśnego z kibicami.

North!

Post autor: North! » 15.09.2016, 09:17

puder1 pisze:
larkeen pisze:Ale odróżniasz oświadczenie klubu, któremu przy tej konkretnej medialnej narracji grożą surowe kary za antysemityzm od oświadczeń organizacji kibicowskich czy na Ruchu to jedno i to samo?
odróżniam, choć od razu widać, że oświadczenie to powstawało po konsultacji Leśnego z kibicami.
japierdole......

PT.

Post autor: PT. » 15.09.2016, 09:17

puder1 pisze:

o kurde musiałes być chyba przy tych konsultacjach. klub bez tych konsultacji bankowo sam nie byłby w stanie go wydać

wuttt

Post autor: wuttt » 15.09.2016, 09:20

puder1 pisze:
Na pierwszy rzut oka to widać, że jesteś P*********** na umyśle.

larkeen

Post autor: larkeen » 15.09.2016, 09:21

Ależ Ty jesteś pocieszny. Tak, Leśny musiał się zapytać Starucha co ma napisać w oświadczeniu, bo już krawat zdążył zeżreć i nic nie mógł wymyślić. Tym bardziej, że było dokładnie tak jak napisano w oświadczeniu i L śpiewała "Nutte" :D

Już nawet nie wspominam o tym, że to chyba nie jest kwantowa fizyka - zrozumieć, że dla nas kibiców między tymi określeniami nie ma wielkiej różnicy, ale dla odpowiednika komisji ligi w walczącej z rasizmem UEFA już ma to znaczenie.

Na Ruchu musi być was dużo takich inteligentnych inaczej, najpierw transparent z którego cała Polska się śmieje, że ciśnie po Wiśle, ostatnio przerobienie piosenki jednego z bardziej pogardzanych wrogów, a wisienka na torcie - internetowy puder nie odróżnia komunikatów biznesmena od kibicowskiego i nie rozumie jak działa obecny świat. Może Legia Wam psikusa zrobiła i kanapki zatruła? :D
Ostatnio zmieniony 15.09.2016, 09:25 przez larkeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Z życia na e-froncie:
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.

ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.

oli1988

Post autor: oli1988 » 15.09.2016, 09:25

PT. pisze:
puder1 pisze:

o kurde musiałes być chyba przy tych konsultacjach. klub bez tych konsultacji bankowo sam nie byłby w stanie go wydać
Rozmawiałem dzisiaj w pracy z kilkoma ziomkami z ZS którzy na meczu byli i niestety Legia padła ofiarą tego samego co kiedyś Ruch z hymnem na meczu z Lechem w finale PP, część anansów źle zrozumiała komunikat z gniazda i zamiast nutte śpewała jude, później efektem kuli śnieżnej poszło dalej. Efekt będzie taki, że pewnie zamkną im stadion a szkoda.

P.S. Co do oświadczenia to to co mówi puder to trochę przeginka ale z drugiej strony pierwszy raz spotykam się z tym, że klub nie ogranicza się do potępiania zachowania kibiców a bawi się w interpretacje pieśni kibicowskich.

Dropkick

Post autor: Dropkick » 15.09.2016, 09:45

ide w gory pisze:A to, że sobie skomentuję co nieco...mam prawo? No mam.
Jasne że masz.Tak jak i ja mam prawo komentować badania w fizyce kwantowej czy medycynie.Tylko po co skoro się na tym nie znam?Żeby udawać kumatego jak Ty?
Sam przyznałeś że nie jesteś aktywnym kibicem żadnej polskiej ekipy więc nie wiesz jak jest na wyjazdach , nie wiesz jak jest podczas akcji.Wszystko znasz z obserwacji z zewnątrz, z daleka , podejrzewam że z bardzo daleka.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 15.09.2016, 09:57

Dropkick pisze:
ide w gory pisze:A to, że sobie skomentuję co nieco...mam prawo? No mam.
Jasne że masz.Tak jak i ja mam prawo komentować badania w fizyce kwantowej czy medycynie.Tylko po co skoro się na tym nie znam?Żeby udawać kumatego jak Ty?
Sam przyznałeś że nie jesteś aktywnym kibicem żadnej polskiej ekipy więc nie wiesz jak jest na wyjazdach , nie wiesz jak jest podczas akcji.Wszystko znasz z obserwacji z zewnątrz, z daleka , podejrzewam że z bardzo daleka.
no z Giewontu przecież

Kick

Post autor: Kick » 15.09.2016, 10:09

Takich pierdoleń nie czytałem tutaj dawno.Generalnie wszystko co zrobi Legia jest złe - a to oni wychodzą do najlepszych ekip (patrz Spartak i większość z Was gówno wie na temat tej przegranej), to oni jadą i klepią Dynamo w Kijowie, to oni jadą bandą do bądź co bądź owianego sławą Neapolu (typowi nożownicy) i wychodzą bandą w noc przed meczem w poszukiwaniu wrażeń - de facto zaliczając plusy w starciach. To oni nie p******* się w tańcu w jakiejś LM i kręcę coś na stadionie, o oprawach i racach nie pisze bo kalkulacji ze strony Legii nie ma żadnej.
Ale to cały czas oni dla kibice.net są sławi :) A Wy co robicie? :)

wuttt

Post autor: wuttt » 15.09.2016, 10:13

Tak przy okazji, to jakich my czasów dożyliśmy, że wyzywanie kogoś od Żyda jest większą ujmą niż nazwanie kogoś kurwą. Cyrk.

puder1

Post autor: puder1 » 15.09.2016, 10:24

Kick pisze:Takich pierdoleń nie czytałem tutaj dawno.Generalnie wszystko co zrobi Legia jest złe - a to oni wychodzą do najlepszych ekip (patrz Spartak i większość z Was gówno wie na temat tej przegranej), to oni jadą i klepią Dynamo w Kijowie, to oni jadą bandą do bądź co bądź owianego sławą Neapolu (typowi nożownicy) i wychodzą bandą w noc przed meczem w poszukiwaniu wrażeń - de facto zaliczając plusy w starciach. To oni nie p******* się w tańcu w jakiejś LM i kręcę coś na stadionie, o oprawach i racach nie pisze bo kalkulacji ze strony Legii nie ma żadnej.
To z nami Kijów nawet nie chciał się bić a z wami szukał konfrontacji (odmówił nam spotkania), to my pod okiem kamer robiąc rozgłos na cały kraj bijemy meksykańskich żołnierzy uzbrojonych w noże na plaży w Gdyni, to my kilkukrotnie w ciągu ostatnich kilku lat rozwalamy bramy swojego stadionu szukając konfrontacji i narażając się na jego zamknięcie ale jakoś nikt nigdy chętnie nie chce z nami potańczyć (kilkukrotnie Górnik, raz Wisła i ostatnio wy), to my konstruujemy ścianę ognia mającą spalić wszystkie flagi przyjezdnym nie licząc się z konsekwencjami, to my mając w zawiasach zakaz wyjazdowy robimy taki ogień na stadionie Wisły, że dostajemy 14! meczów zakazu który i tak mamy w d**** i to my po obchodach wujka 80 gonimy Giekse po mieście znowu narażając się na rozgłos w mediach w całej Polsce. Więc skończcie pisać tutaj o Legii jak o jakiejś mitycznej ekipie, bo naprawdę fajnie wczoraj się pokazali i chwała im za to ale tutaj robi się jakiś kult i pisanie z cyklu Legia i długo długo nic.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 15.09.2016, 10:35

puder1 pisze:To z nami Kijów nawet nie chciał się bić a z wami szukał konfrontacji (odmówił nam spotkania)
Reasumując:
Legia przyjeżdża dzień wcześniej do Kijowa, łazi całą noc po mieście ostatecznie znajduje rywala i wygrywa
+
Ruch przyjeżdża tuż przed meczem, wyjeżdża tuż po, odmówili im spotkania
=
Ruch pany

puder1

Post autor: puder1 » 15.09.2016, 10:38

rzutkarny pisze:
puder1 pisze:To z nami Kijów nawet nie chciał się bić a z wami szukał konfrontacji (odmówił nam spotkania)
Reasumując:
Legia przyjeżdża dzień wcześniej do Kijowa, łazi całą noc po mieście ostatecznie znajduje rywala i wygrywa
+
Ruch przyjeżdża tuż przed meczem, wyjeżdża tuż po, odmówili im spotkania
=
Ruch pany
Reasumując jesteś idiotą, piszę tylko że takich ekip bez kalkulacji jest kilka w tym kraju, które na przypały nie zważają.

I znowu z tą mitologią wyjeżdżasz "szuka rywala i go znajduje" rywale sami was znaleźli w kafejkach i restauracjach, choć wygraliście to fakt.

Forca

Post autor: Forca » 15.09.2016, 10:43

Może i Legia w tym momencie nie dysponuje topową ekipą do sprawdzania stanu drzew w terenie zalesionym. Ale jako całokształt są bardzo dobrze zorganizowaną ekipą, która jest zdecydowaną czołówka naszej sceny i wszystkiego się można po nich spodziewać.

JP90%

Post autor: JP90% » 15.09.2016, 10:45

W pucharach żadna inna polska ekipa nie potrafiła czegoś wykręcić NA STADIONIE niż Legia. Lech to kalkulatory, dla nich od kilkunastu lat liczy się dobry układ z zarządem bo z tego mają hajs. Zresztą to było jedną z przyczyn w 2000 roku i odpuszczenie meczów przez Uszola o czym wspomniał w wywiadzie. Zresztą czego oczekiwać od innych ekip skoro większość obecnie jest o****** odpalić pirtoechnikę na stadionie, a co dopiero coś chuligańskiego wykręcić.

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 15.09.2016, 10:47

puder1 pisze:
Kick pisze:Takich pierdoleń nie czytałem tutaj dawno.Generalnie wszystko co zrobi Legia jest złe - a to oni wychodzą do najlepszych ekip (patrz Spartak i większość z Was gówno wie na temat tej przegranej), to oni jadą i klepią Dynamo w Kijowie, to oni jadą bandą do bądź co bądź owianego sławą Neapolu (typowi nożownicy) i wychodzą bandą w noc przed meczem w poszukiwaniu wrażeń - de facto zaliczając plusy w starciach. To oni nie p******* się w tańcu w jakiejś LM i kręcę coś na stadionie, o oprawach i racach nie pisze bo kalkulacji ze strony Legii nie ma żadnej.
To z nami Kijów nawet nie chciał się bić a z wami szukał konfrontacji (odmówił nam spotkania), to my pod okiem kamer robiąc rozgłos na cały kraj bijemy meksykańskich żołnierzy uzbrojonych w noże na plaży w Gdyni, to my kilkukrotnie w ciągu ostatnich kilku lat rozwalamy bramy swojego stadionu szukając konfrontacji i narażając się na jego zamknięcie ale jakoś nikt nigdy chętnie nie chce z nami potańczyć (kilkukrotnie Górnik, raz Wisła i ostatnio wy), to my konstruujemy ścianę ognia mającą spalić wszystkie flagi przyjezdnym nie licząc się z konsekwencjami, to my mając w zawiasach zakaz wyjazdowy robimy taki ogień na stadionie Wisły, że dostajemy 14! meczów zakazu który i tak mamy w d**** i to my po obchodach wujka 80 gonimy Giekse po mieście znowu narażając się na rozgłos w mediach w całej Polsce. Więc skończcie pisać tutaj o Legii jak o jakiejś mitycznej ekipie, bo naprawdę fajnie wczoraj się pokazali i chwała im za to ale tutaj robi się jakiś kult i pisanie z cyklu Legia i długo długo nic.
I to wy dajecie zerwać sobie transparent fuck isis ochronie bez żadnego sprzeciwu i za kilka dni go wieszanie z powrotem :)

puder1

Post autor: puder1 » 15.09.2016, 10:59

JP90% pisze:W pucharach żadna inna polska ekipa nie potrafiła czegoś wykręcić NA STADIONIE niż Legia. Lech to kalkulatory, dla nich od kilkunastu lat liczy się dobry układ z zarządem bo z tego mają hajs. Zresztą to było jedną z przyczyn w 2000 roku i odpuszczenie meczów przez Uszola o czym wspomniał w wywiadzie. Zresztą czego oczekiwać od innych ekip skoro większość obecnie jest o****** odpalić pirtoechnikę na stadionie, a co dopiero coś chuligańskiego wykręcić.

a komu to inne liczące się ekipy po za Lechem miały coś wykręcić na stadionie?

Lechia w europejskich pucharach nic nie graRuch w ostatnich 5 latach grał kolejno z Metalistem Charków w Kijowie, gdzie ich na stadionie było z 400 osób.
z Esbjergiem w Danii, którym skroił 3 flagi.
Z Victorią Pilzno która jest jakąś piknikową ekipą w Czechach
z Valettą Fc - drużyną z Malty
z Vadus Fc - drużyną z Liechtenstainu
i do tego jakieś pastuchy z Macedonii bez kibiców.

Myślisz, że jakby Ruch czy Lechia grały z Napoli czy Borussią też byłoby tak sielankowo? I czemu uważasz że akcje na stadionie w europejskich pucharach są jakoś bardziej cenione od tych w lidze?

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 15.09.2016, 11:06

Został odbity. ;)

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 15.09.2016, 11:15

puder1 pisze:
JP90% pisze:W pucharach żadna inna polska ekipa nie potrafiła czegoś wykręcić NA STADIONIE niż Legia. Lech to kalkulatory, dla nich od kilkunastu lat liczy się dobry układ z zarządem bo z tego mają hajs. Zresztą to było jedną z przyczyn w 2000 roku i odpuszczenie meczów przez Uszola o czym wspomniał w wywiadzie. Zresztą czego oczekiwać od innych ekip skoro większość obecnie jest o****** odpalić pirtoechnikę na stadionie, a co dopiero coś chuligańskiego wykręcić.

a komu to inne liczące się ekipy po za Lechem miały coś wykręcić na stadionie?

Lechia w europejskich pucharach nic nie graRuch w ostatnich 5 latach grał kolejno z Metalistem Charków w Kijowie, gdzie ich na stadionie było z 400 osób.
z Esbjergiem w Danii, którym skroił 3 flagi.
Z Victorią Pilzno która jest jakąś piknikową ekipą w Czechach
z Valettą Fc - drużyną z Malty
z Vadus Fc - drużyną z Liechtenstainu
i do tego jakieś pastuchy z Macedonii bez kibiców.

Myślisz, że jakby Ruch czy Lechia grały z Napoli czy Borussią też byłoby tak sielankowo? I czemu uważasz że akcje na stadionie w europejskich pucharach są jakoś bardziej cenione od tych w lidze?
Jeszcze był Szachtior Karagandy :) Trzeba też dodać, że jak graliśmy z Metalistem w Kijowie, to chciała się z nami ustawić ekipa z Dynama, ale ostatecznie zrezygnowali.

strona-praska

Post autor: strona-praska » 15.09.2016, 11:16

Z wami nie chciały bić małolaty bo ich starsi koledzy z bojówek wyżynali się z ruskimi na froncie. Starsi koledzy wrócili i starli się z nami i zaliczyli plecy. Nie sie propagandy puderku :)

PS. Hutnik K. może potwierdzić kto się bił z nami pod metrem, a kto do was startował

oli1988

Post autor: oli1988 » 15.09.2016, 11:20

strona-praska pisze:
Z wami nie chciały bić małolaty bo ich starsi koledzy z bojówek wyżynali się z ruskimi na froncie. Starsi koledzy wrócili i starli się z nami i zaliczyli plecy. Nie sie propagandy puderku :)

PS. Hutnik K. może potwierdzić kto się bił z nami pod metrem, a kto do was startował
ale wiesz, że między naszą wizytą w Kijowie a waszą minęły 3 tygodnie więc bajki że starsi byli na froncie ale wrócili to wsadź sobie między bajki.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 15.09.2016, 11:21

Forca pisze:Może i Legia w tym momencie nie dysponuje topową ekipą do sprawdzania stanu drzew w terenie zalesionym. Ale jako całokształt są bardzo dobrze zorganizowaną ekipą, która jest zdecydowaną czołówka naszej sceny i wszystkiego się można po nich spodziewać.
Większości ludzi nie obchodzi, kto z kim i kiedy na ubitej ziemi, tylko to co było wokół meczu, lub bezpośrednio na nim. Niestety Polska scena ma w tej materii odmienne zdanie i jakieś dziwne poglądy, niepasujące do reszty świata i sceny.

Mi tam bezkompromisowość Legii się podoba, w Poznaniu decyzyjni biorą pieniądz z klubu, żeby na domowych meczach nigdy żadnych zajść nie było. Jedni grzecznie podnoszą kartoniki, inni pokazują, że żyją i że działają w czymś innym, niż tylko sparodiowana strefa walk na ubitej ziemi.
Jeden wyjazdowy kontratak na Horde Zla niewiele tu zmienia, bo na meczach U SIEBIE, za najbardziej kompetentną ochronę nasyłaną na poznańskich kiboli, robi ich własna banda.
W większości przypadków nawet nie muszą, wystarczy tylko że są i to że klub regularnie płaci za spokój. Brak zadym, brak protestów i wojenek z zarządem, raz na jakiś czas rzucić parę świeczek i odpalić z dziesięć wrocławi - wszyscy zadowoleni, wszyscy zarobieni. Interes kwitnie.

Z drugiej strony ciekawe, jak długo Legia(klub) będzie to jeszcze tolerować, sam prezes nie ma 100% akcji, a nad sobą ma grubsze ryby, którym większość wydarzeń kibicowskich w ogóle się nie podoba. Właścicielom klubu jest bliżej do KOD-u, Kulczyków i różnych celebrytów z transparentu o szubienicach, niż robienia z siebie na siłę kibola, jak ktoś w końcu przegnie pałę :)

Kick

Post autor: Kick » 15.09.2016, 11:23

puder1 pisze:

Ok i fajnie, ale widzisz gdzieś tutaj wpisy jacy to chujowi jesteście - nie. Do Legii każdy się przypierdala, co nie zrobią to źle, to słabi, to chujowi, to nie mają ekipy - sami wieszacie jakieś bzdurne transparenty i siejecie propagandę w tym temacie...nie tak jest?A raz była Legia z ZS i BKS na polance i nie przyjechaliście tłumacząc się tym że nie możecie wyjechać ze stadionu, to Legia z BKS i ZS podeszła pod Wasz stadion przy okazji meczu Bielska, to znów Legia dzwoniła jadą na Słowację z propozycją walki. A to że nie umawiają się z miesięcznym wyprzedzeniem może świadczyć o tym, czy oby na pewno na takiej walce pojawią się tylko chuligani Ruchu..., rzekomo oświadczacie "nie ważne kiedy i gdzie" a jak warszawiacy są czy dzwonią to Was nie ma.
Dlatego najlepiej zająć się sobą a jak dojdzie do spotkania wtedy jedni lub drudzy będą zadowoleni, tyle.
Ostatnio zmieniony 15.09.2016, 11:25 przez Kick, łącznie zmieniany 1 raz.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 15.09.2016, 11:24

oli1988 pisze:
strona-praska pisze:

ale wiesz, że między naszą wizytą w Kijowie a waszą minęły 3 tygodnie więc bajki że starsi byli na froncie ale wrócili to wsadź sobie między bajki.
Ale wiesz, że my byliśmy w Kijowie 2 razy, a akcja przy metrze była na tym drugim?

strona-praska

Post autor: strona-praska » 15.09.2016, 11:27

Mylisz mecze chłopcze :) Trzy tygodnie po waszym meczu graliśmy z Metalistem gdzie Dynamo również się obsrało widząc nasz skład. Chodziliśmy po mieście jak u siebie. Na meczu z Zorią w 2015 była już totalna demolka i polowanie na Legie no i rzeczowa awantura pod metrem gdzie były typowe składy Capitals, Albatross i HTF

oli1988

Post autor: oli1988 » 15.09.2016, 11:28

a faktycznie mój błąd mea culpa nie wiem czemu myślałem, że było to podczas waszego meczu z Metalistem. Niemniej jednak tak jak wspomniałem, nikt tu nie dyskredytuje akcji Legii w Kijowie a jedynie pokazuje, że inne polskie ekipy też miały ochoty tam na harce, więc nie jest to tak, że w Europie tylko Legia ma ochotę na adrenalinę z naszych band

strona-praska

Post autor: strona-praska » 15.09.2016, 11:35

Z tą różnicą, że my w nocy ruszyliśmy bandą w miasto (również Neapol). Wy się kręciliście tylko pod stadionem. Nikt nie wątpi że byście ich r******** w pył, ale to z nas robicie wydygańców co jeżdżą do Poznania przez Rzeszów :D Fakty bronią się same

KaeSPe

Post autor: KaeSPe » 15.09.2016, 12:12

Bez przesady, tam się wczoraj w zasadzie nic nie stało. Trzech lekko pobitych ochroniarzy to nie jest jakieś wydarzenie, nawet jak na Ligę Mistrzów... Do starcia było bardzo daleko, zniszczeń chyba nie ma. Nie sądzę żeby Legia za taką głupotę dostała zakaz

PT.

Post autor: PT. » 15.09.2016, 12:20

oli1988 pisze:
P.S. Co do oświadczenia to to co mówi puder to trochę przeginka ale z drugiej strony pierwszy raz spotykam się z tym, że klub nie ogranicza się do potępiania zachowania kibiców a bawi się w interpretacje pieśni kibicowskich.
no ale jak myslisz czemu???
wielokrotnie byli karani za rasistowskie zachowanie a teraz juz wybiórcza podjeła temat jude i chyba niemieckie media tez wiec woleli wcześniej zareagowac a nie czekac na komisje i możliwość bądź tez nie tłumaczenia.

89piotrekski

Post autor: 89piotrekski » 15.09.2016, 13:22

W ramach relaksu ,''pozdrowiono'' Piszczka ''Piszczek czy już zapomniałeś,jak meczami handlowałeś''

wyschniety_szczaw

Post autor: wyschniety_szczaw » 15.09.2016, 13:24

no dobra - to ja napiszę to wprost bo puder trochę się wstydzi:
Legia zrobiła pokazówkę przeganiając ochroniarzy w znacznej przewadze, używając sprzętu i nie dzwoniąc do stewardów z propozycją walki (tak około miesiąc wcześniej) po to żeby dostać zakazy wyjazdowe i nie dostać po głowie od koalicji, ciach bajera

gazo77

Post autor: gazo77 » 15.09.2016, 15:11

Obrazek

To prawda, że to jeden z kibiców Legii, który spadł z demolowanego wozu transmisyjnego i został zostawiony przez kolegów?

ODPOWIEDZ