Komentarze-9-12 września
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
WODA GAZOWANA
Komentarze-9-12 września
Lech Poznań - Pogoń Szczecin 11 września, 15:30
Zagłębie Lubin - Wisła Płock 9 września, 20:30
Korona Kielce - Arka Gdynia 10 września, 18:00
Piast Gliwice - Górnik Łęczna 10 września, 15:30
Cracovia - Lechia Gdańsk 9 września, 18:00
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Legia Warszawa 10 września, 20:30
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 11 września, 18:00
Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów 12 września, 18:00
I LIGA
Zagłębie Sosnowiec - MKS Kluczbork 10 września, 18:00
Olimpia Grudziądz - Górnik Zabrze 10 września, 16:00
Bytovia Bytów - Sandecja Nowy Sącz 10 września, 18:00
Wigry Suwałki - Pogoń Siedlce 11 września, 17:30
Chrobry Głogów - GKS Tychy 10 września, 17:00
Chojniczanka Chojnice - Stal Mielec 9 września, 19:00
Stomil Olsztyn - Miedź Legnica 10 września, 19:45
GKS Katowice - Wisła Puławy 9 września, 19:00
Znicz Pruszków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 10 września, 19:00
II LIGA
Stal Stalowa Wola - Błękitni Stargard Szczeciński 10 września, 16:00
Olimpia Zambrów - Rozwój Katowice 10 września, 17:00
Kotwica Kołobrzeg - Puszcza Niepołomice 10 września, 18:00
Raków Częstochowa - Radomiak Radom 10 września, 16:00
Polonia Bytom - Siarka Tarnobrzeg 10 września, 17:00
Odra Opole - ROW 1964 Rybnik 10 września, 16:30
Polonia Warszawa - Legionovia Legionowo 10 września, 19:00
Olimpia Elbląg - Gryf Wejherowo 10 września, 17:00
Warta Poznań - GKS Bełchatów 10 września, 17:00
Zagłębie Lubin - Wisła Płock 9 września, 20:30
Korona Kielce - Arka Gdynia 10 września, 18:00
Piast Gliwice - Górnik Łęczna 10 września, 15:30
Cracovia - Lechia Gdańsk 9 września, 18:00
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Legia Warszawa 10 września, 20:30
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 11 września, 18:00
Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów 12 września, 18:00
I LIGA
Zagłębie Sosnowiec - MKS Kluczbork 10 września, 18:00
Olimpia Grudziądz - Górnik Zabrze 10 września, 16:00
Bytovia Bytów - Sandecja Nowy Sącz 10 września, 18:00
Wigry Suwałki - Pogoń Siedlce 11 września, 17:30
Chrobry Głogów - GKS Tychy 10 września, 17:00
Chojniczanka Chojnice - Stal Mielec 9 września, 19:00
Stomil Olsztyn - Miedź Legnica 10 września, 19:45
GKS Katowice - Wisła Puławy 9 września, 19:00
Znicz Pruszków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 10 września, 19:00
II LIGA
Stal Stalowa Wola - Błękitni Stargard Szczeciński 10 września, 16:00
Olimpia Zambrów - Rozwój Katowice 10 września, 17:00
Kotwica Kołobrzeg - Puszcza Niepołomice 10 września, 18:00
Raków Częstochowa - Radomiak Radom 10 września, 16:00
Polonia Bytom - Siarka Tarnobrzeg 10 września, 17:00
Odra Opole - ROW 1964 Rybnik 10 września, 16:30
Polonia Warszawa - Legionovia Legionowo 10 września, 19:00
Olimpia Elbląg - Gryf Wejherowo 10 września, 17:00
Warta Poznań - GKS Bełchatów 10 września, 17:00
-
WODA GAZOWANA
Re: Komentarze-9-12 września
Ciekawsze mecze pod względem kibicowskim w niższych ligach :
ŁKS 1926 Łomża - Widzew Łódź 10 września, 17:00
Górnik Konin - Bałtyk Gdynia 11 września, 17:00
GKS 1962 Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Falubaz Zielona Góra 10 września, 16:00
Unia Tarnów - Karpaty Krosno 11 września, 16:30
Orlęta Radzyń Podlaski - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 11 września, 16:00
Resovia - Avia Świdnik 10 września, 16:00
Motor Lublin - Stal Rzeszów 10 września, 19:00
Hetman Zamość - Łada 1945 Biłgoraj 10 września, 16:30
Beskid Andrychów - Hutnik Nowa Huta (Kraków) 10 września, 16:30
Stal Gorzyce - Czarni 1910 Jasło 10 września, 16:00
Czarni Połaniec - Pogoń 1945 Staszów 11 września, 16:00(Derby powiatu Staszowskiego)
ŁKS 1926 Łomża - Widzew Łódź 10 września, 17:00
Górnik Konin - Bałtyk Gdynia 11 września, 17:00
GKS 1962 Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Falubaz Zielona Góra 10 września, 16:00
Unia Tarnów - Karpaty Krosno 11 września, 16:30
Orlęta Radzyń Podlaski - KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski 11 września, 16:00
Resovia - Avia Świdnik 10 września, 16:00
Motor Lublin - Stal Rzeszów 10 września, 19:00
Hetman Zamość - Łada 1945 Biłgoraj 10 września, 16:30
Beskid Andrychów - Hutnik Nowa Huta (Kraków) 10 września, 16:30
Stal Gorzyce - Czarni 1910 Jasło 10 września, 16:00
Czarni Połaniec - Pogoń 1945 Staszów 11 września, 16:00(Derby powiatu Staszowskiego)
ŁKS Łomża z Widzewem pierwotnie chyba mieli grać tego samego dnia co Wisła w Białymstoku ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ugwxXTVAGJ8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nwljDzP2N88[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nwljDzP2N88[/youtube]
BekazWas pisze:ŁKS Łomża z Widzewem pierwotnie chyba mieli grać tego samego dnia co Wisła w Białymstoku ?
Tak, ale milicja się zesrała i przełożyli mecz w Łomży z niedzieli na sobotę.
Niech ktoś podklei ten temat bo zaraz się ludzie zaczną wpisywać w temacie dotyczącym poprzedniej kolejki.
Ile Lechii w Krakowie?
Tylelogin pisze:Ile Lechii w Krakowie?

Wisła obecna w okolicach Kałuży? Czy zabrakło zdecydowania na spotkanie z ex braćmi?
Zaraz się okaże, że nikt nie śpiewał, a Lechia zmontowała film. Jakie kryteria muszą być spełnione żeby bluzganie na kogoś było zaliczone? Bo z tego wynika że pół osób Widzewa i pojedyncze Wisły się nie liczą. Tam ktoś nad tym panuje, czy każdy robi sobie co chce? Jedna ekipa zbluzga tego, inna tamtego, potem oświadczenie że mecz bez bluzgów, że to jakiś zgodowicz naszego układowicza? Ładny bajzel siostry.simbo pisze:Gdzieś ty słyszał jakieś bluzgi na Lechie? Bo na meczu ze Śląskiem bluzgów na Lechie nie było na młynie żadnych. Dostało się tylko Śląskowi i Motorowi. W sektorze obok gości pojawiły się bluzgi zainicjonowane na Lechie przez Widzew a i tak połowa osób się tam znajdujących tego nie śpiewała, z Wisły może pojedyncze osoby pomimo że tego dnia Lechia też swoją cegiełke w prowokacji WKSu wrzuciła.
Tyscy jadą do głogowa ? czy jakis zakaz
Falubaz jedzie do jastrzebia ? mozna bylo zauwazyc mobilizacje w ich szeregach ale nagle ucichlo
Falubaz jedzie do jastrzebia ? mozna bylo zauwazyc mobilizacje w ich szeregach ale nagle ucichlo
-
Nieobeznany
GKS TYCHY JEDZIE DO GŁOGOWA ALE SPODZIEWAJ SIĘ ICH ZGODOWICZÓW !szklanka pisze:Tyscy jadą do głogowa ? czy jakis zakaz
-
walka__o_przetrwanie
Cracovia - Lechia
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=hdKmgQ9Sawk[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=hdKmgQ9Sawk[/youtube]
ile jedzie Widzewa do Łomży? Nie wiem ile mam przygotować kanapek na komitet powitalny.
-
obiektywizm
Legia wybrała się do Niecieczy autokarami?
Ktoś mnie oświeci kiedy mieli ostatnio taki wyjazd?
-
peter_gregory
Do Żyliny jechali bodajże autokarami.obiektywizm pisze:Legia wybrała się do Niecieczy autokarami?
-
obiektywizm
nie chcę nic prorokować ale zawsze były narzekania że jeżdzą specjałami..
Legia wyjazd autokarowy na ligę ?
Coś czuję żę to może być dla częśći łakomy kąsek...
Legia wyjazd autokarowy na ligę ?
Coś czuję żę to może być dla częśći łakomy kąsek...
Przed Marsylią byli w Niecieczy autami. Po wydarzeniach we Francji i działalności WRWE, Legioniści zaczęli jeździć w jednej kolumnie autokarami na południowe tereny (Żylina,teraz Nieciecza). Wiedzą, że mogą zaliczyć kolejnej wpadki (po Koronie i Spartaku) bo wtedy wypadli by już z czołówki chuligańskiej w PL, w której zawsze byli.
-
ProudOfPoland
Aha. Czyli można jeździć tylko autami bo jak nie, to znaczy, że ekipa boi się wpierdolu. Tak zdecydowali eksperci z k.net.
Jak jechali na Słowację to popytajcie kto im odmówił, kumaterio.
Jak jechali na Słowację to popytajcie kto im odmówił, kumaterio.
-
Kapitan Stopczyk
Ruch się obsrał wtedy, ale co tam propaganda niesie, że Legia się boi wszystkich...
Jutro w Białymstoku będzie około 66 kibiców Wisły Kraków.
-
ProudOfPoland
He he, już wersja pod Ruch zrobiona? Dobrzy jesteście. Nikt wam nie odmawia siły ale propagandą to zaczynacie doganiać swoich kolegów z Łodzi.
Zapytaj kolegów jaka odpowiedź padła przez telefon. ;)
Zapytaj kolegów jaka odpowiedź padła przez telefon. ;)
-
ProudOfPoland
To, że nie jestem związany z żadną z w/w ekip nie znaczy, że nie mogę prostować bzdur. A tak się składa, że co nieco o kulisach wyjazdy Legii do Żyliny wiem i to nie tylko z jednej strony.
To, że Legia odmawiała Ruchowi wie już chyba każdy na tym forum, bo Ruch bardzo lubi się tym chwalić. Ale sami też nie są święci, dlatego śmieszy mnie ta ich napinka, co to nie oni. Są główną siłą w tym kraju ale ich zachowania momentami nie przystoją jak na taką ekipę.
Tyle ode mnie, koniec tematu.
To, że Legia odmawiała Ruchowi wie już chyba każdy na tym forum, bo Ruch bardzo lubi się tym chwalić. Ale sami też nie są święci, dlatego śmieszy mnie ta ich napinka, co to nie oni. Są główną siłą w tym kraju ale ich zachowania momentami nie przystoją jak na taką ekipę.
Tyle ode mnie, koniec tematu.
-
obiektywizm
mnie bardziej właśnie zdziwiło że Legia wybiera się autokarami bo zawsze było pierdolenie że jeżdzą tylko pociągami..
Teraz pojechali autokarami to pierdolenie o jakby helikopterami w obstawie F16 polecieli..
No ku... nie mogę :D Pisałem że dla niektórych to może być łakomy kąsek bo coś wykręcić jest mimo wszystko łatwiej gdy ekipa jedzie autokarem.Szczególnie że będą wracać późno...Zresztą że "da się" pokazała Lechia i o ile dobrze pamiętam to obstawa pał ich wcale nie zraziła...
Teraz pojechali autokarami to pierdolenie o jakby helikopterami w obstawie F16 polecieli..
No ku... nie mogę :D Pisałem że dla niektórych to może być łakomy kąsek bo coś wykręcić jest mimo wszystko łatwiej gdy ekipa jedzie autokarem.Szczególnie że będą wracać późno...Zresztą że "da się" pokazała Lechia i o ile dobrze pamiętam to obstawa pał ich wcale nie zraziła...
-
WODA GAZOWANA
Andrzej94 pisze:Jutro w Białymstoku będzie około 66 kibiców Wisły Kraków.
Myślałem ze będzie zero,ale pojedzie20-30 dziewczyn plus 30-40 normalnych i jeden shark na kontrole kto jezdzi i zero nie wpadnie jednak...
-
WODA GAZOWANA
Taka informacja :
Dziś jadącym do Manowa Elanowców, ekipa za miedzy chciała podrzucić na trasie wodę. Elany 2 busy i 4 auta . Po wyjściu na drogę . Niestety rywale nie okazują chęci bokserskich, a prezentują umiejętności rajdowe uciekając we wszystkie strony swiata. Po stronie Zawiszy większość młodzież plus delegacja Lęborka . Cała akcja bez psów....
Dziś jadącym do Manowa Elanowców, ekipa za miedzy chciała podrzucić na trasie wodę. Elany 2 busy i 4 auta . Po wyjściu na drogę . Niestety rywale nie okazują chęci bokserskich, a prezentują umiejętności rajdowe uciekając we wszystkie strony swiata. Po stronie Zawiszy większość młodzież plus delegacja Lęborka . Cała akcja bez psów....
WODA GAZOWANA pisze:Taka informacja :
Pewnie po selekcji jechali same hools takie same jak ta 100 osobowa banda Elany koło stadionu we wrocławiu.
-
leonidas88
Niektórzy jadą po nas(L) jak po burej suce, w sensie hools.. ok. tylko co Ci jadący po nas, zrobili w ostatnich latach, w tej kwestii? Ustawek w top 12 Arka, Cracovia,Górnik Z, Lech, Lechia,Legia,ŁKS,Ruch,Śląsk,Widzew,Wisła, Zagłębie S. było, może 3? A każdy układa swoją klasyfikację.. Kolejna sprawa? G.Z. jedzie(myślę że nie bezpodstawnie, znają się ze szkół, pracy, siłowni itd.) iż Ruch na ustawki w dużej mierze bierze kolesi kolegów? Ruch gdzieś również pisał, że w ustawce z nami( miało być G.Z.-L.W.) byli tam również hools GKS, i nie wiadomo jakie wynalazki) Pomijając iż Górnika było więcej o 40 osób, cały ten sport, jest nie do końca fair? Wiecie co według mnie, pokazuje siłe bandy? Wyjazdy zagraniczne? Tam jadą prawdziwi kibole, fanatycy, chuligani danej drużyny.. Tam nie weźmiesz kolegów z bramek, , siłowni na ustawkę w lesie.. I dziwnym trafem,my(L), tak jak i Lech Poznań(Sarajewo i nie tylko) potrafimy sobie radzić, od wielu lat nawet na najtrudniejszych terenach(ostatnio Napoli, Kijów) a inni na tym polu, albo nie mieli się okazji sprawdzić,albo można porównać potencjał ekip( My w Kijowie 800 osób, Ruch w tym samym roku 150) Gdzie, My mamy corocznie 6 wyjazdów zagranicznych, a oni 2 na 5 lat.. Tyle. Nie wszyscy się z tym wpisem zgodzą, nie muszą.. Ot takie moje przemyślenia.. Nie mam rejestracji z czerwca,żeby nie było.. Na szlaku Polskim i zagranicznym,od ponad 20 lat.. Z fartem.
oby więcej takich...
-
Rozkminiający
Muszę Cię zmartwić. Oni mają rację.leonidas88 pisze:Niektórzy jadą po nas(L) jak po burej suce
-
Nieobeznany
Czytaj ze zrozumieniem Po stronie Zawiszy większość młodzież plus delegacja LęborkaKurCzakY pisze:WODA GAZOWANA pisze:Taka informacja :
Pewnie po selekcji jechali same hools takie same jak ta 100 osobowa banda Elany koło stadionu we wrocławiu.
leonidas napisał dobry post. Już kiedyś pisałem że Legia może do lasu w jakiś tam proporcjach najlepsza nie jest, ale ma typowo chuligańską bandę. Jest ich zawsze w ciul, gdzie nie jadą coś się dzieje. Jak dla mnie ustawki w lesie są bez sensu co nie znaczy że każda ekipa MIESZA w składach. Co innego akcje na trasie, ale to wiadomo że zazwyczaj ekipa atakowana nie ma szans.
dobry mecz był dziś w lubelskim gdzie Hetman grał z Łada .gospodarze z dobrym młynem ok 500 osób w przerwie Łada próbuje sforsować bramę szkoda biernej postawy Hetmana bo nie mieli nawet jednego ochroniarza na przeszkodzie aby dostać się pod sektor gości obie ekipy z oprawami .
-
obiektywnyGosc
do leonidas88
Tutaj sie zgodze wy jak i Lech najlepiej reprezentujecie kraj za granica a dlaczego ? bo jestescie z duzych miast bez konkurencji gdzie wasze kluby od lat w pilce sa zawsze graja na najlepszym poziomie wlasnie w pucharach europy wiec nie ma sie co dziwic waszymi frekwencjami oprawami(zbior kasy)itp mowisz ze wyznacznikiem sa takie wyjazdy zagraniczne ale taki kolega bramkarz nie pojedzie na wyjazd nawet tu ponad 200km gdzie inne ekipy potrafia sie tu dobrze zareprezentowac pod wzgledem h wiec czy to zagranica czy Pl jedno i to samo dlaczego po was jada bo to jest wasza pieta achillesa gdzie porownujac was do Lecha na takie walsnie warunki duzych miast ilosci kibicow itp macie duzo gorsza bande do walki (mowie o wyselekcjonowanej ekipe typowo h) ale za to macie sporo dobrych chlopakow przecietniakow ktorzy tez potrafia ipoleca na zadyme i beda walczyc do ostatnich sil i zawsze bede za tym abyscie to wy reprezentowali kraj a nie Piast czy inne tego pokroju kluby :) Piona dla normalnych
Tutaj sie zgodze wy jak i Lech najlepiej reprezentujecie kraj za granica a dlaczego ? bo jestescie z duzych miast bez konkurencji gdzie wasze kluby od lat w pilce sa zawsze graja na najlepszym poziomie wlasnie w pucharach europy wiec nie ma sie co dziwic waszymi frekwencjami oprawami(zbior kasy)itp mowisz ze wyznacznikiem sa takie wyjazdy zagraniczne ale taki kolega bramkarz nie pojedzie na wyjazd nawet tu ponad 200km gdzie inne ekipy potrafia sie tu dobrze zareprezentowac pod wzgledem h wiec czy to zagranica czy Pl jedno i to samo dlaczego po was jada bo to jest wasza pieta achillesa gdzie porownujac was do Lecha na takie walsnie warunki duzych miast ilosci kibicow itp macie duzo gorsza bande do walki (mowie o wyselekcjonowanej ekipe typowo h) ale za to macie sporo dobrych chlopakow przecietniakow ktorzy tez potrafia ipoleca na zadyme i beda walczyc do ostatnich sil i zawsze bede za tym abyscie to wy reprezentowali kraj a nie Piast czy inne tego pokroju kluby :) Piona dla normalnych
-
Oryginalny
chłopie przestań ćpaćblabla pisze:dobry mecz był dziś w lubelskim gdzie Hetman grał z Łada .gospodarze z dobrym młynem ok 500 osób w przerwie Łada próbuje sforsować bramę szkoda biernej postawy Hetmana bo nie mieli nawet jednego ochroniarza na przeszkodzie aby dostać się pod sektor gości obie ekipy z oprawami .
-
obiektywnyFAN
Piast dzisiaj wywiesił dwie repliki straconych flag - "Szlachta Gliwic" i "Honor Miasta".
dziwne ...
dziwne ...
On napisał rozsądny postRozkminiający pisze:Muszę Cię zmartwić. Oni mają rację.leonidas88 pisze:Niektórzy jadą po nas(L) jak po burej suce
Ty tak poważnie napisałeś? Legia w kraju nie jeździ?Schwientochlowitz pisze:Wyjazdy zagraniczne to jedyne wyjazdy gdzie mozecie sie pokazac w wiekszej ilosci. Ciekawe dlaczego
jak dzisiaj w Łomży?