niestety ale to prawda z pocięciem chłopakaSuper_Mario pisze:No właśnie, może potwierdzić ktoś wiarygodny?stabilo pisze:To z pocietym zabolem pewnie farmazon.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
ktonieskacze
-
ktonieskacze
dzisiaj kolejna czesc. wszystko co jest tam wklejane dostepne jest dla kazdego bo sami tak ustawili. celowo nie jest wklejane cos co jest tylko dla znajomych
http://ultrasforum.blox.pl/2016/09/2.html jeszcze mozna sie dogadac panowie
stabilo - możesz wkleić to na inna stronkę? bo jak otwieram linka otwiera mi się biała strona.
-
WujekWladek
Dogadać? Może flagi chcecie w zamian ? Haha pogrążacie się coraz bardziejstabilo pisze:http://ultrasforum.blox.pl/2016/09/2.html jeszcze mozna sie dogadac panowie
Ciekawe czemu teraz nie ma transparentów o konfidentach z Piasta tak jak było w przypadku Mysłowic?
-
ktonieskacze
wyjdzie? chyba wyjedzie na wozku :D poprawimy,nie martw sie
-
WujekWladek
Ten kto wrzuci zdjęcie w barwach na fb oznacza lans?
-
Typowy Kibic
Warto wspomnieć że było spotkanie ekip z GŚ w sprawie zawieszenia sprzętu i to wy na Gliwicach pierwsi złamaliście ustalenia właśnie tą akcja na Pszczyńskiej. Co do tamtej sytuacji na Sośnicy, widocznie chłopaki byli trochę nabuzowani. I osobiście nie sądzę, że którakolwiek ze stron, będzie tak ufna, że od razu zrezygnuje ze sprzętu. I mimo że to prawda co piszesz, że sami siebie wykańczamy, to wszystko pomału idzie za daleko, by można to było ot tak zatrzymać.
Tak jak wspomniałem wcześniej, nie jest to żaden kibic Ruchu.
-
za Ruchem !
Pisząc swojego posta nie widziałem postów tej parowy i jego drugiego konta w innych tematach no ale już wszystko wiadomo.PaymanW pisze:Tak jak wspomniałem wcześniej, nie jest to żaden kibic Ruchu.
-
TyskiFan19711971
Ja to sie panowie nie moge doczekac 1 Pazdziernika jak na Tychy przyjada kibice z katowic.
Napewno bedzie o tym meczu glosno byle tylko jakis zakaz sie gieksie nie przytrafil heh
Napewno bedzie o tym meczu glosno byle tylko jakis zakaz sie gieksie nie przytrafil heh
-
TyskiFan19711971
Przypadek . Mniejszosci ? No niewiem . Pozyjemy zobaczymy ;)
-
TyskiFan19711971
Tego nie powiedzialem , ale na ubite w rownych liczbach bez zgod ciezko byscie mogli sie czuc.
-
TyskiFan19711971
Przyjedzie Gieksa do Tychow to zobaczy jak powinna wygladac atmosfera na stadionie i wokolo niego :)
Co ma frekwencja do panowania w mieście? Tego sie normalnie czytać nie da.
Już nie długo smierdziele spadną z ex wtedy pogadamy....
Napisałeś ze dwie dzielnice na 300 tysięczne miasto to nic, to ja Ci odpowiedziałem ze 2 tysiące kibiców na 300 tysięczne miasto to tez nic. Juz c*** z tym ze z tymi dwoma dzielnicami wasi sportowcy by mogli mieć ciężko po równo heheAmer pisze:Co ma frekwencja do panowania w mieście? Tego sie normalnie czytać nie da.
no niech dla ciebie to będzie farmazonem, oficjalne zbiórki i przejazdy przez centrum Katowic o czymś świadczą.
Ludzie czy ta frekwencja jest taka ważna.Wiadomo,zgoda Tychy/ŁKS wisi na włosku.I tu pojawia się pytanie czy Tychy wybiorą drogę BKS Stal Bielsko(szacun) czy zostaną pizdami pokroju Z.S.?To jest sedno sprawy a nie frekwencja na stadionie.Przytoczę jeszcze raz w/w BKS bo mam naprawdę do nich ogromny szacunek.Na meczach u nich jest frekwencja trzy cyfrowa i c*** z tego.Takie to oto porównanie.
Nie jest ważna, ja tylko analogia odpowiedziałem do jego zarzutu. Pozdro
Zgoda ŁKS/Tychy wisi na włosku ? Skad ty masz takie info Combat ? Od zerwania relacji na linii ŁKS-Resovia stosunki Łódzko-Tyskie są mocne i nic nie przewiduje zmiany w tym kierunku.
-
Na_lajcie
300 tys. kibicow GKS, a graf przed SCC nadal zabrudzony ;-) To juz drugi tydzien chyba mija :-)
Ten graf to był ich strzał w kolano. Stworzony na legalu w takim miejscu i w takich rozmiarach byłby dobrym pomysłem gdyby nie to, że mają obok siebie silną ekipę, która wpada im do niego jak do centrum handlowego kiedy chce i jak chce. Nie ma częściej przestrzelanego grafu na Śląsku. Częściej jest zamazany niż w swoim oryginalnym stanie. Gdy jest odnawiany po dwóch dniach maksymalnie znowu zamalowywany a kasa na farby idzie. Stąd czasami nie "naparwiają" go bawet po kilka tygodni.Na_lajcie pisze:300 tys. kibicow GKS, a graf przed SCC nadal zabrudzony ;-) To juz drugi tydzien chyba mija :-)
Dlaczego strzał w kolano, mimo wszystko jest to w przelotowym miejscu, owszem ostatnio właściwie od wakacji graf jest zdecydowanie częściej pomazany niż czysty. W wakacje były okresy, że przez dwa-trzy tygodnie był pomazany, w końcu odmalowywali i po dwóch-trzech dniach znów pokreślony, , ale często nawet wtedy widać jego przesłanie.
Już nie raz przecież próbowano właśnie przy nim zrobić zasadzkę, wiedząc, że ktoś pewnie będzie chciał go zamazać po odnowieniu.
A takich akcji z przestrzelaniem grafów w obie strony jest multum ten jest po prostu na przelotówce więc każdy od razu zauważa.
Już nie raz przecież próbowano właśnie przy nim zrobić zasadzkę, wiedząc, że ktoś pewnie będzie chciał go zamazać po odnowieniu.
A takich akcji z przestrzelaniem grafów w obie strony jest multum ten jest po prostu na przelotówce więc każdy od razu zauważa.
-
Miastowy71
Nie bierzcie tego tyskifan1971 za kogoś normalnego od nas! Gość który w pierwszym poście pyta na k.net czy przyjadą kibice z Suwałk to kim on może byc? My wiemy gdzie jesteśmy i jak wyglądają nasze wyjazdy! Nikt normalny od nas nie będzie się porównywał do kogoś z Ruchu,Gieksy czy Górnika! Czy kogoś tam jeszcze!
-
Oberschlesien14
Większość grafów na A4/DTŚ jest pomazana,ale faktycznie "Nasze Miasto" jest najmocniej widoczny i też najczęściej odnawiany. Nie zmienia to faktu że wasze wyliczenie o rzekomym byciu zajebanym przez 2/3 czasu jest totalnie z d***
Ruszki zróbcie tak okazały graf na waszym odcinku dtś lub gdzie kolwiek indziej za kilkanaście setek. Wtedy zobaczymy czy od razu po zamalowaniu go będziecie odnawiać. Założe sie, że nie. Ale dziwnym trafem wy zawsze po 1-szym czy 10-tym bazgracie grafy i to czarnym spreyem. A w sumie wiadome zapomogi odebrane to można szaleć heh
Zbiórki na Szopienicach 4 dzielnic (Oprócz Szopienic, także Nikisza, Janowa i Giszowca), najczęściej punktem kulminacyjnym zbiórki jest przystanek, który znajduje się ok. 2 - 3 min drogi spacerkiem od komendy Policji i przez nią ochraniany, następnie podróż tramwajem w eskorcie radiowozów przez jedną z najruchliwszych dróg Katowic (3 maja od Zawodzia). Kolejny punkt to przesiadka w ścisłym centrum Katowic pod okiem setek kamer i dalsza podróż do Chorzowa. Nie mówię że to Wasza wina jeśli chodzi o eskortę, czy że macie osiedlami przejść przez całe Katowice aż do Chorzowa, jednak chodzi o to że nie ma możliwości wykręcić Wam podczas tych przejazdów żadnej akcji, działa ona po prostu "marketingowo" i ten cel Wam się udaje osiągnąć. My także mieliśmy pochody przez Wasze miasto i nikt z tego nie robi nie wiadomo jakich akcji wartych przypomnienia, mimo że podczas jednego, przed Torcida Cup nie mieliśmy żadnego ogona.walkers pisze:no niech dla ciebie to będzie farmazonem, oficjalne zbiórki i przejazdy przez centrum Katowic o czymś świadczą.
brawo zablokowaliscie bloga ale co się odwlecze to.. może rosyjska strona teraz?
rozwalil mnie jeden komentarz z knurowa. p.s. darmowe publiczne hotspoty to podstawa
rozwalil mnie jeden komentarz z knurowa. p.s. darmowe publiczne hotspoty to podstawa
no ciekawe co na to kumateria z kibice. net
Oberschlesien14 pisze:Większość grafów na A4/DTŚ jest pomazana,ale faktycznie "Nasze Miasto" jest najmocniej widoczny i też najczęściej odnawiany. Nie zmienia to faktu że wasze wyliczenie o rzekomym byciu zajebanym przez 2/3 czasu jest totalnie z d***
Nie jest totalnie z d*** od kilku miesięcy, częściej jest pomalowany niż odnowiony, a jak jest już odnowiony to po kilku dniach znowu zamalowany. O ile na początku przestrzelanie tego grafa była sporadyczne o tyle teraz nie ma tygodnia żeby nie był zabazgrany. Jeżdże tamtędy codziennie do pracy więc wiem o czym pisze, zresztą ludzie z Bytomia czy z Sosnowca też to pewnie potwierdzą.
-
doswiadczonyMMA
Gieksiarze olali temat grafa na okres wakacji, ale powoli budzą się ze snu ;)puder1 pisze:Oberschlesien14 pisze:Większość grafów na A4/DTŚ jest pomazana,ale faktycznie "Nasze Miasto" jest najmocniej widoczny i też najczęściej odnawiany. Nie zmienia to faktu że wasze wyliczenie o rzekomym byciu zajebanym przez 2/3 czasu jest totalnie z d***
Nie jest totalnie z d*** od kilku miesięcy, częściej jest pomalowany niż odnowiony, a jak jest już odnowiony to po kilku dniach znowu zamalowany. O ile na początku przestrzelanie tego grafa była sporadyczne o tyle teraz nie ma tygodnia żeby nie był zabazgrany. Jeżdże tamtędy codziennie do pracy więc wiem o czym pisze, zresztą ludzie z Bytomia czy z Sosnowca też to pewnie potwierdzą.
-
Vin Diesel
o co chodzi w Wodzisławiu z tymi dwiema Odrami ???
-
wezstoperan
Odra Wodzisław Śląski w sumie nie istnieje, grają na licencji Startu Bogdanowice.
Kibice założyli swoją Odrę, bodajże MKS 1922 ODRA(nie pamiętam nazwy, wybaczcie) Niestety ta założona przez kibiców nie przyniosła oczekiwanych skutków, chodziło na nią parę osób, więc kibice wrócili do kibicowania tej Odrze, którą wcześniej olali bo kupili licencje, ale że są w wyższej lidze, ciekawsze mecze to wszystko poszło w zapomnienie. Dlatego dawna Odra nie istnieje, tylko to jest Start Bogdanowice, tak jak nie ma Lecha Poznań tylko jest Amica Wronki.
Kibice założyli swoją Odrę, bodajże MKS 1922 ODRA(nie pamiętam nazwy, wybaczcie) Niestety ta założona przez kibiców nie przyniosła oczekiwanych skutków, chodziło na nią parę osób, więc kibice wrócili do kibicowania tej Odrze, którą wcześniej olali bo kupili licencje, ale że są w wyższej lidze, ciekawsze mecze to wszystko poszło w zapomnienie. Dlatego dawna Odra nie istnieje, tylko to jest Start Bogdanowice, tak jak nie ma Lecha Poznań tylko jest Amica Wronki.
jakiś typ o nicku "kibic_obiektywny" stwierdził oficjalnie we własnym imieniu że "Torcida posiłkuje się policją" na podstawie posta typa o nicku "Michael86" w którym jest mowa o interwencji policji na wniosek GIODO.
Następny typ o nicku "gliwicki" stwierdza że ktoś musiał być obsrany i złożyć donos do GIODO.
W następnych postach społeczność forum kibice.net zacznie na podstawie tych postów dyskusję na temat tego że Torcida współpracuje z policją.
Wysyłam to do "Pamiętników z wakacji" :D
Następny typ o nicku "gliwicki" stwierdza że ktoś musiał być obsrany i złożyć donos do GIODO.
W następnych postach społeczność forum kibice.net zacznie na podstawie tych postów dyskusję na temat tego że Torcida współpracuje z policją.
Wysyłam to do "Pamiętników z wakacji" :D
Nie stwierdziłem, tylko wytłumaczyłem jak wygląda taki proces. Stwierdziłem tylko ze torca kupuje lajki na fb.
Edit Mod: Musiałeś się tym tu pochwalić?
Czym pochwalić? Widać moda coś zabolało. Jak typ ciśnie całą teorie na temat giodo to ok. Ale jak rzeczowo wytłumaczyłem jak to wygląda to się chwalę? Wydaje mi się i pewnie wielu innym osobom tutaj obecnym również, że jest tutaj pula innych postów na które powinniście zareagować.
Edit Mod: Musiałeś się tym tu pochwalić?
Czym pochwalić? Widać moda coś zabolało. Jak typ ciśnie całą teorie na temat giodo to ok. Ale jak rzeczowo wytłumaczyłem jak to wygląda to się chwalę? Wydaje mi się i pewnie wielu innym osobom tutaj obecnym również, że jest tutaj pula innych postów na które powinniście zareagować.
Ostatnio zmieniony 08.09.2016, 10:47 przez gliwicki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kibic_obiektywny
Czytanie ze zrozumieniem szwankuje? Skoro masz do szkoły na 11 to następnym razem jedź wcześniej i poproś Panią z polskiego o jakies korepetycje czy coś ;D