Człowieku odpuść już sobie chociaż pisanie o osobach ,które się tu nie udzielają. A jak nie masz pewności kto się pod jakim nickiem kryje to nie pisz farmazonów bo tym osobom nie dorastasz do pięt.AdamEes pisze:Przecież ta Strzałka to jest Anka "Fanatycy Widzewa",
która pod swoim prawdziwym nickiem trochę się wstydzi tak szaleć
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Co wynika z mojego maila?hahahahah,ty masz serio mocno zryty i przećpany łeb.Entlicheck pisze:Chcecie chusteczki splakane dziewczyny?
Tobie strzałka j***** tranzolu już ktoś pisał że jesteś z gimnazjum . I to całkiem niedawno, i nie był z Łks .
Jesteś dupą co wynika z twojego maila . Masz specyficzny styl pisania , jak typowa kobita z pierdzewa. Ładnie masz zryty beret jak podajesz się za gościa, żeby pomoc braciom po szalu w internetowej walce o propagandowa wręcz socjalistyczną prawdę.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Coś trzeba było wymyślić, skoro była okazja spotkać derbowego rywala i się odpuszcza wyjazd ;-)kontrym pisze: Jaka to w ogole trzeba miec skrzywiona psychike zeby wymyslic ku*** farmazon o gwalcie kibica na kibicu. To musial wymyslic ktos kto sam byl gwalcony. inny by na to nie wpadl.
-
White1910Pride
To że ŁKS się obrał przy okazji meczu Real - CSKA i nie można go było uświadczyć w Madrycie na mieście mimo usilnych starań i poszukiwań to smutny fakt
Jak na dzień dzisiejszy wyglądają relacje na linii ŁkS-Anderlecht? Anderlecht ma nadal zgodę z Ajaxem?
Jak na dzień dzisiejszy wyglądają relacje na linii ŁkS-Anderlecht? Anderlecht ma nadal zgodę z Ajaxem?
-
Aspirant_Wojtek
-
White1910Pride
Były informacje, że będą na tak prestiżowym dla nich meczu i nawet wisiała ich fana, dopiero dokładna obczajka pozwoliła stwierdzić, że fanę wywieszał sam RealAspirant_Wojtek pisze:Po co ich szukaliscie jak ich nie było?
-
protektormalopolska
Oba miasta ŁKS.
-
Widzewski GóRniak
hehehehe a w tej bajce były smoki???
zejdź na ziemie, megalomanie.pakosz pisze:Oba miasta ŁKS.
Ty jebana frajerska chmuro, właśnie potwierdziłeś poraz kolejny jakim jesteś ciężkim FRAJEREM ,c*** ci do d*** cwelu.Jedne z nich to wasze numery IP :) Oczywiście możecie napierdalać z Proxy, ale adresy z momentu rejestracji nigdzie nie przepadają.
Ciota adresami będzie straszyła jak pies.
Strzalka czyli Ania czyli Fanatycy Widzewa wyraznie ograniczyla aktywnosc po swoich niedawnych bluzgach, hahaha, czyli strzal kolegi Pato byl jednak celny...
Od siebie przypomne, ze kiedy poprzednim razem miala ochote udawac chlopa, to skonczylo sie deska rozbita na jej glowie (Kaliski, powrot z wyjazdu).
Kilku jej kolegow lezalo, kilkunastu dzentelmenow spierdolilo. Dopiero po tym i po slowach "witamy w Lodzi" Ania zsunela kaptur i okazalo sie, co sie okazalo.
Od siebie przypomne, ze kiedy poprzednim razem miala ochote udawac chlopa, to skonczylo sie deska rozbita na jej glowie (Kaliski, powrot z wyjazdu).
Kilku jej kolegow lezalo, kilkunastu dzentelmenow spierdolilo. Dopiero po tym i po slowach "witamy w Lodzi" Ania zsunela kaptur i okazalo sie, co sie okazalo.
Podalem czyjs publicznie? Chodzi tylko o zachowanie pewnego poziomu.patojudek pisze:Ciota adresami będzie straszyła jak pies.
rozmawiasz z ''frajerem'', idziesz do wora internetowy chólsie.patojudek pisze:Ty jebana frajerska chmuro, właśnie potwierdziłeś poraz kolejny jakim jesteś ciężkim FRAJEREM ,c*** ci do d*** cwelu.Jedne z nich to wasze numery IP :) Oczywiście możecie napierdalać z Proxy, ale adresy z momentu rejestracji nigdzie nie przepadają.
Ciota adresami będzie straszyła jak pies.
Zdobywcy wielu głów.
Ty k**** bez honoru będziesz ludzi uczyć poziomu? chyba ci ten żydowski łeb słońce przygrzało.Podalem czyjs publicznie? Chodzi tylko o zachowanie pewnego poziomu.
Szmata adresy Ip będzie wyciągała, i co będziesz wieżdżała na chate, wjechać to ty se możesz nosem w dupe, pokazałaś dziwko już nie jeden raz jaka jesteś słaba ale tobie jak tej kurwie ciągle mało.
-
Michu_Łódź
Ania nie ma tutaj konta,a z Fanatycy Widzewa wypowiada się zupełnie inna osoba.
-
W s i d z e W
bass1926-
Kolezanka Ania sieje tutaj farmazon i propagande z konta ''Santa Marta''.
z konta FanatycyWidzewa bzdury posuwa jej rózowa koleżanka z Krakowa, równiez znana w srodowisku.
natomiast ''Strzałka'' to kolejna kobita ,mi nieznana wiec nie bede mieszał. Wszystkie te profile łączy jedno, kumate uśmieszki na koncu kazdego zdania.
Oczywiscie zaraz dowiemy sie, ze z Widzewa nikt normalny się tu nie wpisuje, wogole mają wyjebane co tu sie pisze itp itd...
------
Patojudek - meliski se zaparz piżdzielcu spocony. I zdejmij kominiarke , to nie bedzie ci tak grzało na dekiel.
Kolezanka Ania sieje tutaj farmazon i propagande z konta ''Santa Marta''.
z konta FanatycyWidzewa bzdury posuwa jej rózowa koleżanka z Krakowa, równiez znana w srodowisku.
natomiast ''Strzałka'' to kolejna kobita ,mi nieznana wiec nie bede mieszał. Wszystkie te profile łączy jedno, kumate uśmieszki na koncu kazdego zdania.
Oczywiscie zaraz dowiemy sie, ze z Widzewa nikt normalny się tu nie wpisuje, wogole mają wyjebane co tu sie pisze itp itd...
------
Patojudek - meliski se zaparz piżdzielcu spocony. I zdejmij kominiarke , to nie bedzie ci tak grzało na dekiel.
rozmawiasz z ''frajerem'', idziesz do wora internetowy chólsie.
Już ci łowco wielu głów pisałem że życie to nie wenstern, od straszenia są duchy łowco.
Generalnie rzecz biorac lata mi to kolo c**** czy to Ania czy inna laska, ale mam powody zeby Ci nie wierzyc. Nieistotne, nikt nikomu na chate nie wjedzie panikarzu Patojudku, ale dobrze jest byc w stanie powtorzyc np. przez telefon to co sie wypisuje w necie, prawda kolego? :) Proponuje skonczyc zbytki i wzajemne bluzgi i sprobowac znowu zaczac gadac jakos bardziej normalnie.
Panikarzu... jak tak odbierasz człowieka panikującego to nie wiem jak ty reagujesz na stres, internet nie jest anonimowy każdy to wie to raz, dwa temat do poziomu rynsztoku sprowadzili twoi koledzy, trzy rozumiem że większość tu wpisujących się w imieniu kibiców Łksu na mecze nie chodzi i trzeba ich prostować telefonicznie, cztery fakt warto chociaż spróbować pogadać na tym forum normalnie, to jak zaczynamy?Generalnie rzecz biorac lata mi to kolo c**** czy to Ania czy inna laska, ale mam powody zeby Ci nie wierzyc. Nieistotne, nikt nikomu na chate nie wjedzie panikarzu Patojudku, ale dobrze jest byc w stanie powtorzyc np. przez telefon to co sie wypisuje w necie, prawda kolego? :) Proponuje skonczyc zbytki i wzajemne bluzgi i sprobowac znowu zaczac gadac jakos bardziej normalnie
Skąd ty bierzesz te procenty? :)Low kick na kolano pisze:Oba te miasta - ŁKS, gdyby sie bawic w szacowanie to moim zdaniem w pierwszym z wymienionych 70 % ŁKS 30 % Widzew (w ost. 2 latach postep Widzewa), a w drugim 90 % ŁKS 10 % Widzew (w ost. 2 latach postep ŁKS-u).
Kanzas jest podzielony czy tego chcesz czy nie, więc po raz kolejny nie p****** farmazonów. Już drugi raz robisz z siebie debila, pseudokumaczu :)
-
serce miasta
a jak Twoim zdaniem przedstawia sie syt.na Śródmieściu?Low kick na kolano pisze:Procenty wzialem z glowy. Chyba napisalem wyraznie "moim zdaniem". Napisalem tez przeciez ze miasto podzielone. Co "drugi raz" - za pierwszym razem nie bylem w stanie wymienic akcji, po ktorych zniknal Widzew z Mnht. To dowod debilizmu i pseudokumactwa twoim zdaniem NAPINACZU? A moze te usmieszki na koncu zdan to to, o czym wspominal Pato - wtedy rozumiem... Postaraj sie byc grzeczniejszy.
Jakieś trzy tygodnie temu byłem we Włocławku przez dwa dni, okolice przystani, deptaka i stadionu Włocławii. Zdziwiło mnie to że nie widziałem nikogo w barwach ŁKSy. Wiem że to Wasz silny fc i może trafiłem na obszar pustyni kibicowskiej, ale będąc w Kole kilka dni później małoatów w barwach Lecha i pasów było dużo i to praktycznie na każdej ulicy. Dlatego też chciałem zapytać czy Włocławek jest jakoś podzielony, chodzi o osiedla, dzielnice. I jaki jest stosunek do fanów kosza z tego miasta?
PS. Uprzedzając napinke debili, bylem z dzieckiem i żoną. Pytam z czystej ciekawości.
PS. Uprzedzając napinke debili, bylem z dzieckiem i żoną. Pytam z czystej ciekawości.
-
kokolobolo
A według mnie to chyba bardzo dawno na Śródmieściu nie byłeś...Low kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
Jestem we Wloclawku sluzbowo
przynajmniej raz w tygodniu
i za kazdym razem widze kogos w barwach ŁKS-u,
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.
wiec albo to byl wyjatkowy przypadek, albo probujesz prowokowac (mimo zony i dziecka).
Jezeli nie, to pozdro.
-
serce miasta
Ja uważam innaczej,moze i faktycznie jest was minimalnie więcej jednak nie przeklada sie to na aktywnośc kibicowską Wg.mnie nasze Śródmieście lepsze i zdecydowanie bardziej aktywne,przynajmniej w ostatnim roku.Zwróc uwage na fakt że nasza część Śrd jest dużo bardziej zaludniona.Zadałem to pytanie bo masz w podpisie Śródmieście a ja aktualnie zamieszkuje tą dzielnice i ciekawy byłem jaki jest puntk widzenia internetowych hoolies sąsiadówLow kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
Liczyłem na normalną odpowiedz kogos kto tam mieszka. Ale ok może to był wyjątkowy przypadek.AdamEes pisze:Jestem we Wloclawku sluzbowo
Jezeli nie, to pozdro.
-
Entlicheck
Apropo Śródmieścia myślę że jest porównywalnie .
Nasze rewiry to centrum , graniczą ze Starym Polesiem . Tereny Widzewa od centrum oddalone kilka przecznic na wschód , graniczą ze Starym Widzewem. Faktycznie ludzi może tam mieszkać wiecej , bo są bloki , wieżowce , nowsze budownictwo - natomiast u nas raczej przeważają kamienice.
To jeśli chodzi o polnocna stronę , bo po południowej , czyli po drugiej stronie Piłsudskiego rządzi ŁKS.
Co do Konstantynowa wszelkie procentowe wyliczenia są śmieszne ( jak zresztą w wiekszosci przypadkow).
Starsi za ŁKSem , młodsi raczej za Widzewem. Odkad pamietam w Konstantynowie było dużo Widzewiakow , jednak rządził ŁKS. W ostatnich latach progres zaliczaja tutaj jednak czerwoni, którzy wcześniej byli jak na swoją liczbę bardzo słabo zorganizowani. ŁKS ekipa świrów o czym niejednokrotnie wspominali sami Widzewiacy.
Aleksandrów - tutaj z kolei duży progres zalicza ŁKS. Miasto zawsze podzielone , śmiem twierdzić że ilościowo Widzewiacy nam nigdy nie ustepowali. Natomiast jakościowo bezapelacyjnie rządzi ŁKS. Widzewiacy od dłuższego czasu skupiają się głównie na murach i zaliczaja od czasu do czasu porażki , w kompromitujących dla nich liczbach . Żeby się "wykazać" RTS z Aleksandrowa jeździ np do Poddębic , bo u siebie w mieście raczej by nie powalczyli. Młodzież pro ŁKSiacka , i nie wydaje mi się żeby miało się coś w tej kwestii zmienić .
Nasze rewiry to centrum , graniczą ze Starym Polesiem . Tereny Widzewa od centrum oddalone kilka przecznic na wschód , graniczą ze Starym Widzewem. Faktycznie ludzi może tam mieszkać wiecej , bo są bloki , wieżowce , nowsze budownictwo - natomiast u nas raczej przeważają kamienice.
To jeśli chodzi o polnocna stronę , bo po południowej , czyli po drugiej stronie Piłsudskiego rządzi ŁKS.
Co do Konstantynowa wszelkie procentowe wyliczenia są śmieszne ( jak zresztą w wiekszosci przypadkow).
Starsi za ŁKSem , młodsi raczej za Widzewem. Odkad pamietam w Konstantynowie było dużo Widzewiakow , jednak rządził ŁKS. W ostatnich latach progres zaliczaja tutaj jednak czerwoni, którzy wcześniej byli jak na swoją liczbę bardzo słabo zorganizowani. ŁKS ekipa świrów o czym niejednokrotnie wspominali sami Widzewiacy.
Aleksandrów - tutaj z kolei duży progres zalicza ŁKS. Miasto zawsze podzielone , śmiem twierdzić że ilościowo Widzewiacy nam nigdy nie ustepowali. Natomiast jakościowo bezapelacyjnie rządzi ŁKS. Widzewiacy od dłuższego czasu skupiają się głównie na murach i zaliczaja od czasu do czasu porażki , w kompromitujących dla nich liczbach . Żeby się "wykazać" RTS z Aleksandrowa jeździ np do Poddębic , bo u siebie w mieście raczej by nie powalczyli. Młodzież pro ŁKSiacka , i nie wydaje mi się żeby miało się coś w tej kwestii zmienić .
I to jest obiektywny opis z którym można się zgodzić, a nie jakieś procenty z d*** wzięte. Więc low kicku na kolano po raz kolejny, nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Bo nawet nie wiesz co się dzieje u ciebie na ośce bajkopisarzu.
19 postow bez specjalnych bluzgow i ublizania!!!!!!!!!!!!!!! :) Jedziemy dalej, kto pierwszy sie zlamie, tego dymali Ruscy w Madrycie ;)
-
kokolobolo
Źle. Ja twierdzę, że to wszystko zdycha - i śmieszne jest pisanie o czyjejkolwiek przewadze podczas gdy coraz mniej osób w ogóle się tym interesuje. Pamiętam ilu was jeździło z Kamiennej i Wschodniej a ilu was jeździ teraz. Pamiętam ilu nas jeździło a ilu jeździ teraz. Interesuje mnie to od 1991 roku, więc jak widzisz mam dosyć szerokie spektrum.Low kick na kolano pisze:No właśnie, nie ma to jak konkret odpowiedź i niedopowiedziany kumaty wielokropek na koncu. Uważasz, że może macie przewagę na Środmiesciu? Albo np. zamiast 75 do 25 jest powiedzmy 66,666 do 33,333? To wykrztus to z siebie. A tak na powaznie daj spokoj, my znamy wasze ulice, wy znacie nasze i odpowiedz sobie sam z reka na sercu, czy widzewskie tereny pod wzgledem powierzchniowym, ludnosciowym, a przede wszystkim jakosciowym to w obecnej chwili cos wiecej niz wspomniana cwiartka.kokolobolo pisze:A według mnie to chyba bardzo dawno na Śródmieściu nie byłeś...Low kick na kolano pisze:Jezeli glupio nie prowokujesz i naprawde chcesz znac moje zdanie, to trzy czwarte nasze, jedna czwarta wasza. A wedlug ciebie?
Poza tym widzę ilu ludzi chodzi w barwach a ilu chodziło. To kwestia tzw. rzędu wielkości. Inaczej wygląda 75% z 100 a inaczej z 10 prawda?
O przewagach "jakościowych" pisał nie będę, ponieważ (bez obrazy) ale uważam, że wy - młodsze pokolenie spowodowaliście, że to wszytko skarlało i zmurzyniało. U nas i u was. To co wy uznajecie teraz za jakość ja uznaję za zwykły lans i szpan małoletnich pawianów.
Mogę już postawić trzy kropki czy każesz mi wyliczać całki z całek abyś poczuł się usatysfakcjonowany?
A co to za nagly festiwal pedalstwa? Entlicheck pojebalo cie? Przepalic tego nie moge co wy tu odpierdalacie. To nie jest nasz styl przeciez.
ŁKSCwel
Drobiazg,
wystarczyło grzecznie zwrócić uwagę i przypomnieć kilku napinaczom z Widzewa napierdalającym z parunastu kont,
że nie ma anonimowości w sieci.
No i popatrz - grzeczność wywołała grzeczność, zło przegrało z dobrem i takie tam duperele.
Nie musisz dziękować za uporządkowanie tematu,
ani też podszywać się pod kluby, które widać zawsze ci imponowały, ale w realu nie wypada ci się przyznać :)
Pozdro, narazka, siemanko, papatki, dozoba.
wystarczyło grzecznie zwrócić uwagę i przypomnieć kilku napinaczom z Widzewa napierdalającym z parunastu kont,
że nie ma anonimowości w sieci.
No i popatrz - grzeczność wywołała grzeczność, zło przegrało z dobrem i takie tam duperele.
Nie musisz dziękować za uporządkowanie tematu,
ani też podszywać się pod kluby, które widać zawsze ci imponowały, ale w realu nie wypada ci się przyznać :)
Pozdro, narazka, siemanko, papatki, dozoba.
-
Entlicheck
ŁKSC marna prowokacja . Nie możesz przepalic tego że temat się ucywilizowal , i pisze w miarę obiektywnie? W sumie mnie to nie dziwi , ale nie musisz podszywac się pod ŁKS , bo i tak nawet dziecko Cię rozkmini...
Jeszcze apropo Włocławka bo ktoś wcześniej pisał że nie widział nikogo w barwach...
Miasto nie jest podzielone , wszędzie kibicuje się ŁKSowi i Wloclavii .Starszyzna za ŁKSem , mlodzi ucza się kibolskiego rzemiosła na Wloclavii , i w późniejszym etapie zasilają szeregi Włocławskiej Patologii. Starsi często udzielają się tu i tu , i bardzo aktywnie wspomagaja Zawisze.
Nie ma co bajerowac , obecnie we Włocławku też nie jest kolorowo - Wloclavia od dawna zmaga się z organizacyjnym chaosem i nieudolnymi działaczami , co jakiś czas spadając ligę niżej. Odbija się to oczywiście na frekwencji , ale i tak młyn złożony w wiekszosci z malolatow z osiedli napawa optymizmem.
Co do stosunku ŁKSiakow z Wloclavka do kibiców Anwilu, najlepiej jak wypowie się ktoś z W.P. , bo nie wiem czy chcą poruszać takie kwestie w internecie.
Jeszcze apropo Włocławka bo ktoś wcześniej pisał że nie widział nikogo w barwach...
Miasto nie jest podzielone , wszędzie kibicuje się ŁKSowi i Wloclavii .Starszyzna za ŁKSem , mlodzi ucza się kibolskiego rzemiosła na Wloclavii , i w późniejszym etapie zasilają szeregi Włocławskiej Patologii. Starsi często udzielają się tu i tu , i bardzo aktywnie wspomagaja Zawisze.
Nie ma co bajerowac , obecnie we Włocławku też nie jest kolorowo - Wloclavia od dawna zmaga się z organizacyjnym chaosem i nieudolnymi działaczami , co jakiś czas spadając ligę niżej. Odbija się to oczywiście na frekwencji , ale i tak młyn złożony w wiekszosci z malolatow z osiedli napawa optymizmem.
Co do stosunku ŁKSiakow z Wloclavka do kibiców Anwilu, najlepiej jak wypowie się ktoś z W.P. , bo nie wiem czy chcą poruszać takie kwestie w internecie.
-
potwierdzoneinfo
kiedyś, kiedyś, dawno temu uważałem Łódź za wzór miasta derbowego. nigdy z żadną ekipą wspólnego nic nie miałem, jednak od bardzo dawna, przynajmniej raz w roku bywam w tym mieście, więc coś tam słyszałem tego i owego.
obecnie jednak dochodzę do wniosku, że już całkiem blisko wam do zjebanego Krakowa i tych dwóch popierdolonych nożowników. może jeszcze się tak nie tniecie, ale najwidoczniej do tego dążycie.
pomijam już poziom waszej dyskusji tutaj, bo to zapewne w większości jacyś gamonie wypisują. generalnie gamonie mocno przejęli kibice.net, ale jakoś w innych tematach (czy o śląsku, czy nawet o Krakowie=, aż takiego burdelu nie ma.
zatem, na do widzenia, żeby się dostosować do waszego poziomu, jaki tu panuje, nasuwa się tylko jedno: JUDE CAŁA ŁÓDŹ!!!!
obecnie jednak dochodzę do wniosku, że już całkiem blisko wam do zjebanego Krakowa i tych dwóch popierdolonych nożowników. może jeszcze się tak nie tniecie, ale najwidoczniej do tego dążycie.
pomijam już poziom waszej dyskusji tutaj, bo to zapewne w większości jacyś gamonie wypisują. generalnie gamonie mocno przejęli kibice.net, ale jakoś w innych tematach (czy o śląsku, czy nawet o Krakowie=, aż takiego burdelu nie ma.
zatem, na do widzenia, żeby się dostosować do waszego poziomu, jaki tu panuje, nasuwa się tylko jedno: JUDE CAŁA ŁÓDŹ!!!!
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.
Masz przejebane. AdamEss wykmini cię po IP i dojedzie w realu. Oczywiście zrobi to jak tylko wróci z podróży służbowej gdzie regularnie liczy osoby w koszulkach elkaesu.potwierdzoneinfo pisze:kiedyś, kiedyś, dawno temu uważałem Łódź za wzór miasta derbowego. nigdy z żadną ekipą wspólnego nic nie miałem, jednak od bardzo dawna, przynajmniej raz w roku bywam w tym mieście, więc coś tam słyszałem tego i owego.
:)
Ps. Uśmieszek na koniec co by nie rozkminił mnie i "podłączył" mnie pod zorganizowana grupę widzewianek działajacych na tym forum.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Piękny widok
-
potwierdzoneinfo
BSM200 pisze:Akurat Łodzianom twoja opinia lata koło c****.
jesteś taki pewien? wiadomo, że jest grupa ekstremalnie pato, której pewnie to powiewa tak jak mówisz, ale na pewno większość kiboli, fanatyków, wyjazdowiczów (nie pierwszych decydentów), nawet jeśli tego nie napisze oficjalnie (swoją drogą, to ilu takich prawdziwych tutaj zagląda??), to w głębi siebie potwierdzą to co piszę.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !