Siema
Nie jestem za bardzo obcykany w tych krakowskich klimatach bo to nie za bardzo mnie interesuje, ale pytanie do Cracovii : Czy wy nie umiecie wydac zadnych gadzetow, szalikow itp. bez tej przekreslonej gwiazdy? To juz jest chore..
pozdro.
szal jest zajebisty i dziwi mnie takie marudzenie skoro tak skomplikowanego wzoru nikt nie jest w stanie wykonac, a cisnieni na ten motyw bylo i jest spore
flagi jak flagi, ale co wy macie do drukowanych szali juz sie nie macie czego czepiac czasami widze. na koszulkach macie ten nalepiane czy jakos naprasowywane te wzory, a nie haftowane, wiec tez lamerskie w cholere ! i duzo by tak wymieniac...
O matko i znowu się zaczyna!
Kiedy się wszyscy nauczą, że każdemu podoba się co innego!
Mamy szaliki pasiaki(stara szkołą), komputerowe, jednostronne, tkane teraz drukowane czy jest cos złego w tym, że mamy tak szeroki wybór???
Ruch kibicowskich pamiatek sie rozwija i już....
A ja mam takie pytanko... juz pal licho to, ze kogos to smieszy badz nie nie ukrywam, ze sam jestem zainteresowany wykonaniem takiego szala dla naszej ekipy i ciekaw jestem opinii ekip juz posiadajacych takie pamiatki. Jak to sie prezentuje w realu Pytam, bo jedna z opinii jaka dotychczas uslyszalem jest taka, ze ów produkt bardziej nadaje sie do powieszenia na scianie, anizeli do noszenia Jakie Wasze zdanie??
Z gory dzieki powaznym osobom za odpowiedz zdrowia!
...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!
Witam,
z mojej strony takie pytanie (troszke odbiegające od tematu - nie znalazłem tematu gdzie bym mógł o to zapytać) czy ktoś z Was sie orientuje u kogo z Polskich producentów szali można zrobić pare sztuk szali tylko ze zdjęcia szala?bez projektu.
Pozdrawiam.
bizon87 pisze:Witam,
z mojej strony takie pytanie (troszke odbiegające od tematu - nie znalazłem tematu gdzie bym mógł o to zapytać) czy ktoś z Was sie orientuje u kogo z Polskich producentów szali można zrobić pare sztuk szali tylko ze zdjęcia szala?bez projektu.
Pozdrawiam.
\
podbijam
RM pisze:jestem Kibicem Realu Madryt chcemy z wami zgode! popisujemy?? warmiak wysle ci na e-mail wszytskie potrzebne dokumenty!
Warmiak pisze:moge zrobic zgode z twoją stara
warmiak to faszol pisze:Niestety, ale ona ma kosę z komuchami...
Ale możesz zrobić zgodę z moim chomikiem.
bizon87 pisze:Witam,
Pozdrawiam.
\
podbijam
zawsze mozna przekazac robote jakiemus grafikowi..
dajmy na to ze dajesz mu dobrej jakosci zdjecie szala i on go przezuca na kompa..