Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ImPawel

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ImPawel »

Entlicheck pisze: W Poddebicach DHW ustawiło się na ekipe ŁKSu jadącą na turniej Lecha, i zostali rozjebani przy 1 podejsciu. Zanim padły pierwsze osoby z RTSu, cześć ich kolegów była juz daleko w tyle. Najpierw byly tlumaczenia że był z nami Lech, pozniej że było nas wiecej , a teraz juz jest - że zebraliśmy ludzi '' z całego miasta'' ( cokolwiek to znaczy) .
Mimo ze nie jestem tak kumaty jak ty to chcialbym troche cie poprawic i wysmiac twoja internetowa wiedze :) to bylo dawno temu ale kilka rzeczy mi tu nie pasuje.
Widzew ustawil sie na Lks ktory wracal z turnieju (a nie jechal na niego) bo dostal cynk od ekipy ktora tam byla (ciekawe ktora :D ) ze juz wracacie.
Drugie to jest to ze po dlugim czekaniu Widzew zaczal sie zmywac z miejsca spotkania myslac ze nie trafia was i wtedy wy najechaliscie na resztki osob ktore jeszcze nie pojechaly. Wiec trafiliscie na te kilka aut ktore sie zostaly a mimo to podjeli walke.

Przestancie kur*a pisac o ustawkach jakbyscie tam byli. c**** byliscie i widzieliscie a zapieracie sie jak osly
iparts.pl
mms

Post autor: mms »

Nie wiem czy Łks wiedział coś wcześniej przed Potokiem, na pewno jakaś fura wyczaiła naszych wcześniej za nim nadjechała cała grupa jak dobrze pamiętam. I nie wiem czemu wypowiadają się na te tematy osoby z jednej i drugiej strony co gówno wiedzą? A relacja z obu starć Entlicheck to dobra powieść fantasy :)
mms

Low kick na kolano pisze:...
To jak z tym wybiciem MNHT przez was?

Bo póki co spinasz poślady, gadasz farmazony, a na proste pytanie nie potrafisz odpowiedzieć.
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

ImPawel pisze:
Entlicheck pisze: W Poddebicach DHW ustawiło się na ekipe ŁKSu jadącą na turniej Lecha, i zostali rozjebani przy 1 podejsciu. Zanim padły pierwsze osoby z RTSu, cześć ich kolegów była juz daleko w tyle. Najpierw byly tlumaczenia że był z nami Lech, pozniej że było nas wiecej , a teraz juz jest - że zebraliśmy ludzi '' z całego miasta'' ( cokolwiek to znaczy) .
Mimo ze nie jestem tak kumaty jak ty to chcialbym troche cie poprawic i wysmiac twoja internetowa wiedze :) to bylo dawno temu ale kilka rzeczy mi tu nie pasuje.
Widzew ustawil sie na Lks ktory wracal z turnieju (a nie jechal na niego) bo dostal cynk od ekipy ktora tam byla (ciekawe ktora :D ) ze juz wracacie.
Drugie to jest to ze po dlugim czekaniu Widzew zaczal sie zmywac z miejsca spotkania myslac ze nie trafia was i wtedy wy najechaliscie na resztki osob ktore jeszcze nie pojechaly. Wiec trafiliscie na te kilka aut ktore sie zostaly a mimo to podjeli walke.

Przestancie kur*a pisac o ustawkach jakbyscie tam byli. c**** byliscie i widzieliscie a zapieracie sie jak osly
Tobie to już chyba podziękujemy...
Ludzie,dajcie już spokój.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
mms

Nie pytam o nazwiska, tylko o te akcje wasze po których się to skończyło? :)
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

ImPawel - jakie piękne samobójstwo... właśnie wykluczyłeś się z grona widzewskich "kumatych". PS. Pikanterii sprawie Poddębic dodaje fakt, że do ŁKSiaków, którzy dotarli na turniej dzwonili ludzie z DHW i ostrzegli, że spadla głowa i będą zawijki.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Zgierz pisze:Skoro dyskusja ciàgle jest na poziomie bruku to mała dygresja.
Ja to się zastanawiam jak w tym wszystkim odnajduje się Zawisza. Z jednej strony wyjebani przez zgodę na rzecz Lecha, z drugiej zarzewie konfiliktu z Osuchem to pokłosie awantury ŁKSu z Widzewem na ich obiekcie. Gdzie teraz są? 6-7 liga bez perspektyw na przyszłość.
Ełkaesiacy - odjebane perfkcyjnie. Chyba nikt inny w kraju nie rucha swoich zgód tak jak wy ;)
ŁKS marionetki Lecha ;)
A jak wy się odnajdujecie? Pokaże wam przykład układu. Mamy z Lechem układ 6 lat. Nie wzieliśmy nigdy Naszych zgód na jakąkolwiek akcje bo to układ dwóch klubów. Nas i Lecha. Ruch zrobił układ z Wisłą,przyjęli Was jak swoich i po 2miesiącach robią z Wami układ. Z litości? Z powodu tego,że oni sa dla Ruchu a nie Ruch dla nich? No ku***... dopiero co się lejecie i wyzywacie jak szmaty a tu nagle jeb. I przypominam to Lech chciał układu a nie odwrotnie. Nabrali dużego szacunku po walce Naszych ekip... cała historia.
mms

Low kick na kolano pisze:Mmms - Nie, nie, to jednak ja cie jeszcze raz uprzejmie zapytam o co wlasciwie chodzi - chcesz udowodnic, ze jestem niekumaty bo nie uwiarygodnie sie w twoich oczach ksywami ludzi od was, ktorzy kiedys dzialali na Mnht i juz nie dzialaja? Podtrzymuje, ze moim zdaniem to byly lata 90. a nie 2000, wiec tym bardziej - kogo mam pamietac?
Obaj sie zgodzilismy, ze obecnie Mnht to ŁKS i na c*** drazyc temat - osoba pytajaca dostala zblizone info od nas obydwu i wystarczy.
Nie przypomne ci tez zadnych konkretnych akcji, po ktorych panowie z RTS zrobili narade i postanowili juz sie nie udzielac (sorry - po twojemu - zakonczyc kariere lub przeniesc swoja aktywnosc gdzie indziej).
Wiesz przeciez, ze piszemy o 8-wiezowcowym osiedlu, gdzie kumatych jest obecnie do 20 osob max. Ale fakt pozostaje faktem ze jest to tylko ŁKS. Kiedys tam Widzew byl "ale sie zmyl". To cie boli, czy co?

Już ci mówiłem, że nie pytam o ksywy. Zresztą ilu ich tam było 4-5? I pewnie nawet nie wiesz, że żaden z nich nie mieszkał na Manhattanie. Chłopaki tam sobie od czasu do czasu przesiadywali, a mieszkali w okolicy. Zresztą latało u was zdjęcie 2 najlepszych z nich podpisem ksyw i z opisem gdzie mieszkają. Podtrzymuj sobie co chcesz, ale w latach 90 to oni w podstawówce biegali a nie za klubem :) Zresztą jak wspomniałem jeden z nich był w yh za nim zaczał udzielać się na osiedlu, a yh powstało w 2002 bajkopisarzu :) żadnej narady nie było hehe a rozpadło się to przez lipę z psami. Taki jesteś kumacz.

I MNHT to nie wy, tylko pustynia. Od was jest tam tylko jedna osoba.
Low kick na kolano pisze:Mms - a zeby jeszcze mimo wszystko udowodnic, ze wiem to i owo, po przeczytaniu wyrywkowym twoich kilkunastu postow, pozwolisz ze bede sie do ciebie zwracal "Macku"? :) Ze ci sie jeszcze chce wdawac czasem w pyskowki, stary koniu, kiedys z Narutowicza teraz jesli dobrze pamietam z Gluchowa :)
Znów pudło detektywie, nie jestem ze Śródmieścia. Mieszkam w Łodzi cały czas i imię też nie zgadłeś. Ale strzelaj dalej.
MISTRZ1908

redemptorysta bosy pisze:ImPawel - jakie piękne samobójstwo... właśnie wykluczyłeś się z grona widzewskich "kumatych". PS. Pikanterii sprawie Poddębic dodaje fakt, że do ŁKSiaków, którzy dotarli na turniej dzwonili ludzie z DHW i ostrzegli, że spadla głowa i będą zawijki.
No biorąc pod uwagę to,że to było już po turnieju i na powrocie Naszym to jesteś strasznie ogarnięty.
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

Mistrzu - w którym miejscu Ci się coś nie zgadza? Ps. Jestem z ŁKS-u
ImPawel

Post autor: ImPawel »

Nicku nie mam zamiaru zmieniac ;)
Jadac na mecz ktorys z chlopakow dostal takie info przez telefon i w sumie nigdy sie nie wglebialem w to jak bylo bo smierc kibica zaslonila to wszystko. Ktos tak powiedzial, ja to powtorzylem, mogl blad. Potrafie sie przyznac do bledu.
jamnikaopetalszatan pisze:Impawel pokazales wlasnie ze c**** wiesz,w Podebbicach ustawiamy sie na ŁKS jadąca na turniej,sklad byl sredni,nasza porażka i tyle.
z bialymi nie bede sie wdawal w wyjasnianie ale Ty to uwazaj do kogo co piszesz.
patojudek

Post autor: patojudek »

A tak dawno nie było Poddębic i Potoku, a tu proszę od nowa jazda, trzeba mieć końskie zdrowie.
piąty dan

Post autor: piąty dan »

MISTRZ1908 pisze: A jak wy się odnajdujecie? Pokaże wam przykład układu. Mamy z Lechem układ 6 lat. Nie wzieliśmy nigdy Naszych zgód na jakąkolwiek akcje bo to układ dwóch klubów. Nas i Lecha. Ruch zrobił układ z Wisłą,przyjęli Was jak swoich i po 2miesiącach robią z Wami układ. Z litości? Z powodu tego,że oni sa dla Ruchu a nie Ruch dla nich? No ku***... dopiero co się lejecie i wyzywacie jak szmaty a tu nagle jeb. I przypominam to Lech chciał układu a nie odwrotnie. Nabrali dużego szacunku po walce Naszych ekip... cała historia.
I co z tego powodu? Wy tak robicie i to jest jakiś wyznacznik zajebistości?

Myślałem, że jesteś odrobinę kumaty, ale jednak muszę zmienić zdanie. Chłopie skoro W&R jeździl razem na akcje, bo od tego w końcu są zgody a w pewnym momencie PF przybijają układ z WSH to nagle mieli Widzew olać i powiedzieć, że sorry ale bujamy się tylko z WSH??
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

piąty dan pisze:
MISTRZ1908 pisze: A jak wy się odnajdujecie? Pokaże wam przykład układu. Mamy z Lechem układ 6 lat. Nie wzieliśmy nigdy Naszych zgód na jakąkolwiek akcje bo to układ dwóch klubów. Nas i Lecha. Ruch zrobił układ z Wisłą,przyjęli Was jak swoich i po 2miesiącach robią z Wami układ. Z litości? Z powodu tego,że oni sa dla Ruchu a nie Ruch dla nich? No ku***... dopiero co się lejecie i wyzywacie jak szmaty a tu nagle jeb. I przypominam to Lech chciał układu a nie odwrotnie. Nabrali dużego szacunku po walce Naszych ekip... cała historia.
I co z tego powodu? Wy tak robicie i to jest jakiś wyznacznik zajebistości?

Myślałem, że jesteś odrobinę kumaty, ale jednak muszę zmienić zdanie. Chłopie skoro W&R jeździl razem na akcje, bo od tego w końcu są zgody a w pewnym momencie PF przybijają układ z WSH to nagle mieli Widzew olać i powiedzieć, że sorry ale bujamy się tylko z WSH??
U nas układ to układ nikt nie pozdrawia Lecha nie wiesza jego flag itd.
Wy najpierw jebiecie Wisłę (Ruch podobnie) potem Ruch przybija z nimi układ i potem Wy nagle lubicie Wisłę.

Teraz inaczej (sytuacja sci-fi) Ruch przybija układ z hmm Legią (w sumie pytali czy chcą być ich FC) to co zaczynacie lubić Legię bo się z nimi bujacie?

Co do tego całego RWWE to akurat jeśli chodzi o Ruch to mimo nienawiści do nich to trzeba przyznać zajebiście to rozgrywają ale oni, nie Wy, nie Wisła, skumali się z nimi bo mieli powody gdybyście wy mieli honor jakikolwiek to byście postąpili jak Lechia gdy Wisła olała Śląsk, nie zrobiliście tego bo byście zostali sami jak te ostatnie pizdy.

Ruch powiedział że teraz Wisła jest OK i macie ją lubić a wy już za nią umieracie, jeździcie, wspieracie i jej barwy ubieracie.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Low kick na kolano pisze:
mms pisze:żadnej narady nie było hehe a rozpadło się to przez lipę z psami. Taki jesteś kumacz.
Wiele osob na naszych rewirach, zwlaszcza po Chorzowie i troche dzieki waszemu DPK-owi po Poddebicach mialo taka lipe, ze gdyby byli twoimi ziomalami (wedlug twojego tlumaczenia) tez dawno by odeszli z zawodu, a jakos ich rewirow nie stracilismy. Niewazne. Nie pros mnie o opisywanie zajsc, ktore spowodowaly ze was wymiotlo z Mnht tak jak ja od ciebie nie wymagam konkretnych sytuacji, ktore np. zadecydowaly o naszej stracie Radogoszcza bo takich nie da sie wskazac.
PS. Jestes pewien, ze twoje nazwisko nie zaczyna sie na T. i nie sklada z 6 literek? :)
Po co zaczynasz takie gadki i rozkminy bezsensowne?
Rewiry o których wspomniałeś straciliście, a co do twoich bajek to nikogo nie wymiotło z Mnht i na tym można skończyć bajerę.
WWW1910

Post autor: WWW1910 »

Low kick na kolano pisze:
ImPawel pisze:Nicku nie mam zamiaru zmieniac ;)
Jadac na mecz ktorys z chlopakow dostal takie info przez telefon i w sumie nigdy sie nie wglebialem w to jak bylo bo smierc kibica zaslonila to wszystko. Ktos tak powiedzial, ja to powtorzylem, mogl blad.
No i co z tego pierdzewiaku, ze przyznajesz sie do bledu. Nikogo to nie obchodzi w co sie wglebiales, skoro poobrazales ludzi, pierdolnales farmazona, zarzuciles klamstwo. Zniknij najlepiej. Zreszta mam to gdzies, nie odstajesz pod tym wzgl. od 99 % RTS-sssakow tutaj.
To wy parchy zakłamane zapomnieliście jak dobrze jest z lechem, jak dobrze wraz z legią szukać okazji do bicia i do wypicia na piotrkowskiej,jest zajebiście co? Co wam legia zrobiła z kibicem, co lech bluzgał i bił waszych kiedy tylko się nadarzyła okazja? To nie jest ważne? No pewnie, że nie bo macie kompleks i łapiecie się wszelkiej okazji żeby tylko wyszło na wasze. No i wy jeszcze macie tupet żeby wypominać Widzew, Ruch i Wisłę. Ochłońcie trochę, bo chyba za mocno męczycie wasze nosy i potem takie nakręcanie bez podstaw.
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Mr.KKK pisze:Teraz inaczej (sytuacja sci-fi) Ruch przybija układ z hmm Legią (w sumie pytali czy chcą być ich FC) to co zaczynacie lubić Legię bo się z nimi bujacie?

Co do tego całego RWWE to akurat jeśli chodzi o Ruch to mimo nienawiści do nich to trzeba przyznać zajebiście to rozgrywają ale oni, nie Wy, nie Wisła, skumali się z nimi bo mieli powody gdybyście wy mieli honor jakikolwiek to byście postąpili jak Lechia gdy Wisła olała Śląsk, nie zrobiliście tego bo byście zostali sami jak te ostatnie pizdy.

Ruch powiedział że teraz Wisła jest OK i macie ją lubić a wy już za nią umieracie, jeździcie, wspieracie i jej barwy ubieracie.
Nie porównuj Wisły do Legii. A skoro już przywołałeś temat transparentu skierowanego do Legii to wiesz może z jakiego powodu został wywieszony? Jeśli nie wiesz to niech tak zostanie.

Co Wy wszyscy z tym zajebistym rozgrywaniem przez Ruch? Nie znasz okoliczności przybicia tego układu. Porównujesz Widzew do Ś-L, a sytuacja jest całkiem inna, bo były rozmowy z Ruchem zanim ten układ przybito.
Nie znasz też do końca sytuacji jaka była na linii Śląsk-Wisła także musiałbyś trochę się doinformować zanim znowu zaczniesz się wymądrzać.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Pisałem kilka dni temu że ŁKS celowo wyjebane race w Łowiczu żeby mieć zakaz i się nie dać trafić. Teraz wielce honorowie na prośbę kibiców gospodarzy nie jadą a pewnie szykowali c*** wie jaką inwazję (;

Wielcy szlachcice z miasta Łodzi (rynku Barlickiego i okolicznych obejszczanych bram) co to swoje kobiety daje posunąć ukladowiczowi w ramach integracji.

Obsrane cipy jesteście a nie wyjazdowicze, każda wymówka będzie Wam na rękę. Czekam tylko na powód że nie jedziecie bo paliwo za drogie. Albo jesteście kibicami własnego klubu albo ekipą antyWidzew?
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

showmustgoon pisze:Pisałem kilka dni temu że ŁKS celowo wyjebane race w Łowiczu żeby mieć zakaz i się nie dać trafić. Teraz wielce honorowie na prośbę kibiców gospodarzy nie jadą a pewnie szykowali c*** wie jaką inwazję (;

Wielcy szlachcice z miasta Łodzi (rynku Barlickiego i okolicznych obejszczanych bram) co to swoje kobiety daje posunąć ukladowiczowi w ramach integracji.

Obsrane cipy jesteście a nie wyjazdowicze, każda wymówka będzie Wam na rękę. Czekam tylko na powód że nie jedziecie bo paliwo za drogie. Albo jesteście kibicami własnego klubu albo ekipą antyWidzew?

Ojjj jak sie zesrało podmiejskie dziecko dwóch pedałów. Kompleksów nie wyleczysz na forum, od tego są specjaliści.

Zrozumcie czerwoni w końcu , że będąc kibicem ŁKSu trzeba być również kibicami ANTY ŻYDZEWA. i te dwa podejscia wzajemnie się uzupełniają na wielu wielu płaszczyznach i w wielu kwestiach. Naprawde aż tak was to boli ??

Wy jestescie az tak zaślepieni k*******, że tego nie rozumiecie, albo próbujecie zrobić z tego jakis zarzut ??

Przecież patrząc na twoj podpis, i na to o czym i w jaki sposob tu piszecie, to nawet dziecko by zauważyło, że jestescie zakłamanymi dwulicowymi śmieciami, mającymi o sobie wielkie mniemanie, jednocześnie mającymi kompleksy wobec klubu którego poziom od zawsze określacie jako '' dno i patologia ''...
popopopo

Post autor: popopopo »

showmustgoon pisze:Pisałem kilka dni temu że ŁKS celowo wyjebane race w Łowiczu żeby mieć zakaz i się nie dać trafić. Teraz wielce honorowie na prośbę kibiców gospodarzy nie jadą a pewnie szykowali c*** wie jaką inwazję (;

Z twojego smarkatego posta jasno wynika, że ten ŁKS cie wcale nie interesuje a żyjesz tylko Widzewem tylko zapomniałeś napisać coś o chrzcinach eweliny tumanie.

impaweł wieśniaku już cie brat po szalu musi ustawić do szeregu, pisałem ci, że gównem jesteś więc sie nie udzielaj
blah

Post autor: blah »

MISTRZ1908 pisze: U nas układ to układ nikt nie pozdrawia Lecha nie wiesza jego flag itd.
fajnie, ale co kogo obchodzi jak wyglada wasz uklad z Lechem? nie chcecie to ich nie pozdrawiajcie
MISTRZ1908 pisze: Ruch powiedział że teraz Wisła jest OK i macie ją lubić
tak, ty juz najlepiej wiesz głąbie co kto komu powiedział i kto z kim i dlaczego się skumał :D
MISTRZ1908

No jak widać Was trochę obchodzi ale oczywiście nikt tego nie powie bo wy jesteście prowidzew i macie Nas gdzieś i dlatego robicie anty napisy i gadżety. Pozdro kumata parówo.
Entlicheck

blah pisze: fajnie, ale co kogo obchodzi jak wyglada wasz uklad z Lechem? nie chcecie to ich nie pozdrawiajcie
Udajesz debila ? czy jestes po prostu ślepy ?
Cofnij sie na poprzednia strone to zobaczysz kogo obchodzi nasz układ z KKSem.

Zrobcie u siebie porzadki , bo nawet w internecie widac u was jakies rozłamy, kłócicie sie miedzy sobą, jedni widzewiacy jadą po drugich i zarzucają pisanie farmazonów, jedni piszą jedną wersje, drudzy swoją itp itd...

Moze jakieś zebranie kumaterii gdzie ustalicie jedną wersje działań i jednyną obowiązującą wersje Widzewskiej rzeczywistości??
Bo troche sie ostatnio dzieje, trzeba by znów zmienić podejscie do kilku rzeczy ,a póki co, to tylko kupa smiechu z was jest...
blah

Post autor: blah »

ojoj jak sie chłopcy obruszyli :D
jak umiecie czytac ze zrozumeiniem w co wątpie bo do matury zostało wam pewno jeszcze troche czasu, to pewno wiecie ze odnioslem sie do tego że nikt sie na was zasrancy nie wzrouje, mozecie sobie zrobic nawet breloczki układowe , walic sie miedzy soba po mordach i ruchac swoje panny. NIkt nie bierze was za wyznacznik do nasladowania wiec wracajac do sedna. Co to za argument przy przypierdalaniu sie do WRWE ze wy Leszka nie pozdrawiacie i nie wywieszacie flag ?
Entlicheck

masło maślane, a Widzewska prawda jest jedyna i zawsze musi byc na wierzchu.

poczytaj moze wpisy swoich kumpli po szalu jak sie juz tak chwalisz matura, to pozniej skumasz ze argumenty tutaj stosowane są w odpowiedzi na to co piszą wasze rózowe, zapętlone po sto razy w kółko prowokatorki.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Widzę barany (jak to określił Cobytu) typu rabin dalej jątrzą.

Słuchaj cepie jeden z drugim.To od was zaczęło się to pierdolenie o układzie z Wisłą,nie możecie już tego od 3 miesięcy przepalić.
Po drugie jakieś porównania co wy tam z Lechem robicie,kogo pozdrawiacie to koło c**** wszystkim Widzewiakom latają.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
mms

Low kick na kolano pisze:Wiele osob na naszych rewirach, zwlaszcza po Chorzowie i troche dzieki waszemu DPK-owi po Poddebicach mialo taka lipe, ze gdyby byli twoimi ziomalami (wedlug twojego tlumaczenia) tez dawno by odeszli z zawodu, a jakos ich rewirow nie stracilismy. Niewazne. Nie pros mnie o opisywanie zajsc, ktore spowodowaly ze was wymiotlo z Mnht tak jak ja od ciebie nie wymagam konkretnych sytuacji, ktore np. zadecydowaly o naszej stracie Radogoszcza bo takich nie da sie wskazac.
PS. Jestes pewien, ze twoje nazwisko nie zaczyna sie na T. i nie sklada z 6 literek? :)
Ale co ty porównujesz główną bandę do 5 chłopaków albo duże osiedla do tego malutkiego? Po raz kolejny pokazujesz tylko, że mało wiesz.
Jestem pewien detektywie, że nie mam nazwiska na literę T i mam dłuższe.
szklanka

Post autor: szklanka »

ŁKS dostał zakaz wyjazdowy na zorganizowane grupy kibicowskie

Każd kto ogarniał wyjazdy wie że nie mogą jechać autokarem czy pociągiem ale furami MOGĄ
Zobaczymy czy się wybiorą gdzieś furami bo nikt im tego nie zakazał a stadiony na nich czekają
Polish Groundhopper
popopopo

szklanka pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy na zorganizowane grupy kibicowskie

Każd kto ogarniał wyjazdy wie że nie mogą jechać autokarem czy pociągiem ale furami MOGĄ
Zobaczymy czy się wybiorą gdzieś furami bo nikt im tego nie zakazał a stadiony na nich czekają

Pojedziemy specjalnie dla ciebie żebyś nie płakał, że ŁKS, który to was wcale ale to wcale nie interesuje zaliczył 0 na zakazie
Strzałka

szklanka pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy na zorganizowane grupy kibicowskie

Oczywiście.Przykładem był w zeszłym sezonie Ruch-przypomnę,że pojechali prawie na wszystkie wyjazdy na zakazie a sporo tego było.
Mnie to czy Łks pojedzie na zakazie ani ziębi ani grzeje.Po prostu daję porównanie,że jak się chce to można.
popopopo

ale nas c*** interesuje Ruch i to czy jeździli oraz w jakich liczbach. Nie są dla nas żadnym wyznacznikiem
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

popopopo pisze:ale nas c*** interesuje Ruch i to czy jeździli oraz w jakich liczbach. Nie są dla nas żadnym wyznacznikiem
ale waszym wyznacznikiem jest kutas fana Lecha który rżnie wasze panny, ta co zapyliła (podobno Ewelina) będzie miała wasze wsparcie?
bass1926

Post autor: bass1926 »

Wy macie lepszy wyznacznik - brutalnie i zbiorowo zerżniętego w Madrycie chuligana z ekipy - i to wcale nie przez przedstawicieli płci przeciwnej. W efekcie mówisz Widzew = myślisz dwa sowieckie prącia w d****. Na wieki.
popopopo

walczzawsze pisze:
popopopo pisze:ale nas c*** interesuje Ruch i to czy jeździli oraz w jakich liczbach. Nie są dla nas żadnym wyznacznikiem
ale waszym wyznacznikiem jest kutas fana Lecha który rżnie wasze panny, ta co zapyliła (podobno Ewelina) będzie miała wasze wsparcie?

no i na c*** sie cioto żeś napięła jak toczyłem w miare normalną (oczywiście jak na moich upośledzonych oponentów) polemike
espana

Post autor: espana »

Panowie łodzianie pytanie :

Na jesienne derby będą widzewiacy wpuszczeni? Jeśli tak to ilu? I ile ma stadion ŁKS? Czy na wiosenne derby stadion będzie gotowy i ile ma wynosić "klatka" i całość Widzewa?

Te derby na Widzewie się szykuje chyba najfajniejszy mecz roku w Polsce. Każde derby po kilku latach przerwy są dużo bardziej atrakcyjne niż te co półroczne od lat jak krakowskie czy rzeszowskie (zachowując różnicę skali tych drugich). Podobnie Lechia-Arka tylko tu przerwa była krótsza
Widzew Chojny

Post autor: Widzew Chojny »

espana pisze:Panowie łodzianie pytanie :

Na jesienne derby będą widzewiacy wpuszczeni? Jeśli tak to ilu? I ile ma stadion ŁKS? Czy na wiosenne derby stadion będzie gotowy i ile ma wynosić "klatka" i całość Widzewa?

Te derby na Widzewie się szykuje chyba najfajniejszy mecz roku w Polsce. Każde derby po kilku latach przerwy są dużo bardziej atrakcyjne niż te co półroczne od lat jak krakowskie czy rzeszowskie (zachowując różnicę skali tych drugich). Podobnie Lechia-Arka tylko tu przerwa była krótsza
Stadion Łks-u ma bodajże 5800 miejsc.Najprawdopodobniej psy nie zgodzą się na naszą wizytę na Unii.Nasz stadion ma być gotowy na pierwszy wiosenny mecz.Klatka będzie miała 900 miejsc a całość 18000.
patojudek

Post autor: patojudek »

Derbów takie jakie pamiętamy już w Łodzi prawdopodobnie nie będzie.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Nazywanie tego przydworcowego obiektu stadionem jest znacznie na wyrost.

Widzew derby obejrzy z peronu trzeciego.
Strzałka

No nie są bo w żadnym aspekcie nie możecie się równać do Chorzowskich.

Co do derbów to szkoda jak skurwysyn,no ale psy już swoje zrobią by sektory gości podczas derbów były puste.Na ulicach za to będzie się działo sporo.
AdamEes

Post autor: AdamEes »

Strzałka pisze:Na ulicach za to będzie się działo sporo.
Na ulicach twojego Bedonia czy Koluszek? Obiecujesz gówniarzu? :)
ODPOWIEDZ