CO do podzialow na Wisle tak zauwazalnych przez wszystkich w Polsce :)
Prosto z forum Lecha Poznan:
Trochę czasu minęło.
Starzeje się.
Czasami się nie chce.
Wtedy myślisz. Zaczynasz wspominać.
I przypominasz sobie o co w tym wszystkim chodziło.
Ja wiem o co chodziło.
Poznałem wielu dobrych chłopaków i już dzisiaj wiem, że pewne sprawy będziemy wspominać do emerytury. Jak dożyjemy.
Ale dzisiaj w bardzo wąskim gronie uzmysłowiłem sobie że pewne rzeczy już nie wrócą.
Cieszę się że skapnąłem się jako jeden z ostatnich.
Inni byli bystrzejsi.
To co dzisiaj odwalono na stadionie wśród kiboli to dla mnie żenada rodem ze stadionów Korei ale tej Północnej.
Bawcie się. Bawcie się sami.
Znajdźcie bystrzejszych.
Sytuacja w Kotle przypomina mi scenę z Tytanika. Okręt tonie wszyscy w panice tylko orkiestra gra dalej czekając na zatonięcie.
Z ciekawości pytanie dotyczące zbiórek,czy z tego co zostało zebrane będzie chociaż na 1 konkretną oprawę w tym sezonie?
Na obecny stan wplyw ma kasa, a nie zaden pedal. Po prostu, niektorzy nie moga patrzec na to jak czesc osob na kibolach zarabia.
Nawet tutaj dolazłaś czerwona parówko, żeby się pucować do Wisły?
Po pierwsze, wpisy z jakiegoś forum mogą mieć znaczenie tylko dla ciebie - żyjącego internetem.
Po drugie, na c**** tak się starasz, przecież układ Wisły z twoim Pierdzewem jest "tylko chuligański" i tobie nigdy nie będzie dane choćby dotknąć Miśka czy brodacza.
Będziesz natomiast musiał dorzucać się do puchy na swoją ekipkę, żeby ona z kolei mogła u Sharksów robić sobie zakupy (które mam na myśli), bo przecież nie da rady zapłacić za wszystko posłuszeństwem i ślepym oddaniem.
BYĆ PSAMI PSÓW - oto wasze szczytowe osiągnięcie...! :)
Czy może ktoś mnie odesłać do jakiegoś obszerniejszego artykułu albo wytłumaczyć tutaj historia Jude gang ? Chodzi mi o ich podłoże prożydowskie, wywieszanie flagi Izraela. Patrzyłem coś na innych stronach ale nie ma tego dużo.
@AdamEes
Zamknij juz pizde hipokryto j*****. O Lksie juz nawet nie chcialem pisac bo o czym tu pisac? Zaraz zapyziale wioski beda spiewac do waszych pilkarzy "po co wy gracie jak wy kibicow nie macie" a ty dalej baw sie w fana "ekipy".
W tym samym poscie zarzucasz mi bronienie Wisly i sam bronisz Lecha :D "google ---> hipokryta"
Staram sie juz olewac te zydowskie wypociny ale rozjebujecie kazdy temat
AdamEes pisze:Nawet tutaj dolazłaś czerwona parówko, żeby się pucować do Wisły?
Po pierwsze, wpisy z jakiegoś forum mogą mieć znaczenie tylko dla ciebie - żyjącego internetem.
Po drugie, na c**** tak się starasz, przecież układ Wisły z twoim Pierdzewem jest "tylko chuligański" i tobie nigdy nie będzie dane choćby dotknąć Miśka czy brodacza.
Będziesz natomiast musiał dorzucać się do puchy na swoją ekipkę, żeby ona z kolei mogła u Sharksów robić sobie zakupy (które mam na myśli), bo przecież nie da rady zapłacić za wszystko posłuszeństwem i ślepym oddaniem.
BYĆ PSAMI PSÓW - oto wasze szczytowe osiągnięcie...! :)
c*** cie to kompleksiaro obchodzi.Ty za to jedyne co możesz to podotykać pejsów swoich kolegów :))
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Mecz Stulecia odbył się, bo odbyć się musiał, ale wielkim świętem ciężko go nazwać. Do skandalu doszło już przed nim. Podczas spotkania "Drużyny Kibiców" z "Drużyną Gwiazd" "Kibice" zeszli z boiska, gdy pojawił się na nim Zdzisław Kapka... Spotkania ostatecznie nie dokończono.
2016:
Zdzisław Kapka dyrektorem sportowym w klubie przejętym przez kibiców
https://www.facebook.com/WSHPB/photos/a ... =3&theater - jeden z dwóch dotychczasowych gniazdowych Wisły na sektorze Śląska w piątek. Tak w ramach ciekawostki, wbrew opinii WSH nie tylko pikniki są "obrażone" na to co się dzieje ostatnio w ruchu kibicowskim na Wiśle.
To dużo wyjaśnia czemu nikt z charyzmą i autorytetem nie potrafi ogarnąć dopingu na C.
Wszystko jasne, teraz lata jakiś nafukany frustrat na gnieździe.
Dla Wisły teraz jedynym co liczy się w kibolstwie, jest ekspozycja siły równająca się pokazówce w czarnych koszulkach, taka w stylu majonezów.
Niedługo wydadzą oświadczenie, że ci którzy honorowo opowiadają się za Lechią i Śląskiem, a nie za WSH(a jest ich sporo) to przerzuty i należy ich gonić. Może jeszcze z nich zrobicie kibiców z drugiej strony błoń? :)
.VALO. pisze:Niezła beka z wsh i przydupasów,nawet głowny gniazdowy jest wrogiem nr 1 teraz haha
K. Od miesiąca nie siedział w Krk ale Ty kumaczu o wszystkim dowiadujesz się tylko z fb czy forum i odrazu się napinasz. W necie jesteś największym wojownikiem ksc, w realu zwykłą pizdeczką.
.VALO. pisze:Niezła beka z wsh i przydupasów,nawet głowny gniazdowy jest wrogiem nr 1 teraz haha
K. Od miesiąca nie siedział w Krk ale Ty kumaczu o wszystkim dowiadujesz się tylko z fb czy forum i odrazu się napinasz. W necie jesteś największym wojownikiem ksc, w realu zwykłą pizdeczką.
Tym potwierdzasz ze nawet nie wiesz o którym K. mowa bo z Wisły odeszli obaj gniazdowi (i dobosz tak na marginesie)
I na dodatek pouczasz innych by nie czerpali info z neta
Mowa o tym K. Co prowadził na wiosnę doping na wyjazdach a od jakiegoś czasu siedzi we Wrocławiu. Jakaś fotka gdzieś poszła i nagle wysyp komentarzy jak już dawno było wiadome gdzie przebywa.
On Tour ABG pisze:Mowa o tym K. Co prowadził na wiosnę doping na wyjazdach a od jakiegoś czasu siedzi we Wrocławiu. Jakaś fotka gdzieś poszła i nagle wysyp komentarzy jak już dawno było wiadome gdzie przebywa.
Mylisz nie tylko osoby, albo ktory kiedy odbil ale i miasta. Nie ma sensu z Toba pisać, coś gdzieś podsluchales i tyle wiesz.
Co ty wiesz buraku tyle co przeczytasz w sms od delfinow co masz gadać.Bo własnego zdania nie masz propagandzisto.
Nie tylko gniazdowi gtsu lataja czy to na Ślask czy Lechia a co ty wiesz pizdo ruda.
Co ty wiesz buraku tyle co przeczytasz w sms od delfinow co masz gadać.Bo własnego zdania nie masz propagandzisto.
Nie tylko gniazdowi gtsu lataja czy to na Ślask czy Lechia a co ty wiesz pizdo ruda.
Które to już konto błaznie?Wszystkie Twoje posty o Wisle normalnie kabaret.Tak sie napinales po wyjezdzie Wisły do Gdyni a o waszym meczu z przed tygodnia w Szczecinie sie nie chwalicie.Mecz z Pogonia analizowales jaka słaba frekwencja na Wiśle a tej z ostatniego meczu nie skomentujesz?Jestes zwykłym szczekaczem internetowym a na stadionie majonezowym chuliganem menelu.
ojej pisze:ktoś tu się wielce napinał że Cracovia pojedzie w lepszej liczbie do Pragi, niż Wisła na swoje wszystkie wyjazdy począwszy od Gdyni po Kielce:)
Możesz pokazać kto?Mówię otwarcie,że przeglądam to forum raz na kilka dni i z pewnością na pewno nie wszystkie posty w danych tematach odczytuję.Tak z ciekawości,bo ja czegoś takiego nie widziałem.Inna sprawa,że wliczając wasze wyjazdy do Gdyni,Kielc i Sosnowca(derbów nie liczę ) to rzeczywiście więcej było tej Cracovii w Pradze.
no to nieźle pisze:Pewnie będzie zero,bo Cracovia fajnie będzie się bawiła w Pradze.Co Cię jeszcze ciekawi?
Istnieje uzasadnione podejrzenie że Cracovii w tej Pradze będzie niż Wisly raze wziętej z wyjazdów do Gdynii, Gdańska, Sosnowca, Kielc i najpewniej Białegostoku. Ale to raczej nic nowego w tym sezonie. Głowa do góry, w 11 kolejce gracie w Płocku, bracia z Widzewa wspomogą tak że frekwencja na cały sezon się nabije!
tak na marginesie są jakieś zdjęcia z tej Pragi żeby potwierdzić?
ty tak na serio z tym ze to dobry termin ??? niedziela 18 Białystok??? no chyba ze kazdy bedzie menelem jak na cracovii i do pracy nie chodzi to zajebisty termin
JanuszKRK pisze:ty tak na serio z tym ze to dobry termin ??? niedziela 18 Białystok??? no chyba ze kazdy bedzie menelem jak na cracovii i do pracy nie chodzi to zajebisty termin
Gdyby w tym terminie grały smrody jako ich wierne fc na pewno stawiłybyście się w dobrej liczbie.A tak znowu łapanka w gimnazjum i pewnie kilku rekinów z ciapatym na czele.
JanuszKRK pisze:ty tak na serio z tym ze to dobry termin ??? niedziela 18 Białystok??? no chyba ze kazdy bedzie menelem jak na cracovii i do pracy nie chodzi to zajebisty termin
Gdyby w tym terminie grały smrody jako ich wierne fc na pewno stawiłybyście się w dobrej liczbie.A tak znowu łapanka w gimnazjum i pewnie kilku rekinów z ciapatym na czele.
Słabo ci ta napinka wyszła biorąc pod uwagę że obie ekipy jak do tej pory wsparły się na podobnej ilości meczy.
ban82 pisze:Ilość ilością tylko przy tym Ruch swoich nie odpuszcza...
No masz racje Ruch nie odpuszcza, za to wielu innym ekipom w Polsce zdarzyło się odpuścić jakiś mecz. Wisła w tym sezonie odpuściła wyjazd do Gdańska i to tylko i wyłącznie z powodów wewnętrznych. Ten kto chciał pojechał prywatnie do znajomych z Gdańska na mecz.
obiektywnyFAN pisze:Ciekawe jak Wisła się pokaże na najbliższym wyjeździe, skoro kryzysu już nie ma to można się spodziewać dobrej liczby, skoro termin też dobry.
Zaryzykuje i stwierdze że pomimo kryzysu (jako kibic Wisły wiem chyba lepiej) że bedziemy mieć lepsze liczby niż wy bez kryzysu 2 ostatnie wyjazdy do Szczecina i ostatni do Warszawy.
Jak to panowie wyglada na os. Biezanow ? Prawda to ze Cracovia mocno atakuje ? Flagi z tego osiedla na meczach nie widac juz od bardzo dawna . Bez napinki oczywiscie :)
TyskiFan19711971 pisze:Jak to panowie wyglada na os. Biezanow ? Prawda to ze Cracovia mocno atakuje ? Flagi z tego osiedla na meczach nie widac juz od bardzo dawna . Bez napinki oczywiscie :)
a skad ty znasz wgl historie osiedla biezanow jesli mozna spytac?
Flagi nie ma bo kilka lat temu została zlikwidowana przez osoby decyzyjne. Osiedle cały czas jest Wiślackie - w barwach KSC na oficjalu nie chadza nikt.