Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Wasteland

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Wasteland » 30.08.2016, 17:37

"Widzewiacy całą chmarą internetowców szczekają tutaj na ŁKS"
Entlicheck i dlatego 70% wpisów w tym temacie jak i na tym policyjnym forum to wpisy żydków z białej strony Łodzi:)Odwracanie kota ogonem opanowaliście do perfekcji.

iparts.pl
Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 30.08.2016, 17:42

hahaha ktoś ma jeszcze wątpliwości ??

'' MY W OGOLE NIE PRZYWIĄZUJEMY DO TEGO ŚMIESZNEGO POLICYJNE FORUM I DO TEGO CO JEST PISANE MIARY''

po czym napierdalają w pięciu głupoty wyzywając na ŁKS w kazdym zdaniu, byle znowu nikt sie nie rozczytał o co tu chodzi, i byle rozpętac kolejną napinke...

j**** WAS k**** ZAKŁAMANE !!

AdamEes

Post autor: AdamEes » 30.08.2016, 17:48

OK, no dobra, OFICJALNA PROPOZYCJA ROKOWAN POKOJOWYCH z mojej strony - nie rozpierdalajmy wiecej tematu, obdarzmy sie szacunkiem i niech bedzie normalna dyskusja jak np. w watku kujawsko-pomorskim.
1. ŁKS przyznaje, ze jest aktualnie slabszy liczebnie na wyjazdach i ze wsrod wspolzalozycieli klubu byli zydzi.
2. Widzew oficjalnie uznaje, ze aktualnie w chuligance jest do tylu i ze zgwalcili mu kibica w Madrycie.
3. Konczymy z ublizaniem wzajemnym.
...i po sprawie - da sie? Da sie.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 30.08.2016, 17:57

Entlicheck pisze:hahaha ktoś ma jeszcze wątpliwości ??

'' MY W OGOLE NIE PRZYWIĄZUJEMY DO TEGO ŚMIESZNEGO POLICYJNE FORUM I DO TEGO CO JEST PISANE MIARY''

po czym napierdalają w pięciu głupoty wyzywając na ŁKS w kazdym zdaniu, byle znowu nikt sie nie rozczytał o co tu chodzi, i byle rozpętac kolejną napinke...

j**** WAS k**** ZAKŁAMANE !!
A konto Wsidzew to w jakim celu założyłeś jak nie prowokacji i rozpętaniu napinki?
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

Wasteland

Post autor: Wasteland » 30.08.2016, 18:02

Adasiu jak na razie to udało się ustalić że jesteś pedałem co udowadniasz niemal w każdym swym poście nawet nie wiadomo z jakiego klubu.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 30.08.2016, 18:13

AdamEes pisze:OK, no dobra, OFICJALNA PROPOZYCJA ROKOWAN POKOJOWYCH z mojej strony - nie rozpierdalajmy wiecej tematu, obdarzmy sie szacunkiem i niech bedzie normalna dyskusja jak np. w watku kujawsko-pomorskim.
1. ŁKS przyznaje, ze jest aktualnie slabszy liczebnie na wyjazdach i ze wsrod wspolzalozycieli klubu byli zydzi.
2. Widzew oficjalnie uznaje, ze aktualnie w chuligance jest do tylu i ze zgwalcili mu kibica w Madrycie.
3. Konczymy z ublizaniem wzajemnym.
...i po sprawie - da sie? Da sie.
Musisz tylko jeszcze przyznać,że w Madrycie to zgwałcili ciebie opaleni i przystojni Hiszpanie z Realu i że bardzo polubiłeś takie zabawy.
Wtedy możemy zacząć normalną dyskusję.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 30.08.2016, 18:38

Kiedy Wam się to znudzi? Najlepsze są teksty"chcemy normalnego pisania tutaj"i jedziecie dalej"białe żydki"...no ku*** ludzie albo jedno albo drugie.

torf91

Post autor: torf91 » 30.08.2016, 18:54

Panowie naprawdę ogarnijcie się, ciśnięcie sobie po matkach czy inne prywatne wycieczki są bezsensu i nic nie dają.
W miarę merytoryczna rozmowa, wiadomo zaczepki ale bez wyzwisk itd.
Ile ŁKSu na turnieju?
I jak to wychodzi, że każde osiedle robi sobie gadżety anty WRWE? Nie pytam dla spiny tylko czy to jakoś ustalone czy jak? Bo dość zaskakujące dla mnie, że osiedlowe gadżety takie wychodzą.

MW10

Post autor: MW10 » 30.08.2016, 19:12

torf91 pisze:Panowie naprawdę ogarnijcie się, ciśnięcie sobie po matkach czy inne prywatne wycieczki są bezsensu i nic nie dają.
W miarę merytoryczna rozmowa, wiadomo zaczepki ale bez wyzwisk itd.
Ile ŁKSu na turnieju?
I jak to wychodzi, że każde osiedle robi sobie gadżety anty WRWE? Nie pytam dla spiny tylko czy to jakoś ustalone czy jak? Bo dość zaskakujące dla mnie, że osiedlowe gadżety takie wychodzą.
Przez cały turniej przewinęło się około 1000 osób, w kluczowym momencie na miejscu było około 700-750 osób.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

patojudek

Post autor: patojudek » 30.08.2016, 19:52

że osiedlowe gadżety takie wychodzą.
Kasa misiu kasa.....

patojudek

Post autor: patojudek » 30.08.2016, 20:07

Popyt=kasa misiu każdy chce być trendy.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 30.08.2016, 20:58

Low kick na kolano pisze:Alez ja sie z toba zgadzam i chyba sie nie dziwisz, ze w Łodzi jebanie WWRE jest trendy.
szczególnie dzisiaj wasz ziomek z Łksu chciał być trendy i prawie wjebał się pod samochód jak uciekał na Jana Pawła, ciekawe czy się przyzna :)

AdamEes

Post autor: AdamEes » 30.08.2016, 21:06

Info potwierdzone, wszystkie gadzety Anty-WWRE wycofane z obrotu po tej dzisiejszej akcji "walczzawsze".

mądrala

Post autor: mądrala » 30.08.2016, 21:11

Smutno musi być u was, chłopaki z Łksu, że zamiast być "pro" brniecie tylko w "anty". Ale taki jest los życiowych niedorajd.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 30.08.2016, 21:20

Low kick na kolano pisze:Chociaz to moj ziomal, to szkoda, ze sie nie wjebal pod ten samochod, bo u nas uciekajacy nie ciesza sie szacunkiem. I kto jest twardszy??? :) Oj walczzawsze, walczzawsze, ty farmazoniarska pizdo :)
jak uciekający nie cieszą się u was szacunkiem to cała wasza ekipa nie zasługuje na szacunek

cobytu

Post autor: cobytu » 30.08.2016, 22:02

walczzawsze pisze:
Low kick na kolano pisze:Alez ja sie z toba zgadzam i chyba sie nie dziwisz, ze w Łodzi jebanie WWRE jest trendy.
szczególnie dzisiaj wasz ziomek z Łksu chciał być trendy i prawie wjebał się pod samochód jak uciekał na Jana Pawła, ciekawe czy się przyzna :)
1

Wasz słynny ziomek(swoja drogą tobdobry zawodnik) też miał pecha ostatnio.Skończyło się na paru klapsach i szczesliwym ratunku dla niego... Ciekawe czy sie przyznał.Co z tego pytam? Czy trzeba sie tym podniecać i pisać na forum? Ja uważam ze to zbędna.Pomyśl czasem
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

torf91

Post autor: torf91 » 30.08.2016, 22:04

Low kick na kolano pisze:Gdyby wyjazdowe autokary nie byly napedzane benzyna, tylko gazami od pierdzenia chowajacych sie pod siedzeniami, to byscie tymi swoimi tysiacami fruwali a nie jezdzili.
Długo nad tym myślałeś? Słabe.

Ogarnijcie się na prawdę, kto uciekal, kogo co potrąciło.. Kogo to obchodzi?

Wracając do gadżetów wiadomo, że kasa z tego no ale mimo wszystko dla mnie dziwne, że każde osiedle ma anty WRWE na koszulkach. Widać, że ta koalicja chodzi wam mocno po głowie.
Po układzie ŁKSKKS czy GKSKSG nie widziałem takiego narzutu.

Cobytu po tobie to się nie spodziewałem wyciąganie takich indywidualnych akcji.. Chyba na prawde trzeba uciekać z tego forum bo nawet osoby, które wydawałoby się są ogarnięte a gimnazjum mają dawno za sobą dają się tym dzieciakom wciągnąć w swoje gierki.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 30.08.2016, 22:13

Umiesz czytac? Przeciez wlasnie Cobytu napisal, ze nie trzeba sie tym podniecac i dawac na forum gdy twoj waleczny ziom po szalu "walczzawsze" zaczal opisywac jak kogos wpedzal pod samochod. Oto widzewskie przeklamania i kretactwa, od najbardziej dupnych drobiazgow po powazne sprawy.

cobytu

Post autor: cobytu » 30.08.2016, 22:23

torf91 pisze:
Low kick na kolano pisze:Gdyby wyjazdowe autokary nie byly napedzane benzyna, tylko gazami od pierdzenia chowajacych sie pod siedzeniami, to byscie tymi swoimi tysiacami fruwali a nie jezdzili.
Długo nad tym myślałeś? Słabe.

Ogarnijcie się na prawdę, kto uciekal, kogo co potrąciło.. Kogo to obchodzi?

Wracając do gadżetów wiadomo, że kasa z tego no ale mimo wszystko dla mnie dziwne, że każde osiedle ma anty WRWE na koszulkach. Widać, że ta koalicja chodzi wam mocno po głowie.
Po układzie ŁKSKKS czy GKSKSG nie widziałem takiego narzutu.

Cobytu po tobie to się nie spodziewałem wyciąganie takich indywidualnych akcji.. Chyba na prawde trzeba uciekać z tego forum bo nawet osoby, które wydawałoby się są ogarnięte a gimnazjum mają dawno za sobą dają się tym dzieciakom wciągnąć w swoje gierki.

Mój wpis to dowód na to że dysponujemy "argumentami" na podobnym poziomie.Z tą różnica że nikt zazwyczaj o tym nie wspomina.Choć zdarzają się wyjątki które beda się onanizowac z byle powodu.Może jeden z drugim zastanowi nastepnym razem zanim ogłosi wielki sukces.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 30.08.2016, 22:29

Co tam u Eweliny, która zapewniła niezapomniane animacje podczas pobytu w Łodzi gościom z wielkopolski ?

gangolsena1908

Post autor: gangolsena1908 » 30.08.2016, 22:34

co tam u Ciastka który zamiast sie grzać na pietrynce s********* do ochroniarzy policjantów?
ŚŻK 1922!

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 30.08.2016, 22:48

showmustgoon -

Zwisła z ruhem sra do gara !!

A zydzewiak to wpierdala.!!

Strzałka

Post autor: Strzałka » 30.08.2016, 22:51

Znowu kurwikłak rabin wrócił.

A co do tych gadżetów anty WRWE to też to jasno pokazuje czy Łksiaków ma wyjebane na ten układ czy nie ma.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 30.08.2016, 22:57

Zenek12345 pisze:a może koledzy po szalu powiedzą po co ten układ .....bo od paru lat nie wiedza jak dojechać ŁKS-KKS czy z miłości ...
rozumiem ze uklad Lks-Kks robiony z milosci? czy bardziej po to zeby przeciwstawic sie Widzew-Ruch?
strzelaj dalej

Strzałka

Post autor: Strzałka » 30.08.2016, 23:18

Oczywiście że układ ten był zrobiony przeciwko sztamie Widzew&Ruch.Kto zna kulisy zakończenia układu Lecha z Widzewem ten wie doskonale że poszło o pozdrawianie Ruchu na Remes Cup.
Pomiędzy Ruchem a Lechem było coraz większe ciśnienie a sztama Widzewa z Ruchem miała się świetnie,więc Lech nie miał oporów by przybić układ z Łksem.No bo chyba lepszego układowicza obie ekipy znaleźć sobie nie mogły.

A teraz sytuacja jest taka,że skoro sztama Widzewa i Ruchu ma się zajebiście a Ruch postanowił przybić układ z WSH to wiadomo,że w końcu Widzew też przybije ten układ.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 30.08.2016, 23:19

Zenek12345 pisze:no to ci odpowiem tak przeciwko ruch-widzew a to kłamstwo a nie tak jak wy pierdolicie o jakieś sympatia z 20 lat
Wiec czemu nie dojechaliscie Widzewa/Ruchu skoro na nich uklad robiliscie? co za roznice w takim robi +Wisla? Taka ze teraz wiecej kupu w gaciach macie?
Czym sie roznia stosunki przed ukladowe miedzy LKS-KKS a Widzew-Wisla? a no niczym, starc nie bylo tylko wrzuty na trybunach. Zadnej roznicy a pierdolenie na forum jakby to byl cos co nigdy nie mialo miejsca

Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka » 30.08.2016, 23:28

Strzałka pisze:Oczywiście że układ ten był zrobiony przeciwko sztamie Widzew&Ruch.Kto zna kulisy zakończenia układu Lecha z Widzewem ten wie doskonale że poszło o pozdrawianie Ruchu na Remes Cup.
Pomiędzy Ruchem a Lechem było coraz większe ciśnienie a sztama Widzewa z Ruchem miała się świetnie,więc Lech nie miał oporów by przybić układ z Łksem.No bo chyba lepszego układowicza obie ekipy znaleźć sobie nie mogły.

A teraz sytuacja jest taka,że skoro sztama Widzewa i Ruchu ma się zajebiście a Ruch postanowił przybić układ z WSH to wiadomo,że w końcu Widzew też przybije ten układ.
hehe a jeszcze niedawno ten gil ene due srake uporczywie trabil i glosil ze zgoda Łks/Zawisze jest lepsza i silniejsza od Widzew/Ruch...a tu zonk

wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej » 31.08.2016, 00:12

Ta Ewelina to chociaż ładna, jest czego poznaniakowi zazdrościć?

AdamEes

Post autor: AdamEes » 31.08.2016, 00:19

A co, przyznaj, chciałbyś się choć raz przekonać jak to jest robić to z kobietą?

AdamEes

Post autor: AdamEes » 31.08.2016, 00:44

Strzałka pisze:skoro sztama Widzewa i Ruchu ma się zajebiście a Ruch postanowił przybić układ z WSH to wiadomo,że w końcu Widzew też przybije ten układ.
Hahaha! Bym ci napisał dzieciaku, co wy sobie możecie przybijać,
ale zrobiłoby ci się przykro.
To prędzej was mogą przybijać Sharksi i Psychofani do błotników swoich samochodów, żeby ich zbytnio nie poobcierać.
W całej tej koalicji jesteście tylko ze względu na chorzowską litość i krakowską pobłażliwość.
Chyba już nawet Elana cieszy się większym poważaniem.
Na razie wysyłają was tylko żeby nakraść kanapek z pociągu Legii,
ale może wkrótce awansujecie i będziecie reszcie koalicji tankować fury,
tylko nie zapominać o dokręceniu tych korków i domknięciu klapek, bo "ku*** ostry w******* będzie za nieposłuszeństwo".

ImPawel

Post autor: ImPawel » 31.08.2016, 00:57

AdamEes pisze:A co, przyznaj, chciałbyś się choć raz przekonać jak to jest robić to z kobietą?
nazywajmy rzeczy po imieniu. tez na "K" ale napewno nie "kobieta" ;)
Low kick na kolano pisze:
ImPawel pisze:co za roznice w takim robi +Wisla? Taka ze teraz wiecej kupu w gaciach macie?
Nie masz ostatnio szczęścia widzę do swoich zjadliwych wypowiedzi, bo co wpis to wtopa. Tym razem kolejne pudło - gdybyś miał chociaż trochę pojęcia o zdarzeniach (h) z ostatnich lat, to byś wiedział, że kto jak kto na krajowej scenie ale akurat ŁKS nie musi mieć kompleksów wobec Wisły.
Sorry a twoj poprzedni nick to jaki? bo nie wiem komu odpowiadam.
Ale ja tu nie twierdze ze Wisla by was rozj.... Moj post byl odpowiedzia na bledny post twojej kolezanki o tym kto na kogo jednak uklad robil. Czytanie ze zrozumieniem.
Jesli nie macie kompleksow wobec Wisly to skad ta panika i sranie wszedzie gdzie sie da? Koszulki juz nie tylko antyWidzew ale juz anty cala koalicja? nawet grafy antyWisla? ktos wam jest obojetny a zarazem tak boli

wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej » 31.08.2016, 01:03

AdamEes pisze:A co, przyznaj, chciałbyś się choć raz przekonać jak to jest robić to z kobietą?
A ona taka chętna?

AdamEes

Post autor: AdamEes » 31.08.2016, 01:13

Nie znam jej osobiście, ale może litościwa i lubi niepełnosprawnych fizycznie, więc masz jakieś szanse. Tylko pamiętaj o jednej ważnej rzeczy - to ty masz spróbować ją bzyknąć, a nie odwrotnie jak to było z tobą za knajpą na Plaza del Sol.

wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej » 31.08.2016, 01:21

Chętna, czy litościwa jakie to ma znaczenie - wybredny nie rucha. Ważne, że gościnna w kroku.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 31.08.2016, 01:22

Spoko. Też się przecież jakoś znalazłeś na tym świecie.

wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej » 31.08.2016, 01:30

Ty też.

patojudek

Post autor: patojudek » 31.08.2016, 10:37

On jest z top1 on się wykluł

drGonzo

Post autor: drGonzo » 31.08.2016, 12:36

drGonzo pisze:
Mnie interesuje kwestia osiedla zwanego potocznie Manhattanem. Kiedyś słyszałem, że była tam spora grupa fanów Widzewa. Nie wiem czy to prawda, a w sumie miejsce "ciekawe", biorąc pod uwagę sąsiedztwo - Tyły, Abramkę itd. Jeśli ktoś z normalnych użytkowników byłby na tyle uprzejmy, żeby mi odpowiedzieć bez wywoływania awantury, to będę bardzo wdzięczny ;)
Podbijam, bo zagubiło się w potoku obustronnych jobów. Może ktoś jednak zdecyduje się opowiedzieć coś o Manhatanie? :)

drGonzo

Post autor: drGonzo » 31.08.2016, 15:34

No właśnie to mnie ciekawiło, bo to trochę taka sytuacja jak (zachowując rzecz jasna wszelkie proporcje) z Żabieńcem, otoczonym przez Limankę, Żubardź itd. Tam to wiem, że działo się dużo i że Widzewiacy z Żabieńca to byli poważni zawodnicy. A na Manhattanie też były jakieś wjazdy/akcje? Czy to raczej nie ta półka, żeby można było mówić o jakiejś poważniejszej rywalizacji między tamtejszym Widzewem, a ŁKSem?

grubyw

Post autor: grubyw » 31.08.2016, 16:07

ktos by mogl opisac sytuacje na piastowie, kuraku, rudzie, rokiciu. czy tez sa tam Widzewiacy czy sam Łks?

ODPOWIEDZ