kivloff pisze:@oli
Ale kurva, Ruch zrobił wiele akcji honorowych. Niestety wyjebanie mandżuru w pustym pociągu do nich nie należy i Ty dobrze o tym wiesz. Co do ściągnięcia flag, to nie rozumiem na czym polega dyshonor. Jest jakaś ekipa w kraju, która ze ściągnieciem flag z płotu czeka, aż im się wróg wpierdoli na sektor? Są ekipy, których wyznaczone osoby mają za zadanie przez cały mecz trzymać ręce na flagach na wypadek jakiegoś partyzanta, a Ty się dopierdalasz, że w momencie gdy coś się dzieje i ekipa się za flagi łapie? Czy Legia się cofnęła czy nie - nie komentuję bo nie widziałem. Zdziwiłbym się natomiast bardzo, gdyby Ruchowi faktycznie udało się przebić przez 3 bramki nie będąc wcześniej ogarniętym gazem czy pałami przez psy czy ochroniarki. Nie zakładam, że to pokazówka, ale wykluczyć się tego nijak nie da, bo przy tamtym łuku zawsze widziałem kasków w odwodzie.
Zarzutu o odmawianiu przez Legię - nie skomentuję. :)
@ojej
pozostanę przy swoim obrazie tworzonym na podstawie fotek, relacji, i własnego wnioskowania. Czyli na od lat sprawdzonych sposobach oceniania innych ekip. Ja wiem doskonale, że najczęstszą ripostą na tym forum jest parafraza tekstu ze słynnego dowcipu o rozmowie komputerów - "a u Was biją murzynów". To jest kurva najczęstszy zamiennik argumentu jaki można tu przeczytać. Dlatego i tylko dlatego właśnie nie zamierzam się chwalić skąd jestem. Bo to czy jestem z Pogoni, Legii, Lechii, Zagłębia, Kalisza czy Izolatora nic nie zmienia w kwestii tego czy transparent na Ruchu robił debil, czy efekt jest celowy, albo czy wyjebanie mandżuru Legii to kurestwo czy nie kurestwo. Absolutnie niczego to nie zmienia, poza tym, że nie masz możliwości w infantylny sposób odbić piłeczki "a wy to kurva blablabla". Nie mam monopolu na rację. Jeśli się mylę - wyjaśnij w jakiś spójny sposób jaki był cel tego transparentu, albo - jeśli nie potrafisz - przyznaj, że to co napisałem to najbardziej oczywista interpretacja.
A skoro juz tu jestem - fotki? relacje? wlasnie wnioskowanie?
To sa tylko filmiki, czy moze czasami bywasz? Domyslam sie, ze kibicujesz ktorejs z drużyn, ktore od dawna maja nowy stadion i zasiadajac wygodnie oklaskujesz bądź wygwizdujesz... Pozostawie pod Twoj sen dobry- zdajesz sobie sprawę, ze wiele akcji zachodzilo od tyłu sektorów? Że tracono tam flagi, czasami tylko strzępki flag?
Mega szacun dla wpisu 'starysadeczanin'. Może jak więcej takich osób się zbierze tu, uda się normalnie pogadać!
Internetowych jarac pewnie nadal będzie wklejanie zdjec z fotki.pl i rozkminiac co sie tam dzieje i kto jest za kim