Nierozumiem pewnych osób, których posty czytam powyżej na temat [link]. Czy tak ciężko przeczytać Newsy na ich stronie, gdzie wyraźnie pisze, że obecnie wsytrzymują sprzedaż pewnego asortymentu (w tym flag na kije) gdyż mają tye zamówień na flagi na płot, że ledwo co wyrabiają (chcą w ten sposób pozbyć się natłoku pracy, by z tymi flagami na płot nikt nie czakał np. do czerwca, by jakoś składnie to szło. Nic więc dziwnego, że na takie meile nie odpowiadają
Gdzie można zrobić flagę "baner" słyszałem że w Warszawie jest firma która zajmuje się produkcją takich właśnie flag i materiał nie jest taki zajebiście gruby i w miarę przypomina flagę.
orientuje sie ktos gdzie najlepiej zamawiac balony?? sklep.kibica.pl odpada czekam za odpowiedzia na maila juz od niedzieli, wyslalem 2 maila w poniedzialek i nic, a balony bardzo potrzebne! mam nadzieje ze ktos pomoze pozdrawiam
[link] - bardzo dobre wykonanie flag szytych, w miare krótki termin, coraz trudniejsze wzory... [link] Flagi drukowane, możliwe nawet bardzo skomplikowane wzory...
SZALIKI
Michał z Łodzi (gg 2926078), krótki termin (6 dni), dobre wykonanie...
PIROTECHNIKA
[link]
Michał z Łodzi (gg 2926078) - świetne piro i atrakcyjne ceny...
KOTWICA ?? Widzisz sens ?? TAK, JA WIDZĘ NA PEWNO !!
zamawiac balony..?idz do pierwszej lepszej hurtowni zabawek w miescie i na 100% dorwiesz tam tanie i dobre balony to nie szal,czy chusta,balony sa.. wszedzie
Czesc, jestem nowym producentem flag wchodzacym wlasnie na rynek. Oferuję niskie ceny i szybki termin realizacji zamowien. Oto przykladowe flagi mojej produkcji: [link]
Zainteresowanych prosze o kontakt na gg: 2805902 lub e-mail: [email protected], Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony 19.03.2007, 22:21 przez kluchu1926, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
BombeL1946 pisze:Witam. Orientuje się ktoś może dlaczego Bogdan z Bytowa, gdzie robią malowane flagi, nie odpisuje na maile?
Z tego co się orientuję Bogdan raczj już odpuścił flagi, tzn. robi tylko kilka wybranych. Zresztą on i tak nie dość że długie miał terminy to do tego często przeciągał je jeszcze bardziej. Co nie zmienia faktu, że flagi jego produkcji dobre były.
Po drugie masz na stronie telefon więc przedzwoń i wszytsko się wyjaśni.
Po trzecie obecnie jest kilku w Polsce osób które robią solidne flagi. Dla wiadomości podam Ci kilku:
Jaro z Wrześni (Poznania)
Miras ze Stalowej
Kooloo ze Szczecina
<gość> z Piekar
Dostałem namiary na Michała z Łodzi który robi koszulki polo, proszę o opinię o jego wyrobach. Jak z trwałością kolorów, czy np w czasie prania nie barwi i się nie spiera powoli, jaka jest jakość tej bawełny gruba cienka?