Najgrozniejsi huligani kibice net

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
lowca hoolsow

Najgrozniejsi huligani kibice net

Post autor: lowca hoolsow » 22.08.2016, 11:49

Witam wszystkich. Jestem na tym forum od wielu wielu lat pamietajac jeszcze czasy chatu wojenek miedzy użytkownikami oraz kilku "rozmów" na kadrze. Ostatnio odwiedzajac z sentymentu to forum niestety jak wielu z Was dotknął poziom żenady wielu użytkowników ale również śmieszne sytuacje które wynikaja w niektórych ekipach ;) Nie chce nikogo obrażać czy wysmiewać grup kibicowskich czy klubów. Ten temat powstał z myśla o obnażeniu niektórych kwestii ale nie w sposób wyzwisk, epitetów pod adresem klubów/kibiców/grup tylko w sposób smieszny i z tzw jajem ;) W każdym tygodniu bede starał sie odniesc do całej kolejki, użytkownika lub smiesznej sytuacji w bardzo żartobliwy i ironiczny sposób. Nie ma co sie gniewać, obrażać tylko usmiechnac sie czytajac to wszystko po całym pracowitym weekendzie w pracy czy zajmowaniu sie. Mam nadzieje że sie temat przyjmie i proszę nie zasmiecać durnymi wpisami chyba że coś fajnego znajdziecie na swiecie to wrzucać oczywiscie z usmiechem ;) Taki temat na rozluźnienie mysle kazdemu kto ma troche dystansu do tego wszystkiego przyda sie :) Pozdrawiam WSZYSTKICH I ZACZYNAMY ZABAWE ;)

Hmmm tak sie zastanawiałem od czego zaczać bo wielu użytkowników osiagneło nie tyle co niski poziom ale bardziej smieszny ;) Siedzać na róznych forach szukajac perełki tego weekendu i całej kolejki natknałem sie na niesamowita zapowiedź kibiców Unii Tarnów jak to bywa w zapowiedziach wielu ekip oczywiscie mega groźnie, kominy, race, koszulki patriotyczne ( oczywiscie zamiast JP i HWDP ) bo jak wiemy garderoby od jakiegoś czasu sie zmieniaja ;) Super obróbka zeby ekipa przeciwna bała sie przyjsc na własny stadion no i co najważniejsze obróbka filmiku ! Jak zobaczycie to jest podstawa udanej zapowiedzi bo groźni wojownicy... aaaa to sami zobaczycie :) czyli cała prawda o wielkich hooliganach KIBICE NET ! Pierwszy link to jak wygladała zapowiedź po obróbce a drugi link to JANUSZ który swoja nagrywka wygrał dla mnie Oscara ;) Pamietajcie to wszystko z jajem ;) Udanego tygodnia hooligans ! ;)

Weersja po obróbce

https://www.youtube.com/watch?v=GAcn_M-Mv88

i wersja od JANUSZA ;) Polecam całosc. Panie Bolt czyzby rekord świata w biegu został pobity ? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=VkIo70XOVJI

iparts.pl
spacerowicz

Re: Najgrozniejsi huligani kibice net

Post autor: spacerowicz » 26.08.2016, 08:27

Jak dla mnie każda zapowiedź, na której są groźne miny i odpalane świecidełka a później na samym meczu jest stypa to komedią zalatuje. Po drugie moim zdaniem taka zapowiedź nie podnosi w żaden sposób frekwencji tylko dowartościowuje samych "aktorów" i nic więcej, zwykła napinka i tyle. Zależy co kto lubi, każdy się bawi na swój sposób, mi to nie przeszkadza a nawet często poprawia humor takie prężenie się do kamery ;)
Co do tej powyżej to ogólnie sytuacja na pierwszy rzut oka jest prześmieszna natomiast na spokojnie myśląc to na c*** mieli czekać? Na mandaty czy rozjebać kabarynę?

ojej

Post autor: ojej » 26.08.2016, 09:20

dokładnie, największe huligaństwo to wiadome przed bezpieczną klawiaturą.

twierdza śródmieście

Post autor: twierdza śródmieście » 28.08.2016, 23:19

Niestety wersja pełna zapowiedzi nie działa :/
:)

ODPOWIEDZ