Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
-
kokolobolo
Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :DAdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Kompromitujesz się dalej?
-
W s i d z e W
Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...
-
Kombatant75
Panowiekokolobolo pisze:Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :DAdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Wsidzew i AdamEs to ta sama osoba.
Fajnie to wygląda jak pisze sam ze sobą.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
Dlaczego nie pomożecie swojemu bratu w wierze tylko czekacie aż mu już całkiem odjebie i do końca r********** ten temat?
Dlaczego nie pomożecie swojemu bratu w wierze tylko czekacie aż mu już całkiem odjebie i do końca r********** ten temat?
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
-
kokolobolo
Akurat temu twojemu "ja" nie pomoże nawet psychologia.W s i d z e W pisze:Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
-
W s i d z e W
Ja się kompromituje ?
Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .
Co to było , ta projekcja??? Przypisywanie innym swoich cech ?
Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??
Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .
Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??
-
Kombatant75
Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis
Wszyscy reprezentujecie ten sam poziom biedy umysłowej.W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?
Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
-
W s i d z e W
Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.Kombatant75 pisze:Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.
Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??
PozdrAWiam , miłej zabawy...
-
kokolobolo
Nie trzeba być ku*** Platonem żeby wysnuć takie wnioski. Ani Sherlockiem Holmesem. Ani nawet porucznikiem Borewiczem :DA wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .
Sam się "sprzedajesz" już w pierwszym zdaniu :D (dla ułatwienia pokolorowałem). Chceszli jeszcze dostarczać jakichkolwiek "argumentów" czy wystarczy ci zapewnianie mi zabawy?Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem ....
Tak jakby. Więc co, kompromitujesz się dalej?W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?
Posłuchaj uważnie.Po pierwsze nikt nie jest idiotą by nie zczaić,że to twoje kolejne już konto patodaunie.Ile już ich było?Nie sposób policzyć.''patozjeb1908'',''hhahahahhahahaha'',''ene due rabe'',''kolejny nick'' i teraz dałeś sobie nick świadczący o twoich wielkich kompleksach względem klubu oraz kibiców RTS Widzew!W s i d z e W pisze:Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.
Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??
PozdrAWiam , miłej zabawy...
Co do znikających postów to widzę,że masz już na to swoje wytłumaczenie.A przecież wiadomo dlaczego te posty poleciały,bo ktoś wywołał napinkę nt.Poddębic oraz Smugowej.Dobrze,więc że to poleciało a twoje teorie po prostu są mega śmieszne czyli dokładnie jak twoja osoba.
Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.
-
kokolobolo
"Proszę pani to nie ja"AdamEes pisze:Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.
-
Kombatant75
Twojej kompromitacji ciąg dalszy.AdamEes pisze:Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Po raz kolejny szacunek i pozdro dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis
jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?
-
showmustgoon
Łączy ich Widzew ;)
A znasz takie przysłowie ''wróg mojego wroga...'' ? No to teraz się domyśl o co chodzi i nie zadawaj głupich pytań.D-Nator pisze:jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?
Czyli juz wiesz D-Nator. Zadales pytanie o relacje ŁKS-GKS i dwa po kolei widzewskie wypierdki Ci wszystko wyjasnily.
AdamEes pisze:Czyli juz wiesz D-Nator. Zadales pytanie o relacje ŁKS-GKS i dwa po kolei widzewskie wypierdki Ci wszystko wyjasnily.
Tym samym wystawiles na forum publiczne cala swoja frustracje oraz niemoc skierowana do Widzewa. Pozwalam sobie stwierdzic ze internet jest jedynem miejscem do przelewani tak gorzkich łez smutku i rozpaczy. :D
-
MISTRZ1908
AdamEes...chłopie w niedziele mecz. Może przestaniesz pierdolić i się wybierzesz? Czy udajesz tylko kibica i p********* bez sensu?
-
RodowityTeo
Widzę wstydzewiacy nie próżnują.
Wczoraj dojebali się do liczby z Łowicza dziś czerwone wszarze nie mają już o czym pisać to p******* 3 po 3 byle tylko pisać.
Wczoraj dojebali się do liczby z Łowicza dziś czerwone wszarze nie mają już o czym pisać to p******* 3 po 3 byle tylko pisać.
Zmieniając temat, ładna prezentacja Zawiszy.
-
showmustgoon
Napisano prawdę i zamknęliście pizdy. Brak argumentów i cisza.
Proste jak ruchanie Eweliny przez układowiczów z Poznania.
Proste jak ruchanie Eweliny przez układowiczów z Poznania.
Rozjebałeś system :) Ty naprawdę myślisz że wypowidają się tu konkretne osoby, a ten temat jest poważny i można go rozpierdolić?Strzałka pisze:Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
To Cię uświadomię.
Normalny facet kiboli ma dziewczynę/żonę/dzieci/kolegów itd.-niepotrzebne sobie skreśl. Napewno nie będzie tracił czasu na napierdalanie postów na kibice.net żeby coś udowodnić przykładowo jakiejś "Strzałce" który sądząc po nicku, postach i podpisie bardzo prawdopodobne że jest czternastolatkiem.
Za kilka lat zrozumiesz co napisałem.
--1908 --
Rujnujesz mu swiat albo odbierasz dziecinstwo, zalezy jak na to spojrzec...
-
MISTRZ1908
Adam widzimy się w niedziele? Twn showmustgoon to jebana ciota. Ja rozumiem,wyzywac siebie ale jego podpis pokazuje kompleksy.
-
showmustgoon
Urzekła mnie Twoja historia.
Jak tam, wymówki o chujowej frekwencji na jutro gotowe? Niedziela, za gorąco, ludzie porozjeżdżali się po działkach..
Jak tam, wymówki o chujowej frekwencji na jutro gotowe? Niedziela, za gorąco, ludzie porozjeżdżali się po działkach..
Ogólnie to koło c**** mi lata co napisałeś.Mój post był ironiczny,bo tego tematu już bardziej rozpierdolić się nie da.zgr1978 pisze:Rozjebałeś system :) Ty naprawdę myślisz że wypowidają się tu konkretne osoby, a ten temat jest poważny i można go rozpierdolić?Strzałka pisze:Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
To Cię uświadomię.
Normalny facet kiboli ma dziewczynę/żonę/dzieci/kolegów itd.-niepotrzebne sobie skreśl. Napewno nie będzie tracił czasu na napierdalanie postów na kibice.net żeby coś udowodnić przykładowo jakiejś "Strzałce" który sądząc po nicku, postach i podpisie bardzo prawdopodobne że jest czternastolatkiem.
Za kilka lat zrozumiesz co napisałem.
a nie lepiej po prostu zamknąć rejestrację?rejestrują się pajace adamees,bambino,wsidzew i prowokują z nowych kont.Z Widzewa nikt tu nowych kont nie założył a oni co chwile z nowych napierdalają.Wacław pisze:Dramat Panowie, dramat z jednej jak i drugiej strony... Czasami myślę, że rejestracja na forum powinna przebiegać jak rozmowa o pracę czyli masz wiedzę, doświadczenie i coś sobą reprezentujesz, w takim razie witamy i zapraszamy do dyskusji...
Prawda, co chwile gamoniowate konta nabijają propagande i sieją napinke a cymbały im odpisują i robi się rozpierdol.
Najlepiej zamknac ten temat w pizdu bo zero pożytku, nic nie można ciekawego przeczytac bo 85% to buraczane teksty.
Kiedy nowy stadion Widzewa zostanie otwarty ? Jaka jego pojemność??
Najlepiej zamknac ten temat w pizdu bo zero pożytku, nic nie można ciekawego przeczytac bo 85% to buraczane teksty.
Kiedy nowy stadion Widzewa zostanie otwarty ? Jaka jego pojemność??
Polish Groundhopper
Początkowo miał być ukończony w listopadzie, data ukończenia przesunęła się na wiosnę, meczem otwarcia ma być (na tę chwile), mecz z Lubawą, pojemność 18 018.Kiedy nowy stadion Widzewa zostanie otwarty ? Jaka jego pojemność??
Stadion ukonczony bedzie tylko z 2-3 tygodniowym poslizgiem (ze wzgledu na problemy ze stracja trafo(tak to sie nazywa?) i tym ze miasto dodalo troche rzyczy do robienia) ale wiadome juz bylo dawno ze pierwszy mecz dopiero na wiosne zeby trawa miala czas dobrze sie zakorzenic. Nadal nie wiadomo z kim bedzie mecz otwarcia
Z tym stadionem to ku*** fajnie macie.Stadionem nie karykatura jak u nas.Co nie zmienia faktu ze Was szczerze nienawidzę.Jak Wy mnie
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Faktycznie, już od was ze wschodnich peryferii miasta do samej Łodzi padliną j**** :)benson pisze:Układ Widzewa z Wisłą ogłoszony oficjalnie

On nie przyjmie twojego zaproszenia, bo to warszawski posraniec z (L) :)MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
Tak szczerze to cały czas się zastanawiam czemu nie walczyliście choćby o takie małe trybuny na przeciwko jak na smsie są. Wiem że też lipa ale na pewno byłoby to lepsze niż ta karykatura amfiteatru. A obietnice Hanki o rozbudowie gdy będzie awans uważam za s-f. Ale to moje zdanie. Szkoda, bo już raczej na derby do Was nie wejdziemy.cobytu pisze:Z tym stadionem to ku*** fajnie macie.Stadionem nie karykatura jak u nas.Co nie zmienia faktu ze Was szczerze nienawidzę.Jak Wy mnie
-
MISTRZ1908
Ty to akurat nie odpisuj bo jesteś zerem i kurwą co potrafi tylko prowokować co pokazałeś już kilka razy. Ale zapytam,bo udajesz w c*** kumatego...dlaczego Was nie było na Naszym turnieju? Wszystko jak na tacy...sami już nie działacie? Tak się spuszczacie,że Nas wszędzie tak mało,że specjalnie racr na murawie żeby zakaz był. Ja się ku*** pytam,gdzie byliście skoro Nas nie ma?mms pisze:On nie przyjmie twojego zaproszenia, bo to warszawski posraniec z (L) :)MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
-
stachuzrdg
A to mistrzu brakowało wam drużyn do grania że się pytasz czemu nie było Widzewa na waszym turnieju ??. Patrząc po waszym płocie i flagach tam wiszących to połowa ze "wsi" była.
Jak tam Radogoszcz to pewnie ze 3 drużyny wystawił ?
Jak tam Radogoszcz to pewnie ze 3 drużyny wystawił ?