Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

AdamEes

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: AdamEes »

Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
iparts.pl
kokolobolo

Post autor: kokolobolo »

AdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :D

Kompromitujesz się dalej?
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...
Kombatant75

Post autor: Kombatant75 »

kokolobolo pisze:
AdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :D

Panowie

Wsidzew i AdamEs to ta sama osoba.
Fajnie to wygląda jak pisze sam ze sobą.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
Dlaczego nie pomożecie swojemu bratu w wierze tylko czekacie aż mu już całkiem odjebie i do końca r********** ten temat?
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
kokolobolo

W s i d z e W pisze:Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...
Akurat temu twojemu "ja" nie pomoże nawet psychologia.

W s i d z e W

Ja się kompromituje ?

Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .

Co to było , ta projekcja??? Przypisywanie innym swoich cech ?
Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??
Kombatant75

W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?

Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .

Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??
Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis
Nivek

Post autor: Nivek »

Wszyscy reprezentujecie ten sam poziom biedy umysłowej.
AdamEes

Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.
W s i d z e W

Kombatant75 pisze:

Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.

Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??

PozdrAWiam , miłej zabawy...
kokolobolo

A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .
Nie trzeba być ku*** Platonem żeby wysnuć takie wnioski. Ani Sherlockiem Holmesem. Ani nawet porucznikiem Borewiczem :D
Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem ....
Sam się "sprzedajesz" już w pierwszym zdaniu :D (dla ułatwienia pokolorowałem). Chceszli jeszcze dostarczać jakichkolwiek "argumentów" czy wystarczy ci zapewnianie mi zabawy?
Tak jakby. Więc co, kompromitujesz się dalej?
Strzałka

W s i d z e W pisze:Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.

Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??

PozdrAWiam , miłej zabawy...
Posłuchaj uważnie.Po pierwsze nikt nie jest idiotą by nie zczaić,że to twoje kolejne już konto patodaunie.Ile już ich było?Nie sposób policzyć.''patozjeb1908'',''hhahahahhahahaha'',''ene due rabe'',''kolejny nick'' i teraz dałeś sobie nick świadczący o twoich wielkich kompleksach względem klubu oraz kibiców RTS Widzew!

Co do znikających postów to widzę,że masz już na to swoje wytłumaczenie.A przecież wiadomo dlaczego te posty poleciały,bo ktoś wywołał napinkę nt.Poddębic oraz Smugowej.Dobrze,więc że to poleciało a twoje teorie po prostu są mega śmieszne czyli dokładnie jak twoja osoba.
AdamEes

Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.
kokolobolo

AdamEes pisze:Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.
"Proszę pani to nie ja"

Kombatant75

AdamEes pisze:
Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.
Twojej kompromitacji ciąg dalszy.
Po raz kolejny szacunek i pozdro dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis
D-Nator

Post autor: D-Nator »

jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Łączy ich Widzew ;)
Strzałka

D-Nator pisze:jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?
A znasz takie przysłowie ''wróg mojego wroga...'' ? No to teraz się domyśl o co chodzi i nie zadawaj głupich pytań.
AdamEes

Czyli juz wiesz D-Nator. Zadales pytanie o relacje ŁKS-GKS i dwa po kolei widzewskie wypierdki Ci wszystko wyjasnily.
keisyr

Post autor: keisyr »

AdamEes pisze:Czyli juz wiesz D-Nator. Zadales pytanie o relacje ŁKS-GKS i dwa po kolei widzewskie wypierdki Ci wszystko wyjasnily.

Tym samym wystawiles na forum publiczne cala swoja frustracje oraz niemoc skierowana do Widzewa. Pozwalam sobie stwierdzic ze internet jest jedynem miejscem do przelewani tak gorzkich łez smutku i rozpaczy. :D
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

AdamEes...chłopie w niedziele mecz. Może przestaniesz pierdolić i się wybierzesz? Czy udajesz tylko kibica i p********* bez sensu?
RodowityTeo

Post autor: RodowityTeo »

Widzę wstydzewiacy nie próżnują.

Wczoraj dojebali się do liczby z Łowicza dziś czerwone wszarze nie mają już o czym pisać to p******* 3 po 3 byle tylko pisać.
patojudek

Post autor: patojudek »

Zmieniając temat, ładna prezentacja Zawiszy.
showmustgoon

Napisano prawdę i zamknęliście pizdy. Brak argumentów i cisza.

Proste jak ruchanie Eweliny przez układowiczów z Poznania.
zgr1978

Post autor: zgr1978 »

Strzałka pisze:Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
Dlaczego nie pomożecie swojemu bratu w wierze tylko czekacie aż mu już całkiem odjebie i do końca r********** ten temat?
Rozjebałeś system :) Ty naprawdę myślisz że wypowidają się tu konkretne osoby, a ten temat jest poważny i można go rozpierdolić?
To Cię uświadomię.
Normalny facet kiboli ma dziewczynę/żonę/dzieci/kolegów itd.-niepotrzebne sobie skreśl. Napewno nie będzie tracił czasu na napierdalanie postów na kibice.net żeby coś udowodnić przykładowo jakiejś "Strzałce" który sądząc po nicku, postach i podpisie bardzo prawdopodobne że jest czternastolatkiem.
Za kilka lat zrozumiesz co napisałem.
--1908 --
AdamEes

Rujnujesz mu swiat albo odbierasz dziecinstwo, zalezy jak na to spojrzec...
MISTRZ1908

Adam widzimy się w niedziele? Twn showmustgoon to jebana ciota. Ja rozumiem,wyzywac siebie ale jego podpis pokazuje kompleksy.
showmustgoon

Urzekła mnie Twoja historia.

Jak tam, wymówki o chujowej frekwencji na jutro gotowe? Niedziela, za gorąco, ludzie porozjeżdżali się po działkach..
Strzałka

zgr1978 pisze:
Strzałka pisze:Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
Rozjebałeś system :) Ty naprawdę myślisz że wypowidają się tu konkretne osoby, a ten temat jest poważny i można go rozpierdolić?
To Cię uświadomię.
Normalny facet kiboli ma dziewczynę/żonę/dzieci/kolegów itd.-niepotrzebne sobie skreśl. Napewno nie będzie tracił czasu na napierdalanie postów na kibice.net żeby coś udowodnić przykładowo jakiejś "Strzałce" który sądząc po nicku, postach i podpisie bardzo prawdopodobne że jest czternastolatkiem.
Za kilka lat zrozumiesz co napisałem.
Ogólnie to koło c**** mi lata co napisałeś.Mój post był ironiczny,bo tego tematu już bardziej rozpierdolić się nie da.
Strzałka

Wacław pisze:Dramat Panowie, dramat z jednej jak i drugiej strony... Czasami myślę, że rejestracja na forum powinna przebiegać jak rozmowa o pracę czyli masz wiedzę, doświadczenie i coś sobą reprezentujesz, w takim razie witamy i zapraszamy do dyskusji...
a nie lepiej po prostu zamknąć rejestrację?rejestrują się pajace adamees,bambino,wsidzew i prowokują z nowych kont.Z Widzewa nikt tu nowych kont nie założył a oni co chwile z nowych napierdalają.
szklanka

Post autor: szklanka »

Prawda, co chwile gamoniowate konta nabijają propagande i sieją napinke a cymbały im odpisują i robi się rozpierdol.
Najlepiej zamknac ten temat w pizdu bo zero pożytku, nic nie można ciekawego przeczytac bo 85% to buraczane teksty.

Kiedy nowy stadion Widzewa zostanie otwarty ? Jaka jego pojemność??
Polish Groundhopper
patojudek

Post autor: patojudek »

Kiedy nowy stadion Widzewa zostanie otwarty ? Jaka jego pojemność??
Początkowo miał być ukończony w listopadzie, data ukończenia przesunęła się na wiosnę, meczem otwarcia ma być (na tę chwile), mecz z Lubawą, pojemność 18 018.
ImPawel

Post autor: ImPawel »

Stadion ukonczony bedzie tylko z 2-3 tygodniowym poslizgiem (ze wzgledu na problemy ze stracja trafo(tak to sie nazywa?) i tym ze miasto dodalo troche rzyczy do robienia) ale wiadome juz bylo dawno ze pierwszy mecz dopiero na wiosne zeby trawa miala czas dobrze sie zakorzenic. Nadal nie wiadomo z kim bedzie mecz otwarcia
cobytu

Post autor: cobytu »

Z tym stadionem to ku*** fajnie macie.Stadionem nie karykatura jak u nas.Co nie zmienia faktu ze Was szczerze nienawidzę.Jak Wy mnie
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
AdamEes

benson pisze:Układ Widzewa z Wisłą ogłoszony oficjalnie
Faktycznie, już od was ze wschodnich peryferii miasta do samej Łodzi padliną j**** :)
Obrazek
mms

Post autor: mms »

MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
On nie przyjmie twojego zaproszenia, bo to warszawski posraniec z (L) :)
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

cobytu pisze:Z tym stadionem to ku*** fajnie macie.Stadionem nie karykatura jak u nas.Co nie zmienia faktu ze Was szczerze nienawidzę.Jak Wy mnie
Tak szczerze to cały czas się zastanawiam czemu nie walczyliście choćby o takie małe trybuny na przeciwko jak na smsie są. Wiem że też lipa ale na pewno byłoby to lepsze niż ta karykatura amfiteatru. A obietnice Hanki o rozbudowie gdy będzie awans uważam za s-f. Ale to moje zdanie. Szkoda, bo już raczej na derby do Was nie wejdziemy.
MISTRZ1908

mms pisze:
MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
On nie przyjmie twojego zaproszenia, bo to warszawski posraniec z (L) :)
Ty to akurat nie odpisuj bo jesteś zerem i kurwą co potrafi tylko prowokować co pokazałeś już kilka razy. Ale zapytam,bo udajesz w c*** kumatego...dlaczego Was nie było na Naszym turnieju? Wszystko jak na tacy...sami już nie działacie? Tak się spuszczacie,że Nas wszędzie tak mało,że specjalnie racr na murawie żeby zakaz był. Ja się ku*** pytam,gdzie byliście skoro Nas nie ma?
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

A to mistrzu brakowało wam drużyn do grania że się pytasz czemu nie było Widzewa na waszym turnieju ??. Patrząc po waszym płocie i flagach tam wiszących to połowa ze "wsi" była.

Jak tam Radogoszcz to pewnie ze 3 drużyny wystawił ?
:twisted:
ODPOWIEDZ