Proterian pisze:Nikt nie twierszi ze Slask na plus czy takie tam ale prucie sie do Slaska przez Widzew troche smieszne.
Co niby po za staniem na rogatce zrobili ? Przyjechali 200km no prosze cie.
Zeby byla jasnosc Slask tez nic bie zrobil poza mobilizacja pod stadionem i tym samym cala akcja nie warta zachodu a napewno nie warta prucia itd.
Sluchaj Widzew nie pojechal tam zeby kroic piknikow z szali ani zeby ogladac mecz. Cel byl jasny. Jedziemy zeby bic sie z ekipa na ubitej ziemi. Slask stal pod stadionem bo sie obsrali wyjsc. Nie mogli sie zebrac na odwage i nie wyszli do Widzewa ktory czekal kilka godzin z dala od kamer i policji.
Zrozum, pojechali wyjasnic sobie cos po mesku ze Sklaskiem a nie zrobic pokazowke pod stadionem. Smieszne jest to ze tak szybko sie zapomina ekipom to ze odmawiaja walki a o porazkach pamieta sie latami. Przegrana to przegrana ale z jajami a jak nazwac tych co nie maja tych jaj zeby wyjsc? Sami sobie odpowiedzcie.
Av88 pisze:Po co gadasz z tym wiesniakiem ktory c**** wie?
Ave88 typ ktory zarejestrowal sie na kibice.net by zwalczac swoja byla zgode i jej nowych ukladowiczow.
Koledzy sie zesrali wiec teraz czas zatuszowac to na forum.
Taki drobiazg techniczny - milo popatrzec jak widzewioki na tym forum dostaly wiatru w zagle zaraz po utworzeniu nowej koalicji, kazdy z nich walczy nad klawiatura jak prawdziwy lew (bo nie jest juz byle chlopkiem roztropkiem spod Koluszek albo decyzyjnym 8-osobowego FC RTS Bedon, tylko wypowiada sie w imieniu calej koalicji WWRELGBT).
Nie piszę tego aby rozjebać temat lub siać ferment na kibice.net (więc jeśli nikt nie ma nic ciekawego do napisania to niech się nie udziela)
Idą słuchy ze Lech rzucił propozycje układu Lechii jak i też Śląskowi.
Lech i tak więcej biega z ŁKS-em niż Arką a przy ewentualnym nowym układzie zgoda z Arką miała paść.
Może być odpowiedz na priv aby nie rozjebać tematu przez gimbusów.
ZwykłyKibic pisze:Nie piszę tego aby rozjebać temat lub siać ferment na kibice.net (więc jeśli nikt nie ma nic ciekawego do napisania to niech się nie udziela)
Idą słuchy ze Lech rzucił propozycje układu Lechii jak i też Śląskowi.
Lech i tak więcej biega z ŁKS-em niż Arką a przy ewentualnym nowym układzie zgoda z Arką miała paść.
Może być odpowiedz na priv aby nie rozjebać tematu przez gimbusów.
nie wiem czy to prawda, ale wątpie tym bardziej, że jeszcze jest craxa
Się nie zdziwię, jak zaraz powstanie koalicja antyWRWE, czyli Lechia-Śląsk-Lech-ŁKS-KSGKS. Na kadrę w starych dobrych czasach też się pół Polski na Triadę jednoczyło i nikt się niczemu nie dziwił.
Sprawy mają się tak:
Po stronie Śląska jest Lechia,Motor i Miedz,HWM oraz Motorowcy to dobre ekipy a Miedz jest jaka jest ale te 50 tych może w miarę dobrej ekipy może wystawić.
Lechia to Śląsk,Pomezania,Czarni i Gryf Słupsk,Mława oraz układ ze Stomilem.
Lech to Arka,Cracovia,Kszo i układ z ŁKS-em.
Z całym szacunkiem ale Arka i Cracovia najlepsze lata mają już za sobą a Kszo to raczej maskotka dla Lecha niż jakieś tam chuligańskie wsparcie.
Lech pierw wąchał się z Widzewem a dziś biega z ŁKS-em przy każdej okazji.
Triada słabo działa chuligańsko a Lech nie ma wielkiego wsparcia w Arce i Cracovii.
Możemy rozmawiać normalnie bez spin,wyzwisk oraz wulgaryzmów tak aby nie rozpierdalać tematu.
ŁKS to GKS Tychy i Zawisza Bydgoszcz.ŁKS-owi w układzie z Lechią mógł by przeszkadzać układ Gdańszczan ze Stomilem bo jak pamiętam Łódzcy nie przepadają za Stomilem.
Śląsk i Lechia w takim rozrachunku to większa siła niż Lech i ŁKS więc nie wydaje mi się aby to oni wychodzili by z taką propozycją.
Tylko proszę bez spin i przekrzykiwania się na kto jest fajniejszy a kto nie.
ZwykłyKibic pisze:Sprawy mają się tak:
Po stronie Śląska jest Lechia,Motor i Miedz,HWM oraz Motorowcy to dobre ekipy a Miedz jest jaka jest ale te 50 tych może w miarę dobrej ekipy może wystawić.
Z całym szacunkiem ale Arka i Cracovia najlepsze lata mają już za sobą a Kszo to raczej maskotka dla Lecha niż jakieś tam chuligańskie wsparcie.
Triada słabo działa chuligańsko a Lech nie ma wielkiego wsparcia w Arce i Cracovii.
Możemy rozmawiać normalnie bez spin,wyzwisk oraz wulgaryzmów tak aby nie rozpierdalać tematu.
ŁKS to GKS Tychy i Zawisza Bydgoszcz.ŁKS-owi w układzie z Lechią mógł by przeszkadzać układ Gdańszczan ze Stomilem bo jak pamiętam Łódzcy nie przepadają za Stomilem. Śląsk i Lechia w takim rozrachunku to większa siła niż Lech i ŁKS więc nie wydaje mi się aby to oni wychodzili by z taką propozycją.
Proszę powiedz ze to był żart ;-)
Nie mam zamiaru się tutaj kłócić ale naprawdę mało wiesz, a wiedzę musisz czerpać z tego forum.
Cóż ja się cieszę,że kibice Lechii nie udzielają się w tym temacie.A podobne rozkminki kto kogo, proponuje zostawić typkom jak Miliard,którzy zawsze wszystko świetnie wiedzą o wrogich ekipach.Będą wklejać nawet zdjęcia sprzed 8 lat byle przykryć kilka porażek swojego klubu w ciągu dwóch tygodni.
ZwykłyKibic pisze:Sprawy mają się tak:
ŁKS to GKS Tychy i Zawisza Bydgoszcz.ŁKS-owi w układzie z Lechią mógł by przeszkadzać układ Gdańszczan ze Stomilem bo jak pamiętam Łódzcy nie przepadają za Stomilem.
Śląsk i Lechia w takim rozrachunku to większa siła niż Lech i ŁKS więc nie wydaje mi się aby to oni wychodzili by z taką propozycją.
dobitnie pokazuje brak wsparcia 100 JG w niecieczy.
ja pierdolę...
wczoraj jakiś debil pisze, że Arka się zbrata z Zawiszą, dziś inni kretyni tworzą układ Lecha i ŁKS-u z Lechią i Śląskiem... za chwilę napiszecie, że Arka, Lechia, Zawisza i Pogoń stworzą wielką koalicję na Pomorzu. c***, że każdy z każdym ma tu kosę, przecież skoro dla Ruchu i Wisły nie ma problemu z dnia na dzień zamienić przyjaciela na wroga i na odwrót to znaczy, że wszyscy tak teraz zrobią...
"wy wszyscy jesteście pojebani!"
llllllll pisze:ja pierdolę...
wczoraj jakiś debil pisze, że Arka się zbrata z Zawiszą, dziś inni kretyni tworzą układ Lecha i ŁKS-u z Lechią i Śląskiem... za chwilę napiszecie, że Arka, Lechia, Zawisza i Pogoń stworzą wielką koalicję na Pomorzu. c***, że każdy z każdym ma tu kosę, przecież skoro dla Ruchu i Wisły nie ma problemu z dnia na dzień zamienić przyjaciela na wroga i na odwrót to znaczy, że wszyscy tak teraz zrobią...
I każda rozmowa przez takich jak ty i udającego kumatego gościa ,,arginine'' przeszła do takiego samego poziomu co rozmowa pod daną kolejką.Panie kumaty arginine jak widzę stworzyłeś konto tuż po powstaniu nowej koalicji (zapewne to nie jest jedyne twoje konto) tak jak pisałem,jeśli nie masz nic do na pisania to się nie udzielaj.Zgrywasz kumatego a masz tak na prawdę chu.. do powiedzenia.
Ja nie powiedziałem ze ktoś tworzy nową koalicje ale nie jest też nowością ze rozmowy się odbyły pomiędzy pewnymi ekipami ale o tym panie arginine na stadionowych oprawcach i Władcach Trybun nie napisali chodź tyle wiesz.
Koniec tematu tylko priv.
llllllll pisze:ja pierdolę...
I każda rozmowa przez takich jak ty i udającego kumatego gościa ,,arginine'' przeszła do takiego samego poziomu co rozmowa pod daną kolejką.Panie kumaty arginine jak widzę stworzyłeś konto tuż po powstaniu nowej koalicji (zapewne to nie jest jedyne twoje konto) tak jak pisałem,jeśli nie masz nic do na pisania to się nie udzielaj.Zgrywasz kumatego a masz tak na prawdę chu.. do powiedzenia.
Ja nie powiedziałem ze ktoś tworzy nową koalicje ale nie jest też nowością ze rozmowy się odbyły pomiędzy pewnymi ekipami ale o tym panie arginine na stadionowych oprawcach i Władcach Trybun nie napisali chodź tyle wiesz.
Koniec tematu tylko priv.
W przeciwieństwie do Ciebie nie czerpię wiedzy z tego forum, SO czy WT więc proszę odpuść sobie, Ty codziennie się kogos pytasz tutaj o coś, więc c**** wiesz jak większosć tego forum a to że odbyły się rozmowy to dobrze o tym wiem więc nie wiem o c*** Ci chodzi w tej chwili, napisałem tylko ze porównywanie Twojego Śląska i Lechii do Lecha i ŁKS jest śmieszne. Bez odbioru
Czy łączy coś kibiców Legii i Dynama Zagrzeb? Byłem niedawno w Zagrzebiu, wybrałem się na jakiś mecz pucharowy i niektórzy miejscowi ciepło wyrażali się o "L". Inna sprawa, że w CRO chyba generalnie lubią Polaków...
Tak jak i tematy danej kolejki tak i ten rozjebane przez osoby zarejestrowane od czasu Euro i powstania nowej koalicji.
Mamy wysyp nowych kont które są w stanie jedyne co rozjebać to temat na kibice net.
krymus-czyt.delfin
argimine
panmiroslaw
rick.k
NorthStyle
Wysyp nowych kont na kibice net jest większy niż tegorocznych grzybów w lasach.
Nowa koalicja zmobilizowała internetowe trolle do działania.
Są najbardziej kumaci,wiedzą kto do kogo dzwonił i kto na kogo ile czekał.Wiedzą jaka banda którą autostradą wracała i ile jej to powinno zająć.Znają rozmiar największych bicepsów w każdej z band po przez co robią średnią co daje im wyniki kto kogo by rozjebał.
VIVA INTERNETOWI CHULIGANI ROZJEBALIŚCIE KOLEJNY TEMAT!!!
ZwykłyKibic pisze:Tak jak i tematy danej kolejki tak i ten rozjebane przez osoby zarejestrowane od czasu Euro i powstania nowej koalicji.
Mamy wysyp nowych kont które są w stanie jedyne co rozjebać to temat na kibice net.
krymus-czyt.delfin
argimine
panmiroslaw
rick.k
NorthStyle
Wysyp nowych kont na kibice net jest większy niż tegorocznych grzybów w lasach.
Nowa koalicja zmobilizowała internetowe trolle do działania.
Są najbardziej kumaci,wiedzą kto do kogo dzwonił i kto na kogo ile czekał.Wiedzą jaka banda którą autostradą wracała i ile jej to powinno zająć.Znają rozmiar największych bicepsów w każdej z band po przez co robią średnią co daje im wyniki kto kogo by rozjebał.
VIVA INTERNETOWI CHULIGANI ROZJEBALIŚCIE KOLEJNY TEMAT!!!
odrobine ironi nie zaszkodzi, a swoje ci odpisałem wcześniej
Jeżeli to prawda z tym że Arka się dogadała z ŁKS'em i powstanie Lech - ŁKS - Arka - Cracovia to trochu śmieszne, dopiero straszna kosa a teraz już lizanko a jedynym powodem tego lizanka jest WRWE. Ani Arka ani Cracovia startu do Lecha czy ŁKS'u nie mają pod względem H ale widocznie Lech ze strachu przed WRWE musi się wzmocnić choćby liczebnie.
Ogólnie sytuacja się zagęszcza, ktoś się pytał co na to Lechia i Śląsk? W Takiej sytuacji samej Lechii o dziwo myśle że bliżej do WRWE bo nigdy nie pójdą w koalicje z lokalnym wrogiem Arką, a Śląskowi bliżej do koalicji złożonej przy Lechu. Zresztą Śląsk to już pokazał w ostatni weekend wydzwaniając do Lecha i sprzedając im koalicje.
Pijaku pisze:Jeżeli to prawda z tym że Arka się dogadała z ŁKS'em i powstanie Lech - ŁKS - Arka - Cracovia to trochu śmieszne, dopiero straszna kosa a teraz już lizanko a jedynym powodem tego lizanka jest WRWE. Ani Arka ani Cracovia startu do Lecha czy ŁKS'u nie mają pod względem H ale widocznie Lech ze strachu przed WRWE musi się wzmocnić choćby liczebnie.
Jakim cudem Lech (z powodu rzekomego strachu przed Ruchem) wzmacnia się, skoro wymieniasz ekipy od dawna z Lechem związane i nikogo nowego?
Ogólnie sytuacja się zagęszcza, ktoś się pytał co na to Lechia i Śląsk? W Takiej sytuacji samej Lechii o dziwo myśle że bliżej do WRWE bo nigdy nie pójdą w koalicje z lokalnym wrogiem Arką, a Śląskowi bliżej do koalicji złożonej przy Lechu. Zresztą Śląsk to już pokazał w ostatni weekend wydzwaniając do Lecha i sprzedając im koalicje.
Śląskowi blisko do najbardziej chyba nielubianego we Wrocławiu Lecha, tak?
Blisko do Arki, czyli największej kosy swojej najlepszej zgody, tak?
Blisko do Cracovii, jednej ze swoich największych,wieloletnich kos, tak?
Jeśli tak, to Tobie blisko do Tworek. O ile już stamtąd nie piszesz.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
Triada ALC + ŁKS vs Lechia + układowicze, Śląsk+ zgody ,wystarczy, że mają pakt pakt o nieagresji i walczą tylko z nową koalicję. Także układów nie muszą robić. A na kadrze dojdą Zawisza, Zagłebie S., Legia , i wiele mniejszych. I nowa koalicja ma temat kadry z głowy.
nieoficjalnie, nieformalnie, nie zgodnie z przepisami...
Czy ocenie Miedzi na 50 osób bierzesz na podstawie ich liczby na pucharze w Nowym Sączu?
Czy wiesz ilu ich było pod Wa-wa licząc na rewanż z Legią?
Chłopaki ja słabo rozkminiam skad jest ten typ ale ta jego wyliczanka to absurd..
Ja jestem z Wrocka, nie reprezentuje wersji Śląska, ale większość użytkowników tego forum (ta sensowna) zatrzymała się na latach 90tych. mówicie o odwiecznych kosach itp..
Kiedys zgody były "turystyczne" pojechać pobawić sie poswiewać zrobić jakąś akcję.. Fakt wiele z nich przetrwało mimo wejścia nowego pokolenia. Jednak to nowe pokolenie nastawione jest na efektywność zgód a nie historie.
Przecież ruchy na:
1.) północy - Lechia,Stomil
2.) Zachodzie - Zagłębie, Falubaz, Odra Ślask, Miedź
3.) Wschodzie - Motor, Chełmianka, Łęczna (kiedyś Jaga)
4.) Południu - Wisła,Ruch,Sovia,Unia KSGKS,ROW,Wisłoka
5.) Centrum - Legia, Olimpia, Radomiak
Jasne że z szacunku dla historii utrzymywane są relacje jak Triada i było TKWM, ale najczęściej wspólnie działają koalicje które są relatywnie blisko siebie. ŁKS działa z Lechem od lat bez układów z Arka i raczej nie ma sztucznej potrzeby tworzenia nic specjalnego tutaj..
Tak naprawdę wolnych elektronów zostało niewiele Sosnowiec-Bielsko, Pogoń, Jaga to ostatnie duże ekipy z potencjałem które stoją lekko na uboczu, czas pokaże gdzie znajdą wspólne cele...
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
Cracovii raczej nigdy nie było jakoś bardzo nie po drodze z ŁKS-em bo część osób pamięta jeszcze zgodę między ekipami i podejrzewam,że sporo kontaktów pozostało-mniej lub bardziej oficjalnych. Jedyna chyba "spina" która się pojawiła to na meczu przy Kałuży kiedy chyba głównymi prowokatorami jej były osoby z Sovii.
Jak jest na linii Piast-Lechia?