Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

/SĘDZISZÓW MŁP./

Post autor: /SĘDZISZÓW MŁP./ »

Ja Polecam chłokaka ze starachowic,zamawiaaliśmy u niego chorągiewki,i pasy materiału.Szybki termin realizacji i co najwazniejsze korzystna cena
iparts.pl
Flash92

Post autor: Flash92 »

Ile mniej wiecej trzeba czekac na wykonanie szalików dokładnie pasiaków na szaliki.com? Bo zrobilem juz im przelew pieniedzy ale wogole nie odpisuja czy pieniadze doszły:/...
Flash92

Post autor: Flash92 »

jaki klub?
Pasiak będzie Drwęca - Baltyk :)
TRAVEL_FASOLA
Kontakt:

Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

Post autor: TRAVEL_FASOLA »

LFK pisze:
Marnas pisze: WSZYSTKIE SZALIKI I TAK ROBIONe SA NA MASZYNACH NIEMIECKIEJ FIRMY STOll wiec nie ma gorszych czy lepszych.
Zamawiałem szale i na kibicowskie.pl i u Michała... wiec jakość chyba porównać umiem i różnice miedzy jednymi, a drugimi widze... z powietrza sobie tego nie wziąłem. Pozdrawiam
.... i jak dla mnie jakosciowo lepiej wychodza szale z kibicowskie.pl
ST

Post autor: ST »

race.com.pl - wielki negatyw
Trzy tygodnie temu zamówiliśmy flagi na kij na race.com.pl i miały być bez żadnych problemów na pierwszy mecz, który odbył się dzisiaj. Na początku wszystko fajnie, przyjemnie, dostaliśmy rabat, ale... Gdy tydzień temu zadzwoniłem dowiedzieć się o flagi zostałem poinformowany, że flagi prawdopodobnie są zrobione i będą wysłane w poniedziałek, ale musi sprawdzić i żeby zadzwonić za kilka godzin. Tekst ten powtarzał się przez kilka telefonów, które były rzadko odbierane, a ostatnio wcale. Odpowiedzi na smsy oczywiście też nie dostawałem. Firma nie chciała żadnych pieniędzy z góry, więc kasy nie straciliśmy, ale na inauguracyjny mecz po powrocie do III ligi zostaliśmy bez flag, które miały tworzyć główną oprawę. Teraz trzeba będzie zamówić gdzie indziej, bo jak pisałem kontaktu brak a więc jesteśmy 3 tygodnie w plecy i nie mieliśmy flag wtedy kiedy nam zależało.
NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY!
Cropp009

Post autor: Cropp009 »

Mam pytanie gdzie można zamowic niewielka ilosc sreberek.
Chodzi mi od 200szt.
pozdr!
kluchu1926

Post autor: kluchu1926 »

ST pisze:race.com.pl - wielki negatyw
Trzy tygodnie temu zamówiliśmy flagi na kij na race.com.pl i miały być bez żadnych problemów na pierwszy mecz, który odbył się dzisiaj. Na początku wszystko fajnie, przyjemnie, dostaliśmy rabat, ale... Gdy tydzień temu zadzwoniłem dowiedzieć się o flagi zostałem poinformowany, że flagi prawdopodobnie są zrobione i będą wysłane w poniedziałek, ale musi sprawdzić i żeby zadzwonić za kilka godzin. Tekst ten powtarzał się przez kilka telefonów, które były rzadko odbierane, a ostatnio wcale. Odpowiedzi na smsy oczywiście też nie dostawałem. Firma nie chciała żadnych pieniędzy z góry, więc kasy nie straciliśmy, ale na inauguracyjny mecz po powrocie do III ligi zostaliśmy bez flag, które miały tworzyć główną oprawę. Teraz trzeba będzie zamówić gdzie indziej, bo jak pisałem kontaktu brak a więc jesteśmy 3 tygodnie w plecy i nie mieliśmy flag wtedy kiedy nam zależało.
NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY!
Ciebie i takze innych zainteresowanych zapraszam do mnie :wink:
www.fanstyle.pl
MCO

Post autor: MCO »

Nie chce mi sie przegladac zbytnio calego tematu wiec czy moglby ktos polecic firmy ktore dobrze wykonuja koszulki i robia to juz od niewielu sztuk :?:
kluchu1926

Post autor: kluchu1926 »

Nowosc w mojej ofercie, paski do spodni:

http://i9.tinypic.com/6butjjb.jpg
http://i19.tinypic.com/6gn5vk5.jpg

Szerokosc takiego paska to 4 cm. Dowolny wzor na klamrze grawerowany laserowo.

Dla pierwszego klienta z kibice.net promocyjna cena 25 zł. W przyszłości cena będzie w granicach 30-35 zł. Minimalna ilosc sztuk 20.

Pozdrawiam
CKSCZELADZ
Kontakt:

Post autor: CKSCZELADZ »

Widocznie sie pomyliles. My zamawialismy ostatnio race na race.com.pl i ich jakosc byla rewelacyjna. Czas palenia wg mnie lekko ok 2 min!. Przesylka rowniez bardzo szybka (ok 16 godzin). Tak wiec chyba jednak cos pomieszales.
Na potwierdzenie fotka (bylo dosc slonecznie)

Obrazek
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

nie wie ktos co sie dzieje z chlopem z kibicowskie.pl ?

zamawialem gadzety mialy byc w tym tgodniu, a tu ani gadzetow ani odzewu smsowego telefonicznego mailowego...
nj_1928

Post autor: nj_1928 »

Ja wystawiam pozytywna opinie dla Jarka ze Szczecina. (www.oprawa.prv.pl)
Bardzo dobry kontakt, a przede wszytskim expresowy tremin wykonania flagi. Całosc była zgoda z projektem, tazke wszytsko w jak najlepszym pozadku. Nic tylko pozostało mi wystawic duzego plusa dla niego.
index

Post autor: index »

Maciunia_KSH pisze:A skąd takie przypuszczenia??I co powiesz na to że ludzie piszą tu że u michała to na realizacje tyle i tyle a u Szulca tyle i tyle??Skąd masz pewność ze produkty od tych panów to te same produkty??
Wyjaśniłem przecież pokrótce w poprzednim poscie. Chociażby flaga Lechii (Malborka) niby robiona u Michała, a widnieje na stronie Szulca jako jego wyrób. Podobnie jest z innymi gadżetami, ale nieche mi się szukać i pokazywać (przeglądnij temat i porównaj wyrobu Michała ze zdjęcimi u Szulca).
A z terminami wcale nie jedt tak kolorowo u Michała, bo wiem od wielu znajmoych z Polski, że też trochę zalega z wyrobem danych gadżetów.
No i ostatnia kwestia. Tochę może śmieszna. Ale taki Michał kupuje nagle wszytskie maszyny do produkcji szali, koszulek, no i drukowanych flag (ta najdroższa) wartych kilkanaście tyśięcy (jak nie kilkadziesiąt) a nie posiada strony> Trochę śmieszne.
kolekcjoner88

Post autor: kolekcjoner88 »

Nie orientuje sie ktos kto mogłbys zrobić mi projekt smyczki?
ptr_ts
Kontakt:

Post autor: ptr_ts »

VJ pisze:
kolekcjoner88 pisze:Nie orientuje sie ktos kto mogłbys zrobić mi projekt smyczki?
dołącze sie do prośby.
ja 8)
gg:1061672
observator_krk

Post autor: observator_krk »

AGBD pisze:Potrzebuje projektanta do paru vlep i kalendarzyka tylko w miare "normalnego"...
www.ptrgraf.cba.pl

a ja mam takie pytanie..

jakies minusy u Michala z Łodzi ?

jeszcze jedno czy Michał z Łodzi ma cos wspolnego z szaliki.com ?
kasztanowy8

Post autor: kasztanowy8 »

Czy zamawial ktos falgi na kij ze strony race.com.pl :?:
Juz dlugi czas na gg nie widac go i nie wiem czy mam stary numer czy jak :roll:
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

VJ pisze:Możecie mi napisać ile bierze za 100 sztuk smyczy gość z http://www.smycze.fantomas.com.pl/ ? Widze że GKS u niego smycze robił a z racji wolnej soboty nie moge sie do gościa dodzwonić. Chciałbym 100 smyczy dwustronnych. sublimacja. Jeśli ktoś z Was brał u niego to wielkie dzięki za napisanie ceny za 100 sztuk.

około 800 zł
jakość-kosmos
FCO

Post autor: FCO »

szkoda jedynie że z fantomasami zbytnio kontaktu niema...

pisałem do nich nieraz, i nie odpowiadają...
P-WMG

Post autor: P-WMG »

cena jest adekwatna do liczby , brałbyś 500 wyszło by ci po 4zł a tak płacisz po 8 zł za sztuke, ale każda klubowa smycz kosztuje 20 zł więc nie ma co narzekać
moherowy_beret

Post autor: moherowy_beret »

Orientujecie ile sobie liczy za sztukę przy zamówieniu 10 szali dzianych dwustronnych koleś z Kibicowskie.pl ?
I co o nim sądzicie, solidna firma ?
NOPok

Post autor: NOPok »

moherowy_beret pisze:Orientujecie ile sobie liczy za sztukę przy zamówieniu 10 szali dzianych dwustronnych koleś z Kibicowskie.pl ?
firma solidna , zamiawiałem u nich 3 krotnie szale , za każdym razem zrobione zgodnie z zaleceniem!!! polecam
niestety akualny cennik nie jest mi znany
Zawsze możesz do nich napisać i zapytać
MW LKS

Post autor: MW LKS »

VJ pisze:w tym temacie spytam o pirotechnike.

oślepiający flesz, częściej znany pod nazwą stroboskopów na race.com.pl jest za 2zł od sztuki. znaleźliście gdzieś taniej ten produkt?

drugie pytanie dotyczy flar - na http://www.firebis.pl/produkt.php?id=8 znalazłem flare czerwoną za 12zł a na http://www.artbron.pl/index.php?a=opis& ... 5bf714b48a
ta sama flara za 8zł. Kupował ktos z Was tą flare ?

Mam nadzieje że w tym temacie uzyskam jakieś porady co do rac i stroboskopów. Jakoś nie mam zaufania do reklamowanych banerami firm kibiców bo w większości przypadków są to pośrednicy między hurtowniami.Po co przepłacać ? ;)
co do stroboli to niewiem czy znajdziesz gdzieś taniej może na allegro ale przecież 2 zł to mało...

co do flar ta na firebis za 12 zł a ta za 8 zł na artbron to są te same flary i wyglądają żałośnie w dzień oczywiście http://i10.tinypic.com/6c7z1gj.jpg jeżeli chodzi o noc ok parę razy odpalałem w nocy wychodzą zajebiscie jak raca w dzień
moherowy_beret

Post autor: moherowy_beret »

NOPok pisze:
moherowy_beret pisze:Orientujecie ile sobie liczy za sztukę przy zamówieniu 10 szali dzianych dwustronnych koleś z Kibicowskie.pl ?
firma solidna , zamiawiałem u nich 3 krotnie szale , za każdym razem zrobione zgodnie z zaleceniem!!! polecam
niestety akualny cennik nie jest mi znany
Zawsze możesz do nich napisać i zapytać
Pisalem, ale jeszcze nie dostalem odpowiedzi wiec pytam tutaj.

Ale ponawiam pytanie, jakby ktos sie orientowal to piszcie.
Cropp009

Post autor: Cropp009 »

Cropp009 pisze:Mam pytanie gdzie można zamowic niewielka ilosc sreberek.
Chodzi mi od ok. 200szt.
pozdr!
ponawiam moje pytanie!
Pozdrawiam:)
???

Post autor: ??? »

czy istnieje mozliwosc wyprodukowania jednej gora dwoch flag na kij czy jest to za mala liczba? jesli jest to kto to moze wykonac i mniej wiecej ile bedzie to kosztowalo?
z gory dzieki za odpowiedz
Wolff

Post autor: Wolff »

Wie ktos u kogo mozna zrobic poduszki "jaski" i pluszowe miski ?
MYSTICAL

Post autor: MYSTICAL »

A czy jest taka firma ktora szyje np. nie 10 bluz min. tylko 1 bluze. slyszalem o studiowidok z Warszawy ale nie jestem pewny jesli ktos zna taka firme dzieki i ile koszt np. bluzy moze wynosic??
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

Wolff pisze:Wie ktos u kogo mozna zrobic poduszki "jaski" i pluszowe miski ?
Poduszki jaski i pluszowe miski mozesz zrobic w rossmann, szczegoły znajdziesz na stronie: http://www.fotouslugi.pl/ mozliwosc produkcji do jeden sztuki.
ODPOWIEDZ