Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Wasteland

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Wasteland »

Widać pajacu że z Łodzią masz niewiele wspólnego.Stare Polesie to w większości żulernia pod bramami,prawdą jest ze Łks w 100%.Jednak jakoś na co dzień nie widać tam nikogo w barwach,w weekendy czasem ktoś coś krzyknie i to by było na tyle.Tak właśnie wyglądają okolice Gdańskiej,1Maja,Więckowskiego.Wiadomo że dalej,zwłaszcza w stronę manu się to zmienia.Tak więc nie pisz o Łodzi mieszkając w Piotrkowie.
iparts.pl
MW10

Post autor: MW10 »

Wasteland pisze:Widać pajacu że z Łodzią masz niewiele wspólnego.Stare Polesie to w większości żulernia pod bramami,prawdą jest ze Łks w 100%.Jednak jakoś na co dzień nie widać tam nikogo w barwach,w weekendy czasem ktoś coś krzyknie i to by było na tyle.Tak właśnie wyglądają okolice Gdańskiej,1Maja,Więckowskiego.Wiadomo że dalej,zwłaszcza w stronę manu się to zmienia.Tak więc nie pisz o Łodzi mieszkając w Piotrkowie.
Zamiast zrywać chuligana w internecie załóż swoją różową koszulkę i przejdź się wieczorem kawałek po Polesiu, a nie cwaniaka z za monitora zgrywasz. Jesteś pizdą i już kilka razy to potwierdziłeś, o jechaniu autem w koszulce już nawet nie będę wspominał bo to jest komedia.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
patojudek

Post autor: patojudek »

Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?
ImPawel

Post autor: ImPawel »

patojudek pisze:Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?
nie pytaj czlowieku tu o takie rzeczy. Chcesz burze wywolac? :D
Wasteland

Widzisz MW10 jaki z ciebie baran. Napiąłeś się tu jak gumka w majtach a nikt tu nie pisał o że chodzimy w barwach,że jest mega chuliganem czy że nie jest to wasze osiedle.Sami sobie w tym ślepym amoku to dopisaliście.A jak nie znasz specyfiki ulic w Łodzi to nie pisz,bo to nie to samo co Pabianice.
LW.DZ

Post autor: LW.DZ »

Mr.KKK pisze:Do tego kumacie się z.... No jak d**** ku***.
Wytlumacz mi jedno kumanie sie z Lechem ktory zawsze spiewal jude jude cala LODZ jest ok :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
cobytu

Post autor: cobytu »

ImPawel pisze:
patojudek pisze:Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?
nie pytaj czlowieku tu o takie rzeczy. Chcesz burze wywolac? :D
Zacznijmy od tego że jest ŁKS a nie łks.Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
To Prawda?

Post autor: To Prawda? »

Czy to prawda, że w Łęczycy dochodzi do starcia Widzewskiej Łęczycy z Górnikiem i Dyskobola ?
MW10

Wasteland pisze:Widzisz MW10 jaki z ciebie baran. Napiąłeś się tu jak gumka w majtach a nikt tu nie pisał o że chodzimy w barwach,że jest mega chuliganem czy że nie jest to wasze osiedle.Sami sobie w tym ślepym amoku to dopisaliście.A jak nie znasz specyfiki ulic w Łodzi to nie pisz,bo to nie to samo co Pabianice.
przed chwilą pajacu pisałeś z dumą że... jeździsz autem w koszulce i nikt ci auta nie zatrzymuje no ku*** beka w c*** gościu

i jeszcze ty jako kibic podmiejskiego klubu będziesz mi pisał czy znam specyfikę ulic w Łodzi, skończ się kompromitować i idź dalej jeździć autem w koszulce chuliganie
patojudek

Zacznijmy od tego że jest ŁKS a nie łks.Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa
Bardzo jesteś wrażliwy, zobacz jaki poziom trzymają twoi koledzy po szalu, jakie mają podpisy, im uwagi nie zwrócisz? hipokryto.
Ale rozumiem że uwagę od pytania trzeba odwrócić, czyli rozumiem ZERO, lepiej za Widzewem pojeździć niż za własną drużyną, to was cechuje większa nienawiść do Widzewa niż miłość do własnej drużyny.
Wasteland

No i widzisz półgłówku własnie po raz kolejny starasz się wcisnąć wszystkim że Widzew pisze jakoby w barwach śmiga po Starym Polesiu.I nie rób ze mnie chuligana bo ja nie od was żeby internet ze mnie robił kozaka.Jak na razie okazuje się że twa wiedza na temat Łodzi jest na poziomie 12latka z Pabianic więc nie wychylaj się do miastowych z białej czy czerwonej strony.
torf91

Post autor: torf91 »

Czy na tym forum nie ma do ch*ja adminów?
Na co te spiny bezsensowne? Jakieś wyzywanie się, prywatne wycieczki, powtarzanie niesprawdzonego info?
Dzieci ku*** ogarnijcie się.
WKS&Lechia relacja nieoficjalna, która wyszła jako pierwsza jest o c**** oparta, nieprawdziwa.
Ta akcja z GKSem a naszymi kilkoma FC to prawda, nie postawili się na 3 razy większą liczbe, wy pewnie chuligany byście to zrobili. Nie tłuimacze porażka. Zwycięstwo za to z Płockiem.
Tyle co na scenie działo się w tym sezonie nie działo sie chyba przez cały ostatni sezon.
cobytu

Post autor: cobytu »

patojudek pisze:
Bardzo jesteś wrażliwy, zobacz jaki poziom trzymają twoi koledzy po szalu, jakie mają podpisy, im uwagi nie zwrócisz? hipokryto.
Ale rozumiem że uwagę od pytania trzeba odwrócić, czyli rozumiem ZERO, lepiej za Widzewem pojeździć niż za własną drużyną, to was cechuje większa nienawiść do Widzewa niż miłość do własnej drużyny.
Nie mozna bylo tak odrazu? Po co ta marna prowokacja? Chciales się dojebac do ŁKS i zrobiłeś to koncertowo.Twoje teorie i nienawisci bla bla bla... Są na szczęście tylko Twoje i maja ZERO wspólnego z rzeczywistością

Co do mojej hipokryzji radze przesledzis ten temat.Nie provlemu wytknąć głupoty bracia po szalu
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
MW10

Wasteland pisze:No i widzisz półgłówku własnie po raz kolejny starasz się wcisnąć wszystkim że Widzew pisze jakoby w barwach śmiga po Starym Polesiu.I nie rób ze mnie chuligana bo ja nie od was żeby internet ze mnie robił kozaka.Jak na razie okazuje się że twa wiedza na temat Łodzi jest na poziomie 12latka z Pabianic więc nie wychylaj się do miastowych z białej czy czerwonej strony.
Nie napisałem że widzew chodzi w barwach tylko że ty żydku dymasz w koszulce skitrany w aucie, a w sumie zacytowałem twoje wypociny jak się chwalisz tym że przemykasz ulicą autem

a z miastem to ty masz tyle wspólnego co twój rodzinny Parzęczew
srodmiescie.

Post autor: srodmiescie. »

LW.DZ pisze:
Wytlumacz mi jedno kumanie sie z Lechem ktory zawsze spiewal jude jude cala LODZ jest ok :D
Pajacu juz zapomniales jak do Poznania na swoj uklad z nimi pojechaliscie w cztery tysie i bawiliscie sie swietnie?
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

MISTRZ1908 pisze:Tak już na koniec mam jedno pytanie. W licznych Waszych wypowiedziach jest"do was chodzi tylko patologia z Polesia". Rozumiem,że Ty z Polesia jesteś szlachcic a reszta chłopki? No tak,co innego Nasz kibic a co innego wasz. Takie małe spostrzeżenie.

No to ja też zadam pytanie, jak to jest FC Widzewa to wieśniaki a wasze Fc już nie? No bo jak niby ma się hasło Rodowici Łodzianie do ludzi od Was z Piotrkowa czy Włocławka?

Jeśli masz zamiar flugać i pier#olić farmozony to nie odpisuj, chciałem Ci tylko pokazać że Wy też piszecie identyczne pierdy.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Ile ŁKSu w Białymstoku i dlaczego zero? Szykowali się na niedzielne chrzciny dziecka Eweliny?

Jesteśmy zawsze tam..
Wasteland

MW10 kończmy tę dyskusję bo pokazałeś już żydku kim jesteś pisząc 5minut po informacji z drogi do Lubawy jak to Widzew leżał w autokarach trzymając się tej wersji nawet po wpisach Sląska i Stomilu.I na koniec gamoniu z Pabianic coś od kolegów z Łks
"Zacznijmy od tego że jest ŁKS(Widzew) a nie łks(widzew).Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa"
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
Nawet k**** z ruchu nie potrafisz poprawnie napisać nazwy fc wielkiego i jakże największego widzewka. Siostry bedą wkurwione. Do tego jebiesz dalej pUki. Ty ku*** szwabie j*****.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

MISTRZ1908 pisze:
ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
Nawet k**** z ruchu nie potrafisz poprawnie napisać nazwy fc wielkiego i jakże największego widzewka. Siostry bedą wkurwione. Do tego jebiesz dalej pUki. Ty ku*** szwabie j*****.
Ty ku*** parchu j***** nazwy klubów z Wielkiej litery.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Kron1488

Post autor: Kron1488 »

Akurat Bełchatów to wszystkie te wiejskie fc widzewa wciaga nosem.Dlatego zbieraja sie w 5-6 wiosek plus fcb w sile 4 osob:)
kitchen revolutions

Post autor: kitchen revolutions »

Strzałka pisze:Ty ku*** parchu j***** nazwy klubów z Wielkiej litery.
Wielką literą, nie z Wielkiej litery.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Strzałka pisze:
MISTRZ1908 pisze:
Ty ku*** parchu j***** nazwy klubów z Wielkiej litery.
Takiej kurwie która nie potrafi poprawnie napisać nazwy waszego fcam posać nazwę klubu z wielkiej litery?dla takiego ułoma to i tak nie ma różnicy. Jak tam fc Bendków? Jakiś nowy?
Strzałka

Megalomania rodowitych to już przerasta wszystko.ku*** za kogo wy się uważacie?Pojebało was?
MW10

Wasteland pisze:MW10 kończmy tę dyskusję bo pokazałeś już żydku kim jesteś pisząc 5minut po informacji z drogi do Lubawy jak to Widzew leżał w autokarach trzymając się tej wersji nawet po wpisach Sląska i Stomilu.I na koniec gamoniu z Pabianic coś od kolegów z Łks
"Zacznijmy od tego że jest ŁKS(Widzew) a nie łks(widzew).Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa"
a co parchaczu chcesz powiedzieć wszystkim tu zebranym że nie wyłapaliście wpierdolu? :)
Strzałka

MW10 c**** wiesz także zamilcz farmazoniarzu.
Strzałka

I nie chodzi o w******* tylko Twoje udawanie kumacza i podawanie z d*** info a potem brnięcie w to dalej.
patojudek

MW10 c**** wiesz także zamilcz farmazoniarzu.
To 10 w jego nicku to wiek daruj mu, więc Białym oficjalnie ZERO, Amice chyba było nie po drodze, cieńkie d*** jesteście i tyle, my możemy zaryzykować wpierdolem ale pojedziemy, to nas różni.
MW10

Strzałka pisze:MW10 c**** wiesz także zamilcz farmazoniarzu.
ty k**** żydowska powiedz mi która informacja była farmazonem? to że dostaliście w******* czy to że od Lechii i Śląska?

największa beka to jest z tego twojego podpisu, "k**** na kolana", i powiedz mi o co tu dokładniej chodzi? zdominowaliście wybiegi mody w Polsce? rzuciliście na kolana całego facebooka wrzucając 100 zdjęć z nerkami i brodami jak jebane arabusy? bo to chyba tyle
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

ile Widzewa w Łowiczu, bo po zdjęciach widać, że całkiem dużo?
KurCzakY

Post autor: KurCzakY »

Strzałka pisze:I nie chodzi o w******* tylko Twoje udawanie kumacza i podawanie z d*** info a potem brnięcie w to dalej.
morda pajacu
Strzałka

MW10 pisze:
Strzałka pisze:MW10 c**** wiesz także zamilcz farmazoniarzu.
ty k**** żydowska powiedz mi która informacja była farmazonem? to że dostaliście w******* czy to że od Lechii i Śląska?

największa beka to jest z tego twojego podpisu, "k**** na kolana", i powiedz mi o co tu dokładniej chodzi? zdominowaliście wybiegi mody w Polsce? rzuciliście na kolana całego facebooka wrzucając 100 zdjęć z nerkami i brodami jak jebane arabusy? bo to chyba tyle
Od k**** żydowskich to wam Lech jechał także zamilcz parchu.

A w podpisie chodzi o to byś padł na kolana.Mieliście szansę zaatakować we Francji.Podobno byliście dobrą bandą także zamilcz.
Strzałka

KurCzakY pisze:
Strzałka pisze:I nie chodzi o w******* tylko Twoje udawanie kumacza i podawanie z d*** info a potem brnięcie w to dalej.
morda pajacu
W c*** wniosłeś do tematu :))
LW.DZ

Post autor: LW.DZ »

srodmiescie. pisze:
LW.DZ pisze:
Pajacu juz zapomniales jak do Poznania na swoj uklad z nimi pojechaliscie w cztery tysie i bawiliscie sie swietnie?
Zabraklo jaj na rzeczowa odpowiedz stad sie przelogowales (jesli sie myle odpisz pod wlasciwym nickiem) :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
srodmiescie.

Post autor: srodmiescie. »

obiektywnyFAN pisze:ile Widzewa w Łowiczu, bo po zdjęciach widać, że całkiem dużo?
Na pewno duza zasługa FC Łowicz co do liczby, okreslic powinni sie sami. Pozrdro dla normalnych
popopopo

Post autor: popopopo »

Widzew&Ruch&Wisła&Elana, a wy k**** na kolana
ten podpis to takie gimnazjum, że głowa mała. Już se pewnie gimbusie ustawiłeś na fb jakieś fajne zdjęcie z tym durnym tekstem. Tą koalicje najbardziej chyba chuligani do lat 15 podłapali i wstawiają te obrazki z "nową siłą świata" czy jakoś tak
adwokat

Post autor: adwokat »

Strzałka rozjebusie a wy czemu nieatakowalismy nas ? przecierz wiedzieliscie że jesteśmy gilojadzie .Tak każdemu zarzucasz ale powiedz co ty wnosisz do tematu pedziu?
ImPawel

Post autor: ImPawel »

obiektywnyFAN pisze:ile Widzewa w Łowiczu, bo po zdjęciach widać, że całkiem dużo?
Ciezko okreslic. 1000 (tyle tez biletow dostalismy) na trybunie za bramka plus wymieszani na glownej. ok 1500 tysia, na meczu ok 2 tysi wszystkich kibicow.

Lks do Bialego nie pojechal bo musial jechac pilnowac kolezanek z Poznania w Nacieczy.

"Widzew&Ruch&Wisła&Elana, a wy k**** na kolana" te haslo bylo krzykniete na meczu Wisla-Ruch pierwszy raz i dlatego tak dobrze sie przyjelo a nie z fb.

Widzew przyznal sie do porazki mimo ze zadnej walki nawet nie bylo. Dla was to i tak za malo? dopiero jak dopiszecie ze byl ostry w******* to dopelni orgazmu? KILKA osob tylko dostalo jakies tam klapsy przy probie wyjscia i tyle.
Lechia i Slask nie dokonczyli "wpierdolu" wiec armia zydkow z forum dokancza za nich :)
wid08

Post autor: wid08 »

A jak wam mieli wszystkim wpierolic jak nie wysiedliscie z autokaru ? Ostatnimi czasy plecy łapiecie ( jak jesteście bez Ruchu) ale internetowa banda w formie :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
adwokat

Post autor: adwokat »

Strzałka pedziu tacy jesteście ze wy zawsze pójdziecie ,to czemu wczoraj mieliście klocka w gaciach i nieatakowaliscie nas ,przecierz byliście w 200bandy to wybraliście się do Wrocławia zamiast ustawić się na LKS I KKS ,a ty tu piszesz o cienkich gaciach?Kleksa to mieliście tydzień temu że nawet z autokarów rozjebusy niewyszliscie ,bo byliście sami bez koleżanek ,a wczoraj koleżanki były to teraz wysyp czerwonych gilo (H) jadów na forum SMIERC ZYDZEWSKIEJ KORWIE 1:0 DLA NAS FRAJERZY !!!!
ODPOWIEDZ