Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Proterian

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Proterian » 18.08.2016, 10:12

nrth
Wbija w ciebie i w twoje wywody na temat mojej aktywnosci.
W odroznieniu od ciebie w chuju mam jak mnie tu widzisz ty i reszta .Zapewne byłem tu wcześniej niż 90% użytkowników wiec co ty możesz placu wiedzieć o mojej działalności .

iparts.pl
rick.k

Post autor: rick.k » 18.08.2016, 12:46

Należy rozstrzygnąć jaka jest waga poszczególnych punktów podnoszących kumatość na forum. Czy większą wagę mają punkty za staż na forum czy za ilość napisanych postów.

Wnuk Edwarda

Post autor: Wnuk Edwarda » 18.08.2016, 13:06

liczą się punkty SLU
"pamiętny mecz ibólach Wisła ów flaga Śląska" - a Mu ciśnienie musiało skoczyć..
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.

zab

Post autor: zab » 18.08.2016, 14:30

mpolak1977 pisze:Więc mógłbys sobie darować GTS - bo jest TS Wisła i tyle w temacie.
Najśmieszniejsze jest to, że mówi to osoba, która kibicuje klubowi który zmienił nazwę i gra na czyjejś licencji.

Walduś

Post autor: Walduś » 18.08.2016, 16:50

ZW1957 pisze:Jak to w końcu jest na lini JAGA - WRWE?

Na meczu z Ruchem w Białymstoku bez bluzgów, więc pozostaje chyba neutral. Z Wisłą dalej kosa, co potwierdza "Każdy to powie"... na meczu z Craxą w PP. Z Widzewem? Dowiemy się pewnie na meczu w białymstoku, Widzew będzie grał na głównej płycie boiska.

To jest bardzo ciekawa sytuacja. Jaga miała zgody z Ruchem, Widzewem, Wisła i Lechią. W skrócie, Lechia mając kose z Widzewem kazała zdjąć flagę Widzewa na meczu z Jagą, Jaga odpowiedziała skandując RTS, co doprowadziło do bluzgów i kosy. Zgoda z Ruchem i Widzewem padła, temu że obie te ekipy nie przepadały za sobą i podczas meczu w Krakowie z Wisłą, zaczęły się wewnętrzne spory między zwolennikami zgody z Ruchem a zgody z Widzewem. Zgoda z Wisłą została zerwana przez telefony Lechii, i przerodziła się w kosa po kilku dobrych latach ze względu na Motor.
We Francji pojedyncze osoby z Jagiellonii zostały obite przez koalicję WRWE, a później wraz z ŁKSem, Śląskiem i innymi ekipami szukały rewanżu, więc raczej kosa. Co do meczu z Ruchem to często zdarza się, że dwie ekipy nie bluzgają się na meczu, ale na trasie mogłoby być gorąco pomiędzy nimi, więc to żaden wyznacznik. Najlepiej niech ktoś ogarnięty z Jagi się wypowie.
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?

Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz » 18.08.2016, 19:35

Walduś pisze:
ZW1957 pisze:Jak to w końcu jest na lini JAGA - WRWE?

Na meczu z Ruchem w Białymstoku bez bluzgów, więc pozostaje chyba neutral. Z Wisłą dalej kosa, co potwierdza "Każdy to powie"... na meczu z Craxą w PP. Z Widzewem? Dowiemy się pewnie na meczu w białymstoku, Widzew będzie grał na głównej płycie boiska.

To jest bardzo ciekawa sytuacja. Jaga miała zgody z Ruchem, Widzewem, Wisła i Lechią. W skrócie, Lechia mając kose z Widzewem kazała zdjąć flagę Widzewa na meczu z Jagą, Jaga odpowiedziała skandując RTS, co doprowadziło do bluzgów i kosy. Zgoda z Ruchem i Widzewem padła, temu że obie te ekipy nie przepadały za sobą i podczas meczu w Krakowie z Wisłą, zaczęły się wewnętrzne spory między zwolennikami zgody z Ruchem a zgody z Widzewem. Zgoda z Wisłą została zerwana przez telefony Lechii, i przerodziła się w kosa po kilku dobrych latach ze względu na Motor.
We Francji pojedyncze osoby z Jagiellonii zostały obite przez koalicję WRWE, a później wraz z ŁKSem, Śląskiem i innymi ekipami szukały rewanżu, więc raczej kosa. Co do meczu z Ruchem to często zdarza się, że dwie ekipy nie bluzgają się na meczu, ale na trasie mogłoby być gorąco pomiędzy nimi, więc to żaden wyznacznik. Najlepiej niech ktoś ogarnięty z Jagi się wypowie.
to wystarczy za komentarz: https://www.youtube.com/watch?v=vs_WRcQKmOE
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...

Proterian

Post autor: Proterian » 19.08.2016, 00:38

mpolak1977 pisze:
Proterian pisze:nrth
Wbija w ciebie i w twoje wywody na temat mojej aktywnosci.
W odroznieniu od ciebie w chuju mam jak mnie tu widzisz ty i reszta .Zapewne byłem tu wcześniej niż 90% użytkowników wiec co ty możesz placu wiedzieć o mojej działalności .
Proterian i co w związku z tym że byłeś tutaj wcześniej ? Powiedz mi co to wnosi - że niby jesteś bardziej "kumaty? Czy co bo nie wiem czy się żalisz czy się chwalisz ? Nie dziw się nrth że tak zrozumiał twoja wypowiedź bo ja też zrozumiałem twoją wypowiedź że niby zgoda Motor Wisła padła przez to że Wisła była gwardyjska. Więc mógłbys sobie darować GTS - bo jest TS Wisła i tyle w temacie. Tez mogę przekręcać nazwy wszystkich klubów tylko to świadczy o upośledzeniu tej osoby a nie kogo innego.
NapI sales ze od początku mojej aktywności tu ....itd wiec ci napisałem ze bylem tu x czasu temu .
Wiec albo obserwujesz mnie wchuj na tym forum albo c**** wiesz o mojej aktywności o której piszesz .

nrth

Post autor: nrth » 19.08.2016, 00:51

To ja pisałem placku.
Skąd mogę wiedzieć jaki nick miałeś wcześniej, pisze o postach pod obecnym nickiem.
Jeśli jesteś tu od w c*** czasu to moje postrzeganie (tak, wiem wbijasz w nie więc możesz się nie unosić i mi już nie odpisywać)zmienia się o tyle ze uważam cie za osobę ograniczoną z doświadczeniem
za kim jestes?

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 19.08.2016, 10:17

Mógłby ktoś kumaty z Jagi (19SZ27) opisać jak wygląda sytuacja z innymi klubami? Przeszukałem ten temat i takie informacje udało mi się zebrać

Koalicja WRWE
Wisła-kosa bez możliwości poprawy relacji, bluzgi na obie krakowskie drużyny podczas meczu w pucharze

Ruch-dobre relacje przed kontaktami z Wisłą, dużo obustronnych znajomości.

Widzew-nie pała sympatią do Jagielloni, ponoć gniazdowy na jakimś forum obrażał Jage(jak ktoś ma zrzut ekranu może podesłać na pw), brak kosy jedynie przez dobre kontakty na lini RJ

Elana-podobnie jak Widzew

Koalicja ACL + ŁKS

Arka-kosa od zawsze,bluzgi na ostatnim meczu

Cracovia-kosa powstała przez dawną zgode Jagi z Wisłą, trwa do tej pory

Lech-ostatnio chyba nastąpiło poprawienie relacji, brak bluzgów na swoich meczach

ŁKS-kilka osób z Jagi widziane w towarzystwie ŁKSiaków przed jak i po meczu we francji

Koalicja WSCHODNIA HORDA + ŚLĄSK

Chełmianka - bardzo złe relacje

Górnik Łęczna - kosa, na meczu Jaga - Górnik na młynie wisi skrojony szalik Górnika, wysypywanie się spod stadionu

Motor - bardzo dobre kontakty, wspólne gościny na turniejach, na ostatnim meczu Polonia Przemyśl - Motor Lublin zgrabna delegacja Jagi

Śląsk - bardzo dobra zgoda z Motorem, ponoć z Jagą trzymali się we francji, ale to jest raczej mniej realne, kilka tygodni przed reprezentacja Śląsk ustawia się na Jage

Koalicja Śląsk Lechia Stomil Jeziorak

Śląsk jak wyżej

Lechia-odwieczna kosa
Stomil-odwieczna kosa
Jeziorak-brak informacji

KSGGKS-oficjalnie kosa po ataku na specjal, przegrana KSGGKS, obecnie brak ciśnienia można nawet sie pokusić stwierdzenia że neutral

Pojedyńćze kluby:
Legia-kosa numer jeden
Korona-kosa
Zagłębie L.-kosa
Wisła Płock-ostatnio pojedyncze wrzuty na siebie
Piast-neutral
Nieciecza-neutral choć podobno skroili flage
Pogoń-kosa
Stomil-kosa
Wigry-kosa
ŁKS Łomża-kosa
Podbeskidzie-neutral, kiedyś dobre kontakty jak była normalna ekipa
Zagłębie Sosnowiec-kosa, kiedyś dobre kontakty
Obrazek

pilkajestokragla

Post autor: pilkajestokragla » 19.08.2016, 10:41

czy grafika ta to oficjalne stanowisko WWRE ?

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 19.08.2016, 13:06

ZW1957 pisze:Mógłby ktoś kumaty z Jagi (19SZ27) opisać jak wygląda sytuacja z innymi klubami? Przeszukałem ten temat i takie informacje udało mi się zebrać

Widzew-nie pała sympatią do Jagielloni, ponoć gniazdowy na jakimś forum obrażał Jage(jak ktoś ma zrzut ekranu może podesłać na pw), brak kosy jedynie przez dobre kontakty na lini RJ
Ty tak serio? Relacje na linii Widzew - Jagiellonia więcej jak dobre. Bardzo bardzo dużo prywatnych znajomości. Jak będzie dalej czas pokaże, choć nie ma co ukrywać, że kierunek lubelski jaki obiera Jaga może tymi relacjami zachwiać i z tego też powodu nie można obecnie przewidzieć jak się rozwinie relacja W&R - Jagiellonia
[link]

lukb

Post autor: lukb » 19.08.2016, 13:10

pilkajestokragla pisze:czy grafika ta to oficjalne stanowisko WWRE ?
tak WWRE będzie się tłumaczyć przed wami na necie... ręce opadają :)

Proterian

Post autor: Proterian » 19.08.2016, 13:12

nrth pisze:To ja pisałem placku.
Skąd mogę wiedzieć jaki nick miałeś wcześniej, pisze o postach pod obecnym nickiem.
Jeśli jesteś tu od w c*** czasu to moje postrzeganie (tak, wiem wbijasz w nie więc możesz się nie unosić i mi już nie odpisywać)zmienia się o tyle ze uważam cie za osobę ograniczoną z doświadczeniem

Jak chcesz błyszczeć to się wysmarój margaryną.

A/J

Post autor: A/J » 19.08.2016, 13:24

Proterian pisze:
nrth pisze:To ja pisałem placku.

Jak chcesz błyszczeć to się wysmarój margaryną.
Ale przed kim miałby błyszczeć?Przed tobą?Przecież ty jesteś kawał buca.

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 19.08.2016, 13:29

White1910Pride pisze:Jak będzie dalej czas pokaże, choć nie ma co ukrywać, że kierunek lubelski jaki obiera Jaga może tymi relacjami zachwiać i z tego też powodu nie można obecnie przewidzieć jak się rozwinie relacja W&R - Jagiellonia
po stronie Ruchu i Widzewa jest teraz Wisła więc dziwnie to wygląda.

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 19.08.2016, 13:45

White1910Pride pisze:
ZW1957 pisze:Mógłby ktoś kumaty z Jagi (19SZ27) opisać jak wygląda sytuacja z innymi klubami? Przeszukałem ten temat i takie informacje udało mi się zebrać

Ty tak serio? Relacje na linii Widzew - Jagiellonia więcej jak dobre. Bardzo bardzo dużo prywatnych znajomości. Jak będzie dalej czas pokaże, choć nie ma co ukrywać, że kierunek lubelski jaki obiera Jaga może tymi relacjami zachwiać i z tego też powodu nie można obecnie przewidzieć jak się rozwinie relacja W&R - Jagiellonia
R&W obierając kierunek krakowski mocno zachwiała tymi relacjami. Wystarczy spojrzeć na mecz Jaga - Ruch, na ostatnim meczu tylko przyjazd na stadion i odjazd. Rok temu Ruch z Widzewem normalnie chodzili po centrum miasta integrując się z Jagą. Sporo było też gościn, a teraz dosłownie kilka.
Obrazek

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 10:44

Wczoraj Widzew pokazal gdzie jest miejsce Slaska w szeregu :) Nic dziwnego ze Wisla wyjebane ma na Slask.

D-Nator

Post autor: D-Nator » 20.08.2016, 10:59

ImPawel pisze:Wczoraj Widzew pokazal gdzie jest miejsce Slaska w szeregu :) Nic dziwnego ze Wisla wyjebane ma na Slask.
co konkretnie pokazał?

popopopo

Post autor: popopopo » 20.08.2016, 11:01

ImPawel pisze:Wczoraj Widzew pokazal gdzie jest miejsce Slaska w szeregu :) Nic dziwnego ze Wisla wyjebane ma na Slask.
A ty Pawełku weź sie może za dojenie krów czy nie wiem czym sie tam zajmujesz. Siedzisz na jakiejś wichurze, 300km od Łodzi tworząc jednoosobowy czerwony fc, doprowadzili ci internet i teraz co gdzieś przeczytasz na stadionowych oprawcach to przylatujesz tu i p********* posty bez sensu.
Żeby tobie czasem stara nie pokazała gdzie jest twoje miejsce w szeregu, nic dziwnego, że ojciec ma wyjebane na ciebie niemoto

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 11:39

D-Nator pisze:
co konkretnie pokazał?
Widzew jechal i dojechal. Slask odmawia we wlasnym miescie spotkania.

ferment

Post autor: ferment » 20.08.2016, 13:22

rtshks pisze:
Wczoraj Widzew pojawia sie przed meczem w mieście tego spinającego sie przez cały tydz Śląska. Dostaja propozycje walki na ich zasadach, jak chcą i gdzie chcą (mogli takze sie bić na liczby) lecz sie posrali nie przystali na walke. Tak sie spinali a jak mogli stanąć do walki z normalnym składem na liczby to juz pampers przebrał. Po 5 godz czekania i nakłaniania ich do walki w ich miescie nie ma juz sensu czekania wiec zawijka. Po drodze Petra zajezdza 3 auta Widzewa, dojezdzają jeszcze 3 i dochdzi do walki ktora Widzew wygrywa. Po meczu Lecha czekamy na nich i Łks ktory jest z nimi ekipą. Wg Nas zeby pokonać trase z Niecieczy do A4 nie potrzeba az 3 godz jakich potrzebowała ich koalicja ale z doświadczenia juz wiemy ze tak to u nich wygląda. Zakładamy ze czekali na swoje posiłki. Niestesty po długim oczekiwaniu rozkminiają Nas psy i tego dnia juz po wszystkim. Wielka szkoda bo by sie duzo wczoraj wyjaśniło. Do następnego

Powyżej oficjalna relacja Widzewa.
Zdanie zaznaczone tłustym drukiem odpowiada samo przez się kto się obsrał.
Czekaliśmy pod stadionem, wy gdzieś na rogatkach....
Kto nie dojechał i kalkulował...
Myślę, że nie trzeba być kumatym, żeby sobie na to pytanie odpowiedzieć.
Dziękuję i do widzenia.

Proterian

Post autor: Proterian » 20.08.2016, 13:22

Slask czekal tam gdzie widzew mowil ze bedzie ,nastepnie widzew nie dojezdza na miejsceb

Proterian

Post autor: Proterian » 20.08.2016, 13:25

ferment pisze:rtshks pisze:
Wczoraj Widzew pojawia sie przed meczem w mieście tego spinającego sie przez cały tydz Śląska. Dostaja propozycje walki na ich zasadach, jak chcą i gdzie chcą (mogli takze sie bić na liczby) lecz sie posrali nie przystali na walke. Tak sie spinali a jak mogli stanąć do walki z normalnym składem na liczby to juz pampers przebrał. Po 5 godz czekania i nakłaniania ich do walki w ich miescie nie ma juz sensu czekania wiec zawijka. Po drodze Petra zajezdza 3 auta Widzewa, dojezdzają jeszcze 3 i dochdzi do walki ktora Widzew wygrywa. Po meczu Lecha czekamy na nich i Łks ktory jest z nimi ekipą. Wg Nas zeby pokonać trase z Niecieczy do A4 nie potrzeba az 3 godz jakich potrzebowała ich koalicja ale z doświadczenia juz wiemy ze tak to u nich wygląda. Zakładamy ze czekali na swoje posiłki. Niestesty po długim oczekiwaniu rozkminiają Nas psy i tego dnia juz po wszystkim. Wielka szkoda bo by sie duzo wczoraj wyjaśniło. Do następnego

Powyżej oficjalna relacja Widzewa.
Zdanie zaznaczone tłustym drukiem odpowiada samo przez się kto się obsrał.
Czekaliśmy pod stadionem, wy gdzieś na rogatkach....
Kto nie dojechał i kalkulował...
Myślę, że nie trzeba być kumatym, żeby sobie na to pytanie odpowiedzieć.
Dziękuję i do widzenia.
No to fakt obsraliscie sie wjechac do miasta .
Slask przeciez czekal pod stadionem ,wiec skorzystal z (na czerwono zaznaczonego zdania) wiec czemu widzew nie spelnil co zapowiadal

ja22

Post autor: ja22 » 20.08.2016, 13:26

ć [quote="Proterian"]Slask czekal tam gdzie widzew mowil ze bedzie ,nastepnie widzew nie dojezdza na miejsce
pomijając już co kto mówił przez telefon raczej ciężko mi wyobrazić sobie walkę konkretnych liczbowo składów pod stadionem w dniu meczu

xxx123xxx-80

Post autor: xxx123xxx-80 » 20.08.2016, 13:37

Pamiętam jeszcze te słynne widzewskie buty, które zostały po wcześniejszym "wjeździe" pod nasze kasy. Różnie bywa (choć przeważnie do przodu), jeżeli do walki nie doszło, ciężko powiedzieć, kto by wygrał. Skoro jednak warunki są jakie są, trzeba było dojechać zgodnie z zapowiedzią.

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.08.2016, 13:43

Proterian pisze: No to fakt obsraliscie sie wjechac do miasta .
Slask przeciez czekal pod stadionem ,wiec skorzystal z (na czerwono zaznaczonego zdania) wiec czemu widzew nie spelnil co zapowiadal
To fakt, Widzew się zebrał i przejechał 200 km w dniu waszego meczu po czym obsrał się i zamiast wjechać do miasta, kupić bilety i wbić na stadion czekał kilka godzin na rogatkach. Śląsk to nie jest jakaś tak pierdołka by się bandą na rogatki Wrocławia ruszać. Ewidentna porażka Widzewa i szacun dla Śląska za wyczekiwanie pod stadionem przy monitoringu i policji. Twierdza Wrocław obroniona.

Słyszałem, że druga fest banda Sląska czekała zebrana na komendzie głównej we Wrocławiu, gotowa odeprzeć atak. Szacun dla Śląska za ogarnięcie dwóch konkretnych band
[link]

Bączyński

Post autor: Bączyński » 20.08.2016, 13:54

Nie tak bardzo dawno Śląsk podjechał pod kasy Zagłębiu Lubin na ich mecz z Lechią,także jak ktoś chce to się da.

Inzaghi

Post autor: Inzaghi » 20.08.2016, 14:31

Bączyński pisze:Nie tak bardzo dawno Śląsk podjechał pod kasy Zagłębiu Lubin na ich mecz z Lechią,także jak ktoś chce to się da.
Opowiedz cos wiecej bo nie kojarze tematu. Byla kiedys akcja u nas gdzie Slask wysypal sie z aut pod stadionem dobiegl jakies 150 metrow od kas do plotu i dostal w******* w rowie. Pozniej sie chlopaki tak zbierali ze auta zostawili na drodze. Szanuje za akcje, ale wjazdem pod kasy bym tego nie nazwal.
Quis ut Deus!

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 15:05

Tak myslalem :D Akcja na + dla Slaska a Widzew slabszy od Niecieczy.
Kibice.net ciegle w formie :)

Proterian

Post autor: Proterian » 20.08.2016, 15:16

Nikt nie twierszi ze Slask na plus czy takie tam ale prucie sie do Slaska przez Widzew troche smieszne.
Co niby po za staniem na rogatce zrobili ? Przyjechali 200km no prosze cie.
Zeby byla jasnosc Slask tez nic bie zrobil poza mobilizacja pod stadionem i tym samym cala akcja nie warta zachodu a napewno nie warta prucia itd.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 16:34

Proterian pisze:Nikt nie twierszi ze Slask na plus czy takie tam ale prucie sie do Slaska przez Widzew troche smieszne.
Zeby byla jasnosc Slask tez nic bie zrobil poza mobilizacja pod stadionem i tym samym cala akcja nie warta zachodu a napewno nie warta prucia itd.
Sluchaj Widzew nie pojechal tam zeby kroic piknikow z szali ani zeby ogladac mecz. Cel byl jasny. Jedziemy zeby bic sie z ekipa na ubitej ziemi. Slask stal pod stadionem bo sie obsrali wyjsc. Nie mogli sie zebrac na odwage i nie wyszli do Widzewa ktory czekal kilka godzin z dala od kamer i policji.
Zrozum, pojechali wyjasnic sobie cos po mesku ze Sklaskiem a nie zrobic pokazowke pod stadionem.
Smieszne jest to ze tak szybko sie zapomina ekipom to ze odmawiaja walki a o porazkach pamieta sie latami. Przegrana to przegrana ale z jajami a jak nazwac tych co nie maja tych jaj zeby wyjsc? Sami sobie odpowiedzcie.

popopopo

Post autor: popopopo » 20.08.2016, 17:12

[quote="ImPawel"
Sluchaj Widzew nie pojechal tam zeby kroic piknikow z szali ani zeby ogladac mecz. Cel byl jasny. Jedziemy zeby bic sie z ekipa na ubitej ziemi. Slask stal pod stadionem bo sie obsrali wyjsc. Nie mogli sie zebrac na odwage i nie wyszli do Widzewa ktory czekal kilka godzin z dala od kamer i policji.
Zrozum, pojechali wyjasnic sobie cos po mesku ze Sklaskiem a nie zrobic pokazowke pod stadionem.
Smieszne jest to ze tak szybko sie zapomina ekipom to ze odmawiaja walki a o porazkach pamieta sie latami. Przegrana to przegrana ale z jajami a jak nazwac tych co nie maja tych jaj zeby wyjsc? Sami sobie odpowiedzcie.[/quote]

Co ty sie wieśku pod ten Widzew podszywasz? Ty pojechałeś co najwyżej na dożynki do wsi obok a nie do Wrocławia z ekipą więc stul ten spedalony ryj prujpizdo

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 19:30

popopopo pisze:Co ty sie wieśku pod ten Widzew podszywasz? Ty pojechałeś co najwyżej na dożynki do wsi obok a nie do Wrocławia z ekipą więc stul ten spedalony ryj prujpizdo
Co cie zydzie tak boli? Ogolnie to z miasta jestem, malego ale jednak miasta. Po wsiach to wy bedziedzie do konca zycia jezdzic bo was klubik zgnije w tej 3 lidze jesli nie spadnie nizej ;)
"Jedziemy" wiedz.... gdzie pilkarze wygrywaja mecz tez mowie ze "wygralismy" mimo ze nie gram w Widzewie. Szukaj dalej slowek zeby sie przyjebac. Dobry weekend dla Widzewa widac bardzo boli biale koncowki ktore

Chino XL

Post autor: Chino XL » 20.08.2016, 20:12

Cyril26 pisze:W Marsylii Przed meczem z upainą większość ekip bujała się razem, jeszcze wtedy obowiązywał pakt, a po meczu zawiązał się pakt anty WWRE, gdzie koło siebie szły Śląsk i ŁKS czy Lechia i Motor z Jagą. Jedynie takie śmieszne ekipki jak Jastrzębie czy Chrobry odmówiły tego dnia przystąpienia do kolacji. Jedni tłumaczyli się układem z fc Ruchu( Jastrzębie), a drudzy dobrymi kontaktami z Widzewem (Chrobry). Pewnie kupa w gaciach i strach im nie pozwoliły, aby poszukać tego dnia razem z nami koalicji, a może i oni liczą na zaproszenie do WWRE?
O ile mi wiadomo Chrobry był w Marsylii jedną ekipką, niewielką i ogólnie rzecz biorąc taką sobie. Dodatkowo jechał ne mecz jednym autokarem z Widzewem (dość zgrabna ekipa, choć niezbyt liczna), zresztą o ile droga do Francji upłynęła na wielogodzinnym imprezowaniu (Widzew, Chrobry, Stilon i pojedynczy kibice z Polski), to - podobno, bo info nie do końca pewne - w drodze powrotnej było dużo ciekawiej i ów autokar z pewnych przyczyn zanotował ponoć w Niemczech czterogodzinny postój. Tyle co mi wiadomo, może zainteresowani napiszą więcej.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy

Okrutnik

Post autor: Okrutnik » 20.08.2016, 22:20

Nie wiedziałem, że można tyle pisać o czymś, co się nie odbyło. Widocznie jest to jakaś forma terapii. Ja bym wolał poczytać książkę, ale teraz młodzież niewiele czyta, no głupia jest po prostu. Dobrze, że są takie fora, zawsze można się wykazać.

meciarz

Post autor: meciarz » 21.08.2016, 01:04

Witam.A co myslicie o ukladzie Zaglebie Sosonowiec- Lechia Gdansk, moze do czegos takiego dojsc??

Kierunek E

Post autor: Kierunek E » 21.08.2016, 12:13

orientuje się ktoś jakie relacje są na linii Ruch-Igloopol?
jakie Igloopol ma układy/kosy/zgody?
działają coś?

maksMKS

Post autor: maksMKS » 21.08.2016, 13:24

relacje pozytywne mają z tego co wiem, no chyba ze coś sie zmieniło bo ostatnich przetasowaniach, ale nie wydaje mi sie

Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz » 21.08.2016, 17:07

Kierunek E pisze:orientuje się ktoś jakie relacje są na linii Ruch-Igloopol?
jakie Igloopol ma układy/kosy/zgody?
działają coś?
Ruch i Igloopol - pozytywne
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...

PCHLG

Post autor: PCHLG » 21.08.2016, 20:41

ImPawel pisze:
Proterian pisze:Nikt nie twierszi ze Slask na plus czy takie tam ale prucie sie do Slaska przez Widzew troche smieszne.
Smieszne jest to ze tak szybko sie zapomina ekipom to ze odmawiaja walki a o porazkach pamieta sie latami. Przegrana to przegrana ale z jajami a jak nazwac tych co nie maja tych jaj zeby wyjsc? Sami sobie odpowiedzcie.
No tak, bo Widzew nigdy nikomu nie odmówił.

ODPOWIEDZ