LM owszem komercha i na stadionach za wiele się nie dzieje ale ja bym eLki nie skreślał,zresztą j**** to...Poprzednia runda LM pokazała że może być ciekawie,szczególnie na mieście przed meczami..teraz wszystko zależy od losowania.Można trafić ciekawe ekipy...Strzałka pisze:Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.

Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2016/17(Polskie ekipy)
-
No prosze wrozbita maciej :)Strzałka pisze:Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.
-
Jak 2 lata temu wieszaliście trans''Mam tak samo jak ty LM w tv'' na Widzewie to bylo oki? Czy w Białymstoku przed meczem (J) z Legią szyderczo puszczono hymn LM?
-
co kolejke w lm ktos odpala piro
-
Besiktas będzie w 4 koszyku . Tutaj jest podział na koszyki : http://www.90minut.pl/news/263/news2636 ... lacja.html
Na zielono drużyny pewne gry w LM .
Na zielono drużyny pewne gry w LM .
-
Czym się tak zdenerwowales? Prawdą? Ojejku, nie wiedziałem ze tu tyle wrażliwych osób. Połowa ludzi jechała nie na Legie a na Avive ☺ZenonKwadrat pisze:Szmato nie wracaj już.kitakabana pisze:Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
Napinaj się dalej
-
Raczej za Twoje "polaczkowanie", nie wiem w czym jesteś lepszy skoro lecicie na tym samym wozie.
-
Legia jak zwykle pierwsza klasa sie pokazala inni niech sie patrza i ucza :)
-
Polaczkow?Znalaz sie irlandczyk w dupe pierdolony!Widocznie maja liczne FC np w Bialymstoku hehekitakabana pisze:Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
-
I tu się mylisz, gdyż Legioniści już wielokrotnie pokazali, że mają gdzieś zakazy i kary UEFA.Strzałka pisze:Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Także c*** z nimi.
-
Pytanie do widzewiakow albo legionistow. Co Widzew/Ruch zrobili przed meczem ze zasluzyli na "pozdrowienia"? tu nie chodzi o to ze liga mistrzow.
-
Napiszcie z kim i na jakie mecze mam jeździć. Posłucham się - buahaha
-
Ostatnim zespołem z PL grającym w LM był właśnie Widzew - którego kibice mocno wierzyli w irlandzki durszlak.
Teraz sympatycy Widzewa będą mogli pooglądać LM w TV podczas transmisji z Ł3 lub swoim zwyczajem przykleić się do jakiejś europejskiej ekipy - vide CSKA Moskwa.
Teraz sympatycy Widzewa będą mogli pooglądać LM w TV podczas transmisji z Ł3 lub swoim zwyczajem przykleić się do jakiejś europejskiej ekipy - vide CSKA Moskwa.
-
Kiedyś w Waszych wyśnionych latach 90., które stawiacie za wzór, były patośpiewy polegające w dużej mierze na obrażaniu wszystkiego i wszystkich, a szczególnie połowy kos zupełnie bez powodu, bo po prostu było, że to " k**** " i akurat taki pomysł przyszedł do głowy, a teraz się trzeba tłumaczyć kto, co, kiedy i gdzie i na kogo zaśpiewał i musi być jakiś powód, bo gimbaza na kibice.net szuka winnych. Czy jak Widzew/ŁKS albo Wisła/Cracovia na meczu z Niecieczą zaśpiewają bluzgi na drugą ekipę, to z jakiegoś powodu? Ochłońcie. Nie tylko zmiany w prawie powodują, że ruch kibicowski umiera, ale też a może przede wszystkim, przez ekipy, które ze wszystkiego się tłumaczą, wydając tysiące durnych oświadczeń. Kiedyś każda ekipa robiła swoje i informowała, że np. padła zgoda albo że jest układ z tymi i tymi, a teraz publiczność niczym w kinie siedząc przy kompie musi znać powody wszystkiego. A kończy się to tak, że połowę młynów wypełniają dzieci po 15 lat z dupeczkami, bo fajnie się pokazać, a po powrocie do domu na Stadionowych Oprawcach piszą masowo, że po co to piro, bo kary będą dla klubu. Dziwne czasy nastały.
-
dzieki za info. Tego nie wiedzialem. "Moskwa" cos mi to przypominaBeha pisze:Ostatnim zespołem z PL grającym w LM był właśnie Widzew - którego kibice mocno wierzyli w irlandzki durszlak.
-
za odpalanie rac przed meczem są mniejsze kary?kierowca bombowca pisze:Legia z konkretnym racowiskiem. Co jak co ale w pucharach zawsze robią swoje. Jak ktoś chce odpalić race to odpali pierdoląc system
https://www.youtube.com/watch?v=FdtBl3oQBKA
Bo ty chyba nie jest pierwszy raz kiedy Legia odpala przed rozpoczęciem meczu race.
To taki sposób żeby sobie nie nagrabić za bardzo?
-
Race były na wyjście piłkarzy, kiedy najczęściej pokazywana jest oprawa i na hymn Ligi Mistrzów, który ma w tym momencie symboliczne znaczenie. Lepiej się przypierdalajcie do innych ekip piro-widmo, a nie do Legii w tym temacie, bo możecie buty wiązać co najwyżej, jeśli chodzi o ilość i częstotliwość pokazów.
-
Kolego a nie mogles mu odpowiedziec bez tej piany na pysku?;) pisze:Race były na wyjście piłkarzy, kiedy najczęściej pokazywana jest oprawa i na hymn Ligi Mistrzów, który ma w tym momencie symboliczne znaczenie. Lepiej się przypierdalajcie do innych ekip piro-widmo, a nie do Legii w tym temacie, bo możecie buty wiązać co najwyżej, jeśli chodzi o ilość i częstotliwość pokazów.
Zadal akurat takie pytanie ktore i mnie tez po glowie chodzilo, czysta odpowiedz by naprawde wystarczyla, po co macic?
A nie jest tak ze palac swieczki nie podczas gry nie ryzykuje sie np. przerwania spotkania z powodu zadymienia i w takim wypadku wiekszych kar? Jak ktos zna odpowiedz niech cos skrobnie na ten temat.
RRR
-
Odpalanie na wejście piłkarzy nie jest chyba niczym nowym? zresztą jakby miało się dobrze "zadymić" i rozpoczęcie opóźniłoby się przez race to wyszłoby na to samo.doping pisze:Kolego a nie mogles mu odpowiedziec bez tej piany na pysku?;) pisze:Race były na wyjście piłkarzy, kiedy najczęściej pokazywana jest oprawa i na hymn Ligi Mistrzów, który ma w tym momencie symboliczne znaczenie. Lepiej się przypierdalajcie do innych ekip piro-widmo, a nie do Legii w tym temacie, bo możecie buty wiązać co najwyżej, jeśli chodzi o ilość i częstotliwość pokazów.
Zadal akurat takie pytanie ktore i mnie tez po glowie chodzilo, czysta odpowiedz by naprawde wystarczyla, po co macic?
A nie jest tak ze palac swieczki nie podczas gry nie ryzykuje sie np. przerwania spotkania z powodu zadymienia i w takim wypadku wiekszych kar? Jak ktos zna odpowiedz niech cos skrobnie na ten temat.
-
[link] -> "legia ukarana uefa"
Prześledźcie sobie kwoty jakie Legia płaci, a potem piszcie.
Prześledźcie sobie kwoty jakie Legia płaci, a potem piszcie.
-
[/quote]Odpalanie na wejście piłkarzy nie jest chyba niczym nowym? zresztą jakby miało się dobrze "zadymić" i rozpoczęcie opóźniłoby się przez race to wyszłoby na to samo.[/quote]
Troche złe sformułowałem pytanie i złe zrozumiałeś. Chodziło mi o to czy jest różnica w karach za odpalenie przed meczem a juz w trakcie jego trwania. Nie piłem kompletnie do Legii, która jeśli chodzi o ultraske niekwestionowanie jest numer jeden.
Pozdro i oby jakaś fajna grupa sie trafiła.
Troche złe sformułowałem pytanie i złe zrozumiałeś. Chodziło mi o to czy jest różnica w karach za odpalenie przed meczem a juz w trakcie jego trwania. Nie piłem kompletnie do Legii, która jeśli chodzi o ultraske niekwestionowanie jest numer jeden.
Pozdro i oby jakaś fajna grupa sie trafiła.
RRR
-
Niestety stało się to co nieuniknione konsekwencja włodarzy Legii i co by tu nie mówić fura szczęścia w losowaniach ,doprowadziła ją do LM, w tym momencie Legia odjeżdża reszcie stawki na długie lata, kibicowsko będą musieli stawić czoła nowym "wiernym" kibicom których to zapewne nie zabraknie na Ł3.
-
tak stało sie to co było nieuniknione ból d*** polowy Polski.... ja p******* koniec z polską piłką i tragedia dla ruchu kibicowskiego w Warszawie większa niż po układzie Wisły z Ruchem bo Legia awansuje do LM... idź pierdolnąć barana o ściane.patojudek pisze:Niestety stało się to co nieuniknione konsekwencja włodarzy Legii i co by tu nie mówić fura szczęścia w losowaniach ,doprowadziła ją do LM, w tym momencie Legia odjeżdża reszcie stawki na długie lata, kibicowsko będą musieli stawić czoła nowym "wiernym" kibicom których to zapewne nie zabraknie na Ł3.

-
Dlaczego byly bluzgi na Widzew? Bo Dublin to podobno bastion Widzewa i Ruchu więc " pozdrowienia" musiały być. Na Lechie żadnych bluzgów nie było
-
Leśny przy okazji finałów PP pokazał, ze jeżeli chodzi o odpowiedni podział biletów i odcięcie od nich Januszady spokojnie da się z nim dogadać.patojudek pisze:Niestety stało się to co nieuniknione konsekwencja włodarzy Legii i co by tu nie mówić fura szczęścia w losowaniach ,doprowadziła ją do LM, w tym momencie Legia odjeżdża reszcie stawki na długie lata, kibicowsko będą musieli stawić czoła nowym "wiernym" kibicom których to zapewne nie zabraknie na Ł3.
karneciarze> stali bywalcy> posiadacze kart kibica> jak coś zostanie, cała reszta
wyjazdy wiadomo :)
-
Co do nowych kibiców na Legii,to co kolejkę są tacy.
Ważne,że Żyleta Żyletą pozostanie :)
Ważne,że Żyleta Żyletą pozostanie :)
-
Mam pytanko czy jak wylosują Barce czy inne Reale to istnieje możliwość gry na Narodowym?
No i bezwzględnie jak trafią Atletico Madryt wtedy pół kibolskiej Polski zjedzie...
Ja sam bym się wybrał pooddychać atmosferą,pozdrawiam i wierzę że tego się nie da spierdolić
No i bezwzględnie jak trafią Atletico Madryt wtedy pół kibolskiej Polski zjedzie...
Ja sam bym się wybrał pooddychać atmosferą,pozdrawiam i wierzę że tego się nie da spierdolić
-
Legia konkret. Jak wiekszosc nie palam do Nich sympatia, ale LM moze tylko pomoc "zareklamowac" nasza scene. Wiec zycze Im awansu
-
Nasza scena jest jak Coca-Cola - jej nie trzeba reklamować :)
A gra na narodowym ,to byłoby najgorsze co może być...Wierzę,że ni c*** nie ma takiej opcji
A gra na narodowym ,to byłoby najgorsze co może być...Wierzę,że ni c*** nie ma takiej opcji
-
Legia mecze będzie grać na Łazienkowskiej 3 ,nie ma mowy o grze na narodowym w przypadku awansu do LM. Przesadzacie ,że Legia odjedzie na długie lata pod względem sportowym ,właściciele do wydawania kasy na piłkarzy są ostatni.
-
Przecież Irlandia to dożynki 101% Widzew, więc tylko ja się dziwię, że wielki Widzew tej leszczykowatej Legii tam nie zabił i nie zakopał?
-
Wejź ze trzy wdechy puść bąka i poluzuj poślady, normalna polemika ci nie służy.tak stało sie to co było nieuniknione ból d*** polowy Polski.... ja p******* koniec z polską piłką i tragedia dla ruchu kibicowskiego w Warszawie większa niż po układzie Wisły z Ruchem bo Legia awansuje do LM... idź pierdolnąć barana o ściane
-
skoncz pier.... chloptasiu. Temach o Pucharach a ty i tak wyskakujesz z Widzewem ktory gra w III lidze. 90% postow o Widzewie taki masz bol d***.remikalwi pisze:Przecież Irlandia to dożynki 101% Widzew, więc tylko ja się dziwię, że wielki Widzew tej leszczykowatej Legii tam nie zabił i nie zakopał?
Smiechy z widzewiakow z wysp? Kilka lat temu wlasnie na tym stadnie Irlandia-Polska wy i przydupasy ponad 100 osob a nas ok 70. Po meczu kupa w gaciach i 100 chlopa wyparowalo a czekalismy przy wyjsciu.
A jeszcze byl dobry motyw jak typ z Zawiszy kazal swojej dziewczynie nam zdjecia robic :)
A teraz zaprzecz i wymysl jakas historie bo tylko tyle potrafisz
-
W Irlandii takiego racowiska pewnie nigdy nie widzieli...co drugi z tego co widać na filmach z otwartą mordą nagrywał na telefon.Brawo Legia-FUCK UEFA po raz kolejny.....
-
Byłem, widziałem - Legia zaprezentowała się dobrze, doping przez cały mecz - najlepsze pierdolnięcie przy C C CWK CWKS oraz Jesteśmy zawsze tam. Stadion wypełnili głównie dublińczycy (bo Liga Mistrzów), mnóstwo też Polaków (bardzo dużo w barwach Legii rozsianych po całym stadionie). Bluzgi na Lechię były i nie wiem po co ktoś to dementuje (ani razu nie było Legia grać ku*** mać - jak to ktoś próbuje wciskać), podobnie jak bluzgi na Widzew oraz "jazda z k******".
Jak Legia odpaliła piro, to pojawiły się brawa ze strony irlandczyków i nie wiem czy była choć jedna osoba na stadionie, która by nie miała choćby zdjęcia z tego :)
Dundalk nadspodziewanie dobrze, nawet duży młyn - choć oczywiście 100% piknik
Oby Legia trafiła teraz na jakieś fajne ekipy
Jak Legia odpaliła piro, to pojawiły się brawa ze strony irlandczyków i nie wiem czy była choć jedna osoba na stadionie, która by nie miała choćby zdjęcia z tego :)
-
masz odpowiedź z oficjalnej relacjiw miare obiektywny pisze:Byłem, widziałem - Legia zaprezentowała się dobrze, doping przez cały mecz - najlepsze pierdolnięcie przy C C CWK CWKS oraz Jesteśmy zawsze tam. Stadion wypełnili głównie dublińczycy (bo Liga Mistrzów), mnóstwo też Polaków (bardzo dużo w barwach Legii rozsianych po całym stadionie). Bluzgi na Lechię były i nie wiem po co ktoś to dementuje (ani razu nie było Legia grać ku*** mać - jak to ktoś próbuje wciskać), podobnie jak bluzgi na Widzew oraz "jazda z k******".
"Pierwsza część spotkania nie przebiegała tak, jak byśmy sobie tego życzyli - na boisku przeważali gospodarze, a nasz zespół prezentował się zupełnie poniżej oczekiwań. Okrzyki "Jak tu dzisiaj nie wygracie, to w Warszawie wpi... macie" oraz "Legia grać, k... mać" podziałały mobilizująco i zaledwie kilka minut później legioniści wywalczyli rzut karny, który następnie Nikolić zamienił na bramkę. Radość w naszym sektorze była ogromna. Awans do Ligi Mistrzów wydawał się już na wyciągnięcie ręki. "
-
Idź się sam wciśnij gościu,ale do kolejki u najbliższego laryngologa
-
kurva chłopie sory że przeszkodziłem Ci kurva w prowadzeniu zajebiście ważnej konwersacji. Ja p*******. weź se rumianku zaparz czy coś-E4- pisze:ku*** chłopie to forum nie facebook jest opcja PW chyba nie oczekujesz że z gościem będziesz prowadził rozmowę tutaj...kivloff pisze:Nogal, to ty?
-
20.45 TVP2 albo Canal+Sport ,grupka gości też ma być w Warszawie.
-
ciekawe na kogo trafi Legia, mimo że daleko mi do nic to życzę im dobrego losowania żeby mogli godnie zaprezentować nasz kraj z atrakcyjnymi rywalami