Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nie wydaje mi się abym napisał coś nad wyrost no ale masz racje, nie ma sensu tutaj się produkować.
-
Kombatant75
Prośba do chłopaków z Łksy,ogarnijcie tego typa MW10MW10 pisze:No to czerwoni panowie, jaka jest w końcu wasza oficjalna wersja wczorajszych zdarzeń? Bo już tyle bajek nasraliście że komedia.
Typ ze Śląska wszystko jasno opisał. :)
Cały czas rozpierdala temat.
Pozdro dla jednych i drugich ( normalnych)
Semper Fidelis
-
Ukochane Miasto
c*** cię to obchodzi żydzie ! Nawet jakby nas wszystkich znokautowali to sprawa polskich kibiców a nie żydowskich więc W********** gotować czulent!Radicaal pisze:walczzawsze pisze:nie raz już były zamalowane przez nas i nie raz będą :)Łódzki Klub Sportowy pisze:Ściana nie odda to fakt. Skoro to takie proste to zapraszamy np. na Teofilów, zamalujcie nam grafy :)
No,no...każdą porażkę obracam w sukces...jak tam wczoraj,wszyscy już bezpieczni...?
"mowa jest o WOJNIE NA MURACH" Masakrahermanldz pisze:cbc1910- ty imbecylu, czy widzisz tutaj gdzie ktoś pisze o sile ekipy ? bo ja nie, mowa jest o WOJNIE NA MURACH j***** bezmózgu. Następnym razem przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz.cbc1910 pisze:Ciekawy pomysł z tym żeby siłę danej ekipy mierzyć ilością przestrzelonych grafów , w sumie ściana nie odda.hermanldz pisze: Czy ja wiem czy to można nazwać wojną gdzie jedni w noc zamalowali 5 grafów w różnych lokalizacjach, a ŁKS rozwala 30 na jednym osiedlu prożydzewskim, w tydzień zrobili 150+-. Każdy wie kto panuje w Łodzi.
A jaki to ma związek z województwem Łódzkim?wichura1920 pisze:Nowy układ chuligański ! Śląsk oraz Lechia przybijają sztamę z Stomilem
http://www.nastadionie.pl/lechia-oraz-s ... -stomilem/
-
samsungseries
Wacław pisze:Wspominasz o trzech Fc. Nie ujmując tym Fc niczego, ale są to wioski na których większość to są zwykli kibice ultrasi. A co byś powiedział, jak by Waszym z Piotrkowa przyszło stanąć do walki z jednym z Fc Zgierz, Grudziądz bądź Bełchatów? Jedno z tych trzech wymienionych Fc na Waszych z Piotrkowa by spokojnie wystarczyło. Nie zmienia to jednak faktu,że plus dla Was i dla Naszych Fc również bo tak jak wcześniej wspomniałem macie w Piotrkowie niezłą kapele...MW10 pisze:Gwoli ścisłości, trzeba było trzech różnych FC żeby stawić czoła chłopakom z Piotrkowa.Cees pisze:Akcja na plus dla ŁKS choć pokazuje że piotrkowscy ełkaesiacy nie mogą spać spokojnie. Cieszy że chłopaki z tak malutkiej miejscowości jak Będków chcą się bawić w klimaty H co tylko zwiastuje dobrze na przyszłość.
Jako, ze jestem mieszkancem w/w miasta postaram sie lekko Was uswiadomić, bo chyba wszystkiego nie wiecie...
Ten jakze silny i niezniszczalny FC z Grudziądza aktualnie przechodzi mega kryzys i nic nie wskazuje na to zeby jako oficjalnie FC Grudziądz byliby wstanie sie przeciwstawić jakiemukolwiek silniejszemu FC innego klubu ( nie dajac sobie rady z "slabym" lokalnym wrogiem) jedyne co ostatnio oni mogą zrobic to wydawać oswiadczenia na profilach fejsbukowych i podpalac w nocy samochody :) Za to zamiast Grudziądza powstala silna ekipa z pobliskiego miasta Kwidzyn i raczej ten FC wiedzie aktualnie prym pod szyldem WFCG, co nie powinno byc odzwierciedleniem faktycznej sily FC Grudziadz.
-
Fulko_de_lorche
W '80 była na RTK fajna ekipa - większośc mieli biali ale czerwoni byli i to w widocznej liczbie...ImperatorMistrz pisze:Skoro mowa o starych czasach mógłby ktoś opisać kibicowska historię retkini od ok. 80 roku?
np u mnie w klasie na 15 chłopaków 6 było czerwonych
Na Widzew jeździliśmy przeważnie eFką (potem zmieniono na cyferki 96) z pętli na rogu Maratońskiej i Allende (dziś Popiełuszki) - zdażyło się że odwiedzili nas tam "ci co są sami w mieście" ale ekipa była na tyle prężna że dało sie obronić...
Najwięcej Widzewa było na dzikim właśnie (okolice tej pętli) oraz sporo było w okolicach Dzierżyńskiego (Armii Krajowej)...
Potrafiliśmy wracając wysiąść z autobusu przy Retkińskiej i te 3 przystanki grupą spokojnie wracać pieszo - po drodze bezpiecznie odłączali się ludzie do domów...
Potem gdy dziekie osłabło (chyba wyprowadziła się lwia część ekipy) już każdy jeździł incognito - wtedy jeździłem już dychą i spokojnie było (no chyba że sie skończył mecz przy kaliskim to wparowywała ekipa i walczyła z kasownikami i świetlówkami)
Dziś już mieszkam na Widzewie i bywam na RTK sporadycznie więc nie wiem jak jest.
-
rozpierdol
Ty sobie pochodź po Łksiackich terenach i zobacz ile sami macie rozjebanych swoich prac.Na pewno nie mniej niż wy zamazaliście.Ene due rabe pisze:chlopaczku zamiast pierdolić o tym co widziałes bądz nie widziałes na zdjeciach, zapraszam do Łodzi pochodz sobie po Widzewie , po Zarzewie, Dabrowie , Górniaku z kalkulatorem w ręku i policz ile sianka jeszcze musicie wyjebac na odnawianie ;) ....
1910
Hurtowe zamazywanie grafow to nie jest nic nadzwyczajnego ludzie, takich akcji bylo juz mnowstwo po jednej i po drugiej stronie a wy jaracie sie jak dziecko cukierkiem, to samo co akcja Lechii i Slaska, na pewno na plus ale przypomnijcie mi kiedy ktos ostatnio wykrecil cos takiego Widzewiakom na wyjezdzie?
Na masówe nikt nie zaatakuje, wystarczyło natomiast by raz Widzew jechał okrojonym liczbowo składem i chętni do zabawy się znaleźli.
Pisać, że skład nieodpowiedni to śmiech. Na ograniczony liczbowo wyjazd zabieracie 2 autokary paziów,a potem żale?
Pisać, że skład nieodpowiedni to śmiech. Na ograniczony liczbowo wyjazd zabieracie 2 autokary paziów,a potem żale?
Jak na pół Polski kibiców to slaba selekcja na czasy, ktore na dobrą sprawę sami sobie zgotowaliscie.
Wy jestescie zaslepieni ta nienawiscia do nas.ù Lecimy na Partiznam sami w 150 glow i stoimy na mopie prawie dwie godziny na esce do Wrocka, nie pojawia sie ani jedna suka i jakos nikt wtedy nie probowal wykrecic, akcja na plus dla Lechii i Slaska ale spokojnie nie stalo sie nic nadzwyczajnego a sezon dopiero sie zaczyna :)
Dozobaczenia na drogach krajowych.
Dozobaczenia na drogach krajowych.
-
rozpierdol
Nie martw się o nasz fc :) to, że atakujecie w 15 na 1 ze sprzętem, nie świadczy o tym że dominujecie w mieście. W ostatnim czasie Widzew parę razy był w poszukiwaniu tego mocnego lokalnego wroga, i pewnie jeszcze nie raz będzie. Przypomnij nam jaka ekipa jebała swój klub i się rozwiązała? Albo jaka ekipa bała się wyjść ze swojego stadionu? :)samsungseries pisze:Jako, ze jestem mieszkancem w/w miasta postaram sie lekko Was uswiadomić, bo chyba wszystkiego nie wiecie...
Ten jakze silny i niezniszczalny FC z Grudziądza aktualnie przechodzi mega kryzys i nic nie wskazuje na to zeby jako oficjalnie FC Grudziądz byliby wstanie sie przeciwstawić jakiemukolwiek silniejszemu FC innego klubu ( nie dajac sobie rady z "slabym" lokalnym wrogiem) jedyne co ostatnio oni mogą zrobic to wydawać oswiadczenia na profilach fejsbukowych i podpalac w nocy samochody :) Za to zamiast Grudziądza powstala silna ekipa z pobliskiego miasta Kwidzyn i raczej ten FC wiedzie aktualnie prym pod szyldem WFCG, co nie powinno byc odzwierciedleniem faktycznej sily FC Grudziadz.
-
Kombatant75
Sorki Stary ale sugerujesz że Śląsk,Lechia,Stomil i Jeziorak mają u Was kreta?rozpierdol pisze:Wiedzieli jaki skład będzie to zrobili akcje.
Skąd mogli wiedzieć że na cztery autokary będzie 90% ultrasów?
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
rozpierdol
No raczej nie spodziewali się że będzie 90% ludzi do bicia.Po drugie wiadomo było że ekipa pojedzie do Krakowa razem z PF.Kombatant75 pisze:Sorki Stary ale sugerujesz że Śląsk,Lechia,Stomil i Jeziorak mają u Was kreta?rozpierdol pisze:Wiedzieli jaki skład będzie to zrobili akcje.
Skąd mogli wiedzieć że na cztery autokary będzie 90% ultrasów?
Pozdrawiam
1910
-
Kombatant75
Przecież mecz w Krakowie był dzień później!
pół Polski na Was poluje a Wy wysyłacie Ultrasów bez eskorty...
Dobrze że nie pozwolili Wam wyjść z autokarów.Bez napinki.
Pozdrawiam
pół Polski na Was poluje a Wy wysyłacie Ultrasów bez eskorty...
Dobrze że nie pozwolili Wam wyjść z autokarów.Bez napinki.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
Weźcie skonczcie pisać te głupoty. A to, że Stomil był, a to, że skład słaby, a to, że Ruch grał następnego dnia.
Wstyd to czytać.
Wstyd to czytać.
Zaraz w odpowiedzi na argumenty padnie magiczne pytanie o liczbę sprzedanych karnetów na ŁKS, bo przecież przeprane głowy wiedzą najlepiej, że vharakfer rodzi się w karnecie.
Ciekawy tydzień za nami, a marny dla Widzewiaków.
Poczekajmy jakiś czas i okaże się, że w obu przypadkach byli górą.
Ciekawy tydzień za nami, a marny dla Widzewiaków.
Poczekajmy jakiś czas i okaże się, że w obu przypadkach byli górą.
-
marcino2981
Retkinia biało czrwono biała i nikt inny.jamnikaopetalszatan pisze:Apropo Retkini,wiadomo,ze bastion Łksy,duzy potencjal,ale chyba jakos tam jestescie slabo zorganizowani? W porownaniu do np Polesia,Czy teo? Jak to wyglada?
-
marcino2981
marcino2981 pisze:Retkinia biało czerono biała i nikt inny.jamnikaopetalszatan pisze:Apropo Retkini,wiadomo,ze bastion Łksy,duzy potencjal,ale chyba jakos tam jestescie slabo zorganizowani? W porownaniu do np Polesia,Czy teo? Jak to wyglada?
-
marcino2981
Jaka frekwencja na pierwszym meczu Łksu?
Taka jaka ilosc sprzedanych karnetow na Widzewie ;)patojudek pisze:Jaka frekwencja na pierwszym meczu Łksu?
Jak mialby ktos zdjecie wypchanej trybuny na Lksie to poprosze.
Hihihi hahaha, ja poproszę w takim razie zdjęcie 400 osób konkretnej bandy na sektorze w Lubawie.RomanRTS pisze:Taka jaka ilosc sprzedanych karnetow na Widzewie ;)patojudek pisze:Jaka frekwencja na pierwszym meczu Łksu?
-
Kombatant75
Przecież RTS dostał tylko 200 biletów.Eternidad pisze:Hihihi hahaha, ja poproszę w takim razie zdjęcie 400 osób konkretnej bandy na sektorze w Lubawie.RomanRTS pisze:Taka jaka ilosc sprzedanych karnetow na Widzewie ;)patojudek pisze:Jaka frekwencja na pierwszym meczu Łksu?
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Łódzki Klub Sportowy
Przecież RTS dostał tylko 200 biletów.Kombatant75 pisze:Hihihi hahaha, ja poproszę w takim razie zdjęcie 400 osób konkretnej bandy na sektorze w Lubawie.RomanRTS pisze:Taka jaka ilosc sprzedanych karnetow na Widzewie ;)patojudek pisze:Jaka frekwencja na pierwszym meczu Łksu?
Pozdrawiam[/quote]
Nie zrozumiałeś ironicznej odpowiedzi...
Dlaczego tak slaba frekwecja u was i to na pierwszym meczu w sezonie u siebie?
Jezu, znowu sie zaczyna. Ich sprawa. Po co to komentować?
Lepiej zajmijmy sie naszym wyjazdem do Łowicza.
Lepiej zajmijmy sie naszym wyjazdem do Łowicza.
Reszta pojechała w kierunku Lubawy ;-)Dlaczego tak slaba frekwecja u was i to na pierwszym meczu w sezonie u siebie?
To, co było kiedyś, nie pisze się w rejestr. Na dziś dzień, Retkinia 100% ŁKS, jeżeli są jakieś niedobitki RTSu, to zdecydowanie niezorganizowane, zero polotu do rywala.marcino2981 pisze:Retkinia biało czrwono biała i nikt inny.jamnikaopetalszatan pisze:Apropo Retkini,wiadomo,ze bastion Łksy,duzy potencjal,ale chyba jakos tam jestescie slabo zorganizowani? W porownaniu do np Polesia,Czy teo? Jak to wyglada?
Jaki jest najmocniejszy FC ŁKSu ?
-
Ene due rabe
TOP 3 Aleksandrów , Piotrków, Włocławek.
Najwiekszy potencjał ma pewnie Fan Club Włocławek.
PS. frekwencje na Ruchu też czerwoni tak rozkminiacie ??
Najwiekszy potencjał ma pewnie Fan Club Włocławek.
PS. frekwencje na Ruchu też czerwoni tak rozkminiacie ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Jeśli chodzi o Ruch to oni byli większą liczbą na ostatnim wyjeździe do Krakowa niż was było na tej trybunce także akurat co do nich to nikt nie może o frekwencje na C6 się dopierdalać bo nadrabiają to wszystko czym innym.Ene due rabe pisze:PS. frekwencje na Ruchu też czerwoni tak rozkminiacie ??
Wy liczbami wyjazdowymi nigdy nie zachwyacaliście także też nie ma nawet co porównywać.
PS. Ile poszło karnetów u was? Pytam z czystej ciekawości,nie mam zamiaru porównywać.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
-
Ene due rabe
taaa ? a c*** ci w dupe w takim razie :)
nie musialas tłumaczyc Ruchu bo szczerze to kolo c**** mi to lata.
BOLI WAS TEN ŁKS I BARDZO DOBRZE ! :0
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !

do licznika sprzedanych karnetów
Boli? hahahah ja p*******.A frekwencji Ruchu to tłumaczyć nie trzeba a już na pewno nie wam co liczby mieli zawsze marne.Ene due rabe pisze:taaa ? a c*** ci w dupe w takim razie :)
Pakosz wasze damy to posuwał wiadomo kto.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
-
walczzawsze
pakosz wstaw jeszcze zdjęcie z lat 80
-
Ene due rabe
Str,alka oczywiście że nic nie musisz tłumaczyć a jednak to robisz . Gowno mnie obchodzi jak sobie tłumaczycie wasza wielkość i wielkość Ruchu, ważne że Boli was ten ŁKS i choćby nas chodziło 500 to i tak musicie się oglądać na nas i patrzeć co tu od nas można zgapić i zaczerpnąć....
Ps.
https://www.facebook.com/29018867117693 ... r&refid=12
Wczoraj stara ku*** , dzisiaj największa siła świata hahahahahah to są dopiero jajca .
Ps.
https://www.facebook.com/29018867117693 ... r&refid=12
Wczoraj stara ku*** , dzisiaj największa siła świata hahahahahah to są dopiero jajca .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !