O zadnym KO nie bylo u was mowy... Zaraz zacznie sie ze Widzew wylecial z autokarów a Lechia uciekala:) smieszne to forum i tacy ludzie jak ty ktorzy soe udzielaja i nie potrafia obiektywnie ocenic sytuacji. twoi koledzy po wyjściu z autokarow odrrazu dostali w łeb ale ty mowisz ze o zadnym KO noe ma mowy :) poczucie humoru to ty maszFWC pisze:Wyglądało to tak, że LŚS wybiegają do nas w momencie gdy z 4 autokarów zostają dwa, bo chwile wcześniej mieliśmy postój, na którym zresztą rozkminiony Śląsk odmawia walki 4x4. Koalicja wybiegając szybko otacza dwa autokary, chwile potem lecą szyby. Krzyczymy do nich żeby dali wysiąść ale nic sobie z tego nie robią. Dojeżdża trzeci autokar i koalicja zaczyna sie wycofywać, w tym momencie Widzew wychodzi z autokarów i leci do lasu za koalicją, z obu stron lecą kamienie. Kilka osób z Widzewa próbuje przedostać się bliżej koalicji ale psy zaczynają gazować i obie ekipy się zawijają. O żadnym K.O. nie ma mowy. To co napisałem nie jest żadną oficjalną relacją tylko opisem jak ja to wszystko widziałem.

Komentarze-12-15 sierpnia
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-12-15 sierpnia
-
Chłopaki z AS odmawiają walki osobom z autokaru 4x4, to jest dramat, chłopie weź ty sie jebnij, bo niedlugo Wisle dogonicie
-
Zaraz zaraz poczekajmy jeszcze kilka godz i się dowiemy ilu zaliczyło KO -oczywiście atakujących .
Swoją drogą takie same tłumaczenia jak te Stalowa z Majowego wpierdolu.
Swoją drogą takie same tłumaczenia jak te Stalowa z Majowego wpierdolu.
-
Rozumiem że zawsze wrogowi fajnie jest dojebać w internecie ale albo robicie to nieudolnie albo celowo dorabiacie historie. Kilka faktów o których pisał facet nie z Widzewa miejący info od Stomilu:
- Widzew wysiada z autokarów ale obu ekipom brakuje zdecydowania - zawsze przeciez smieszniej bedzie jak sie napisze ze Widzew schowal sie w autokarach
- Chlop z Widzewa pisze ze gdyby koalicja wykazala wiecej zdecydowania to zmiotła by Widzew co nie bylo by wiekszym zaskoczeniem bo 200 osób wyselekcjonowanej ekipy pewnie nikt w Polsce by nie ogarnął
Dziękuje dobranoc
- Widzew wysiada z autokarów ale obu ekipom brakuje zdecydowania - zawsze przeciez smieszniej bedzie jak sie napisze ze Widzew schowal sie w autokarach
- Chlop z Widzewa pisze ze gdyby koalicja wykazala wiecej zdecydowania to zmiotła by Widzew co nie bylo by wiekszym zaskoczeniem bo 200 osób wyselekcjonowanej ekipy pewnie nikt w Polsce by nie ogarnął
Dziękuje dobranoc
-
Dobra wiemy juz znamy relacje Widzewa . koalicja atakowala Widzew wysiadl i jak to sie fachowo mowi zabraklo zdecydowania.. Wiekszego klamstwa juz dzis nie przecZytajcie. dobranoc:)
-
pomidor: kilka "faktów" o których ktoś gdzieś pisał. powołując się na kogoś...no to kurma fakty, tvn chyba czy gw lub wcześniej podawana gazeta pomorska.
-
Nigdzie nie napisałem że koalicja została pogoniona, tylko że Widzew wysypał się za nimi gdy Ci odeszli od autokarów. j**** gamoni z kibice net którzy w chuju byli i c**** widzieli.z bocznej trybuny pisze:Piękna historia... Śląsk odmawia, koalicja pogoniona przez Widzew do lasu.FWC pisze:Wyglądało to tak, że LŚS wybiegają do nas w momencie gdy z 4 autokarów zostają dwa, bo chwile wcześniej mieliśmy postój, na którym zresztą rozkminiony Śląsk odmawia walki 4x4. Koalicja wybiegając szybko otacza dwa autokary, chwile potem lecą szyby. Krzyczymy do nich żeby dali wysiąść ale nic sobie z tego nie robią. Dojeżdża trzeci autokar i koalicja zaczyna sie wycofywać, w tym momencie Widzew wychodzi z autokarów i leci do lasu za koalicją, z obu stron lecą kamienie. Kilka osób z Widzewa próbuje przedostać się bliżej koalicji ale psy zaczynają gazować i obie ekipy się zawijają. O żadnym K.O. nie ma mowy. To co napisałem nie jest żadną oficjalną relacją tylko opisem jak ja to wszystko widziałem.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Stawiałem na progresywną Elanę do trafienie numero uno. Smyrgnęło im się już, ale z drugiej strony nie tylko ja podejrzewałem, że widzewscy władcy internetu są najsłabszym ogniwem w tej komedii.
-
Nie pierwsza, jak i nie ostatnia w ostatnich dniach. Jesli byles to przekolorowales troche wczesniejsze komentarze, ciesz sie, ze dzieje sie cos. Bol d***? chyba u nowych kont na tym forum gdzie tylko czekaja na sensacje i dodaja prowokacyjne komentarze, albo podszywaja sie pod jakis klub, a nie maja nic wspolnego z danym klubem.123jebacpsy pisze:Oj chyba lekki ból d*** że nie wyszło jak zakładaliście a druga okazja może się prędko nie trafić
-
remikalwi z ilu kont napierdalasz jak ty to wszystko ogarniasz szacun:)))))
-
Tak, odmawiają. Na wcześniejszym postoju gdzie zostali rozkmimieni przez Widzew.niewierny pisze:Chłopaki z AS odmawiają walki osobom z autokaru 4x4, to jest dramat, chłopie weź ty sie jebnij, bo niedlugo Wisle dogonicie
-
Odpiszę ci toruński cepie pierwszy i ostatni raz: wstydu to ty za grosz nie masz tak się podszywać pod kibola Zawiszy, największej waszej kosy, który was zjada na śniadanie a na obiad wyrzyguje z powodu zaganiaRskiej zgagi. Jak to mnie tam poZdrawiałeś toruński łobuzie?kmwtwpdk pisze:remikalwi z ilu kont napierdalasz jak ty to wszystko ogarniasz szacun:)))))
-
Czlowieku co ty p*********. Jaka Mlawa? Byles w Mlawie kiedykolwiek? Spotkac kogokolwiek na miescie w barwach Lechii to jest nielada wyczyn. Chlopakow w barwach Legii widac caly czas. Jak zwykle ktos wyczyta jebana propagande i pierdoli ze w Mlawie 100 procent Lechiakmwtwpdk pisze:swoją drogą mądre zagranie Lechii - sporo kawałków na południe od Gdańska ogarneli sobie Iława,Mława,Olsztyn,Pisz...a kto wie czy nie Płock w najbliższym czasie:)
-
remikalwi pisze:Stawiałem na progresywną Elanę do trafienie numero uno. Smyrgnęło im się już, ale z drugiej strony nie tylko ja podejrzewałem, że widzewscy władcy internetu są najsłabszym ogniwem w tej komedii.
progresywna Elana jest nieuchwytna - jezdzi tylko z umowionych wczesniej na necie zbiorek i tylko z psami .no chyba ze do Krakowa w groznych koszulkach :)
-
Ja p******* ty jesteś głupszy od mojego dzielnicowego no ale w waszym zawodzie to normalne. myślałeś o karierze w polityce po przejściu na policyjna emeryturkę? tam byś się czuł jak ryba w wodzie ćwierćinteligencie :)))remikalwi pisze:Odpiszę ci toruński cepie pierwszy i ostatni raz: wstydu to ty za grosz nie masz tak się podszywać pod kibola Zawiszy, największej waszej kosy, który was zjada na śniadanie a na obiad wyrzyguje z powodu zaganiaRskiej zgagi. Jak to mnie tam poZdrawiałeś toruński łobuzie?kmwtwpdk pisze:remikalwi z ilu kont napierdalasz jak ty to wszystko ogarniasz szacun:)))))
p.s
widze że już odpisałeś sam sobie z drugiego konta mistrzu monologu :)))
-
Nie rozumiecie ze tu nie chodzi o to jak bylo naprawde tylko o to zeby net hoolsi z Lodzi,Katowic/Zabrza i Krakowa (wiadomo o jakich barwach) wyrazili swoje racje i przekonali reszte jak bylo? Co z tego ze osoby ktore tam byly napisalo jak bylo, co z tego ze ani Lechia ani Slask nie przecza.
Niech ktos mi to wytlumaczy. Strony zainteresowane Widzew, Lechia, Slask, Stomil? a najwiecej do powiedzenia maja Craxa, Lks, Gornik, Gieksa. O co tu chodzi?
Niech ktos mi to wytlumaczy. Strony zainteresowane Widzew, Lechia, Slask, Stomil? a najwiecej do powiedzenia maja Craxa, Lks, Gornik, Gieksa. O co tu chodzi?
-
haha dobre, Lechia już od paru dobrych lat eliminuje LegieJa tylko przejazdem pisze:Czlowieku co ty p*********. Jaka Mlawa? Byles w Mlawie kiedykolwiek? Spotkac kogokolwiek na miescie w barwach Lechii to jest nielada wyczyn. Chlopakow w barwach Legii widac caly czas. Jak zwykle ktos wyczyta jebana propagande i pierdoli ze w Mlawie 100 procent Lechiakmwtwpdk pisze:swoją drogą mądre zagranie Lechii - sporo kawałków na południe od Gdańska ogarneli sobie Iława,Mława,Olsztyn,Pisz...a kto wie czy nie Płock w najbliższym czasie:)
-
Haha eliminuje dobre sobie. Niech Lechia poda liczby mlawskiegio fc na meczach. Jesli bylo ich wiecej niz 5 na jakims meczu to niech bedzie ze eliminuja hahah. ku*** od roku nie widzialem nikogo w koszulce Lechii. No chyba ze Pan konduktor po pociagu w niej smiga. Albo ten glowny mlody lechista z Mlawy co w psiarni skonczyl
-
to nie wiem skąd się urwałeś, lepiej wyjdz na dwor i popytaj kolegów o ostatnie przygody. Legia liczyła się w Mławie z 5 lat temu, od tego czasu dominacja Lechii, młodzież też idzie w strone GdanskaJa tylko przejazdem pisze:Haha eliminuje dobre sobie. Niech Lechia poda liczby mlawskiegio fc na meczach. Jesli bylo ich wiecej niz 5 na jakims meczu to niech bedzie ze eliminuja hahah. ku*** od roku nie widzialem nikogo w koszulce Lechii. No chyba ze Pan konduktor po pociagu w niej smiga. Albo ten glowny mlody lechista z Mlawy co w psiarni skonczyl
-
proponuję ,zalozyc temat o nastepnej nowej koalichi ŚLS ,żebyscie mogli się trzepać nad tym przez kolejny miesiąc.. swoją drogą ciekawe jak się czuja iławskie dupowłazy Lechii po przybiciu dzisiaj uklady ich idoli ze smiertlenym wrogiem Stomilem...dlaczego do tego się nikt teraz nie przypierdala??:D
-
Piston pisze:Nikogo juz nie powinny dziwić takie ruchy. takze pojawia sie mocna koalicja w połnocnej czesci Polski. Stomil wykonal na pewno ciekawe ruchy. Zgoda z Płockiem,teraz układ z Lechia. Oprocz tego nie skreslili swojej dlugoletniej zgody - Polonii Bydgoszcz,takze znajomosci i przyjaznie wciaz sie licza. Oprocz tego bywaja z polonistami na meczach jeszcze jednej ekipy.
Stomil widziany też na meczach pewnej ekipy z Mazowsza i nie chodzi o Wisłę Płock. Ogólnie można powiedzieć, że opanowali teraz Północną Polskę. Zobaczymy jak jutro zaprezentują się na meczu z Zagłębiem Sosnowiec na które wybiera się też Olimpia Elbląg :)
-
Jeziorak ma już od jakiegoś czasu kontakty ze Stomilem
-
19BN00 pisze:proponuję ,zalozyc temat o nastepnej nowej koalichi ŚLS ,żebyscie mogli się trzepać nad tym przez kolejny miesiąc.. swoją drogą ciekawe jak się czuja iławskie dupowłazy Lechii po przybiciu dzisiaj uklady ich idoli ze smiertlenym wrogiem Stomilem...dlaczego do tego się nikt teraz nie przypierdala??:D
Kilka lat wstecz Lechia i Śląsk na jednym forum z ograniczonym dostępem kręciły beke z Jezioraka bo wyszło na jaw że w ekipie Jeziorak jest gość co jest klawiszem w zakładzie karnym i drugi który jest żandarmem, cisneli za to po nich jak po burych sukach, nawet proponowali wyjebać ich z forum a teraz taki kwiatek.To i inne podobne przypadki świadczą tylko o tym jak polska scena się skurwiła żeby nie być dosłownym i nie napisać, że zdecydowana jej część to cwelownia :) Wiem że hooligans kibice.net pojadą mnie za to ale tak jest,wszyscy w tym uczestniczą,część przymyka oczy na krzywe akcje a inni jeszcze próbują się wybielać i odwracać kota ogonem
-
dokladnie jest tak jak piszesz... ale co tam lepiej sie przypierdalac do WRWE nie widząc o wiele więcej takich kwiatków '' u siebie''. Co do skurwienia się naszej sceny to masz zupelną rację.. Jeszcze nigdy w całej historii ruchu kibicowskiego w Polsce nie bylo tylu spektakularnych rozjebusów, osobowych zrodel informacji i malych koronnych jak obecnie...co jest jeszcze smieszniejsze wiele ekip o tym wie a i tak ich toleruje u siebie bo ''nie sprzedają jakis tam istotnych informacji'' ..szkoda gadac .Pozdrokmwtwpdk pisze:19BN00 pisze:proponuję ,zalozyc temat o nastepnej nowej koalichi ŚLS ,żebyscie mogli się trzepać nad tym przez kolejny miesiąc.. swoją drogą ciekawe jak się czuja iławskie dupowłazy Lechii po przybiciu dzisiaj uklady ich idoli ze smiertlenym wrogiem Stomilem...dlaczego do tego się nikt teraz nie przypierdala??:D
Kilka lat wstecz Lechia i Śląsk na jednym forum z ograniczonym dostępem kręciły beke z Jezioraka bo wyszło na jaw że w ekipie Jeziorak jest gość co jest klawiszem w zakładzie karnym i drugi który jest żandarmem, cisneli za to po nich jak po burych sukach, nawet proponowali wyjebać ich z forum a teraz taki kwiatek.To i inne podobne przypadki świadczą tylko o tym jak polska scena się skurwiła żeby nie być dosłownym i nie napisać, że zdecydowana jej część to cwelownia :) Wiem że hooligans kibice.net pojadą mnie za to ale tak jest,wszyscy w tym uczestniczą,część przymyka oczy na krzywe akcje a inni jeszcze próbują się wybielać i odwracać kota ogonem
-
A teraz patrzcie jak w dzisiejszych czasach rozchodzą się informacje, jedna ze stron o dużym zasięgu:
:)Widzew zmierzający na swój mecz do Lubawy zostaje powitany przez Lechię i Śląska(łącznie ok. 200).
Ekipa wyjazdowa Widzewa(4 autokary) nie przystaje na propozycję z powodu zbyt małej liczby chętnych.
BKS i WKS próbują wyrzucić Widzew z autokarów, wkracza psiarnia(która cały czas obserwowała akcję z 4 kabaryn) i próbuje przegonić komitet powitalny do lasu. Wtedy RTS chwyta za kamienie.
-
ostatnio wasze fc dostały, kolezanki z dzialdowa tez pogonioneJa tylko przejazdem pisze:Haha eliminuje dobre sobie. Niech Lechia poda liczby mlawskiegio fc na meczach. Jesli bylo ich wiecej niz 5 na jakims meczu to niech bedzie ze eliminuja hahah. ku*** od roku nie widzialem nikogo w koszulce Lechii. No chyba ze Pan konduktor po pociagu w niej smiga. Albo ten glowny mlody lechista z Mlawy co w psiarni skonczyl
-
' V NB
Ostatnio zmieniony 14.08.2016, 02:27 przez marek111, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No pewnie wasza propaganda trwa dalej mówicie że nas nie ma to w takim razie kto was i wasza zgodę ostatnio dojebał na gościnie?Kto dojebał wasze inne koleżanki z Działdowa?Kto wygrywa ostatnie solówki?Kto wywiesił dywan na ostatnim meczu?Całkiem niedawno byliście u ludzi z "miasta" że sobie nie radzicie z nami i z płaczem że ktoś chce pobić waszego lidera, jedynie co możecie to zebrać Ciechanów Wyszków Pułtusk i Mińsk Mazowiecki jak ostatnio i ponapinać się w 100 osób tylko na tyle was stać. Nie wiem skąd się chłopie urwałeś ale domyślam się że nie jesteś z Mławy tylko okolicznym chamem działającym jaki MW z kosin czy innego lipowcaJa tylko przejazdem pisze:Czlowieku co ty p*********. Jaka Mlawa? Byles w Mlawie kiedykolwiek? Spotkac kogokolwiek na miescie w barwach Lechii to jest nielada wyczyn. Chlopakow w barwach Legii widac caly czas. Jak zwykle ktos wyczyta jebana propagande i pierdoli ze w Mlawie 100 procent Lechiakmwtwpdk pisze:swoją drogą mądre zagranie Lechii - sporo kawałków na południe od Gdańska ogarneli sobie Iława,Mława,Olsztyn,Pisz...a kto wie czy nie Płock w najbliższym czasie:)
-
widać boli ich ta Mławabociano11 pisze:No pewnie wasza propaganda trwa dalej mówicie że nas nie ma to w takim razie kto was i wasza zgodę ostatnio dojebał na gościnie?Kto dojebał wasze inne koleżanki z Działdowa?Kto wygrywa ostatnie solówki?Kto wywiesił dywan na ostatnim meczu?Całkiem niedawno byliście u ludzi z "miasta" że sobie nie radzicie z nami i z płaczem że ktoś chce pobić waszego lidera, jedynie co możecie to zebrać Ciechanów Wyszków Pułtusk i Mińsk Mazowiecki jak ostatnio i ponapinać się w 100 osób tylko na tyle was stać. Nie wiem skąd się chłopie urwałeś ale domyślam się że nie jesteś z Mławy tylko okolicznym chamem działającym jaki MW z kosin czy innego lipowcaJa tylko przejazdem pisze:Czlowieku co ty p*********. Jaka Mlawa? Byles w Mlawie kiedykolwiek? Spotkac kogokolwiek na miescie w barwach Lechii to jest nielada wyczyn. Chlopakow w barwach Legii widac caly czas. Jak zwykle ktos wyczyta jebana propagande i pierdoli ze w Mlawie 100 procent Lechiakmwtwpdk pisze:swoją drogą mądre zagranie Lechii - sporo kawałków na południe od Gdańska ogarneli sobie Iława,Mława,Olsztyn,Pisz...a kto wie czy nie Płock w najbliższym czasie:)
-
Ja tylko przejazdem pisze:Haha eliminuje dobre sobie. Niech Lechia poda liczby mlawskiegio fc na meczach. Jesli bylo ich wiecej niz 5 na jakims meczu to niech bedzie ze eliminuja hahah. ku*** od roku nie widzialem nikogo w koszulce Lechii.
No chyba ze Pan konduktor po pociagu w niej smiga.
Albo ten glowny mlody lechista z Mlawy co w psiarni skonczyl
pytanie do kumatych
czy konduktor w pociągu to także kanar
bo w tramwajach i autobusach kontrolował bilety metal z Cracovii i przybito mu ksywe kanar przez m.in Wisłe i Lechie
to jak będzie z w/w z Lechii ? kontroler czy kierownik pociągu ;)
-
Czekacie i i=niech was piredoli real , piście dużo ,jak jesteście tu to was Tam " silnych " niema . Teraz sraczka zmniejszy liczby wyjazdowe - co tydzień dzwon!!!
-
Haha mówiłem że internetowa armia czerwona dotrze do punktu że to oni pogonili koalicję?
j***** hipokryci, komedia
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
byłeś tam j***** żydowski napinaczu? jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to trzymaj mordę krótko, j***** propagandzista, twoje koleżanki po szalu i koledzy z poznania jak zwykle byliście a jakby was nie byłoMW10 pisze:Haha mówiłem że internetowa armia czerwona dotrze do punktu że to oni pogonili koalicję?
[link]
-
Panowie Szlachta, że tak powiem;-)
Ogarnijcie się nieco najwięksi patrioci tego kraju i zacznijcie pisać poprawną polszczyzną!
Przecież tego czytać się nie da: piście, rzeby? ku*** jasna, bez przesady.
Ja wiem, że post do wyjebania, ale może niech powisi chwilę, żeby ktoś się nad sobą zastanowił.
Edukacji się nie nadrobi, niestety. Jest jednak szansa, że forumowicze zaczną się sprawdzać przed jakimkolwiek wpisem.
Pzdr
Ogarnijcie się nieco najwięksi patrioci tego kraju i zacznijcie pisać poprawną polszczyzną!
Przecież tego czytać się nie da: piście, rzeby? ku*** jasna, bez przesady.
Ja wiem, że post do wyjebania, ale może niech powisi chwilę, żeby ktoś się nad sobą zastanowił.
Edukacji się nie nadrobi, niestety. Jest jednak szansa, że forumowicze zaczną się sprawdzać przed jakimkolwiek wpisem.
Pzdr
-
Przede wszystkim to się wylogujcie do życia jebane niedołęgi życiowe. Nie bronie braci z Łodzi za te wydarzenia ale już 4 strony komentarzy na temat tej akcji Lechii i Śląska przez jakiś leszczy którzy w sytuacji starcia dali by nogę albo robiła zdjęcia aparacikiem w telefonie zafundowanym przez mamusie.
-
Po co sie produkujecie? Lechia wraz ze Slaskiem potrafi tylko szczekać, a prawda jest taka że walili kamieniami jak pojebani, autokary Widzewa się zatrzymały, ale wy woleliście j**** kamorami, czekaliśmy na was, to skoczyliście ze sprzętem, a te teksty że czekalśicie w 200 osob to śmiech na sali,byliśmy gotowi na gołe łapy to wam zabrakło jaj i tyle w temacie.
A swoimi oświadczeniami to możecie się podetrzeć.
A swoimi oświadczeniami to możecie się podetrzeć.
-
Czy to prawda, że do przyjścia na mecz zgodowy Wisły z Ruchem mają skusić tych niezdecydowanych pierniczki? Więcej tu:
https://www.facebook.com/Brodaty-WSH-29 ... 71323/home
-
całyStadion pisze:Czy to prawda, że do przyjścia na mecz zgodowy Wisły z Ruchem mają skusić tych niezdecydowanych pierniczki? Więcej tu:
Reprezentujesz jakąś ekipę czy jesteś jednym z wielu szczekaczy, którzy próbują, a nie mogą? Jeśli tak to nie pisz już nic.
-
Skoro gość czuje się na tyle ważny że promuje sam siebie i ma do tego spory dystans, to wstawiłem, bo rzecz świetnie napisana.
-
Ty na prawdę jesteś pojebany,ty albo podobni tobie zakładają takie konta, myślicie pedały, że jesteście śmieszni, a prawda jest taka, że macie kompleksy i tyle w temacie, aczkolwiek nie dziwie się, przecież cała Polska kibolska jest ustawiona przez WRWE i możecie jedynie się pruć na tym forum. Tyle wam zostało.