Komentarze-12-15 sierpnia
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-12-15 sierpnia
Po wstępnej kamionce i wywaleniu szyb pojedyncze osoby próbujące wysiąść z autokarów klepane na bieżąco.....nie poczekali jak wszyscy wysiądą ?
-
Czy Widzew we Francji czekał aż wszyscy się zbiorą?Santa Marta pisze:Po wstępnej kamionce i wywaleniu szyb pojedyncze osoby próbujące wysiąść z autokarów klepane na bieżąco.....nie poczekali jak wszyscy wysiądą ?

-
Komentarze forumowych gmochów bezcenne, wiadomo nie od dzisiaj że na tym forum najgłośniej krzycza pajace co w swoich ekipach mogą tylko ciąć konfetti na oprawy :] O Stomil-Lechia było na tym forum już pisane 2-3 tygodnie wstecz. Druga sprawa, do czego doprowadziły kombinacje i kalkulacja w polskim światku kibicowskim, Stomil odwieczna kosa Jezioraka a stoją razem na jednej akcji (Jeziorak po stronie Lechii)
-
FORZA ZKS pisze:Komentarze forumowych gmochów bezcenne, wiadomo nie od dzisiaj że na tym forum najgłośniej krzycza pajace co w swoich ekipach mogą tylko ciąć konfetti na oprawy :] O Stomil-Lechia było na tym forum już pisane 2-3 tygodnie wstecz. Druga sprawa, do czego doprowadziły kombinacje i kalkulacja w polskim światku kibicowskim, Stomil odwieczna kosa Jezioraka a stoją razem na jednej akcji (Jeziorak po stronie Lechii)
Nie stałes koło Resovii?Wy jesteście niżej od nich w nowym układzie także bezcenne twoje wywody.
Good Night Left Side
-
brandzlować? po czym wnioskujesz że się brandzluje ćwoku? jakiś strasznie przewrażliwiony jesteś.Masz racje, nikt nie ucierpiał,c****** akcja ze strony L&Ś . Niebawem będziesz mieć okazje na inne tłumaczenia i wtedy się pobrandzlujesz.cbc1910 pisze:To może Ty sobie daj spokój i przestań się brandzlować nad tym "trafieniem" - co to za trafienie skoro nikt nie ucierpiał poza autokarami pomimo tego że wysiedli i nie byli w przewadze, jedyne co zostało trafione to autokary .Dex Dexter pisze:gościu daj se spokój.Zostaliście trafieni i tyle.
-
to będzie najciekawszy sezon od lat, co do tego nie ma nikt wątpliwości, zaczyna się rewelacyjnie
-
100% racji, chyba jedyny normalny wpis dzisiaj w tym temacie.hugobosik pisze:Widzew skoro puscili autokary to H mogli jechac autami, chyba logiczne co ?
Zazwyczaj puszcza sie normalna wiare autokarami i banami a H jada autami osobno.
Oczywiscie nie twierdze, ze H tam nie było, bo ktokolwiek z tej koalicji miałby sie przyznac do porazki to ostatnia rzecz jaka by zrobili ;) pewnie faktycznie zmiekly pizdy.
Po pierwsze jebli, to jebli i na c*** drążyć temat.
Po drugie plus dla atakujących i na tym koniec.
Ostatnio zmieniony 13.08.2016, 17:50 przez całyStadion, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Trzymajmy się faktów, kogo obchodzi skład osobowy autokarów. Trasa to trasa i może się wiele dziać, chyba większość błędnie przyzwyczaiła się do trzymania za rączkę od startu aż do samego końca, bo tak wygląda od dłuższego czasu znaczna część wypraw. A tu niefart i trochę odmiany, kolorytu :)
-
Dobra akcja Lechii/Śląska, nikt nie ma przecież tutaj pretensji, wykorzystali sytuacje i plus dla nichcałyStadion pisze:Trzymajmy się faktów, kogo obchodzi skład osobowy autokarów. Trasa to trasa i może się wiele dziać, chyba większość błędnie przyzwyczaiła się do trzymania za rączkę od startu aż do samego końca, bo tak wygląda od dłuższego czasu znaczna część wypraw. A tu niefart i trochę odmiany, kolorytu :)
A wypowiadanie się tutaj internetowych krzykaczy nie mających pojecia o najmniejszych szczegółach wydarzeń jest po prostu żalosne, zyjecie tym co przeczytacie na internecie i taka jest prawda
-
a jak mial ucierpiec jak wskoczyl pod fotel z mokra pielucha zamiast wysiasc ? wy k******* jebane gdyby nie psy to by tylko kosci pekaly , frajerska akcja we Francji a terez retensje do calego swiata ?cbc1910 pisze:To może Ty sobie daj spokój i przestań się brandzlować nad tym "trafieniem" - co to za trafienie skoro nikt nie ucierpiał poza autokarami pomimo tego że wysiedli i nie byli w przewadze, jedyne co zostało trafione to autokary .Dex Dexter pisze:gościu daj se spokój.Zostaliście trafieni i tyle.
-
Czemu Belchatow na bocznej trybunie? Ta za bramka nie dopuszczona w II-ej lidze?

-
Szkoda, że w Lublinie sporo ludzi przyszło na Legię. Oby jednorazowo.
-
ilu sharakanów wspomagało rts na tym wyjezdzie? bez napinki ma sie rozumuiec ;)
-
Dziś widziano ładnych parę aut na poznańskich blachach jadących w stronę Torunia czy ktoś wie więcej bo dziś mecz Wda-Elana tylko bez spiny
-
Jatki? ty serio jesteś przewrażliwiony.Nikt tu nie pisał o jatce a ty każesz miczytać ze zrozumieniem.Zostaliście trafieni i tyle a ty tu teraz będziesz snuć teorie o jedynie uszkodzonych autokarach.Masz racje L&Ś zaatakowały stojące puste autokary którymi RTS miał jechać na wyjazd.Wybili szyby i pospuszczali powietrze z kół.Przeciwnika nie stwierdzono.Lepiej ci ćwoku?cbc1910 pisze:Ćwok to cię zrobił , zacznij czytać ze zrozumieniem - trafienie a trafienie to duża różnica - i nikt z Widzewa tu się nie tłumaczy , mało tego wersję Widzewa potwierdza ktoś na podstawie info od Stomilu i jak się okazuje nie było takiej "jatki" jakiej się tu wszyscy spodziewali bo energii L&S wystarczyło tylko na obicie autokarówDex Dexter pisze: brandzlować? po czym wnioskujesz że się brandzluje ćwoku? jakiś strasznie przewrażliwiony jesteś.Masz racje, nikt nie ucierpiał,c****** akcja ze strony L&Ś . Niebawem będziesz mieć okazje na inne tłumaczenia i wtedy się pobrandzlujesz.
-
syn k**** i debila, przeanalizuj jeszcze raz wszystkie moje posty skoro internet to całe życie i rozkmiń na nowo bo pomyliłeś ZKS-y cepie j*****Popeyee pisze:
Ja p******* jakis szczur z Unii ktora tak pilnowała podworka że jest ich teraz mniej od Tarnovii sra sie.Idz sie cioto zresetuj lepiej.
-
Widzew wstydu nie ma.
Dostali to dostali, nic niespotykanego na tej scenie. Zamkneliby d*** i kazdy by przeszedł nad tematem. Ale oni jak zwykle a to dzieci a pikniki a kamienie a juz sa i pierwsze niesmiale sugestie z ich strony,ze oni wysiedli i chcieli ale przeciwnicy wtedy zrejterowali.
Wstydu ku*** nie macie.
Dostali to dostali, nic niespotykanego na tej scenie. Zamkneliby d*** i kazdy by przeszedł nad tematem. Ale oni jak zwykle a to dzieci a pikniki a kamienie a juz sa i pierwsze niesmiale sugestie z ich strony,ze oni wysiedli i chcieli ale przeciwnicy wtedy zrejterowali.
Wstydu ku*** nie macie.
-
3/4 to ludzie, którzy przyszli zobaczyć Legię, a nie Górnika. Przyjdą jeszcze na Lecha może Wisłe i tyle. Z 10 koła może być, ale biorąc pod uwagę konkretną promocje tego meczu i masowe rozdawanie biletów po firmach to nic specjalnego. W Łęcznej na Legii było 7,5 tu jest max 10 tys. Biorąc pod uwagę okoliczności to żaden sukces dla zarządu Górnika.
-
Dlatego nie komentuję, tylko stwierdzam, że tym razem tym pajacom z zarządu się udało.amf0508 pisze:3/4 to ludzie, którzy przyszli zobaczyć Legię, a nie Górnika. Przyjdą jeszcze na Lecha może Wisłe i tyle. Z 10 koła może być, ale biorąc pod uwagę konkretną promocje tego meczu i masowe rozdawanie biletów po firmach to nic specjalnego. W Łęcznej na Legii było 7,5 tu jest max 10 tys. Biorąc pod uwagę okoliczności to żaden sukces dla zarządu Górnika.
-
cbc1910 pisze:FranciscoFranco pisze: a jak mial ucierpiec jak wskoczyl pod fotel z mokra pielucha zamiast wysiasc ?Franek - swoim wpisem potwierdziłeś kim jesteś i jakie masz pojęcie o tym co się tam działo.Kombatant75 pisze:Stomil potwierdził że Widzew wysiadł,szkoda tylko że najpierw poszła kamionka,mogło być ciekawie.
ty widzewska cioto i ten twoj wyzej adwokat, skad ty mozesz wiedziec kto byl a kto nie /? jestes nic nie znaczaca lajza i nie miej sie za kogos lepszego bo c**** wiesz , kilka osob co udawalo ze chce wysiasc zostalo wyciagnietych i od razu rozjebanych , zreszta z wami nikt nie wygral na internecie, niech bedzie ze Lechia Slask Stomil trafili mlodziez kobiety w ciazy ,moze byc, wielki Widzew jest przeciez niezniszczalny . pakuj plecak i dupe lizac jutro swoim dziewczynom z Krakowa i Chorzowa. nakrecajcie sie dalej jutro jacy to mocni jestescie :) haha
-
My jeszcze w drodze a tu każdy wie co i jak. Komedia :-)
-
Pokaż FF pizdo kto tak twierdzi,jesteś zwykłym gamoniem który założył tu konto by robić z siebie błazna.Może jeszcze pojedziesz po Stomilu że zamiast pisać wersję kibice.net piszą coś innego.
-
Nawet słychać jakieś trąbki chyba organizują doping hahacałyStadion pisze:Dlatego nie komentuję, tylko stwierdzam, że tym razem tym pajacom z zarządu się udało.amf0508 pisze:3/4 to ludzie, którzy przyszli zobaczyć Legię, a nie Górnika. Przyjdą jeszcze na Lecha może Wisłe i tyle. Z 10 koła może być, ale biorąc pod uwagę konkretną promocje tego meczu i masowe rozdawanie biletów po firmach to nic specjalnego. W Łęcznej na Legii było 7,5 tu jest max 10 tys. Biorąc pod uwagę okoliczności to żaden sukces dla zarządu Górnika.
-
Jedynie co LKS moze umilic to melanz przydupasom z Lecha podstawiaja swojezony,siostry i matki.Ewelina_ŁKS pisze:ŁKS dzisiaj umilił zbiórkę w Łodzi.
-
ty widzewska cioto i ten twoj wyzej adwokat, skad ty mozesz wiedziec kto byl a kto nie /? jestes nic nie znaczaca lajza i nie miej sie za kogos lepszego bo c**** wiesz , kilka osob co udawalo ze chce wysiasc zostalo wyciagnietych i od razu rozjebanych , zreszta z wami nikt nie wygral na internecie, niech bedzie ze Lechia Slask Stomil trafili mlodziez kobiety w ciazy ,moze byc, wielki Widzew jest przeciez niezniszczalny . pakuj plecak i dupe lizac jutro swoim dziewczynom z Krakowa i Chorzowa. nakrecajcie sie dalej jutro jacy to mocni jestescie :) haha[/quote]
Panowie ,spokojnie.Nie jestem żadnym adwokatem.Mamy kontakty ze Stomilem więc starałem się obiektywnie przekazać info.
Przecież napisałem że dobra akcja ŚLS.TO JEST EWIDENTNA PORAŻKA WIDZEWA.Koalicja okrążyła autokary i robiła co chciała.
Nie oczekujmy że ktoś będzie czekał aż ekipa wysiądzie w obecności milicji.Nie chcę wkładać dalej kija w mrowisko ale jest potwierdzone info że w późniejszej fazie zabrakło zdecydowania obydwu stronom.
Pozdrawiam
Panowie ,spokojnie.Nie jestem żadnym adwokatem.Mamy kontakty ze Stomilem więc starałem się obiektywnie przekazać info.
Przecież napisałem że dobra akcja ŚLS.TO JEST EWIDENTNA PORAŻKA WIDZEWA.Koalicja okrążyła autokary i robiła co chciała.
Nie oczekujmy że ktoś będzie czekał aż ekipa wysiądzie w obecności milicji.Nie chcę wkładać dalej kija w mrowisko ale jest potwierdzone info że w późniejszej fazie zabrakło zdecydowania obydwu stronom.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
A nie lepiej byłoby zaczekać, aż ktoś ogarnięty z jednej bądź drugiej strony się wypowie, zamiast rozwalać kolejny temat?
-
Nie doceniasz ich,dziś mieliście ogon od samej Łodzi.mpyro pisze:Jedynie co LKS moze umilic to melanz przydupasom z Lecha podstawiaja swojezony,siostry i matki.Ewelina_ŁKS pisze:ŁKS dzisiaj umilił zbiórkę w Łodzi.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Mòwiłem, że będzie awantura z udziałem AS i była.
-
Racja,nie myliłeś się.Krewki pisze:Mòwiłem, że będzie awantura z udziałem AS i była.
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Gdyby ciocia miała wąsy,byłaby wujaszkiem.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
WRNGS pisze:Ciekawe jakby cała Koalicja Jechała, jakby wystawili podobne składy to Lechii/Slaska nie ma
Zajebiste ! prosimy o wiecej . co wiecej cala koalicja +Partizan to by bylo cos wtedy Slask i Lechia naprawde mogly by sie poplakac.
-
Na SO lata filmik z trasy ,widać na nim autokary Widzewa i specjalnie zmasakrowane to nie są .
Wiec coś tu nie gra.
Wiec coś tu nie gra.
-
gazeta pomorska heee jest moc!
-
Kazdy pamieta jak Widzew wysmiewał i wypominał Lechii że sie tak długo zbierali do wyjscia przy okazji ustawki W&R na Lechie w pkp, a tu prosze jak dzisiaj się bohatersko postawili.
Teraz czekamy na oficjalne oswiadczenie WSH w sprawie Widzewa . Dziwne w sumie , ze jeszcze go nie ma...
Teraz czekamy na oficjalne oswiadczenie WSH w sprawie Widzewa . Dziwne w sumie , ze jeszcze go nie ma...
Zdobywcy wielu głów.
-
Może to że jesteś na forum na którym 90% wypowiadających się pisze to co zobaczyło gdzieś indziej w internecie, a nie(broń Boże) na oczy? Ale w sumie co ja się znam, ja tu tylko by się pośmiać raz-dwa razy w tygodniu i od kiedy przeglądam(po blisko pięcioletniej przerwie tutaj) nieustannie się śmieje z "ekipy" tutajProterian pisze: Wiec coś tu nie gra.
-
Czy na Reymonta będą wyzywać dwójkę popaprańców, która ośmieliła się napaść na braci z Widzewa?
-
ja p******* jakie kmioty piszą na tym forum to tragedia...
-
Ty już wróciłeś z wyjazdu? Czy dalej pod fotelem siedzisz jak reszta twoich parchatych ziomeczków?walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty piszą na tym forum to tragedia...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
A może Ty też im dasz wrócić i się określić przed ferowaniem wyroków?MW10 pisze:Ty już wróciłeś z wyjazdu? Czy dalej pod fotelem siedzisz jak reszta twoich parchatych ziomeczków?walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty piszą na tym forum to tragedia...
-
ty hirszbergu z Łksu z wyjazdami nie masz za dużo do czynienia to siedź cicho, nie wiesz nic na ten temat tu stul pysk internetowy obsrancu,MW10 pisze:Ty już wróciłeś z wyjazdu? Czy dalej pod fotelem siedzisz jak reszta twoich parchatych ziomeczków?walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty piszą na tym forum to tragedia...
w dzisiejszych czasach trzeba wrocic do domu zeby miec internet ja p******* co za leszcz...