Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Blue Old Boy

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Blue Old Boy » 12.08.2016, 21:08

Na wszystko znajdą wytłumaczenie, oczywiście brylują asy tego tematu, typu southern poland, który o niczym nie ma pojęcia, zresztą pokazujecie jaki macie dostęp do informacji

iparts.pl
idraulico

Post autor: idraulico » 12.08.2016, 21:10

Czy Ruch Radzionków wybiera się jutro do Myszkowa?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 12.08.2016, 21:39

Combat pisze:Jak już wczoraj pisałem,jestem już dosyć wiekowy,ale nie zmiena to faktu że powiedzmy że to tak nazwę stoję trochę z boku ale nadal blisko.Możecie mi pojechać jak tylko chcecie.Mam to w d****.Ale napiszę jak ja to widzę.Ktoś pisze że to normalne osiedlowe ganianki.Prawda jest taka że tylko nam pozostały te osiedlowe lub dzielnicowe ganianki.Panowie,przez ostatnie lata prewencja tak się rozwinęła że nie ma szans coś wykręcić.Zobaczcie na liczby osób biorących udział przy zbieraniu grzybów.Te liczby są śmieszne porównując z tymi z przed dajmy na to 5-6 lat.Starcia gdzie bierze udział ok.100 osób można policzyć na palcach jednej ręki.Stadiony nowe,piękne niczym twierdze Guantanamo.Naszpikowane kamerami,mikrofonami,itp.Kibiców traktuje się jak terrorystów.Jedni już wyruszają ze swojego miasta z ogonem na kilkadziesiąt radiowozów.Drudzy przybywaja na dworce,gdzie już stoją oddziały wyglądające jakby miała się rozpętać za chwilę III wojna światowa.Z pod dworców wszyscy ładowani do autobusów przedzielonymi radiowozami.Jeżeli komuś uda się kogoś trafić to będzie graniczyło z cudem.Wiadomo nie wszystko psiarnia będzie w stanie ogarnąć,ale moim zdaniem będzie to jakaś drobnica.Dlatego pozostają nam tylko te w/w osiedlowe,dzielnicowe ganianki.Nie można zlekceważyć nawet teoretycznie najsłabszego przeciwnika.Trzeba cały czas trzymać rękę na pulsie.Pmiętajcie,wróg nie śpi.
Czasem nie piszesz sensownie,ale tym razem sie z TobĄ zgadzam.Coraz ciężej cokolwiek wykręcić,nastały bardzo trudne czasy
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego

_Southern_Poland_

Post autor: _Southern_Poland_ » 13.08.2016, 10:31

Blue Old Boy pisze:Na wszystko znajdą wytłumaczenie, oczywiście brylują asy tego tematu, typu southern poland, który o niczym nie ma pojęcia, zresztą pokazujecie jaki macie dostęp do informacji
No i kolejne twoje pudło, ale bawi mnie jak ktoś zarzuca komuś tutaj a sam gówno wie:) Wyjdź z domu,zakosztuj życia:)

Pytanie o Częstochowe. Gdzieś się pojawiło a nadal bez odpowiedzi. Czy poza Rakowem, inne ekipy stanowią tam jakąkolwiek siłę? Czy dalej jeżdzą ludzie na RTS?

Salomon

Post autor: Salomon » 13.08.2016, 10:43

_Southern_Poland_ pisze:
Blue Old Boy pisze:Na wszystko znajdą wytłumaczenie, oczywiście brylują asy tego tematu, typu southern poland, który o niczym nie ma pojęcia, zresztą pokazujecie jaki macie dostęp do informacji
No i kolejne twoje pudło, ale bawi mnie jak ktoś zarzuca komuś tutaj a sam gówno wie:) Wyjdź z domu,zakosztuj życia:)

Pytanie o Częstochowe. Gdzieś się pojawiło a nadal bez odpowiedzi. Czy poza Rakowem, inne ekipy stanowią tam jakąkolwiek siłę? Czy dalej jeżdzą ludzie na RTS?
No właśnie c**** wiesz co już nie raz potwierdziłeś.Zgrywasz kumacza,ale do niczego się odnieść konkretnie pedrylu nie potrafisz.A jak już coś napiszesz od czasu do czasu to okazuje się to farmazonem.

Jazdan

Post autor: Jazdan » 13.08.2016, 11:56

Co się przypierdalasz? Ma synek dużo racji i najebane w głowie jak każdy tutaj. Jakby poczytać posty to zostało by tu kilka osób.

Tak poza tym na pierwszą potańcówe z Legią i jej przybłędami, koalicji zebrało się 6 stów

holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy » 13.08.2016, 12:46

Jazdan pisze:
Tak poza tym na pierwszą potańcówe z Legią i jej przybłędami, koalicji zebrało się 6 stów

Przybłędy was biją, nie wstyd ci?
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!

Łagodny

Post autor: Łagodny » 13.08.2016, 12:52

idraulico pisze:Czy Ruch Radzionków wybiera się jutro do Myszkowa?
Tak

Borsztajn

Post autor: Borsztajn » 13.08.2016, 13:26

Czytając relacje kurczaków zastanawiam się czy ten kto to pisał wogóle w tej akcji uczestniczył bo wyolbrzymienie tego wszystkiego do rangi starcia czołowymi bandami z osiedlowych ganianek przebiło wszystko. Nikt nie ujmuje tego że w ostateczności całe wydarzenie było na plus dla Piasta ale to co wy tu wypisujecie to rozjebało system. Po c*** walicie farmazony na temat równych ilości z obu stron skoro nawet wasz kolega który tam był przyznał prywatnie, że was było 24, a nas 10 osób? Po c*** wymyślacie jakieś bzdury, że byli tam sami starsi w wieku od 20-30 lat i ważyli po sto kilo skoro dobrze wiecie, że to nie prawda? No chyba że 17 letni chłopak który tam był wyglądał według was na 30letniego zawodnika haha bando farmazoniarzy. Ja rozumiem, że emocje mają wpływ na ocene tego co się działo ale żeby wam się nagle z 10 chłopaków z osiedla zrobiła banda konkretnych chłopów. Grafy odnawiało 10 chłopaków z czego połowa z tej grupy to ludzie ogarnięci, udzielający się i dobrze wam znani, którzy jak tylko zauważyli was wybiegli wam na przeciw z tym co mieli ze sobą w razie czego, kiedy reszta stała z tyłu przestraszona. Nikt z was nawet nie wspomniał jak wypierdalaliście na początku i jak niektórzy z was pakowali się do aut, a dopiero jak się pokapowaliście ilu nas jest to wróciliście. Macie pretensje o sprzęt? To jest bardzo dziwne skoro tego typu zagrywki stosowane są w tym mieście od dawna zarówno przez jednych jak i przez drugich więc czego sie spodziewaliście? To że byliście raz na ręce w ponad dwukrotnej przewadze niczego nie zmieni. Rakiety latały i będą latać, sprzęt nie zniknie z dnia na dzień za dużo tego było po obu stronach więc nikt nikomu nie ufa i ufać nie będzie. Śmieszne jest chwalenie się czymś takim i robienie z tego akcji roku. Mało to razy wpadaliśmy wam jak odnawialiście grafy? Mało razy w ciekawszych okolicznościach zaliczaliście plecy? Ktoś o tym pisał po internecie? Nie a sami wiecie, że byłoby o czym. Jak tak ochoczo wypisujecie po internetach co się dzieje to czemu nikt z was nie wspomniał o tym jak nie tak dawno na Sośnicy się nadzialiście i każdy wie jak to się skończyło. Ostatnie zdanie z tej waszej relacji przebiło wszystko. Chcecie równych liczb i sprawdzenia się? To czemu nigdy jak było dzwonione nie przystaliście na to żeby się sprawdzić z samą Torcidą Gliwice? Zawsze tylko nędzne wymówki i to samo tak wiem nam się nie ufa....

Ty monster pajacu czy jak ci tam o konfidentach juz lepiej nie pisz bo juz ci kiedyś odpisałem ze jak coś takiego piszesz to wrzuć białko albo sklej pizde na wieki. Równie dobrze mogę napisać, że twój stary rozjebał się na ciebie że mu zajebałeś drobne z portfela tylko po co jak to nie ma pokrycia? Wymyślać to jedno a potwierdzić to drugie. Gdzie są konfidenci to już sam najlepiej wiesz koło kogo stoisz na trybunie i podajesz mu rękę tak jak większość z was bo boicie się ich pogonić zresztą ci ludzie dla was są zbyt wartościowi. Na tych rozjebanych c**** są białka i widziała je cała Polska ale dla was oni dalej są ok.

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 13.08.2016, 14:14

Borsztajn pisze: Chcecie równych liczb i sprawdzenia się? To czemu nigdy jak było dzwonione nie przystaliście na to żeby się sprawdzić z samą Torcidą Gliwice? Zawsze tylko nędzne wymówki i to samo tak wiem nam się nie ufa....
hahahahahahahaha kibic Górnika zarzuca komuś że się nie chce z nimi ustawić hahahahahahahahahahaha
wy naprawde jestescie hipokrytami żyjącymi we własnym świecie, ekipa która od lat panicznie boi się ustawić z najwiekszym wrogiem (ale na każdym gadżecie, baaa nawet w nazwie swojej ekipy pisane są odwrócone literki R), a sracie sie do jakiegoś Piasta który (nie umniejszając mu) nie jest rywalem jeśli liczyć głowne ekipy
a potem się dziwicie że na tym forum jesteście obiektem drwin...

emigrantPB

Post autor: emigrantPB » 13.08.2016, 14:25

Oni juz tak mają, w innym temacie teraz żabol sie sra że ich nie chcą wpuścić i rzuca sloganami "piłka nożna dla kibiców"
Chyba nie musze przypominać sytuacji gdy odmówili pomocy nam, karma wraca, to już nie lata komuny że mieliście względy

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 13.08.2016, 14:32

Ja p*******...to to że się nie chcą ustawiać z Ruchem sprawia że mają się z nikim nie bić? jesteś ty rozwinięty dobrze czy tylko na siłe szukasz c**** do ryja?
Skoro Piast im zarzuca że jest ich mało w Gliwicach i nie stanowią siły takiej jak kiedyś to koleś z Górnika mu przytoczył fakt a ty tu wyskakujesz z Ruchem.

i jeszcze ten tekst " na tym forum jesteście obiektem drwin" ku***...faktycznie chłopaki z Górnika pewnie się załamią bo na tym magicznym forum jakiś zjeb im coś zarzuci a drugi półgłówek anty KSG emigrantPB znowu będzie sapał.
apropos- emigrant zmien nick na antyKSG albo antyGKSG to Ci będzie lepiej pasowało.Ładnie ci ktoś z tych ekip musiał najebać że tu się starasz odkuć.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 13.08.2016, 14:41

emigrantPB pisze:Oni juz tak mają, w innym temacie teraz żabol sie sra że ich nie chcą wpuścić i rzuca sloganami "piłka nożna dla kibiców"
Chyba nie musze przypominać sytuacji gdy odmówili pomocy nam, karma wraca, to już nie lata komuny że mieliście względy
mówiłem że zajmij się swoją polonią!
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

toni87

Post autor: toni87 » 13.08.2016, 15:08

emigrantPB pisze:Oni juz tak mają, w innym temacie teraz żabol sie sra że ich nie chcą wpuścić i rzuca sloganami "piłka nożna dla kibiców"
Znowu Ty cymbale? Widac od razu ze masz srake na slowo Górnik. Akurat stadion w Zabrzu zawsze byl przyjazny dla kibicow gosci (przed remontem i aktualnie tez) tzn. dostawali tyle wejsciowek ile chcieli (m.in takie bydlo jak wy po awansie robiac patologie w sektorze) wiec nie dziw sie, ze stanowisko Zaboli bylo jakie bylo w kontekscie waszej gry na naszym stadionie jako gospodarz.

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 13.08.2016, 15:24

Koleś z Polonii napisze coś trafnego nie będącego po mysli kibiców Górnika, to jest antyKSG, ma w********** i sie zająć swoim klubem
ale jak wynalazki od nich piszą tutaj takie brednie że śmiać się chce, to jest wszystko w porządku. Zabawne. To się hipokryzja nazywa. Co do stadionu napisał prawdę - Górnik miał gdzieś kibicowską solidarność (Polonia miała poważny problem) to mieli ich w d****, do tego najwięcej na koncie krzywych akcji na GŚ, więc teraz mają żal że ktoś ich ma w d****. No bądźmy poważni.
Druga sprawa - podejście Górnika do ustawiania się, tutaj szydzą z Piasta a sami się boją ustawić z wrogiem którego tak jebią na ścianach. To też hipokryzja. Wiem teraz zjedzą mnie Khany, Combaty i inne South Polandy, bo przecież oni mogą, ale wszelkie fakty nieprzyjemne dla kibiców Górnika/Gieksy to skandal i sraka... W jakim wy świecie żyjecie?

_Southern_Poland_

Post autor: _Southern_Poland_ » 13.08.2016, 15:36

Ty albo jesteś ze Stolarów albo dostałeś od nas solidnie w łeb i teraz sączysz jad.

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 13.08.2016, 15:41

napisał niezaprzeczalne fakty, więc o jakim jadzie mówisz?
idąc twoim tokiem myslenia 99% tego forum dostało solidnie w łeb

toni87

Post autor: toni87 » 13.08.2016, 16:20

nowonarodzony pisze:napisał niezaprzeczalne fakty, więc o jakim jadzie mówisz?
Fakty sa takie, ze przez 4 lata budowy stadionu Górnik wpuszczal kibicow gosci choc nie musial. Sa ekipy z ktorymi mozna rozmawiac i sa takie patusy jak Bytom z ktorymi sie nie dyskutuje. Zreszta o czym my mowimy skoro Polonia wbijala do Zabrza w 1500 glow, a ile razy Górnik tam wszedl? takie wrogie ekipy jak Wisla czy Legia wchodzily i po 2000. Takze zamknac ryje za nim jakis belkot bedziecie wciskac ludziom po latach

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 13.08.2016, 16:45

chodzi im o udostępnienie stadionu a nie wpuszczanie kibiców ale swoja drogą stadion to nasz drugi dom więc nie musimy go udostępniać byle komu

???

Post autor: ??? » 13.08.2016, 16:51

Jasny gwint. Torcipa ma zawsze swoją wersję wydarzeń. Najlepszy był koleś, który zalecał bicie konia przy wzmiance o swojej zgodzie. Teraz już wiem dlaczego powstało hasło Górnik Gieksa dwa pedały.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

toni87

Post autor: toni87 » 13.08.2016, 17:00

19KSG48 pisze:chodzi im o udostępnienie stadionu a nie wpuszczanie kibiców ale swoja drogą stadion to nasz drugi dom więc nie musimy go udostępniać byle komu
Wiem o co im chodzilo i do tego dazylem, zeby uswiadomic im, ze mozna dyskutowac o puli biletow do klatki czy wpuszczaniu na zakazie, a nie o udostepnianiu swojego stadionu. Gdyby sytuacja byla odwrotna efekt bylby taki sam wiec takie pierdolenie jest zabawne. I nie przekona mnie nawet to ze Ruch ich do siebie wpuscil bo to byl okres kiedy wzajemnie sie glaskali.

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 13.08.2016, 17:05

Super_Mario pisze:Koleś z Polonii napisze coś trafnego nie będącego po mysli kibiców Górnika, to jest antyKSG, ma w********** i sie zająć swoim klubem
ale jak wynalazki od nich piszą tutaj takie brednie że śmiać się chce, to jest wszystko w porządku. Zabawne. To się hipokryzja nazywa. Co do stadionu napisał prawdę - Górnik miał gdzieś kibicowską solidarność (Polonia miała poważny problem) to mieli ich w d****, do tego najwięcej na koncie krzywych akcji na GŚ, więc teraz mają żal że ktoś ich ma w d****. No bądźmy poważni.
Druga sprawa - podejście Górnika do ustawiania się, tutaj szydzą z Piasta a sami się boją ustawić z wrogiem którego tak jebią na ścianach. To też hipokryzja. Wiem teraz zjedzą mnie Khany, Combaty i inne South Polandy, bo przecież oni mogą, ale wszelkie fakty nieprzyjemne dla kibiców Górnika/Gieksy to skandal i sraka... W jakim wy świecie żyjecie?
Chyba nie jesteś w ogóle w temacie skoro takie dyrdymały tu wypisujesz.
emigrantPB - to koleś który non stop tłucze o Górniku , dlatego też kilka osób (w tym ja ) każe mu w********** z tymi jego przemyśleniami.Od siebie dodam że nie jestem kibicem Górnika ani żadną z jego zgód.Po prostu typek się sra o wszystko co się tyczy KSG i tyle.

tgknw

Post autor: tgknw » 13.08.2016, 17:16

P1945G pisze:
_Southern_Poland_ pisze:
MONSTER1945 pisze:Wczoraj młodzi z Piasta zamalowuja prawie wszystkie grafy na Labedach (fc górnika w Gliwicach). Dzis gornicy odmalowuja grafy, HPG przyjezdza w odwiedziny w okolo 20 osob, podobna liczba torcidy gliwice ktora na widok biegnacych piastoli strzela z rakietnic i bierze kije w rece, po odpaleniu wszystkich rakietnic zaczynaja uciekac. Zapewne wielka torca ktora nigdy nie ucieka jak zwykle napisze ze byli to mlodzi ultrasi, jednakze chlopy w wieku od 20 do 30 lat ktorych wiekszosc wazyla kolo 100 ladnie ubrani w pitbulowki to nie osoby z przypadku, uciekajac w pospiechu gubia pare gadzetow oraz dowod jednego z "czolowych mlodych" - przyszlosci gornika haha. Panowie nastepnym razem wiecej odwagi, bardzo chcemy sie sprawdzic gdy jest nas po rowno bo zazwyczaj macie 5cio krotna przewage i szczycicie sie zwyciestwami. Do zobaczenia bardzo nie dlugo "Piast mocno odstaje sportowo od torcidy gliwice nie ma cie do nas podjazdu" buahaha dzisiaj też nie mieliśmy?
Farmazony:)

Czy tamta zaloga na sosnicy to zaloga GKSG ktora chciala dojebac Ruch ale delikatnie mowiac "zrezygnowala" ? potwietrdzasz czy zaprzeczasz? zapewne nie wiesz.
Piszac o zajsciu na Labedach ze to farmazon, robisz z siebie tu frajera, tak jawnie. Wiesz dlaczego nasi chlopacy tak glosno o tym zapewne pisza ? ze byly tam od was "wazne" w Gliwicach jak i calej Torcidzie osoby. Zabrakło rakiet i trzeba bylo sie wiatrowac, a tak glosno smieja sie z Piasta :)
tyle że to była załoga KSG i chcieli dojebać was i tak zrobili :)

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 13.08.2016, 17:24

toni87 pisze:
19KSG48 pisze:chodzi im o udostępnienie stadionu a nie wpuszczanie kibiców ale swoja drogą stadion to nasz drugi dom więc nie musimy go udostępniać byle komu
Wiem o co im chodzilo i do tego dazylem, zeby uswiadomic im, ze mozna dyskutowac o puli biletow do klatki czy wpuszczaniu na zakazie, a nie o udostepnianiu swojego stadionu. Gdyby sytuacja byla odwrotna efekt bylby taki sam wiec takie pierdolenie jest zabawne. I nie przekona mnie nawet to ze Ruch ich do siebie wpuscil bo to byl okres kiedy wzajemnie sie glaskali.
Głaskasz to się ty szczawiu z kolegami z Gieksy po wawrzynach.Pojęcia słowa honor,szacunek są wam obce jak mało komu.Teraz mnie zjebaj i każ wypierdalac.Norma

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 13.08.2016, 17:28

pangrzegorz1975 pisze:
toni87 pisze:
Głaskasz to się ty szczawiu z kolegami z Gieksy po wawrzynach.Pojęcia słowa honor,szacunek są wam obce jak mało komu.Teraz mnie zjebaj i każ wypierdalac.Norma
polonii to na pewno honor obcy

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 13.08.2016, 17:37

nie chce być złosliwy ale to was przez lata nazywano ludzmi bez honoru (nawet przez waszą obecną zgodę) więc to co piszesz jest w c*** nie na miejscu bo do Polonii pod tym względu nie macie się co porównywać

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 13.08.2016, 17:39

przykład?

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 13.08.2016, 17:47

zadźganie kibica Odry Wodzisław, rakietnica która zabiła kibica Ruchu (potem szczycenie się tym w śpiewach), koktajle w pociągi a potem spiewanie "paliłeś sie wrocławski psie", akcja z Rakowem i wiele wiele innych; szczerze nie chce mi się wymieniać, nie znasz historii swojej ekipy czy palisz jana? Kibice Gieksy otwarcie wam jechali wtedy od konfidentów, podobnie jak inne ekipy, nawet były rozmowy między głównymi ekipami w kraju by nie wpuszczać was nigdzie i bojkotowac was przez wasze niezliczone krzywe akcje. Wiem że mnie zaraz obszczekają gwiazdy tego tematu ale takie są fakty

Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy » 13.08.2016, 17:49

Rozmowa z nim nie ma sensu, koledzy mu o takich faktach nie mówili
Na pogrzebie ś.p Rajmunda padły piękne słowa ze strony ważnego kibica GiekSy, który notabene przestał się udzielać po przybiciu układu z Górnikiem

toni87

Post autor: toni87 » 13.08.2016, 18:02

Blue Old Boy pisze:Rozmowa z nim nie ma sensu, koledzy mu o takich faktach nie mówili
Na pogrzebie ś.p Rajmunda padły piękne słowa ze strony ważnego kibica GiekSy, który notabene przestał się udzielać po przybiciu układu z Górnikiem
Idz porozmawiaj o tym ze swoim nowym ukladowiczem. Tamat dotyczyl udostepnianiu wlasnego stadionu, a cymbaly juz odwrocily kota ogonem zeby wylewac swoje smutne historyczne przemyslenia.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 13.08.2016, 18:58

Wiem, tylko sprawdzałem kumatość typa z innej części polski

Jazdan

Post autor: Jazdan » 13.08.2016, 19:36

Bla,bla,bla....no i co ku***. Były takie akcje no i c***. My np.do takiej Wisły nie możemy się równać(mowa o sprzęcie,głowach i innych takich sprawach), a patrzcie jak wielce honorowe ekipy wyjechały z nią w śline.

A Rajmund to zwykła ku*** konfidentka była.

Jazdan

Post autor: Jazdan » 13.08.2016, 19:40

Pijana powietrzem ale z tymi konfidentami to już odlecialeś.

_Southern_Poland_

Post autor: _Southern_Poland_ » 13.08.2016, 20:54

??? pisze:Jasny gwint. Torcipa ma zawsze swoją wersję wydarzeń. Najlepszy był koleś, który zalecał bicie konia przy wzmiance o swojej zgodzie. Teraz już wiem dlaczego powstało hasło Górnik Gieksa dwa pedały.
Z kompleksów waszych.

aspirant Góźdź

Post autor: aspirant Góźdź » 13.08.2016, 22:16

pijany powietrzem pisze:zadźganie kibica Odry Wodzisław, rakietnica która zabiła kibica Ruchu (potem szczycenie się tym w śpiewach), koktajle w pociągi a potem spiewanie "paliłeś sie wrocławski psie", akcja z Rakowem i wiele wiele innych; szczerze nie chce mi się wymieniać, nie znasz historii swojej ekipy czy palisz jana? Kibice Gieksy otwarcie wam jechali wtedy od konfidentów, podobnie jak inne ekipy, nawet były rozmowy między głównymi ekipami w kraju by nie wpuszczać was nigdzie i bojkotowac was przez wasze niezliczone krzywe akcje. Wiem że mnie zaraz obszczekają gwiazdy tego tematu ale takie są fakty
To nie rakietnica była powodem śmierci kibica Ruchu, tylko petarda, która wybuchła mu w kieszeni i rozerwała tętnicę. Nie wierzysz, to niech ci to potwierdzą chorzowscy. W ogóle akcje,które raczyłeś przytoczyć znasz tylko i wyłącznie z tego forum, wszystkie pochodzą z lat 90' i początku następnego wieku. Te lata 90' to czas, który większość tzw. kumatych wspomina z takim rozżewieniem, jak co najmniej pierwsza dupaka. A która ekipa wtedy nie miała krzywych akcji? KAŻDA MIAŁA. Większe, lub mniejsze, ale każda ekipa miała coś na sumieniu. Po prostu takie były czasy, że pojedyncze akcje rzutowały na całokształt danej ekipy.
A co do rzekomych rozmów głównych ekip w kraju o bojkotowaniu Górnika - a wielka szkoda, że do tego nie doszło. Górnik Zabrze kontra reszta Polski. Cudny scenariusz. Jeszcze jedno dniowe układy o nieagresji, jeżeli w okolicy pojawiało by się KSG. Już to widzę, jak emigrantPB liże się po jajach z PF, bo właśnie gra Polonia Bytom z Górnikiem. Przy tym, co się dzieje obecnie w kibolskim światku, taka solowa egzystencja byłaby zajebista. No bo jak to teraz jest? Lech napierdala kibiców np. Śląska czy tam Ruchu, a za parę dni jest wszystko ok i robimy interesy? Gdzie tu ku*** kibicowskie tradycje, jak wszystko kręci się wokół koksu i hajsu. Dzisiaj mamy układ z tymi, za miesiąc z innymi. Fajnie. Mam nadzieję, że Górnik zostanie przy tych, z którymi trzyma teraz. Nikogo więcej, ani sztucznych sztam, ani śmiesznych układów.
PS jest ktoś w stanie wymienić wszystkie zgody Ruchu, i ew. ich układowiczów? Pytanie nie do kibiców chorzowskich.
I pytanie nr dwa - jest druga ekipa w PL, która ma tylu sztucznych przydupasów co niebiescy?

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 13.08.2016, 22:25

aspirant Góźdź pisze:
pijany powietrzem pisze:zadźganie kibica Odry Wodzisław, rakietnica która zabiła kibica Ruchu (potem szczycenie się tym w śpiewach), koktajle w pociągi a potem spiewanie "paliłeś sie wrocławski psie", akcja z Rakowem i wiele wiele innych; szczerze nie chce mi się wymieniać, nie znasz historii swojej ekipy czy palisz jana? Kibice Gieksy otwarcie wam jechali wtedy od konfidentów, podobnie jak inne ekipy, nawet były rozmowy między głównymi ekipami w kraju by nie wpuszczać was nigdzie i bojkotowac was przez wasze niezliczone krzywe akcje. Wiem że mnie zaraz obszczekają gwiazdy tego tematu ale takie są fakty
To nie rakietnica była powodem śmierci kibica Ruchu, tylko petarda, która wybuchła mu w kieszeni i rozerwała tętnicę. Nie wierzysz, to niech ci to potwierdzą chorzowscy. W ogóle akcje,które raczyłeś przytoczyć znasz tylko i wyłącznie z tego forum, wszystkie pochodzą z lat 90' i początku następnego wieku. Te lata 90' to czas, który większość tzw. kumatych wspomina z takim rozżewieniem, jak co najmniej pierwsza dupaka. A która ekipa wtedy nie miała krzywych akcji? KAŻDA MIAŁA. Większe, lub mniejsze, ale każda ekipa miała coś na sumieniu. Po prostu takie były czasy, że pojedyncze akcje rzutowały na całokształt danej ekipy.
A co do rzekomych rozmów głównych ekip w kraju o bojkotowaniu Górnika - a wielka szkoda, że do tego nie doszło. Górnik Zabrze kontra reszta Polski. Cudny scenariusz. Jeszcze jedno dniowe układy o nieagresji, jeżeli w okolicy pojawiało by się KSG. Już to widzę, jak emigrantPB liże się po jajach z PF, bo właśnie gra Polonia Bytom z Górnikiem. Przy tym, co się dzieje obecnie w kibolskim światku, taka solowa egzystencja byłaby zajebista. No bo jak to teraz jest? Lech napierdala kibiców np. Śląska czy tam Ruchu, a za parę dni jest wszystko ok i robimy interesy? Gdzie tu ku*** kibicowskie tradycje, jak wszystko kręci się wokół koksu i hajsu. Dzisiaj mamy układ z tymi, za miesiąc z innymi. Fajnie. Mam nadzieję, że Górnik zostanie przy tych, z którymi trzyma teraz. Nikogo więcej, ani sztucznych sztam, ani śmiesznych układów.
PS jest ktoś w stanie wymienić wszystkie zgody Ruchu, i ew. ich układowiczów? Pytanie nie do kibiców chorzowskich.
I pytanie nr dwa - jest druga ekipa w PL, która ma tylu sztucznych przydupasów co niebiescy?
ad 2-Górnik ich przebija zdecydowanie.Eh wy rakietnice-całe życie

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 13.08.2016, 23:04

pangrzegorz wymień ich?

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 13.08.2016, 23:09

aspirant Góźdź pisze:A co do rzekomych rozmów głównych ekip w kraju o bojkotowaniu Górnika...
jakich rzekomych skoro miały miejsce?

aspirant Góźdź

Post autor: aspirant Góźdź » 13.08.2016, 23:16

Pogadali, pogadali i co? Się nie dogadali? Wymień mi chociaż 3 ekipy, które prowadziły te poważne rozmowy, z których gówno wyszło.

polakmaly

Post autor: polakmaly » 14.08.2016, 09:28

Ile Odry W. wczoraj w Raciborzu? Ile z tego Włókniarza Kietrz? FC Odry z Raciborza obecny?
pozdro

ODPOWIEDZ