Wisła - Korna

Opisy spotkań i wydarzeń sportowych.

Moderator: Automoderation

Jnon

Wisła - Korna

Post autor: Jnon »

Hehe. Szkoda słów. Nie chce ujmować Wiśle tego, że była lepsza, ale dziś w PRAWIDŁOWO zdobytych bramkach było 2:2.
iparts.pl
DPK
ban

Post autor: DPK »

8:8 widziałeś z trybun czy przed tv? :lol:
fx.

Post autor: fx. »

Jnon

Post autor: Jnon »

8:8 ?:) O co Ci chodzi?

A co do bramek to przy pierwszej bramce był spalony. I to ze 2 metry.
Druga bramka - no tu się nie rozstrzygnie. Na świeżo myślałem, że karny był, po powtórkach mam wątpliwości.

Trzecia i czwarta bramka były zdobyty poprawnie. Czwarta była nawet bardzo ładna i brawa Wiśle się należą. Z trzeciej to się tylko śmiać można :)

Bramki korony były zdobyte prawidłowo. Pierwszej główny mógł nie zauwazc, ale boczny? Druga bramka to już śmiech na sali... Do spalonego to z metr brakował.
B.R.B.S

Post autor: B.R.B.S »

Nie ma co debatować na temat tego meczu,wynik jest ustalony.Każdy może w sumie powiedzieć że "byłoby gdyby"ale fakty są inne mi natomiast podobało się pojaśnienie Świerczewskiego w przerwie co do pracy arbitra.Ogólnie nie zmienia to faktu że to blamaż Korony.
glowaCK

Post autor: glowaCK »

Jnon pisze:
A co do bramek to przy pierwszej bramce był spalony. I to ze 2 metry.
Druga bramka - no tu się nie rozstrzygnie. Na świeżo myślałem, że karny był, po powtórkach mam wątpliwości.

Trzecia i czwarta bramka były zdobyty poprawnie. Czwarta była nawet bardzo ładna i brawa Wiśle się należą. Z trzeciej to się tylko śmiać można :)

Bramki korony były zdobyte prawidłowo. Pierwszej główny mógł nie zauwazc, ale boczny? Druga bramka to już śmiech na sali... Do spalonego to z metr brakował.
Popieram a należy powiedzieć, że gdyby nie te pierwsze bramki to Korona najprawdopodobniej nie załamała by się tak szybko. Polscy sędziowie...
ODPOWIEDZ