Wisła pogodzi całe Podkarpacie, nawet Widzew i Stal Rz. z Resovią ;)pilsko pisze:Widzew - Resovia? Wczoraj razem na sektorze

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
-
Tak i wspólnie jebali Łks.
-
https://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0Combat pisze:Bez spiny.Jeszcze kilka miechów temu Wisła śpiewała Ruchowi prosto w ryj, że Ruch to c***.Co teraz jest to wszyscy wiedzą.W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe.MW10 pisze:od 2:39 masz zaznaczenie dobrych kontaktówbiohazard pisze:Pytanie do kogoś rzetelnego
Pare lat wstecz znajomy, z którym nie utrzymuje już kontaktów (studia) wspominał o dobrych kontaktach GKS Katowice z ŁKS Łódź, pytanie jak to wygląda obecnie? Co stanęło na przeszkodzie w bliższych kontaktach (układ, zgoda?), pozistałem zgody Łodzian?
https://www.youtube.com/watch?v=4pvab1xr_AA
Ci to dopiero sobie wrzucali a niedlugo potem układzik.Także skonczcie już pierdolic dałny o ukladzie na linii PF-WSH.
1910
-
[/quote]rozpierdol pisze:https://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0biohazard pisze:Pytanie do kogoś rzetelnego
Pare lat wstecz znajomy, z którym nie utrzymuje już kontaktów (studia) wspominał o dobrych kontaktach GKS Katowice z ŁKS Łódź, pytanie jak to wygląda obecnie? Co stanęło na przeszkodzie w bliższych kontaktach (układ, zgoda?), pozistałem zgody Łodzian?
Bez spiny.Jeszcze kilka miechów temu Wisła śpiewała Ruchowi prosto w ryj, że Ruch to c***.Co teraz jest to wszyscy wiedzą.W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe.
Ci to dopiero sobie wrzucali a niedlugo potem układzik.Także skonczcie już pierdolic dałny o ukladzie na linii PF-WSH.
To bylo 8 lat temu. Widzew kosa z Wisłą Ruch to samo i to w tym roku ba kilka tygodni przed układem właściwie tylko część ekipy miało uklady 30 osob z Ruchu! Pionki jesteście i tyle. 30 osob robi co chce. A reszta jak pionki na szachownicy patrzy i robi co każą.
-
Ile lat trwa układ żydów z Lechem? I skąd Ty ku*** następny dzbanie możesz wiedzieć ile osób z PF i WSH zrobiło układ?! Patrzyłeś i robiłeś co Ci kazano to Ty jak Ci wujek do wanny wchodził.Sebastian75 pisze:To bylo 8 lat temu. Widzew kosa z Wisłą Ruch to samo i to w tym roku ba kilka tygodni przed układem właściwie tylko część ekipy miało uklady 30 osob z Ruchu! Pionki jesteście i tyle. 30 osob robi co chce. A reszta jak pionki na szachownicy patrzy i robi co każą.
-
Na c*** kurwiarzu Nas wciągasz w te wasze gierki? Co ma Nasz układ do waszego? A żydówki to masz za siostrę spod Łodzi.
-
Za Ruchem! Widzew juz nie ma ukladu z Lechem wiec w sumie nie trafiłeś..
-
Ty chyba sam swoim dziecia do wanny wchodzisz że tak o tym piszesz hehe Ty tu chyba spisz na tym kibice net kiedy się nie wejdzie to twoje posty psie rusz dupe na wyjazd a dopiero szczękaj po internecie!za Ruchem ! pisze:Ile lat trwa układ żydów z Lechem? I skąd Ty ku*** następny dzbanie możesz wiedzieć ile osób z PF i WSH zrobiło układ?! Patrzyłeś i robiłeś co Ci kazano to Ty jak Ci wujek do wanny wchodził.Sebastian75 pisze:To bylo 8 lat temu. Widzew kosa z Wisłą Ruch to samo i to w tym roku ba kilka tygodni przed układem właściwie tylko część ekipy miało uklady 30 osob z Ruchu! Pionki jesteście i tyle. 30 osob robi co chce. A reszta jak pionki na szachownicy patrzy i robi co każą.
-
Łks dumnie razem z Cracovią pod faną Jude Gang a wy tutaj spinacie się jakby kolega z Ruchu napisał niewiadomo co :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
a wy dumnie staliscie bez flagi na derbach jak fc Unia T i Polonia PZgierz pisze:Łks dumnie razem z Cracovią pod faną Jude Gang a wy tutaj spinacie się jakby kolega z Ruchu napisał niewiadomo co :)
-
Jak mieli kontakty od kilku lat to sie nie dziwie. Wy macie tam niezłe cyrki pachołki co wam powiedzą to zrobicie w ciągu 1 dnia.szwadron97 pisze:a wy dumnie staliscie bez flagi na derbach jak fc Unia T i Polonia PZgierz pisze:Łks dumnie razem z Cracovią pod faną Jude Gang a wy tutaj spinacie się jakby kolega z Ruchu napisał niewiadomo co :)
-
Nie wiem z jakiego tam klubu jestes i w sumie w ch* mam to ale wiedz ze twoje zgody byly robione zapewne w nie wiecej osob wiec sam siebie pionku obrazasz ;)Sebastian75 pisze: To bylo 8 lat temu. Widzew kosa z Wisłą Ruch to samo i to w tym roku ba kilka tygodni przed układem właściwie tylko część ekipy miało uklady 30 osob z Ruchu! Pionki jesteście i tyle. 30 osob robi co chce. A reszta jak pionki na szachownicy patrzy i robi co każą.
Placzcie ku**y dalej bo wlasnie wasz placz umacnie Nasze przekonanie ze uklad z Wisla to byl dobry ruch.
ps. Lks z Craxa ukladu nie przybile puki ktos z elksy nie da swojej zony do dymania. Jak widac nadal nie moga sie zdecydowac.
-
Cracovia chciała teraz walić Twoją siostrę także nie trafiłeś. Masz odpowiedź na Twoim poziomie. PUki się nie nauczysz polskiego to nie pisz.ImPawel pisze:Nie wiem z jakiego tam klubu jestes i w sumie w ch* mam to ale wiedz ze twoje zgody byly robione zapewne w nie wiecej osob wiec sam siebie pionku obrazasz ;)Sebastian75 pisze: To bylo 8 lat temu. Widzew kosa z Wisłą Ruch to samo i to w tym roku ba kilka tygodni przed układem właściwie tylko część ekipy miało uklady 30 osob z Ruchu! Pionki jesteście i tyle. 30 osob robi co chce. A reszta jak pionki na szachownicy patrzy i robi co każą.
Placzcie ku**y dalej bo wlasnie wasz placz umacnie Nasze przekonanie ze uklad z Wisla to byl dobry ruch.
ps. Lks z Craxa ukladu nie przybile puki ktos z elksy nie da swojej zony do dymania. Jak widac nadal nie moga sie zdecydowac.
-
Kosa.krzycho_ASR pisze:Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
Znasz może genezę?takitamtak pisze:Kosa.krzycho_ASR pisze:Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
to byla twoja ze tak zabolalo? Juz jeden od was (sami uczeni w tym Lksie) poprawial bledy innym i szybko mu znalazlem jego wiec nie kaz mi grzebac w twoich wypocinach.MISTRZ1908 pisze: Cracovia chciała teraz walić Twoją siostrę także nie trafiłeś. Masz odpowiedź na Twoim poziomie. PUki się nie nauczysz polskiego to nie pisz.
Nie mozesz mi odpowiedziec na moim poziomie bo jest nie osiagalny dla ciebie.
TYLKO WIDZEW!
-
Do książek matole
-
Może nie geneza, ale Górnik miał zgodę z Arką jeszcze w połowie lat '90 (?), natomiast Piast Gliwice miał lub też chciał mieć z Lechią, nawet jakiś czas temu było widać oznaki sympatii do Gdańszczan ze strony Piasto o czym było nawet w tym temacie pisane.krzycho_ASR pisze:Znasz może genezę?takitamtak pisze:Kosa.krzycho_ASR pisze:Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
Może nie geneza, ale Górnik miał zgodę z Arką jeszcze w połowie lat '90 (?), natomiast Piast Gliwice miał lub też chciał mieć z Lechią, nawet jakiś czas temu było widać oznaki sympatii do Gdańszczan ze strony Piasto o czym było nawet w tym temacie pisane.[/quote]
Miał, ale co najlepsze, zgoda nigdy oficjalnie nie została zerwana tylko "umarła śmiercią naturalną" z powodu braku kontaktów.
Jednak po pierwszym naszym meczu w drugiej lidze starsi odnowili swoje prywatne kontakty ze starymi z Piasta i utrzymują je do dziś.
Miał, ale co najlepsze, zgoda nigdy oficjalnie nie została zerwana tylko "umarła śmiercią naturalną" z powodu braku kontaktów.
Jednak po pierwszym naszym meczu w drugiej lidze starsi odnowili swoje prywatne kontakty ze starymi z Piasta i utrzymują je do dziś.
-
Żeby odpowiadać na Twoim poziomie to musiałbym się cofnąć z edukacją jakieś 20lat. Spierdoliłeś się do Nas c*** wie o co. Bajek się naczytałeś i p********* jak Kaziu po jabolu.ImPawel pisze:to byla twoja ze tak zabolalo? Juz jeden od was (sami uczeni w tym Lksie) poprawial bledy innym i szybko mu znalazlem jego wiec nie kaz mi grzebac w twoich wypocinach.MISTRZ1908 pisze: Cracovia chciała teraz walić Twoją siostrę także nie trafiłeś. Masz odpowiedź na Twoim poziomie. PUki się nie nauczysz polskiego to nie pisz.
Nie mozesz mi odpowiedziec na moim poziomie bo jest nie osiagalny dla ciebie.
j**** Widzew! A tak na poważnie to mam szacunek do innych klubów,pewnie nie wiesz jak tak można ale uwierz,że można. A Ty tylko w tym interneciw możesz popierdolić.
Ile masz wyjazdów?
-
Górnik zawsze był pro Arka. Lechia skroiła pamiętam flagę Forza Górnik w latach 90tychkrzycho_ASR pisze:Znasz może genezę?takitamtak pisze:Kosa.krzycho_ASR pisze:Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
W zinie Lechii był opis zdobycia tej flagi.
[link]
[link]
-
Kosa sięga lat 80-tych i naszej zgody z Piastem(kontakty nawiązane po meczu PP w Piotrkowie w 1983) i nieco późniejszej wyprawy "starszych" do Gliwic(po drodze na mecz w Krakowie) gdzie po grubej imprezie Lechiści mieli zostać na meczu Piasta, a po meczu razem ganiali Górników po Gliwicach. Potem Górnicy nawiązali przyjazne kontakty z Arką i tak to poszło. W latach 90-tych pamiętam że na Górnika wyjątkowo łatwo szło zwołanie u nas "do bicia"krzycho_ASR pisze:Znasz może genezę?takitamtak pisze:Kosa.krzycho_ASR pisze:Jakie relacje na linii Lechia-Górnik?
-
Oceniasz to po bledzie ortograficznym? Gratki humanisci duzo zarabiaja ;)MISTRZ1908 pisze: Żeby odpowiadać na Twoim poziomie to musiałbym się cofnąć z edukacją jakieś 20lat. Spierdoliłeś się do Nas c*** wie o co. Bajek się naczytałeś i p********* jak Kaziu po jabolu.
j**** Widzew! A tak na poważnie to mam szacunek do innych klubów,pewnie nie wiesz jak tak można ale uwierz,że można. A Ty tylko w tym interneciw możesz popierdolić.
Ile masz wyjazdów?
serio? nie wiesz o co? Bo mnie wkur.... jak ktos tylko sra sie do innych klubow (jak Ty do Widzewa) a pozniej jeszcze piszesz o szacunku do innych?Spierdoliłeś się do Nas c*** wie o co
Wyjazdy? Nie licze, ale z racji tego ze do Lodzi mam 250km to kilometrow zrobiles pewnie maly % tego co ja ;)
Karnety juz kupione Lksiaki? Ja swoj mam ;)
-
Nic nie rozumiem z Twojego bełkotu ale ok,niech będzie na Twoim. Widzew naj.
-
Się porobiło. Resovia przez 33 lata "jebała" z ŁKSem Widzew, żeby teraz dopingować RTS w Krakowie......
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Resovia dopingowała RTS w Krakowie a to ciekawostka...zdrowa krowa pisze:Się porobiło. Resovia przez 33 lata "jebała" z ŁKSem Widzew, żeby teraz dopingować RTS w Krakowie......
-
Czy tam "pozdrawiała" RTS razem Wisłą - zgodnie z tym co przeczytali w przedmeczowym oświadczeniu :)
-
Ale byłeś tam i widziałeś jak Resovia pozdrawia ten RTS czy jak?zdrowa krowa pisze:Czy tam "pozdrawiała" RTS razem Wisłą - zgodnie z tym co przeczytali w przedmeczowym oświadczeniu :)
-
Jeżeli nie śpiewała na derbach to będzie musiała się pożegnać z Wisłą :Dza Ruchem ! pisze:Ale byłeś tam i widziałeś jak Resovia pozdrawia ten RTS czy jak?zdrowa krowa pisze:Czy tam "pozdrawiała" RTS razem Wisłą - zgodnie z tym co przeczytali w przedmeczowym oświadczeniu :)
Hahahah wy to macie rozkminy :)
-
Nie byłem, nie wiedziałem, nie słyszałem. Dobrze wiesz o co chodzi - jeszcze 2 miesiące temu Sovia z Widzewem na jednym sektorze? Bez odbioru.
-
Zgoda KSZO-SLOVAN LIBEREC-historia.
-
Geneza kosy Lechia-Górnik
Lechia zawsze miała lepsze kontakty z Piastem które są utrzymywane do dziś Lechiści zawsze są dobrze przyjmowani w Gliwicach i to samo na odwrót a Górnik w latach 90 miał zgodę z Arką i z tego co wiem od tego czasu na lini Lechia-Górnik jest kosa
Lechia zawsze miała lepsze kontakty z Piastem które są utrzymywane do dziś Lechiści zawsze są dobrze przyjmowani w Gliwicach i to samo na odwrót a Górnik w latach 90 miał zgodę z Arką i z tego co wiem od tego czasu na lini Lechia-Górnik jest kosa
-
Może nie pozdrawiali RTS-u ale za to Wisła fc Rzeszów wraz z RTS-em wspólnie "jebał" ŁKS.
-
Lechia skroiła Górnikowi 2 flagi.Druga to "Otmęt".keszkewmeszke pisze: Górnik zawsze był pro Arka. Lechia skroiła pamiętam flagę Forza Górnik w latach 90tych
-
A jak to było z tą flagą Górnika co ją skroił Hutnik Nowa Huta?
-
Zajebali nam z magazynu i nie tylko nam Ruch też stracił flage/flagi ale im zwrócili. Temat wałkowany wiele razy na forum.chlorekmetylenu pisze:A jak to było z tą flagą Górnika co ją skroił Hutnik Nowa Huta?
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Wyjebali ją z magazynu. Tego samego dnia skroili też Ruch z flagi. Polonie Bytom im się nie udało bo prezes? Polonii im flagi nie wydał bo wiedział że coś nie gra.chlorekmetylenu pisze:A jak to było z tą flagą Górnika co ją skroił Hutnik Nowa Huta?
-
Mam pytanie do kibiców Rakowa, jaka jest aktualnie wasza największa kosa? na kogo macie największe ciśnienie?