Brawo dla Zagłębia za arsenał. Gdyby pojechali bez niczego i dostali w pizde byłoby pierdolenie, że nie przygotowani, że wstyd polskiej scenie przynieśli itd. Chłopaki wiedzieli czego mogą się spodziewać i wzięli odpowiednie zabawki. Każda polska ekipa jadąca w tamte strony powinna brać podobne zaopatrzenie.
Natomiast sportowo, najgorzej jak wypadną na mistrza Danii.
Ogólnie rzecz biorąc, Warszawiacy mają bardzo dużą szansę na awans do fazy grupowej Ligi Mistrzów.
Teraz to nie ma co patrzeć na ten przyszły, ostatni kwalifikacyjny dwumecz przez pryzmat kibicowski. O tym będzie można mówić i gdybać przed następnym losowaniem do grup(czy to LE czy LM). Życzę Legii tego Dundalka i niech ku*** w końcu ktoś awansuje do tej LM, tam zadymi stadiony, narobi hałasu na tych ichniejszych smutnych trybunach i trochę hajsu zarobi(na kary będzie).
Wiem, że temat dotyczy polskich ekip, ale wygooglujcie sobie jaki numer odwalili wczoraj kibice Dinama Bukareszt na meczu Steauy z Man City. Z okazji 30 rocznicy zdobycia przez Steauę Pucharu Europy prezes klubu ufundował kartoniadę na całą długość trybuny. Napis miał brzmieć Steaua na górnej trybunie i Bukareszt na dolnej. Pod firmę od opraw podszyli się kibice Dinama i na górnej trybunie utworzyli napis Doar Dinamo (tylko Dinamo). Akcja pierwsza klasa.
Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
kitakabana pisze:Januszy i polonusow pond połowa publiczności. Info z miejsca ☺ z mojego osiedla 12 polaczkow a mieszkamy 140 km od Dublina i żaden nie za Legią, 3 w tym ja interesuje się piłką. Taki klimat... co tu robić w środowy wieczór
Szmato nie wracaj już.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
Czy ktoś chcę czy nie (L) na 99,9 już w Lidze Mistrzów
Nic tylko życzyć konkretniejszych ekip typu Atletico M , ROMA czy PSG a nie jakiegoś gówna typu Barcelona
Legia w lidze mistrzów.To teraz ani opraw ani nic już nie będzie,bo przecież nikt nie dopuści do tego by wyjebali ich z LM.To już lepiej jak grali w LE.
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Strzałka pisze:
Lechii może nie ''pozdrawiali'' ale ''pozdrowili'' Widzew na sam koniec.To pewnie w nawiązaniu do tego,że ostatni raz w LM grał RTS.
Także c*** z nimi.