ŚWIĘTA WOJNA-CZYLI DERBY KRAKOWA -05.08.2016
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: ŚWIĘTA WOJNA-CZYLI DERBY KRAKOWA -05.08.2016
Bilety dla Wisły na Derby nie trafiły w ogóle do wolnej sprzedaży więc bez obaw - wiadomo co za ludzie będą w sektorze gości i nie są to osoby typu "a ja lubię dalej Śląsk bo się z nimi vlepkami wymieniłem". Będzie trzeba to cały sektor krzyknie doping pro Ruch, będzie trzeba to cały sektor krzyknie o jebaniu Śląska.
Komunikat się pojawił bo na c*** dzwonić do każdego z osobna jak można wrzucić krótką wzmiankę na SKWK.
Komunikat się pojawił bo na c*** dzwonić do każdego z osobna jak można wrzucić krótką wzmiankę na SKWK.
-
Ty ośmieszasz tą Wisłę nieświadomie czy wtyką Cracovii jesteś?kosacki pisze:Bilety dla Wisły na Derby nie trafiły w ogóle do wolnej sprzedaży więc bez obaw - wiadomo co za ludzie będą w sektorze gości i nie są to osoby typu "a ja lubię dalej Śląsk bo się z nimi vlepkami wymieniłem". Będzie trzeba to cały sektor krzyknie doping pro Ruch, będzie trzeba to cały sektor krzyknie o jebaniu Śląska.
-
Zwykła informacja odnośnie "wyjazdu", a Wy się tutaj z tego naśmiewacie.
Jak w Waszych klubach jest info, że "wszyscy na żółto" i "doping na pełnej kurwie" czy "jedziemy / idziemy wszyscy" to wtedy jest wszystko cacy?
Banda ku*** idiotów, która ma wolne od szkoły i się ujebała Wisły, a w historii kibicowskiej Polski nie takie numery się zdarzały.
Tak, jestem z Ruchu i nie jestem obiektywny.
Jak w Waszych klubach jest info, że "wszyscy na żółto" i "doping na pełnej kurwie" czy "jedziemy / idziemy wszyscy" to wtedy jest wszystko cacy?
Banda ku*** idiotów, która ma wolne od szkoły i się ujebała Wisły, a w historii kibicowskiej Polski nie takie numery się zdarzały.
-
Powiedz to władzom swojego klubu, którzy mają problem z obsługą kalkulatora (vs Celtic)Sensi_ pisze:Ty ośmieszasz tą Wisłę nieświadomie czy wtyką Cracovii jesteś?kosacki pisze:Bilety dla Wisły na Derby nie trafiły w ogóle do wolnej sprzedaży więc bez obaw - wiadomo co za ludzie będą w sektorze gości i nie są to osoby typu "a ja lubię dalej Śląsk bo się z nimi vlepkami wymieniłem". Będzie trzeba to cały sektor krzyknie doping pro Ruch, będzie trzeba to cały sektor krzyknie o jebaniu Śląska.
Tej parodii jeszcze długo nikt nie przebije.
-
Zacząłem dopiero w tym temacie, odpowiadając na Twojego jednego posta. Masz symbol oblężonej twierdzy? Gdybyś przyjął do wiadomości jakim jesteś paziem i odpuścił wypowiadanie się w tematach kibicowskich, może za Twoim śladem poszliby podobni Tobie z drugiej strony błoń.Quorth pisze:Laurent-niestety poza czepianiem się mnie naokrągło
Pierwsze "z brzegu"Quorth pisze: Jeśli piszesz, że pytam sie o każde osiedle masz halucynacje. Pytałem się specjalnie, prowokacyjnie o Azory i Bieżanów
Więcej nie wklejam bo szkoda tematu.Quorth pisze: Do pytań kolegi dołączyłbym pytanie o Kościuszkowskie
Jeszcze tylko o czytaniu ze zrozumieniem, bo zgrywałeś tu takiego inteligenta
Najpierw ja
Potem TyLaurent pisze: I piszę Ci to jako "kosa" zarówno Wisły i Cracovii.
No tak jak to u Ciebie jest z tym czytaniem? Kończę z Tobą dyskusję - tak jak pisałem, jesteś takim samym zjebem, jak kilku trolli z Kałuży do których sapiesz. Zostaw reprezentowanie Wisły na tym forum takim ludziom jak nrth czy PCTsw, a będzie wtedy szansa, na rzeczową dyskusję w temacie Krakowa i okolic.Quorth pisze:Jeśli nie potrafisz kup sobie majonez i melduj się na derbach u swoich guru przerzutów z Azorów itp
-
Gorzej jak Stefan z Wisły ciagle lubi Mariusza ze Śląska,a Achim z Rudy Slaskiej mu wyjebał przedniom jedynkę...I jak tu śpiewać narzucone piosnki..wbrew sobie czy jak?
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Laurent nie gadam z tobą bo zamiast gadać na jakikolwiek temat czepiasz się tylko mnie. Nejwyraźniej jesteś pedałem skoro tak cie interesuje-ty mi wisisz. A wracając do tematu-teraz sportowo Cracovia jest na fali -nawet zaliczyli rewelacyjny występ w pucharach:-). Całą erę Cupiała wypominali nam to, że frekwencje robią kibice sukcesu. Puchary, Kapustka itp...to powinno zapewnić Cracovii mega młyn a ultrasi powinni być na najwyższym poziomie-jak jest widzi każdy
-
w/w piłkarze gdy dołączyli do Wisły nie byli żadnymi gwiazdami, co najwyżej młodymi i dobrze zapowiadającymi się grajkami.
Stali się gwiazdami i rozpoznawalni w całej Polsce i nie tylko w czasie pobytu przy Reymonta skąd wypłynęli na szerokie wody.
Stali się gwiazdami i rozpoznawalni w całej Polsce i nie tylko w czasie pobytu przy Reymonta skąd wypłynęli na szerokie wody.
-
PaymanW pisze:Zwykła informacja odnośnie "wyjazdu", a Wy się tutaj z tego naśmiewacie.
Gdyby barwy mojego klubu były białe, a kazali by mi iść na żółto to zapytałbym PO c***? ku*** bo w czarnym groźniejsi będą... w c***.
-
A ty jestes jak stary gramofon ze zlamana plyta, co zacial sie na slowie kompleks i ciagle te kompleksy w glowie. Sam sie czepiasz ludzi, a nic sensownego nie masz do powiedzenia ani zadnej odpowiedzi oprocz tego co tu wyczytales albo zaslyszales pod trzepakiem albo na przerwie. Daj sobie na luz gosciu i naucz sie jakiegos nowego slowa, bo kompleks juz naduzyles kompleksowo, wiec daruj juz. Tylko Wisla jest wielka, bije wszystkich na glowe we wszystkim i postanawia najlepsze posuniecia i nie ma do czego sie przyczepic zupelnie, bo to absolutny TOP sceny, lepiej?Quorth pisze:Laurent nie gadam z tobą bo zamiast gadać na jakikolwiek temat czepiasz się tylko mnie. Nejwyraźniej jesteś pedałem skoro tak cie interesuje-ty mi wisisz. A wracając do tematu-teraz sportowo Cracovia jest na fali -nawet zaliczyli rewelacyjny występ w pucharach:-). Całą erę Cupiała wypominali nam to, że frekwencje robią kibice sukcesu. Puchary, Kapustka itp...to powinno zapewnić Cracovii mega młyn a ultrasi powinni być na najwyższym poziomie-jak jest widzi każdy

-
Bluzy PF sa tylko w czarnym kolorze :)BekazWas pisze:
Gdyby barwy mojego klubu były białe, a kazali by mi iść na żółto to zapytałbym PO c***? ku*** bo w czarnym groźniejsi będą... w c***.

-
Nikt Cracovii od czasu awansu (jednego i drugiego ) do Ekstraklapy nie bronił grać z wymienionymi przez Ciebie potęgami. Sportowo wiadome, gdzie było Wisły miejsce przez ostatnie kilkanaście lat- top w Polsce. Jednak Derby w ostatnich latach- mimo różnic klas w aspekcie sportowym- zawsze były wyrównane( poza nielicznymi wyjątkami). Podobnie z resztą ma się sprawa na ulicach Krakowa. Raz lepiej z jednej, raz z drugiej strony, ze wskazaniem jednak na Wisłę. Jak widzę ludzi, którzy piszą, że jedna lub druga ekipa ma powalająca przewagę, to niewiem, czy się śmiać, czy płakać ze śmiechu. Każdy średnio ogarnięty z jednej i drugiej strony wie, jak jest.ArkaOrłowo pisze:Nie chcę się wpierdalać w tą jakże ciekawą konwersację, ale jest różnica między JEDNYM (!) dobrym sezonem Cracovii skończonym wpierdolem w pierwszej rundzie LE, a kilkuletnimi (trwającymi prawie dekadę) bataliami gtsu z Realem Saragossa, Schalke, Parmą, Interem, Lazio, Panathinaikosem, Realem Madryt czy Barceloną z takimi (ówczesnymi na tamte czasy) gwiazdami w składzie jak Żurawski, Kosowski, Szymkowiak, Majdan, Frankowski, Uche, Kuźba czy Kałużny. Idąc tym tropem rozumowania mogę się zapytać kibiców Piasta - czemu pół Śląska wam nie kibicuje skoro zdobyliście wicemistrza w tamtym sezonie, no i czemu Lech nie jest systematycznie wybijany przez Dyskobolię skoro kiedyś przeszli w LE Manchester City i Herthę oraz kilka razy zdobyli bodajże wicemistrza?Quorth pisze:Laurent nie gadam z tobą bo zamiast gadać na jakikolwiek temat czepiasz się tylko mnie. Nejwyraźniej jesteś pedałem skoro tak cie interesuje-ty mi wisisz. A wracając do tematu-teraz sportowo Cracovia jest na fali -nawet zaliczyli rewelacyjny występ w pucharach:-). Całą erę Cupiała wypominali nam to, że frekwencje robią kibice sukcesu. Puchary, Kapustka itp...to powinno zapewnić Cracovii mega młyn a ultrasi powinni być na najwyższym poziomie-jak jest widzi każdy
Tyle przed derbami ode mnie. Na boisku wygra lepsza drużyna. To wiemy na pewno ;)
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
Akurat Quorth ma rację.Wisła was w każdym aspekcie przeskoczyła czy to publiki,opraw,ekipy,akcji na mieście.Jesteście cieniem dawnej Cracovii,która budziła postrach.Wisła was nosem wciąga i tyle w temacie.
1910
-
O akcjach na mieście w Krakowie z pewnością wiesz dużo. Nie ma to jak obiektywna ocena nowego układowicza. Zwłaszcza, że powołujesz się na słowa pazia, który dostał tu ciężki nokaut.rozpierdol pisze:Akurat Quorth ma rację.Wisła was w każdym aspekcie przeskoczyła czy to publiki,opraw,ekipy,akcji na mieście.Jesteście cieniem dawnej Cracovii,która budziła postrach.Wisła was nosem wciąga i tyle w temacie.
Da się napisać obiektywnie będąc kibicem Wisły? Da się. Jak to mawia młodzież - szanuję.Sportowo wiadome, gdzie było Wisły miejsce przez ostatnie kilkanaście lat- top w Polsce. Jednak Derby w ostatnich latach- mimo różnic klas w aspekcie sportowym- zawsze były wyrównane( poza nielicznymi wyjątkami). Podobnie z resztą ma się sprawa na ulicach Krakowa. Raz lepiej z jednej, raz z drugiej strony, ze wskazaniem jednak na Wisłę. Jak widzę ludzi, którzy piszą, że jedna lub druga ekipa ma powalająca przewagę, to niewiem, czy się śmiać, czy płakać ze śmiechu. Każdy średnio ogarnięty z jednej i drugiej strony wie, jak jest.
-
Laurent prosiłem żebyś się ode mnie odp...jeśli ciężkim nokautem nazywasz pisanie tego i samego ciągle na mój temat mimo tego, że mnie nie znasz pedale to gratuluje. Pisałem już, że kończę z tobą dyskusje i innym polecam to samo. Napiszecie cokolwiek-gej wam nie da spokoju. Jeśli chodzi o ultraskę Cracovia nigdy, nigdy nie miałą startu do Wisły. W pozostałych aspektach jak jest każdy widzi i nie potrzebna tu jest propaganda. Perturbacje ze zmianą układu jakiś czas będą na Wiśle widoczne i ucierpi na tym być może frekwencja ale nie chuliganka, która dzięki chorzowskim będzie silniejsza. Szkoda Lechii ale samo prucie się wszystkich o nowy ukłąd jasno oznaczają kto ma ból d..y
-
To jest zależne pewnie od tego czy Wisła przyjdzie ekipą ochlapusów z Libiąża czy bardziej bandą sportową. Z majonezem ma być śmiesznie w stronę Cracovii ale na ów meczu z Lechią na którym majonez wracał w stronę sektora przyjezdnych to raczej zasługa pijaczyny w koszulce Wisła Libiąż. Przyjezdni mieli klauna z którego śmiali się we własnym sektorze, przynosili co raz to nowe fanty a ten ku uciesze pijanych kompanów rzucał.
-
Myślenie nie boli, a wujek Google nie bije. HKS -Hutniczy KSMod/R\y pisze:no to nieźle pisze:Trochę Cię poniosło,bo większa część Polski z was się śmieje.Kompleksy?Przecież na przestrzeni ostatniego roku-dwóch to wy w większości malowideł macie jakieś wstawki o anty Cracovia.To samo gadżety i koszulki.Wasz układ "stricte chuligański"(jak to było napisane w tysięcznym oświadczeniu)jest śmiechem na całą Polskę.Nigdy nie widziałem by ktoś lizał tak mocno d*** Ruchowi jak wy :) Cóż,tak lubicie i tyle :) Ostatnia sprawa.Wasze oświadczenie/ultimatum tyczy sie tego,że jeśli ktoś nie będzie śpiewał "Ruch,Ruch-CHKS"to zostanie wyjebany z waszej Wisełki? :)
Ruch,Ruch, HKS. To nie pochodzi od Chorzowski Klub Sportowy tylko Hajducki
-
No to google:fan79 pisze:Myślenie nie boli, a wujek Google nie bije. HKS -Hutniczy KSMod/R\y pisze: Ruch,Ruch, HKS. To nie pochodzi od Chorzowski Klub Sportowy tylko Hajducki
Już od wielu lat niesie się na trybunach stadionu (przy ul. Królewsko-Huckiej przed II wojną światową, ul. Chorzowską od 1934 roku, teraz oczywiście przy ul. Cichej) słynne „Ruch, Ruch, HKS”. Z dawniejszych czasów pamiętam jeszcze: „O mój HKS-ie nie zdradzę cię…”. Nigdy się nie zastanawiałem na tym, skąd to HKS, bo wydawało mi się to jasne: Hutniczy Klub Sportowy – przecież od lat patronem była Huta Batory. Teraz już wiem, że się myliłem…Zamysł był inny i szczerze powiedziawszy – dużo lepszy. Ten Klub jest legendą pamiętającą o swoich korzeniach, więc i o hajduczanach należy pamiętać, bo to od nich pochodzi ten pierwszy i najstarszy, już niedługo 95-letni, symbol „R-ki” na koszulkach.
Tera dejcie pozor: śpiewając za każdym razem „RUCH, RUCH, HKS” upamiętniomy i pozdRowiomy hajduczan i dawny Hajducki Klub Sportowy!
-
na ta chwile nie ma co pisac w temacie, pan kosacki rozbil bank - mozna juz padac ze smiechu, bo mysle ze Wislacy tez sie wstydza za teksty tego goscia
-
ale co? chciałbyś żeby Twój klub był teraz na miejscu tej parodii co? :) zresztą tak jak ludzie z waszej forumki którzy w kontekście przejęcia klubu przez tego nowego ogóra nie moga wyjśc z podziwu nad tym co zbudował Leśnykosacki pisze: Tej parodii jeszcze długo nikt nie przebije.
(vs Celtic) :)
-
Nieźle... Chrzanowiak wyskoczył jak Filip z konopii by bronić Chorzowianina. Świat się kończy.KCH_TSW pisze:No to google:fan79 pisze:Myślenie nie boli, a wujek Google nie bije. HKS -Hutniczy KSMod/R\y pisze: Ruch,Ruch, HKS. To nie pochodzi od Chorzowski Klub Sportowy tylko HajduckiJuż od wielu lat niesie się na trybunach stadionu (przy ul. Królewsko-Huckiej przed II wojną światową, ul. Chorzowską od 1934 roku, teraz oczywiście przy ul. Cichej) słynne „Ruch, Ruch, HKS”. Z dawniejszych czasów pamiętam jeszcze: „O mój HKS-ie nie zdradzę cię…”. Nigdy się nie zastanawiałem na tym, skąd to HKS, bo wydawało mi się to jasne: Hutniczy Klub Sportowy – przecież od lat patronem była Huta Batory. Teraz już wiem, że się myliłem…Zamysł był inny i szczerze powiedziawszy – dużo lepszy. Ten Klub jest legendą pamiętającą o swoich korzeniach, więc i o hajduczanach należy pamiętać, bo to od nich pochodzi ten pierwszy i najstarszy, już niedługo 95-letni, symbol „R-ki” na koszulkach.
Tera dejcie pozor: śpiewając za każdym razem „RUCH, RUCH, HKS” upamiętniomy i pozdRowiomy hajduczan i dawny Hajducki Klub Sportowy!
Co nie zmienia faktu, że Modry ma rację. Sam się ostatnio zdziwiłem.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Po drugie każdy na stadionie ma obowiązek śpiewać. Nie ma w tym aspekcie równych i równiejszych, to obowiązek każdego, kto stawi się na meczu. Każdy, kto nie będzie śpiewał na meczu żegna się z Wisłą po derbach.
Mistrzowskie posunięcie Sharks.c*** z tym przychodzeniem na czarno.Tu głównie chodzi o nie śpiewanie.Nie drzesz japy,wypad z Wisły.Tymczasem młynowy po rozruszaniu publiki tradycyjnymi bluzgami na Cracovie zapodaje-,,Cała Polska j**** Śląska,,Po tym meczu wiele się wyjaśni.
Mistrzowskie posunięcie Sharks.c*** z tym przychodzeniem na czarno.Tu głównie chodzi o nie śpiewanie.Nie drzesz japy,wypad z Wisły.Tymczasem młynowy po rozruszaniu publiki tradycyjnymi bluzgami na Cracovie zapodaje-,,Cała Polska j**** Śląska,,Po tym meczu wiele się wyjaśni.
-
Wisła nigdy nie chodziła na derby z rynku.
-
Zajebiscie że potrafisz korzystać z google. Pochwal się na informatyce. To ze ten resort na pewnym etapie wspomagał Ruch nie jest jednoznaczne, że skrót pochodzi właśnie od zakładu pracy.fan79 pisze:Myślenie nie boli, a wujek Google nie bije. HKS -Hutniczy KSMod/R\y pisze:no to nieźle pisze:Trochę Cię poniosło,bo większa część Polski z was się śmieje.Kompleksy?Przecież na przestrzeni ostatniego roku-dwóch to wy w większości malowideł macie jakieś wstawki o anty Cracovia.To samo gadżety i koszulki.Wasz układ "stricte chuligański"(jak to było napisane w tysięcznym oświadczeniu)jest śmiechem na całą Polskę.Nigdy nie widziałem by ktoś lizał tak mocno d*** Ruchowi jak wy :) Cóż,tak lubicie i tyle :) Ostatnia sprawa.Wasze oświadczenie/ultimatum tyczy sie tego,że jeśli ktoś nie będzie śpiewał "Ruch,Ruch-CHKS"to zostanie wyjebany z waszej Wisełki? :)
Ruch,Ruch, HKS. To nie pochodzi od Chorzowski Klub Sportowy tylko Hajducki
Ruch Wielkie Hajduki. To są korzenie.
-
Czemu down quorth nadal pisze? Zbanuj się sam bo wstyd dzieciaku cie czytac. Derby lepsze moze beda od ostatnich kilku nudnych pod względem ryku na trybunach (mam nadzieje, a wtedy forum nas zje że śpiewali).
Derby w 2005? 2006? To były fajne. Teraz dno. Poprzednich nie pamiętam mówiac szczerze
Derby w 2005? 2006? To były fajne. Teraz dno. Poprzednich nie pamiętam mówiac szczerze
-
A Wisła kiedykolwiek szła z Rynku?szama pisze:Wisła idzie spod swojej hali, zbiórka już o 17:00 (mecz dopiero 20:30). Cracovia robi przemarsz z rynku jak bywało w ubiegłych latach? Dlaczego Wisła nie idzie z rynku skoro ponoć to ona aktualnie rozdaje karty w mieście?
Co to za problem zrobić zbiórkę na Rynku, najbardziej przypałowym miejscu w Krakowie i w obstawie setek milicjantów w pełnym rynsztunku wyruszyć na stadion? Hutnik jakby chciał też mógłby sobie taką zbiórkę zorganizować. Czy jak niegdyś Zagłębie Sosnowiec, które pstrykało sobie zdjęcia na Rynku.
-
Tak naprawdę jedyne co się może wydarzyć, to oprawy, o ile zainteresowane strony coś przygotują/odpalą.
No chyba, że patrzymy z perspektywy gimbazy, która podnieca się każdym, choćby najmniejszym szarpaniem płotu. Akcja Legii na Jagę to był ewenement i prędko się nie powtórzy taka akcja na stadionie. Zwłaszcza, że moim zdaniem prędzej na R22 mogłoby do czegoś dojść, bo tam konstrukcja stadionu stwarza nie wielkie, ale jednak pewne możliwości ataku u góry trybuny.
Pozostaje jeszcze oczywiście grupa pazi, których interesuje kto kogo będzie pozdrawiał lub jebał, gdzie jest to tylko i wyłącznie wewnętrzna sprawa danych ekip.
Prawdziwe derby to mają jedni i drudzy na osiedlach i ulicach Krakowa.
No chyba, że patrzymy z perspektywy gimbazy, która podnieca się każdym, choćby najmniejszym szarpaniem płotu. Akcja Legii na Jagę to był ewenement i prędko się nie powtórzy taka akcja na stadionie. Zwłaszcza, że moim zdaniem prędzej na R22 mogłoby do czegoś dojść, bo tam konstrukcja stadionu stwarza nie wielkie, ale jednak pewne możliwości ataku u góry trybuny.
Pozostaje jeszcze oczywiście grupa pazi, których interesuje kto kogo będzie pozdrawiał lub jebał, gdzie jest to tylko i wyłącznie wewnętrzna sprawa danych ekip.
Prawdziwe derby to mają jedni i drudzy na osiedlach i ulicach Krakowa.
-
Jakos Wisla jeszcze nas tym nosem nie wciagnela, to chyba musicie lepszy towar zalatwic, zeby te nozdrza powiekszyc.rozpierdol pisze:Akurat Quorth ma rację.Wisła was w każdym aspekcie przeskoczyła czy to publiki,opraw,ekipy,akcji na mieście.Jesteście cieniem dawnej Cracovii,która budziła postrach.Wisła was nosem wciąga i tyle w temacie.
Cokolwiek lubicie lub macie zyczenie przyjac na twarz tak jak to teraz robicie od kolegow :)WRNGS pisze:panowie musztarda, ketchup, majonez beda?
Jak narazie to ty klepiesz w kolko jedno to samo i przestac nie mozesz. Macie uklad, fajnie bryndzlujcie sie tym poki mozecie, a jak przyjdzie na to czas to w koncu pokazecie ile jestescie warci, bo poki co tej potegi i terroru w miescie specjalnie nie widac, ani gdziekolwiek indziej tez nie niestety, bo bez nowych kumpli raczej nigdzie sie w Polske nie wybierzecie, zeby przypadkiem banka mydlana (propaganda) o tej potedze nie pekla. Daj spokoj juz chlopakuQuorth pisze:Laurent prosiłem żebyś się ode mnie odp...jeśli ciężkim nokautem nazywasz pisanie tego i samego ciągle na mój temat mimo tego, że mnie nie znasz pedale to gratuluje. Pisałem już, że kończę z tobą dyskusje i innym polecam to samo. Napiszecie cokolwiek-gej wam nie da spokoju. Jeśli chodzi o ultraskę Cracovia nigdy, nigdy nie miałą startu do Wisły. W pozostałych aspektach jak jest każdy widzi i nie potrzebna tu jest propaganda. Perturbacje ze zmianą układu jakiś czas będą na Wiśle widoczne i ucierpi na tym być może frekwencja ale nie chuliganka, która dzięki chorzowskim będzie silniejsza. Szkoda Lechii ale samo prucie się wszystkich o nowy ukłąd jasno oznaczają kto ma ból d..y

-
Zajebiscie że potrafisz korzystać z google. Pochwal się na informatyce. To ze ten resort na pewnym etapie wspomagał Ruch nie jest jednoznaczne, że skrót pochodzi właśnie od zakładu pracy.
Ruch Wielkie Hajduki. To są korzenie.[/quote]
Przepraszam mój błąd. Powiem szczerze dałbym sobie rękę uciąć że chodzi o hutniczy. W ten sposób rozwinęli mi ten skrót znajomi kibice Ruchu. Szanowną komisję komisję K-net proszę o pokutę i kapłańskie rozgrzeszenie.
Ruch Wielkie Hajduki. To są korzenie.[/quote]
Przepraszam mój błąd. Powiem szczerze dałbym sobie rękę uciąć że chodzi o hutniczy. W ten sposób rozwinęli mi ten skrót znajomi kibice Ruchu. Szanowną komisję komisję K-net proszę o pokutę i kapłańskie rozgrzeszenie.
-
Dobrze,że jest to forum i nie blokują nowych użytkowników- bo naprawdę można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy które się dzieją w mieście i jak wygląda sytuacja. Na szczęście jeśli prawdziwe Krakusy o czymś nie wiedzę to dopowiedzą osoby z całego małopolskiego, śląskiego, pomorskiego, mazowieckiego, łódzkiego (nie zdążyłem przeczytać wszystkich komentarzy jeszcze obiecuję się poprawić i jeśli były osoby z wielkopolski lub podkarpackiego to Wam też dziękuję za pokazanie jak to jest naprawdę w mieście) Całe szczęście,że osoby bez wiedzy przestały się wypowiadać tak często (jak np nrth- wybacz tylko ciebie pamiętam) bo nic nie przeżyli i nic nie widzieli, ba oni jeszcze żeby się czegoś dowiedzieć musieli wyjść z domu więc od razu widać,że nie kumaci. Mam nadzieję,że spotkam się z większością osób udzielających się na tym forum 5 sierpnia o 20:30, nie może was tu zabraknąć!
-
hehe no to rzeczywiście banda mega będziekosacki pisze:Bilety dla Wisły na Derby nie trafiły w ogóle do wolnej sprzedaży więc bez obaw - wiadomo co za ludzie będą w sektorze gości i nie są to osoby typu "a ja lubię dalej Śląsk bo się z nimi vlepkami wymieniłem". Będzie trzeba to cały sektor krzyknie doping pro Ruch, będzie trzeba to cały sektor krzyknie o jebaniu Śląska.
jeden z lepszych wpisów jak już ktoś z Legii wyżej zauważył
-
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie,ale Ruch rozgrywa rekinów koncertowo.To dzięki nim na Wisle jest bardzo duży podział,zgoda ze Śląskiem zmieniła się w kose i pewnie w najbliższym czasie tak samo będzie z Lechią.Wisła pozbywając sie swoich wieloletnich zgód czy to sie jej podoba czy nie będzie wiernopoddańcza jak pies Ruchowi.Co widać już od paru tygodni.Jeżdżą za Ruchem wszędzie jak jacyś debile olewając własne mecze.Rekinom nie pozostało już nic niż wierne służenie smrodom bo jak będa podskakiwać to zostaną sami jak palec z opinią największego frajerstwa w polskim ruchu kibicowskim.
-
Wy żydzi byliście wiernopoddańczy dopóki Lech Was nie wyjebał w kiche jak stare kurwisko i nie zaczął się wąchać z żydami z Łodzi. Nie dzieje się tak od paru tygodni tylko lat i co psi wycieku? Zostaniecie sami a opinie już macie ;)myjster pisze:Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie,ale Ruch rozgrywa rekinów koncertowo.To dzięki nim na Wisle jest bardzo duży podział,zgoda ze Śląskiem zmieniła się w kose i pewnie w najbliższym czasie tak samo będzie z Lechią.Wisła pozbywając sie swoich wieloletnich zgód czy to sie jej podoba czy nie będzie wiernopoddańcza jak pies Ruchowi.Co widać już od paru tygodni.Jeżdżą za Ruchem wszędzie jak jacyś debile olewając własne mecze.Rekinom nie pozostało już nic niż wierne służenie smrodom bo jak będa podskakiwać to zostaną sami jak palec z opinią największego frajerstwa w polskim ruchu kibicowskim.
-
ku*** ale zrobił ten układ wrażenie na wszystkich skoro mija 2 miesiące a dalej jest pierdolenie na ten temat.Musi to niezmiernie cieszyć Rekinów i świadczyć o tym,że był to dobry Ruch.
1910
-
To się nazywa pionierstwem (dla mnie) skurwienia i braku honoru. Będzie to komentowane jeszcze pewnie bardzo długo. Bo od ostrej kosy po zgodę w miesiąc. Każdy ma inny punkt widzenia. :)rozpierdol pisze:ku*** ale zrobił ten układ wrażenie na wszystkich skoro mija 2 miesiące a dalej jest pierdolenie na ten temat.Musi to niezmiernie cieszyć Rekinów i świadczyć o tym,że był to dobry Ruch.
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
Wy rzeczywiście macie inny punkt widzenia bo co Wy możecie wiedzieć skoro nie jesteście ani ze Śląska ani z Wisły? no napisz zdechła skarpeta jakie masz informacje odnośnie kontaktów Śląsk vs Wisła w ostatnich miesiącach? zobaczyłeś na portalu 12zawodnik łączony szalik Śląsk & Wisła na jednej z trybun i poprzez to wyciągasz jakieś wnioski. No daj pan spokój..
-
Zgodę? Chyba od Twojej matki na anal.zdechła skarpeta pisze:To się nazywa pionierstwem (dla mnie) skurwienia i braku honoru. Będzie to komentowane jeszcze pewnie bardzo długo. Bo od ostrej kosy po zgodę w miesiąc. Każdy ma inny punkt widzenia. :)
-
naucz się czytać :) powoli zobacz jeszcze raz mój post i pomyśl, przeanalizuj i jazdaaaaaaaaaaaa :)))))kosacki pisze:Wy rzeczywiście macie inny punkt widzenia bo co Wy możecie wiedzieć skoro nie jesteście ani ze Śląska ani z Wisły? no napisz zdechła skarpeta jakie masz informacje odnośnie kontaktów Śląsk vs Wisła w ostatnich miesiącach? zobaczyłeś na portalu 12zawodnik łączony szalik Śląsk & Wisła na jednej z trybun i poprzez to wyciągasz jakieś wnioski. No daj pan spokój..
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
Na dzisiejsze spotkanie specjalnie okolice klatki gosci wzmocnione 2,5 metrowym płotem, tak wiec o jakichkolwiek harcach w okolicach naroznika boiska pod sektorem gości można zapomnieć. Stanowiska cateringowe również pozbyły sie majonezu i innych przystawek zatem pozostaje nam festiwal wokalny bluzgów i anty przyspiewek. Tak czy siak derby zawsze klimatyczne i pewnie tym razem czuc bedzie ciarki na plecach bez względu na to po której stronie Blon ma sie swoja druzyne.
-
Jakis link do kamerki na Rynku gdzie sie zbiera Cracovia?