KOMENTARZE - 8 sierpnia - II Liga

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

System Error

Post autor: System Error » 09.08.2007, 19:25

akcja jest akcja,oczywiscie ,ale jest tez pytanie,podobno Gks z Gornikiem zrobili pakt glownie na Ruch....to jeszce jestem w stanie zrozumiec.
Chociac robiac ten pakt,przyznali sie do tego ze w pojedynke nie maja wiekszych szans z Ruchem,no dobra globalizacja jest wszedzie to i w chuligance slabsze ekipy lacza sie aby złupic lepsze :lol: :lol: :lol: ale polaczone sily zeby napadaly na piknikow SW,to w pojedynke by sobie rady nie dali??...........odp jest prosta.....daliby ale spodobalo sie polowanie we dwojke ....od nienawisci do milosci krotka droga :lol: :lol:
Forumowy Casual

iparts.pl
*pRiMo*

Post autor: *pRiMo* » 09.08.2007, 19:34

System Error pisze:akcja jest akcja,oczywiscie ,ale jest tez pytanie,podobno Gks z Gornikiem zrobili pakt glownie na Ruch....to jeszce jestem w stanie zrozumiec.
Chociac robiac ten pakt,przyznali sie do tego ze w pojedynke nie maja wiekszych szans z Ruchem,no dobra globalizacja jest wszedzie to i w chuligance slabsze ekipy lacza sie aby złupic lepsze :lol: :lol: :lol: ale polaczone sily zeby napadaly na piknikow SW,to w pojedynke by sobie rady nie dali??...........odp jest prosta.....daliby ale spodobalo sie polowanie we dwojke ....od nienawisci do milosci krotka droga :lol: :lol:
Nie wiem nie jestem pewien w 100% (czasem ostatnio mnie pamięć zawodzi) ale chyba kiedyś na tym forum ktoś wyjaśniał, że ten układ to nie tylko na Ruch. Także inne ekipy podróżujące przez Śląsk miały być brane pod uwagę przez ten pakt więc nie ma co się dziwić, że działają aktywnie na swoim podwórku.

Co do reszty się nie wypowiadam - nie moja broszka.

POZDR
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ :!: :!: :!:

tomek1962

Post autor: tomek1962 » 09.08.2007, 19:44

Czemu nikt nie wspomina o akcji Odry?

OKS w ok. 50 osob atakuje nasze autokary jadace na PKP, wszystkie zostaja zatrzymane przez psiarnie, jedynie Chemikom udalo sie opuscic swoj transport i przegonili pierwsze 10 osob jedna nokautujac , reszta Opolan pod naporem policji i wysypujacych sie Kędzierzynian wycofuje sie.
UżYWANIE SPRZęTU NIE JEST WZOREM ODłóż GO WYSTAW PIęśCI WALCZ Z HONOREM !

djh30

Post autor: djh30 » 09.08.2007, 19:57

Chodząca Depresja pisze:Tłumaczenia Śląska - kompromitacja.
Rozumiem gdyby jakiś jeden dziabong wyskoczył z takim hasłem, ale nie kilku na raz.

Brawo dla Płocka za wyjazd, całkiem ładna liczba oraz dla Jastrzebia, choc ci mieli blisko.
Tak jak taki cwani to czemu nie maja zadnej fany ??? No chyba ze u was pikniki waza wszystkei barwy:)

Bydle

Post autor: Bydle » 09.08.2007, 21:03

tomek1962 pisze:Czemu nikt nie wspomina o akcji Odry?

OKS w ok. 50 osob atakuje nasze autokary jadace na PKP, wszystkie zostaja zatrzymane przez psiarnie, jedynie Chemikom udalo sie opuscic swoj transport i przegonili pierwsze 10 osob jedna nokautujac , reszta Opolan pod naporem policji i wysypujacych sie Kędzierzynian wycofuje sie.

ale ty tomek smarujesz moze nie bylo tak do konca jak mowisz bo jak podbieglismy do pierwszego autokaru to moze 3 was wyszlo i lekkie starcie bylo pierwszy bus odjechal i drugim podjechalo jastrzebie i oni wysiedli ale juz policja sie wjebala i nas zaczeli napierdalac i strzelac po nogach i dosc nie oszczedzali kulek:)))))

------------------------------------------------------------------------------------

i mam jeszcze swoje zdanie na temat GKS-KSG ich ten uklad ze swiadczy to o ich slabosci ze dwa odwieczne rywale robia uklad chuliganski ...

ZYMEL

KOMENTARZE

Post autor: ZYMEL » 09.08.2007, 21:15

NALICZYLISCIE Sląska w tym pociągu 40 os ja nim jechalem i bylo nas 19.0s. A dlaczego nie atakowaliscie fur !trudniej co? wogóle to musicie się Łączyc zeby zaatakowac 19 osób bo dobrze wiedzieliscie ile jedzie skladem !!! nie ma się czym szczycic

Legioholic

Post autor: Legioholic » 09.08.2007, 21:31

dziwia mnie wypowiedzi niektorych ludzi z tego forum naprawde. Gornik i Geksa zaatakowaly Slask hmmm pikniki takie tlumaczenie mnie nie przekonuje bo kto jezdzi w barwach na mecz pociagem ? jesli by to byly naprawde pikniki to biora kolegow i rodziny i jada samochodami... no tak ale od poczatku tego ukladu zawsze musi byc ktos kto to zgani i wysmieje... hmmm moze niech wasze ekipy sprobuja zrobic tyle akcji co do tej pory zrobila ta koalicja... dla mnie kibica Legii to Kluby ktore nie darze sympatia itd ale trzeba panowie troche obiektywizmu miec w sobie...
ps. zajebista prezentacja Jastrzebia i jak tak dalej beda jezdzic i robic takie szol u siebie i na wyjezdzie to dla mnie beda jednymi z lepszych.
pozdrawiam
Legia Warszawa

Krav_75

Post autor: Krav_75 » 09.08.2007, 21:37

System Error pisze: Chociac robiac ten pakt,przyznali sie do tego ze w pojedynke nie maja wiekszych szans z Ruchem,no dobra globalizacja jest wszedzie to i w chuligance slabsze ekipy lacza sie aby złupic lepsze :lol: :lol: :lol: ale polaczone sily zeby napadaly na piknikow SW,to w pojedynke by sobie rady nie dali??...........odp jest prosta.....daliby ale spodobalo sie polowanie we dwojke ....od nienawisci do milosci krotka droga :lol: :lol:
No i proszę jaka zajebista rozkminka paktu prosto sprzed monitora taty komputera.

GieKSa z Górnikiem myślała, że ukryje o co tak naprawdę w tym pakcie chodzi, ale najkumatsi z kumatych zaprawieni w internetowych pojedynkach na kibicowskich forach gdzie się udziela chuliganska elita Polski w mig rozpoznali niecne zamiary tych ekip.

Gratulacje Panowie, życze kolejnych udanych rozkminek; oby wam tylko okulary z wrażenia nie zaparowały.

Krav_75

Re: KOMENTARZE

Post autor: Krav_75 » 09.08.2007, 21:44

ZYMEL pisze:NALICZYLISCIE Sląska w tym pociągu 40 os ja nim jechalem i bylo nas 19.0s. A dlaczego nie atakowaliscie fur !trudniej co? wogóle to musicie się Łączyc zeby zaatakowac 19 osób bo dobrze wiedzieliscie ile jedzie skladem !!! nie ma się czym szczycic
Nikt tu się ze strony KSG-GKS niczym nie szczyci. Jeden koleś napisał relacje co było i od tej pory przez dwie strony tematu jest przejebany rwetes jaka to strasznie przypałowa akcja była. Wstyd, żenada, kompromitacja i wogóle.

Bojówkarze z forum tak się zagotowali, że pewnie teraz matki im pot z czoła ocierają i herbate z melisy robią.

A GKS i KSG po tej haniebnej akcji w realu zostają zlikwidowane do chuligańskiej okręgówki

:)

dawid1920

Post autor: dawid1920 » 09.08.2007, 21:50

Wg mnie aktywosc KSG i GKS na plus naprawde malo jaka ekipa jak do tej pory tak aktywana.Na temat samych akcji sie nie wypowiadam!

WHITE POWER_

Post autor: WHITE POWER_ » 09.08.2007, 21:54

każdy może za każdą kolejką stanąc na pkp, krzyknąc pare razy do przejezdzających , wejść po meczu na forum kibice.net i napisać że ustawili się w tylu i tylu na tych i na tamtych

dla mnie osobiście istna pokazówa ze strony tych ekip, i ta akcja na kibiców Śląska z pociągu których było w pierwszą stronę ok 40 a spowrotem niecałe 20 w tym kilka lasek to wogóle paranoja i nie wiem po co o tym pisać jak wszyscy zdrowi i cali wrócili i podejrzewam że ich raczej śmiech aniżeli strach ogarnął

myle się? ok mój bład, ale na mój łeb tak to wszystko wygląda, zresztą ten układ "chuligański" GKS-u z Górnkiem rozpierdala mnie od kilku tygodni :lol: :lol: słabość obydwu ekip? nie? ok, ale tak to własnie wygląda

tak jakby się Cracovia z Wisłą czy Legia z Lechem łączyła , nosz ku*** :lol:

Dobranoc.

Maly Parowozik Joe

Post autor: Maly Parowozik Joe » 09.08.2007, 21:59

Bojówkarze z forum tak się zagotowali, że pewnie teraz matki im pot z czoła ocierają i herbate z melisy robią.

Poleglem po przeczytaniu tego tekstu :lol: hehehehe

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 09.08.2007, 22:21

JEST TO OFICJALNA RELACJA I NIKT Z JASTRZEBIA MA SIE NIE WPISYWAC !!

Odra Opole - GKS JASTRZĘBIE
Na wyjazd do Opola udajemy się w dwóch grupach. Z pod stadionu ruszają autokary i auta, którymi podążała pierwsza grupa. Druga grupa udaję się autami do Kędzierzyna, skąd razem jedziemy pociągiem do Opola. Na dworcu głównym w barze siedzi 4 kibiców Odry z rozwieszonymi szalami, które zmieniają włascicieli, przy czym ci co niezdążyli zbiec,zaliczają lekki oklep (równiez jeden z panów policjantów oberwał kuflem). Na sektorze melduje się nas 350 osób (w tym 110 Chemików, za co wielkie dzięki). Z ultras prezentujemy flagi na kijach i sektorówkę. Ogólnie doping prowadzimy non stop,raz głośniej raz ciszej. Po meczu gdy jechaliśmy na PKP pod autobusy podjeżdza Odra.Autobusy się zatrzymują. Z autobusów wybiega kilkanaście osób, z czego pierwsze skrzypce gra Chemik, jeden kibic Odry K.O. Wszystko trwa bardzo krótko, bo wiadomo kto się pojawił. W Kędzerzynie udajemy się jeszcze na zgodowego browarka i wracamy do Jastrzębia.

Ps. Do gościa, który twierdzi ze pałkarze nie mierzyli ze strzelb w nas. Stalem przy oknie, a lufa pukawki była oddalona od mojej glowy z poł metra. Do "kolegow" z Opola wiecej obiektywizmu i samokrytyki bo to co wyzej napisaliscie w relacjach i komentarzach to farmazon na farmazonie. Do zobaczenia na wiosne.

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 09.08.2007, 22:31

Bydle pisze:

ale ty tomek smarujesz moze nie bylo tak do konca jak mowisz bo jak podbieglismy do pierwszego autokaru to moze 3 was wyszlo i lekkie starcie bylo pierwszy bus odjechal i drugim podjechalo jastrzebie i oni wysiedli ale juz policja sie wjebala i nas zaczeli napierdalac i strzelac po nogach i dosc nie oszczedzali kulek:)))))

------------------------------------------------------------------------------------

i mam jeszcze swoje zdanie na temat GKS-KSG ich ten uklad ze swiadczy to o ich slabosci ze dwa odwieczne rywale robia uklad chuliganski ...
Masz chyba taki kompleks to tego układu, że za niedługo wszystkie dobre wyjazdy GKS-u czy Górnika będziesz tłumaczył, że ich układowicz ich wsparł. Wyżej widać, że nawet kibic Ruchu Chorzów docenił aktywność linii GKS-Górnik, więc teraz chyba świadczy, że mniejsze ekipy zaczynają się obawiać. Rozpierdala mnie Twój tekst, który pisze o słabości a jestem przekonany, że czy GKS czy Górnik r******** by waszą ekipę, więc nie p****** mi tutaj o słabości tych ekip, bo mieszkanie na Śląsku, to nie Wielkopolska, że w promieniu 50 km w każdą stronę kibicuje się Lechowi Poznań.

Bydle

Post autor: Bydle » 09.08.2007, 22:42

Fighting Dragon Tokyo pisze:
Bydle pisze:

Masz chyba taki kompleks to tego układu, że za niedługo wszystkie dobre wyjazdy GKS-u czy Górnika będziesz tłumaczył, że ich układowicz ich wsparł. Wyżej widać, że nawet kibic Ruchu Chorzów docenił aktywność linii GKS-Górnik, więc teraz chyba świadczy, że mniejsze ekipy zaczynają się obawiać. Rozpierdala mnie Twój tekst, który pisze o słabości a jestem przekonany, że czy GKS czy Górnik r******** by waszą ekipę, więc nie p****** mi tutaj o słabości tych ekip, bo mieszkanie na Śląsku, to nie Wielkopolska, że w promieniu 50 km w każdą stronę kibicuje się Lechowi Poznań.

chyba sie nie zrozumielismy chodzilo mi o to ze polaczyli sily bo w pojedynke sobie nie dawali rady moze co... skoro to nie poznan to moze niech jeszcze sie zlaczy ruch z polonia b...ciekawe jak wtedy bys zareagowal... ciekawe czy zaatakuja kogos jak beda jechac w 200 osob... koniec

Banek

Post autor: Banek » 09.08.2007, 22:55

Śląsk Wrocław był już atakowany w Zabrzu w tamtym sezonie jak wracali ze Stalowej Woli. Wtedy Górnik był sam.

dobrze_jest

Post autor: dobrze_jest » 09.08.2007, 23:10

Fajne koszulki Chemika.

fcb

Post autor: fcb » 10.08.2007, 00:49

szczerze wątpie zeby pikniki Śląska jechały na mecz z Kmitą Zabierzów, rywal raczej małoatrakcyjny, a jesli juz to raczej nie pociągiem a autami.. ale jak było na prawde nie wiem, to są komentarze wiec pisze co myśle :wink:
i oczywiscie powinni byli sie zorganizowac bo zawsze z takim czyms mozna sie liczyc

Maxim
ban

Post autor: Maxim » 10.08.2007, 07:37

Ot cały Śląsk Wrocław.
Cieżko bardzo się przyznać do pleców?
W pociągu jechało ilu jechało a czy jechali to jak to ostatnio mówicie modnie "sportowcy" czy ultrasi gówno nas to obchodzi, bo to chyba nie nasz problem że nie pojechaliście z nimi (na co liczyliśmy) wszak przecież pisaliście że wiedzieliście już w pierwszą strone. Dbajcie o siebie nawzajem i jeździjcie grupą.
Ot taka dziwna mentalność Śląska: w tamtym sezonie jak się obsrali i nie wyszli z pociągu zapięci paskami i gaśnicą walili przez luke w oknie to w opisie ani słowa o ich rzekomej porażce czy coś w tym stylu. W zamian przeczytaliśmy "zrobiliśmy z nich bałwanów".

Kolejna sprawa dotyczy tego że ekipy były połączone. Już odpowiadam krótko:

Jest układ więc działamy wspólnie czy to na tych z górnej półki i innych czy to na Izolator Boguchwała.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 10.08.2007, 08:53

atakuja Jagiellonie, zle, atakuja Slaska, zle zwala z glosow z tego forum.. ich uklad, ich sprawa kogo atakuja, a obiektywnie trzeba przyznac ze za ekipy z nizszej polki sie nie biora.
Obrazek

Cygan

Post autor: Cygan » 10.08.2007, 10:06

uzytkownik`38 pisze:Pelikan Lowicz - Stal Stalowa Wola

7 osob ze Stalowki
Caly mecz siedza w sektorze.
przez caly mecz w sektorze dla gosci byly tylko 4 osoby...
Widzew Łódź

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 10.08.2007, 10:38

Fan_Gwardii pisze:atakuja Jagiellonie, zle, atakuja Slaska, zle zwala z glosow z tego forum.. ich uklad, ich sprawa kogo atakuja, a obiektywnie trzeba przyznac ze za ekipy z nizszej polki sie nie biora.
GKS Tychy też miał z nimi spotkanie wracając z Wodzisławia, ale nie pamiętam, żeby płakali na forum.

bodziu88

Post autor: bodziu88 » 10.08.2007, 15:00

cocolino pisze:to nie młyn mule tylko prowizoryczna trybuna dla vipów, powstała na miejscu trybuny dla gości.
No to ku*** macie vip-ow hahaha
Wisła Płock!!!

d.L
ban

Post autor: d.L » 10.08.2007, 15:10

bodziu88 pisze:
cocolino pisze:to nie młyn mule tylko prowizoryczna trybuna dla vipów, powstała na miejscu trybuny dla gości.
Wisła Płock!!!
czyli że co ? chodzi o murzynow czy o Dode ??
zapewne obie strony dostaly bilety dla vipow od zawodnikow ktorzy grają w Polonii. Niewiem czemu Cie to tak śmieszy, rozumiem gdyby stali w młynie ale bez przesady :shock:
Legia Warszawa

Maly Parowozik Joe

Post autor: Maly Parowozik Joe » 10.08.2007, 15:31

bodziu88 napisał:
cocolino napisał:
to nie młyn mule tylko prowizoryczna trybuna dla vipów, powstała na miejscu trybuny dla gości.

Wisła Płock!!!

zapewne obie strony dostaly bilety dla vipow od zawodnikow ktorzy grają w Polonii. Niewiem czemu Cie to tak śmieszy, rozumiem gdyby stali w młynie ale bez przesady[/quote]

Wykopmy rasizm ze stadionow :lol:

????

Post autor: ???? » 10.08.2007, 15:41

Jak dla mnie sprawa jest oczywista. Jechali na wyjazd jako kibice ŚW. Zostali namierzeni i pokonani.
A skoro ŚW, wiedział że jest obcinany z 40 zostało 19...
To mówi samo za siebie.
Akcja nie jest porywająca, ale nie odwracajmy kota ogonem,
wszyscy wiedzą że jadąc na wyjazd trzeba takie sytuacje brac pod uwagę.
A argument mogli nas, bo my silniejsi itp. nie biorę pod uwagę , bo mimo przewagi Jagi i tak podjeli rękawicę.
I see in boat.

Johny84

Post autor: Johny84 » 10.08.2007, 15:46

Zluzujcie szorty juz z GKS-KSG kontra WKS, bo poleca bany i bedzie placz...

Pzdr.
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

gorol71

Post autor: gorol71 » 10.08.2007, 16:55

Nikt tu nie placze ze Śląska tylko fakt jst taki ze GKS&KSG nie maja powodu do dumy ze obili mniej liczna i slabsza ekipe WKS. Kazdy kibic musi sie liczyc z tym ze jak jedzie na wyjazd moze dostac oklep albo kogos oklepac. Szkoda tylko ze hanysy nie wpadly w tym samym czasie do Krakowa w pewne miejsce gdzie mieliby z kim powalczyc...albo od kogo dostac porzadny w*******. Wybrali latwiejsza opcje dlatego nie rozumiem czym sie jaraja.

bodziu88

Post autor: bodziu88 » 10.08.2007, 17:01

Maly Parowozik Joe pisze:bodziu88 napisał:
cocolino napisał:
to nie młyn mule tylko prowizoryczna trybuna dla vipów, powstała na miejscu trybuny dla gości.

Wisła Płock!!!

zapewne obie strony dostaly bilety dla vipow od zawodnikow ktorzy grają w Polonii. Niewiem czemu Cie to tak śmieszy, rozumiem gdyby stali w młynie ale bez przesady
Wykopmy rasizm ze stadionow :lol:[/quote]
wykopmy czarnych ze stadionow nie bedzie rasizmu

typ_aspoleczny

Post autor: typ_aspoleczny » 10.08.2007, 17:13

ok debiutuje...juz widze te loże szyderców 8) ,chce ty;lo podsumpowac akcje KSG i GKS-u...w owym poicagu bylo okolo 20 oosb..z czego 3-4 do bica...nie kwestonuje sensu tej akcji,dziwi mnie tylko liczba koalicjantow gdyz mieli juz (jak sie pozniej okazlao) zwiad od Krakowa... :roll: ....zreszta gdyby to byla sam Gieksa mozna by myslec o jakims malym starciu w odpowienich liczbach,ale Gornikoiw raczje na slowo nikt nie uwierzy...takie moje zdanie i p******* polemike.

GhettoBoy82

Post autor: GhettoBoy82 » 10.08.2007, 18:22

Mam jedno pytanie jak wygląda piknik,a jak typ do lania?????Cała polska,jak ktoś nie jest bez karku i nie nosi dresu to chyba już jest piknikiem.Jakbym robił tę akcje to wlazłbym do pociągu i spytał pikniki?????a wszyscy taaaaaaaak.....o to przepraszamy pomyłka :lol:

Maly Parowozik Joe

Post autor: Maly Parowozik Joe » 10.08.2007, 19:10

To i tak dobrze ze nie zrobili tej akcji na Wisle Krakow albo Cracovie Krakow bo by bylo 10 stron pierdolenia :lol:

Zablokowany