Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

sokół

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: sokół »

Ene due rabe pisze:
sokół pisze:oki, faktycznie jakoś mocno te barwy Polski nie są tknięte, ale fakt taki, że są maźnięte i to gównianym kolorem, a za przeróbkę czegoś co było w waszych barw na Widzewskie w Konstantynowie na internetach był wielki płacz (w tym na fp WRW) a teraz WRW wstawia takie coś, od taka mała hipokryzja :)

Sami to zaczeliscie, wiec zamiast teraz płakać albo wytykać hipokryzje sie zastanów nad własnym podwórkiem.

Jesli dla Ciebie fakt że sie podpisywaliscie pod naszym patriotykiem i przerabialiscie barwy ŁKSu na Wasze to było normalne ( bo sami byscie tego nie namalowali, mogliście tylko napisać krzywe RTS, i dorobić czerwony pasek) , to i tak powinniscie się cieszyć ze nikt jeszcze nic waszego nie rozpierdolił, tak po prostu dla zasady...
do niczego takiego na szczescie nie doszło, i nie dojdzie - ale sami naruszyliscie ''swietość'' , a teraz sie na tą swiętośc i na barwy Polski powołujecie...

a to akurat zabawne, bo jak ktoś takie poczynanie uważa za akt anty Polskości rozgłaszając to na internecie, po czym robi to samo to, to o czym to świadczy? :)
iparts.pl
internet

Post autor: internet »

whitepride08 pisze:Łysy 80-moim zdaniem troszkę przesadziłeś z tą przewagą do roku 97.Owszem ilościowo nas zakrywaliście,nas było mniej ale uważam,że już od roku 94-95 dawaliśmy radę.Wiadomo,Was było więcej więc łatwiej Was było trafić szczególnie na dworcach i PKS-ach i wydaje mi się,że byliśmy chyba bardziej aktywni w tamtych czasach,ale jest to tylko moje prywatne zdanie.
dokladnie. MP w 97 w zaden sposob nie przycznilo sie do poprawy jakosciowej na ŁKS, bo rok pozniej klub spadl na łeb na szyje i zaczeła się sportowa degrengolada, która trwa do dziś. Uwazam, ze te mlode "świry" z poczatku lat 90tych, juz tak okolo 94 wyraznie zaznaczali, ze ŁKS sie stoi mocno na nogach. Ja pamietam jak jeszcze przed MP w 96 grupki, kilkuosobowe łazikowały w okolicach stadionu Widzewa i zbierały szaliki, więc to też zaden dowód na hegomonie jednego czy drugiego klubu. W druga strone rowniez pamietam wypady Widzewiakow. Raz na plus raz na minus. Takie byly czasy. Warto tez podkreslic, ze wtedy Widzew nie mial jakiejs mega ekipy w samej Łodzi (jakosciowo, bo ilosciowo było ich duzo). Najciekawiej było gdy grała liga, albo była zbiórka.
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

Opiszę ktoś obiektywnie historię Limanki? pamiętam, że czytałem nie raz, że w latach 90tych był tam też Widzew i to w dosyć dużej ilości..., co się stało, że nagle ta ulica stała się stu procentowo ŁKSu i to jeszcze z taką siła? ich największy bum to chyba początek XXI wieku? przy okazji jak czasem z kimś się zamieni słowo na podobne tematy to wszyscy jednakowo uważają, że dzisiejsza Limanka "to już nie to"..., fakt?
pozdr
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Nie zrozumiałeś mnie.Ten majster wam pomógł jeszcze rozwinąć skrzydła a mówię o trochę wcześniejszych latach że mało nie brakło i bylibyśta wiadomo gdzie.
Musicie więc obiektywnie przyznać że Widzew wtedy zrobił Wielką robotę wyszarpując z rąk Łódź.
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

rozpierdol pisze:Nie zrozumiałeś mnie.Ten majster wam pomógł jeszcze rozwinąć skrzydła a mówię o trochę wcześniejszych latach że mało nie brakło i bylibyśta wiadomo gdzie.
Musicie więc obiektywnie przyznać że Widzew wtedy zrobił Wielką robotę wyszarpując z rąk Łódź.
Ok,źle zrozumiałem.Ale to też idzie w drugą stronę,gdyby stara wiara na ŁKS-ie nie odpuściła,to też mogło być różnie.Wiadomo,inne czasy inne realia i nie ma co gdybać.Moim zdaniem dobrze,że tak się stało jak się stało i że mamy w mieście Łodzi dwie równorzędne ekipy i jest bardzo ciekawie,choć to już nie to co kiedyś.A co do ostatniego Twojego zdania to trzeba przyznać Ci rację,choć wpłynęło na to kilka czynników jak u Was duże sukcesy piłkarskie a u nas wymiana pokoleń,piłkarsko organizacyjnie padaka plus oczywiście Wasza robota i mamy efekty.Na szczęście Łódź jest teraz podzielona na pół i długo się to już raczej nie zmieni.
mcmlxv

Post autor: mcmlxv »

whitepride08 pisze:
rozpierdol pisze:Nie zrozumiałeś mnie.Ten majster wam pomógł jeszcze rozwinąć skrzydła a mówię o trochę wcześniejszych latach że mało nie brakło i bylibyśta wiadomo gdzie.
Ok,źle zrozumiałem.Ale to też idzie w drugą stronę,gdyby stara wiara na ŁKS-ie nie odpuściła,to też mogło być różnie.
Jeśli masz na myśli odpuszczenie w 86-88, to niewiele by to zmieniło. Widzew już był silny. Swoją drogą, Widzew wcale nie "wyszarpał" Łodzi. My nie mogliśmy zrobić więcej niż zrobiliśmy w tamtej sytuacji. Ciągle krążą jakieś legendy, że ŁKS dopuścił do wzrostu Widzewa itp. W tamtych czasach i sytuacji zwyczajnie nie było żadnej możliwości by to zatrzymać.
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

Ene due rabe pisze:Łysy80 - Jesli ktoś tu sie spina to zazwyczaj są to twoje kolezanki. Jesli stosują jakieś prowokacje, wyzywają mnie osobiscie i sie prują na kazdym kroku ( patrz wpis powyzej ''Piąty DAN'' - on to zrobił kulturalnie, 99% Twoich kolegów jednak tak nie umie i wylały by na mnie zebrane z całego dnia żale) ,to nie dziw się, że są riposty z mojej strony. Jak widzisz jesli temat jest cywilizowany to umiem też trzymać poziom.

Nie oceniaj wiec tego kto ma jakie kompleksy po tym co tutaj jest pisane, bo sam kręcisz na swoich kumpli bata...

natomiast co to Twojego wywodu o latach 80-90, owszem obiektywnie tak to wyglądało, tyle że umknęło ci chyba ze to Twoj kolega ''WWW1910" wyjechał - że nas wtedy kilkokrotnie ratowaliscie czy coś, mozna by wywnioskować wręcz że byliscie dla nas litościwi, a po tym co piszesz sam widzisz ze tak nie było.
Liczyliscie że sami wymrzemy, i że po latach naprawde kolosalnej przewagi piłkarsko organizacyjnej jaką mieliscie w latach 80-90 nikt nie będzie chciał się z nami utożsamiac . To co działo się na przełomie lat 80-90 , gdzie My bylismy na dnie, a Wy mieliscie chyba topową forme mogło was w tym tylko upewnić. Ale jak widzisz nie przejdzie coś takiego, bo przyszło kolejne pokolenie (lata90-2000) , ''wyspecjalizowane'' i nakręcone odpowiednimi dla sytuacji argumentami, skupione już głownie w walce derbowej z Wami i osiągnięta została równowaga - gdzie nie dało sie juz jednoznacznie wskazać ''kto lepszy''. Czesto na zbiorki na Was przychodziło wiecej osob niż jezdziło nas na wyjazdy, stąd taki wizerunek i wasze przytyki, natomiast faktem jest również to ze sami wielokrotnie dziwiliście się w latach 90 naszą formą po kryzysie, i wychodziliscie ze zdziwienia - skąd sie nas nagle tylu wzięło.
Widać nie bardzo zrozumiałeś mój post, robiliśmy co mogliśmy żeby Was było jak najmniej i żeby jak najwięcej z Was zniechęcić działania. Zadam Ci to pytanie jeszcze raz, co według Ciebie mieliśmy zrobić?
Kurcze dla mnie to dziwne jak ktoś mi mówi że wie co myśle/myślałem na dany temat.
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

internet pisze:
whitepride08 pisze:Łysy 80-moim zdaniem troszkę przesadziłeś z tą przewagą do roku 97.Owszem ilościowo nas zakrywaliście,nas było mniej ale uważam,że już od roku 94-95 dawaliśmy radę.Wiadomo,Was było więcej więc łatwiej Was było trafić szczególnie na dworcach i PKS-ach i wydaje mi się,że byliśmy chyba bardziej aktywni w tamtych czasach,ale jest to tylko moje prywatne zdanie.
dokladnie. MP w 97 w zaden sposob nie przycznilo sie do poprawy jakosciowej na ŁKS, bo rok pozniej klub spadl na łeb na szyje i zaczeła się sportowa degrengolada, która trwa do dziś. Uwazam, ze te mlode "świry" z poczatku lat 90tych, juz tak okolo 94 wyraznie zaznaczali, ze ŁKS sie stoi mocno na nogach. Ja pamietam jak jeszcze przed MP w 96 grupki, kilkuosobowe łazikowały w okolicach stadionu Widzewa i zbierały szaliki, więc to też zaden dowód na hegomonie jednego czy drugiego klubu. W druga strone rowniez pamietam wypady Widzewiakow. Raz na plus raz na minus. Takie byly czasy. Warto tez podkreslic, ze wtedy Widzew nie mial jakiejs mega ekipy w samej Łodzi (jakosciowo, bo ilosciowo było ich duzo). Najciekawiej było gdy grała liga, albo była zbiórka.
Chodzi mi o to że w latach 90-95 Wasza frekwencja nie powalała, chyba przyznasz mi racje. W sezonie kiedy szliście na majstra było dużo lepiej, małolaci z Waszych osiedli na fali tego sukcesu przyszli na stadion i sporo ich zostało. O to mi chodziło. To że mieliście ekipe i czasem się odgryzaliście jest faktem i nikt tego nie neguje.

Szczerze to akurat w tamtych czasach mocno się udzielałem i nie kojarze żebyście kiedykolwiek grasowali Nam pod stadionem lub w jego okolicach. Jedyna akcja która była to Wasz wjazd ze Stomilem ale to chyba troszkę później było.
Co do jakości Naszej ekipy to powinieneś zapytać inne ekipy które miały okazje się z Nami spotkać.
Ciekawie też bywało u Was na koszu.
FWC

Post autor: FWC »

WPK to hasło z naszego transu z marszy przeciwko przyjmowaniu imigrantów. A że graf był malowany właśnie w tamtym okresie to do Wielkiej Polski zostało na grafie dopisane Katolicka.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1769_o.jpg
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Ty siebie uważasz za normalnego ?
nisc

Post autor: nisc »

Ene Due Rabe a ja mam pytanie czy w czasie Waszej zgody ze Stomilem doszlo kiedys bezposrednich spinek na linii LKS-Polonia Bydgoszcz
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Bardziej niż 98 to lksowi pomógł dobry sezon 92/93 bodajże gdzie walczyli o mistrza i na trybuny wróciło życie. Nie ma co się oszukiwać, że sukcesy przyciągają ludzi i atmosfera na meczu jest o wiele lepsza kiedy frekwencja idzie w górę. Jeżeli jeden z klubów się wybije i wróci do ekstraklasy a drugi zostanie w niższych ligach to za dekadę lub dwie sytuacja może zmienić się w Łodzi na plus dla jednego z klubów.
internet

nisc pisze:Ene Due Rabe a ja mam pytanie czy w czasie Waszej zgody ze Stomilem doszlo kiedys bezposrednich spinek na linii LKS-Polonia Bydgoszcz
odpowiem, ze EDR ;)

Były spinki. Polonia nawet próbowała na ŁKSie kroic chlopakow w szalikach Zetki.
biohazard

Post autor: biohazard »

nie moje podwórko ale postronnie widać gołym okiem, że celem były barwy Widzewa i czepianie się o mały napis, którego w godzinach wieczornych/nocnych nawet mogli sprawcy dewastacji nie zauważyć, sam napis z perspektywy tego graffiti przecież nie ma większego znaczenia. Orzełek i PW nienaruszone więc zwyczajnie się chyba czepiacie.
internet

ImperatorMistrz pisze:Bardziej niż 98 to lksowi pomógł dobry sezon 92/93 bodajże gdzie walczyli o mistrza i na trybuny wróciło życie. Nie ma co się oszukiwać, że sukcesy przyciągają ludzi i atmosfera na meczu jest o wiele lepsza kiedy frekwencja idzie w górę. Jeżeli jeden z klubów się wybije i wróci do ekstraklasy a drugi zostanie w niższych ligach to za dekadę lub dwie sytuacja może zmienić się w Łodzi na plus dla jednego z klubów.
kolejny przyklad na to jak metnalnie róznil sie tamtem ŁKS od tamtego Widzewa. Pewnie bylo tak, ze ŁKS zdobyl ilus nowych kibicow po dobrych sezonach pilkarsko, ale pierwsza polowa lat 90tych, to zapatrzenie sie na "swirow", ktorzy robili halas gdzie sie da. Dzieciakom na Kozinach, Srodmiesciu czy Balutach imponowal kult sily i ta slynna "wolnosc", bo nawet jak cie milicjant/policjant zlapal to dostawales kilka pal na dupe i "spierdalaj". ŁKS byl wtedy typowa ekipa chuliganska z "medialnymi" akcjami. Na akcje czesto jezdzilo znacznie wiecej osob niz chodzilo na Galere. Widzewa bylo wiecej, ale w wiekszosci to byli jeszcze sympatycy pilki noznej. Na miescie "robił" wtedy ŁKS.
Tak ja to widze z perspektywy tych 20 lat.
opel

Post autor: opel »

internet pisze:
nisc pisze:Ene Due Rabe a ja mam pytanie czy w czasie Waszej zgody ze Stomilem doszlo kiedys bezposrednich spinek na linii LKS-Polonia Bydgoszcz
odpowiem, ze EDR ;)

Były spinki. Polonia nawet próbowała na ŁKSie kroic chlopakow w szalikach Zetki.
Zastanów się zanim coś napiszesz. To że mieliśmy zgodę ze Stomilem, nigdy nie spowodowało tego, że bywała u Nad Polonia Bydgoszcz. Nigdy ich nie widzałem na oczy, więc nie wiem o jakich próbach krojenia szalików Zawiszy u Nas na stadionie piszesz. Mało tego odpowiem Ci, że gdyby ktoś coś takiego zobaczył, to taki Polonista dostałby zwyczajnie w łeb.
Laguna

Post autor: Laguna »

No wy przecież jesteście prekursorami wszystkiego i uważacie się za niewiadomo kogo a prawda jest taka że to co zarzucaliście to sami potem robiliście.Prawda jest taka że też wiele razy nie mogliście czegoś przepalić.
No ale przecież to Widzew wszystko kopiuje.Śmiechu warte te rozkminy.
patojudek

Post autor: patojudek »

Jak zwykle padło kilka pytań mogła nawiązać się ciekawa dyskusja to bedziecie się terz brandzlować o graf, był,nima,będzie.
Ktoś rabinkowi zadał pytanie, ale on niestety tej informacji nie mógł znaleźć w internecie więc delikatnie chytruskiem przemilczał i przeszedł obok, kolega po szalu musiał naszego omnibusa wyręczyć.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

[/quote]Na akcje czesto jezdzilo znacznie wiecej osob niz chodzilo na Galere[/quote]

Tak wam zostało do dziś, nawet w słynnym parku byli ludzie którzy stadionu na oczy nie widzieli. Czyli jak ktoś nie chodzi na mecze też może być kibicem?
Laguna

Post autor: Laguna »

Sokół znowu w sedno.
Już nie tylko o patriotyczne grafy chodzi ale pamiętam taką sytuację jak kręcili afery tu na forum że Widzew obił jakichś piłkarzyków z Piotrkowa.Nagle wielkie halo i frajerska akcja ale jak wpadli gdzie była dzieciarnia i poszarpali pracowników klubu to nagle ciach bajera bo przecież to na ich terenie było.A tamto było na Chojnach czyli również na terenie Widzewa i te łebki od was nie wiedziały gdzie są że bujali się w szmatach z Łksu?
Tifo84

Post autor: Tifo84 »

kat. pisze:Żeby nie offtopować. Mógłby ktoś w skrócie opisać Piotrków. Ale nie chodzi o przejmowanie miasta przez ŁKS itd., tylko lokalne kluby - Concordia, Piotrcovia - kiedy coś się działo, kiedy zamarło, kto tam chodził - dawniej chyba siłą rzeczy Widzewiacy, a był jakiś dłuższy "derbowy" czas i podział RTS- ŁKS? Na Polonii coś się działo? To jest klub z siedzibą na tym klimatycznym osiedlu, Wyzwolenia, jeśli mnie pamięć nie myli.
Concordia zawsze byla kojarzona z Widzewem, mlyn tworzyli tam widzewiacy, swego czasu nawet jezdzili na wyjazdy, obecnie nie ma tam zadnej dzialalnosci.
Piotrcovia to pilka reczna gdzie obecnie jest totalny piknik, kiedys jeszcze jak byla pilka nozna (poki Ptak nie przeniosl druzyny do Szczecina...) to nawet tworzyl sie tam jakis mlyn, byly flagi, ale chodzily glownie osoby ktore jezdzily tez na reczna, nikt z widzewiakow raczej sie tam nie udzielal. Byly to czasy gdzie jeszcze o ŁKSie w Piotrkowie nikt nie slyszal ;)
Polonia to dopiero od paru lat tak wyplynela kibicowsko, ze cos tam sie dzieje, na meczach mlyn tworzy glownie mlodziez z ŁKSu, podobnie zreszta jak na Piotrkowianinie (pilka reczna)
Takze obecnie jesli chodzi o klimat kibolski to tylko Piotrkowianin i Polonia, ale u nas w miescie nigdy nie bylo cisnienia na kibicowanie lokalnej druzynie, w c*** ludzi zawsze jezdzilo na RTS, od czasu zmiany w miescie na ŁKS, czy tez na Legie albo GKS Bełchatow :)
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Bodajże pierwszym zniszczonym tego typu grafem były kontury Polski z c-b-c tłem z godłem w środku.Jakieś 10lat temu i od tego się zaczęło.
sokół

Post autor: sokół »

to by było na tyle, wszystko jasne, bez odbioru :)
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

Znowu bezsensowne pierdolenie które do niczego nie prowadzi. Prawda jest taka, że po obu stronach zdarzyły się takie akcje i nie wiem po c*** to roztrząsać.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Coś muszą robić. Pogoda w wakacje bez szału to i czasu więcej na pierdolenie bez sensu z dwóch stron.
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Hahahaha no i to by było tyle .
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Ewidentnie kolega rabin się zaciął i chyba najwyższy czas by zajął się nim jakiś specjalista.Ileż można w kółko to samo pisać to ja nie wiem i nie potrafie tego zrozumieć.Nikt normalny tego nie zrozumie raczej.
Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn »

Miliard pisze:A co zrobiły te pojedyncze osoby które zrzeszone są w w/w fan clubie PBW?

Dwa razy zorganizowali wyjazd autokarem na mecz Widzewa dzieciakom z warmińsko-mazurskiego,wspierali widzewianki na meczach kosza chociażby w Gdyni i Toruniu,są w Widzewskim klubie biznesu jako fan club,byli sponsorem jednego meczu w IV lidze (mimo tego że to inicjatywa biznesowa dla firm, które mogą dzięki temu się zareklamować), razem z innymi osobami przeprowadzili akcję "SEDES"gdzie w całej Łodzi-galeriach handlowych,klubach,dyskotekach,stacjach benzynowych,lokalach gastronomicznych oraz podobnych miejscach w Bydgoszczy i we Włocławku na klapach od sedesów znalazła się klapa z odwróconym herbem ŁKS. Niby nic wielkiego ale na pewno przyniosło to później zadowolenie ludziom srającym i szczającym łącznie w 500 kiblach, oraz wiele wiele innych mniejszych akcji.A najważniejsze-jeżdżą na mecze wyjazdowe i domowe.
Zaciekawił mnie ten post z innego tematu. To prawda czy farmazon??

Akcja 'sedes'. Poprawiło mi to humor z rana hehe.
Adik

Post autor: Adik »

Akcja ,,Sedes" ku*** nie wierze haha .
kat.

Post autor: kat. »

Tifo84 pisze:Concordia zawsze byla kojarzona z Widzewem, mlyn tworzyli tam widzewiacy, swego czasu nawet jezdzili na wyjazdy, obecnie nie ma tam zadnej dzialalnosci.
Piotrcovia to pilka reczna gdzie obecnie jest totalny piknik, kiedys jeszcze jak byla pilka nozna (poki Ptak nie przeniosl druzyny do Szczecina...) to nawet tworzyl sie tam jakis mlyn, byly flagi, ale chodzily glownie osoby ktore jezdzily tez na reczna, nikt z widzewiakow raczej sie tam nie udzielal. Byly to czasy gdzie jeszcze o ŁKSie w Piotrkowie nikt nie slyszal ;)
Polonia to dopiero od paru lat tak wyplynela kibicowsko, ze cos tam sie dzieje, na meczach mlyn tworzy glownie mlodziez z ŁKSu, podobnie zreszta jak na Piotrkowianinie (pilka reczna)
Takze obecnie jesli chodzi o klimat kibolski to tylko Piotrkowianin i Polonia, ale u nas w miescie nigdy nie bylo cisnienia na kibicowanie lokalnej druzynie, w c*** ludzi zawsze jezdzilo na RTS, od czasu zmiany w miescie na ŁKS, czy tez na Legie albo GKS Bełchatow :)
Właśnie to mnie trochę dziwi, niemałe miasto, kluby z tradycjami, a wszystko kręci się głównie wokół Łodzi.

Dzięki wielkie za opis.
kat.

Post autor: kat. »

Z tym sedesem to żaden farmazon :) http://www.stadionowioprawcy.net/news/5 ... 12396.html

Akcja POD KRYPTONIMEM "sedes" brzmi jeszcze dostojniej.
wid08

Post autor: wid08 »

Ja p******* :D chodzili po kiblach i naklejali vlepki :D łowcy bakterii widzewiacy z Mazur. Haha najlepsze,że to jedna z trzech akcji które ten fc ogarnął i sam chwali sie tym w necie , r********
rts git

Post autor: rts git »

"skoro bardzo często się zdarzało, że to My wam ratowaliśmy skórę, szczególnie na początku lat 90 gdzie ŁKS praktycznie w Łodzi nie istniał "
Witam.
Zarówno kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego (tak , szacunek musi być dla obu łódzkich ekip) jak i moich Braci po Szalu.
Na Widzewie od 1978. Ten kto to napisał, ma rację. W latach 80 była taka moda. Pojedynczy kibice z Ełksy jeździli z nami incognito choćby do Wawy, ale i my (ja na przykład) jeździliśmy po cichu z ełkaesiakami. Chodziło o to żeby zobaczyć , czegoś się nauczyć, lub choćby jak Wasz dobry chłopak M.O. (takie ma inicjały - nie milicja) - "poczuć wreszcie smak zwycięstwa na wyjeździe" :) Ile on z nami jeździł...
Ale do rzeczy. Pod koniec lat 80 wracając z Lublina, albo Stalowej Woli - nie pamiętam - ŁKS był konkretnie ganiany przez .... uwaga: Błękitnych Kielce! Ponieważ goście z Kielc pruli się też na Widzew, to my w liczbie ok. 60 dojebaliśmy im na stacji paliw za Nas , ale też jakby przy okazji obroniliśmy chłopaków z Ełksy. Pamiętam jak Wasz obecny szef wszystkich szefów, wtedy małolat, chudzina, i paru innych stawiali na stacji piwo za piwem, że tak się Wasza eskapada przez Kielce dobrze skończyła.
Pamiętam J. z Chojen , najbliższego koleżki ŚP Byka, który powiedział wtedy: Ja pierdolę żeby nie wy, to byłoby po nas. Nie myślałem że "Do Widzewa" (tak na nas mówił) uratuje nam d***.
wid08

Post autor: wid08 »

Tyle było śmiechu z naszego "stadionu"ale to wasze nowe to tez chyba nie najładniejsze , wyglada jak stary tylko ma blachę na górze
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Po czym to stwierdzasz?
Ogolny zewnetrzny wyglad, wewnetrzny, odbiega od projektu, napis sie nie podoba, czy folie na krzeselkach?
Jakie nanioslbys poprawki, poza napisem oczywiscie.

Jeszcze nieskonczony zeby go oceniac.
oitak

Post autor: oitak »

a kiedy ma byc gotowy ?
Khan

Post autor: Khan »

po Łodzkich derbach gdyż domyślają się rozpierdolenia
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Nie pochlebiaj sobie.
naklejenie vlepki nie urasta do rangi rozpierdolenia stadionu.

Pierwsze derby u was. zobaczymy jak bardzo bedziecie sie starac bysmy sie pojawili.

Jesli jestes zbyt mlody, to mogę Ci przypomiec, ze w 2010 roku byly takie derby u was (1:4), przed którymi oglaszaliscie, wy kibice, że nie dopuscicie do tego, by nas wpuszczono. Kojarzysz?
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

niestety ale zdjęcie wstawionej trybuny jest słabe i nie oddaje rzeczywistego obrazu który jest znacznie lepszy.
proponuje wstawić zdjęcie z lotu ptaka i perspektywę kilku trybun, dopiero można wysnuć jakieś wnioski.
wid08 pisze:wyglada jak stary tylko ma blachę na górze
hehe to tak jak większość stadionów na świecie, dobre porównanie :)))
ODPOWIEDZ