Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Combat

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Combat » 25.07.2016, 15:56

ImPawel pisze:Niech Gornik zrobi chociaz polowe takiej akcji w Lodzi co Widzew w Zabrzu to wrocimy do rozmowy.
Z tego co pamietam to na ostatni mecz miedy nami, Ruchu przyjechalo wiecej niz waszej koalicji a gdy W&R przebil sie przez ochrone i plot to wam bylo ciezko mala siatke pokonac zeby wyjsc.

Rozumiem ze sprawy sprzetu nie umiesz wytlumaczyc :)

VALO. » dzisiaj, 13:08
Combat » dzisiaj, 13:17

odpowiadac dwoma kontami na zarzut w tak krotkim czasie. Widac madroscia nie grzeszysz
No widzisz sprawy sprzętu nie potrafię wytłumaczyć tak samo ja ty obecności PF na naszych sektorach.A w sprawach kont to nie myl mnie z kimś innym.Tak piedolisz że już nawet ktoś inny wymięka,to ci odpisał.To do następnego...

iparts.pl
Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 16:00

Schwientochlowitz pisze:
Combat pisze:
dumaihonor pisze:combat nie siej farmazonu k****. żadnego pf nie było na Górnik-Widzew. Specjal Widzewa zatrzymywał się w Chorzowie gdzie parę dziołch i małolatów czekało i chciało jechać co zostało im na miejscu zabronione.
Będzie ktoś taki miły i przetłumaczy.Z góry dzięki.
Mowisz i masz. W skrocie tlumaczenie brzmi tak: spierdalaj do przedszkola
A ty spierdalaj za Lidla!

mabo

Post autor: mabo » 25.07.2016, 16:06

Combat pisze: Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.
Widzę, że po latach historia pisana jest na nowo. Jako że byłem w tej grupie pozwolę sobie napisać, że poza chłopakiem trafionym ostrym sprzętem, kilkoma rozbitymi głowami od butelek (rzucanych przez bohaterów, którzy rzucają i spierdalają między bloki), oraz chłopakiem z Dąbrowy, któremu kradniecie buty (swoją drogą pierwszy raz widziałem taki widok, akcja niczym sowieci w 39r.), to nie wiem gdzie widziałeś tych pokonanych Widzewiaków. Ostatecznie wszyscy wracają na sektor, gdy zza pleców napierdalała milicja, a od strony waszego sektora byliście wy. Swoją drogą, zaraz po meczu przyznawaliście, że wasza porażka; dziś można dowiedzieć się, że rozjebaliście wszystko i wszystkich.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 16:16

Combat za Lidlem to Twój stary spuścił się na buta kopnął matkę w p**** i tak Cię wyczarowali tępy chuju. Tyś jest TORCIDA'99? Tyś jest zwykły hejter synek już nawet kolega z Mysłowic nie może Twojego pierdolenia czytać ale c*** tam wojuj dalej napisz teraz 10 postów pod rząd będzie kumaciej.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 25.07.2016, 16:17

za Ruchem ! pisze:Combat za Lidlem to Twój stary spuścił się na buta kopnął matkę w p**** i tak Cię wyczarowali tępy chuju. Tyś jest TORCIDA'99? Tyś jest zwykły hejter synek już nawet kolega z Mysłowic nie może Twojego pierdolenia czytać ale c*** tam wojuj dalej napisz teraz 10 postów pod rząd będzie kumaciej.
tyś ku*** naprawde powinienen wyjść na dwór bo coś z czerepem masz
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 16:23

wypityjanusz pisze:
za Ruchem ! pisze:Combat za Lidlem to Twój stary spuścił się na buta kopnął matkę w p**** i tak Cię wyczarowali tępy chuju. Tyś jest TORCIDA'99? Tyś jest zwykły hejter synek już nawet kolega z Mysłowic nie może Twojego pierdolenia czytać ale c*** tam wojuj dalej napisz teraz 10 postów pod rząd będzie kumaciej.
Janusz Tyś też był wtedy za tym Lidlem wylizałeś buta po wszystkim rozpustnico.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 25.07.2016, 16:26

za Ruchem ! pisze:
wypityjanusz pisze:
Janusz Tyś też był wtedy za tym Lidlem wylizałeś buta po wszystkim rozpustnico.
kur.wa tyś opierdalałeś pały za kauflandem

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 16:30

mabo pisze:
Combat pisze: Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.
Widzę, że po latach historia pisana jest na nowo. Jako że byłem w tej grupie pozwolę sobie napisać, że poza chłopakiem trafionym ostrym sprzętem, kilkoma rozbitymi głowami od butelek (rzucanych przez bohaterów, którzy rzucają i spierdalają między bloki), oraz chłopakiem z Dąbrowy, któremu kradniecie buty (swoją drogą pierwszy raz widziałem taki widok, akcja niczym sowieci w 39r.), to nie wiem gdzie widziałeś tych pokonanych Widzewiaków. Ostatecznie wszyscy wracają na sektor, gdy zza pleców napierdalała milicja, a od strony waszego sektora byliście wy. Swoją drogą, zaraz po meczu przyznawaliście, że wasza porażka; dziś można dowiedzieć się, że rozjebaliście wszystko i wszystkich.
W czarnej d**** byłeś.Przy stadionie nie stoi nawet jeden blok.A korzystając że jesteśmy na lini to ci napiszę prosto w ryj,mimo naszych nie najlepszych relacji (Górnik-Łks) ale z szacunku do byłej starej zgody:ŁKS KLUBEM ŁODZI JEST !

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 16:33

No coment's.

myjster

Post autor: myjster » 25.07.2016, 16:38

Po c*** odpisujecie tej łajzie 'za ruchem', widać ,że gość jest niedorozwinięty. Ten patol żyje w swoim świecie i nic do niego nie dociera bo ma ograniczone możliwości rozumowania. Zostawcie tą opóźnioną sierotę .

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 16:48

Teraz jeszcze miłe słówko od snikersa i mogę nowe konto zakładać.

P.S. Combat widzę z językiem angielskim też jesteś na bakier psi wycieku.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 16:54

mabo pisze:
Jeszcze jedna sprawa."Rzucają i spieralają między bloki... ostatecznie wszyscy wracają na sektor".Coś się pogubiłeś w zeznaniach.Ale się próbujecie wybielać,jak nie z tej strony to z drugiej.Jesteście żałosni.Może jeszcze ktoś z T'99 to potwierdzi bo mi ręce opadają.

Emigrant64

Post autor: Emigrant64 » 25.07.2016, 16:59

ku*** Combat wez zamknij ryj! Ale tak raz na zawsze. Dobrze Ci ktos napisal ze ty nie jestes zadnym kibicem Gornika. A jak jestes to powinienes dobrze wiedziec ze masz zamknac ryj! Tak samo inni. ku*** gdzie sa moderatorzy!!?? Wypierdalac takich stąd! Ja widzę tutaj pare ogarniętych osób czy to z GieKSy, Gornika czy Ruchu z ktorymi nawet mozna normalnie popisac. A nie ze was ku*** boli klawiatura i wypisujecie posty jak male dzieci. A klubybz malej litery to juz w ogole kompleksy. ku*** nie musisz byc jakis ogarniety bo to jest tylko internet ale badzmy normalni, szanujmy sie chociazby tutaj. A jaki jeates silny to pokazujcie na ulicy a nie na k.net.
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie

Wasteland

Post autor: Wasteland » 25.07.2016, 17:06

Moderatorzy składają raporty na komendzie i nie mają czasu na takie drobnostki.Do tego wakacje,stąd taki wysyp pedałków w rurkach piszących co im tam się przyśniło.Zaraz wyjdzie że Górnik rozwalił wtedy Widzew:)
A pro po.Bardzo fajny to był wyjazd,najpierw Górnik rozgoniony z pod swojego stadionu,później my cofamy się na sektor pod naporem Górnika i ochrony.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 17:19

Emigrant64 pisze:ku*** Combat wez zamknij ryj! Ale tak raz na zawsze. Dobrze Ci ktos napisal ze ty nie jestes zadnym kibicem Gornika. A jak jestes to powinienes dobrze wiedziec ze masz zamknac ryj! Tak samo inni. ku*** gdzie sa moderatorzy!!?? Wypierdalac takich stąd! Ja widzę tutaj pare ogarniętych osób czy to z GieKSy, Gornika czy Ruchu z ktorymi nawet mozna normalnie popisac. A nie ze was ku*** boli klawiatura i wypisujecie posty jak male dzieci. A klubybz malej litery to juz w ogole kompleksy. ku*** nie musisz byc jakis ogarniety bo to jest tylko internet ale badzmy normalni, szanujmy sie chociazby tutaj. A jaki jeates silny to pokazujcie na ulicy a nie na k.net.
Spierdalaj,jak se chcesz normalnie popisać to napisz do "Pani domu".Siedzisz "wielki polaku" za granicą a tu ku*** się chcesz udzielać.Panuję nad bajerą i wiem do jakiego stopnia się mogę posunąć.To o czym piszę to są tematy ogólnodostępne.Podaję jakieś ksywy czy jak?Chłopie siedzisz sobie zagranicą,i się pucujesz na jakiekoś kozaka.W**********!

GieKSa_MCE

Post autor: GieKSa_MCE » 25.07.2016, 17:29

Dramat przez duże D
Mysłowice Miasto GieKSy

doswiadczonyMMA

Post autor: doswiadczonyMMA » 25.07.2016, 17:37

Hehehe, widzę, że chorzowscy piszą historię na nowo xD Według nich widzewiacy nie przegrali pod stadionem Górnika-hahaha, dobry żart. Ktoś tam wcześniej napisał, że "wtedy był remis", buahahaha. Górnik przejechał po Widzewie jak walec! Jako jeden z nielicznych tutaj mogę to napisać z czystym sumieniem, bo tam byłem. Barw widzewa mieliśmy tyle, że ciężko było się nam z tym zabrać. Chorzowscy wkręcali widzewiakom, że "Górnik to jest taki słaby", "Ekipa w kryzysie"... Widzewiacy wyszli tacy pewni siebie, a jednak Ich zderzenie z rzeczywistością okazało się tragiczne w skutkach. Później chodziły plotki, że przez to zdarzenie zgoda W&R zawisła na włosku-musiało być między nimi niewesoło po takim wpierdolu... Widzewiacy mieli pretensje do Ruchu, że ci za bardzo zlekceważyli ekipę Górnika i przez to Widzew poniósł wstydliwą klęskę. Fajne czasy to były.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 17:51

Combat pisze:
Emigrant64 pisze:ku*** Combat wez zamknij ryj! Ale tak raz na zawsze. Dobrze Ci ktos napisal ze ty nie jestes zadnym kibicem Gornika. A jak jestes to powinienes dobrze wiedziec ze masz zamknac ryj! Tak samo inni. ku*** gdzie sa moderatorzy!!?? Wypierdalac takich stąd! Ja widzę tutaj pare ogarniętych osób czy to z GieKSy, Gornika czy Ruchu z ktorymi nawet mozna normalnie popisac. A nie ze was ku*** boli klawiatura i wypisujecie posty jak male dzieci. A klubybz malej litery to juz w ogole kompleksy. ku*** nie musisz byc jakis ogarniety bo to jest tylko internet ale badzmy normalni, szanujmy sie chociazby tutaj. A jaki jeates silny to pokazujcie na ulicy a nie na k.net.
Spierdalaj,jak se chcesz normalnie popisać to napisz do "Pani domu".Siedzisz "wielki polaku" za granicą a tu ku*** się chcesz udzielać.Panuję nad bajerą i wiem do jakiego stopnia się mogę posunąć.To o czym piszę to są tematy ogólnodostępne.Podaję jakieś ksywy czy jak?Chłopie siedzisz sobie zagranicą,i się pucujesz na jakiekoś kozaka.W**********!
Sorry Bracie!Nie bierz sobie tego do serca.Poprostu pomyłka.

welnoak

Post autor: welnoak » 25.07.2016, 17:54

Fajnie ze sprzetem zaatakowaliscie Widzew, a fotki nozownika z torcidy smigaly gdzies na kibice.net :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

Patton

Post autor: Patton » 25.07.2016, 18:28

Combat pisze:
Combat pisze:
Sorry Bracie!Nie bierz sobie tego do serca.Poprostu pomyłka.
Pomyłka, bo zorientowałeś się z kim masz do czynienia? :D To forum już puka od spodu w dno ;)

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 18:53

Pomyłka,ale jak widzisz Patton stać mnie jeszcze na przeprosiny.Ale co nie zmienia faktu że też mnie w jednym zdaniu obraził,najbardziej jak tylko mógł.

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 25.07.2016, 19:27

Chyba jedynym ratunkiem dla takich tematów jest jakies potwierdzanie kont przez powazne osoby z danych ekip bo to jest komedia co sie tu dzieje
szkoda że nikomu nie zalezy na poziomie tego forum

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 19:40

Ojejku hilwiorz Combat okazuje skruchę bo w swoim hejterskim amoku pojechał nawet "bratu" z Katowic :) Takim samym miękkim chujem robiony byłbyś gdyby Cie złapać chujku!

doswiadczonyMMA inspirowałeś się wpisem mabo? Zresztą wszystkie Twoje wpisy dają radę.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 20:04

za Ruchem ! pisze:Ojejku hilwiorz Combat okazuje skruchę bo w swoim hejterskim amoku pojechał nawet "bratu" z Katowic :) Takim samym miękkim chujem robiony byłbyś gdyby Cie złapać chujku!

doswiadczonyMMA inspirowałeś się wpisem mabo? Zresztą wszystkie Twoje wpisy dają radę.
Zgadza się omyłkowo pojechałem BRATU,ale go przeprosiłem.Niestety nie ma ludzi nieomylnych.Nie staraj sie podgrzać atmosfery,lepiej się zajmij swoim podwórekiem.Widzew was przeprosił że jako pierwszy nazwał was śmieRdzielami?Jak chcesz mnie sprawdzić to jutro zapraszam.Chujku!

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 20:22

Combat pisze:Nie staraj sie podgrzać atmosfery,lepiej się zajmij swoim podwórekiem.
No nie mogę :)

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 25.07.2016, 20:28

kabaret.pamietam to forum sprzed kilkunastu lat.takie typy jak Combat od razu byliby banowani dozywotnio.Ale cóż ,chłopaczyna klika w te z****** reklamy,więc może zaistnieć,przynajmniej wirtualnie
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 25.07.2016, 20:30

za Ruchem ! pisze:
Combat pisze:Nie staraj sie podgrzać atmosfery,lepiej się zajmij swoim podwórekiem.
No nie mogę :)
Do roboty!

prism

Post autor: prism » 25.07.2016, 20:32

Combat pisze:Pomyłka,ale jak widzisz Patton stać mnie jeszcze na przeprosiny.Ale co nie zmienia faktu że też mnie w jednym zdaniu obraził,najbardziej jak tylko mógł.
Myślałem, że nic nie przebije tego analfabety glwtrc czy jakoś tak, ale myliłem się. Tamten jest tylko niedojebany, ten ma grubszy problem.

Ruch 1920 Chorzów

Post autor: Ruch 1920 Chorzów » 25.07.2016, 21:26

Chłopak ma wakacje i przez cały dzień krzyczy na internecie. Najlepiej wypominać różne sytuacje zasłyszane od kolegów, a potem udawać czołówkę swojej ( chodź kto wie w tym trudnym przypadku ) ekipy.

Po kilku postach już przestałem nawet czytać te wymianę zdań.
Całe szczęście nie kibice.net decydują kto jest na górze, a kto na dole.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 21:41

Ruch 1920 Chorzów pisze:Chłopak ma wakacje i przez cały dzień krzyczy na internecie. Najlepiej wypominać różne sytuacje zasłyszane od kolegów, a potem udawać czołówkę swojej ( chodź kto wie w tym trudnym przypadku ) ekipy.

Po kilku postach już przestałem nawet czytać te wymianę zdań.
Całe szczęście nie kibice.net decydują kto jest na górze, a kto na dole.
No to dawaj jakie to ty zasłyszałeś różne sytuacje od swoich kolegów na nasz temat.

welnoak

Post autor: welnoak » 25.07.2016, 22:30

KMWTW :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)

Jedyn

Post autor: Jedyn » 25.07.2016, 22:42

Ty combat dej jaki namiar na siebie... Pv

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 22:49

O co Ci konkretnie chodzi?

rojbertrsl

Post autor: rojbertrsl » 25.07.2016, 22:52

te combat wez się ogarnij po h** się jarać czymś co było w 2009 (choć przyznam że masz sporo racji w tym że akcja z Widzewem jak najbardziej na naszą korzyść a butelki i inne przedłużacze były po obu stronach ,i przy tylu osobach w takiej akcji nie do ogarniecia jest upilnowanie by ktoś z czymś tam nie wyskoczył ) sami mamy pretensje do nich że ciągle wspominają akcje na Bykowinie było mineło ---teraz jest teraz
do zobaczenia na kibicowskim szlaku !!!
GÓRNIK\G/ZABRZE

welnoak

Post autor: welnoak » 25.07.2016, 22:55

Noze byly, ale w lapach torcidy :)

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 23:17

rojbertrsl pisze:te combat wez się ogarnij po h** się jarać czymś co było w 2009 (choć przyznam że masz sporo racji w tym że akcja z Widzewem jak najbardziej na naszą korzyść a butelki i inne przedłużacze były po obu stronach ,i przy tylu osobach w takiej akcji nie do ogarniecia jest upilnowanie by ktoś z czymś tam nie wyskoczył ) sami mamy pretensje do nich że ciągle wspominają akcje na Bykowinie było mineło ---teraz jest teraz
do zobaczenia na kibicowskim szlaku !!!
SmRody się napinały to im pocisłem kilka wstydliwych tematów.Na które zresztą tak i tak nie mieli nic ciekawego do zaoferowania.A zresztą sam wiesz że znalazłoby się jeszcze tyle ciekawostek na przestrzeni ostatnich 5lat,że by się obsrali.Chcieli się dowiedzieć to się dowiedzieli.To był dopiero wierzchołek góry lodowej.Masz rację teraz jest teraz.Do zobaczenia jutro.Pzdr. T'99

welnoak

Post autor: welnoak » 25.07.2016, 23:24

Smrod masz w spodniach na widok Ruchu :)

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 23:29

Napiszę ci tylko tyle ...SPIERDALAJ!

welnoak

Post autor: welnoak » 25.07.2016, 23:33

Powialo internetowym sportowcem :)

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 23:39

welnoak pisze:Powialo internetowym sportowcem :)
SPIERDALAJ!

ODPOWIEDZ