Beka na wyjeździe
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Beka na wyjeździe
kiedys była Ania z Bydgoszczy dosyc dobrze znana w Polsce. Miala chyba nawet swoja flage?
Dokładnie, Arkowcy przetestowali ją odpowiednio :)Oldfreak pisze:Cycki ma pierwsza klasa ;) i nawet powiem że ją lubię :)
A co robią ci konkurencję frustrację?
-
old school CRBB
06.2017 wyjazd na zakazie na rez.Legii do Ząbek, na miejscu jestem 3h przed meczem, żywego ducha, parkuję na pięciomiejscowym parkingu pod bramą wjazdową i ruszam zwiedzać Ząbki. Wracam około10.40 mecz o 12.00. Pełno psiarni moje autko stoi między 4 radiolkami-fajny widok, próbuję wejść na stadion , słyszę wpuszczamy od 11.00, więc stoję jaram fajkę za fajką i słucham co p******* ochroniarki, że nie wpuszczają nikogo z łódzkiego i faktycznie zawracają wszyskich na łódzkich blachach, rozkminiam co tu wykombinować, ale nic nie przychodzi do głowy. 11.00- dobra c*** tam idę. Dowód proszę, podaję ,zapraszamy. Nie wiem o co chodzi. Ochroniarz mówi do drugiego on jest od nas z Nowego Dworu Maz. to moje miejsce urodzenia w nowych nie ma już meldunku, a pacany nie sprawdziły kto wystawił ów dokument. Dobrze że go wymieniłem tydzień przed tym wyjazdem.