Komentarze/relacje/foto-video-22-25 lipca
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
krystalicznieczysta2
Re: Komentarze/relacje/foto-video-22-25 lipca
Dokładnie. Zgadzam się z przedmówcą - na sektor Partizana super wejście, a olewka wyjazdu na Arke - gdzie po zerwaniu z Lechią powinno być sympatycznie...
Ogólnie jako ja zwykły komentator uważam, że jest d*** na Wiśle.
Ci co nie mają głosu do sytuacji po prostu nie pojechali i tyle.
Jeżeli coś źle piszę to sorki.
Ogólnie jako ja zwykły komentator uważam, że jest d*** na Wiśle.
Ci co nie mają głosu do sytuacji po prostu nie pojechali i tyle.
Jeżeli coś źle piszę to sorki.
to powoli traci sens, ci od rzeki wolą wspierać Partizan Belgrad, niż jechać na mecz swojej kosy. Bo jeżeli ktoś myśli, że na każdy mecz wyjazdowy jeżdżą taka "sztywną bandą" jak na fotkach, które sobie robią odwiedzając mecze swoich układowiczów to już musi pomyśleć o odstawieniu leków. Mam nadzieję, a stanie się to prędzej czy później że ekipa wyjazdowa dostanie w łeb , potem będą oświadczenia, że nie byli bandą do bicia :) i jeszcze czekam na jakieś spięcie na górnym śląsku jak ktoś wyłapie kosę a niebiescy napiszą oświadczenie, że zabawki mieli ich układowicze na co nie mieli wpływu. Sam mam paru znajomych spod znaku białej gwiazdy i im się nie podoba ani trochę zaistniała sytuacja. Po mojemu pasy mają teraz najlepszą okazję od ładnych paru lat, żeby przejśc do kontrataku, zobaczymy jak to się wszystko potoczy. Wygląda to jak serial, w którym odcinek wychodzi raz na tydzień.
Będą jako Ruch/Widzew a WSH tylko z nimi czy Ruch/WSH a z nimi tylko Widzew?
Powiem tyle - Żal mi prawdziwych kibiców Białej Gwiazdy którzy muszą oglądać tą żenadę ( Wisła 2016)
Szarki wyjaśnią te niesubordynacje i skończy się strajkowanie na Wiśle
FC Wisły z Gdyni nie dojechał, czy koledzy z Gdańska flagi nie chcą sprezentować?
Wisły w Gdyni 92 osoby.
Koalicja jedzie do Białegostoku, zapraszamy internetowych krzykaczy :)
Ale, że najlepszy w Polsce fan club, czyli przenajświętszy WFCG + narkusy z Elany nie wspomogli swoich nowych, brodatych układowiczów-celebrytów z gtsu? Z Irlandii daleko, a w Torunii na świeżo wiedzą co ich może czekać w Gdańsku, więc deszcz przecież padał i pogoda była zjebana!
Polecam jutro mecz Jagiellonia - Ruch frekwencja będzie 12 tyś + warto poświęcić te 2h kibicowsko to będzie najwyższa półka
Wsh woli wyjazd z nowym ukladowiczem niż " swojego" klubu?mms pisze:Koalicja jedzie do Białegostoku, zapraszamy internetowych krzykaczy :)
Nowe pojęcie Wierności
klepnie rekinom zostawiamy dla koalicjantówcwaniaKKK pisze:Patrząc na ciśnienie jakie wzbudza Wisła na tym forum to dziś będąc słabą bandą w Gdyni na powrocie przez całą Polskę powinna być klepana co 30 kilometrów przez różne ekipy.
tak, teraz wszyscy którzy z dystansem patrzą na nowe układy i mają sentyment do byłych zgód zostaną namówieni do sztamy z Areczką i Lechem i razem będą ciupali nie tylko Śląskowi ale i Wiśle i Lechii;)
-
wedrowniki
I pisze to zjeb co ma ponad 600 postów hehemms pisze:Koalicja jedzie do Białegostoku, zapraszamy internetowych krzykaczy :)
A ja bym prosił by pamiętać w tym układzie o Elanie i nie pisać tylko i wyłącznie "koalicja WWR" a WWRE, czy raczej alfabetycznie ERWW :)
Elana nie jedną dobrą ekipę w polscy by bez problemu skręciła dlatego pomijanie jej jest mocno nie na miejscu.
Zresztą nawet gdyby tak nie było, to my (Ruch) szanujemy wszystkie swoje zgody na równi, tym bardziej Elanę naszą najstarszą zgodę...
Elana nie jedną dobrą ekipę w polscy by bez problemu skręciła dlatego pomijanie jej jest mocno nie na miejscu.
Zresztą nawet gdyby tak nie było, to my (Ruch) szanujemy wszystkie swoje zgody na równi, tym bardziej Elanę naszą najstarszą zgodę...
Trzy zdjęcia z wczoraj, ze strony arkowcy.pl (bo wiedzę, że siedem stron się szykuje o ilości Wisły na tym meczu, a zdjęcia nikt nie raczy wrzucić):
Wisła:
http://g1.arkowcy.pl/gal_01504/1080x0/a ... -47273.jpg
http://g5.arkowcy.pl/gal_01504/1080x0/a ... -47282.jpg
Arka:
http://g2.arkowcy.pl/gal_01505/1080x0/a ... -47327.jpg
Wisła:
http://g1.arkowcy.pl/gal_01504/1080x0/a ... -47273.jpg
http://g5.arkowcy.pl/gal_01504/1080x0/a ... -47282.jpg
Arka:
http://g2.arkowcy.pl/gal_01505/1080x0/a ... -47327.jpg
NP.Czytaj troszkę,wszyscy ci co tu tak ujadają że ich dojadą.
Podobnie jak kilku przedmówców wyżej również cieszy mnie powrót Arki do Ekstraklasy, świetnie oflagowany płot, nabity i głośny młyn, no i będą derby Trójmiasta :) Patrząc na niemal pusty sektor gości przychodzi do głowy jedna myśl - Wisłę czeka mozolne wchodzenie w d*** Ruchowi, bo jeżeli Niebieskim znudzą się nowe koleżanki z Krakowa, to Wisła bez większych zgód, za to z wewnętrznym podziałem w swoich szeregach będzie mieć ciężko i to nie tylko w samym Krakowie...
Nie można edytować...GieKSa obecna w Radomiu na PP?
Mam pytanie a gdzie napinacze WSH na Arce czyżby mały lub duży strach że może być oklep po drodze brodaty rekinek do Jagi jedzie a z Wisłą go nie było żal takich ludzi nie liczy się klub tylko biznes czy to prawda że po Krakowie sam się nie porusza tylko z ekipą proszę tylko bez spinki bo taka jest na razie prawda o WSH szkoda mi kibiców Wisły
Wisła wyjazd sezonu :)
Kalkulatory z brodami wolą jechać na bezpieczniejsze tereny w masowym wyjeździe kilku ekip, niż samemu na trudny teren :)
Śmieją się zCraxy, ale u nich ani młyn, ani wyjazdy nie wygladają lepiej...
Arka dośc konkretny doping i nieźle nabity młyn na plus, ale jak to beniaminek jest na fali.
Kalkulatory z brodami wolą jechać na bezpieczniejsze tereny w masowym wyjeździe kilku ekip, niż samemu na trudny teren :)
Śmieją się zCraxy, ale u nich ani młyn, ani wyjazdy nie wygladają lepiej...
Arka dośc konkretny doping i nieźle nabity młyn na plus, ale jak to beniaminek jest na fali.
-
wolny_sluchacz
nie, zamknięty sektor gościWalduś pisze:Nie można edytować...GieKSa obecna w Radomiu na PP?
Jaka liczba zgód na sektorach Arki ?
Wasteland widać że prawda cię boli no bo jak to jest Wisła gra w Arce gdzie wiadomo że jest kosa a tu silna ekipa nie pojawia się a jadą na Jagę i bez spinki odpisz
-
arkadiomorelas
darek.1 pisze:Korona do Szczecina jedzie.Kefirjagodowy pisze:Korona do Szczecina jedzie, czy odpuszczanie wyjazdów :)?
Korony zero w Szczecinie
jakby na to nie patrzeć przybicie przez WSH układu z PF, dużo im dało. do tej pory raczej nie byli traktowani poważnie na mapie kibicowskiej Polski, nie mówiąc, żeby ktoś ich wymieniał w TOP ekip. raczej zawsze byli kojarzeni z lokalnym rywalem i sprzętem. Dzięki koalicji WRWE napewno dużo zyskają i wyrobią sobie markę, bo mają ku temu potencjał.
-
Super_Mario
Wydaje się że ma sens to co piszesz, tyle że wyjazd do Gdyni zupełnie zaprzecza temu co piszesznlf pisze:jakby na to nie patrzeć przybicie przez WSH układu z PF, dużo im dało. do tej pory raczej nie byli traktowani poważnie na mapie kibicowskiej Polski, nie mówiąc, żeby ktoś ich wymieniał w TOP ekip. raczej zawsze byli kojarzeni z lokalnym rywalem i sprzętem. Dzięki koalicji WRWE napewno dużo zyskają i wyrobią sobie markę, bo mają ku temu potencjał.
Ja już sam nie wiem co myśleć, troche to wygląda jakby chcieli się ślizgać na plecach Ruchu, jeśli będzie ich więcej w Białymstoku niż w Gdyni to dziwna sprawa
Od dawna tak jest i dotyczy to wielu osób. Jak sie zobaczy epikę konkretnych osób w którejść z krakowskich galerii to wiadomo, że ktoś z Wisły wybrał się na zakupy.EMIGRANCI pisze:czy to prawda że po Krakowie sam się nie porusza tylko z ekipą
Kiedyś można było wybtać się z dziewczyną/żoną/rodziną i w najgorszym przypadku spotkania kogoś z rywali spotkać się z pociskiem i zaliczyć szybką ewakuację, teraz tak raczej nie ma.
Mnie natomiast jako neutralnej osobieto powstanie koalicji się podoba. Taki nowy bodziec na scenie kibicowskiej, które powinien są rozruszać.
Swoją drogą też ciekawe, bo Wisła jakiś czas temu ogłosiła ze odrzuca sprzęt, działa honorowo, a zabawki zostają tylko na lokalne podwórko z Cracovią. Teraz tak ładnie jeżdzą po PL i Europie z Ruchem i Widzewem, ciekawe czy w samym Krakowie ta koalicja też będzie tak chetnie się poruszała mając na uwadze, że gdzieś jest ta Cracovia z którą Wisła cięła się przez lata i za tę przyjazn mozna dostać sprzetem ogrodniczym.
Dzięki za odpowiedz
Stary oczywiste jest ze będzie ich więcej ba mało tego zdjęć najebia ze na pół roku będą mieli co komentować na kibice.net gimbySuper_Mario pisze:Wydaje się że ma sens to co piszesz, tyle że wyjazd do Gdyni zupełnie zaprzecza temu co piszesznlf pisze:jakby na to nie patrzeć przybicie przez WSH układu z PF, dużo im dało. do tej pory raczej nie byli traktowani poważnie na mapie kibicowskiej Polski, nie mówiąc, żeby ktoś ich wymieniał w TOP ekip. raczej zawsze byli kojarzeni z lokalnym rywalem i sprzętem. Dzięki koalicji WRWE napewno dużo zyskają i wyrobią sobie markę, bo mają ku temu potencjał.
Ja już sam nie wiem co myśleć, troche to wygląda jakby chcieli się ślizgać na plecach Ruchu, jeśli będzie ich więcej w Białymstoku niż w Gdyni to dziwna sprawa
PS ktoś pytał o koszulki gangsta czy wyprasowane - no wariat , WSH koszulki codziemnie świeże nosi
Pisałem już o tym około 2 tyg temu.Sharki pojada na zasadzie mobilizacji raz na jakiś czas z cała koalicją.Sami to oni niewiele pokażą,bo w te 50 osób to łomoty by dostawali.
-
ulicznapsychologia
Na zdjęciach Arka-Wisła na sektorze nie widać bojówki WS,dziwne że olewają swój klub,a wyjazd jakby nie było jeden z lepszych w sezonie!
-
Fanaticos7
dalin pisze:Od dawna tak jest i dotyczy to wielu osób. Jak sie zobaczy epikę konkretnych osób w którejść z krakowskich galerii to wiadomo, że ktoś z Wisły wybrał się na zakupy.EMIGRANCI pisze:czy to prawda że po Krakowie sam się nie porusza tylko z ekipą
Kiedyś można było wybtać się z dziewczyną/żoną/rodziną i w najgorszym przypadku spotkania kogoś z rywali spotkać się z pociskiem i zaliczyć szybką ewakuację, teraz tak raczej nie ma.
Mnie natomiast jako neutralnej osobieto powstanie koalicji się podoba. Taki nowy bodziec na scenie kibicowskiej, które powinien są rozruszać.
Swoją drogą też ciekawe, bo Wisła jakiś czas temu ogłosiła ze odrzuca sprzęt, działa honorowo, a zabawki zostają tylko na lokalne podwórko z Cracovią. Teraz tak ładnie jeżdzą po PL i Europie z Ruchem i Widzewem, ciekawe czy w samym Krakowie ta koalicja też będzie tak chetnie się poruszała mając na uwadze, że gdzieś jest ta Cracovia z którą Wisła cięła się przez lata i za tę przyjazn mozna dostać sprzetem ogrodniczym.
To jak to jest Cracovii niby nie ma w Krakowie a decyzyjni z Wisły jak idą na zakupy to z ekipą. To jak to jest? Kogo oni się boją?
Lechia jednak obecna z Wisłą w Gdyni?

Czyli to, że ma awatar w koszulce Lechii czyni go kibica Lechii ?
myślę że to kibic Motoru w akcji partyzanckiej na flagę Sharksów.Jacoby31 pisze:Czyli to, że ma awatar w koszulce Lechii czyni go kibica Lechii ?
Podobno Wisla i Ruch jada do bialegostoku w dwa pociagi prawda ?
Dajcie sobie juz ten spokoj z ta Wisla , ich sprawa co robia I jak jezdza.
W Bialymstoku bedzie mega ciekawie pod wzgledem kibicowskim wraz z przyjazdem koalicji, dobre stosunki na lini Jaga-Widzew-Ruch I "kosa" Sharks - Jaga
Cos dzisiaj prawdopodobnie sie zakonczy...
W Bialymstoku bedzie mega ciekawie pod wzgledem kibicowskim wraz z przyjazdem koalicji, dobre stosunki na lini Jaga-Widzew-Ruch I "kosa" Sharks - Jaga
Cos dzisiaj prawdopodobnie sie zakonczy...
Podobno ma być nowa flaga Biała Gwiazda FC RUCH :)Buczek pisze:Podobno Wisla i Ruch jada do bialegostoku w dwa pociagi prawda ?