http://wboleslawcu.pl/zdjecia/zaglebie- ... rnych-foto

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
fotka spod stadionu IFK więc może i co było.... przyjadą napisząImPawel pisze:juz kilka lat temu Ruch w Lubinie spiewal "gdzie z Widzewem was zlapiemy to was kur...." to bylo do Lecha oczywiscie ale mysle ze juz wtedy srednio do Zaglebia.Super_Mario pisze:z tego co wiem (wiedziałem) mimo tego że układu już dawno nie ma, to HZL z PF stosunki mieli poprawne, no ale ostatnio wszystko tak szybko się dzieje że kto by nadążył za tym wszystkim
Przepraszam ze napisze o czyms innym niz koalicji :D
Podobno (z podkresleniem na "podobno") Piast wjechal szwedom pod kasy

Polonia BytomHC pisze:Czy przypadkiem nie był to mecz na którym na jednym stadionie pojawiło się najwięcej ekip?Partizan, Widzew, Ruch, Wisła, Zagłębie, Arka, Falubaz, Zawisza, Odra, kogoś pominąłem?
+ Elana Kalisz Chrobry Resovia oraz Polonia Przemyśl i Unia TarnówHC pisze:Czy przypadkiem nie był to mecz na którym na jednym stadionie pojawiło się najwięcej ekip?Partizan, Widzew, Ruch, Wisła, Zagłębie, Arka, Falubaz, Zawisza, Odra, kogoś pominąłem?
Nawet ktoś z Igloopolu w sektorze gości ;)HC pisze:Czy przypadkiem nie był to mecz na którym na jednym stadionie pojawiło się najwięcej ekip?Partizan, Widzew, Ruch, Wisła, Zagłębie, Arka, Falubaz, Zawisza, Odra, kogoś pominąłem?
Z dużej chmury mały deszcz tyle ekip i cisza :) na stadionie i w okolicy ModernHools pełną gębą zdjąć koszule dupnąć sweet focie póżniej zdobywa się punkty w rankingu hools wśród trzepaków z kibicanetHC pisze:Czy przypadkiem nie był to mecz na którym na jednym stadionie pojawiło się najwięcej ekip?Partizan, Widzew, Ruch, Wisła, Zagłębie, Arka, Falubaz, Zawisza, Odra, kogoś pominąłem?

Samego Partizana ilu? skoro koalicji 240 osób, do tego CSKA, PAOK, Sofia.C1365O pisze:Widzew 120 osób, Ruch 50, Wisła 50, Elana 20.
No to tym razem kibicowsko kiepsko trafili. Z tego co widzę to klub założony w 2004 roku. Za to piłkarsko powinni sobie poradzić więc może w 4 rundzie będzie lepiej.TrebuniaTutka pisze:raczej folklor :>
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Hn5dxuCBsN0[/youtube]
Jest ,relacja Partizana z fb : Blickfang Ultra ,tłumaczone na polski przez faceboka ......Stadionowy pisze:Jest już gdzieś dostępna relacja Partizana z tego meczu ?
Parę osób tutaj marudziło że słaby mecz Zagłębia bo nie r******** pół Belgradu ale jak Partizan zostawił Lubin w całości wszystko jest ok ;)

Tylko problem w tym ze ten typek (najprawdopodobnie) jest nikim znaczacym sie w Patrizanie dlatego taka opinia to opinia tak samo wazna jak moja czy innych na tym forum ;)B'n'B pisze:Tutaj wypowiedź jednego z grabarzy nt.obecności Wisły na ich sektorze.
"Grobari have some friendship with Widzew, contact established across CSKA... Grobari and Widzew were on some CSKA tournament, also they were on last 2 or 3 eternal derby's, because of that they were invited to come on our tribune... Wisla should come with ONLY 2 persons, and they should come to speak with our capo's about their relation with delije (they were on north tribune on few derbys) and about those distroyed graffiti... Wisla Sharks tell that they don't have any official contacts with delije and that only some their individuals were on delije tribune and destroy that graffiti...
That is all about Wisla, I don't know why our capo's leave them on tribune, but I hope that this was first and last time that they are on our tribune...
PS, from Belgrade goes around 400 people... 6 buses, few cars and some guys which come with train..."
B'n'B pisze:Tutaj wypowiedź jednego z grabarzy nt.obecności Wisły na ich sektorze.
"Grobari have some friendship with Widzew, contact established across CSKA... Grobari and Widzew were on some CSKA tournament, also they were on last 2 or 3 eternal derby's, because of that they were invited to come on our tribune... Wisla should come with ONLY 2 persons, and they should come to speak with our capo's about their relation with delije (they were on north tribune on few derbys) and about those distroyed graffiti... Wisla Sharks tell that they don't have any official contacts with delije and that only some their individuals were on delije tribune and destroy that graffiti...
That is all about Wisla, I don't know why our capo's leave them on tribune, but I hope that this was first and last time that they are on our tribune...
PS, from Belgrade goes around 400 people... 6 buses, few cars and some guys which come with train..."