Wtedy może wy zaczniecie jeździć bez psów. Jak my potrafimy pojechać jeździć na niepociągowe wyjazdy bez szczekania po necie o zbiórkach, to aż dziw bierze, że takie internetowe twardziele jak wy nie potrafią.Snow6 pisze:Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Ale do czego mam się odnosić? Chcesz wywlekać jakieś rzeczy teraz z przeszłości? No mogę Ci napisać swoje zdanie jak ja to widzę. Napisałeś że - Część z Was traktowała Kraków jako tanią imprezę. Przyjezdzaliscie z przekonaniem, że wszystko się Wam należy bo zgoda. Większość to była zulernia z menelnią. Ekipie się to nie podobało. Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny dla tej zgody - To Twoje słowa.Tel pisze:Gdybyś ty stał na gnieździe obsrany, oblany, zrzygany wcale by mnie to nie zdziwiło. I nie odniosłeś się do mojego postu o zgodzie, pisanego kilkanaście dni temu. Wiem, ciężko było.isis pisze:Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Zgodnie z oświadczeniem WSH i SKWK "układ z Ruchem jest czysto chuligański i tylko w tych kategoriach należy go rozpatrywać" czy jakoś tak... Rozumiem, że na fotkach z błoń byli odpowiedni ludzie, ale jak to się ma do bębnowego na gnieździe w koszulce Ruchu?
Czyżby oświadczenie wymagało aktualizacji?
O ile pamiętam nie jest on częścią wyżej wymienionych ekip sportowych..
Wiesz co? Tak jakby kur.wa jak Wisła przyjeżdżała do Białegostoku to chodziła głodna i chłodna. Już skończyłbyś pierdolić publicznie takie rzeczy. Tak, w Białymstoku bieda z nędzą i jak przyjeżdżała Wisła to ani nie mieli co jeść ani co pić :) Nawet nie chce mi się dalej do tego odnosić. No ale tak, na Wiśle tak było :) Jak przyjeżdżała Jaga do Krakowa to na stole wóda, u Śląska na stole wóda, a u Lechii rozsypany koks :) Znasz to powiedzenie? :)
Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny - Tak, był. Wasze Szarki nie wiedzieli jak zerwać zgodę to znaleźli powód. Ustalenia przed meczem były takie że Wisła miała nie wpierdalać się w ten mecz, a jak wyszło wiemy doskonale. Ogólnie bardzo nieeleganckie załatwienie sprawy :) Tak jak i teraz ze Śląskiem i Lechią. Osobiście mnie to pierdoli jak zgoda Wisły ze Śląskiem i Lechią została zerwana, ale dziwnie przypomina mi to trochę zerwanie zgody z Jagą :)
Do czego chciałbyś żebym jeszcze się odniósł? Do tego?
- Wiele osób pisze, że Legia jest słaba, sam uważam ich za solidnych średniaków. Ale skoro Legia jest słaba, to jaka jest Jaga, gdzie Legia wjechała w nich jak w masło?-
Ja nie uważam żeby Legia była słaba, ale skoro Ty uważasz Legie za solidnego średniaka to gdzie jest Wisła? Ja Ci odpowiem gdzie. Nikt tego nie wie, bo nie da się tego zweryfikować. Chyba że po lataniu po Krakowie z siekierami, bo nigdzie indziej, i pewnie dalej się nie da, bo nikt normalny z Wisłą nie będzie się sprawdzał. Co do wjeżdżania w Jagę jak w masło, to też fantazja Cie poniosła i przykład z d***, bo wiem do czego pijesz. Wiesz ile razy Jaga się sprawdzała z Legią na ubitej ziem? Kilka razy się sprawdzała i uwierz mi że Legia wcale nie miała łatwo, a żeby nie kombinatorstwo to byliby i w plecy. A kto sprawdzi się z Wisłą?
-
Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, bo się ośmieszasz.rzutkarny pisze:Wtedy może wy zaczniecie jeździć bez psów. Jak my potrafimy pojechać jeździć na niepociągowe wyjazdy bez szczekania po necie o zbiórkach, to aż dziw bierze, że takie internetowe twardziele jak wy nie potrafią.Snow6 pisze:Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
-
Ja już wiele razy czytałem, że z rozgłaszanych w necie zbiórek jeżdżą u was wszyscy oprócz ekipy(Swoją drogą to flagi gdzie jadą?). Tyle, że taka kalkulatorowa Legia potrafi jechać w klocka do Lubina czy Chorzowa bez pomocy internetu. Wy potraficie pierdolić na necie jacy to jesteście urabura. Wyskakujecie z tą Legnicą, a różnica polega na tym, że na was zasadzki się nie da zrobić, bo patrz zdanie pierwsze. My jedziemy do Legnicy słabszym składem bez rozgłaszania, a wy jak mieliście wyjazd do Białegostoku, gdy WSH było w Rzymie to jak pojechaliście? Tak http://skwk.pl/wyjazdy/6400-zbiorka-na-wyjazd-do.htmlsaler pisze:Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia, bo się ośmieszasz.rzutkarny pisze:Wtedy może wy zaczniecie jeździć bez psów. Jak my potrafimy pojechać jeździć na niepociągowe wyjazdy bez szczekania po necie o zbiórkach, to aż dziw bierze, że takie internetowe twardziele jak wy nie potrafią.Snow6 pisze: Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.
Tyle z mojej strony, już się nie będę ośmieszał bo musisz się wyspać na jutrzejszą zbiórkę. 10 pod starą halą Wisły.
-
Takiego kumacza udajesz a pojęcia o niczym nie masz i się na kibice.net musisz dopytywać :) , kompromituj się dalej.
-
ku*** jeszcze jakiś czas temu jak ktoś nie pisał na forum o zbiórce to był obsrany że ktoś im wpadnie, teraz to prośba o obstawę.
-
Odbijając od Wisły, ale odnosząc się do tego co napisałeś. Uważam że i tak dużo lepsze jest branie osób z zaprzyjaźnionych ekip, kibiców niż branie ludzi z bramek, miasta nie związanych w ogóle z piłką, którzy nie są kibicami. Takie luźne spostrzeżenie. Pozdrówy.KlubSportowy pisze:...A kto sprawdzi się z Wisłą?
Z Wisłą to na sto procent nikt bo nigdy nie będą sami, "Nowa koalicja" plus w samych swoich szeregach mieszanka przydupasów z Podkarpacia (Polonia, Resovia, Stalowka) o ile uda się w końcu kupić względy tych ostatnich , tylko oni jeszcze się wachają z oficjalnym układem, ale koniec końców zapewne taki klepną. To jest w ogóle jedyna ekipa w Polsce która w swoim składzie ma osoby z innych klubów .
-
A już najgorsze jest branie osob z zaprzyjaznionych ekip + ludzi z bramek.
-
Wracanie do byłych zgód jest teraz bardzo modne,więc ...Richat pisze:Jakie relacje między Lech - KSGKS - Cracovia - ŁKS?
-
na siłę to możesz żebrać pod żabką jak natręt i dostać serdeczne spierdalaj.
-
Nie widze nic na siłe w kontaktach z Resovia które mają miejsce już bardzo długo, czy ze Stalówką z którą też są kontakty już nie maly czas, to że na internecie o tym nic nie pisało i dla niektórych jest zaskoczeniem nie znaczy że nie istniało.KlubSportowy pisze:Tu masz racje, gorzej jak "zaprzyjaźnionych" klubów szuka się na siłę i gdzie się da aby robić sobie siłę.
-
*** , Tel, Smiech, abrakadabra jezdziecie z calym podkarbaciem j**** Motor, 900 bandy do bicia a w polowie drogi strzelacie sobie zdjecia na stacji benzynowej i pełna napinka ze ktos sie was przestraszy, wlasnie w ten sposob dzialacie, Wy jako WSH, chcecie sie lać po z dala od wszystkiego po lasach na Waszych zasadach ale jak przyjdzie wyskoczyc na spontanie to wlacza sie Wam kalkulowanie i portki pelne kupy bo w razie lipy czy aresztów interesy jebną jak domek z kart, wlasnie tak to wyglada w Krk jak i w Polsce.
Śmieszne są te podjazdy na Podkarpacie a rynek tam dość obiecujacy, wiadomo granica blisko itp :) Motor ma tam swoje silne wplywy i nawet Wy kumając sie z pizdami ze Stalowej Resovii Przemysla wschodnimi fc Widzewa czy c*** wie z kik tam.jeszcze, gówno im zarobicie na tamtych terenach :)
Ps. A teraz napinajcie sie dalej o liczby wyjazdowe o wspieranie sie na meczach, o Rucha, o Rts itp:)
Śmieszne są te podjazdy na Podkarpacie a rynek tam dość obiecujacy, wiadomo granica blisko itp :) Motor ma tam swoje silne wplywy i nawet Wy kumając sie z pizdami ze Stalowej Resovii Przemysla wschodnimi fc Widzewa czy c*** wie z kik tam.jeszcze, gówno im zarobicie na tamtych terenach :)
Ps. A teraz napinajcie sie dalej o liczby wyjazdowe o wspieranie sie na meczach, o Rucha, o Rts itp:)
Nadwiślan Kraków
-
Podręcznik na środowisko już zakupiony?Sagat14 pisze:
-
Były inne wyjazdy, znacznie skromniejsze z ktorych zdjęć nie ma.Sagat14 pisze:ezdziecie z calym podkarbaciem j**** Motor, 900 bandy do bicia a w polowie drogi strzelacie sobie zdjecia na stacji benzynowej
Motor zreszta o nich wie, spora częśc kibiconetowni nie.
Nie pasuje to do twojej koncepcji
za kim jestes?
-
Wy stoicie w jednym szeregu z kims kto za jedno słowo "tak" od innej ekipy kopnalby was w dupe.
3/4 tego forum zesrałoby się albo ze zdziwienia, albo z wysiłku próbujac to jakos wytłumaczyć
Slodka nieświadomka czy palenie głupa?
3/4 tego forum zesrałoby się albo ze zdziwienia, albo z wysiłku próbujac to jakos wytłumaczyć
Slodka nieświadomka czy palenie głupa?
za kim jestes?
-
Nrth w Lublinie Lechia nie kalkulowala, Rts nie kalkulowal, Wy robicie sobie zdjecia. Takie są fakty,.
Nadwiślan Kraków
-
Chłopie, ale my wyjazdów do Łęcznej itd mieliśmy chyba z 10. Przeważnie było coś kombinowane przez obie strony, teraz jest mowa tylko o jednym wyjeździe bo poszło foto.
Abstrahujac od meczy Wisły czy zgód tak jak napisałem - zainteresowani wiedzą kiedy Wisła bez "swojej" okazji wizytowała Lubelszczyzne.
Abstrahujac od meczy Wisły czy zgód tak jak napisałem - zainteresowani wiedzą kiedy Wisła bez "swojej" okazji wizytowała Lubelszczyzne.
za kim jestes?
-
Pozwol że nie będę kontynuowal tematu bo to nie mój interes, zostałem sprowokowany w pewien sposób bo to przypierdalanie sie do Wisły osiągnęlo już tu abstrakcyjny poziom a osoby przypierdalajace się zazwyczaj nie zdaja sobie sprawy ze same maja gówno na bucie.
PS
Widzę że byłbyś w 3/4 forum
PS
Widzę że byłbyś w 3/4 forum
za kim jestes?
-
Fakty są takie że jesteś internetową pizdą i powinieneś dla siebie zachować swoje teorie.Sagat14 pisze:Nrth w Lublinie Lechia nie kalkulowala, Rts nie kalkulowal, Wy robicie sobie zdjecia. Takie są fakty,.
Była okazja wbić się na stadion to się wbiło, to samo Lechia. Ale to był stary stadion.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
ma ktoś info jak nowe przetasowania na scenie wpłynęły na związek Siwego i Marioli?
-
Mariola rzuciła siwego i chodzi z brodatym z wsh.
;)
A poważnie siwy na pewno miał konto na fb, bo po obejrzeniu filmu żona mi go pokazywała. Można zobaczyć co i jak ;)
;)
A poważnie siwy na pewno miał konto na fb, bo po obejrzeniu filmu żona mi go pokazywała. Można zobaczyć co i jak ;)
1910
-
po ostatnich ruchach na scenie zwiekszyla się na pewno ilość sektorów w których Siwy chciałby się wysadzić.
Chyba , że się wysadzi 2 razy.
Chyba , że się wysadzi 2 razy.
-
Właśnie widziałem fotę sprzed tygodnia na fb jak się całują, więc wciąż są razem i brodaty nie ma szans :/
1910
-
A widziałeś jak wjeżdżali pod nowy stadion? Wystarczyło "tylko" się zatrzymać. Ale za dużo chłopa czekało, WH; Jaga, tylko Czuwaj nie zdążył bo był pod PlaząA.M.D.G. pisze:Fakty są takie że jesteś internetową pizdą i powinieneś dla siebie zachować swoje teorie.Sagat14 pisze:Nrth w Lublinie Lechia nie kalkulowala, Rts nie kalkulowal, Wy robicie sobie zdjecia. Takie są fakty,.
Była okazja wbić się na stadion to się wbiło, to samo Lechia. Ale to był stary stadion.
1950
-
Kolego troszke zwolnij z wypowiedziami na temat Podkarpacia. Kiedys moze bardziej znalem realia Poludniowo-Wschodnie wiec opre sie tylko na oficjalnych informacjach. Jak pamietam to wieksza czesc Podkarpacia zawsze byla pro-Wislacka lub neutralnie do nich podchodzila wiec taki stan rzeczy nedziwi wielu znajocych realia tamtych stron. Polonia od bardzo dawna wspierala Wisle (nawet maja fc Wisla), Resovia na swoje obchody chyba 110 lat tez ich zaprosila i juz jakis czas patrzyla w strone Krakowa. ,Stalowka nigdy raczej wrogo tez nie byla nastawiona do Wisly i miala z nimi wiele wspolnego - te same kosy : Motor,Cracovia,Hutnik itp.KlubSportowy pisze:...A kto sprawdzi się z Wisłą?
Z Wisłą to na sto procent nikt bo nigdy nie będą sami, "Nowa koalicja" plus w samych swoich szeregach mieszanka przydupasów z Podkarpacia (Polonia, Resovia, Stalowka) o ile uda się w końcu kupić względy tych ostatnich , tylko oni jeszcze się wachają z oficjalnym układem, ale koniec końców zapewne taki klepną. To jest w ogóle jedyna ekipa w Polsce która w swoim składzie ma osoby z innych klubów .
-
Wisła miała jakieś kontrakty z Crvena, odwiedziny na derbach Belgradu, szeroko komentowane rozjebanie kilku grafów Partizana...a teraz jest z Partizanem na sektorze. Śmiesznie to wygląda.
Wiem , wiem to pewnie były pojedyncze kontakty a nie z WSH a grafy to tak przez pomyłkę rozjebane...
Teraz pół żartem, pół serio spytam czy jak Korona będzie miała ekipę z TOP3 to Wisła podbiję z nimi po zgodę ?
Wiem , wiem to pewnie były pojedyncze kontakty a nie z WSH a grafy to tak przez pomyłkę rozjebane...
Teraz pół żartem, pół serio spytam czy jak Korona będzie miała ekipę z TOP3 to Wisła podbiję z nimi po zgodę ?
-
Grafy rozjebane? Były zaledwie popisane, a nie jakoś mega rozjebane.
-
Idź i napisz na grafie Wisły : Legia, Lech albo Arka a jak ktoś się przypierdoli powiedz że to tylko podpis...
-
Rozjebała to kiedyś Wisła graf Hutnika. ;)
Zwykłe zamazanie to nie rozjebanie, no ale interpretacja dowolna, j**** to.
Koniec tematu, bo wykłócać się o ciulstwa nie ma co.
Zwykłe zamazanie to nie rozjebanie, no ale interpretacja dowolna, j**** to.
Koniec tematu, bo wykłócać się o ciulstwa nie ma co.
-
To jak skomentować zachowanie Lecha który tak szybko przeskoczył z Widzewa na ŁKS?Stadionowy pisze:Wisła miała jakieś kontrakty z Crvena, odwiedziny na derbach Belgradu, szeroko komentowane rozjebanie kilku grafów Partizana...a teraz jest z Partizanem na sektorze. Śmiesznie to wygląda.
(wcześniej z Bałtyka na Arke)
Oni mogli bo to nie Wisła?
Ogarnijcie się bo nie rozumiecie podstawowych spraw
-
pomylili się :)nowonarodzony pisze:To jak skomentować zachowanie Lecha który tak szybko przeskoczył z Widzewa na ŁKS?Stadionowy pisze:Wisła miała jakieś kontrakty z Crvena, odwiedziny na derbach Belgradu, szeroko komentowane rozjebanie kilku grafów Partizana...a teraz jest z Partizanem na sektorze. Śmiesznie to wygląda.
(wcześniej z Bałtyka na Arke)
Oni mogli bo to nie Wisła?
Ogarnijcie się bo nie rozumiecie podstawowych spraw
-
Wisła się pomyliła, mówiąc "c***" mieli na myśli twojego starego a nie Ruch.
-
oj skąd w tobie tyle frustracji
-
pytam całkiem poważnie . co na sektorze robiła nowa koalicja WRW ?? szukają nowych ekip do rozrostu koalicji ??
-
Widać z kim tu mamy do czynienia, poważne osoby nie zadawały by takich głupich pytań i nie wylewały od tygodni żali.
Póki co to my jesteśmy widoczni, a reszta robi to co robi.. modem nie odda.
-
wystawiles sobie swiadectwo, biedo umyslowa.na_chwile pisze:Wisła się pomyliła, mówiąc "c***" mieli na myśli twojego starego a nie Ruch.
naprawde uwazasz, ze te wszystkie placzki tutaj robia COKOLWIEK w zyciu realnym :)Ruch 1920 Chorzów pisze:Widać z kim tu mamy do czynienia, poważne osoby nie zadawały by takich głupich pytań i nie wylewały od tygodni żali.
normalnych ludzi j**** to co tu sie pisze o nowym ukladzie.
-
Widoczni jak skurwysyn że cała Europa się z was śmieje :)Ruch 1920 Chorzów pisze:Widać z kim tu mamy do czynienia, poważne osoby nie zadawały by takich głupich pytań i nie wylewały od tygodni żali.
-
I znów karuzela ruszyła.
W drodze do Gdyni mnie nie ma bo z rana ruszam na Białystok w porównaniu do użytkowników tego forum czekających na śniadanie od swoich matek. Na resztę szkoda odpisywać, dalej ubolewajcie.
W drodze do Gdyni mnie nie ma bo z rana ruszam na Białystok w porównaniu do użytkowników tego forum czekających na śniadanie od swoich matek. Na resztę szkoda odpisywać, dalej ubolewajcie.
-
To po co tu wchodzisz i komentujesz tych nethoolsow spierdalaj na swoje kumple forum hehe widać że żyjesz tylko kibice net jak nie widzisz gdzie i co piszą :)kuracji hehempolak1977 pisze:Hm kogo masz na myśli mówiąc "cała Europa" - nethoolsów z k.net - buehehehehehehehehhe
-
wedrowniki pisze:To po co tu wchodzisz i komentujesz tych nethoolsow spierdalaj na swoje kumate forum hehe widać że żyjesz tylko kibice net jak nie widzisz gdzie i co piszą :)kumaczu hehempolak1977 pisze:Hm kogo masz na myśli mówiąc "cała Europa" - nethoolsów z k.net - buehehehehehehehehhe