Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Będę się przypierdalał bo jak w żywe oczy chcecie walić takie farmazony to się dziwisz. Sam się przypierdalasz do innych jak coś palną a ja nie mogę do barana mmsika co pierdoli jak mały Kaziu po nalewce i ma zwidy? Drzazgę w Naszym oku widzisz ale belki w swoim ni c****. Bawcie się dalej tutaj. A ty pajacu mms znajdź naszą pewną sportową grupę(nie chodzi o bande) i tam masz dużo fotek z aktywności tej grupy. Jak skończyłeś chociaż podstawówkę to znajdziesz i przeprosisz za pierdolenie 3 po 3. Dobranoc.
-
Ja się przypierdalam? Odpowiedziałem twoim ziomeczkom tym samym.
Chciałeś inne foty, to masz. Specjalnie na twoje życzenie wszedłem na tą stronkę ontour1908 i, na innych też jest ten typek ciemniejszy. Głupio ci teraz, wiec uciekasz? No to pa :)
Chciałeś inne foty, to masz. Specjalnie na twoje życzenie wszedłem na tą stronkę ontour1908 i, na innych też jest ten typek ciemniejszy. Głupio ci teraz, wiec uciekasz? No to pa :)
-
No to masz fote ty farmazoniarska k****. I tylko powiedz,że to nie ta sama osoba to jebne na plecy. Zbieraj swoje psy czy tam rekiny i spać.

-
Umknął ci jeden mały szczegół detektywie :) na wszystkich trzech fotach co wrzuciłem, typek ma okulary przeciwsłoneczne na głowie. Pomijając już to, że na każdej jest ciemniejszy ale co tam. Więc jebnij się na plecy, przytul misia i spać :)
-
Mms ogólnie się tu nie wypowiadam, ale jeśli Ty nie wiesz kto to jest no to świadczy raczej o tym, że nie masz za dużej wiedzy o rywalu... Żaden kolorowy, normalny Polak.
Bez spiny.
Bez spiny.
-
To ten sam gość... Zdjęcia sa z różnych meczów.Idziesz na siłę w ślepa uliczkę.Jak chcesz się do czegoś przyjebac na siłę to sie zastanów dwa razy następnym razem.Albo lepiej się przygotuj.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
ad1. Czy gdzieś w moje wypowiedzi zadałem pytanie? Akurat liczbę sprzedanych Waszych karnetów znałem, chodziło mi bardziej, że macie potencjał na znacznie wyższe liczby, a spuszczacie się jakbyście osiągnęli nie wiadomo co. Mieszam w to Fc bo chyba od przyszłego sezonu, znaczy się od rundy wiosennej będziecie grać już na nowym stadionie tak?Salceson pisze:Jakbyś przeczytał mój post powyżej, to nie zadawałbyś pytania o karnety w liczbie - póki co - 1039 sztuk, liczba docelowa na jesień to 1300. Ten poziom sprzedaży ogranicza pojemność SMS'u (1970 miejsc), a Zarząd chce jak widać zostawić coś dla tych co idą w bilety jedynie, tak by i oni mieli szansę obejrzeć kilka spotkań przy Milionowej. Więc mieszanie w to wszystko, w obecnej sytuacji, FC jak i nie tylko zakrawa na hipokryzję z Twej strony. Co do Herbu, sąd po złożeniu przez Zarząd RTS'u stosownych wyjaśnień i pism zmienił pierwotne orzeczenie (na korzyść syndyka) i dalej Widzew się Herbem posługuje i w tej kwestii się się nic raczej nie zmieni. Co do Stadionu, hmm… cyt.: niby Wasz ale nie Wasz. To tak jak u Was, ale szpilę wbijasz - tak zupełnie bez prowokacji w stronę Widzewa - tylko co to ma do tematu? Stadion jest miejski, tak i Nasz jak i Wasz, tak jak ma to miejsce w Krakowie, Poznaniu czy też w Warszawie. Ale tam to stadiony danych klubów, ten Wasz też Wasz, tylko ten Widzewa jakby jednak nie Widzewa. Gratuluję logiki. Życzę wytrwałości.yakubo pisze:Już się tak bardzo nie przyrównujcie z tą liczbą sprzedanych karnetów, szczerze jako ełkaesiak kładę na to ciężki c*** (jak większość moich kolegów po szalu). Tak abstrahując patrząc na tą mapkę https://zapodaj.net/images/84fb62209b8e7.jpg ,gdzie wymienione zostało tylko 20 fan klubów a jest ich znacznie więcej, to ta liczba tysiąc ileś wcale jakaś zawrotna dla mnie nie jest. Wiadome nie każdemu chcę się ruszyć d*** na mecz, ale akurat w tych miejscowościach co zostały podane liczba widzewiaków nie jest mała, świadczą o tym liczby, kiedy to do tych miejscowości/miast przyjeżdża Widzew. Powiem tak jest Was jak mrówków i kto bardziej zorientowany, lub nawet ktoś kto jeździ trochę po woj. łódzkim wie co jest pięć. Dochodzi do tego Łódź i macie ten Wasz "sukces". Póki co jesteście pełni optymizmu, ale ciekaw jestem jak pójdzie Wam w tej trzeciej lidze, gdy od paru drużyn dostaniecie zimny kubeł wody na łeb, chciałbym wtedy zobaczyć (zaznaczę zobaczyć na zdjęciach bo ostatnio jak Wam nie szło to Wasz fotograf tak robił zdjęcia że c**** było widać ilu Was tam było w rzeczywistości, to było jakoś chyba z początku sezonu o ile pamięć mnie nie myli) jak pęka w szwach Wasz (chociaż w sumie chyba nie Wasz) nowy stadion. Myślę że czas pokażę kto wiedzie prym, tym bardziej że w tym sezonie są derby, oczekiwane z wielką niecierpliwością przez wszystkich. Swoją drogą jak w końcu jest z herbem Widzewa, niedawno gdzieś przeleciał mi artykuł o tym, że jakoś w niezgodny sposób prawny Widzew go przeją, mógłby ktoś pojaśnieć bez spiny? to samo chodzi o stadion, jak to jest w końcu? Oczekuję tylko odp na te dwa pytania, nie chcę wchodzić w żadne dyskusje z czerwonymi bo zdaję sobie sprawę, że Wy i tak macie tą swoją dziwną "prawdę" pozdrowienia dla normalnych i kumających czaszę ;)
Ale jeśli już o Stadion pytasz, ten przy Piłsudskiego 138, to:
- nie zmienił położenia (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma 4 pełne trybuny (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma oświetlenie (w przeciwieństwie do Waszego)
- będą 2 telebimy (w przeciwieństwie do Waszego jednego, o pikselu 1m/2m)
To tylko kilka na prędko niewyszukanych mocno różnic.
Pozdrawiam
ad2. Chyba na korzyść Widzewa, a nie syndyka? a co z nazwą "Robotnicze..."
ad3. Jeśli odebrałeś to pytanie jako "szpilę" to sorry,porostu zadałem to pytanie bez spiny, ponieważ kiedyś pewien znajomy sympatyzujący Widzewowi mówił, że pewien Pan był bardzo mocno zainteresowany kupnem stadionu, i chyba całej drużyny, teraz temat umilkł póki co. Swoją drogą jest jeszcze Pan Cacek, i z tego co mi wiadomo jemu zawsze zależało żeby powstał nowy stadion na Widzewie tyle, że nie za jego pieniążki, zresztą różnie to może jeszcze być czas pokaże ;) ale nie ważne nie było tematu.
ad4. Dziękuję serdecznie za przedstawienie różnic, sam chyba bym do tego nie doszedł, to czekam na ten fantastyczny doping, pękający w szwach stadion, i tą Waszą Ligę Mistrzów ;) elo i bez odbioru odpisałem Ci tylko dlatego, że jako jedyny masz starą datę rejestracji, na resztę gamoni szkoda klawiatury.
nie wiesz, nie byłeś...?
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić
-
Zydzewiaki dalej się ośmieszajcie i chwytajcie tonący kutasow hahahah
Macie ten swój zydzewski fart, że nie jesteśmy takimi frajerami i społeczniakami jak wy i tylko to was ratuje ...
Ładnie zescie się wkurwily czerwone cioty po moich przemyśleniach z tą strażą miejską. Już jakiś czas temu pół roku max pisalem że straż miejska podjeżdża za często pod nasze grafy szczegolnie te anty , i wywiera presje aby taki graf zniknął . Po drugiej stronie podobnej tematyki prace na podobnej zabudowie się trzymały poza wyjątkami.
Zydzewiaki zachowali się tak samo jak teraz , kiedy kończą się argumenty i rozjebaly temat w możliwie skuteczny sposób.
Po jakimś czasie jednak okazuje sie , że Komendantem Dowodzenia Straży Miejskiej w Łodzi był kibic klubu RTS zwidzew doskonale znany w środowisku, będący na każdym meczu. ( Okazało się to w dniu Jego śmierci ). A czerwonoarmisci dalej brna , i robią dokładnie wszystko żeby odwrócić od tego uwagę . Zachowują się właśnie tak jakby mieli coś na sumieniu....
PozdrAWiam
Macie ten swój zydzewski fart, że nie jesteśmy takimi frajerami i społeczniakami jak wy i tylko to was ratuje ...
Ładnie zescie się wkurwily czerwone cioty po moich przemyśleniach z tą strażą miejską. Już jakiś czas temu pół roku max pisalem że straż miejska podjeżdża za często pod nasze grafy szczegolnie te anty , i wywiera presje aby taki graf zniknął . Po drugiej stronie podobnej tematyki prace na podobnej zabudowie się trzymały poza wyjątkami.
Zydzewiaki zachowali się tak samo jak teraz , kiedy kończą się argumenty i rozjebaly temat w możliwie skuteczny sposób.
Po jakimś czasie jednak okazuje sie , że Komendantem Dowodzenia Straży Miejskiej w Łodzi był kibic klubu RTS zwidzew doskonale znany w środowisku, będący na każdym meczu. ( Okazało się to w dniu Jego śmierci ). A czerwonoarmisci dalej brna , i robią dokładnie wszystko żeby odwrócić od tego uwagę . Zachowują się właśnie tak jakby mieli coś na sumieniu....
PozdrAWiam
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
@1) To jeszcze raz, i trochę może z innej strony: aktualny stan sprzedanych karnetów stanowi ponad 50% pojemności posiadanych możliwości obiektu przy Milionowej, docelowo sprzedaż ma osiągnąć sztuk 1300 i idzie to w tym kierunku czyli 66% całości. No nie da rady teraz osiągnąć czegoś więcej, a patrząc pod kątem procentowym całości, to chyba jest się z czego cieszyć (jak na III ligę). FC robią dużo dobrej roboty, lecz jak napisałem wcześniej, ogranicza nas SMS. Może trzeba było faktycznie poważnie pochylić się nad możliwością najmu Waszego Amfiteatru, wtedy moglibyśmy podyskutować na poziomie rzędu 5000 karnetów na III ligę ;)yakubo pisze: ad1. Czy gdzieś w moje wypowiedzi zadałem pytanie? Akurat liczbę sprzedanych Waszych karnetów znałem, chodziło mi bardziej, że macie potencjał na znacznie wyższe liczby, a spuszczacie się jakbyście osiągnęli nie wiadomo co. Mieszam w to Fc bo chyba od przyszłego sezonu, znaczy się od rundy wiosennej będziecie grać już na nowym stadionie tak?
ad2. Chyba na korzyść Widzewa, a nie syndyka? a co z nazwą "Robotnicze..."
ad3. Jeśli odebrałeś to pytanie jako "szpilę" to sorry,porostu zadałem to pytanie bez spiny, ponieważ kiedyś pewien znajomy sympatyzujący Widzewowi mówił, że pewien Pan był bardzo mocno zainteresowany kupnem stadionu, i chyba całej drużyny, teraz temat umilkł póki co. Swoją drogą jest jeszcze Pan Cacek, i z tego co mi wiadomo jemu zawsze zależało żeby powstał nowy stadion na Widzewie tyle, że nie za jego pieniążki, zresztą różnie to może jeszcze być czas pokaże ;) ale nie ważne nie było tematu.
ad4. Dziękuję serdecznie za przedstawienie różnic, sam chyba bym do tego nie doszedł, to czekam na ten fantastyczny doping, pękający w szwach stadion, i tą Waszą Ligę Mistrzów ;) elo i bez odbioru odpisałem Ci tylko dlatego, że jako jedyny masz starą datę rejestracji, na resztę gamoni szkoda klawiatury.
@2) Oczywiście, że na korzyść Widzewa, co do Robotniczego nad całą sprawą czuwa czujne oko Saurona ;) , będzie dobrze, więc spokojnie czekaj :)
@3) pana z Piaseczna dawno nie ma już w Widzewie i mieszanie go na siłę nie wiem co ma na celu (w sprawy tak i Stadionu jak i Widzewa), on umarł śmiercią naturalną ponad rok temu i sam o tym dobrze wie. Co do tajemniczego kupca wiedzy nie posiadam takowej więc się nie wypowiem.
@4) Mimo bijącego sarkazmu odpowiem Ci, bo starej daty jesteś tu na tym forum: doping będzie, całkiem wielce prawdopodobne, iż ten z poziomu fantastycznego, Stadion, mam nadzieję, będzie pękać w szwach (o pierwsze mecze się nie martwię, zdaję sobie sprawę, że głównym zadaniem jest utrzymanie frekwencji na poziomie, a to nie jest już takie proste im dalej w las…). Co do LM, to najpierw daj Nam spokojnie awansować do II ligi, a jak sam wiesz z autopsji łatwe to wcale nie jest lecz zakładamy to w tym roku i taki jest cel. Czas pokaże.
Pozdrawiam
-
Twoje przemyślenia to bardziej śmieszą niż wkurwiają.Ene due rabe pisze:Ładnie zescie się wkurwily czerwone po moich przemyśleniach z tą strażą miejską
A kiedy schodzisz po komputer do piwnicy mitomanie?Ene due rabe pisze:Macie ten swój zydzewski fart, że nie jesteśmy takimi frajerami i społeczniakami jak wy i tylko to was ratuje
Aha i jeszcze jedno. Nie dalej jak wczoraj apelowałeś do swoich kolegów po szalu by nie wdawali się w dyskusję z Widzewiakami i zostawili ten temat. Nawet nie potrafisz się zastosować do własnych słów.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Hahaha dużo zes wniosla jak zawsze do tematu pizdo zarejestrowana tylko po to żeby ze mną dyskutować...
chcesz autograf może ;)?
Każdy niech sobie zobaczy jak się potoczył ten temat od tego wpisu na poprzedniej stronie , i jak usmiali się z tego ( wcale nie wkurwili oczywiście ) zydzewiaki.
chcesz autograf może ;)?
Każdy niech sobie zobaczy jak się potoczył ten temat od tego wpisu na poprzedniej stronie , i jak usmiali się z tego ( wcale nie wkurwili oczywiście ) zydzewiaki.
Ene due rabe pisze:Pamiętacie jakis czas temu było tu pisane o kolejnej honorowej zagrywce zydzewiakkow - którzy w walce z graffiti ŁKSu wyslugiwali się strażą miejską? I o prawdziwej ofensywie SM na miejscówki w których były wrzuty z pociskami na pierdzew??
Jak ktoś przegląda ten temat to powinien pamiętać...
Wtedy oczywiście nie było tematu bo banda czerwonych śmieci od razu r******** temat tak żeby nikt nie skumal co jest pisane...
Ale niestety takie rzeczy prędzej czy później wychodzą same , smutne że w taki sposób..
Komunikat jednego z czerwonychA tu link do artykułu .To nie tylko smutna wiadomość ale też DLA KIBICÓW WIDZEWA ZŁA, gdyż Pan Kluska był wielkim fanem Widzewa, który przychodził na każdy jego mecz z wielką przyjemnością. Klub zawsze mógł też liczyć na jego przychylność i pomoc. To bardzo smutne wieści!
[link]
Dziwnym trafem od jakiegoś czasu się uspokoiło ... niech mi ktoś powie czemu ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
O głupek znów w formie.
Cieszy że was mms punktuje na każdym kroku bo się żydy gotujecie aż miło, aa ty mw coś tam już dzieciaku się nie udzielaj bo za każdym razem jesteś gaszony jak popularny. Jak się chce błyszczeć to trzeba się wykazać choćby elementarną wiedzą, bierz przykład z rabina i postudiuj trochę internet zaloguj się na forum Widzewa.
Cieszy że was mms punktuje na każdym kroku bo się żydy gotujecie aż miło, aa ty mw coś tam już dzieciaku się nie udzielaj bo za każdym razem jesteś gaszony jak popularny. Jak się chce błyszczeć to trzeba się wykazać choćby elementarną wiedzą, bierz przykład z rabina i postudiuj trochę internet zaloguj się na forum Widzewa.
-
temat prawie tydzien lezal nie ruszany do czasu az ktos spytal o liczbe karnetow. Co jest z wami i tym wstretem do liczb? ile razy ktos was spyta ile Lksu na meczu to odrazu odpier.... tu polowie i zaczyna sie wyciaganie wszystkiego z 20 lat wstecz :D
-
jakbys nie zauważył bystrzaku to u nas jeszcze sprzedaż karnetów nie ruszyła, natomiast wy swoją liczbą mozecie podawać ile wlezie tylko przestancie prowokowac - bo jak zawsze sami sie prujecie o byle gówno byle sie dowartosciować i chcecie sie porównywac we wszystkim r byle sprowokować napinke, a potem płacz na wszystkich naokoło, i oczywiscie biedne czerwone cioty tylko sie chciały spytać bez napinki ale to nas coś boli, natomiast wrzucanie tu chłopaków od nas gdzie na zdjeciu dziwnie padło światło i forsowanie że są ciemni to ktoś od nas to wrzucił a nie mms
heheh żal.pl
W sumie mi was żal, tyle lat zyliscie jak u Pana Boga za piecem - info gdzie pojawiają sie wrzuty z pociskami na wasz Pierdzew na bieząco szło do Naczelnika Straży Miejskiej - prywatnie waszego zagorzałego kibica i on juz wiedział najlepiej co z tym fantem zrobić i faktycznie takie wrzutki często znikały z dnia na dzien kilka dni po powstaniu, gdzie u Was takie same wrzutki sie trzymały po pare lat , a teraz zostałyście same...
Oczywiscie nie chodziło mi broń Boze o to zebyscie się przyznali , że wysługiwaliscie się w derbowej rywalizacji S.M. , bo to w sumie nie wasza wina - frajerskie numery, społecznictwo i donosicielstwo wyssaliście jako Widzewiacyze swoim ''kibolskim mlekiem''. Pewnie do tej pory nic dziwnego i złego w tym nie widzicie ...
heheh żal.pl
W sumie mi was żal, tyle lat zyliscie jak u Pana Boga za piecem - info gdzie pojawiają sie wrzuty z pociskami na wasz Pierdzew na bieząco szło do Naczelnika Straży Miejskiej - prywatnie waszego zagorzałego kibica i on juz wiedział najlepiej co z tym fantem zrobić i faktycznie takie wrzutki często znikały z dnia na dzien kilka dni po powstaniu, gdzie u Was takie same wrzutki sie trzymały po pare lat , a teraz zostałyście same...
Oczywiscie nie chodziło mi broń Boze o to zebyscie się przyznali , że wysługiwaliscie się w derbowej rywalizacji S.M. , bo to w sumie nie wasza wina - frajerskie numery, społecznictwo i donosicielstwo wyssaliście jako Widzewiacyze swoim ''kibolskim mlekiem''. Pewnie do tej pory nic dziwnego i złego w tym nie widzicie ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Niestety na ŁKSie nie ma mody na karnety. Winny jest też sam klub - w poprzednim sezonie karnet na cały sezon można było kupić dopiero po 1 kolejce.
-
A jak miała się potoczyć dyskusja? Oczekujesz, że będziemy się tłumaczyć z twoich wybujałych przemyśleń po joincie. Nikt cię szczurze nie traktuje poważnie, jesteś zwykłym forumowym pajacem co udowodniłem ci nie raz. A ty dalej jak zakuty łeb siedzisz sam, jarasz i myślisz, że nas wkurwiłeś :-)Ene due rabe pisze:Każdy niech sobie zobaczy jak się potoczył ten temat od tego wpisu na poprzedniej stronie , i jak usmiali się z tego ( wcale nie wkurwili oczywiście )
Swoją drogą czemu jarasz sam? Nie masz kolegów i koleżanek? :(
3 różne zdjęcia z różnych stron i tylko na niego tak świeciło słońce :-) a to ci ciekawe :DEne due rabe pisze: natomiast wrzucanie tu chłopaków od nas gdzie na zdjeciu dziwnie padło światło i forsowanie że są ciemni to ktoś od nas to wrzucił a nie mms
heheh żal.pl
-
sam napisalem o tym ze jeszcze nie ruszyla sprzedaz i ze was klub nie podaje licz sprzedanych karnetow dlatego wy sami tego nie wiecie ale mimo tego zgrywacie "wiem ale ch*** wam do tego"Ene due rabe pisze:jakbys nie zauważył bystrzaku to u nas jeszcze sprzedaż karnetów nie ruszyła, natomiast wy swoją liczbą mozecie podawać ile wlezie tylko przestancie prowokowac - bo jak zawsze sami sie prujecie o byle gówno byle sie dowartosciować i chcecie sie porównywac we wszystkim r byle sprowokować napinke, a potem płacz na wszystkich naokoło, i oczywiscie biedne czerwone cioty tylko sie chciały spytać bez napinki ale to nas coś boli, natomiast wrzucanie tu chłopaków od nas gdzie na zdjeciu dziwnie padło światło i forsowanie że są ciemni to ktoś od nas to wrzucił a nie mms
heheh żal.pl
Kibicem moze byc kazdy bez wzgledu na zawod i bez wzgledu czy nam sie to podoba czy nie. Lapanie takich przypadkow i wypominanie, probujac przypinac jakies latki na sile jest poprostu slabe i zalosne. Z reszta z tego co widze to probujecie wmowic nam ze to zle dla nas ze jest nas wiecej.
O sprawach H nie bede pisal bo to temat rzeka. My pomagamy klubowi jak tylko mozemy zeby wrocil do Ex a wy stawiacie na przekumatosc majac w d**** ze klub juz 3 sezon gdnije i w koncu zabraknie chetnych do dawania kasy. 10-20 lat i nikt nie bedzie pamietam ze by sobie jakis tam Lks w IV lidze i znikniecie
-
O tym sąsiadki z Kaliskiego mogą pomarzyć
Liczba sprzedanych karnetów: 1108
-
Będziecie tu teraz prowadzić relacje live ze sprzedaży karnetów?
Mms cobytu już Ci odpowiedział na temat tego chłopaka a ty dalej brniesz. Nie masz racji i tyle
Mms cobytu już Ci odpowiedział na temat tego chłopaka a ty dalej brniesz. Nie masz racji i tyle
ŁKS ŁÓDŹ
-
Daj spokój z tymi porównaniami bo tego płaczka bardzo łatwo urazić i znowu r********** temat pisząc po raz kolejny o współpracy ze SM hehe. Za niedługo wrwg przestaną malować, bo będą się bały żeby ich strażniki miejskie nie przydybały. Przejebane mają w tej Łodzi :(Krzysiek74 pisze:O tym sąsiadki z Kaliskiego mogą pomarzyć
-
Mms ty jesteś ładny pajac. Zdjęcia z dwóch różnych spotkań a pierdoli,że na drugim nie ma okularów. Ty dopiero jesteś detektyw. Skończ pierdolić bo ten chłopak przejeździł więcej za ŁKS-em niż Ty razy byłeś u siebie.
Ostatnio zmieniony 20.07.2016, 14:21 przez MISTRZ1908, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oj biedactwo.Ene due rabe pisze:jakbys nie zauważył bystrzaku to u nas jeszcze sprzedaż karnetów nie ruszyła, natomiast wy swoją liczbą mozecie podawać ile wlezie tylko przestancie prowokowac - bo jak zawsze sami sie prujecie o byle gówno byle sie dowartosciować i chcecie sie porównywac we wszystkim r byle sprowokować napinke, a potem płacz na wszystkich naokoło, i oczywiscie biedne czerwone cioty tylko sie chciały spytać bez napinki ale to nas coś boli, natomiast wrzucanie tu chłopaków od nas gdzie na zdjeciu dziwnie padło światło i forsowanie że są ciemni to ktoś od nas to wrzucił a nie mms
Produkuj się dalej.Przemyślenia rabina,odcinek 1455,cięcie.
-
dajcie spokoj ŁKSiacy z tą rozkminką, i udowadnianiem kto jest kto, bo zydzewiakom przeciez tylko o to chodzi zeby rozjebać ten temat, i pisać o stu rzeczach naraz....
Wazne ze przeciez my wiemy jak jest, a to ze Zydzewiacy znowu pokazują swoje frajerskie oblicze i rozkminiają tu małolata i przybijają mu że jest cimny to tylko pokazuje jacy są bezradni. Jak to sie mówi - tonący brzytwy sie chwyta , i to widać doskonale na tym przykładzie gdzie skleili na szybko jakąs głupote. I tez widac w ktorym momencie sie znowu zaczeła napinka i zydzewiacy zaczeli sie pruć byle odciągnąc od tego co było pisane. A tą brzytwą łatwo mogą sie skaleczyc, bo my rowniez mamy duzo waszych zdjec gdzie chłopaki wyglądają jakby ''powiedzmy że przesadzili z solarium''. Tylko nikt nie jest frajerem i nie bedzie rozkminiał na tym forum takich rzeczy.
Jak dla mnie ( i mysle ze wiekszosci kiboli) czysto hipotetycznie - to wole stać na sektorze z fanatykiem mojego klubu który jest troche ciemniejszy na gębie , ale jest Polakiem i kibolem , niz być kibicem klubu który frajerskie geny oferuje w standardzie, i który nie radząc sobie na płaszczyznie graffiti wspomaga i wysługuje sie straża miejską, jak typowe społeczniaki. Chłopaki od nas bombią cały czas, rozpierdalają wasze pracki w dzień, a wy co żydzewiaki - musicie dawać na straż miejską lokalizacje i czekać na ich interwencje , bo tak zostaliscie na tym pierdzewie wychowani.
Wazne ze przeciez my wiemy jak jest, a to ze Zydzewiacy znowu pokazują swoje frajerskie oblicze i rozkminiają tu małolata i przybijają mu że jest cimny to tylko pokazuje jacy są bezradni. Jak to sie mówi - tonący brzytwy sie chwyta , i to widać doskonale na tym przykładzie gdzie skleili na szybko jakąs głupote. I tez widac w ktorym momencie sie znowu zaczeła napinka i zydzewiacy zaczeli sie pruć byle odciągnąc od tego co było pisane. A tą brzytwą łatwo mogą sie skaleczyc, bo my rowniez mamy duzo waszych zdjec gdzie chłopaki wyglądają jakby ''powiedzmy że przesadzili z solarium''. Tylko nikt nie jest frajerem i nie bedzie rozkminiał na tym forum takich rzeczy.
Jak dla mnie ( i mysle ze wiekszosci kiboli) czysto hipotetycznie - to wole stać na sektorze z fanatykiem mojego klubu który jest troche ciemniejszy na gębie , ale jest Polakiem i kibolem , niz być kibicem klubu który frajerskie geny oferuje w standardzie, i który nie radząc sobie na płaszczyznie graffiti wspomaga i wysługuje sie straża miejską, jak typowe społeczniaki. Chłopaki od nas bombią cały czas, rozpierdalają wasze pracki w dzień, a wy co żydzewiaki - musicie dawać na straż miejską lokalizacje i czekać na ich interwencje , bo tak zostaliscie na tym pierdzewie wychowani.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Dokładnie.MISTRZ1908 pisze:Mms ty jesteś ładny pajac. Zdjęcia z dwóch różnych spotkań a pierdoli,że na drugim nie ma okularów. Ty dopiero jesteś detektyw. Skończ pierdolić bo ten chłopak przejeździł więcej za ŁKS-em niż Ty razy byłeś u siebie.
-
Kto poza jedną osobą pisze, że ten kolo ze zdjęcia jest ''ciemny''?
-
Dawaj dalej ty j***** żydowski farmazoniarzu.Ene due rabe pisze:i który nie radząc sobie na płaszczyznie graffiti wspomaga i wysługuje sie straża miejską, jak typowe społeczniaki. Chłopaki od nas bombią cały czas, rozpierdalają wasze pracki w dzień, a wy co żydzewiaki - musicie dawać na straż miejską lokalizacje i czekać na ich interwencje , bo tak zostaliscie na tym pierdzewie wychowani.
-
Ty chyba żeś się z chujem na łby pozamieniał hahaha co za typImPawel pisze:10-20 lat i nikt nie bedzie pamietam ze by sobie jakis tam Lks w IV lidze i znikniecie
-
Parchy to kto zaprosił wsh na wasz pochód po awansie jeżeli was z nimi nic nie łączy , jakoś mało piszecie na ten temat , cisza jakaś ,o karnetach o nas cały czas , ale o tym cisza,halo
-
Jakby ktos nie wiedzial, to na Widzewie sprzedano juz 1141 karnetow.
-
co zrobiles dla swojego klubu zeby bylo inaczej? siedzicie w tym gownie od 3 lat i bronicie sie przed spadkiem. Pokolenie minie a wraz z nim wy.kkk78 pisze:Ty chyba żeś się z chujem na łby pozamieniał hahaha co za typImPawel pisze:10-20 lat i nikt nie bedzie pamietam ze by sobie jakis tam Lks w IV lidze i znikniecie
Juz teraz macie wiecej anty widzewiakow niz kibicow Lksu
adwokat. ale o czym cisza? Podobno bylo ok 30 wislakow i co tu pisac wiecej? przynajmniej zadnego dziecka w Lodzi nie zostawili ;)
-
Dopiero cobytu napisał, że to jest zdjęcie z innego meczu. Więc nie pajacuj. I skąd ty możesz wiedzieć ile ja mam wyjazdów czy meczów u siebie? Chyba kolejny down po przemyśleniach w samotności :)MISTRZ1908 pisze:Mms ty jesteś ładny pajac. Zdjęcia z dwóch różnych spotkań a pierdoli,że na drugim nie ma okularów. Ty dopiero jesteś detektyw. Skończ pierdolić bo ten chłopak przejeździł więcej za ŁKS-em niż Ty razy byłeś u siebie.

Ten pewnie też stanął w złym świetle? Podobnie jak S. z kozin co latał w waszej ekipie, albo ten młody ciapaty z żubardzia lub kolejny z Radwańskiej co biega ze starym polesiem. Chyba jeszcze jakiś mulat był z teo.
-
to z krwi i kości RODOWITY ŁODZIANIN :))))mms pisze:Dopiero cobytu napisał, że to jest zdjęcie z innego meczu. Więc nie pajacuj. I skąd ty możesz wiedzieć ile ja mam wyjazdów czy meczów u siebie? Chyba kolejny down po przemyśleniach w samotności :)MISTRZ1908 pisze:Mms ty jesteś ładny pajac. Zdjęcia z dwóch różnych spotkań a pierdoli,że na drugim nie ma okularów. Ty dopiero jesteś detektyw. Skończ pierdolić bo ten chłopak przejeździł więcej za ŁKS-em niż Ty razy byłeś u siebie.
![]()
Ten pewnie też stanął w złym świetle? Podobnie jak S. z kozin co latał w waszej ekipie, albo ten młody ciapaty z żubardzia lub kolejny z Radwańskiej co biega ze starym polesiem. Chyba jeszcze jakiś mulat był z teo.
-
Jaja jak berety :D
My po sądach przez kebabow musimy się włóczyc a tu ŁKS na balety z nimi lata :)
My po sądach przez kebabow musimy się włóczyc a tu ŁKS na balety z nimi lata :)
-
Po Twoich postach widać mmsik,że wyjazdów za wiele nie masz bo przypierdalasz się do wszystkiego a niekoniecznie znasz temat o który się jebiesz co i teraz wyszło. Och wy chuligani czystej krwi aryjskiej. Jak chinol co napierdalał Motor? I tak można do usranej śmierci,tylko po co? Temat jest fajny. Nie o samą Łódź chodzi bo tu nic się nie zmienia raczej. Ale można popisać o fc,jest kilka mocnych po Waszej i Naszej stronie. Sam kiedyś mieszkałem w jednym Waszym mieście. Lekko nie było. Można podyskutować jak to się zmieniało w latach ale po co jak wszystko rozjebiesz? Pierdolicie o karnetach i pytacie jak u Nas skoro wiecie,że nie ruszyła sprzedaż. Jest tyle normalnych tematów,na które można podyskutować. A wykrzyczeć co o sobie myślimy będziemy mieli okazje na derbach. U was jeśli Nas wpuszczą. Bo u Nas słabo to widzę z racji tego "cacka"jakie mamy. Także zluzujcie,przed kompem nikt jeszcze nic nie zmienił,chyba,że liczbę postów. Ja osobiście bardzo się cieszę na dalsze wyjazdy. Te chujozy po wiochach w województwie i okolicach mnie wkurwiały. Wreszcie jakieś oderwanie od wyjazdów 3-4godzinnych. Nie spinajcie się już tak tylko zarzućcie jakiś normalny temat .
-
mms trzymaj się chcą cie dojechać.......na forum,sytuacja jest rozwojowa rejestrują się coraz to nowsi galeretka warriors.
-
Powiedz mi misiu kolorowy jak ty to wyczytałeś z moich postów, naprawdę jesteś mistrzem... Skośnookiego już dawno nie ma na naszym stadionie. To wy kreujecie się na ekipę czystą i rasistowską. Ale temat pewnie nie wygodny więc nie piszmy nic albo go zmieńmy? :)
-
jedyne co mozecie robic to wrzucac nasze twarzówki internetowe frajery. Widac jak zareagowaliscie na fakt ze wasz zagorzały kibic był przez wiele lat Naczelnikiem wydziału dowodzenia Straży Miejskiej, i że wojna jaką S.M. wytoczyłą wlascicielom scian na ktorych były nasze pracki skierwowane w Waszą strone, i ich natychmiastowe interwencje z dnia na dzień, nie były dziełem przypadku, tylko wynikały z waszej kurewskiej natury.
powtorze to co napisałem bo widac ze ciezko u was z mysleniem ułomne wieśniaki.
powtorze to co napisałem bo widac ze ciezko u was z mysleniem ułomne wieśniaki.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ile osob miało beke z Polonii i ich ugadywania się ze Strażą Miejską ??
Zydzewiacy poszli jeszcze dalej i po prostu wysługiwali się Strażnikami w kibolskim rzemiośle...takie to typowe dla tych czerwonych ludków humoru.
Zydzewiacy poszli jeszcze dalej i po prostu wysługiwali się Strażnikami w kibolskim rzemiośle...takie to typowe dla tych czerwonych ludków humoru.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
To zmieńmy i napisz czemu ukladowicz waszej zgody jest na waszym pochodzie banda ,z którym chodziliscie po łodzi szukając nas,a piszecie że was z nim nic nie łączy ,czyli ruch kazał a wy na to przystaliscie
-
Chcesz powiedzieć, że wódkę pilismy ze straza miejska?
:-)
:-)