Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 18:33

a co niby to że zawyzacie frekwencje od dawien dawna na meczach u siebie, i wyjazdach to wg ciebie jakis wymysl albo propaganda?

Zydzew jest najwiekszy , i ma najwiecej Fc, organizuje najwiecej turniejów ,jest najbardziej czerwony, najbardziej honorowy , sprzedaje najwiecej karnetów, ma najlepszy stadion i wogole jest ich 10000x wiecej niż nas - tylko że c*** z tego macie defacto czerwonoarmiści- pozatym że mozecie sie dowartosciowac w tym wątku.

koledzy ŁKSiacy - pierdolcie te k**** podmiejskie - nie wchodzcie z nimi w zadna dyskusje na temat sytuacji obecnej, bo kompleksy tych pedałów nie pozwalają na normalne spojrzenie na sytuacje i normalną wymiane argumentów. Kazdy chyba widzi jak wyglada ten temat od dawien dawna ich zawsze musi byc na wierzchu a to forum to jedyne miejsce gdzie mogą sie tasować jaki ten ich widzew jets och i ach, nie przeszkadzajmy im niech sie bawią jak lubią
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 19.07.2016, 18:36

Widzę, że znowu korba odbiła i musiałeś się spruć. A z konta Pazdan87 tak ładnie Ci szło. No ale c*** bombki strzelił, bo rozkminiono, że to ty.

Po to jest ten temat by podać np.liczbę sprzedanych karnetów, ile i gdzie zorganizowano widzewskich turniejów czy jakiekolwiek inne liczby. Jak Łksu to nie dotyczy to po c*** się przypierdalasz? A czy c*** z tego RTS ma to nie tobie oceniać. Widać ma i zyskuje na tym wiele skoro się do tego sprułeś.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Salceson

Post autor: Salceson » 19.07.2016, 18:46

Ene due rabe pisze:a co niby to że zawyzacie frekwencje od dawien dawna na meczach u siebie, i wyjazdach to wg ciebie jakis wymysl albo propaganda?

Zydzew jest najwiekszy , i ma najwiecej Fc, organizuje najwiecej turniejów ,jest najbardziej czerwony, najbardziej honorowy , sprzedaje najwiecej karnetów, ma najlepszy stadion i wogole jest ich 10000x wiecej niż nas - tylko że c*** z tego macie defacto czerwonoarmiści- pozatym że mozecie sie dowartosciowac w tym wątku.

koledzy ŁKSiacy - pierdolcie te k**** podmiejskie - nie wchodzcie z nimi w zadna dyskusje na temat sytuacji obecnej, bo kompleksy tych pedałów nie pozwalają na normalne spojrzenie na sytuacje i normalną wymiane argumentów. Kazdy chyba widzi jak wyglada ten temat od dawien dawna ich zawsze musi byc na wierzchu a to forum to jedyne miejsce gdzie mogą sie tasować jaki ten ich widzew jets och i ach, nie przeszkadzajmy im niech sie bawią jak lubią
Post oddaje idealnie kompleks twórcy, czyli małego człowieczka, który nic nie znaczy poza internetowym światem, w tym przypadku kibice.net. Czytając ten wątek nie trzeba przykładać uwagi by mieć pogląd w tej kwestii jak na dłoni. Nie mam zamiaru wchodzić na płaszczyznę czy rzeczywiście jesteś kibicem ŁKS'u czy też zwykłym zakonspirowanym w kodzie zero-jedynkowym prowokatorem.

Brawo TY!

P.S. Co do tematu, liczba karnetów jak na III ligę i pojemność aktualną SMS'u bardzo mocno przyzwoita. Ale tak naprawdę dopiero wiosna 2017 pokaże "siłę karnetowców" gdy będą się mogli oni wykazać na nowym Stadionie. Co do sytuacji "na mieście" klepaniem w klawiaturę jeszcze nikt niczego nie zmienił. Szkoda, iż jedni jak i drudzy tego nie potrafią do końca zrozumień i tak piękny wątek uległ normalności kibice.net.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 18:48

mało was dawac wiecej
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

yakubo

Post autor: yakubo » 19.07.2016, 19:00

Już się tak bardzo nie przyrównujcie z tą liczbą sprzedanych karnetów, szczerze jako ełkaesiak kładę na to ciężki c*** (jak większość moich kolegów po szalu). Tak abstrahując patrząc na tą mapkę https://zapodaj.net/images/84fb62209b8e7.jpg ,gdzie wymienione zostało tylko 20 fan klubów a jest ich znacznie więcej, to ta liczba tysiąc ileś wcale jakaś zawrotna dla mnie nie jest. Wiadome nie każdemu chcę się ruszyć d*** na mecz, ale akurat w tych miejscowościach co zostały podane liczba widzewiaków nie jest mała, świadczą o tym liczby, kiedy to do tych miejscowości/miast przyjeżdża Widzew. Powiem tak jest Was jak mrówków i kto bardziej zorientowany, lub nawet ktoś kto jeździ trochę po woj. łódzkim wie co jest pięć. Dochodzi do tego Łódź i macie ten Wasz "sukces". Póki co jesteście pełni optymizmu, ale ciekaw jestem jak pójdzie Wam w tej trzeciej lidze, gdy od paru drużyn dostaniecie zimny kubeł wody na łeb, chciałbym wtedy zobaczyć (zaznaczę zobaczyć na zdjęciach bo ostatnio jak Wam nie szło to Wasz fotograf tak robił zdjęcia że c**** było widać ilu Was tam było w rzeczywistości, to było jakoś chyba z początku sezonu o ile pamięć mnie nie myli) jak pęka w szwach Wasz (chociaż w sumie chyba nie Wasz) nowy stadion. Myślę że czas pokażę kto wiedzie prym, tym bardziej że w tym sezonie są derby, oczekiwane z wielką niecierpliwością przez wszystkich. Swoją drogą jak w końcu jest z herbem Widzewa, niedawno gdzieś przeleciał mi artykuł o tym, że jakoś w niezgodny sposób prawny Widzew go przeją, mógłby ktoś pojaśnieć bez spiny? to samo chodzi o stadion, jak to jest w końcu? Oczekuję tylko odp na te dwa pytania, nie chcę wchodzić w żadne dyskusje z czerwonymi bo zdaję sobie sprawę, że Wy i tak macie tą swoją dziwną "prawdę" pozdrowienia dla normalnych i kumających czaszę ;)
nie wiesz, nie byłeś...?
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić

Salceson

Post autor: Salceson » 19.07.2016, 19:21

yakubo pisze:Już się tak bardzo nie przyrównujcie z tą liczbą sprzedanych karnetów, szczerze jako ełkaesiak kładę na to ciężki c*** (jak większość moich kolegów po szalu). Tak abstrahując patrząc na tą mapkę https://zapodaj.net/images/84fb62209b8e7.jpg ,gdzie wymienione zostało tylko 20 fan klubów a jest ich znacznie więcej, to ta liczba tysiąc ileś wcale jakaś zawrotna dla mnie nie jest. Wiadome nie każdemu chcę się ruszyć d*** na mecz, ale akurat w tych miejscowościach co zostały podane liczba widzewiaków nie jest mała, świadczą o tym liczby, kiedy to do tych miejscowości/miast przyjeżdża Widzew. Powiem tak jest Was jak mrówków i kto bardziej zorientowany, lub nawet ktoś kto jeździ trochę po woj. łódzkim wie co jest pięć. Dochodzi do tego Łódź i macie ten Wasz "sukces". Póki co jesteście pełni optymizmu, ale ciekaw jestem jak pójdzie Wam w tej trzeciej lidze, gdy od paru drużyn dostaniecie zimny kubeł wody na łeb, chciałbym wtedy zobaczyć (zaznaczę zobaczyć na zdjęciach bo ostatnio jak Wam nie szło to Wasz fotograf tak robił zdjęcia że c**** było widać ilu Was tam było w rzeczywistości, to było jakoś chyba z początku sezonu o ile pamięć mnie nie myli) jak pęka w szwach Wasz (chociaż w sumie chyba nie Wasz) nowy stadion. Myślę że czas pokażę kto wiedzie prym, tym bardziej że w tym sezonie są derby, oczekiwane z wielką niecierpliwością przez wszystkich. Swoją drogą jak w końcu jest z herbem Widzewa, niedawno gdzieś przeleciał mi artykuł o tym, że jakoś w niezgodny sposób prawny Widzew go przeją, mógłby ktoś pojaśnieć bez spiny? to samo chodzi o stadion, jak to jest w końcu? Oczekuję tylko odp na te dwa pytania, nie chcę wchodzić w żadne dyskusje z czerwonymi bo zdaję sobie sprawę, że Wy i tak macie tą swoją dziwną "prawdę" pozdrowienia dla normalnych i kumających czaszę ;)
Jakbyś przeczytał mój post powyżej, to nie zadawałbyś pytania o karnety w liczbie - póki co - 1039 sztuk, liczba docelowa na jesień to 1300. Ten poziom sprzedaży ogranicza pojemność SMS'u (1970 miejsc), a Zarząd chce jak widać zostawić coś dla tych co idą w bilety jedynie, tak by i oni mieli szansę obejrzeć kilka spotkań przy Milionowej. Więc mieszanie w to wszystko, w obecnej sytuacji, FC jak i nie tylko zakrawa na hipokryzję z Twej strony. Co do Herbu, sąd po złożeniu przez Zarząd RTS'u stosownych wyjaśnień i pism zmienił pierwotne orzeczenie (na korzyść syndyka) i dalej Widzew się Herbem posługuje i w tej kwestii się się nic raczej nie zmieni. Co do Stadionu, hmm… cyt.: niby Wasz ale nie Wasz. To tak jak u Was, ale szpilę wbijasz - tak zupełnie bez prowokacji w stronę Widzewa - tylko co to ma do tematu? Stadion jest miejski, tak i Nasz jak i Wasz, tak jak ma to miejsce w Krakowie, Poznaniu czy też w Warszawie. Ale tam to stadiony danych klubów, ten Wasz też Wasz, tylko ten Widzewa jakby jednak nie Widzewa. Gratuluję logiki. Życzę wytrwałości.

Ale jeśli już o Stadion pytasz, ten przy Piłsudskiego 138, to:

- nie zmienił położenia (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma 4 pełne trybuny (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma oświetlenie (w przeciwieństwie do Waszego) 
- będą 2 telebimy (w przeciwieństwie do Waszego jednego, o pikselu 1m/2m)

To tylko kilka na prędko niewyszukanych mocno różnic.

Pozdrawiam

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 19.07.2016, 19:24

Co do herbu to został przejęty od starego stowarzyszenia w kwietniu. Syndyk upadłej spółki Cacka zakazał używania go i złożył pozew do sądu. Sąd przychylił się do pozwu, ale RTS złożył zażalenie i sprawa wygląda tak, że z herbu Stowarzyszenie Reaktywacja Tradycji Sportowych Widzew Łódź może korzystać.

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 19.07.2016, 19:26

Co tam słychać u Eweliny?
SHOW MUST GO ON!

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 19.07.2016, 19:38

Salceson pisze:
yakubo pisze:Już się tak bardzo nie przyrównujcie z tą liczbą sprzedanych karnetów, szczerze jako ełkaesiak kładę na to ciężki c*** (jak większość moich kolegów po szalu). Tak abstrahując patrząc na tą mapkę https://zapodaj.net/images/84fb62209b8e7.jpg ,gdzie wymienione zostało tylko 20 fan klubów a jest ich znacznie więcej, to ta liczba tysiąc ileś wcale jakaś zawrotna dla mnie nie jest. Wiadome nie każdemu chcę się ruszyć d*** na mecz, ale akurat w tych miejscowościach co zostały podane liczba widzewiaków nie jest mała, świadczą o tym liczby, kiedy to do tych miejscowości/miast przyjeżdża Widzew. Powiem tak jest Was jak mrówków i kto bardziej zorientowany, lub nawet ktoś kto jeździ trochę po woj. łódzkim wie co jest pięć. Dochodzi do tego Łódź i macie ten Wasz "sukces". Póki co jesteście pełni optymizmu, ale ciekaw jestem jak pójdzie Wam w tej trzeciej lidze, gdy od paru drużyn dostaniecie zimny kubeł wody na łeb, chciałbym wtedy zobaczyć (zaznaczę zobaczyć na zdjęciach bo ostatnio jak Wam nie szło to Wasz fotograf tak robił zdjęcia że c**** było widać ilu Was tam było w rzeczywistości, to było jakoś chyba z początku sezonu o ile pamięć mnie nie myli) jak pęka w szwach Wasz (chociaż w sumie chyba nie Wasz) nowy stadion. Myślę że czas pokażę kto wiedzie prym, tym bardziej że w tym sezonie są derby, oczekiwane z wielką niecierpliwością przez wszystkich. Swoją drogą jak w końcu jest z herbem Widzewa, niedawno gdzieś przeleciał mi artykuł o tym, że jakoś w niezgodny sposób prawny Widzew go przeją, mógłby ktoś pojaśnieć bez spiny? to samo chodzi o stadion, jak to jest w końcu? Oczekuję tylko odp na te dwa pytania, nie chcę wchodzić w żadne dyskusje z czerwonymi bo zdaję sobie sprawę, że Wy i tak macie tą swoją dziwną "prawdę" pozdrowienia dla normalnych i kumających czaszę ;)
Jakbyś przeczytał mój post powyżej, to nie zadawałbyś pytania o karnety w liczbie - póki co - 1039 sztuk, liczba docelowa na jesień to 1300. Ten poziom sprzedaży ogranicza pojemność SMS'u (1970 miejsc), a Zarząd chce jak widać zostawić coś dla tych co idą w bilety jedynie, tak by i oni mieli szansę obejrzeć kilka spotkań przy Milionowej. Więc mieszanie w to wszystko, w obecnej sytuacji, FC jak i nie tylko zakrawa na hipokryzję z Twej strony. Co do Herbu, sąd po złożeniu przez Zarząd RTS'u stosownych wyjaśnień i pism zmienił pierwotne orzeczenie (na korzyść syndyka) i dalej Widzew się Herbem posługuje i w tej kwestii się się nic raczej nie zmieni. Co do Stadionu, hmm… cyt.: niby Wasz ale nie Wasz. To tak jak u Was, ale szpilę wbijasz - tak zupełnie bez prowokacji w stronę Widzewa - tylko co to ma do tematu? Stadion jest miejski, tak i Nasz jak i Wasz, tak jak ma to miejsce w Krakowie, Poznaniu czy też w Warszawie. Ale tam to stadiony danych klubów, ten Wasz też Wasz, tylko ten Widzewa jakby jednak nie Widzewa. Gratuluję logiki. Życzę wytrwałości.

Ale jeśli już o Stadion pytasz, ten przy Piłsudskiego 138, to:

- nie zmienił położenia (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma 4 pełne trybuny (w przeciwieństwie do Waszego)
- ma oświetlenie (w przeciwieństwie do Waszego)
- będą 2 telebimy (w przeciwieństwie do Waszego jednego, o pikselu 1m/2m)

To tylko kilka na prędko niewyszukanych mocno różnic.

Pozdrawiam
dodałbym jeszcze że na Piłsudskiego będą kibice.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 19:46

Pamiętacie jakis czas temu było tu pisane o kolejnej honorowej zagrywce zydzewiakkow - którzy w walce z graffiti ŁKSu wyslugiwali się strażą miejską? I o prawdziwej ofensywie SM na miejscówki w których były wrzuty z pociskami na pierdzew??
Jak ktoś przegląda ten temat to powinien pamiętać...
Wtedy oczywiście nie było tematu bo banda czerwonych śmieci od razu r******** temat tak żeby nikt nie skumal co jest pisane...

Ale niestety takie rzeczy prędzej czy później wychodzą same , smutne że w taki sposób..
Komunikat jednego z czerwonych
To nie tylko smutna wiadomość ale też DLA KIBICÓW WIDZEWA ZŁA, gdyż Pan Kluska był wielkim fanem Widzewa, który przychodził na każdy jego mecz z wielką przyjemnością. Klub zawsze mógł też liczyć na jego przychylność i pomoc. To bardzo smutne wieści!
A tu link do artykułu .
[link]

Dziwnym trafem od jakiegoś czasu się uspokoiło ... niech mi ktoś powie czemu ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

adwokat

Post autor: adwokat » 19.07.2016, 20:07

Walczezawsze idź kroić smyczki Lecha

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 19.07.2016, 20:08

Ene due rabe pisze:Pamiętacie jakis czas temu było tu pisane o kolejnej honorowej zagrywce zydzewiakkow - którzy w walce z graffiti ŁKSu wyslugiwali się strażą miejską? I o prawdziwej ofensywie SM na miejscówki w których były wrzuty z pociskami na pierdzew??
Jak ktoś przegląda ten temat to powinien pamiętać...
Wtedy oczywiście nie było tematu bo banda czerwonych śmieci od razu r******** temat tak żeby nikt nie skumal co jest pisane...

Ale niestety takie rzeczy prędzej czy później wychodzą same , smutne że w taki sposób..
Komunikat jednego z czerwonych
To nie tylko smutna wiadomość ale też DLA KIBICÓW WIDZEWA ZŁA, gdyż Pan Kluska był wielkim fanem Widzewa, który przychodził na każdy jego mecz z wielką przyjemnością. Klub zawsze mógł też liczyć na jego przychylność i pomoc. To bardzo smutne wieści!
A tu link do artykułu .
[link]

Dziwnym trafem od jakiegoś czasu się uspokoiło ... niech mi ktoś powie czemu ??
nic nie przebije KOMENDANTA ŁÓDZKIEJ POLICJI WIERNEGO FANA ŁKSU!

Obrazek

polecam artykuł gdzie komendant policji broni jak lew kibiców Łksu a po niedługim czasie robi kibicom Widzewa pod górę!

[link]

adwokat

Post autor: adwokat » 19.07.2016, 20:12

Jak to jest że was nic nie łączy z wsh, a na wasz pochód z wasza zgoda przyjechali ,to tak jak by Lech do nas z Arka zajechał hehe zgoda robi ukladzik a wy musicie się podporządkować hehe

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 20:19

Walczzawsze - Piłeczkę żeś odbil, każdy sobie oceni te 2 sytuację po swojemu .

Ja tam wolę kibicować klubowi którego kibicem jest choćby ten komendant Policji ( nie mamy na to wpływu ) , niż Czerwonemu klubikowi który swoim kibicom frajerstwo , donosicielstwo i społeczniackie numery daje "w genach ".

Ile lat się wyslugiwaliscie strażą miejską w walce o łódzkie mury k**** spoleczniackie ?? Gdyby nie ten news i opinie samych was, to do tej pory byście pierdolili że to farmazony .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

konmetkol

Post autor: konmetkol » 19.07.2016, 20:25

Przecież temat wsh był przerabiany pionki z Widzewa nie przyznają się do żadnych układów z wsh Gdyż taka oficjalna wersja że się akceptują kończy ich karierę na Reprezentacji, Marszu Niepodległości i wszelkich maści imprezach patriotycznych w kraju . Będą k**** bite jak niemiaszki i ruskie. Szkoda ostatniego marszu że nie zostali dojechani na Centralnym ...uszka by im powiędły ale człowiek mówi ku*** MN nie ma co robić dymów ... oni nie mieli skrupułów dojechać w pociągu kilka osób oraz w Marsylii świadczy to tylko o poziomie tych WIELKICH WIDZEWIAKÓW i ich HONOROWYCH zasadach ...
ZIWŻJB

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 19.07.2016, 20:28

Ene due rabe pisze:Walczzawsze - Piłeczkę żeś odbil, każdy sobie oceni te 2 sytuację po swojemu .

Ja tam wolę kibicować klubowi którego kibicem jest choćby ten komendant Policji ( nie mamy na to wpływu ) , niż Czerwonemu klubikowi który swoim kibicom frajerstwo , donosicielstwo i społeczniackie numery daje "w genach ".

Ile lat się wyslugiwaliscie strażą miejską w walce o łódzkie mury k**** spoleczniackie ?? Gdyby nie ten news i opinie samych was, to do tej pory byście pierdolili że to farmazony .
no właśnie całe szczęście że każdy sobie oceni po swojemu, twoje wymysły ver fakty :)

na Chojnach od kilku lat zamalowują napisy pro Widzewskie na murach czyli idąc twoim zjebanym tokiem rozumowania macie układ ze strażą miejską...

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 19.07.2016, 20:31

konmetkol pisze:Przecież temat wsh był przerabiany pionki z Widzewa nie przyznają się do żadnych układów z wsh Gdyż taka oficjalna wersja że się akceptują kończy ich karierę na Reprezentacji, Marszu Niepodległości i wszelkich maści imprezach patriotycznych w kraju . Będą k**** bite jak niemiaszki i ruskie. Szkoda ostatniego marszu że nie zostali dojechani na Centralnym ...uszka by im powiędły ale człowiek mówi ku*** MN nie ma co robić dymów ... oni nie mieli skrupułów dojechać w pociągu kilka osób oraz w Marsylii świadczy to tylko o poziomie tych WIELKICH WIDZEWIAKÓW i ich HONOROWYCH zasadach ...
ZIWŻJB
bite to krzyczysz jak cie biją na mieście, a swoje marzenia zostaw dla siebie internetowy chuliganie...

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 20:34

Przecież wiadomo że zydzew jest do " zadysponowania " przez Wisłę, i jak będą mieli okazję to u ich boku jeszcze nieraz się pokażą. Są w układzie, cichym bo cichym ( narazie) ale pisanie rzeczy takich jak "konmethol" delikatnie mówiąc służy jednie dezinformacji .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 21:12

Obrazek

Już wcześniej o tym wspominałem, że na żydziska latają z murzynami i ciapatymi. Każdy kto pamięta ten temat, wyciągnie odpowiednie wnioski sobie :)

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 19.07.2016, 21:22

najlepsze jest to że żydki z leśnej opery mają najwięcej do powiedzenia o Widzewie Wiśle Ruchu a zapominają że Lech miał z nami układ a po chwili zaczął się bratać z żydami :)))

wylizali rowa Lechowi nie patrząc na zgodę z Zawiszą, nawet swoje dziewczyny im oddają ku*** kabaret...

popychadła pyrów

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 21:26

A gdzie tam masz murzyna albo ciapatego chujozo jebana?

Idź do straży miejskiej pedale , że wam zorali wczoraj chłopaki parę wrzutek na chojnach .
Moze będą na tyle mili że wam pomogą odmalowywac... Może jakiś walki mają i niepotrzebne farby ?? Nie śmiejcie się ... kombinuje tak jak Wy byście to kminili jebane społeczniackie chujozy.

Ps.
Popychadla pyrow ??
Układ z Lechem to inicjatywa KKSu, natomiast was wzięli sobie na doczepke podmiejskie szczurki , i gowno mieliscie i nadal macie do powiedzenia , bo rządzą Ruch i Wisła...
PozdrAWiam
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

N1908

Post autor: N1908 » 19.07.2016, 21:33

Haha mms internetowy rozkminiacz. Luknij inne fotki z tego wyjazdu i znajdź tego człowieka i dalej nów,że jest jakiś kolorowy. Noszkurwa mistrz internetowej chuliganki z Ciebie. Nie będę ułatwiał bo znam tą osobę.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 21:34

walczzawsze pisze:najlepsze jest to że żydki z leśnej opery mają najwięcej do powiedzenia o Widzewie Wiśle Ruchu a zapominają że Lech miał z nami układ a po chwili zaczął się bratać z żydami :)))
Jak zescie przybijali ten układ z Lechem czerwoni , to chyba wy o czyms zapomnieliście...

Zapomnieliscie Że 4 lata wcześniej , podczas walki z Lechem śmierć poniósł wasz Śp. Kolega, którego wielcy ludzie honoru po zajsciu rzucili jak worek ziemniaków pod pogotowie... :))))
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 21:34

Zdejmij kominiarkę i załóż pingle na swój garbaty nochal to zobaczysz Kaliego :)

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 21:38

Ene due rabe pisze:Jak zescie przybijali ten układ z Lechem czerwoni , to chyba wy o czyms zapomnieliście...

Zapomnieliscie Że 4 lata wcześniej , podczas walki z Lechem śmierć poniósł wasz Śp. Kolega, którego wielcy ludzie honoru po zajsciu rzucili jak worek ziemniaków pod pogotowie... :))))
Przypomnij sobie gilu co zrobił Legia z waszym kibicem, a co potem wy zrobiliście.

MW10

Post autor: MW10 » 19.07.2016, 21:40

mms pisze:
Ene due rabe pisze:Jak zescie przybijali ten układ z Lechem czerwoni , to chyba wy o czyms zapomnieliście...

Przypomnij sobie gilu co zrobił Legia z waszym kibicem, a co potem wy zrobiliście.
Nigdy szczylu nie mieliśmy układu z ekipą która zabiła nam kibica, w przeciwieństwie do was ludzie humoru. Zresztą o czym tu gadać, poruchani kroją wam fany a chwilę później zgoda...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 21:43

Mieliście pakt na ten dzień, najpierw wspólny meczyk i zabawa, a później jazda razem na miasto polować na RTS. Dobrze, że wam Leszek nie wyjebał dwóch flag, bo pewnie świat by się zawalił jakbyś się dowiedział szczawiku :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 21:45

Mms żałosny jesteś jak porownujesz te 2 sytuację , od śmierci SP Mariusza , minęło wtedy już z 20 lat jak wpuscilismy L na zakazie , młodsze pokolenie nie miało szansy nawet doświadczyc ciśnienia na L z tego powodu, --,
a wy po 4 latach od śmierci waszego brata, przybiliscie układ z Lechem o nieagresji i sobie jezdziliscie do nich na remesy i się jaraliscie Lechem jak gimbaza bieberem !! Zajebisci Ludzie Honoru , szczyt Honoru i Pamięci Rts!!
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 21:48

Tyle lat minęło i wybaczyliście im, czy po prostu nie przekazaliście młodszym tego ciśnienia? To jeszcze trochę i Śląsk nam wybaczy.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 21:51

Mms W********** zbierać pokemony chujozo bo do niczego innego się nie nadajesz
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 19.07.2016, 21:54

zawszeni żydzi razem z ciapatymi?
SHOW MUST GO ON!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 19.07.2016, 21:59

Marzysz o turasie żeby cię przeoral dziwko co ? A nie tylko te kacapy smierdzące.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 19.07.2016, 22:04

nikodem pisze:Widzew chce wymazać plame,gdzie np.na Motorze w awanti udział brali kibice nie do konca Polskiego wyglądu,ze tak się wyraże,juz nawet nie szukam fot,bo każdy wie o co chodzi,nasz ukłąd z KKS,w porównnaiu do PF-wsh,w tym waszych kontaktów z wsh,to wporst honorowe zagranie,to was Lech wyje*ał,zrywając z wami ukłąd na waszym stadionie,wyzywając was od ku*w,by póżniej z ŁKS trzymać do dnia dzisiejszego,powiedzmy sobie szczerze że jest pare ekip co bardzo nie na reke jest ten układ i ma przed nim obawy.

Rozumiem że byłeś na tym meczu i słyszałeś jak na Nas kurwili, bo ja byłem i raczej na Nas flug nie słyszałem. p********* farmazony tak jak Twój kolega po szalu, jakie mamy/mieliśmy kontakty z WSH? Czy mieliśmy jakąś mega kose z nimi? Czy wiesz jak zachowali się Chorowscy?
Zapytaj gamoniu kogoś ogarniętego jakie kontakty były na linii KKS/Zetka jak przybijaiście układ.

Staram się brać na zimno te Wasze rozkminy ale co poniektórzy są po prostu mocno oderwani od rzeczywistości.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 19.07.2016, 22:05

majka_jamaica pisze:zawszeni żydzi razem z ciapatymi?
Rozumiem że piszesz o ŁKSie i Lionie

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 19.07.2016, 22:07

Skoro na fotce z Kozienic jest delegacja z Francji ;)
SHOW MUST GO ON!

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 19.07.2016, 22:12

Ene due rabe pisze:Marzysz o turasie żeby cię przeoral dziwko co ? A nie tylko te kacapy smierdzące.
Idź już spać, bo pół dnia zapewne stałeś w zaszczanej bramie, rozklejałeś wlepki i próbowałeś coś wyrwać. Jutro rano musisz wstać na półkolonie - w programie poszukiwanie grobów założycieli przydworcowego klubu.

Pozdrów swoją siostrę Ewelinę i szwagra z Poznania ;) imbecylu pierdolony.
SHOW MUST GO ON!

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 19.07.2016, 22:21

Ene due rabe pisze:Układ z Lechem to inicjatywa KKSu, natomiast was wzięli sobie na doczepke podmiejskie szczurki , i gowno mieliscie i nadal macie do powiedzenia , bo rządzą Ruch i Wisła...
Ostatnio żeś pisał, że Widzew jest mocniejszy od Wisły. Teraz znowu odjebało i piszesz, że Widzew na doczepkę został wzięty i nie ma nic do powiedzenia.

Potem się dziwisz, że nikt nie traktuje na poważnie twojej osoby.

N1908

Post autor: N1908 » 19.07.2016, 22:23

ku*** była chwila spokoju to znów jakieś mmsy i inne wojowniki z jamajki tu piszą. Mmsik no masz te fotki z tego Naszego wyjazdu? Trochę głupio się zrobiło jak znów się jebło farmazon?

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 19.07.2016, 22:28

nikodem pisze:Widzew chce wymazać plame,gdzie np.na Motorze w awanti udział brali kibice nie do konca Polskiego wyglądu,ze tak się wyraże,juz nawet nie szukam fot,bo każdy wie o co chodzi,nasz ukłąd z KKS,w porównnaiu do PF-wsh,w tym waszych kontaktów z wsh,to wporst honorowe zagranie,to was Lech wyje*ał,zrywając z wami ukłąd na waszym stadionie,wyzywając was od ku*w,by póżniej z ŁKS trzymać do dnia dzisiejszego,powiedzmy sobie szczerze że jest pare ekip co bardzo nie na reke jest ten układ i ma przed nim obawy.

Kolejne farmazony tak jak ostatnio, że PF nic nie robili jak KKS&ŁKS byli w Sosnowcu. Ile razy jeszcze się będziesz musiał ośmieszyć zanim dasz sobie spokój z pisaniem tutaj?
Chujku nie znasz powodu dla którego Lech zakończył układ to łaskawie zamilcz.

N1908, zanim się do kogoś po raz kolejny przypierdolisz to zrób najpierw porządek wśród swoich.

mms

Post autor: mms » 19.07.2016, 22:34

N1908 pisze:ku*** była chwila spokoju to znów jakieś mmsy i inne wojowniki z jamajki tu piszą. Mmsik no masz te fotki z tego Naszego wyjazdu? Trochę głupio się zrobiło jak znów się jebło farmazon?
W sumie nie chciało mi się szukać, ale skoro prosiłeś to masz mieszańca tutaj

[link]
i tu obok gościa bez koszulki
[link]

Coś jeszcze chcesz mi zarzucić? :)

ODPOWIEDZ