Problemów nie stwierdzono, kilkanaście minut po meczu wychodzimy z sektora :) szkoda tylko, że przed meczem strasznie długo trwało wejście i dojazd do stadionu jak najbardziej dookoła sie dalo...Pitupitu pisze:Kapciem pisze:
Żeby post był na temat to ładny wyjazd Lechii :) Jakieś problemy po meczu za piro?

Komentarze/relacje/foto-video -15-18 lipca
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze/relacje/foto-video -15-18 lipca
-
Szczecinek.Popeyee pisze:Na legii w rogu jest flaga szczecin w barwach Legii?
-
prawie 10 tys. widzów na meczu i już nagle obwieszony upadek i dramat ... już nie ma pikników, ultrasów, młyna, sama banda :)))
-
W Płocku to jest standardowe dzialanie psow z tym dojazdem do stadionu pamietam jak bylismy kiedys w Płocku na meczu to tez jezdzilismy po okolicach gdzie byly domki jednorodzinne, waskie uliczki gdzie ledwo bus sie miescil i pola a rafinerie widzielismy z kazdej strony ;)obserwator z uefa pisze:Problemów nie stwierdzono, kilkanaście minut po meczu wychodzimy z sektora :) szkoda tylko, że przed meczem strasznie długo trwało wejście i dojazd do stadionu jak najbardziej dookoła sie dalo...Pitupitu pisze:Kapciem pisze:
Żeby post był na temat to ładny wyjazd Lechii :) Jakieś problemy po meczu za piro?
-
takie pytanie piłkarsko-kibicowskie:
co wy tam na tej Legii cpacie, ze kolejny raz wyzywacie sedziego, ktory Wam ratuje mecz bledami na wasza korzysc?
co wy tam na tej Legii cpacie, ze kolejny raz wyzywacie sedziego, ktory Wam ratuje mecz bledami na wasza korzysc?
-
Do kogo Legia śpiewa w 70 min. " ... co.. Ty k****" ?
-
do Marciniaka, sedziego meczu, ktory chwile wczesniej Jadze nie dal slusznego karnego :D
kabaret
kabaret
-
Oglądając dziś Legia - Jaga naszła mnie reflekcja, dla mnie to nie pojęte że Legia z taką frekwencja, z tyloma ludźmi, młynem z całym miastem i województwem można powiedzieć, z taką ultraską może tak dołować jak na swój prze ogromny potencjał w chuligance i nie piszcie mi tu o Haniorze bo każda większa ekipa ma problemy z psami i zatrzymaniami, niektórzy dużo większe, no cóż.
-
R. Peru by powiedział "To ze jest słabo na Legii to wina Brexitu" :D
BHBD
-
Marciniak to były policjant, ale c*** tam ważne, że karnego nie dał.212 pisze:do Marciniaka, sedziego meczu, ktory chwile wczesniej Jadze nie dal slusznego karnego :D
kabaret
Odnośnie chuliganki w Warszawie. W stolicy zawsze ponad kibicami były ekipy jak mokotowscy , ożarowscy i tam głównie lataja pitbulle aby zarabiać kwit, a nie napierdalać się po lasach. Bandy to miały pruszków czy wolomin i tam akurat każdy niezależnie czy poznań, Gdańsk czy Katowice fikał co miesiąc należne.
-
Pomyłka, to wina forum kibice.net i jej chuliganów.
-
Oglądając dziś Legia - Jaga naszła mnie reflekcja, dla mnie to nie pojęte że Legia z taką frekwencja, z tyloma ludźmi, młynem z całym miastem i województwem można powiedzieć, z taką ultraską może tak dołować jak na swój prze ogromny potencjał w chuligance i nie piszcie mi tu o Haniorze bo każda większa ekipa ma problemy z psami i zatrzymaniami, niektórzy dużo większe, no cóż.
A mnie naszła taka refleksja.. zarejestrowałeś się przed chwilą..( nienawidzisz Legii i przypierdalasz się, dla samego przypierdalania.. )Uwierz mi ,że nie raz i nie dwa pokazaliśmy w Europie,że z nami jest nie najgorzej.. Mamy swoje problemy,lecz sobie z nimi poradzimy.. Przekonasz się jeszcze nie raz i w Polsce i w Europie..
Jeśli mógłbyś mi napisać komu kibicujesz i ile masz wyjazdów , że NaS oceniasz?
A mnie naszła taka refleksja.. zarejestrowałeś się przed chwilą..( nienawidzisz Legii i przypierdalasz się, dla samego przypierdalania.. )Uwierz mi ,że nie raz i nie dwa pokazaliśmy w Europie,że z nami jest nie najgorzej.. Mamy swoje problemy,lecz sobie z nimi poradzimy.. Przekonasz się jeszcze nie raz i w Polsce i w Europie..
-
Nethuls pisze:Marciniak to były policjant, ale c*** tam ważne, że karnego nie dał.212 pisze:do Marciniaka, sedziego meczu, ktory chwile wczesniej Jadze nie dal slusznego karnego :D
kabaret
Odnośnie chuliganki w Warszawie. W stolicy zawsze ponad kibicami były ekipy jak mokotowscy , ożarowscy i tam głównie lataja pitbulle aby zarabiać kwit, a nie napierdalać się po lasach. Bandy to miały pruszków czy wolomin i tam akurat każdy niezależnie czy poznań, Gdańsk czy Katowice fikał co miesiąc należne.
Tyś jest fest ćpunisko.
-
Sędzia Marciniak policjantem ??? Pierwsze słyszę.Nethuls pisze:Marciniak to były policjant, ale c*** tam ważne, że karnego nie dał.212 pisze:do Marciniaka, sedziego meczu, ktory chwile wczesniej Jadze nie dal slusznego karnego :D
kabaret
-
Wręcz przeciwnie, bo ja do was nic nie mam. Uważam że pod względem ultras, frekwencji u siebie całej otoczki jesteście zdecydowanie numer 1 w Polsce. Chuligańsko według mnie również jesteście topem może nie ścisłym ale topem, ale sam przyznaj że potencjał macie ogromny, ludzi macie ogromne ilości. Ja tylko napisałem że nie do końca wykorzystujecie swój potencjał i tyle.leonidas88 pisze:Oglądając dziś Legia - Jaga naszła mnie reflekcja, dla mnie to nie pojęte że Legia z taką frekwencja, z tyloma ludźmi, młynem z całym miastem i województwem można powiedzieć, z taką ultraską może tak dołować jak na swój prze ogromny potencjał w chuligance i nie piszcie mi tu o Haniorze bo każda większa ekipa ma problemy z psami i zatrzymaniami, niektórzy dużo większe, no cóż.
Choć to co Nethuls napisał też pewnie ma na to wpływ, skoro "dobre chłopaki" mają możliwość trzepania kasiory bez angażowania się kibicowsko to część osób tak robi.
-
Jeszcze miesiąc temu Lechia zarzekała się, że flaga gtsu Gdynia to 100% flaga Gdynian kibicujących gtsowi. Oczywiście, każdy o inteligencji troszkę większej od taboretu, wiedział, że to fana zrobona przez Lechię aby podkurwić Arkę, ale nie o tym rzecz. Przecież ty łajzo miesiąc temu byś tu jaja sobie dał ogolić za tą Lechię, a teraz im jedziesz? Co za milicyjne k**** ubeckie, ja pierdolę!60sekund pisze: Skoro Lechia zrobiła flage Gdynia w barwach Wisły, to teraz może zrobić flagę Kraków i przejąć te towarzystwo płaczków z TSW których dziś w młynie zabrakło.
Ogólnie to Lechia jak sobie zrobiła tą flagę gsu Gdynia to teraz chyba raczej zero skrupółów aby puścić ją z dymem na meczu z milicjantami.
-
wujek google przy frazie "szymon marciniak policjant" pokazuje tylkoHrvatska pisze:Sędzia Marciniak policjantem ??? Pierwsze słyszę.Nethuls pisze:Marciniak to były policjant, ale c*** tam ważne, że karnego nie dał.212 pisze:do Marciniaka, sedziego meczu, ktory chwile wczesniej Jadze nie dal slusznego karnego :D
kabaret
"Nie jestem sędzią policjantem"
policjantem jest jakis inny sedzia.
Marciniak byl pilkarzem Wisły Płock, chyba nawet cos tam zagral w ekstraklasie. Potem zaczal sedziowac. Nie bardzo widze kiedy mial sie w psiarni znalezc.
-
Policjantem był Małek-pedałek z Zabrza.
-
ŁKS Łomża - GKS Tychy 16/07 [PP]
https://www.facebook.com/EstadioPasionP ... =3&theater
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Śląsk - Lech
Frekwencja, jak na ostatnie czasy, w miarę dobra. Gości ok 1100 głów. Na początku podrzucają pociski na Wisłę, jednak nie uczestniczymy w tej błazenadzie i część towarzystwa kwituje gwizdami zapędy poznańskich słowików. Początek i koniec każdej połowy to chwila dla obustronnej wymiany uprzejmości. Mecz piłkarsko nudny jak flaki z olejem.
Frekwencja, jak na ostatnie czasy, w miarę dobra. Gości ok 1100 głów. Na początku podrzucają pociski na Wisłę, jednak nie uczestniczymy w tej błazenadzie i część towarzystwa kwituje gwizdami zapędy poznańskich słowików. Początek i koniec każdej połowy to chwila dla obustronnej wymiany uprzejmości. Mecz piłkarsko nudny jak flaki z olejem.
-
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Fotogalerie z RUCH - Górnik Łęczna na [link]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rtao914I7Q4[/youtube]
-
Odzyskaliście tą flagę/trans FCK ISIS ( 1:30 na filmiku ) ? Czy ochroniarz z jakimś tam delegatem tak po prostu ją ściągnęli i sobie poszli bez żadnej reakcji oprócz okrzyków w ich stronę?Neo pisze:Fotogalerie z RUCH - Górnik Łęczna na [link]
Pytam bez żadnej spinki,bo sytuacja trochę dziwna
-
remikalwi pisze: Jeszcze miesiąc temu Lechia zarzekała się, że flaga gtsu Gdynia to 100% flaga Gdynian kibicujących gtsowi. Oczywiście, każdy o inteligencji troszkę większej od taboretu, wiedział, że to fana zrobona przez Lechię aby podkurwić Arkę, ale nie o tym rzecz. Przecież ty łajzo miesiąc temu byś tu jaja sobie dał ogolić za tą Lechię, a teraz im jedziesz? Co za milicyjne k**** ubeckie, ja pierdolę!
Ogólnie to Lechia jak sobie zrobiła tą flagę gsu Gdynia to teraz chyba raczej zero skrupółów aby puścić ją z dymem na meczu z milicjantami.
Na szczęście takie cweliska jak ten wyżej, zarówno kilka lat wstecz jak i teraz mogą tylko użalać się anonimowo na internecie,frajerzy takiego pokroju jak wyżej wymieniona ciota, mające c**** w d**** i gówno do gadania w rzeczywistości nie mają i nie będą miały wpływu na nic oprócz posta internetowego bo wtedy ruch kibicowski w Polsce zaliczyłby już dno całkowite.Chuligaństwo takich kurewek których jeszcze jajka nie zarosły kończy się i zaczyna na tym forum. I na koniec, nie jestem z Wisły ty ćwierćinteligencie więc nie pisz o inteligencji większej od taboretu bo ubliżasz nawet taboretowi ty ruro
-
Skonczcie juz pisać farmazony. Strasznie jesteście zainteresowani ta Wisła. Może dowiedzcie się co słychać u was w klubach? Pojazdy na gniazdowego zupelnie bezpodstawne. Gość na każdym meczu daje z siebie 1906%, a tu juz rozkminy, ze typek nafurany. Nie do was należy kwestia dopingu na Wiśle. Nie do was naleza kwestie związane z WSH. Robią swoje, a wy możecie tylko poszczekac. To nie Wisła zerwała zgodę z Lechia i Śląskiem. Cala Wisła dowiedziała się o tym z internetu (swoja droga prawilne zachowanie). Wisła juz raz dla Lechii zerwała swoja zgode. Śląsk to juz spalona sprawa. Lechii nikt u nas nie przekreśla. Dziś na spotkaniu zostało wiele wyjasnione i toczyła się normalna wymiana zdań. Farmazony popeyee to zwykłą zenada. Gość wymyśla bajki, a wy i tak gładko wszystko chloniecie. Porownajcie sytuacje jak zachowała się Unia czy Lonia. Ktoś kto ma mózg łatwo potrafi skminic, ze Wisła czekała na ruch Lechii ( info o zerwaniu 20 czerwca), dopiero później oficjalnie pojawiło się info o układzie z Ruchem (24 czerwca). To zjeby na tym forum sa mistrzami propagandy. Życie toczy się dalej, a was jeszcze wiele zaskoczył.
I pisząc, szukając wrażeń, bajkopisarze
'Wymyślę swe komentarze nie znając zdarzeń'
'Wymyślę swe komentarze nie znając zdarzeń'
-
Co to za bzdury??? !!!Mogłeś być to byś się dowiedział konkretnych rzeczy.Popeyee pisze:Jak po spotkaniu u Wislaków?Słyszałem że parenascie osób pogonionych paru dostały kosy i orke.Oraz 3-4 fan cluby zawiesiły działalność.Top models wsh chyba wygrało 1 spotkanie bo odrazu na ostro jechali swoich.
-
Czy Piast wybiera się do Krakowa, czy tylko gospodarze obejrzą mecz?
-
RaiuTSW. Łykasz wszystko jak pelikan bo chciałbyś wierzyć,że Twoja ekipa to ludzie honoru. Niestety prawda jest bolesna i Wisły nikt już nie traktuje poważnie. Sypiesz datami to sprawdź kiedy Twoje ziomki wyruszały do Marsylii na występy gościnne. Co do gniazdowego to odpowiedz sobie na pytanie,czy dnia 10.05.2016 dawał z siebie 1906% bo wielbieniu
-
Nic takiego nie miało miejsca wczoraj na stadionie Ruchu Chorzów.whiskey pisze:Wydawało mi się czy Ruch zarzucił ''każdy to powie, wisełka rządzi w krakowie'' ?
Nic młyn nie zarzucił więc skończ cyganić, zmień telewizję.!!!Kefirjagodowy pisze:Dobrze słyszałeś, z tego co słychać w TV młyn zarzucił "Każdy to powie" a reszta stadionu "Wisełka rządzi w Krakowie" młyn zarzucił pieśń bardzo głośno, reszta stadionu chyba konsternacja, bo nie każdy to zaśpiewał
-
wybiera sięolek765 pisze:Czy Piast wybiera się do Krakowa, czy tylko gospodarze obejrzą mecz?
-
Śląska nie było końca. Wciskają Wam kit o Motorze a przez ponad dwadzieścia lat nikomu to nie przeszkadzało? W momencie reaktywacji zgody Śląsk-Wisła był już Motor i przypomne Ci ,że to Wiślacy dążyli do tej zgody. Brak słow na to jak grupka błaznów niszczy historię budowaną przez pokolenia kibiców Wisły.
-
Na Wiśle już pierwsze efekty nowych decyzji
30-40% mniej w młynie, na wyjazdach przypuszczam że będzie to 50-60%
Jedziemy do przodu tylko paliwa coraz mniej:0
30-40% mniej w młynie, na wyjazdach przypuszczam że będzie to 50-60%
Jedziemy do przodu tylko paliwa coraz mniej:0
-
Co wy sie tak ku*** o tą Wisłe martwicie?
-
Przecież widzisz, że sobie podszedł, zabrał i poszedł. Ale podobno dzwonili do ochroniarek po meczu, ci nie odbierali więc bez dwóch zdań na plus dla niebieskich. A w ogóle to "będziecie wszyscy j***** aż się posracie".RUDYZWĄSEM pisze:Odzyskaliście tą flagę/trans FCK ISIS ( 1:30 na filmiku ) ? Czy ochroniarz z jakimś tam delegatem tak po prostu ją ściągnęli i sobie poszli bez żadnej reakcji oprócz okrzyków w ich stronę?Neo pisze:Fotogalerie z RUCH - Górnik Łęczna na [link]
-
Decyzyjni Wisły przebijają tych ,,zjebów'' propagandy.Bajkami to ty jesteś karmiony przez WSH mój drogi.RaiuTSW pisze:Skonczcie juz pisać farmazony. Strasznie jesteście zainteresowani ta Wisła. Może dowiedzcie się co słychać u was w klubach? Pojazdy na gniazdowego zupelnie bezpodstawne. Gość na każdym meczu daje z siebie 1906%, a tu juz rozkminy, ze typek nafurany. Nie do was należy kwestia dopingu na Wiśle. Nie do was naleza kwestie związane z WSH. Robią swoje, a wy możecie tylko poszczekac. To nie Wisła zerwała zgodę z Lechia i Śląskiem. Cala Wisła dowiedziała się o tym z internetu (swoja droga prawilne zachowanie). Wisła juz raz dla Lechii zerwała swoja zgode. Śląsk to juz spalona sprawa. Lechii nikt u nas nie przekreśla. Dziś na spotkaniu zostało wiele wyjasnione i toczyła się normalna wymiana zdań. Farmazony popeyee to zwykłą zenada. Gość wymyśla bajki, a wy i tak gładko wszystko chloniecie. Porownajcie sytuacje jak zachowała się Unia czy Lonia. Ktoś kto ma mózg łatwo potrafi skminic, ze Wisła czekała na ruch Lechii ( info o zerwaniu 20 czerwca), dopiero później oficjalnie pojawiło się info o układzie z Ruchem (24 czerwca). To zjeby na tym forum sa mistrzami propagandy. Życie toczy się dalej, a was jeszcze wiele zaskoczył.
Co do tych mistrzostw propagandy.
Wchodzę na jedną z waszych głównych stron (Było też na wielu innych) a tam tekst.
''Śląsk wraz z Lechem śpiewają "Wisła to stara ku***" na dwie strony.
Lech intonuje, Śląsk się dołącza, jakaś grupka nieśmiało próbuje gwizdać ale są zagłuszeni przez kilkanaście tysięcy gardeł''
Nagroda w dziedzinie siewcy propagandy 2016 została wręczona WSH!!!
Debilne oświadczenia a teraz jeszcze staracie się wykręcić Śląskowi krzywą akcje w internecie.
-
"sędzia" Marciniak to nie pierwszy raz taki wybryk robi na korzyść Legii,więc te bluzgi mogą niektórych dziwić.Ale raczej ludzi nie chodzących na mecze i nie znających emocji panujących podczas meczy.
-
Przecież to Śląsk zerwał zgodę z Wisłą zaraz po tym jak zrobiła to Lechia, powód?Łódź?kierunek jaki obiera krakowska Wisła.Teraz to wszystko winna jest Wisła?Do Ruchu mającego zgodę z Widzewem Śląsk ma ponoć szacunek, do Wisły niestety już go zabrakło.snikers1979 pisze:kibol12 pisze:Śląska nie było końca. Wciskają Wam kit o Motorze a przez ponad dwadzieścia lat nikomu to nie przeszkadzało? W momencie reaktywacji zgody Śląsk-Wisła był już Motor i przypomne Ci ,że to Wiślacy dążyli do tej zgody. Brak słow na to jak grupka błaznów niszczy historię budowaną przez pokolenia kibiców Wisły.
szkoda gadac, dziwne czasy , dzisiejsze trybuny to jakas parodia napinka i zero zasad
-
Raczej potrzebną jak ktoś nie wie co Jaga śpiewała i się wypowiada. Było zarzucone j**** AllahaBetel pisze:No przydałoby się ;) m.in Ciebie za niepotrzebną spinę.isis pisze:Śpiewali - j**** durniów gimbaziarskich z kibice nat.
-
haha dziwna to jest jakaś porażka to jak skrojenie flagi a wszyscy stoją i sie gapią bez reakcji gdzie ci PF?RUDYZWĄSEM pisze:Odzyskaliście tą flagę/trans FCK ISIS ( 1:30 na filmiku ) ? Czy ochroniarz z jakimś tam delegatem tak po prostu ją ściągnęli i sobie poszli bez żadnej reakcji oprócz okrzyków w ich stronę?Neo pisze:Fotogalerie z RUCH - Górnik Łęczna na [link]

-
Jak się czujesz w roli nadwornego kretyna?Popeyee pisze:Jak po spotkaniu u Wislaków?Słyszałem że parenascie osób pogonionych paru dostały kosy i orke.Oraz 3-4 fan cluby zawiesiły działalność.Top models wsh chyba wygrało 1 spotkanie bo odrazu na ostro jechali swoich.
za kim jestes?