Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
GieKSa_MCE
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Kolejna zgoda poszła się j**** dzieje się oj dzieje
kokacola ja tak myślę o tobie i o tym gagatku R 87 , który tak dzielnie pisze do mnie pw.
Nazwiska, nazwiska. Ciekawe jak wygląda w garniaku
-
wypityjanusz
jakim pokurwieńcem trzeba być
No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw. Jakub Snochowski jest radnym w mieście Bytom i przydupasem prezydenta miasta Bartyli. Co niektórym to stołki i kasa już całkiem zaburzyło umysły. To nie kibice podjeli decyzje o mianowaniu go na prezesa klubu, ale mam nadzieje, że będą potrafili powiedzieć, że to zła decyzja!
toRycho pisze:No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw.
Na waszym forum można przeczytac całkiem inne opinie
tradycyjnie że to błędy mlodosci ze jesli chodzi o Cidry to sie nie liczy ze to bylo kiedys i ciagle ta sama gadka
nie potrafilbym stac w mlynie czy miec w zarzadzie osobe ktora kiedys kibicowala np. Polonii Bytom a na murach malowala nasz herb na szubienicy czy inne tego typu malunki i bez znaczenia czy to bylo w przedszkolu podstawowce gimnazjum lub technikum
tez bylem mlody tez chodzilem do tych szkol i jakos mi nie przyszlo do glowy by sie przerzucic na inny klub
Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa ale jesli pozostanie to bedzie to wielka żenada bo przerzut to przerzut
-
bez owijek
na Cichej bardzo słaby młynek ?
-
bytomski czeslaw
Sorry, musialem sie zalogowac....Nie chce napinki zaczynac, ale Gornik jest ostatnim klubem, ktory powinien sie o przerzutach wypowiadac!TORCIDA_GORNIK pisze:Na Polonii bardzo duża rzesza to przerzuty...Taka prawda niestety.Łagodny pisze:toRycho pisze:No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw.
Na waszym forum można przeczytac całkiem inne opinie
tradycyjnie że to błędy mlodosci ze jesli chodzi o Cidry to sie nie liczy ze to bylo kiedys i ciagle ta sama gadka
nie potrafilbym stac w mlynie czy miec w zarzadzie osobe ktora kiedys kibicowala np. Polonii Bytom a na murach malowala nasz herb na szubienicy czy inne tego typu malunki i bez znaczenia czy to bylo w przedszkolu podstawowce gimnazjum lub technikum
tez bylem mlody tez chodzilem do tych szkol i jakos mi nie przyszlo do glowy by sie przerzucic na inny klub
Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa ale jesli pozostanie to bedzie to wielka żenada bo przerzut to przerzut
W Bytomiu jest to akceptowane i z otwartymi rękami przyjmują przerzutów i chorągiewki i nic sobie z tego nie robią.
A propos przerzutow na Polonii, to juz widze te tlumy siedzace na Gieksie, Ruchu czy Gorniku, mowiace -nudna ta ekstraklasa, zostane hipsterem i na trzecia ligi do Bytomia pojade!
Troche logiki!
-
kibic_obiektywny
Biorąc pod uwagę kąt padania promieni słonecznych oraz obszar jaki stanowi cień na zdjęciu można z dużą dozą pewności powiedzieć że zdjęcie było robione około 14:53. Poniżej wstawiam dowód

Czyli jednak to prawda że kibice Górnika zjawili się znacznie wcześniej przed prezentacją

Czyli jednak to prawda że kibice Górnika zjawili się znacznie wcześniej przed prezentacją
Łagodny, zgoda, ty,ja i pewnie wielu na tym forum też by tak nie potrafiło. Jednak zwróć uwagę, że to władze miasta wybrały go na prezesa klubu i raczej nie są to kibicowskie sprawy, jednak jest prawdą, że kibice mogą to w jakiś tam sposób zablokować. Na jakiś protest, bojkot meczu bym jednak nie liczył. Jak zawsze w takich sytuacjach ludzie na forum klubowym są podzieleni, martwiłbym się gdyby nie było żadnego wpisu przeciwko tej "nominacji", wydaje mi się, że dużo racji maja Ci którzy piszą, że to on powinien mieć "kaca moralnego". Tyle w tym temacie, czas pokaże.
Ruch wystawil wczoraj na meczu konkretny mlynek,gdyby nie barwy ktos moglby pomylic z Ruchem Radzionkow!
Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
Bo z tego co wiem, wielu z was już spotkała za to kara, a reszta też się doczeka.
Bo z tego co wiem, wielu z was już spotkała za to kara, a reszta też się doczeka.
Ilu PF na wczorajszym meczu w Krakowie?Bo na Cichej chyba 0.Tylko fana sie ostala.
-
za Ruchem !
Jechało 12 autokarów i ok 40 aut ale zawrócili na A4 bo podobno Torcida z Rudy chciała ich zajebać na trasie.Combat pisze:Ilu PF na wczorajszym meczu w Krakowie?Bo na Cichej chyba 0.Tylko fana sie ostala.
Dzieki za info.
Combat klika w reklamy,jest wydajny.W czasie wolnym nadstawia szpary na dzielnicy.Nie do ruszenia.Pieniądz.
Co Combat wam nie pasi?Jedzie wam po rajtach jak ta lala.
SmRodki kiedy nastepna proba przystapienia do prezentacji?
-
wypityjanusz
kiedy piastuchy zrobią prezentację w Zabrzu? serio pytam
Czekamy na ta kare:)Dezerter pisze:Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
A jaka jest kara dla osób odpowiedzialnych za flagi? Na ostatnim meczu zrywają wam z płotu flage/ transparent w sumie jeden c*** i zero reakcji. Troche wstyd jak na tak potężny i niepokonany Ruch.
polecam pozycje Robert M Jurga - machiny do tortursnikers1979 pisze:wogole moglby ktoś napisac za co pf daje kary i jak to wygląda?
To jak combat,wpadniesz po jakąś flagę Ruchu? Przecież to takie proste jak sam stwierdziłeś:)Czy się "wydygałeś" cykorze.
A w ostatnich 20stu latach ile fan Ruch skroił GieKSie ?
Jezeli ktos jest kibicem Niebieskich i ma choc troche oleju w dyni to te kilka slow mu wystarczy.Niestety sa tez osoby jak kolega wyzej ,ktorym nawet caly referat nie wystarczy.
Miliard w srode,miliard w sobote!
-
wypityjanusz
pf sra w gacieCombat pisze:Miliard w srode,miliard w sobote!
Nie zatrybiles ironi bo jestes za malutki.A z tej okazji ze jestes nastolatkiem badz tak mily i nie wypowiadaj sie w sprawach PF bo decyzyjni beda niezadowoleni.
No cóż pozostała ci tylko ironia:)Ale cała Polska liczy ze w najbliższej kolejce combat poprawi ten zerowy rezultat.
Zero odpowiedzi ? Czyli żadnej fany nie skroili w tym czasie ?Amer pisze:A w ostatnich 20stu latach ile fan Ruch skroił GieKSie ?
-
wypityjanusz
tego nie wie nikt :)
-
EndziFendzi
Witam , lubię czytać to forum , bo nikiedy jest i zabawne i ciekawe, jestem Kibicem Górnika Zabrze, jeżdżę na wyjazdy na których pije i jadę na pełnej kurwie dopingowac nasz KS.Nie jestem Sportowcem bo jak wiadomo u mnie Ekipa straciła szacunek robiąc Układ H z GKS ,oczywiście mój nie smak do GKS zrobił się po tym jak mi wyjebali strzała na Spodku 97 i wyjebali szalik jak miałem 16 lat . Ale chciałem zapytać Starszych z NRSL w których latach na Rudzie miał najlepsza ekipę.
-
EndziFendzi
Oczywiście Gornik
Dobra,dobra nie p****** smRodzie.EndziFendzi pisze:Witam , lubię czytać to forum , bo nikiedy jest i zabawne i ciekawe, jestem Kibicem Górnika Zabrze, jeżdżę na wyjazdy na których pije i jadę na pełnej kurwie dopingowac nasz KS.Nie jestem Sportowcem bo jak wiadomo u mnie Ekipa straciła szacunek robiąc Układ H z GKS ,oczywiście mój nie smak do GKS zrobił się po tym jak mi wyjebali strzała na Spodku 97 i wyjebali szalik jak miałem 16 lat . Ale chciałem zapytać Starszych z NRSL w których latach na Rudzie miał najlepsza ekipę.
Mam pytanko.
Między Mikołowem a Tychami są 2 małe miejscowości Wyry i Gostyń
Czyje tam są wpływy ?
Czyje tam są wpływy ?
Tereny proRuch, ale nie ma tam jakiejś mocno zorganizowanej ekipy.
Kanarek szaleje na Rudzie z ekipą hehe.
https://www.youtube.com/watch?v=74LJKfLjyMM
https://www.youtube.com/watch?v=74LJKfLjyMM
-
wypityjanusz
kanarek vel kurczak chce spuścić w******* ale zostaje pogoniony i musi się wyżalić :)
Wyry - Ruch Ch. i w tym przypadku nie ma z czym dyskutować.siwy_rr pisze:Mam pytanko.
Czyje tam są wpływy ?
Gostyń - ciężko mi napisać coś o tej miejscowości.