Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Ene due rabe
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Owszem dowiemy się, że zarówno ta pała ze stali tak jak i ty - jesteście zwykłymi prowokatorskimi pizdami, które coś usłyszą, coś przekręca, coś se dopowiedzą do historyjki żeby im się zgadzało, i puszczają info z uśmiechem na mordzie na k.net patrząc na reakcję i licząc że jak najwięcej osób uwierzy w te wasze bujdy.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Zapytaj kolegów jak wygląda sprawa z panem G, a później zabieraj głos błaźnie.
-
Ene due rabe
A widzisz o czym było pisane , czy jesteś na to blaznie za głupi ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
WODA GAZOWANA
Kibice z Górnego Śląska bardzo często piszą w relacjach o ostrzelaniu danej ekipy rakietnicami .Może ktoś przybliżyć o jakie to rakietnice chodzi ,jak one wyglądają i jak wygląda taki ostrzał ,jest gdzieś może filmik pokazujący jak to wygląda ? :)
-
Graczuliczny
Co jest nieprawda w tym co napisalem PALO ?Ene due rabe pisze:Owszem dowiemy się, że zarówno ta pała ze stali tak jak i ty - jesteście zwykłymi prowokatorskimi pizdami, które coś usłyszą, coś przekręca, coś se dopowiedzą do historyjki żeby im się zgadzało, i puszczają info z uśmiechem na mordzie na k.net patrząc na reakcję i licząc że jak najwięcej osób uwierzy w te wasze bujdy.
https://www.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1Ak , w tle masz nawet napis Ruch WidzewWODA GAZOWANA pisze:Kibice z Górnego Śląska bardzo często piszą w relacjach o ostrzelaniu danej ekipy rakietnicami .Może ktoś przybliżyć o jakie to rakietnice chodzi ,jak one wyglądają i jak wygląda taki ostrzał ,jest gdzieś może filmik pokazujący jak to wygląda ? :)
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
WODA GAZOWANA
Terefere pisze:https://www.youtube.com/watch?v=r7-LstEd1Ak , w tle masz nawet napis Ruch WidzewWODA GAZOWANA pisze:Kibice z Górnego Śląska bardzo często piszą w relacjach o ostrzelaniu danej ekipy rakietnicami .Może ktoś przybliżyć o jakie to rakietnice chodzi ,jak one wyglądają i jak wygląda taki ostrzał ,jest gdzieś może filmik pokazujący jak to wygląda ? :)
hahahaha o ku*** popłakałem się ze śmiechu ,jak sobie wyobraziłem ,że to mogła by być prawda i z takiego czegoś by napierdalali :)
Ponawiam pytanie ;)
Terefere, to Ci naprawde wyszło hehe
WODA GAZOWANA, zapewne to są zwykłe rakietnice sygnalizacyjne, są różne rodzaje ale wszystkie wyglądają podobnie:
http://www.rehak-lov.com/m5-kratke-zbra ... -vz-44-81/
strzelanie też łatwo sobie wyobrazic:
https://www.youtube.com/watch?v=YOVCEix2Zs0
WODA GAZOWANA, zapewne to są zwykłe rakietnice sygnalizacyjne, są różne rodzaje ale wszystkie wyglądają podobnie:
http://www.rehak-lov.com/m5-kratke-zbra ... -vz-44-81/
strzelanie też łatwo sobie wyobrazic:
https://www.youtube.com/watch?v=YOVCEix2Zs0
Odczytaj PW.WODA GAZOWANA pisze:
Ponawiam pytanie ;)
Witam. Chciałbym spytać orientujacych się jakie są stosunki pomiędzy:
Arka-ŁKS
ŁKS-Zagłębie Lubin
Zawisza-Ślask
Polonia Warszawa-Zagłębie Lubin
Arka-ŁKS
ŁKS-Zagłębie Lubin
Zawisza-Ślask
Polonia Warszawa-Zagłębie Lubin
Jak na Koronie widziany jest nowy właściciel klubu? Przyznam, że dla mnie to trochę "dziwne".
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
pervert_gang
właścicielem Klubu jest Miasto Kielce. Jeśli masz na myśli senegalczyków, dostali jak na razie zielone światło do zakupu, co jednak nie oznacza że umowa będzie podpisana. Gdzieniegdzie są niejasności i serial trwa nadal.Jak na Koronie widziany jest nowy właściciel klubu? Przyznam, że dla mnie to trochę "dziwne".
-
w_rozpiętej_bluzie
przecież tu chodzi o taki ostrzał z rakietnicy. przyznam, że dosyć niebezpieczne.WODA GAZOWANA pisze:Kibice z Górnego Śląska bardzo często piszą w relacjach o ostrzelaniu danej ekipy rakietnicami .Może ktoś przybliżyć o jakie to rakietnice chodzi ,jak one wyglądają i jak wygląda taki ostrzał ,jest gdzieś może filmik pokazujący jak to wygląda ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=1jGN08w8MJo
Obaj pierdolicie. Rakietnica wygląda mniej więcej tak: http://www.epontony.pl/dane/full/f0cd6f ... 2661c6.jpg niestety nie mam filmiku gdzie widać jak się z niej strzela.
Teraz wychodzi kto chuligan na forum :D
-
za Ruchem !
Rakieta wygląda tak jak Misiek88 pokazał koledzy niżej widać w temacie :)
Tutaj ładnie pokazane https://www.youtube.com/watch?v=5ymseTCQ-xw
mnie trapi skad moda na ciapackie brody wsrod decyzyjnych
Boże dzieci jak się podjarały tematem, ze filmiki jakies wstawiają :DDDDDDDDDDDD
to żadna moda, po prostu jak zacznie ci rosnąć przestaniesz zwracać uwagę na takie pierdoły.whiskey pisze:mnie trapi skad moda na ciapackie brody wsrod decyzyjnych
-
CelticBhoy
Wisła szykuje się do "ostatecznego rozwiązania kwestii cracoviackiej" i gromadzi sprzęt. Wymontowują nawet nożyki z maszynek do golenia. Rumcajsów będzie przybywać.whiskey pisze:mnie trapi skad moda na ciapackie brody wsrod decyzyjnych
This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
za Ruchem !
Ostatnio 1 czerwca zrobili akcję w paru chorzowskich szkołach a tak ogólnie to nie ma się czym w necie pochwalić ekipy już prawie wcale nie ma dlatego ten układ z Wisłą i nie wiedzieliśmy że to widać że się śmiejemy z koalicji napiszemy stosowne oświadczenie w najbliższym czasie. Cześć.snikers1979 pisze:kiedy pf zrobilo jakas akcje? bo z tego widze to leca na legendzie zero akcji i napinka w necie, smieja się z ksgks ale oni ciagle im jezdza po miescie tak jak teraz na prezentacje, jest wogole tam ekipa? czy po prostu dobra propaganda? spadek formy moim zdaniem
Naogladali sie chlopaki UFC, doszli do wniosku, ze nie tylko hipsterzy zapuszczaja brody, robia grzyweczki z przedialkiem i ogolnie mysla, ze to grozniej wyglada wiec czemu nie. Plus, zeby go potem nie rozpoznali i w razie czego bedzie na ciapatego, bo brode zgoli i jak nie on :)whiskey pisze:mnie trapi skad moda na ciapackie brody wsrod decyzyjnych

-
WileTheBest
Kosa.Garrivald pisze:Witam. Chciałbym spytać orientujacych się jakie są stosunki pomiędzy:
Arka-ŁKS
Września 100% Lech Poznań!
Moglby ktos z Zaglebia Lubin odniesc sie do nastepujacego pytania?
Koniec zgody z Lechem - jak to powszechnie byly ploty, ze powodem byl uklad KKSu z LKS co nie spodobalo sie w Lubinie i drogi sie rozeszly. Z drugiej strony znowu Zaglebie ma zgode z Zawisza, gdzie Zawisza ma zgode z LKS i jakos w tym przypadku to sie nie gryzie. Byl moze jakis inny powod zerwania zgody?
Koniec zgody z Lechem - jak to powszechnie byly ploty, ze powodem byl uklad KKSu z LKS co nie spodobalo sie w Lubinie i drogi sie rozeszly. Z drugiej strony znowu Zaglebie ma zgode z Zawisza, gdzie Zawisza ma zgode z LKS i jakos w tym przypadku to sie nie gryzie. Byl moze jakis inny powod zerwania zgody?

Patrząc na foty WSH wpadło mi do głowy pytanie o transfery między zaprzyjaźnionymi ekipami , np jest zgoda/układ między klubami i ziomki przechodzą z jednej ekipy do drugiej.Ludzie ze Lechii , Śląska , Resovii , Unii Tarnów jeździli /jeżdzą pod szyldem WSH i to nie jest żadna tajemnica.W drugą stronę na pewno byli Wiślacy w CHWM.Jakie jeszcze znacie przypadki takich zmian ?
-
rozkminiacz
O ku*** rzecznik plackowy WSH tłumaczy już nawet brody decyzyjnych, ja pierdolę haha*** pisze:to żadna moda, po prostu jak zacznie ci rosnąć przestaniesz zwracać uwagę na takie pierdoły.whiskey pisze:mnie trapi skad moda na ciapackie brody wsrod decyzyjnych
j**** rosje i ruskich
-
dziecko armageddonu
Boże co za rozkminy....tisu pisze:Patrząc na foty WSH wpadło mi do głowy pytanie o transfery między zaprzyjaźnionymi ekipami , np jest zgoda/układ między klubami i ziomki przechodzą z jednej ekipy do drugiej.Ludzie ze Lechii , Śląska , Resovii , Unii Tarnów jeździli /jeżdzą pod szyldem WSH i to nie jest żadna tajemnica.W drugą stronę na pewno byli Wiślacy w CHWM.Jakie jeszcze znacie przypadki takich zmian ?
a to jest prawdziwa wersja poszkodowanychWODA GAZOWANA pisze:Kibice z Górnego Śląska bardzo często piszą w relacjach o ostrzelaniu danej ekipy rakietnicami .Może ktoś przybliżyć o jakie to rakietnice chodzi ,jak one wyglądają i jak wygląda taki ostrzał ,jest gdzieś może filmik pokazujący jak to wygląda ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=dPIuzGSMAkg
-
walka__o_przetrwanie
Mylisz się, jaki interes mieli by komuniści aby tępić ślady polskości Gdańska. Propaganda właśnie podkreślała powrót Gdańska do macierzy.krzycho_ASR pisze:Historycznie prawdziwie gdańskim klubem jest właśnie Gedania. Zmarginalizowanie tego klubu wpisywało się w politykę czerwonych władz, która tępiła wszystkie ślady polskości Gdańska z okresu przedwojennego.
-
NoMatterWhat
Z jakiego to meczu?

Myślę, że chodziło mu raczej o tępienie tego, co przedwojenne / niepodległościowe / niekomusze.Mylisz się, jaki interes mieli by komuniści aby tępić ślady polskości Gdańska. Propaganda właśnie podkreślała powrót Gdańska do macierzy.
Z tymi brodami i wspomaganiem przez zgody ekip h, to już naprawdę nie macie się do czego dopierdolić. "Transfery".
-
_Henderson_
Sa jakies zdjecia, filmy, opisy, cokolwiek na temat tych kibiców Polonii? I drugie pytanie- jak to jest z Częstochowa? Lezy co prawda w woj. śląskim, ale sami częstochowianie chyba nie czuja sie ślązakami? I czy w ogole czestochowianie czuja jakas przynaleznosc "regionalna", i, jezeli tak, to z czym sie identyfikuja? Bo slazakami sie chyba nie czuja?walka__o_przetrwanie pisze:Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Dzieki z gory, pzdr
-
obiektywnyFAN
Które ekipy mają flagi z herbami anty/przekreślonymi? Ktoś jest poza Cracovią?
Stal Rzeszów ma flage ŚMK.
Na pewno któraś z łódzkich ekip miała flage z przekreślonym ferbem wrogiej ekipy, nie pamiętam która.
Na pewno któraś z łódzkich ekip miała flage z przekreślonym ferbem wrogiej ekipy, nie pamiętam która.
Polish Groundhopper
-
ABC1935
Najprawdopodobniej Energia Kozienice - ŁKS Łódź.NoMatterWhat pisze:Z jakiego to meczu?
Ja mam pytanie które mnie trapi od jakiegoś czasu a nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak wyglądała feta i czy w ogóle była Polonii po zdobyciu mistrzostwa Polski w 2000 roku, są jakieś relacje i foty ?
dokładnie tak.ABC1935 pisze:Najprawdopodobniej Energia Kozienice - ŁKS Łódź.NoMatterWhat pisze:Z jakiego to meczu?
-
Stadionowy
To-Ja pisze:Ja mam pytanie które mnie trapi od jakiegoś czasu a nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak wyglądała feta i czy w ogóle była Polonii po zdobyciu mistrzostwa Polski w 2000 roku, są jakieś relacje i foty ?
Relacja ze strony KSP :
"Kibice Polonii dwa razy byli na Legii. Raz na Finale Pucharu Ligi było ich 300-tu (siedzieli na trybunie krytej, którą załatwił dla nich obrotny prezes), drugi raz na lidze było ich 400-tu. Zostali na stadion Legii dowiezieni specjalnymi autobusami. Po tym meczu, który dał im tytuł Mistrza w sto osób idą na Starówkę zrobić fetę, ale wkrótce zostają rozgonieni przez bojówkę Legii. Od rundy wiosennej tego sezonu przed historyczną nazwą Polonia dołączono przedrostek HOOP – nazwę sponsora – jednak praktycznie nikt jej nie akceptuje."
http://www.dumastolicy.pl/?page_id=32
Czy na Cracovii na stoisku z cateringiem można sobie kupić cały majonez , ketchup bądź musztardę ? Pytam bo nie wiem skąd oni biorą te rekwizyty do rzucania w kibiców gości . https://www.youtube.com/watch?v=7uEVAN_XBs4