Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moglby ktos obiektywnie przedstawic podzial sil na Podkarpaciu? Chodzi mi o to kto teraz jest tam topowa ekipa pomiedzy np Stalowka vs Rzeszow (Resovia/Stal) a do tego zestawienia porownac np. Stal Mielec, Debice, Stal Sanok, JKS Jaroslow, Czarnych Jaslo, Lada Bilgoraj i Przemysl? Swego czasu tez cos bylo slychac o sympatii do Ruchu na Igloopolu, ale jak i kiedy to ucichlo to nie wiem
Ogolnie na dzien dzisiejszy
Wisloka -> Gornik Zabrze
Resovia -> Wisla Krakow (nie oficjalnie)
Stalowka -> Polonia Przemysl, Lada Bilgoraj, Wisla??
Stal Rzeszow z kim ma jakies powiazania, zgody, uklady, kontakty, bo juz sam nie wiem jak to nazywac :)
JKS Jaroslaw -> GKS Katowice
Polonia Przemysl -> Stalowka, Lada B., Wisla K.
Stal Mielec -> Oprocz Korony i Sandecji ktos jeszcze?
Czarni Jaslo -> Sandecja
Jak cos pominalem albo nie trafilem to prosze o poprawke
Wisloka -> Gornik Zabrze
Stal Rzeszow z kim ma jakies powiazania, zgody, uklady, kontakty, bo juz sam nie wiem jak to nazywac :)
Czarni Jaslo -> Sandecja
Jako fc Widzewa proszę dodać jeszcze Głogów .
-
meditopglon
Stilo123 pisze:Stal Mielec -> Korona/Sandecja/Czarni JasłoKeNHaS pisze: Stal Mielec -> Oprocz Korony i Sandecji ktos jeszcze?
Czarni Jaslo -> Sandecja
Czarni Jasło ->Sandecja/Stal Mielec/Orzeł Przeworsk (?)
Czarni Jasło i Orzeł -zgoda zerwana w tamtym roku,
Czuwaj w tamtym sezonie wspierał kilka razy Zagłębie Sosnowiec
Igloopol była zgoda Ruchu, teraz nic oficjalnego
Stal Sanok zgoda z JKSem,Kszo i układ z Sovią
-
Mariusz1976
Na tej mapce zabrakło najważniejszej zgody powyższych klubów czyli policji. Powinny zostać tam zamieszczone komendy wojewodzkie policji + ilość policjantów i konfidentow.Father23 pisze:Aktualizacja po uwagach dot. Wisły
Pełna wersja - 2500x2500 px na
https://zapodaj.net/81792ac18d4c6.jpg.html
Uwagi:
- Fancluby tylko z miejscowości + około 10k mieszkańców
- zaznaczone miejscowości z mieszanymi FC (Jaworzno, Zakopane)
- Jeśli dany FC stanowi część sił kibicowskich w danym mieście (dot. Śląska, woj. Łódzkiego - można zaznaczyć pół "obwarzanka" ale to już chyba za dużo pierdolenia się z tym
Aleksandów Łódzki jest tak widzewski jak Nasze są Pabianice. Na tym zakończmy te rozkminy. Zapomnieliście w mapce o Zduńskiej Woli,chociaż po wpierdolu koło Portu Łódź się nie dziwie. Fakt,faktem miasto opanowane przez nich ale ich poziom woła o pomstę do niebia co pokazaliście na meczu Pogoń Zduńska Wola-ŁKS. Swego czasu sporo ludzi jeździło ze Zduńskiej na ŁKS i nikt nie miał większych problemów. A co,kto,po co i dlaczego to już nie musicie wiedzieć.
-
esyfloresy
Stal Rzeszów z Karpatami Krosno, które z kolei z Widzewem utrzymuje kontakty.KeNHaS pisze:Moglby ktos obiektywnie przedstawic podzial sil na Podkarpaciu? Chodzi mi o to kto teraz jest tam topowa ekipa pomiedzy np Stalowka vs Rzeszow (Resovia/Stal) a do tego zestawienia porownac np. Stal Mielec, Debice, Stal Sanok, JKS Jaroslow, Czarnych Jaslo, Lada Bilgoraj i Przemysl? Swego czasu tez cos bylo slychac o sympatii do Ruchu na Igloopolu, ale jak i kiedy to ucichlo to nie wiem
Wisloka -> Gornik Zabrze
Czarni Jaslo -> Sandecja
Orzeł Przeworsk chyba obrał kurs w stronę Stalółwki/PoloniiStilo123 pisze:Stal Mielec -> Korona/Sandecja/Czarni JasłoKeNHaS pisze: Stal Mielec -> Oprocz Korony i Sandecji ktos jeszcze?
Czarni Jaslo -> Sandecja
Leci Resovia teraz czas chyba na Arke i układanka zaczyna mieć sens
-
TSW19061906
Arka na pewno nie zerwie zgody z Lechem i w drugą stronę to samo. Średnio kumająca osoba wie dlaczego.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
takNorman0 pisze:W Kwidzynie jest jakiś Fc Widzewa?
trzymają sie z Grudziądzem
-
Mariusz1976
Oczywiście że Arka nie zerwie zgody z Lechem bo Arka to jest porządny klub, tak samo jak porządne są Lech i Cracovia. Triada to nie jest jakieś TKWM które okazało się być wielkim gownem. Cieszy mnie to że wisla wyruchala w dupala psów i betonów bo teraz zostali na lodzie. Słabszy gts to jeszcze silniejsza Cracovia.TSW19061906 pisze:Arka na pewno nie zerwie zgody z Lechem i w drugą stronę to samo. Średnio kumająca osoba wie dlaczego.
-
Sebastian75
Stal Sanok to Podkarpacie?esyfloresy pisze:Stal Rzeszów z Karpatami Krosno, które z kolei z Widzewem utrzymuje kontakty.KeNHaS pisze:Moglby ktos obiektywnie przedstawic podzial sil na Podkarpaciu? Chodzi mi o to kto teraz jest tam topowa ekipa pomiedzy np Stalowka vs Rzeszow (Resovia/Stal) a do tego zestawienia porownac np. Stal Mielec, Debice, Stal Sanok, JKS Jaroslow, Czarnych Jaslo, Lada Bilgoraj i Przemysl? Swego czasu tez cos bylo slychac o sympatii do Ruchu na Igloopolu, ale jak i kiedy to ucichlo to nie wiem
Wisloka -> Gornik Zabrze
Czarni Jaslo -> Sandecja
Orzeł Przeworsk chyba obrał kurs w stronę Stalółwki/PoloniiStilo123 pisze:Stal Mielec -> Korona/Sandecja/Czarni JasłoKeNHaS pisze: Stal Mielec -> Oprocz Korony i Sandecji ktos jeszcze?
Czarni Jaslo -> Sandecja
Kolejne pytanko do kogos z Podkarpacia ew. Unii Tarnow.
Jakie relacje na linii :
Unia Tarnow - Stal Stalowa Wola
Unia Tarnow - Resovia Rzeszow (swojego czasu Unia wojowala ze Stala Rz. na zuzlu)
Jezeli Stalowka jest pro Wisla teraz i Resovia tez czyzby znow pojednanie pod znakiem Bialej Gwiazdy? Calkiem serio.
Jakie relacje na linii :
Unia Tarnow - Resovia Rzeszow (swojego czasu Unia wojowala ze Stala Rz. na zuzlu)
Jezeli Stalowka jest pro Wisla teraz i Resovia tez czyzby znow pojednanie pod znakiem Bialej Gwiazdy? Calkiem serio.
Raczej klub sportowy, a miasto Sanok lezy na Podkarpaciu :)Sebastian75 pisze: Stal Sanok to Podkarpacie?
-
Zbedny_balast
Poprawne.KeNHaS pisze:Kolejne pytanko do kogos z Podkarpacia ew. Unii Tarnow.
Jakie relacje na linii :
Stal ma zgodę z Karpatami, obie ekipy mają prywatne kontakty z RTS, nic oficjalnego. Stal trzyma jeszcze chyba z słowackim Koszyce i jakąś węgierską ekipą. Jak ktoś od nich będzie chciał to napisze dokładnie co i jak.esyfloresy pisze:Stal Rzeszów z Karpatami Krosno, które z kolei z Widzewem utrzymuje kontakty.
Ze Stalówką stosunki w przeszłości były chłodne (kontakty na koszu, rzadziej na piłce, zawsze dużo bluzgów), później żadne / nijakie.KeNHaS pisze:Unia Tarnow - Stal Stalowa Wola
Resovia to stara zgoda (Stal Rz. niby też, ale to jednak zupełnie inna bajka) do dziś wspominana przez starych z wielkim sentymentem. Zerwana, o ironio, ze względu na Wisłę :) W latach 90., gdy trzon ekipy stanowili goście wychowani na żużlu była kosa pt. j**** cały Rzeszów (pamiętam mecz kosza, kiedy leciało sporo wrzutów z obu stron), potem stosunki się ocieplały, był nawet taki moment, gdy pachniało czymś więcej, ale ówczesny układ sceny na to nie pozwalał, a jeszcze potem na Unii posypała się ekipa.
Fakt, że wcześniej słabo tam było z organizacją ale ostatnio ruszyło do przodu. Coraz więcej grafów i osób trenujących oraz jeżdżących. A na pewno nie padło to po waszej akcji, jak byście chcieli :) Poza tym tą mapkę nie robi nikt od nas i chyba nikt z naszych zgód, skoro typ nie wie jakie fc mają te ekipy. Co do waszych w ZdW, to czasy odległe i jak dobrze sięgam pamięcią to chyba opierało się to na jakiś braciach i wasze liczby oscylowały od kilku do kilkunastu osób. Zresztą chyba dalej ktoś tam jeździ od was w pełnej konspiracji, podobnie jak z kilku innych większych miast.N1908 pisze:Aleksandów Łódzki jest tak widzewski jak Nasze są Pabianice. Na tym zakończmy te rozkminy. Zapomnieliście w mapce o Zduńskiej Woli,chociaż po wpierdolu koło Portu Łódź się nie dziwie. Fakt,faktem miasto opanowane przez nich ale ich poziom woła o pomstę do niebia co pokazaliście na meczu Pogoń Zduńska Wola-ŁKS. Swego czasu sporo ludzi jeździło ze Zduńskiej na ŁKS i nikt nie miał większych problemów. A co,kto,po co i dlaczego to już nie musicie wiedzieć.
-
obiektywnyFAN
czyli pewnie padnie zgoda ŁKS - Zawisza.Cyreks pisze: Po pierwsze może to spowodować nie długie przybicie zgody pomiędzy Lechem a ŁKS, a co za tym idzie może to doprowadzić do rozpadu Triady, chyba że Arka przełknęła by drugi raz coś takiego choć mam wątpliwości.
-
Sebastian75
Może sie tez rozpaść sztama Legii z Zagłebiem S. poniewaz Zagłębie ma już dość Legii.obiektywnyFAN pisze:czyli pewnie padnie zgoda ŁKS - Zawisza.Cyreks pisze: Po pierwsze może to spowodować nie długie przybicie zgody pomiędzy Lechem a ŁKS, a co za tym idzie może to doprowadzić do rozpadu Triady, chyba że Arka przełknęła by drugi raz coś takiego choć mam wątpliwości.
-
walczzawsze
To co mamy powiedzieć o najlepszym fc Łksu z Piotrkowa? Które nawet nie wychyliło głowy jak byliśmy w Piotrkowie, to już o pomstę do nieba nie woła?N1908 pisze:Aleksandów Łódzki jest tak widzewski jak Nasze są Pabianice. Na tym zakończmy te rozkminy. Zapomnieliście w mapce o Zduńskiej Woli,chociaż po wpierdolu koło Portu Łódź się nie dziwie. Fakt,faktem miasto opanowane przez nich ale ich poziom woła o pomstę do niebia co pokazaliście na meczu Pogoń Zduńska Wola-ŁKS. Swego czasu sporo ludzi jeździło ze Zduńskiej na ŁKS i nikt nie miał większych problemów. A co,kto,po co i dlaczego to już nie musicie wiedzieć.
I co jeszcze wymyślisz? Nie od dziś wiadomo, że mamy dobre kontakty z Widzewem, ale żadnym FC nigdy nie byliśmy i nie będziemy. W Głogowie jest tylko i wyłącznie Chrobry.szklanka pisze:Jako fc Widzewa proszę dodać jeszcze Głogów .
Zapytaj chłopaków z Sulejowa jak pamiętają mecz w Piotrkowie. :)walczzawsze pisze:To co mamy powiedzieć o najlepszym fc Łksu z Piotrkowa? Które nawet nie wychyliło głowy jak byliśmy w Piotrkowie, to już o pomstę do nieba nie woła?N1908 pisze:Aleksandów Łódzki jest tak widzewski jak Nasze są Pabianice. Na tym zakończmy te rozkminy. Zapomnieliście w mapce o Zduńskiej Woli,chociaż po wpierdolu koło Portu Łódź się nie dziwie. Fakt,faktem miasto opanowane przez nich ale ich poziom woła o pomstę do niebia co pokazaliście na meczu Pogoń Zduńska Wola-ŁKS. Swego czasu sporo ludzi jeździło ze Zduńskiej na ŁKS i nikt nie miał większych problemów. A co,kto,po co i dlaczego to już nie musicie wiedzieć.
zgoda Czarnych ze Sandecja już nie taka dobra jak kiedyś, widać ze Sandecja ma wyjebane a i Stal raczej woli wspomagać Koronę.Stilo123 pisze:Stal Mielec -> Korona/Sandecja/Czarni JasłoKeNHaS pisze: Stal Mielec -> Oprocz Korony i Sandecji ktos jeszcze?
Czarni Jaslo -> Sandecja
Polonia P z Resovią kosa, Stalówka po zerwaniu z Resovią też coś jak kosa, teraz wszyscy razem będą się bujać na Wisełke ;)
-
does.not.matter
- Kontakt:
no tak bo lans na mieście to podstawa życia kibicowskiego. chłopaki wiedzą, że są w dołku, ale na meczach czy to u siebie czy na wyjeździe zawsze są, zgodę wspierają kilka razy w sezonie, a do tego potrafili w dobrej liczbie jechać na Eurodoes.not.matter pisze:1925 pisze:Ps. FWC :) - w Aleksandrowie to tego twojego Widzewa nie widać w innym miejscu niż na murach ale dobrze ..... przyjmijmy że pisałeś o tych co Tu byli i stanowili o jakiejś sile tego miasta dekade temu :)
-
Kombatant75
Strach sie bac.Zuzla fani chuligani.Zaraz sie dowiemy ze za nasze fancluby sie zabierzecie.....
Wolwes pisze:I co jeszcze wymyślisz? Nie od dziś wiadomo, że mamy dobre kontakty z Widzewem, ale żadnym FC nigdy nie byliśmy i nie będziemy. W Głogowie jest tylko i wyłącznie Chrobry.szklanka pisze:Jako fc Widzewa proszę dodać jeszcze Głogów .
No pisząc fc Głogów miałem na myśli Chrobrego, pucujecie sie, działa to w jedną strone tak jak na zasadzie fc wiec mozna was nazywać fan clubem RTS
Zaktualizuj informacje na temat tego co sie dzieje w Pabianicach bo z tego co widzę to nie masz pojęcia.mms pisze:To samo można opisać o waszych z Pabianic, a z dumą te niedobitki zaliczacie jako fc.1925 pisze:Ps. FWC :) - w Aleksandrowie to tego twojego Widzewa nie widać w innym miejscu niż na murach ale dobrze ..... przyjmijmy że pisałeś o tych co Tu byli i stanowili o jakiejś sile tego miasta dekade temu :)
Ale nie o wszystkim sie pisze w internecie to mniej sie wie a chwalić sie nie maja czym wasi koledzy to milczycie.
-
spacerowicz
No i już wszystko wiadome, można zamknąć temat. Dzięki mordo bo już myślałem, że znowu będę musiał jeździć na mecze a tu już wszystko wiem do przodu.Zjomek pisze:Tak jak sie mozna bylo spodziewac koniec zgody Resovi i Łksu.Co dalej sie wydarzy?Mam kilka przemyslen.
Kwestia czasu jest jak Łks przybije układ lub zgodę z Cracoviakami.Ochlodzenie relacji na lini Poznan-Gdynia jest aż nad to widoczne.A co to zwiastuje?Hmm mozna gdybac ale zwiastuje to wedlug mnie jakis nowy uklad i nowa koalicje.To ze Lech w koncu z Łks przybije sobie zgode to tez jest wiecej niz pewne i tutaj Arka podziekuje Lechowi tak jak podziekowala Lechia Wiśle.Nastepnie uklad zrobi sobie Łks z Cracovią i będzie nowa triada.Tutaj potrzeba ekip ktore szczerze nienawidzą Wisły i Ruchu i co najwazniejsze mają bliżej niż z dalekiej Gdyni.Arka to jest dobra ekipa ale tutaj ta odległośc przeszkadza.
Ciekawa sytuacja bedzie w Rzeszowie teraz bo nie od dzis wiadomo ze kontakty dobre ze Stala maja i Ruch i Widzew.
Jedno jest pewne nastepne tygodnie beda obfitowac w wiele ciekawych zdarzen i pewnie i nowych zgod czy układow.
Idz postaw do STS-ow kto z kim za chwile zerwie zgode,a kto się z kim zbrata,może przyjmą zakłady i będziesz bogaty.Przestańcie już dzieciaki wróżyć z fusów.Skad wy możecie wiedzieć co sie dzieje w danych ekipach?Zjomek pisze:Tak jak sie mozna bylo spodziewac koniec zgody Resovi i Łksu.Co dalej sie wydarzy?Mam kilka przemyslen.
Kwestia czasu jest jak Łks przybije układ lub zgodę z Cracoviakami.Ochlodzenie relacji na lini Poznan-Gdynia jest aż nad to widoczne.A co to zwiastuje?Hmm mozna gdybac ale zwiastuje to wedlug mnie jakis nowy uklad i nowa koalicje.To ze Lech w koncu z Łks przybije sobie zgode to tez jest wiecej niz pewne i tutaj Arka podziekuje Lechowi tak jak podziekowala Lechia Wiśle.Nastepnie uklad zrobi sobie Łks z Cracovią i będzie nowa triada.Tutaj potrzeba ekip ktore szczerze nienawidzą Wisły i Ruchu i co najwazniejsze mają bliżej niż z dalekiej Gdyni.Arka to jest dobra ekipa ale tutaj ta odległośc przeszkadza.
Ciekawa sytuacja bedzie w Rzeszowie teraz bo nie od dzis wiadomo ze kontakty dobre ze Stala maja i Ruch i Widzew.
Jedno jest pewne nastepne tygodnie beda obfitowac w wiele ciekawych zdarzen i pewnie i nowych zgod czy układow.
To już lepiej nie "myśl" bo jak widać, nie jest to twoją najsilniejszą stroną. To że Widzew zaprasza na turnieje kibicowskie swoje byłe zgody, to tylko świadczy o dobrych, starych, kontaktach. To że w meczu u siebie Chrobry przyjął Widzew bardzo gościnnie, świadczy o dobrych kontaktach. Zresztą nie ma co tu komentować, bo dawno nie czytałem tu większej bzdury jak ta twoja ;)szklanka pisze:Wolwes pisze:I co jeszcze wymyślisz? Nie od dziś wiadomo, że mamy dobre kontakty z Widzewem, ale żadnym FC nigdy nie byliśmy i nie będziemy. W Głogowie jest tylko i wyłącznie Chrobry.szklanka pisze:Jako fc Widzewa proszę dodać jeszcze Głogów .
No pisząc fc Głogów miałem na myśli Chrobrego, pucujecie sie, działa to w jedną strone tak jak na zasadzie fc wiec mozna was nazywać fan clubem RTS
Niezle fantazje sie tu dzieja, wiec i ja sobie pozwole poleciec z prawdopodobnym scenariuszem haha
Arka zostaje z Lechem i Cracovia - dolacza LKS jak ukladowicz do Triady, gdzie automatycznie zyskuja sojusznika na Slasku w postaci GKS-u Tychy. Po stronie GKS-u jak i LKSu dolacza Zetka, gdzie i LKS jak i Zawisza wybaczaja sobie wszystko z Arka i nawzajem, gdzie znowu do Zetki i Arki dolaczy Zaglebie Lubin, ktore znowu przeprosi sie z Lechem i z racji, ze po drodze im znowu z Polonia Bytom jak i Arce to wszyscy sie dogadaja i stworza jedna wielka koalicje i beda zyli dlugo i szczesliwie ganiajac Ruch, Widzew i Wisle haha :)
Arka zostaje z Lechem i Cracovia - dolacza LKS jak ukladowicz do Triady, gdzie automatycznie zyskuja sojusznika na Slasku w postaci GKS-u Tychy. Po stronie GKS-u jak i LKSu dolacza Zetka, gdzie i LKS jak i Zawisza wybaczaja sobie wszystko z Arka i nawzajem, gdzie znowu do Zetki i Arki dolaczy Zaglebie Lubin, ktore znowu przeprosi sie z Lechem i z racji, ze po drodze im znowu z Polonia Bytom jak i Arce to wszyscy sie dogadaja i stworza jedna wielka koalicje i beda zyli dlugo i szczesliwie ganiajac Ruch, Widzew i Wisle haha :)
Jest coś takiego jak ironia,możesz nie wiedzieć. To ja spytam o Wasz najlepszy wfcg,byliśmy tam i co oni zrobili? Nawet Tychy byli tam w 70osób,jest was tam podobno conajmniej tyle i to samej bandy,gdzie byliście,przecież nasze zgody takie słabe. Można tak w kółko. A ja życzę wam śmiałego latania z Sovią u boku szarksów,w jako najbardziej honorowej ekipie. Bez odbioru.walczzawsze pisze:To co mamy powiedzieć o najlepszym fc Łksu z Piotrkowa? Które nawet nie wychyliło głowy jak byliśmy w Piotrkowie, to już o pomstę do nieba nie woła?N1908 pisze:Aleksandów Łódzki jest tak widzewski jak Nasze są Pabianice. Na tym zakończmy te rozkminy. Zapomnieliście w mapce o Zduńskiej Woli,chociaż po wpierdolu koło Portu Łódź się nie dziwie. Fakt,faktem miasto opanowane przez nich ale ich poziom woła o pomstę do niebia co pokazaliście na meczu Pogoń Zduńska Wola-ŁKS. Swego czasu sporo ludzi jeździło ze Zduńskiej na ŁKS i nikt nie miał większych problemów. A co,kto,po co i dlaczego to już nie musicie wiedzieć.
No to historia zatoczyła koło,bo te wszystkie ekipy,które wymieniłeś miały ze 30 lat temu ze sobą zgody,no może z jakimś malym wyjątkiem,bo nie pamiętam czy Arka miała kiedyś z Tychami :)KeNHaS pisze:Niezle fantazje sie tu dzieja, wiec i ja sobie pozwole poleciec z prawdopodobnym scenariuszem haha
Czyli reasumując ostatnie 30 stron Polska scena kibicowska podzieli się na 3: WWR (Wisła Widzew Ruch) + część podkarpackiego vs. Tychy, Zawisza, ŁKS, Lech, Cracovia, Arka vs. Motor, Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie Sosonowiec. Będzie ciekawie .
Do drugiej opcji dodałbym jeszcze takie ekipy jak Górnik Z,Zagłębie L,czy Polonia B.W połowie września ma być spotkanie wszystkich wymienionych koalicji na polach grunwaldzkich.glowaka pisze:Czyli reasumując ostatnie 30 stron Polska scena kibicowska podzieli się na 3: WWR (Wisła Widzew Ruch) + część podkarpackiego vs. Tychy, Zawisza, ŁKS, Lech, Cracovia, Arka vs. Motor, Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie Sosonowiec. Będzie ciekawie .
No wiadomo, do głównych ekip dołączą te poboczne jak Zagłębie L. czy Polonia B. do Lechii cały Słupsk czyli Czarni i Gryf którzy też mają całkiem zgrabną ekipę. Ciekawe jak w tym wszystkim odnajdą się takie ekipy jak Jagellonia czy KSG&GKS czy chociażby Pogoń.
Lepiej przy książkach i słowniku trochę posiedź, a nie w Nostradamusa się bawisz.Zjomek pisze:Wystarczy troche pogłuwkować i mniej wiecej można przewidzieć co się stanie.A nad chodzacy sezon bedzie na pewno obfitował w ciekawe zdarzenia,zapewniam was.kibic75 pisze:Idz postaw do STS-ow kto z kim za chwile zerwie zgode,a kto się z kim zbrata,może przyjmą zakłady i będziesz bogaty.Przestańcie już dzieciaki wróżyć z fusów.Skad wy możecie wiedzieć co sie dzieje w danych ekipach?Zjomek pisze:Tak jak sie mozna bylo spodziewac koniec zgody Resovi i Łksu.Co dalej sie wydarzy?Mam kilka przemyslen.
Cracovia potrzebuje wsparcia bo jak nie to za niedlugo polegna.To więc że Cracovia jebnie uklad albo zgode z Łksem jest wiecej niz pewne.Jeszcze wspomnicie moje slowa.
-
RUDYZWĄSEM
O ku***...Kibiconetodamus ! Mordo ,można się do ciebie zgłosić po typy pierwszej kolejki ekstraklasy ?Zjomek pisze:Wystarczy troche pogłuwkować i mniej wiecej można przewidzieć co się stanie.A nad chodzacy sezon bedzie na pewno obfitował w ciekawe zdarzenia,zapewniam was.kibic75 pisze:Idz postaw do STS-ow kto z kim za chwile zerwie zgode,a kto się z kim zbrata,może przyjmą zakłady i będziesz bogaty.Przestańcie już dzieciaki wróżyć z fusów.Skad wy możecie wiedzieć co sie dzieje w danych ekipach?Zjomek pisze:Tak jak sie mozna bylo spodziewac koniec zgody Resovi i Łksu.Co dalej sie wydarzy?Mam kilka przemyslen.
Cracovia potrzebuje wsparcia bo jak nie to za niedlugo polegna.To więc że Cracovia jebnie uklad albo zgode z Łksem jest wiecej niz pewne.Jeszcze wspomnicie moje slowa.
c**** wiesz co się w tej Dębicy dzieje :) pewnie reprezentujesz Górnika który zamiast się bić to woli pokazać się przy policji
Avia bedzie w zestawieniu z Czarnymi Żagań,Warmią Grajewo i Stalą Poniatowa.Z Czarnymi ze względu na bliskość obu miast,Warmia Grajewo,wspólny wróg-Nielba Wągrowiec,a w Poniatowej mają najlepszy mefedron.Skąd wiem?Tego nie napisze,życie nie konczy się na kibice net.mexx80 pisze:Zrobi ktoś mapkę do tego? No i gdzie będzie Avia w tym zestawieniu?glowaka pisze:Czyli reasumując ostatnie 30 stron Polska scena kibicowska podzieli się na 3: WWR (Wisła Widzew Ruch) + część podkarpackiego vs. Tychy, Zawisza, ŁKS, Lech, Cracovia, Arka vs. Motor, Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie Sosonowiec. Będzie ciekawie .