Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?
Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
-
Kefirjagodowy
Norman0 pisze:Z kim obecnie Pogoń Szczecin ma zgodę albo układy?
Zgody brak
układ Ujpest Budapeszt, Kotwica Kołobrzeg
Ostatnio zerwany układ z Flotą Świnoujście i neutralne stosunki
Chodza glosy ze Lechia bedzierobic uklad z Rakowem lub Piastem
Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Jak ktoś ma jakieś uwagi, piszcie na maila albo PRV - zmiany można łatwo nanieść.
Jak ktoś byłby zainteresowany innymi infografikami służę pomocą.
Żródło danych o FC: oficjalne strony kibicowskie, fora etc.
Link bezpośredni:
https://zapodaj.net/d63fa322c1a8c.jpg.html
Jak ktoś ma jakieś uwagi, piszcie na maila albo PRV - zmiany można łatwo nanieść.
Link bezpośredni:
Edit: https://zapodaj.net/9344150b6eb03.jpg.htmlFather23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
-
Łódź-Andrzejów
Brakuje chociażby mocnych Pabianic.
-
Schwientochlowitz
Brakuje Piekar Slaskich, Katowic w fc Ruchu
-
za Ruchem !
Inzaghi pisze:Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?
Posłuchaj teraz mnie też jestem ze Śląska - weź rower czy tam hulajnogę i p****** ten internet dobrze Ci radzę a fajnie ciepło jest jeszcze nie wszystko stracone możesz wyjść na normalnego kibola.Inzaghi pisze:Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
P.S. skąd jesteś koleżko?
Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
Tak, jest dzielnica w Rybniku, która kibicuje Ruchowi - Niewiadom.kkk78 pisze:Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
co takiego
-
wezstoperan
Bez sensu pisać Rybnik jako FC ze względu na jedną małą dzielnice, gdzie niebieskich może się z 20 zbierze raz na ruski rok.PaymanW pisze:Tak, jest dzielnica w Rybniku, która kibicuje Ruchowi - Niewiadom.kkk78 pisze:Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
Z Wrocławia, ale nie jestem kibicem śląska. Jakie to ma znaczenie? Mówie informacje za które ręcze. Nie jestem dzieckiem. Powiedz mi ilu Rucholi ćwiczyło w klubach w Katowicach do tej pory a ilu ćwiczy teraz ?za Ruchem ! pisze:Inzaghi pisze:Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?Posłuchaj teraz mnie też jestem ze Śląska - weź rower czy tam hulajnogę i p****** ten internet dobrze Ci radzę a fajnie ciepło jest jeszcze nie wszystko stracone możesz wyjść na normalnego kibola.Inzaghi pisze:Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
P.S. skąd jesteś koleżko?
https://zapodaj.net/d5ea0391668a7.jpg.html
Nowy fan club ruchu
Nowy fan club ruchu
bielan88 pisze:https://zapodaj.net/d5ea0391668a7.jpg.html
Nowy fan club ruchu
W drodze na prezentację?
Po 33-latach zgoda pomiędzy ŁKSem a Resovią przechodzi do historii
jakieś konkretne powody ?kkk78 pisze:Po 33-latach zgoda pomiędzy ŁKSem a Resovią przechodzi do historii
-
RUDYZWĄSEM
Strzelam: WisłaTopór pisze:jakieś konkretne powody ?kkk78 pisze:Po 33-latach zgoda pomiędzy ŁKSem a Resovią przechodzi do historii
Powód jest prosty. Resovia kuma się z Sharksami, są ich FC oraz 2 osoby z Sovii są w Sharksach. Gdy Wisła przybiła układ/zgodę z Ruchem, Widzewem i Elaną, Sovia pod skrzydłami Wisełki może wypłynąć i zakończyli zgodę z ŁKSem.
-
nieobliczalnyTSW1906
To czekamy na info odnośnie układu ŁKS&CRACOVIA
-
WODA GAZOWANA
"Dawne życie poszło w dal ............tylko koni ,tylko koni ,tylko koni żal :)

Milicyjna wierność pokrywała wszystkich aż do końca świata:))
Przez te całe interesy to się za niedługo skończy bardzo smutno a na stadionach młynki będą kręcić pasjonaci jak na Odlewie Poznań.
Może to i lepiej. Nie trzeba będzie się tłumaczyć i rzucać jakieś oficjalne stanowiska na portale społecznościowe i fora a potem wysłuchiwać jęczenia tych wszystkich Januszy.
Może to i lepiej. Nie trzeba będzie się tłumaczyć i rzucać jakieś oficjalne stanowiska na portale społecznościowe i fora a potem wysłuchiwać jęczenia tych wszystkich Januszy.
zolpiladacznica wrócila i tak się od razu podnieciła, że aż rymy na szybko skleciła. do szynobusa rozjebundo!!
-
aczytowazne?
Mam pytanie do osób które od razu naskoczyły na mnie po pytaniu jak na linii ŁKS-Sovia, czy mają coś do dodania jeszcze
Swoją drogą ciekawe zestawienie, Wisła z Resovią, a obok Widzew ze Stalą.. To dopiero komedia.
-
Santa Marta
Ełksa biega z Lechem a Arka obok nich.
Odnośnie konfidentów, pewnie trzeba zaczekać, aż wydadzą oficjalne oświadczenie bo 3 miesiące temu twierdzili, że wszsytkich konfidentów pogoniono, 2 miesiące temu wrzucają zdjęcia na których konfidenci są, od miesiąca odnośnie konfidentów nawet nie ma komentarza.
W 3 kolejce, Wisła gra na wyjeździe z Lechią.... a Ruch z Arka również na wyjeździe, chyba spadła im gwiazdka z nieba, bo ciekawe jakby się skończył sam wyjazd Wisły do trójmiasta....
W 3 kolejce, Wisła gra na wyjeździe z Lechią.... a Ruch z Arka również na wyjeździe, chyba spadła im gwiazdka z nieba, bo ciekawe jakby się skończył sam wyjazd Wisły do trójmiasta....
-
ImperatorMistrz
Zaczyna się u nas robić zachód. Tam też nie ma jako takich zgód tylko są przypadki, że jedna grupa trzyma z tymi a druga z tego samego klubu trzyma z drugimi.
Ruch gra dzień wcześniej rozkminiaczu więc będziesz mógł się przekonać.PARODIA pisze:W 3 kolejce, Wisła gra na wyjeździe z Lechią.... a Ruch z Arka również na wyjeździe, chyba spadła im gwiazdka z nieba, bo ciekawe jakby się skończył sam wyjazd Wisły do trójmiasta....
Jak macie mózg o ile go wgl co po nie które osoby tu mają bo zeszło to forum całkowicie na psy , to wiadomo że Ruch po swoim piątkowym wyjeździe zostanie w trójmieście po to by właśnie w sobotę wspomóc Wisłę w Gdańsku .
Dobra, po uwagach mailowowych, pw i tutaj podsyłam zaktualizowaną mapkę koalicji WRWE
https://zapodaj.net/3e727a9a216d9.jpg.html
Jak wyjaśni się sprawa z drugą stroną - ŁKS+Triada-???+??? - to zrobię podobną wizualizację dla drugiej strony.
Jak wyjaśni się sprawa z drugą stroną - ŁKS+Triada-???+??? - to zrobię podobną wizualizację dla drugiej strony.
Ładnie ci odpierdoliło co?? odlot pierwsza klasa...:)ZW1957 pisze:Powód jest prosty. Resovia kuma się z Sharksami, są ich FC oraz 2 osoby z Sovii są w Sharksach. Gdy Wisła przybiła układ/zgodę z Ruchem, Widzewem i Elaną, Sovia pod skrzydłami Wisełki może wypłynąć i zakończyli zgodę z ŁKSem.
ugości ich Arka czy Lechia ? :-)tenTYPhe pisze:Jak macie mózg o ile go wgl co po nie które osoby tu mają bo zeszło to forum całkowicie na psy , to wiadomo że Ruch po swoim piątkowym wyjeździe zostanie w trójmieście po to by właśnie w sobotę wspomóc Wisłę w Gdańsku .
-
abrakada12
Father23 pisze:Dobra, po uwagach mailowowych, pw i tutaj podsyłam zaktualizowaną mapkę koalicji WRWE
To nie odsyłaj jak nie masz pojęcia.
Po pierwsze Wisła ma zgodę z Lazio Rzym.
A po drugie ujebałeś sporo fan-clubów Wisły: Alwernia, Brzeszcze, Cholerzyn, Chrzanów, Dobczyce, Kalwaria Zebrzydowska, Kęty, Krzeszowice, Libiąż, Miechów, Myślenice, Oświęcim, Proszowice, Przemyśl, Sucha Beskidzka, Trzebinia, Wolbrom, Zakopane. I jeszcze kilka mniejszych FC.
MW10 pisze:Swoją drogą ciekawe zestawienie, Wisła z Resovią, a obok Widzew ze Stalą.. To dopiero komedia.
Co jak co, ale nie ma chyba ekipy która na obecnych przetasowaniach została bardziej wyj** jak Stal.
Kalisz który raz do Łodzi jednoznacznie odcinał by jakiś czas później do niej i Ruchu pucować, zrobił sobie układ z Elaną i w układankę się wpasowuje całkiem dobrze.
Mówi się o ciągotkach Stilonu i Chrobrego w kierunku nowej koalicji, nawet jeśli to nie prawda to te ekipy jakoś sobie tam żyją.
Na Podkarpaciu, Rusi Czerwonej czy Małopolsce (jak zwał tak zwał) pro Wiślacki front Polonia Przemyśl, Resovia, Stalówka i Unia Tarnów pro Widzewskie Karpaty które może nie do końca tu pasują ale chyba też nikomu specjalnie nie wadzą...
Niewiele czasu minie a "Sharksy z Rzeszowa" w Łodzi będą walić kreski sypane przez Widzewiaków... A Stal? Kompletnie tu nie pasuje jedynych przyjaciół to mogą teraz szukać sobie na Unii w Oświęcimiu.
Tylko po co, jak wy zawsze z wahadłem jeździcie z Reymonta, gdy nie ma specjala.*** pisze:rozbiją namioty w Sopocie żeby Wisła mogła bezpiecznie dojechać