Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

jr100

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: jr100 »

Hahaa jezdzicie po miescie buraki? Trzeba bylo wpasc na fryne jak tam bylismy. Jakos nam na Brynowie policja nie przeszkadzala. Teraz pierdokicie, ze to nie żaden pstryczek, ale jakby prezentacja sie odbyla to pierwsi byscie sie tu napinali, ze Ruda Slaska jest niebieska.
iparts.pl
Paulek

Post autor: Paulek »

Jak byście jeszcze te telefony czasem odebrali i przyjmowali poważne propozycje to można by taką akcję z waszej strony uznać za dobrą. Na pewno to nie jest żaden prztyczek w nos od ludzi, którzy robią tylko i wyłącznie takie pokazówki. Podobnie jak ostatnio chodzicie w biały dzień pod okiem kamer i psiarni po Chorzowie i też uznaliście to za mega akcję. Mistrzowie pokazówek.
Khan

Post autor: Khan »

hahaha jak to czytam to mam z was beke dzieciaki pewnie NIKT z was nie był wczoraj a wypowiadacie się i podniecacie , pies na smyczy najgłośniej szczeka pozdro
wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz »

skisła nie pomogła to róh dostał oklep. koniec
Kato_wice

Post autor: Kato_wice »

Zakonczcie belkot.znow bedzie 5 podstron pierdolenia.kapa wyszla z prezentacja zoorganizujecie nastepna,moze sie uda.
wypityjanusz

White1910Pride pisze:
. KSGKS wykazała się nie lada odwagą wbijając w 200 osób w dzień powszedni o godzinie 15, 3 godziny przed prezentacją.
same TRŚL w 8 dych
palaczzaba

Post autor: palaczzaba »

skończcie pieprzyć
normalne, że nikt się nie zbierze tak szybko by postawić się takiej bandzie,
tylko, że o ile np. na Wolce można się było tłumaczyć efektem zaskoczenia i zbiórką ni z gruszki ni z pietruszki
o tyle wczoraj na pewno nie powinno tak być, cel został osiągnięty i koniec tematu.
clearbluesky

Post autor: clearbluesky »

wypityjanusz pisze:
White1910Pride pisze:
. KSGKS wykazała się nie lada odwagą wbijając w 200 osób w dzień powszedni o godzinie 15, 3 godziny przed prezentacją.
same TRŚL w 8 dych
Szkoda że w innych okolicznościach zarzekają się że na szpile już nie łażą :(
lukb

Post autor: lukb »

no to mamy nowych władców Śląska ... nie ma co gadać więcej :) Górnik i Gieksa , wygrali przeganiając grupkę przypadkowych ludzi.
internet

Post autor: internet »

White1910Pride pisze:
wypityjanusz pisze:skisła nie pomogła to róh dostał oklep. koniec
To była prawdziwa masakra Ruchu. KSGKS wykazała się nie lada odwagą wbijając w 200 osób w dzień powszedni o godzinie 15, 3 godziny przed prezentacją. Widać po tej nie lada akcji, że rządzą.

I jeszcze do jakiegoś dzbana co porównywał to zdarzenie do wbicia Widzewa na Galerkę - baranek i o ścianę. To były derby, szliśmy w parę tysięcy przez miasto, było was już bardzo dużo tak pod stadionem jak i na samym stadionie, wasi ultrasi przygotowywali oprawę i niewiele brakowało a już by powiesili fany także porównanie tego do wbicia w godzinach pracy na miejsce prezentacji, 3 godziny przed imprezą w 200 osób jest dosyć zabawne, kogo tam mogli zastać ? jakieś jednostki.

Szkoda, ze kolacja nie wbiła o 17 i konia z rzędem temu kto zgadnie czemu ;))))
czlowieku.. z wrazenie chyba Ci sie lata pomyliły. Wtedy ŁKS miał zbiórki osiedlowe. Na stadionie byli tylko utrasi i kilka osob. NIe bylo nikogo pod stadionem. Uwazasz, ze gdyby ŁKS było "duzo" pod stadionem, to psy by was przeprowadzily pod stadionem. O akcji dowadywalismy sie gdy szlismy na stadion i tyle.Od kolejnego sezonu juz sie ŁKS zbierał w kilkaset osob (do kilku tysiecy w jednym sezonie). Akcja bardzo podobna do wczorajszej na Rudzie. Malo tego, tamte derby rowniez byly w dzien roboczy, bo pamietam, ze lecac na zbiorke zwalnialem sie z roboty. Parafrazujac slowa Ruchu, trzeba bylo sie wbic chwile przed meczem czy w trakcie meczu jak to robil ŁKS czy Górnik na Widzewie, gdy byliscie przeganiani w trakcie meczu.

z mojej strony koniec
internet

Post autor: internet »

nie zmienia to faktu, ze tamte zdarzenia to byl plus dla Widzewa i pstryczek w nosa. TAk jak wczorajsze to pstryczek dla Ruchu. I koniec.
wacus..

Post autor: wacus.. »

Zawsze to samo - jakby to Ruch wykręcił to były bo ok, super akcja , pstryczek w nos na lokalnym rywalu, ale ze to zrobiło KSGKS to chujowo, nie warte uwagi itd..

Nic nowego - my jestesmy Ruch i nam wszystko mozna, i wszystko robimy najlepiej i wogole jestesmy the best..
Emigrujacy

Post autor: Emigrujacy »

snikers1979 pisze:Kozacka akcja ksgks widać ekipa Pf ma jakiś kryzys i nie pilnuje swoich terenów mieli okazje się sprawdzić z koalicja

kozacka to by była jakby po tym calym zajsciu telefony za9aniary odbieraly tyla pyRsk
P1945G

Post autor: P1945G »

Akcja bardzo dobra, ze wzgledu na spokoj ktory ostatnio na slasku zapanowal - nie liczac malych osiedlowych akcji. Teraz na pewno Ruch bedzie chcial sie odwdzieczyc, zapewne nie raz i na pewno bedzie ciekawiej :) skonczylo sie pierdolenie na temat wiosek i napinek 5 osobowych ekip, a ekipy GKSG i Ruchu sa w stanie zapewnic atrakcji na wieksza skale ;)
PaymanW

Post autor: PaymanW »

Plus dla koalicji, cel osiągnięty, tyle.

PS. combat cwelu nie podszywaj się pod kibiców Górnika.
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Dokladnie cel osiagniety i powino byc koniec tematu.
A i dotych co mowia ze dzwoniliscie donas ,serio nikt odnas niemial telefonu odwas. To wyscie powylaczali telefonu, zwlaszcza pare typkow odwas.
maksMKS

Post autor: maksMKS »

Co tu dużo gadać, akcja majstersztyk - miała być spektakularna prezentacja, została odwołana. I to bez zbytniego ryzyka bezpośredniej konfrontacji, ze względu na czas. No ale liczy się efekt końcowy, a ten niebieskich zapewne niesamowicie wkurwił
ulicznapsychologia

Post autor: ulicznapsychologia »

Ja mam pytanie,ta dzielnica gdzie się miała odbyć prezentacja Nowy Bytom/Fryna to składa się tylko z tego dużego wieżowca i za nim z kilku kamienic czy jeszcze są gdzieś dalej jakieś wieżowce,bloki,kamienice należące do tej dzielnicy?
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

każdy by się wkurwił gdyby sie dowiedział że lokalny rywal pojawił sie 3 godziny przed wydarzeniem i odwołano ją, tak jak napisano , majstersztyk - bez zbytniego ryzyka pokazali się i zagrali rywalowi na nosie

Post autor: UPP »

Typy z PF robią teraz kariery w MMA i nie mają czasu przyjeżdżać na jakieś tam prezentacje na Rudzie... mam racje ??
jr100

Post autor: jr100 »

Nie pierdolcie, ze nie zbieraliscie sie wczesniejcw dzien prezentacji w "swoim" miescie. Bylo duzo psiarni, ale bylo tez duzo czasu zeby z tego stadionu w Chorzowie dojechac. Pani prezydent ma nauczke a Wy moze wreszcie zmadrzejecie.
Jaworznianin_123

Post autor: Jaworznianin_123 »

WRNGS pisze:mogę wiedzieć dlaczego KSGKS nie wbiło o 18:00 ?
I co myślisz że psiarnia by ich o tej godzinie do miasta wpuścila? myśl chłopie bo myślenie nie boli a tak to wszyscy zaskoczeni byli mieliście czas sie zebrać i tego nie uczyniliście a podobno Ruda Śląska to wasz najlepszy FC więc bez problemu powinniście sie na szybko zebrać tym bardziej że wiedzieliście że macie prezentacje na ''swoim'' mieście.
whiskey

Post autor: whiskey »

Dlaczego decyzyjni nie postanowi przenieść prezentacji na rynek w Krakowie ?
Hokus Pokus

Post autor: Hokus Pokus »

UPP pisze:Typy z PF robią teraz kariery w MMA i nie mają czasu przyjeżdżać na jakieś tam prezentacje na Rudzie... mam racje ??
Jak już ktoś zaczyna robić kariery i jest rozpoznawalny to nie bedzie raczej latał po ulicach głąbie.
MW10

Post autor: MW10 »

Dobra akcja GKS i Górnika, osiągnęli to co chcieli, czyli totalny ból dupska u poruchanych.
rojbertrsl

Post autor: rojbertrsl »

ulicznapsychologia pisze:Ja mam pytanie,ta dzielnica gdzie się miała odbyć prezentacja Nowy Bytom/Fryna to składa się tylko z tego dużego wieżowca i za nim z kilku kamienic czy jeszcze są gdzieś dalej jakieś wieżowce,bloki,kamienice należące do tej dzielnicy?

Nowy Bytom to 1 wieżowiec i sporo osiedli --tzw doły to osiedla pro Ruch a centrum (gdzie miała się odbyć prezentacja ) bardziej pro Górnik cała fryna procentowo to według mnie 55% Ruch 45% KSG
Jazdan

Post autor: Jazdan »

A co słychać u najaktywniejszych w regionie kiboli Zagłębia Sosnowiec?
Aspirant_Wojtek

Post autor: Aspirant_Wojtek »

WRNGS pisze:mogę wiedzieć dlaczego KSGKS nie wbiło o 18:00 ?
Nie jestem ekspertem, ale myślę że chłopaki o 18 nawet by nie wjechali do Rudy. :)
Combat

Post autor: Combat »

Payman niestety musze cie zmartwic.Nie podszywam sie pod kibica Gornika.JESTEM KIBICEM GORNIKA ZABRZE OD KOLYSKI AZ PO GROB I JESTEM Z TEGO DUMNY.W przeciwienstwie do poniektorych od was ktorzy zechcieli zostac przerzutami ale niestety im sie nie powiodlo.Tak ze nie wyzywaj mnie od c****,raczej poszukaj ich u swioch.Tam ich nie brakuje.
Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz »

Combat pisze:Payman niestety musze cie zmartwic.Nie podszywam sie pod kibica Gornika.JESTEM KIBICEM GORNIKA ZABRZE OD KOLYSKI AZ PO GROB I JESTEM Z TEGO DUMNY.W przeciwienstwie do poniektorych od was ktorzy zechcieli zostac przerzutami ale niestety im sie nie powiodlo.Tak ze nie wyzywaj mnie od c****,raczej poszukaj ich u swioch.Tam ich nie brakuje.
A kto zaryzykowal i wypuscil Cie z kolyski becwale? Nastepnym razem zrobcie wjazd na jakis turniej bajtli i tez sie brandzlujcie, ze wyszla piekna akcja. Co mnie osobiscie cieszy to fakt, ze szybko zostanie sytuacja wyprostowana a ty wrocisz do kolyski
doswiadczonyMMA

Post autor: doswiadczonyMMA »

No no, niezła akcja koalicji. Widocznie czują się coraz mocniej na GOP i pozwalają sobie na coraz więcej. Nawet na oficjalnej stronie Ruchu napisali, że prezentacja odwołana "ze względów bezpieczeństwa"... Może to z powodu coraz częstszych akcji koalicji Ruch poprosił o pomoc sąsiadów z Małopolski?
Combat

PRZYKRO MI BARDZO TO SIE NIE POWINNO WYDARZYC!Ale sie wydarzylo i nikt czasu nie cofnie.A co do Piasta...jakiego Piasta?Po drugie co Ty porownujesz osiedle do centrum miasta Chorzow.
Combat

c*** i p**** to sa dwa odrebne pojecia.Pierwsze pasi do was,drugie do rekinow.
johny walkeR

Post autor: johny walkeR »

To co Piast ma większe jaja bo na osiedlach mniej kamer? Nie rozumiem. Widzew śmigał po Warszawie kilka godzin jadąc po Legii, również bez reakcjii. A Wasza akcja trzeba przyznac dobra, tylko nie piszcie o jakiś obiciach itp. utarcie nosa i tyle.
Combat

Jaki Piast?
johny walkeR

Post autor: johny walkeR »

Sraki, widać nie ma co z Tobą na argumenty rozmawiać. Pa
Combat

No to Pa!
pseudofan

Post autor: pseudofan »

2 dni i taki czopek dalej się tu udziela... wszystko na temat tego forum :)
wypityjanusz

Wyjdz I ochlon ATM
ODPOWIEDZ