Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Sezon uwazam za rozpoczety!
-
jak dla mnie Ruch (PF) ma kryzys i to już od jakiegoś czasu wiadomo że centrum miasta to nie miejsce na walkę ale jakiś czas przed prezentacją powinni tam juz być ekipą tym bardziej że Ruda jest podzielona a do Zabrza blisko...
Ostatnio zmieniony 11.07.2016, 20:45 przez UPP, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tylko czekać na oświadczenie decyzyjnych ;)
Dobra akacja Górnika/koalicji. Bez spiny i z kibicowskim.
I na koniec ktoś z Ruchu pisał o przypale na centrum, ale już bieganie po Francji PF&WSH i ganianie po stadionie ze strony Wisły było ok i gratulacje za odwagę. Lekka rozbieżność :)
Dobra akacja Górnika/koalicji. Bez spiny i z kibicowskim.
I na koniec ktoś z Ruchu pisał o przypale na centrum, ale już bieganie po Francji PF&WSH i ganianie po stadionie ze strony Wisły było ok i gratulacje za odwagę. Lekka rozbieżność :)
-
Wysyp internetowych dogadywaczy jak to w takim przypadku bywa :)
My Ruch / PF wg bandy z kibice.net teraz jak zostaliśmy rozjebani na Rudzie bo nie dojechała Wisła jesteśmy dla Was: ?
Combat dajesz, dajesz...
My Ruch / PF wg bandy z kibice.net teraz jak zostaliśmy rozjebani na Rudzie bo nie dojechała Wisła jesteśmy dla Was: ?
Dobrze że tylko dla Ciebie.UPP pisze:jak dla mnie Ruch (PF) ma kryzys i to już od jakiegoś czasu wiadomo że centrum miasta to nie miejsce na walkę ale jakiś czas przed prezentacją powinny tam juz być ekipą tym bardziej że Ruda jest podzielona a do Zabrza blisko...
Combat dajesz, dajesz...
-
Nie 5, a 8 dyszek samego TRSL.hooltRass pisze:Plus dla KSGKS. Zebrali sie, zepsuli impreze, tylko szkoda, że zamiat szukać konfrontacji skupiają sie na robieniu przypału w centrum miasta. Mieli na celu zepsucie prezentacji i to zrobili, szkoda tylko, że w ten sposób. Prostując wczesniejsze posty forumowiczow... początkowo KSGKS wbija na fryne w kilka dyszek (50 ) rozganiaja kilkunastu mlodych z /R\ (nikogo nie złapali i nie obili) po chwili dojezdza reszta ich bandy i tyle, zjezdzaja sie psy i odwoluja prezentacje. Tyle atrakcji bylo. i do tego mega ciula kajś u góry... żadne TRSL nie popsuło nam prezentacji tylko KSGKS.
A Ty ciulu, autorze drugiego posta nade mną pierdolnąłeś komiczną relację, a tekst o dużo słabszym rywalu to już w ogóle kosmos :) ja p******* ale obreosnęli w piórka, szczewocwele :)
Podsumowując - plus dla KSGKS za akcje, czekamy na spotkanie dalej
Wzieli my co my mieli i stykło.
-
Popieram.MONSTER1945 pisze:Skończcie już dyskusje o tej Brzezince bo trzy strony tematu piszecie o osiedlu domków jednorodzinnych które ma 1800 mieszkańcóów na prawdę są ciekawsze rzeczy do dyskusji.....
-
Zwykła pokazówka, akcja mająca na celu niedopuszczenie do zorganizowania prezentacji i tyle to się udało. Ale forumowi eksperci z kibice.net już robią z tego oklep dla Ruchu i kryzys PFki, gdyby KSGGKS chciało się spotkać z PF to numery znało i by zadzwoniło a nie krążyło po centrum miasta szukając jakichś mini grupek pikników zmierzających na prezentację. Po spacerku koalicji decyzyjni z PF wykonują do nich telefony ale CI nie odbierają.
-
[link]
HAHAHA
HAHAHA
-
porażka kogo jak do żadnej konfrontacji nie doszło? Obite jakiś jednostek pikników nazywasz porażką? Powtarzam Ruch po tym jak dowiedział sie kto czeka na Rudzie wykonuje telefony o spotkanie na ubitej ziemi ale z koalicji nikt nie odbiera.cobalt pisze:puder1.. z całym szacunkiem ale porażka Ruchu ewidentna i to w najbardziej frontowym mieście w kraju,nie ma co rozpaczać raz na raz pod.puder1 pisze:Zwykła pokazówka, akcja mająca na celu niedopuszczenie do zorganizowania prezentacji i tyle to się udało. Ale forumowi eksperci z kibice.net już robią z tego oklep dla Ruchu i kryzys PFki, gdyby KSGGKS chciało się spotkać z PF to numery znało i by zadzwoniło a nie krążyło po centrum miasta szukając jakichś mini grupek pikników zmierzających na prezentację. Po spacerku koalicji decyzyjni z PF wykonują do nich telefony ale CI nie odbierają.
Zastanów się czy jak chce się z kimś bić to przychodzi się na 2h przed prezentacją kiedy nikogo nie ma czy czeka się na nich po prezentacji.
-
Swoją drogą to co to za cymbały wybrały taką zjebaną maskotkę :D
-
Przepraszamy nastepnym razem bedziemy punktualni.
-
Telefony hahaha do kogo co za ciul .
-
ale wytłumacz mi co Ruch ma zrobić, że policja się posrała i imprezę odwołała? Przecież zamiast koalicji w 200 osób mógł się równie dobrze pojawić Góral Żywiec i też byś gadał o porażce Ruchu? Ruch nie miał żadnego wpływu na to że akcja skończyła się jak skończyła, choć oczywiście plus dla koalicji że nie pozwoliła sobie na prztyczek w nos i jakoś zareagowała.cobalt pisze:porażka kogo jak do żadnej konfrontacji nie doszło? Obite jakiś jednostek pikników nazywasz porażką? Powtarzam Ruch po tym jak dowiedział sie kto czeka na Rudzie wykonuje telefony o spotkanie na ubitej ziemi ale z koalicji nikt nie odbiera.puder1 pisze:puder1.. z całym szacunkiem ale porażka Ruchu ewidentna i to w najbardziej frontowym mieście w kraju,nie ma co rozpaczać raz na raz pod.cobalt pisze:Zwykła pokazówka, akcja mająca na celu niedopuszczenie do zorganizowania prezentacji i tyle to się udało. Ale forumowi eksperci z kibice.net już robią z tego oklep dla Ruchu i kryzys PFki, gdyby KSGGKS chciało się spotkać z PF to numery znało i by zadzwoniło a nie krążyło po centrum miasta szukając jakichś mini grupek pikników zmierzających na prezentację. Po spacerku koalicji decyzyjni z PF wykonują do nich telefony ale CI nie odbierają.
Bardziej tutaj chodzi o wizualną porażkę w Rudzie,oczywiście o sprawach H nie ma mowy bo nic się nie działo.
-
Dzwonili do rekinow.
-
c**** wiesz w d**** byłeś to stul dziób.Jazdan pisze:Telefony hahaha do kogo co za ciul .
-
postarajcie się to może wtedy obijecie Ruch i naprawdę będzie czym się chwalić.Combat pisze:Przepraszamy nastepnym razem bedziemy punktualni.
-
puder1 pisze:c**** wiesz w d**** byłeś to stul dziób.Jazdan pisze:Telefony hahaha do kogo co za ciul .
puder zawsze wymyślał na tym forum co sie juz wszyscy przyzwyczaili.
-
obiecie jakiś kilku pikników, którzy na 2h przed prezentacją przyjechali zająć jak najlepsze miejsca nazywasz oklepem. Rozumiem, że jak jakiemuś studenciakowi skroję smyczkę w centrum handlowym to mam opowiadać, że spuściłem oklep konkretnej ekipie? Zachowajmy proporcję, naprawdę, akcja na + ale w żaden sposób nie kompromitująca Ruch, nie miał na nią wpływu, no chyba że od wczoraj mieli czekać w krzakach i sprawdzać czy koalicja się nie zjawi.Norman0 pisze:Pokazowka pokazowka, ale Ruch jakimś tam oklep dostał
-
Zaraz, zaraz, nie kompromitująca? To przypomnij mi który z klubów ekstraklasy, baa I lub II ligi odwołał swoją oficjalną prezentację przed sezonem? Zrobiliście prezentację w najbardziej podzielonym mieście na GŚ, chcieliście zagrać na nosie TRŚL a zbłaźniliście się.oli1988 pisze:obiecie jakiś kilku pikników, którzy na 2h przed prezentacją przyjechali zająć jak najlepsze miejsca nazywasz oklepem. Rozumiem, że jak jakiemuś studenciakowi skroję smyczkę w centrum handlowym to mam opowiadać, że spuściłem oklep konkretnej ekipie? Zachowajmy proporcję, naprawdę, akcja na + ale w żaden sposób nie kompromitująca Ruch, nie miał na nią wpływu, no chyba że od wczoraj mieli czekać w krzakach i sprawdzać czy koalicja się nie zjawi.Norman0 pisze:Pokazowka pokazowka, ale Ruch jakimś tam oklep dostał
Wypocin nadwornego "chuligana kibice.net" puder1 nawet nie ma co komentować. On nie jechał na prezentację, on dzwonił do chuliganów Górnika z propozycją.
-
ale Ruch tej prezentacji nie odwołał tylko policja a to jest chyba ku*** zasadnicza różnica? Skończ sie kompromitować.
-
po pierwsze doinformuj się kto odwołał tą prezentację po drugie powtórzę, w d**** byłeś, gówno widziałeś.mad22 pisze:Zaraz, zaraz, nie kompromitująca? To przypomnij mi który z klubów ekstraklasy, baa I lub II ligi odwołał swoją oficjalną prezentację przed sezonem? Zrobiliście prezentację w najbardziej podzielonym mieście na GŚ, chcieliście zagrać na nosie TRŚL a zbłaźniliście się.oli1988 pisze:obiecie jakiś kilku pikników, którzy na 2h przed prezentacją przyjechali zająć jak najlepsze miejsca nazywasz oklepem. Rozumiem, że jak jakiemuś studenciakowi skroję smyczkę w centrum handlowym to mam opowiadać, że spuściłem oklep konkretnej ekipie? Zachowajmy proporcję, naprawdę, akcja na + ale w żaden sposób nie kompromitująca Ruch, nie miał na nią wpływu, no chyba że od wczoraj mieli czekać w krzakach i sprawdzać czy koalicja się nie zjawi.Norman0 pisze:Pokazowka pokazowka, ale Ruch jakimś tam oklep dostał
Wypocin nadwornego "chuligana kibice.net" puder1 nawet nie ma co komentować. On nie jechał na prezentację, on dzwonił do chuliganów Górnika z propozycją.
[link]
-
Gdy chorzowscy robią najbardziej frajerską akcje roku, jadąc do Francji tylko po to by atakować innym polskich kibiców robiąc wstyd polskiemu ruchowi kibicowskiemu w Europie to wszyscy jest ok....Ale gdy im się zrobi "pstryczka w nos" to wielkie halo robią, płacze gadanie o telefonach (chyba do wisły dzwonili) i ogólnie odpijanie piłeczki.....Za ten frajerski numer we Francji każdy powinien wam robić to samo....Mordy w kubeł
-
Prawda jest taka,że smrody zostały upokorzone i na pewno ta porażka ich boli. Sytuacja bez precedensu i wstyd na całą Polskę.Mieli wszystkich ustawiać a u siebie nie radzi sobie szwabskie nasienie.
-
porażka w czym? w skrablach? Bo żeby w czymś przegrać trzeba się najpierw skonfrontować a tego dzisiaj nie było.myjster pisze:Prawda jest taka,że smrody zostały upokorzone i na pewno ta porażka ich boli. Sytuacja bez precedensu i wstyd na całą Polskę.Mieli wszystkich ustawiać a u siebie nie radzi sobie szwabskie nasienie.
-
wjazd Widzewa na Galere dwie godziny przed meczem gdy wszystkie osiedla ŁKS ruszaly ze swoich zbiórek był ok i pokazał "dominacje" Widzewa. Wjazd KSGKS 2 godziny przed prezentacja Ruchu jest pokazowka i nic nie znaczy.
-
wjazd Widzewa też był pewnego rodzaju pokazówką ale przyznaj sam że jest różnica między stadionem gdzien a 2h przed meczem znajdują się chociażby ultrasi a prezentacją w centrum miasta gdzie na 2h przed nią w tym miejscu można spotkać maksymalnie grupę nagłaśniającą.internet pisze:wjazd Widzewa na Galere dwie godziny przed meczem gdy wszystkie osiedla ŁKS ruszaly ze swoich zbiórek był ok i pokazał "dominacje" Widzewa. Wjazd KSGKS 2 godziny przed prezentacja Ruchu jest pokazowka i nic nie znaczy.
-
p********* takie głupoty chyba cie jakiś rekin za mocno zbolcowałpuder1 pisze:wjazd Widzewa też był pewnego rodzaju pokazówką ale przyznaj sam że jest różnica między stadionem gdzien a 2h przed meczem znajdują się chociażby ultrasi a prezentacją w centrum miasta gdzie na 2h przed nią w tym miejscu można spotkać maksymalnie grupę nagłaśniającą.internet pisze:wjazd Widzewa na Galere dwie godziny przed meczem gdy wszystkie osiedla ŁKS ruszaly ze swoich zbiórek był ok i pokazał "dominacje" Widzewa. Wjazd KSGKS 2 godziny przed prezentacja Ruchu jest pokazowka i nic nie znaczy.
-
Nie wiem czy dobrze kojarzę miasta, ale kilka lat temu była podobna akcja w odwrotną stronę, z tym że chodziło chyba o spotkanie z piłkarzami czy działaczami w trakcie sezonu, w jakiejś sali. Jeśli nie poplątałem, to Ruch wbił na spotkanie i siedział słuchając przemówień.
-
Dwie godziny czekania to malo?Mielismy czekac do bialego rana az pozbieracie chlopakow z bramek i dacie im dorobic na lewo troche talara?Ze tak robicie to nie potrzeba nawet pisac bo wszyscy juz zreszta to wiedza.
-
z tą różnicą, że sala wtedy była pełna kibiców. Gdyby ekipa KSGGKS wbiła w środku prezentacji to byłaby kozak akcja.dumdum pisze:Nie wiem czy dobrze kojarzę miasta, ale kilka lat temu była podobna akcja w odwrotną stronę, z tym że chodziło chyba o spotkanie z piłkarzami czy działaczami w trakcie sezonu, w jakiejś sali. Jeśli nie poplątałem, to Ruch wbił na spotkanie i siedział słuchając przemówień.
-
ale Ty jesteś głupi ty nawet nie masz pojęcia co się tam stało i jak to wyglądało, 2h stania? Kto 2h stał bo chyba nie ksggks ;). jak już czytasz to czytaj ze zrozumieniem a potem się wypowiadaj idioto.Combat pisze:Dwie godziny czekania to malo?Mielismy czekac do bialego rana az pozbieracie chlopakow z bramek i dacie im dorobic na lewo troche talara?Ze tak robicie to nie potrzeba nawet pisac bo wszyscy juz zreszta to wiedza.
-
Dobrze pamiętam jak Ruch coś podobnego
Odjebal juz na Rudzie Górnikowi na spotkaniu z piłkarzami. Wtedy to była przekumata akcja Pf, zero przypalu.Po prostu ruch zamulil i co by nie gadać jest to
Dziś od nich porażka.
Tak jak ktoś wcześniej pisał konkretny pstryczek dla niezwyciezonych.
Odjebal juz na Rudzie Górnikowi na spotkaniu z piłkarzami. Wtedy to była przekumata akcja Pf, zero przypalu.Po prostu ruch zamulil i co by nie gadać jest to
Dziś od nich porażka.
Tak jak ktoś wcześniej pisał konkretny pstryczek dla niezwyciezonych.
-
SmRody chcieliscie sie pokazac we Francji to sie pokazaliscie tylko ze z innej strony i straciliscie resztki szacunku w oczach calego kraju.Inni tez sie chcieli dzis pokazac to sie pokazali tylko w cywilizowany sposob.I tyle.
-
Nie sala tylko pub, nie prezentacja tylko spotkanie z piłkarzami (dwójką czy trójką - nie pamiętam), owszem pub był pełny kibiców bo przyjechaliście 2h wcześniej i zajęliście cały pub, wtedy była to kozak akcja.puder1 pisze:z tą różnicą, że sala wtedy była pełna kibiców. Gdyby ekipa KSGGKS wbiła w środku prezentacji to byłaby kozak akcja.dumdum pisze:Nie wiem czy dobrze kojarzę miasta, ale kilka lat temu była podobna akcja w odwrotną stronę, z tym że chodziło chyba o spotkanie z piłkarzami czy działaczami w trakcie sezonu, w jakiejś sali. Jeśli nie poplątałem, to Ruch wbił na spotkanie i siedział słuchając przemówień.
-
Plus dla KSGKS .Godka o kryzysie PF z d*** wzięta.Bez jaj i zbędnej napinki
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
o ile mnie pamięć nie myli był to wiśniowy sad na halembie więc bardziej resutauracja po 2 owszem była kozak akcja bo jak zauważyłeś zostali na spotkaniu z piłkarzami a nie pokrzyczeli 3h przed nim i poszli do domu ogłaszając wszem i wobec że r******** jakąś imprezę i żaboli na miejscu nie stwierdzili.mad22 pisze:Nie sala tylko pub, nie prezentacja tylko spotkanie z piłkarzami (dwójką czy trójką - nie pamiętam), owszem pub był pełny kibiców bo przyjechaliście 2h wcześniej i zajęliście cały pub, wtedy była to kozak akcja.puder1 pisze:z tą różnicą, że sala wtedy była pełna kibiców. Gdyby ekipa KSGGKS wbiła w środku prezentacji to byłaby kozak akcja.dumdum pisze:Nie wiem czy dobrze kojarzę miasta, ale kilka lat temu była podobna akcja w odwrotną stronę, z tym że chodziło chyba o spotkanie z piłkarzami czy działaczami w trakcie sezonu, w jakiejś sali. Jeśli nie poplątałem, to Ruch wbił na spotkanie i siedział słuchając przemówień.
Po za tym akcja KSGGKS na plus patrząć przez ten pryzmat ale robienie z tego kozackiej akcji chuligańskiej to głupota i spuszczanie się tutaj tych chujków z forum jak to Ruch został zwyciężony co jest gówno prawdą.
-
Przyjechali? Przyjechali. Nie było tam Niebieskich? Nie było. Fakty mówią same za siebie i filmik też. Co poniektórzy by pewnie chcieli, żeby koalicja została oblana smołą z siódmego piętra jak za czasów Asterixa i Obelixa. Nie została i szkoda, żeby zjebać temat propagandą typu wiadomości TVP1 Kurskiego czy też Fakty TVN Skórzyńskiego. Faktem jest, że prezentacja została odwołana. Dobrej nocy!
-
Tym postem potwierdzasz ze jesteś zwykłym jankiem. Nie wiesz jak było a chcesz zgrywać kumatego.puder1 pisze:z tą różnicą, że sala wtedy była pełna kibiców. Gdyby ekipa KSGGKS wbiła w środku prezentacji to byłaby kozak akcja.dumdum pisze:Nie wiem czy dobrze kojarzę miasta, ale kilka lat temu była podobna akcja w odwrotną stronę, z tym że chodziło chyba o spotkanie z piłkarzami czy działaczami w trakcie sezonu, w jakiejś sali. Jeśli nie poplątałem, to Ruch wbił na spotkanie i siedział słuchając przemówień.
Ta sama sytuacja przychodzić jak jest pusto
-
DOBRA CEL BYŁ OSIĄGNIĘTY NIE ODBYŁA SIE PREZENTACJA I TYLE
Więcej już nie trzeba nic pisać.
Więcej już nie trzeba nic pisać.
-
Ale ja w żadnym poście nie stwierdziłem że to kozacka akcja chuligańska, Ruch nie został zwyciężony bo go tam nie było. Ale to chyba nie nasz problem?oli1988 pisze:o ile mnie pamięć nie myli był to wiśniowy sad na halembie więc bardziej resutauracja po 2 owszem była kozak akcja bo jak zauważyłeś zostali na spotkaniu z piłkarzami a nie pokrzyczeli 3h przed nim i poszli do domu ogłaszając wszem i wobec że r******** jakąś imprezę i żaboli na miejscu nie stwierdzili.mad22 pisze:Nie sala tylko pub, nie prezentacja tylko spotkanie z piłkarzami (dwójką czy trójką - nie pamiętam), owszem pub był pełny kibiców bo przyjechaliście 2h wcześniej i zajęliście cały pub, wtedy była to kozak akcja.puder1 pisze:
z tą różnicą, że sala wtedy była pełna kibiców. Gdyby ekipa KSGGKS wbiła w środku prezentacji to byłaby kozak akcja.
Po za tym akcja KSGGKS na plus patrząć przez ten pryzmat ale robienie z tego kozackiej akcji chuligańskiej to głupota i spuszczanie się tutaj tych chujków z forum jak to Ruch został zwyciężony co jest gówno prawdą.