Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
takie zycie, nikt za pensje do 1800 i z systemem fiskalnym jaki posłowie syjonistów narzucili nie bedzie się przejmował
-
A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
Ale za to buduje sie za setki milionów centrum kongresowe,NOSPR bo to dla tych ludzi jest lepsze.
Ale za to buduje sie za setki milionów centrum kongresowe,NOSPR bo to dla tych ludzi jest lepsze.
-
A jak się buduje stadiony, i ładuje kilka baniek na rok w kluby to ok?Sebastian75 pisze:A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
-
Borsztajn ku*** naprawdę myślisz , że nikt nie wie , że jesteś z Brzezinki jebana k**** ?!
To co tu wypisujesz to się w pale nie mieści zawsze coś dodajesz... Tak naprawdę jesteście tak sztywną ekpią , że to c***...
piszesz , że pijecie wieczorkami ku*** powiedz gdzie ??? bo jakoś zawsze was nie ma a jak już bywacie to jesteście najszybszą ''ekipą'' w Gliwicach... zresztą po ostatniej akcji było widać jak uciekaliście... Jeszcze nazywacie siebie ekipą ??? ku*** z tego co wiemy to działa normalnie u was 4... chyba nie musze wymieniać kto... i tak mamy was wszystkich dobrze opisanych.
ku*** nie jaki pan spermus który tak badzo się wypierał , że oni nie kibicuje Górnikowi na Łączności w szkole pamietasz tą akcjie koleżko ??
najbardziej wyszczekany a mało co nie polał się w gacie
Kolejny internetowy chuligan Marek.B który wypisuje do młodszych na facebooku noo ku*** akcja roku a w gwarku też , że nie ma nic wspólnego z kibicowaniem.
i teraz śmietanka Lukasz.M który lata z młotkiem k**** za to będziesz jeszcze bardziej goniony będziesz palił wroty z tej politechniki szybciej niż dotychczas i pozdrów braciszka który taki prawilny a kradnie auto od dziadka na akcje..
Borsztajnku tak tak pamiętamy wasz cup i co może powiesz , że to wszystko Brzezinka tak ? hahahah
Więc morda j***** kraweżniku !
To co tu wypisujesz to się w pale nie mieści zawsze coś dodajesz... Tak naprawdę jesteście tak sztywną ekpią , że to c***...
piszesz , że pijecie wieczorkami ku*** powiedz gdzie ??? bo jakoś zawsze was nie ma a jak już bywacie to jesteście najszybszą ''ekipą'' w Gliwicach... zresztą po ostatniej akcji było widać jak uciekaliście... Jeszcze nazywacie siebie ekipą ??? ku*** z tego co wiemy to działa normalnie u was 4... chyba nie musze wymieniać kto... i tak mamy was wszystkich dobrze opisanych.
ku*** nie jaki pan spermus który tak badzo się wypierał , że oni nie kibicuje Górnikowi na Łączności w szkole pamietasz tą akcjie koleżko ??
najbardziej wyszczekany a mało co nie polał się w gacie
Kolejny internetowy chuligan Marek.B który wypisuje do młodszych na facebooku noo ku*** akcja roku a w gwarku też , że nie ma nic wspólnego z kibicowaniem.
i teraz śmietanka Lukasz.M który lata z młotkiem k**** za to będziesz jeszcze bardziej goniony będziesz palił wroty z tej politechniki szybciej niż dotychczas i pozdrów braciszka który taki prawilny a kradnie auto od dziadka na akcje..
Borsztajnku tak tak pamiętamy wasz cup i co może powiesz , że to wszystko Brzezinka tak ? hahahah
Więc morda j***** kraweżniku !
-
Tak tu masz racje ja bym wolał sam beton na 10000 jako trybuny 2 bramki i murawa to wystarczy ale żeby wszyscy tak mieli.rzutkarny pisze:A jak się buduje stadiony, i ładuje kilka baniek na rok w kluby to ok?Sebastian75 pisze:A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
Piłkarze,prezesi itd powinien zarabiac 3000,4000zl. max 7000 jakis konkret i tyle a nie kilkaset tysięcy na miesiąc.
-
Noo powialo groza opryszczony 18 latku z warynskiego, nawet jesli nas na brzezince jest 4 to i tak o cale 4 wiecej od was, a takie z was wojowniki ze po tych 4 wpadacie w 3 czerwone sejki nabite po dekiel
-
ludzie którzy mieszkają na śląsku nie wychodza na ulice bo mają wyjebane a co beda pluć na ręce które ich karmią ?? dostają od mopsu kasę my podatnicy utrzymuja mieszkanie dostają jedzenie a jego interesuje tylko piwko, a reszta osób to jak pisałem reszta by zarobkach 1300-1600 to im tak pasuje mają niskie czynsze i rachunki a tak TBS czy inne to biede by mieli albo jakby wyremontowali to odrazu +100% rachunnki wraz z czynszem do góry taka prawdaSebastian75 pisze:A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
-
Co ty p*********? Ile osób żyje z mopsu? Wiekszośc normalnie zapierdala i żyje swoim życiem. Na Śląsku nie jest tak zle jak się ludzią wydaje. Jak ktoś ma wątpliwości proponuje zwiedzić wszchodnią ściane i porozmawiać z ludzmi.Khan pisze:ludzie którzy mieszkają na śląsku nie wychodza na ulice bo mają wyjebane a co beda pluć na ręce które ich karmią ?? dostają od mopsu kasę my podatnicy utrzymuja mieszkanie dostają jedzenie a jego interesuje tylko piwko, a reszta osób to jak pisałem reszta by zarobkach 1300-1600 to im tak pasuje mają niskie czynsze i rachunki a tak TBS czy inne to biede by mieli albo jakby wyremontowali to odrazu +100% rachunnki wraz z czynszem do góry taka prawdaSebastian75 pisze:A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
Wkurwia mnie ten sterotyp że u Nas tylko syf, brud, bieda i c*** wie co jeszcze.
Komuna zniszczyła i wykorzystała nasz region.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Widzisz raz wy wpadacie raz my..19brzezinka48 pisze:Noo powialo groza opryszczony 18 latku z warynskiego, nawet jesli nas na brzezince jest 4 to i tak o cale 4 wiecej od was, a takie z was wojowniki ze po tych 4 wpadacie w 3 czerwone sejki nabite po dekiel
proponuje zostawić internet bo każdy tu może dużo szczekać , pozatym temat proponuje skasować ''wąsy''
A pewnie nie raz spotkamy się na ulicy mimo wszystko
-
Jesteś z komendy.ŁowcaŻaboli pisze:Widzisz raz wy wpadacie raz my..19brzezinka48 pisze:Noo powialo groza opryszczony 18 latku z warynskiego, nawet jesli nas na brzezince jest 4 to i tak o cale 4 wiecej od was, a takie z was wojowniki ze po tych 4 wpadacie w 3 czerwone sejki nabite po dekiel
proponuje zostawić internet bo każdy tu może dużo szczekać , pozatym temat proponuje skasować ''wąsy''
Pierwszy post napinkowy i rzucasz ksywami jak pojebany, czekasz na odzew... Brak kontry w postaci ksyw, sytaucji i zdarzeń- piszesz drugiego posta "kumatego".
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
P.s.
No i ku*** skasujcie temat bo "wąsy"!!! hahaha łapa!
No i ku*** skasujcie temat bo "wąsy"!!! hahaha łapa!
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
prawda jest taka że ludzie tam mieszkający nie dbają o to co mająSebastian75 pisze:A ja sie dziwie że Ślązacy jeszcze nie wyszli na ulice zwłaszcza z Chorzowa,Rudy,Bytomia,Piekar i wielu innych terenów czarnobyl totalny i nikt z tym nic nie robi ludzie tam mieszkaja jak nie będe pisał co :]
a po za tym i tak większość co tam została na tych teranach to żadne ślonzoki
wystarczy popytać gdzie mają rodzine i od kiedy tu mieszkają, ponad połowa ludności
tych dzielnic to przesiedleńcy.
-
Tee łowca, jesteś zadowolony, że znasz parę osób z Górnika i możesz teraz kumatego grać? Szkoda, że w opisach nie ma nic prawdy,ale powiem,że macie poczucie humoru. Chcecie też żebyśmy opisali Was wszystkich? Czemu to ma służyć niby? Nie jesteście anonimowi więc zasilacz. Powiem jeszcze jedno. Borsztajn nie jest z Brzezinki, a jeśli jesteście takie przechuje to czemu dziennie jestem na centrum i nikt jakoś mnie nie goni? Jedz zamazać grafa bo tylko farbą ostatnio wojujecie.
-
-
bo zapewne masz 199cm wzrostu, 120kg wagi i jestes posiadaczem czarnego pasa w BJJ.dres i kaptur pisze:to czemu dziennie jestem na centrum i nikt jakoś mnie nie goni
a tak na prawde, jestes zwyklym szczurem posrod innych szczurów, barw nie nosisz ze strachu a pryszcze na nosie nie powoduja bys nalezal do potencjalnych celow. wystarczy ? :D
ku*** dzieci, dzieci, dzieci, dzieci...
dawno tu nie wchodzilem, ale juz wiem czemu.
z dzieciakami szkoda czasu na pisanie.
-
powialo groza, teraz wez rozbieg i jebnij glowa o murŁowcaŻaboli pisze:Widzisz raz wy wpadacie raz my..19brzezinka48 pisze:Noo powialo groza opryszczony 18 latku z warynskiego, nawet jesli nas na brzezince jest 4 to i tak o cale 4 wiecej od was, a takie z was wojowniki ze po tych 4 wpadacie w 3 czerwone sejki nabite po dekiel
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
1. gówno prawdaprześmiewcazkondś pisze:w barwach w 1centrum to byś w 3 minuty w******* dostał, chodzicie we dwóch w omercie dla niepoznaki obsrańcy, 2 Gliwice są nasze i wasz lament w internecie nic nie zmieni
2. Buhahahahaha:) Możesz sobie pomarzyć:)
-
Dostaniesz na ulicy argumenty a w tym roku będziemy mieli ich więcej:) Koniec godki:)prześmiewcazkondś pisze:tylko na tyle cie stać komuchu? jakieś argumenty?
-
_Southern_Poland_ pisze:Dostaniesz na ulicy argumenty a w tym roku będziemy mieli ich więcej:) Koniec godki:)prześmiewcazkondś pisze:tylko na tyle cie stać komuchu? jakieś argumenty?
Wygrałeś ! lepszego pierdolnięcia nie widziałem :)) gratulacje.
Dostaliście jakieś rabaty na sprzęt w tym roku ? tak poważnie pytam.
-
Tak. 50% upustu na klatki dla drobiu. Jaki kolor chcesz?P1945G pisze:_Southern_Poland_ pisze:Dostaniesz na ulicy argumenty a w tym roku będziemy mieli ich więcej:) Koniec godki:)prześmiewcazkondś pisze:tylko na tyle cie stać komuchu? jakieś argumenty?
Wygrałeś ! lepszego pierdolnięcia nie widziałem :)) gratulacje.
Dostaliście jakieś rabaty na sprzęt w tym roku ? tak poważnie pytam.
-
Górnik stanowi jeszcze jakąś siłę tylko na Łabędach i w Sośnicy reszta to albo bastiony Piasta albo dzielnice na których wyparcie Górnika to tylko kwestia czasu a jak czytam te wpisy Gliwice Miasto Górnika to mi się chce śmiać już nie raz wasi koledzy z Rudy i innych miast którzy przebywali w Centrum Gliwic się przekonali że to co wypisujecie to brednie jak smyczki i barwy oddawali a tego pana od was co biega z młotkiem i gościa który na Marszu Żołnierzy Wyklętych biegł do organizatorów że chcemy go bić wiem że może sytuacja na pozór nie honorowa w takim miejscu ale ten pan akurat sobie zasłużył...powinniście dawno pogonić .Żabole żyją historią a tak na prawdę ciągle tracą jedynie dwie wyżej wymienione dzielnice jakoś sobie radzą...Także radzę skończyć napinkę w necie i przejechać się po całych Gliwicach i zobaczyć jakie barwy dominują na mieście ostatnia nasza akcja na Koperniku tylko i wyłącznie potwierdza naszą dominacje :]
-
Taka jest wasza dominacja że na Kopernik potrzebowaliście się zebrać całym miastem na jedną zapowiedź.
Może i ktoś tracił na centrum smycze czy inne barwy za to was oprócz dni meczowych jakoś w barwach na centrum nie ma.
Jak tam wasz nowy układowicz? :)
Kiedyś już raz się napinaliście żeby przyjść do Gwarka bo tam jesteście, macie szczęście że udało się wam zabarykadować.
WRNGS - już raz Górnik spadł, Piast miał okazje się wykazać. A tu mija kilka lat a na Koperniku nadal Górnik.
Może i ktoś tracił na centrum smycze czy inne barwy za to was oprócz dni meczowych jakoś w barwach na centrum nie ma.
Jak tam wasz nowy układowicz? :)
Kiedyś już raz się napinaliście żeby przyjść do Gwarka bo tam jesteście, macie szczęście że udało się wam zabarykadować.
WRNGS - już raz Górnik spadł, Piast miał okazje się wykazać. A tu mija kilka lat a na Koperniku nadal Górnik.
-
Nie rób scen na necie, w Gliwicach w barwach ruskiego klubu z Zabrza wychodzisz i za godzinę redaktor-społeczniak z Nowin Gliwickich już aferę kolejny raz sieje, że na mieście "bandyty ludzi bijom". Mało tego w ostatnim czasie było? Wyjdź w tych szmatach i jak z GPSem Nowiny opiszą dokładnie, gdzie w ryja dostałeś. Na Placu Krakowskim przy przystanku po głowie ponoć skaczą, Pszczyńska - niewinnych biją jak do domu sobie wracali, w centrum tłuką. Ostatnio w Nowinach bulwersująca afera pod napięciem na pierwszej stronie - chop w barwach sobie przyjechał spoza miasta i nie wiedział za co, a na psach i przed Nowinami płakał obity w biały dzień, gdzie jest moja koszula? Nawet na googlach znajdziesz :D_Southern_Poland_ pisze:1. gówno prawdaprześmiewcazkondś pisze:w barwach w 1centrum to byś w 3 minuty w******* dostał, chodzicie we dwóch w omercie dla niepoznaki obsrańcy, 2 Gliwice są nasze i wasz lament w internecie nic nie zmieni
2. Buhahahahaha:) Możesz sobie pomarzyć:)
Nie ma żadnej dominacji na Koperniku, nikt tam w barwach Piasta dziś nie przejdzie, ale wasza ekipa tam, to jest cień tego, co zostało z poprzednich lat i sami na ten temat płaczecie. To osiedle jest nie do uratowania dla was w przeciągu najbliższych lat. Kopernik to nie jest Sośnica i Łabędy - dwie dzielnice robotnicze przy kopalni i hucie - oddalone kilometrami, dosłownie za polami i lasami, przyłączone sztucznie do miasta Gliwice i nie mające z nim nic wspólnego. Kopernik to gliwickie blokowisko śródmiejskie gdzie już teraz masa "normalnych" ludzi, póki co, nie wychylających się, chodzi całymi rodzinami na mecze Piasta, bo już same wyniki ich przyciągają, a o Zabrzu to oni słyszeli raz na miesiąc w TV, że patologia, albo zaś pod familokiem tąpnęło i lepiej nie jechać bo cygany grasują. Więcej mieszkańców Kopernika widziało częściej rynek wrocławski i wie jak do panoramy racławickiej dojść, niż kiedykolwiek wysiadło w Zabrzu i wie gdzie jest RUSwelta - zresztą podobnie jak większość "normalnych" gliwiczan.blakuś pisze:Taka jest wasza dominacja że na Kopernik potrzebowaliście się zebrać całym miastem na jedną zapowiedź.
Poza tymi dzielnicami, z których tylko jedna - Kopernik - leży tak naprawdę w Gliwicach, nie ma was. Jeszcze parę lat temu mieliście choćby na takim Trynku, przy Lotników małą grupę. Koszulki, drużyna na kibicowskim turnieju? Gdzie to dzisiaj jest? Z tych kilku klatek przy samej Bojkowskiej kolesie już dawno temu tak po pysku zebrali regularnie, nawet od gnojków nieletnich z PK i Ratowników, że dzisiaj wyparowali - popytaj tych, którzy tam od lat, do dziś, prawie okna mają wymalowane, jak się z centrum wieczorem do domu wraca kanałami. Mam po ksywkach wymienić? Szkoda zresztą, ich już nie ma.
-
Łudź się dalej Erwin, że nas nie będzie a my dalej swoje:) Wzrosła wam tylko frekwencja, sportowo nadal nie macie do nas podskoku co udowadniamy corocznie:) Ksywki to możesz zapodać, ale swoich kochanków:) A o Kopernik się nie martw. Bywały gorsze lata kiedy jezdziło po kilka osób.
-
Slychac to od 2006r, a efekt taki sam czyli marny wiec lepiej skoncz pierdolic jak pojecia nie masz o czym mowisz.WRNGS pisze:Piast w Gliwicach dużo zyskuje na + .. spadek Górnika jeszcze bardziej sie do tego będzie przyczyniał
Spokoj byl w tym temacie ale kilka dni chujowej pogody w wakacje i kury aktywne na necie.
-
Kup różową, będzie ci do kolorów w pokoju pasować :) mozesz sobie kanareczka do niej zakupic._Southern_Poland_ pisze: Tak. 50% upustu na klatki dla drobiu. Jaki kolor chcesz?
już tymi klatkami, kurami i wpierdolu od 2006 slysze (jak kolega wyzej napisal) i dalej nic. Nie mamy zawodnikow, chuligansko dno ale kosami musicie sie bronic a na wyjasnienie spraw w 4 oczy to strach juz nie pozwala :) wypierdalac z tymi bajkami do dzieci, Gliwice co innego widza i slysza, nie mowiac o smrodzie ktory po sobie pozostawiacie.
Pisz na PW Southern, wyjasnimy sobie osobowosciami - kto jaki madry :) zapraszam.
-
Chyba do koloru twoich stringów:)) Ludzi może troche konkretnych macie, tylko z nich nie korzystacie i tyle. Na privy piszę do dziewczyn, więc sorry:)P1945G pisze:Kup różową, będzie ci do kolorów w pokoju pasować :) mozesz sobie kanareczka do niej zakupic._Southern_Poland_ pisze: Tak. 50% upustu na klatki dla drobiu. Jaki kolor chcesz?
już tymi klatkami, kurami i wpierdolu od 2006 slysze (jak kolega wyzej napisal) i dalej nic. Nie mamy zawodnikow, chuligansko dno ale kosami musicie sie bronic a na wyjasnienie spraw w 4 oczy to strach juz nie pozwala :) wypierdalac z tymi bajkami do dzieci, Gliwice co innego widza i slysza, nie mowiac o smrodzie ktory po sobie pozostawiacie.
Pisz na PW Southern, wyjasnimy sobie osobowosciami - kto jaki madry :) zapraszam.
-
Jak nie wcześniej. Internet swoje, życie swoje:)toni87 pisze:Slychac to od 2006r, a efekt taki sam czyli marny wiec lepiej skoncz pierdolic jak pojecia nie masz o czym mowisz.WRNGS pisze:Piast w Gliwicach dużo zyskuje na + .. spadek Górnika jeszcze bardziej sie do tego będzie przyczyniał
Spokoj byl w tym temacie ale kilka dni chujowej pogody w wakacje i kury aktywne na necie.
-
P1945G - wyjaśnienie w 4 oczy strach nie pozwala?
Jakby zliczyć ile razy odmawiacie Torcidzie Gliwice ( czyli Sośnicy, Łabędom, Kopernikowi i pewnie do tego Ligota i Brzezinka ) to by powstała praca dyplomowa. Więc trochę się zapędziłeś z tym strachem.
Może macie zawodników - ale co z tego jak wasza czołówka po aferze z Pogonią nadal z wami biega. Pogoń swoich pogoniła rozjebusów a wy nie bo co? Bo stracicie dobrych ludzi?
Jakby zliczyć ile razy odmawiacie Torcidzie Gliwice ( czyli Sośnicy, Łabędom, Kopernikowi i pewnie do tego Ligota i Brzezinka ) to by powstała praca dyplomowa. Więc trochę się zapędziłeś z tym strachem.
Może macie zawodników - ale co z tego jak wasza czołówka po aferze z Pogonią nadal z wami biega. Pogoń swoich pogoniła rozjebusów a wy nie bo co? Bo stracicie dobrych ludzi?
-
No efekt marny Gliwice Miasto żaboli c*** że stanowicię siłe na 2 dzielnicach ale i tak na necie i wszędzie bedziemy pisać te zakłamane wpisy a i jeszcze wisienka na torcie ta przyśpiewka w której wymieniacie 3 dzielnice i spiewacie że całe Gliwice z ksg ku*** przecież to jest żałosne ciekawe co zrobicie jak już całkiem przejmiemy Kopernik zaśpiewacie tylko te dwie i też powiecie że to całe Gliwice? i że nas tutaj nie ma? Prawda jest wszystkim dobrze znana wasze wyginięcie w tym mieście to tylko kwestia czasu a te zakłamane wpisy nic wam nie dadzą
-
Nie wyginiemy nigdy chłopie;)Nawet jak zostaną 2 dzielnice i tak damy sobie z wami radę:) Widzę, że żyć nie możecie bez nas i tego forum:) Odsapnij, idź nad wode:)MONSTER1945 pisze:No efekt marny Gliwice Miasto żaboli c*** że stanowicię siłe na 2 dzielnicach ale i tak na necie i wszędzie bedziemy pisać te zakłamane wpisy a i jeszcze wisienka na torcie ta przyśpiewka w której wymieniacie 3 dzielnice i spiewacie że całe Gliwice z ksg ku*** przecież to jest żałosne ciekawe co zrobicie jak już całkiem przejmiemy Kopernik zaśpiewacie tylko te dwie i też powiecie że to całe Gliwice? i że nas tutaj nie ma? Prawda jest wszystkim dobrze znana wasze wyginięcie w tym mieście to tylko kwestia czasu a te zakłamane wpisy nic wam nie dadzą
-
Czy Niebieskie Katowice proponowały kiedykolwiek spotkanie z samą Katowicką Gieksą tak jak robi to Torcida Gliwice wobec Piasta ?
-
piast istnieje tylko w necie
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Kopernik przejmujecie od lat więc tak się nie zapędzaj.MONSTER1945 pisze:No efekt marny Gliwice Miasto żaboli c*** że stanowicię siłe na 2 dzielnicach ale i tak na necie i wszędzie bedziemy pisać te zakłamane wpisy a i jeszcze wisienka na torcie ta przyśpiewka w której wymieniacie 3 dzielnice i spiewacie że całe Gliwice z ksg ku*** przecież to jest żałosne ciekawe co zrobicie jak już całkiem przejmiemy Kopernik zaśpiewacie tylko te dwie i też powiecie że to całe Gliwice? i że nas tutaj nie ma? Prawda jest wszystkim dobrze znana wasze wyginięcie w tym mieście to tylko kwestia czasu a te zakłamane wpisy nic wam nie dadzą
Te 2-3 dzielnice o których mówisz sobie z wami radzą więc sobie zadaj pytanie - jesteście tak słabi czy my tak mocni?
-
Ile Wy już lat przejmujecie Kopernik? Pierdolić w necie możecie co chcecie ale Kopernik dalej 100% KSG, waszych barw zero na osiedlu. Jedna pokazówka całych waszych Gliwic tego nie zmieni.MONSTER1945 pisze:No efekt marny Gliwice Miasto żaboli c*** że stanowicię siłe na 2 dzielnicach ale i tak na necie i wszędzie bedziemy pisać te zakłamane wpisy a i jeszcze wisienka na torcie ta przyśpiewka w której wymieniacie 3 dzielnice i spiewacie że całe Gliwice z ksg ku*** przecież to jest żałosne ciekawe co zrobicie jak już całkiem przejmiemy Kopernik zaśpiewacie tylko te dwie i też powiecie że to całe Gliwice? i że nas tutaj nie ma? Prawda jest wszystkim dobrze znana wasze wyginięcie w tym mieście to tylko kwestia czasu a te zakłamane wpisy nic wam nie dadzą
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
saab10 pisze:Czy Niebieskie Katowice proponowały kiedykolwiek spotkanie z samą Katowicką Gieksą tak jak robi to Torcida Gliwice wobec Piasta ?
było pora propozycji ale kolezanki z GKS u zawsze tłumaczyły sie kontuzjami
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Gliwice to przede wszystkim miasto goroli niestety.
-
Szkoda, ze wasza kumateria nie podziela Twojego optymizmu co potwierdzaja screeny wrzucane w zeszlym roku ale pisz dalej o zaklamaniu ;-)MONSTER1945 pisze:No efekt marny Gliwice Miasto żaboli c*** że stanowicię siłe na 2 dzielnicach ale i tak na necie i wszędzie bedziemy pisać te zakłamane wpisy a i jeszcze wisienka na torcie ta przyśpiewka w której wymieniacie 3 dzielnice i spiewacie że całe Gliwice z ksg ku*** przecież to jest żałosne ciekawe co zrobicie jak już całkiem przejmiemy Kopernik zaśpiewacie tylko te dwie i też powiecie że to całe Gliwice? i że nas tutaj nie ma? Prawda jest wszystkim dobrze znana wasze wyginięcie w tym mieście to tylko kwestia czasu a te zakłamane wpisy nic wam nie dadzą
Jednyna prawda w ktora jestem w stanie uwierzyc to wasze wyginiecie ze stadionu po kilku porazkach. Znowu klatka bedzie liczniejsza niz wasz mlyn. Przypuszczam ze to musi byc frustrujace.
-
Nie liczy sie ilość, ale jakość:)) Ale niech wam będzie, Gliwice są już wasze a to ostatni nasz sezon i niestety musimy zwijać manatki przed wielkim HPG:((( chlip, chlipprześmiewcazkondś pisze:80% Gliwic jest nasze i nic z tym nie zrobicie.
Już atakujecie............na murach :
[link]
-
Dobra Panowie zamykamy temat z nieopierzonymi...przeciez tak i tak Nas zajebia :) Sa wazniejsze tematy.