Co to za prezesik napinacz?? Nie jestescie w stanie go troche podprostowac i przywolac do porzadku? Czy tez tradycyjnie kibice Widzewa zawsze po stronie wladzy? Widze u tego pajaca mentalnosc typowego prowokatorka, co zgrywa kumatego i obraza fanow zza miedzy, ale jak go sie spotka na ulicy, to "nie bijcie w okulary" i "jestem dzialaczem" jak pod Hala Sportowa niedawno.PaymanW pisze:Na stronie WidzewToMy był wywiad z Prezesem Widzewa i z jego wypowiedzi wynika niestety, że preferuje Derby Łodzi bez kibiców gości...
– Kibice szykują się już pomału na derby Łodzi. To słuszna idea, by pierwszy mecz grać na boisku rywala. Rewanż przyciągnie na Piłsudskiego tłumy. Będziecie chcieli przyjąć też fanów ŁKS i innych kibiców gości?
– Cieszymy się, że ŁZPN poszedł nam na rękę i rewanżowy mecz derbowy będziemy mogli zagrać przy Piłsudskiego. Ja osobiście jestem przeciwnikiem obecności kibiców ŁKS na naszym stadionie, jak i naszych kibiców przy al. Unii. Liczę, że te derby w nadchodzącym sezonie będą ostatnimi na długo, bo oba kluby się rozminą i jeden – wiadomo który – pójdzie wysoko. Nie chciałbym żeby ten czarny PR, związany z antagonizmami pomiędzy łódzkimi klubami, później się za nami ciągnął. Mam obawy, że kibice ŁKS mogliby na naszym stadionie poczuć – nazwijmy to – pewne problemy emocjonalne, związane ze stanem infrastruktury i przez to mogłaby ona ucierpieć. Derbów Łodzi dawno nie było. Niech teraz będą one świętem. Najpierw odpowiedni klimat wokół nich stworzą kibice ŁKS oraz piłkarze obu drużyn, wiosną zrobią to fani Widzewa, w kilkukrotnie większej liczbie. Natomiast w innych przypadkach nie mam nic przeciwko wpuszczaniu grup kibiców gości na stadion.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A co ma do tego Jaga czy Stal? Ale jeśli już chcesz wiedzieć to Stal na Ruchu jest lubiana, chyba nawet fc Staszów ma z nimi układ. A Jaga to nikogo nie interesuje i nic nikogo z nimi nie łączy. Ale pewnie wyczytałeś na forum że dołączą do WRW, i łyknęłaś to? :)Pazdan87 pisze:Moze pochwalicie się sami, jak to wygląda u Was, i jaki stosunek mają Wasi niektórzy kibice do Ruchu, do CSKA, do byłych zgod Jagi, Stali Rz... itp ?? To są powszechnie znane tematy, i nie musze tutaj kłamać ani wymyslać jakis historyjek. Pochwalicie się , czy u was jak zawsze bez podziałów ??
Możecie sobie dyskredytować moją osobę, wymyślać bajki na mój temat, obrażać i zaprzeczać moim wpisom. Ale kto kumaty ten wie jak to wygląda. A na koniec dziewczyny pazdan i nikodem, zapytajcie koleżanki z Zawiszy i waszego fc Włocławek gdzie na pewnym meczu dostały propozycję ;-) ale na forum nie napisali, więc pewnie nie prawda :(
nie umiesz nawet czytać dzbanku, chodziło mi o waszych kibicow ,a nie o kibicow Ruchu. Chyba jasno sie wyraziłem. Jedni żaluja byłych zgod , inni zalują obecnych , i jest tak od dawna ,ale ty bedziesz mi wmawiał ze mi chodzi o co innego ?mms pisze:A co ma do tego Jaga czy Stal? Ale jeśli już chcesz wiedzieć to Stal na Ruchu jest lubiana, chyba nawet fc Staszów ma z nimi układ. A Jaga to nikogo nie interesuje i nic nikogo z nimi nie łączy. Ale pewnie wyczytałeś na forum że dołączą do WRW, i łyknęłaś to? :)Pazdan87 pisze:Moze pochwalicie się sami, jak to wygląda u Was, i jaki stosunek mają Wasi niektórzy kibice do Ruchu, do CSKA, do byłych zgod Jagi, Stali Rz... itp ?? To są powszechnie znane tematy, i nie musze tutaj kłamać ani wymyslać jakis historyjek. Pochwalicie się , czy u was jak zawsze bez podziałów ??
Nikt cie tu nie bedzie dyskredytował bo sam sie osmieszasz . Mozesz jedynie prowokować, pisać zasłyszane info i sie chwalic co kto ci opowiedział nic wiecej... nara pecie
-
widzewiak_z_gor
To ochłoń i przynieś kompa z piwnicy jak obiecałeś lamusie.
spokojnie , na wszystko przyjdzie pora ;)
Co dalej nie zmienia faktu że jesteś obłąkany.
.... jeszcze coś ? ...
Ufff dzięki za łaskę ..
Jak tam widzewioczki, wasz parchaty prezesunio już obrał pandolety na prawie rok przed meczem z ŁKS i już teraz nie chce nas wpuścić. To sobie kibolskie władze wybraliście haha
-
KlubemŁodziJestRTS
Czytaj ze zrozumieniem. Typ założył tutaj konto jako Widzewiak.
-
whitepride08
Czytam ze zrozumieniem...Ty za to założyłeś konto jako Widzewiak z nickiem kojarzonym z ŁKS-em.KlubemŁodziJestRTS pisze:Czytaj ze zrozumieniem. Typ założył tutaj konto jako Widzewiak.
KlubemŁodziJestRTS pisze:Mówił także o nie wpuszczaniu kibiców Widzewa na mecz przy Unii także wyluzuj flecie.MW10 pisze:Jak tam widzewioczki, wasz parchaty prezesunio już obrał pandolety na prawie rok przed meczem z ŁKS i już teraz nie chce nas wpuścić. To sobie kibolskie władze wybraliście haha
W takim razie czemu w zeszlej rundzie zescie rozkminiali kogo wpuszczamy a kogo nie, kiedy oddamy sektor gości i tym podobne, i twierdziliscie że w naszych klubach rządzą teraz w końcu NORMALNI ludzie i wpuszczanie gości to podstawa jesli jest sektor... Rozumiem ze dla waszego prezesa normalnośc, to są Derby Łodzi bez gości ??
Oczywiście że będziecie śmigać zresztą nei od dzis wiadomo że macie jakieś tam kontakty z KSC.Niby prywatne jak to mówicie ale są.
Ostatnio zmieniony 07.07.2016, 13:27 przez Workers, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Łódzki Klub Sportowy
[quote="NoMatterWhat"
Macie tańsze wejściówki na swoją trybunę za swoją "działalność"?
[/quote]
Nie. Wchodzimy przez dziurę w płocie.
Macie tańsze wejściówki na swoją trybunę za swoją "działalność"?
[/quote]
Nie. Wchodzimy przez dziurę w płocie.
haha specjalnie po to zes sie zarejstrował, zeby wkleic kolejny farmazon, i żeby po raz kolejny zapewnić, ze to nie Twoi bracia po szalu są tu mistrzami w wymyslaniu farmazonów, pisaniu prowokacji i w kreowaniu tutaj nowej rzeczywistości ? ja bylem pierwszy bo juz to pisalem jakis czas temu, wiec sie spozniłeś ;-)
Nie musiałes sie wpierdalac kolego wszechwiedzący i zaczynac swojej przygody od pisania o nas - ale bardzo z grubsza wyglada to tak jak napisałes . Patrzac wiec czysto hipotetycznie i z przymrużeniem oka, to taka ewentualnosc napewno mniej kogoś normalnego zdziwi, niz to że ''śmigacie'' z Wisłą... na doczepke, albo z wlasnej inicjatywy , ale fakt jest faktem.Workers pisze:Oczywiście że będziecie śmigać zresztą nei od dzis wiadomo że macie jakieś tam kontakty z KSC.Niby prywatne jak to mówicie ale są.
Ale smigajcie sobie nawet z Arką.Wasza i tylko i wylacznie wasza sprawa.Macie uklad z Lechem to nie powinniscie nawet słowem sie odzywać co i z kim robi Widzew.Jednak raczej jest to niemożliwe w waszym przypadku.
Hehe jesteś najlepszy dzieciaku
-
KlubemŁodziJestRTS
Czas uciąć to bezsensowne pierdolenie.
Jak wiadomo za miesiąc start ligi i fajne wyjazdy się szykują po obu stronach. Ciekawie się zapowiadają wyjazdy do Warszawy na Legię, Elbląga, no a co do ŁKSu to wiadomo jaki wyjazd po Warszawie będzie najciekawszy. Mowa o TM oczywiście ;)
Jak wiadomo za miesiąc start ligi i fajne wyjazdy się szykują po obu stronach. Ciekawie się zapowiadają wyjazdy do Warszawy na Legię, Elbląga, no a co do ŁKSu to wiadomo jaki wyjazd po Warszawie będzie najciekawszy. Mowa o TM oczywiście ;)
-
ZwykłyKibic
O to widzę ze kibice net już stworzyli nowy układ :)ju_are_ded pisze:wracając do tematu, Widzew jest mocniejszy od ŁKS lecz gdy dojdzie do oficialnego paktu ŁKS Lechia Lech nie wiadomo jak to będzie na ulicach Łodzi.
Jaki pakt,człowieku o czym ty piszesz i na jakiej podstawie ty doszedłeś do takich wniosków?
Myślisz ze jak Wisła poszła swoją drogą i wykręciła taki numer swoim już byłym zgodą to teraz Lechia poleci do Lecha czy Łkesu?
Jak ty sobie to wyobrażasz ze Lech tak z dnia na dzień zamieni sobie Arkę na Lechię?
Ogarnij się,wyłącz laptopa i idź na spacer.
Mnie też ciekawi ten nadchodzacy sezon.Wtedy mozna będzie zacząć porównywać i liczby u siebie,oprawy i liczby wyjazdowe a w tych aspektach to wiadomo jak bardzo Łks będzie musiał się starać by zbliżyć się do Widzewa.Może być ciekawie za niedługo w tym temacie.
-
NoMatterWhat
-
Łódzki Klub Sportowy
Już widzewiaki zapomniały, jak na ich mecze w rundzie jesiennej IV ligi, chodziło na mecze po mniej niż 500 osób???
Kibice sukcesu.
Kibice sukcesu.
I ty tak na poważnie? dobre,dobre. A tak btw będziemy grać w tej samej lidze od przyszłej rundy my gramy na swoim nowym stadionie, będzie doskonała okazja kogo gdzie ile i jak. A tycg prynżących się odnośnie derbów przypominam że pierwsze są na al.Unii, my też chcemy obejrzeć derby na żywo, chyba wy oraz wasi prezesi nie mają nic przeciwko.
Kibice sukcesu ;-)
Kibice sukcesu ;-)
-
NoMatterWhat
A na ilu meczach nas tylu bylo?
I skad masz info? Byles?
I skad masz info? Byles?
Widzę, że próbujesz dostosować się poziomem do tego tematu. Co wniósł twój post oprócz próby prowokacji?
Radek przecież to czysta prawda.Jest najbardziej kumaty,najbardziej rodowity i wie wszystko na temat Widzewa.
To kto ma się wypowiadać jak nie on?
Już nie jedna osoba pisała by wypowiadał się cobytu po stronie Łks.A jak nie to widocznie każdemu pasuje by tu był syf i rozpierdol.Zresztą o czym tu non stop gadać jak nic się nowego nie dzieje?
Fajnie się czytało o wspomnieniach ruchu skins na łódzkich trybunach, czy chociażby o klimacie łódzkich kamienic. Niestety nie da się tu pociągnąć żadnego wątku dłużej bo nieustanne prowokacje, ublizanie, przekrzykiwanie się skutecznie odstrasza normalnie piszących do udzielania się w tym temacie.
To niech wrócą do wspomnień.Każdy chyba jest za.Przynajmniej będzie co poczytać do rozpoczęcia sezonu.
Nic nie zrozumiałeś z moich postow.Nie wiem czy celowo czy nie ale nie zrozumiałeś prostego tekstu pisanego.
Piszac o szakalowaniu nie miałem na myśli tego że sobie pewne rzeczy przypisujecie jak Rodowici Łodzianie czy tam hegemonie do lat 70 czyli te tradycje kibicowskie.Wasza hegemonia do lat 70 jest faktem Rodowici natomiast to pojęcie względne bo tak samo łódzcy są kibice Widzewa.Zresztą data założenia to tylko rok różnicy 1909 1910 pomijam założycieli.
Także jeśli chodzi o szkalowanie to między innymi fałszowanie dat czyli wymysły o roku 1922.Dalej określanie kibiców Widzewa wieśniakami jakoby większość dojeżdżała ze wsi co również jest bzdurą.Dalej przypisywanie różnych wbitek wymyślonych jak megalomania i tego typu bzdur o rzekomej propagandzie na rzecz Widzewa.
A już hitem jest pisanie że to Widzew pisze o kimś a nie o sobie.Przecież wy tak samo piszecie o Widzewie także zalatuje hipokryzją.
Ja mam przygotowanych sporo pytań i zobaczymy czy zostaną udzielone odpowiedzi na nie ale to już wszystko niebawem bo nie będę jak niektórzy po nocach pisał.
Jedno jest pewne,nadchodzący sezon pokaze kto jest numerem 1.
Piszac o szakalowaniu nie miałem na myśli tego że sobie pewne rzeczy przypisujecie jak Rodowici Łodzianie czy tam hegemonie do lat 70 czyli te tradycje kibicowskie.Wasza hegemonia do lat 70 jest faktem Rodowici natomiast to pojęcie względne bo tak samo łódzcy są kibice Widzewa.Zresztą data założenia to tylko rok różnicy 1909 1910 pomijam założycieli.
Także jeśli chodzi o szkalowanie to między innymi fałszowanie dat czyli wymysły o roku 1922.Dalej określanie kibiców Widzewa wieśniakami jakoby większość dojeżdżała ze wsi co również jest bzdurą.Dalej przypisywanie różnych wbitek wymyślonych jak megalomania i tego typu bzdur o rzekomej propagandzie na rzecz Widzewa.
A już hitem jest pisanie że to Widzew pisze o kimś a nie o sobie.Przecież wy tak samo piszecie o Widzewie także zalatuje hipokryzją.
Ja mam przygotowanych sporo pytań i zobaczymy czy zostaną udzielone odpowiedzi na nie ale to już wszystko niebawem bo nie będę jak niektórzy po nocach pisał.
Ale co pokaże? Kto jest numerem 1? Ty mówisz poważnie? Ja rozumiem, że trybiki waszej propagandowej maszyny powoli ruszają i że mnóstwo ludzi zachęconym nowym, normalnym stadionem, a nie takim niedorobionym jaki my posiadamy będzie przychodzić na mecze Widzewa, ale to nic nie będzie znaczyło. Wiadomo jak wygląda to w innych miastach gdzie bum na nowe stadiony utrzymywał się parę miesięcy albo i krócej, a teraz stadiony święcą pustkami (Śląsk np). Takie hasła ''kto jest numerem 1'' to możecie sobie dawać na plakaty reklamujące mecz. Nie zapominaj też o tym, że w ubiegłym sezonie na rundzie jesiennej, gdy piłkarzom nie szło, mieliście problemy żeby wykorzystać te 999 biletów na Starcie. Jestem przekonany, że na pewno porządnie zaprezentujecie się na meczach u siebie, ale jak to będzie wyglądało pózniej, gdy piłkarsko będzie kiepsko, gdy ceny biletów będą wysokie to wtedy zobaczymy ilu fanatyków będzie chodzić.piąty dan pisze:
Co do pytań o których wczoraj pisałem to lece na razie z dwoma:
1.Jak wiadomo Widzew organizował ostatnio masę turniejów kibicowskich w Łodzi oraz FC.Pytanie do Łksiakow brzmi jakie turnieje ostatnio zorganizowaliscie(nie mowie o turniejach z okazji dnia dziecka)
2.Jak wiadomo w nadchodzącym sezonie odbędą się 63. derby Łodzi.Czy bedziecie wywierac presje na władzach klubu tak jak bedzie to robione na Widzewie by kibice gosci zostali wpuszczeni?
1.Jak wiadomo Widzew organizował ostatnio masę turniejów kibicowskich w Łodzi oraz FC.Pytanie do Łksiakow brzmi jakie turnieje ostatnio zorganizowaliscie(nie mowie o turniejach z okazji dnia dziecka)
2.Jak wiadomo w nadchodzącym sezonie odbędą się 63. derby Łodzi.Czy bedziecie wywierac presje na władzach klubu tak jak bedzie to robione na Widzewie by kibice gosci zostali wpuszczeni?
piąty dan pisze:Co do pytań o których wczoraj pisałem to lece na razie z dwoma:
1. W festynach jesteście nr. 1 w PL, przyznaje ci racje.
2. To idź już lepiej wywieraj presje na waszym prezesie bo jak na razie to słabo ci idzie.
Dajcie spokój z tymi derbami. Myślicie, że kibice ŁKSu czy Widzewa mają wpływ na to, czy będą goście? Można na chuju stawać, próbować, ale ostatecznie i tak wystarczy głos jakiegoś wysoko postawionego psiura czy wojewody i tyle z Derbów z kibicami gości.
Znaleźliście sobie powód do internetowej napinki... zanim poruszycie ten temat to zadajcie sobie pytanie co wy zrobiliście w tym temacie.
Tak się zastanawiam, co chcecie tym udowodnić? Jestem ze wschodniej strony miasta, ale co może zrobić ŁKS. Realnie mają zero wpływu. Tak jak i my. Oby chociaż u nas Derby się udały, choć nie będzie to nawet w kilku procentach przypominało atmosfery z przed choćby 10 lat. Na stadionie oczywiście. Miasto na szczęście rządzi się swoimi prawami.
Co do turniejów i innych inicjatyw - możecie to nazywać festynami, ale wiara się zżywa na takich spotkaniach, nawiązują się znajomości, niezorganizowani zaczynają działać, oby więcej takich spotkań w dobrym klimacie.
Znaleźliście sobie powód do internetowej napinki... zanim poruszycie ten temat to zadajcie sobie pytanie co wy zrobiliście w tym temacie.
Tak się zastanawiam, co chcecie tym udowodnić? Jestem ze wschodniej strony miasta, ale co może zrobić ŁKS. Realnie mają zero wpływu. Tak jak i my. Oby chociaż u nas Derby się udały, choć nie będzie to nawet w kilku procentach przypominało atmosfery z przed choćby 10 lat. Na stadionie oczywiście. Miasto na szczęście rządzi się swoimi prawami.
Co do turniejów i innych inicjatyw - możecie to nazywać festynami, ale wiara się zżywa na takich spotkaniach, nawiązują się znajomości, niezorganizowani zaczynają działać, oby więcej takich spotkań w dobrym klimacie.
-
NoMatterWhat
Bycie rodowitym pozwala nic nie robic i zarazem uwazac, ze sie jest lepiej zorganizowanym.
Zreszta oni zdeklasowali nas na poczatku rundy, kiedy to zrobili grafike kto lepiej wypadl na prezentacji druzyn i w sumie tyle. Pozostaje w internecie nadrabiac.
Podobno roznica miedzy nami jest taka, ze my ze wszystkim chwalimy sie do neta, a zamiedzowi nie. Takze spokojnie, oni zorganizowali duzo wiecej niz my, tylko nikt nie musi o tym wiedziec.
Zreszta oni zdeklasowali nas na poczatku rundy, kiedy to zrobili grafike kto lepiej wypadl na prezentacji druzyn i w sumie tyle. Pozostaje w internecie nadrabiac.
Podobno roznica miedzy nami jest taka, ze my ze wszystkim chwalimy sie do neta, a zamiedzowi nie. Takze spokojnie, oni zorganizowali duzo wiecej niz my, tylko nikt nie musi o tym wiedziec.
Niesamowita historia :)