Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
KlubemŁodziJestRTS

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 06.07.2016, 16:13

Będąc obiektywnym trzeba napisać że było pierdolenie co do układu na linii Lech ŁKS. To teraz niech sobie będzie pierdolenie o układzie Sharksów z PF co oczywiście jak najbardziej dotyczy Widzewa. Lech zaproponował ten układ jako przeciwwagę układu Widzew&Ruch i to jest normalna sytuacja w dzisiejszych czasach, bo raczej nikt w pojedynkę by nie dał rady W&R. Tak samo jak nikt w pojedynkę nie dałby rady koalicji KKS&ŁKS.

Ja jednak nie o tym. Większość próbuje jak najbardziej zdyskredytować RTS jeśli chodzi o ten układ. Pierdolenie, że PF musieli podbić do Wisły, bo Widzew jest taki słaby i nie ma nic do powiedzenia jest tak ku*** denne, że szkoda gadać. Wy w ogóle wiecie o czym dzbany piszecie? Czy robicie to celowo i myślicie, że ktoś wam w te bajki uwierzy? W zeszłym roku stuknęło 10 lecie tej zajebistej zgody, wtedy RTS solidnie wsparł Ruch w Białymstoku. To jest mocna zgoda i obie ekipy darzą się szacunkiem. Ja wiem, że niektóre kutasy za wszelką cenę chcą umniejszyć Widzewowi a teraz mają zajebistą okazję wymyślając sobie bajki, że PF musiało jebnąć układ z WSH bo Widzew jest słaby. Pierdolcie sobie tak dalej i się ośmieszajcie pazdany, krynki, bnowaki i reszta. Jesteście jednak sprytni, bo nie dyskredytujecie Ruchu przy tym i myślicie, że przez to właśnie ktoś wam uwierzy, bo jesteście niby tacy obiektywni haha.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

iparts.pl
Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 16:15

bmjmtWŁ pisze:

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?
odpowiedz-
Pazdan87 pisze:Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...
Rycerz taki - mówi ci to coś , czy jesteś zwykłym tłuczkiem ??

Po 2 - życiowe kompleksy ?? Pokazujesz je w najbardziej prostacki sposób - piszac nazwy klubów których nie lubisz z małej litery. To tylko internet , ale nawet tutaj można się ośmieszyć i szybko wychodzi słoma spod klawiatury ;)

Po 3 - Piszesz rozumiem o derbach na Stali rok temu - gdzie dobrze "wyeksponowany" był chłopak w barwach WSH.
Szkoda tylko, że madrzejsi koledzy nie powiedzieli ci że ten gosc jest z Resovii . Delegacji z Krakowa z tego co wiem wtedy nawet nie bylo. Nie sugeruj się wiec zdjęciami i kumatym info z internetu , bo jeszcze nieraz możesz się ośmieszyć...

Natomiast nasze upodobania , to jest sprawa Resovii i ŁKSu , każdy z nas ma wyrobione zdanie i każdy wie jak to wygląda u nas lub na Resie i wie czemu jest tak , a nie inaczej. Tobie pozostaje jedynie robienie z siebie głupka na forum i pisanie tego co ci się wydaje , albo co byś chciał żeby bylo.

Po 4 - Teraz to wszyscy naokoło na siłę dopierdalaja się do Was , i do układu Wisły z Hks , a wy oczywiście wcześniej cichutko siedzieliscie, i wcale nie komentowaliscie naszych kontaktów z Lechią, KSC , Lechem, Resovii z Wisłą , KSGKS itp ??
To chcesz nam wmówić ? To coś slabo ci idzie, bo nie masz argumentów na taką tezę...
Coś się dzieje, więc ktoś coś mówi - jest akcja i reakcja , tak samo jak na większość zmian na scenie jest reakcja , bo ludzie się tym interesują i mają jakieś swoje zdanie . poniemajesz ? ( Nie mówię o prowokatorach którzy nawet nie wiedzą o co chodzi , a piszą byle wkurwic jak najwięcej ludzi)

Po 5 - fajny podpis , dzięki za powielanie tego zdania...
Widzewiak Z GÓR - tutaj masz potwierdzenie twoich słów. Jestem trollem , hejterem i gówno wiem.
Natomiast wy zamiast odpowiedziec na moj wpis , ktory zaczal tą napinke, woleliscie sie skrzyknac i zaczac dopierdalac sie do mnie, albo pisac jakies prowokacje byle tylko kogos wkurwić i totalnie rozmyć ten temat.

Prosby o bany juz wysłane , czy czekacie na c*** wie co ??

Edit - KlubemŁodziJestŁKS - zobacz moze kto zaczał pierdolic o tym ze Zawisza jest za słaby itp, i ze sie wstydzimy zgód
Ty jestes k**** ślepa jakas, czy nie umiesz czytac ? mmsy i inne pizdy z gór walą prowokacje byle nas wkurwić a ty jeszcze sie do nas srasz. Jak zawsze obrot wszystkiego o 180 stopni, i płacz jaki ten widzew jest biedny ze wszyscy sie dopierdalają. j**** was hipokrytki zakompleksione....

soryyy ale juz nie wytrzymałem :))))))))))))),

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 06.07.2016, 16:19

To ochłoń i przynieś kompa z piwnicy jak obiecałeś lamusie.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 16:23

spokojnie , na wszystko przyjdzie pora ;)

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 06.07.2016, 16:23

Nigdzie nie widziałem wpisów na temat Zawiszy, bo ciężko tutaj znowu się przebić i czytać wszystko w tym natłoku postów. A pierdolenie o słabym Widzewie i że przy Ruchu nic nie znaczą jest już od dawna na tym forum.

Co do Zawiszy to na pewno słabi nie są. Tym bardziej, że choćby nawet osłabli ( osobiście nie uważam tak) na tym konflikcie z grubasem to i tak nikt raczej nie powinien się o to przypierdalać, bo charakter jakby nie było pokazali i grubas dzięki temu poszedł w pizdu.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 16:47

Nikt normalny tak samo nie uwaza Was za jakąs doklejke do Ruchu , i za słabszych niż np Wisła. Moj wpis do ktorego zes sie wczesniej spiął, to była ironia , a cytowałem Twojego kumpla - ktory pisał jakies bujdy o naszych zgodach. Kumasz?

wiec moze na tym skonczmy pierdolenie ktore tu wraca jak bumerang - o tym co kto myśli , co kto mówi, kto jest słabszy a kto gorszy itp, bo takim pierdoleniem w tym temacie nic sie nie zmieni, poza rozjebaniem go . Wiekszosc osob co zabiera głos ma c**** pojęcie o czym piszą, a robią to tylko i wylacznie po to zeby wkurwić drugą strone, proste jak drut.

patojudek

Post autor: patojudek » 06.07.2016, 18:27

patogangbang,ene due rabin,kolejny nick,ehre,pazdan87 - c*** wie pod iloma jeszcze nickami się kryje, to trzeba mieć nasrane we łbie.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 18:42

pomyliłes sie detektywie PATO-ŻYDZIE

ehre to nie moje konto.

patojudek

Post autor: patojudek » 06.07.2016, 19:03

Co dalej nie zmienia faktu że jesteś obłąkany.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 19:11

obłakany to jest debil ktory zarejstrował sie tu tylko i wylacznie po to zeby o mnie pisać.

jak chcesz i bedziesz sie mniej napinał to Ci dam autograf , pomysl nad tym bo 2 okazja sie moze nie trafić...

PS. Jesli dla was na przykład pisanie o czyms co Was dotyczy, np o waszych liczbach, o waszych fan clubach, albo komentowanie układu WSH&PF - to jest oznaka że kogoś coś boli, i ma kompleksy...
to jak skomentować fakt , ze banda czerwonych ciuli od dobrego roku napierdala tu w wiekszosci tylko o mnie, i pisze rozprawki , domysły, wymysły , profile psychologiczne itp dotyczące mnie ? Nie piszecie o tym co ja mam do powiedzenia i z czym sie zgadzacie/niezgadzacie , tylko napierdalacie smuty które mi koło c**** latają...
Macie fobie jakąs? tyle wam krwi napsułem ? wiem ze to tylko internet, ale cieszy mnie to niezmiernie...

patojudek

Post autor: patojudek » 06.07.2016, 20:22

Ty cymbale j***** w kółko piszesz to samo kreujesz się na gwiazdora, autografy wszyscy piszą tylko o tobie, nie jesteś pępkiem świata tylko chorym umysłowo dzieciakiem czy ty tego nie kminisz? ktoś ci tą łepetyne przekopał że masz taką zawieche.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 20:33

.... jeszcze coś ? ...

patojudek

Post autor: patojudek » 06.07.2016, 20:51

Ta c*** ci w dupe, to wszystko.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 20:57

Ufff dzięki za łaskę ..

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 21:21

=)))))

MW10

Post autor: MW10 » 07.07.2016, 07:39

Jak tam widzewioczki, wasz parchaty prezesunio już obrał pandolety na prawie rok przed meczem z ŁKS i już teraz nie chce nas wpuścić. To sobie kibolskie władze wybraliście haha
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.07.2016, 10:55

MW10 pisze:Jak tam widzewioczki, wasz parchaty prezesunio już obrał pandolety na prawie rok przed meczem z ŁKS i już teraz nie chce nas wpuścić. To sobie kibolskie władze wybraliście haha
Mówił także o nie wpuszczaniu kibiców Widzewa na mecz przy Unii także wyluzuj flecie.

Po drugie nie wpisuj się w tym temacie, bo twoim zamysłem było założenie konta jako Widzewiak i robienie prowokacji o czym mogą świadczyć twoje pierwsze 2 czy 3 posty i twój nick. Pytania czy ktoś z ŁKSu może podać liczbę z PP Legia-Lech i pisanie do Widzewiaka per kolego po szalu to potwierdza.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 07.07.2016, 12:21

KlubemŁodziJestRTS pisze:
MW10 pisze:Jak tam widzewioczki, wasz parchaty prezesunio już obrał pandolety na prawie rok przed meczem z ŁKS i już teraz nie chce nas wpuścić. To sobie kibolskie władze wybraliście haha
Mówił także o nie wpuszczaniu kibiców Widzewa na mecz przy Unii także wyluzuj flecie.

Po drugie nie wpisuj się w tym temacie, bo twoim zamysłem było założenie konta jako Widzewiak i robienie prowokacji o czym mogą świadczyć twoje pierwsze 2 czy 3 posty i twój nick. Pytania czy ktoś z ŁKSu może podać liczbę z PP Legia-Lech i pisanie do Widzewiaka per kolego po szalu to potwierdza.
A Twój to już nie prowokacja?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.07.2016, 12:31

Czytaj ze zrozumieniem. Typ założył tutaj konto jako Widzewiak.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 07.07.2016, 12:51

KlubemŁodziJestRTS pisze:Czytaj ze zrozumieniem. Typ założył tutaj konto jako Widzewiak.
Czytam ze zrozumieniem...Ty za to założyłeś konto jako Widzewiak z nickiem kojarzonym z ŁKS-em.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 07.07.2016, 12:58

KlubemŁodziJestRTS pisze:

W takim razie czemu w zeszlej rundzie zescie rozkminiali kogo wpuszczamy a kogo nie, kiedy oddamy sektor gości i tym podobne, i twierdziliscie że w naszych klubach rządzą teraz w końcu NORMALNI ludzie i wpuszczanie gości to podstawa jesli jest sektor... Rozumiem ze dla waszego prezesa normalnośc, to są Derby Łodzi bez gości ??

Workers

Post autor: Workers » 07.07.2016, 13:05

Każdy dba o swoje interesy i wiadomo z czym wiąże się to jak w klatce zasiądą kibice gości.Nikt jednak raczej nie przejmje sie pierdoleniem prezesow tylko robi swoje.A policja i tak zrobi wszystko by sektory gosci na derbach byly puste takze nie wazne jest tu zdanie prezesow.Dobrze wiecie jak to wyglada.
Historia nie kłamie - ŁKS - wyznania mojżeszowego Łodzianie!

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 07.07.2016, 13:13

mpolak1977 pisze:
Pazdan87 pisze:
mpolak1977 pisze:tylko powiem Ci - ciekawe jak Wy się zachowacie jak Lech będzie szedł z ekipą z Cracovii olejecie ich ? Czy może będziecie gonić z jeszcze większymi "nożownikami-k******" (przypomnę że oni to zapoczątkowali) czy może powiesz że postawicie ultimatum Lechowi żeby pogonił wtedy Craxe (weź mnie nie rozśmieszaj)- KOLEGO TOTALNIE SIĘ ZAPĘTLIŁEŚ teraz i hipokryzją jedziesz taką że szok.
Kolejny doskonały przykład internetowego walczaka, który c**** ma pojęcie o czymkolwiek - ale chce zabłysnać i mysli że ktos uwierzy w to co tam pierdoli.

Jesli chcesz pisać o Lechu, Cracovii albo o ŁKSie to sie dowiedz jak to wyglada naprawde . Niestety zmartwie cie , ale z tego forum sie nie dowiesz, chyba ze od Widzewiaków - bo oni wiedzą wszystko o wszystkim.
Jeszcze dzbanku urwany z choinki uzywasz madrych słow , myslisz ze przez to bedziesz madrzejszy ? Kto tu sie zapętla ??
Mój drogi zadałem pytanie retoryczne na które mogłeś odpowiedzieć jeśli się ze mną nie zgadzasz i powiedzieć własne zdanie, ale Ty wolałeś zająć się atakiem na moją osobę zamiast treścią merytoryczną. Nigdzie nie pisałem że jestem znawcą klimatów Łódzkich czy Waszej zgody z Lechem (jestem z Krakowa i znam trochę tutejsze realia) - tylko wyraziłem zdanie że tak samo będziecie gonić razem z nożownikami z Cracovii jak będą razem z Lechem - możesz się z tym nie zgadzać a przyszłość pokaże kto miał rację.
Zarzucasz innym że cię atakują i nawet specjalnie zakładają konta po to a w twoich postać przynajmniej połowa treści odnosi się do epitetów do rozmówców zamiast do treści ich wpisów. Zresztą patrząc w temacie to ostatnio co drugi post jest twój.

Wyraziłem swoje zdanie i nie zamierzam kontynuować rozmowy żeby nie zaśmiecać tematu więc się nie wysilaj na odpowiedź jeśli ma zawierać jakieś odnośniki do mojej osoby (bo szczerze to twoje zdanie mi koło d*** lata). Bez pozdrowień
No wiec pisze Tobie, ze jesli chcesz zabierać zdanie o czymś - to sie najpierw dowiedz. Uwazasz że znasz krakowskie realia , nie bede tego komentował ale dużo jeszcze musisz sie dowiedzieć o relacjach niektorych klubów. Twierdzenie że jak ''Lech nam każe'', czy tam '' jak Lech będzie z Cracovią" - to bedzaiemy śmigać z Cracusami, pokazuje tylko że chcesz sie na siłe dojebać, i piszesz o czyms o czym nie masz pojecia jak wyglada to w rzeczywistosci.

pozdrawiam

Workers

Post autor: Workers » 07.07.2016, 13:26

Oczywiście że będziecie śmigać zresztą nei od dzis wiadomo że macie jakieś tam kontakty z KSC.Niby prywatne jak to mówicie ale są.
Ostatnio zmieniony 07.07.2016, 13:27 przez Workers, łącznie zmieniany 1 raz.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.07.2016, 13:26

Co pozerzy tu są z ŁKS, to naprawdę szkoda. Jeden demaskuje Widzew w internecie, nie widząc skutku zakłada kolejne konta, drugi po to, by poczuć się jak to jest być Widzewiakiem, trzeci masochista tylko o gwałtach, czwarty nawet się nie kryje, że nie chodzi na mecze.
Macie tańsze wejściówki na swoją trybunę za swoją "działalność"?

Ale i tak słowa podziwu w dążeniu donikąd.

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 07.07.2016, 13:38

[quote="NoMatterWhat"
Macie tańsze wejściówki na swoją trybunę za swoją "działalność"?

[/quote]
Nie. Wchodzimy przez dziurę w płocie.

Workers

Post autor: Workers » 07.07.2016, 14:13

A propo przechodzenia przez dziurę w płocie to coś wam podkręcę.Pewien starszy gość z kamienicy mi kiedyś opowiadał a były to historia stara bo z lat 60-70 jak oberwał podczas bójki.Przechodząc przez dziurę w płocie jak już wszyscy się ze sobą lali oberwał grubym łańcuchem w głowę.Podchodzi do niego jakiś gość i mówi 'o ku***,przepraszam nie o ciebie mi chodziło'.I powiedzcie jaki jest sens przepraszania skoro gość miał rozjebany pysk i stracił na zawsze kilka swoich zębów?

Także Łksiaki przepraszanie za te wasze kłamstwa i fałszowanie historii nie ma wielkiego sensu.Nikt tego nie oczekuje ale zamknijcie już w końcu japy i nie pierdolcie farmazonów wyssanych z palca.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 07.07.2016, 14:48

haha specjalnie po to zes sie zarejstrował, zeby wkleic kolejny farmazon, i żeby po raz kolejny zapewnić, ze to nie Twoi bracia po szalu są tu mistrzami w wymyslaniu farmazonów, pisaniu prowokacji i w kreowaniu tutaj nowej rzeczywistości ? ja bylem pierwszy bo juz to pisalem jakis czas temu, wiec sie spozniłeś ;-)

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 07.07.2016, 14:57

Workers pisze:Oczywiście że będziecie śmigać zresztą nei od dzis wiadomo że macie jakieś tam kontakty z KSC.Niby prywatne jak to mówicie ale są.
Nie musiałes sie wpierdalac kolego wszechwiedzący i zaczynac swojej przygody od pisania o nas - ale bardzo z grubsza wyglada to tak jak napisałes . Patrzac wiec czysto hipotetycznie i z przymrużeniem oka, to taka ewentualnosc napewno mniej kogoś normalnego zdziwi, niz to że ''śmigacie'' z Wisłą... na doczepke, albo z wlasnej inicjatywy , ale fakt jest faktem.

Workers

Post autor: Workers » 07.07.2016, 15:16

Ale smigajcie sobie nawet z Arką.Wasza i tylko i wylacznie wasza sprawa.Macie uklad z Lechem to nie powinniscie nawet słowem sie odzywać co i z kim robi Widzew.Jednak raczej jest to niemożliwe w waszym przypadku.

adwokat

Post autor: adwokat » 07.07.2016, 15:58

Hehe jesteś najlepszy dzieciaku

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.07.2016, 16:21

Czas uciąć to bezsensowne pierdolenie.

Jak wiadomo za miesiąc start ligi i fajne wyjazdy się szykują po obu stronach. Ciekawie się zapowiadają wyjazdy do Warszawy na Legię, Elbląga, no a co do ŁKSu to wiadomo jaki wyjazd po Warszawie będzie najciekawszy. Mowa o TM oczywiście ;)

ZwykłyKibic

Post autor: ZwykłyKibic » 07.07.2016, 16:45

ju_are_ded pisze:wracając do tematu, Widzew jest mocniejszy od ŁKS lecz gdy dojdzie do oficialnego paktu ŁKS Lechia Lech nie wiadomo jak to będzie na ulicach Łodzi.
O to widzę ze kibice net już stworzyli nowy układ :)
Jaki pakt,człowieku o czym ty piszesz i na jakiej podstawie ty doszedłeś do takich wniosków?
Myślisz ze jak Wisła poszła swoją drogą i wykręciła taki numer swoim już byłym zgodą to teraz Lechia poleci do Lecha czy Łkesu?
Jak ty sobie to wyobrażasz ze Lech tak z dnia na dzień zamieni sobie Arkę na Lechię?
Ogarnij się,wyłącz laptopa i idź na spacer.

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 07.07.2016, 16:56

ju_are_ded pisze:wracając do tematu, Widzew jest mocniejszy od ŁKS lecz gdy dojdzie do oficialnego paktu ŁKS Lechia Lech nie wiadomo jak to będzie na ulicach Łodzi.
juz pomine tworzenie tu nowych ukladów, ale nawet gdyby to myslisz że Lechia by patrolowała ulice Łodzi 24 na h?
ostatni wysyp imbecyli na tym forum bedzie chyba gwozdziem do jego trumny...

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 07.07.2016, 18:00

to po co dyskutujecie i jeszcze cytujecie jakiegoś klowna ktory zarejstrował sie tylko żeby zasiać jak najwiekszy ferment i sprowokować jak najwiecej ludzi. Olać go i c***.

Workers

Post autor: Workers » 07.07.2016, 18:05

Mnie też ciekawi ten nadchodzacy sezon.Wtedy mozna będzie zacząć porównywać i liczby u siebie,oprawy i liczby wyjazdowe a w tych aspektach to wiadomo jak bardzo Łks będzie musiał się starać by zbliżyć się do Widzewa.Może być ciekawie za niedługo w tym temacie.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.07.2016, 18:06

Hipokryta

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 07.07.2016, 19:42

Już widzewiaki zapomniały, jak na ich mecze w rundzie jesiennej IV ligi, chodziło na mecze po mniej niż 500 osób???
Kibice sukcesu.

patojudek

Post autor: patojudek » 07.07.2016, 19:59

I ty tak na poważnie? dobre,dobre. A tak btw będziemy grać w tej samej lidze od przyszłej rundy my gramy na swoim nowym stadionie, będzie doskonała okazja kogo gdzie ile i jak. A tycg prynżących się odnośnie derbów przypominam że pierwsze są na al.Unii, my też chcemy obejrzeć derby na żywo, chyba wy oraz wasi prezesi nie mają nic przeciwko.
Kibice sukcesu ;-)

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.07.2016, 20:05

A na ilu meczach nas tylu bylo?
I skad masz info? Byles?

ODPOWIEDZ