TO MY KIBICE - ranking top 100 ekip w Polsce
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
TO MY KIBICE - ranking top 100 ekip w Polsce
A:
GKS Katowice (B)
Górnik Zabrze (A)
Jagiellonia Białystok (B)
Lech Poznań (A)
Lechia Gdańsk (A)
Legia Warszawa (A)
Ruch Chorzów (A)
Widzew Łódź (A)
Wisła Kraków (A)
Zagłębie Sosnowiec (A)
B:
Arka Gdynia (B)
Cracovia Kraków (B)
GKS Jastrzębie (B)
ŁKS Łódź (A)
Motor Lublin (B)
Pogoń Szczecin (B)
Polonia Bytom (C)
Śląsk Wrocław (A)
Zagłębie Lubin (B)
Zawisza Bydgoszcz (B)
C:
Elana Toruń (C)
GKS Tychy (B)
Hutnik Kraków (D)
Odra Opole (C)
Raków Częstochowa (C)
Resovia Rzeszów (C)
Stal Rzeszów (C)
Stal Stalowa Wola (C)
Stomil Olsztyn (C)
Wisłoka Dębica (C)
D:
Czuwaj Przemyśl (E)
GKS Bełchatów (E)
Górnik Łęczna (E)
JKS Jarosław (E)
Korona Kielce (C)
Olimpia Elbląg (E)
Piast Gliwice (G)
Radomiak Radom (D)
Unia Tarnów (D)
Wisła Płock (D)
E:
BKS Bielsko (D)
Chrobry Głogów (E)
Górnik Konin (E)
Gwardia Koszalin (D)
Hetman Zamość (D)
Jeziorak Iława (E)
Ostrovia Ostrów Wlkp. (D)
Polonia Warszawa (D)
Siarka Tarnobrzeg (D)
Stilon Gorzów (E)
F:
Bałtyk Gdynia (F)
Chemik Kędzierzyn (F)
Czarni Jasło (G)
Gryf Słupsk (F)
Karkonosze Jelenia Góra (F)
Karpaty Krosno (G)
KKS Kalisz (F)
ŁKS Łomża (F)
Odra Wodzisław (G)
ROW Rybnik (G)
G:
Górnik Wałbrzych (G)
Igloopol Dębica (F)
KSZO Ostrowiec Św. (G)
Łada Biłgoraj (F)
Miedź Legnica (I)
Okocimski Brzesko (F)
Orlęta Radzyń Podlaski (H)
Pogoń Lębork (F)
Polonia Przemyśl (H)
Ruch Radzionków (I)
H:
Chełmianka Chełm (H)
Dyskobolia Grodzisk (I)
Flota Świnoujście (H)
Hutnik Warszawa (G)
Sandecja Nowy Sącz (G)
Sanovia Lesko (H)
Sokół Nisko (G)
Stal Sanok (H)
Unia Hrubieszów (H)
Wigry Suwałki (J)
I:
Avia Świdnik (-)
Chojniczanka Chojnice (-)
CKS Czeladź (-)
Góral Żywiec (-)
Hetman Włoszczowa (J)
Legia Chełmża (I)
Naprzód Jędrzejów (I)
Olimpia Warszawa (-)
Unia Janikowo (-)
Wielim Szczecinek (-)
J:
Broń Radom (-)
Ceramika Opoczno (-)
Kaszubia Kościerzyna (J)
Kotwica Kołobrzeg (-)
KS Piaseczno (-)
Olimpia Grudziądz (-)
Podbeskidzie Bielsko-Biała (H)
Świt Nowy Dwór (J)
Warta Poznań (-)
Włocłavia Włocławek (I)
Poczekalnia:
Stal Mielec, Orzeł Przeworsk, Unia Oświęcim, Warta Sieradz, Polonia Bydgoszcz, Bieszczady Ustrzyki, Sparta Augustów, Warmia Grajewo, Powiślanka Lipsko, Kujawiak Włocławek, Legionovia Legionowo, Mazur Pisz, Mazur Ełk, Orlęta Łuków, Sparta Szepietowo, Amica Wronki, Lechia Sędziszów, Granica Kętrzyn, Błękitni Ropczyce, Goplania Inowrocław, Unia Nowa Sarzyna, Orzeł Biały Wałcz, Narew Ostrołęka, Pomezania Malbork, MKS Radymno, Wisła Puławy, Sokół Sieniawa, Jarota Jarocin, Mieszko Gniezno, Tur Turek, OKS Otwock, Wisła Tczew, Nafta Jedlicze
GKS Katowice (B)
Górnik Zabrze (A)
Jagiellonia Białystok (B)
Lech Poznań (A)
Lechia Gdańsk (A)
Legia Warszawa (A)
Ruch Chorzów (A)
Widzew Łódź (A)
Wisła Kraków (A)
Zagłębie Sosnowiec (A)
B:
Arka Gdynia (B)
Cracovia Kraków (B)
GKS Jastrzębie (B)
ŁKS Łódź (A)
Motor Lublin (B)
Pogoń Szczecin (B)
Polonia Bytom (C)
Śląsk Wrocław (A)
Zagłębie Lubin (B)
Zawisza Bydgoszcz (B)
C:
Elana Toruń (C)
GKS Tychy (B)
Hutnik Kraków (D)
Odra Opole (C)
Raków Częstochowa (C)
Resovia Rzeszów (C)
Stal Rzeszów (C)
Stal Stalowa Wola (C)
Stomil Olsztyn (C)
Wisłoka Dębica (C)
D:
Czuwaj Przemyśl (E)
GKS Bełchatów (E)
Górnik Łęczna (E)
JKS Jarosław (E)
Korona Kielce (C)
Olimpia Elbląg (E)
Piast Gliwice (G)
Radomiak Radom (D)
Unia Tarnów (D)
Wisła Płock (D)
E:
BKS Bielsko (D)
Chrobry Głogów (E)
Górnik Konin (E)
Gwardia Koszalin (D)
Hetman Zamość (D)
Jeziorak Iława (E)
Ostrovia Ostrów Wlkp. (D)
Polonia Warszawa (D)
Siarka Tarnobrzeg (D)
Stilon Gorzów (E)
F:
Bałtyk Gdynia (F)
Chemik Kędzierzyn (F)
Czarni Jasło (G)
Gryf Słupsk (F)
Karkonosze Jelenia Góra (F)
Karpaty Krosno (G)
KKS Kalisz (F)
ŁKS Łomża (F)
Odra Wodzisław (G)
ROW Rybnik (G)
G:
Górnik Wałbrzych (G)
Igloopol Dębica (F)
KSZO Ostrowiec Św. (G)
Łada Biłgoraj (F)
Miedź Legnica (I)
Okocimski Brzesko (F)
Orlęta Radzyń Podlaski (H)
Pogoń Lębork (F)
Polonia Przemyśl (H)
Ruch Radzionków (I)
H:
Chełmianka Chełm (H)
Dyskobolia Grodzisk (I)
Flota Świnoujście (H)
Hutnik Warszawa (G)
Sandecja Nowy Sącz (G)
Sanovia Lesko (H)
Sokół Nisko (G)
Stal Sanok (H)
Unia Hrubieszów (H)
Wigry Suwałki (J)
I:
Avia Świdnik (-)
Chojniczanka Chojnice (-)
CKS Czeladź (-)
Góral Żywiec (-)
Hetman Włoszczowa (J)
Legia Chełmża (I)
Naprzód Jędrzejów (I)
Olimpia Warszawa (-)
Unia Janikowo (-)
Wielim Szczecinek (-)
J:
Broń Radom (-)
Ceramika Opoczno (-)
Kaszubia Kościerzyna (J)
Kotwica Kołobrzeg (-)
KS Piaseczno (-)
Olimpia Grudziądz (-)
Podbeskidzie Bielsko-Biała (H)
Świt Nowy Dwór (J)
Warta Poznań (-)
Włocłavia Włocławek (I)
Poczekalnia:
Stal Mielec, Orzeł Przeworsk, Unia Oświęcim, Warta Sieradz, Polonia Bydgoszcz, Bieszczady Ustrzyki, Sparta Augustów, Warmia Grajewo, Powiślanka Lipsko, Kujawiak Włocławek, Legionovia Legionowo, Mazur Pisz, Mazur Ełk, Orlęta Łuków, Sparta Szepietowo, Amica Wronki, Lechia Sędziszów, Granica Kętrzyn, Błękitni Ropczyce, Goplania Inowrocław, Unia Nowa Sarzyna, Orzeł Biały Wałcz, Narew Ostrołęka, Pomezania Malbork, MKS Radymno, Wisła Puławy, Sokół Sieniawa, Jarota Jarocin, Mieszko Gniezno, Tur Turek, OKS Otwock, Wisła Tczew, Nafta Jedlicze
Ostatnio zmieniony 09.08.2007, 22:58 przez WHITE POWER_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ban
Ranking obserwuję od kilku lat. Co do KSZO to wreszcie przyjmijcie do wiadomości, że autor miał na myśli wszystkie aspekty kibicowania, więc także i wielkośc młyna, oprawy i wyjazdy. Ekipa nie będzie wysoko tylko dlatego bo wygrała jedną walkę.
I się nie spinajcie tak, to tylko zabawa. Chociaż widzę, że wielu czeka na niego z niecierpliwością i chyba każdemu zależy, by jego ekipa była jak najwyżej
I się nie spinajcie tak, to tylko zabawa. Chociaż widzę, że wielu czeka na niego z niecierpliwością i chyba każdemu zależy, by jego ekipa była jak najwyżej
-
KORONA KIELCEmmkk87 pisze:jakbyś mógł o Koronie Kielce mi napisać byłbym wdzięczny
Poprzednio w grupie C.
Scyzory zanotowały swój największy w historii wyjazd do Bełchatowa na Finał PP w ok 3500-4000 osób! Był to najjaśniejszy punkt minionej wiosny dla Korony . Dobre były też choreografie na meczach u siebie i na wyjazdach , słabsze natomiast niż w ubiegłym roku ligowe liczby wyjazdowe (bardzo dobre jedynie Legia 568 i Poznań 304 , ale np. 40 Lubin , 50 Łęczna czy 80 ŁKS to nie to do czego się przyzwyczailiśmy) .
Próbują swych sił na "ubitej ziemi" ale niestety wszystkie trzy konfrontację ( z Lechem Widzewem i KSZO) zakończyły się porażkami . Boli głownie ta ostatnia , jak to na lokalnym podwórku . Ogółem lekki spadek formy .
-
pozycja Korony Kielce to jakis skandal sorry ale zeby wstawic ich do tej samej grupy co JKS Jarosław?? no toc ku*** to jest jak niebo i ziemia... juz wogóle nie mówiąc o tym co robi Pogoń Szczecin w grupie B
wyjazdy mieli beznadziejne o oprawch czy frekwencji u siebie nie mowiąc jedynym ich sukcesem tej rundy to wykrojenie Lecha z jednej flagi fan clubowej ogolnie ten ranking to porazka

-
- ostatnie ostrzeżenie
-
twoim zdaniem Korona za nisko czy za wysoko względem JKS_u ??lozys pisze:pozycja Korony Kielce to jakis skandal sorry ale zeby wstawic ich do tej samej grupy co JKS Jarosław?? no toc ku*** to jest jak niebo i ziemia...
a i ciekawe jest to że Polonia Warszawa niżej niż w zeszłej rundzie jak teraz zaliczyli wszystkie wyjazdy a wtedy tylko pare :/
Ostatnio zmieniony 09.08.2007, 21:01 przez mmkk87, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty wiesz i ja wiem
-
chciales to masz Zawisza Bydgoszcz(B) Poprzednio w grupie B koszmar w postaci "Hydrotworu" niespodziewanie ustąpił i fanatycy Zawiszy mogli skupic sie na typowej kibicowskiej działalności.A troche tam sie działo... jesli chodzi o wyjazdy to wygladaly jak zawsze solidnie:400 Grudziadz 100 Włocławek 180 Inowrocław 100 Rypin 130 Waganiec i 80 ponownie Inowrocław.U siebie fajna oprawa na meczu derbowym z Chemikiem.Stala FORMA!
Elana(C)Poprzednio w grupie C Elanowcy runde mieli dosc spokojna.Solidnie jezdzili na wyjazdy np. 260 koronowo 144 rezerwy Lecha Poznan 300 Ciechocinek,tylko 1 osoba zaliczyla daleki Trzebiatow.U siebie dobry mlyn i oprawa,klub bowiem walczyl o awans do 2 ligi lecz ta sztuka sie w tym sezonie jeszcze nie udala Moze za rok? Tak czy inaczej stala solidna forma
Olimpia Grudziadz(J) brak w poprzednim notowaniu.Mala ale dosc ambitna ekipka.Przed swoim meczem z Zawisza walcza 10/10 z Włocłavia i przegrywaja.Dwa razy pokonuja natomiast na ubitej ziemi Legie Chelmza.Wyjazdy to 20 Chelmza i 19 Kujawiak,przez czesc rundy fani bojkotowali mecze z powodu gry w druzynie czarnoskorych zawodnikow.Gdy protest został zawieszony pojawil sie mlynek i drobna oprawa.Ciekawa sprawa ze zgoda z Kujawiakiem-ledwo zostala zrobiona a juz ja zakonczono w dniu meczu obu druzyn we Włocławku.W Grudziadzu sa jeszcze 2 ekipy Zuzlowy GKM i F.C Widzewa.Ciekawe miasto......
Elana(C)Poprzednio w grupie C Elanowcy runde mieli dosc spokojna.Solidnie jezdzili na wyjazdy np. 260 koronowo 144 rezerwy Lecha Poznan 300 Ciechocinek,tylko 1 osoba zaliczyla daleki Trzebiatow.U siebie dobry mlyn i oprawa,klub bowiem walczyl o awans do 2 ligi lecz ta sztuka sie w tym sezonie jeszcze nie udala Moze za rok? Tak czy inaczej stala solidna forma
Olimpia Grudziadz(J) brak w poprzednim notowaniu.Mala ale dosc ambitna ekipka.Przed swoim meczem z Zawisza walcza 10/10 z Włocłavia i przegrywaja.Dwa razy pokonuja natomiast na ubitej ziemi Legie Chelmza.Wyjazdy to 20 Chelmza i 19 Kujawiak,przez czesc rundy fani bojkotowali mecze z powodu gry w druzynie czarnoskorych zawodnikow.Gdy protest został zawieszony pojawil sie mlynek i drobna oprawa.Ciekawa sprawa ze zgoda z Kujawiakiem-ledwo zostala zrobiona a juz ja zakonczono w dniu meczu obu druzyn we Włocławku.W Grudziadzu sa jeszcze 2 ekipy Zuzlowy GKM i F.C Widzewa.Ciekawe miasto......
-
- ban
-
Ja takze uwazam ze w wielu przypadkach ten ranking jest mocno kontrowersyjny..i nie chodzi mi o moja ekipe,bo i tak awansowalismy z poczekalni,tak wiec cieszy mnie,ze ktos dostrzegl progres u nas..Najbardziej mnie 'drazni' obecnosc np.Jagi w grupie A,czy Korony dopiero w grupie D(na rowni np z JKS Jaroslaw(??) czy Olimpia Elblag - ktora bez wsparcia swoich zgod bylaby zapewne znacznie nizej),nieporozumieniem dla mnie jest obecnosc Pogoni Szczecin w grupie B..Zastanawia mnie co w rankingu robia np.Hutnik Warszawa czy Olimpia Warszawa(ekipy kibicujace Legii,wiec praktycznie bez przygod moga jezdzic po okolicach Warszawy)..
Wyrazam tu tylko moje zdanie i prosze bez glupich komentarzy na temat mojego postu.
Wyrazam tu tylko moje zdanie i prosze bez glupich komentarzy na temat mojego postu.
-
- ban
Wyzej wrzuciłbym np: Podbeskidzie, które musi jeździć dużo dalej niż powyzsze ekipy.19(W)47 pisze:Ja takze uwazam ze w wielu przypadkach ten ranking jest mocno kontrowersyjny..i nie chodzi mi o moja ekipe,bo i tak awansowalismy z poczekalni,tak wiec cieszy mnie,ze ktos dostrzegl progres u nas..Najbardziej mnie 'drazni' obecnosc np.Jagi w grupie A,czy Korony dopiero w grupie D(na rowni np z JKS Jaroslaw(??) czy Olimpia Elblag - ktora bez wsparcia swoich zgod bylaby zapewne znacznie nizej),nieporozumieniem dla mnie jest obecnosc Pogoni Szczecin w grupie B..Zastanawia mnie co w rankingu robia np.Hutnik Warszawa czy Olimpia Warszawa(ekipy kibicujace Legii,wiec praktycznie bez przygod moga jezdzic po okolicach Warszawy)..
-
Jagiellonia Białystok. Poprzednio w grupie B. Na Jadze sytuacja powoli wraca do normy. Białystok nie jest już areną wewnętrznych walk, choć do jedności jeszcze bardzo daleka droga. Znów mamy jednak pełny młyn, efektowne choreografie i budzące respekt wyjazdy jak 500 w Gdańsku i 1000 w Sosnowcu! Na własnym terenie aktywnie działająca grupa chuligańska (głównie ta z pod znaku "skinheads"), wygrywa niewielkie ustawki z Łomżą, Wigrami i Spartą Szepietowo. Przegrywa natomiast umawiany bój ze sporo liczniejszym Radomiakiem wspartym Stalą Rzeszów. W Białymstoku na rezerwach Jagi skini atakują przez murawę Wigry Suwałki, ale atak został powstrzymany przez mundurowych. sezon kończy się ciekawym turniejem kibiców zorganizowanym przez "Ultras Jagiellonia Białystok". Wzrost formy!Peter McCalister ojciec pisze:Jagiellonia wraca do A. Prosiłbym o Jagiellonie
-
- ban
-
-
Nie zesraj się. Autor napisał, że to zabawa i brać z przymróżeniem oka.lozys pisze:pozycja Korony Kielce to jakis skandal sorry ale zeby wstawic ich do tej samej grupy co JKS Jarosław?? no toc ku*** to jest jak niebo i ziemia... juz wogóle nie mówiąc o tym co robi Pogoń Szczecin w grupie Bwyjazdy mieli beznadziejne o oprawch czy frekwencji u siebie nie mowiąc jedynym ich sukcesem tej rundy to wykrojenie Lecha z jednej flagi fan clubowej ogolnie ten ranking to porazka
Ostatnio zmieniony 09.08.2007, 23:22 przez Fighting Dragon Tokyo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
dziwny ten ranking, jeżeli już wszysto było brane pod uwage w tej rundzie to niech ktoś mi powie czemu Lechia i Cracovia są w grupie A, a nie ma tam Śląska, wyjazdy całej trójki Cracovia najgorzej, ultras Lechia, jesli chodzi o wydarzenia `sportowe` to głośno o Śląsku (Jagiellonia grupa A) i jeszcze trzeba dodać że Śląsk jest postrzegany za honorową bande a 2 ekipy które wymieniłem juz mniej,szczególnie Cracovia
LG
LG
-
równie dobrze dla zabawy mogli umiescic ich w poczekalniFighting Dragon Tokyo pisze:Nie zesraj się. Autor napisał, że to zabawa i brać z przymróżeniem oka.lozys pisze:pozycja Korony Kielce to jakis skandal sorry ale zeby wstawic ich do tej samej grupy co JKS Jarosław?? no toc ku*** to jest jak niebo i ziemia... juz wogóle nie mówiąc o tym co robi Pogoń Szczecin w grupie Bwyjazdy mieli beznadziejne o oprawch czy frekwencji u siebie nie mowiąc jedynym ich sukcesem tej rundy to wykrojenie Lecha z jednej flagi fan clubowej ogolnie ten ranking to porazka