cichosza pisze:Tak jak piszesz typowy neutral.Poznań to 99,9% Lech także po co mają zaprzątać sobie głowę kibicami Warty,którzy nigdy nie będą znaczyli niczego nawet na swoim osiedlu.
To chyba jedyna taka sytuacja w Polsce.Nie liczę tutaj jakichś klubików z okręgówek albo dzielnicowych jak np.w Warszawie gdzie wszyscy i tak są kibicami Legi
To przejdź się po Woli, Muranowie, Żoliborzu, Śródmieściu Północnym i jeszcze paru innych miejscówkach w barwach Legii. ;)
Jaka wygląda stan posiadania KKS-u Kalisz? Same miasto i okoliczne wioski czy może mają jakieś fc?
cichosza pisze:Tak jak piszesz typowy neutral.Poznań to 99,9% Lech także po co mają zaprzątać sobie głowę kibicami Warty,którzy nigdy nie będą znaczyli niczego nawet na swoim osiedlu.
To chyba jedyna taka sytuacja w Polsce.Nie liczę tutaj jakichś klubików z okręgówek albo dzielnicowych jak np.w Warszawie gdzie wszyscy i tak są kibicami Legi
To przejdź się po Woli, Muranowie, Żoliborzu, Śródmieściu Północnym i jeszcze paru innych miejscówkach w barwach Legii. ;)
Ty lepiej pochwal się jak od razu po meczu barwy chowasz w majty ;)
Ty lepiej pochwal się jak od razu po meczu barwy chowasz w majty ;)
I po co się napinasz? Odpisałem gościowi żeby nie generalizował, bo w Stolicy są kibice np. Polonii, a nie tylko Legii. Co robisz ze swoimi barwami mnie nie obchodzi. ;)
Napisał Ci prawdę, bo nikt z Legii w gacie barw nie chowa w Warszawie w przeciwieństwie do was ;) Wracając do tematu to Lech raczej toleruje Warte, bo doskonale wiedzą, że nic z tego nie "urośnie", więc nawet nie ma co porównywać tego do sytuacji w Warszawie.
pracując w Warszawie na Zoliborzu, mieszkałem tam i barwy Legii widywałem dość często, podobnie na Woli, więc nie wiem o co chodzi w twoim poście
LegionKing pisze:Napisał Ci prawdę, bo nikt z Legii w gacie barw nie chowa w Warszawie w przeciwieństwie do was ;) Wracając do tematu to Lech raczej toleruje Warte, bo doskonale wiedzą, że nic z tego nie "urośnie", więc nawet nie ma co porównywać tego do sytuacji w Warszawie.
Legia dominuje w Warszawie i tego przecież nie podważam. To, że Polonia w takiej sytuacji nie obnosi się z barwami to rozumie każdy znający klimat derbowy. Tylko, że odniosłem się do zbytniego generalizowania Warszawy przez cichosza, a jak zwykle Legioniści próbują na każdym kroku wmówić wszystkim, że KSP nie ma w Warszawie. Boli Was obecność Polonii i dobrze. ;)
dziecko armageddonu pisze:pracując w Warszawie na Zoliborzu, mieszkałem tam i barwy Legii widywałem dość często, podobnie na Woli, więc nie wiem o co chodzi w twoim poście
Można je w wymienionych dzielnicach spotkać dość często, ale część z nich ląduje później w polonijnych rękach. Z mojej strony koniec offtop-u.
dziuraweportki pisze:Jak wygląda sytuacja w rejonach Zdun, Cieszkowa?
W Zdunach jest kilka jednostek, które razem z FC Krotoszyn śmigają do Poznania i na wyjazdy.
Cieszków to pierwsza wiocha w stronę Milicza i zarazem pierwsze ślady Śląska, czy ktoś jeździ to nie wiem, ale aktywności kibicowskiej tam nie widać.
Kilka lat temu Banda Milicz odwiedziła rynek w Zdunach, ale niestety musieli palić wroty przed miejscowym elementem ulicznym :)
dziuraweportki pisze:Jak wygląda sytuacja w rejonach Zdun, Cieszkowa?
W Zdunach jest kilka jednostek, które razem z FC Krotoszyn śmigają do Poznania i na wyjazdy.
Cieszków to pierwsza wiocha w stronę Milicza i zarazem pierwsze ślady Śląska, czy ktoś jeździ to nie wiem, ale aktywności kibicowskiej tam nie widać.
Kilka lat temu Banda Milicz odwiedziła rynek w Zdunach, ale niestety musieli palić wroty przed miejscowym elementem ulicznym :)
Niestety prawda.. Jestem ciekaw co dalej. Wspólne akcje z policją?
"Kibicu, jesteś świadkiem łamania prawa okolicach stadionu? Nie bądź bierny, powiadom odpowiednie służby. NIECH ZWYCIĘŻA LECH!"
ziomek pisze:Ile biletów dostała Elana na najbliższy mecz z KKS? Czy w ogóle kaliski klub rozważa wpuszczenie przyjezdnych? to nie ma być impreza masowa?
Wypuścili bez problemów. Impreza nie masowa, relacja pewnie będzie później na naszej stronie.
Oprócz Unii Leszno i KKSu Kalisz są w Wielkopolsce jeszcze jakieś ekipy anty-Lechowe? Nielba Wągrowiec nie jest czasami anty-lech? Ostatnio widziałem, że mocno napinają się z Jarotą Jarocin, która jest przecież pro-Lechowa
Zaryzykuje stwierdzenie ze nielba to najbardziej frajerska ekipa w wlkp , akcja z rozwalonymi autami Jaroty, na potęge potracone flagi w ostatnich latach, praktycznie ciągłe zera na wyjazdach, gość który po meczu na hali odpalił race zagonił kolegów po szalu na psiarni przez co dostali zakaz latał po wszystkim razem z nimi do młyna (ZERO REAKCJI wiadomo bsnt) ciągła internetowa napinka , Jarota już tyle dzwoniła że na derbach po nazwiskach spiewała nielbistą żeby telefon odebrali, poziom dna i metra mułu, kiedyś podobno sadzili się do lokalnego FC LECHA ale chyba zrozumieli że są błazenadą i wiedzą kto jest numer jeden w mieście bo to fc coraz bardziej rośnie w siłe , ich anty lechowość to w tej chwili rzecz cieżka do zdefiniowania bo na meczu z Jarota byli u nich w młynie ludzie w koszulkach Kolejorza z ich zgody z Sokoła Mieściska a barwy Lecha na nielbie to nic nowego z tym że jak wspomniałem nikt tam z miejscowym FC prawdopodobnie nie ma nic wspólnego.
StabiloBoss pisze:Oprócz Unii Leszno i KKSu Kalisz są w Wielkopolsce jeszcze jakieś ekipy anty-Lechowe? Nielba Wągrowiec nie jest czasami anty-lech? Ostatnio widziałem, że mocno napinają się z Jarotą Jarocin, która jest przecież pro-Lechowa
StabiloBoss pisze:Oprócz Unii Leszno i KKSu Kalisz są w Wielkopolsce jeszcze jakieś ekipy anty-Lechowe? Nielba Wągrowiec nie jest czasami anty-lech? Ostatnio widziałem, że mocno napinają się z Jarotą Jarocin, która jest przecież pro-Lechowa
Dyskobolia? Jeśli nie to niech mnie ktoś poprawi.
Dodałbym również Start Gniezno (?), pamiętam jak bodajże dwa lata temu kibice Lecha z Gniezna skroili ich z flagi.
Start Gniezno z pewnością nie jest "anty Lech". To, że niektórym debilom nudzi się we własnym mieście i szukają wroga na siłę to już inna bajka. Gniezno nie jest w tym temacie ani pierwszym miastem, ani pewnie ostatnim.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
Kalisz dziś w Poznaniu w jakieś 50-70 głów z jedną faną ze stały dopingiem. Jak się mylę to proszę o sprostowanie przez kogoś z Kalisza. Psiarskie za nami dookoła stadionu ganiały jakby te kilka typa c*** wie co miało odjebać. Już nawet na spacer wyjść nie można żeby k**** się nie dojebały i w kilkunastu otoczyły Bogu ducha winnych ludzi. Kolejny raz policja pokazuje swoją głupotę. Bałwany potrafią się bezpośrednio spytać czy coś będzie działo się po meczu i liczą na odpowiedź. Jak ku*** ludzie mają potem nie myśleć, że kibic to bandyta skoro taką szopkę odpierdalają. Czekam pajace na przypadkowe patrole pod chatą. Stówę stawiam, że będziecie skurwysyny już dziś krążyć. Cmoknijcie mnie w pompkę!!!!!
Jak wygląda sytuacja na Warcie Poznań? Po ostatnich wydarzeniach z mężem pani prezes przeczytałem, że ultrasi zawiesili działalność po jakichś niesnaskach między nimi. Czy to są aktualne informacje i czy jest tam ekipa h, a jeśli tak to czy to osobna ekipa od Lecha?
magicznykrzysztof pisze:Złotów, Jastrowie i Okonek to tereny Lecha. Sompolno, Ślesin - niech wypowie się ktoś z okolic Konina.
GKS Sompolno fc Górnika Konin tak jak w kierunku Konina -> Łężyn, Pątnów i Gosławice udzielające się na Górniku. Ślesin nie posiada od dawna żadnej zorganizowanej grupy kibicowskiej
Mam pytanie do jakiegos kibica Lecha . Czemu nie wpuszczacie gosci do calej kalatki tak jak bylo wczesniej tylko na sama górną trybune ? Z góry dzięki za odpowiedź.